Ett soffbord med händerna foto

15 helt unikt soffbord som kan göras med sina egna händer

Få till postkontoret en gång om dagen som är mest lästa artiklar. Följ med oss ​​på Facebook och VKontakte.

Många saker kan göras med sina egna händer. Det är svårt i de flesta fall bara vid första anblicken. I den nya granskning har exempel på unika och fantastiska soffbord samlats, som hantverkare gjort sina egna händer.

Gamla resväskor - en riktig gudagåva för designers och okonventionella tänkande individer. Genom enkel manipulation, är påsar förvandlas till unika möbler och inredning objekt. Till exempel kan du konvertera en onödig resväska i den ursprungliga soffbord, helt enkelt genom att skruva till benen. Denna tabell kommer att lägga charm som ungkarl lägenhet, och en familj vardagsrum, inrett i klassisk stil.

Istället för att behöva gå till en möbelaffär och köpa den färdiga produkten, att vara kreativa och gå till byggandet av trä barer och metall ben. Detta följs av styrelsen att få kontakt med varandra och fäst dem till styrelsen. Bord med sina egna händer - något unikt och mångsidig som trämöbler passar perfekt i varje interiör.

Vi köpte ett nytt batteri? Det mindre, inte bråttom att göra sig av med gamla gjutjärn radiatorer. Köp en glasbit och vrid det gamla batteriet i den ursprungliga soffbord, som du inte kommer att se någon i affären eller på sina vänner.

Gamla fönster i en ram - en underbart material för att skapa en glamorös soffbord i vardagsrummet. Skruva ramskänklama, insvept en grov rep och dekorera bordsytan med pärlor och snäckor.

Bedövning lågt bord kan göras från små stockar. Först måste du samla bastabellen av plywood, lim i ytterkanten av träbalkar och stäng mitten av plywood locket. Nästa du behöver för att limma den tunna trä sågsnittet plywood för att täcka för att få det att verka som om tabellen är helt i stockar, slips benen och försiktigt täcka upp alla sprickor.

Stor trä sågsnittet - ett fantastiskt material för att skapa vackra och ursprungliga tabellen, som kommer att bli en riktig höjdpunkt i vardagsrummet och kommer att pågå i många år. Gör en tabell - enkel. Måste noggrant behandlat trä sågsnitt och häfta de två tillsammans, hålla i mitten av ett block av trä stam och öppna ytan med lack.

Träpallar - utmärkt material för att skapa mycket olika möbler: soffor, sängar, stolar och bord, naturligtvis. Till att börja med bör du få facket försiktigt rengöra den och måla till önskad färg. Det lämnade ingenting alls - att knyta benen och sätta en glasskiva bordsskiva.

En stor trä rulle av ledningar - det är nästan klar soffbord. Naturligtvis, för att få det är inte så lätt, men om du gjorde, lycka, vet du vad du ska göra med det.

Det finns en hel del idéer för att skapa ursprungliga möbler från uttjänta däck. Till exempel kan du göra en härlig tabell från däck, bitar av plywood, några pinnar av trä och grova rep.

Budget och mycket originell bord för en modern livsstil, som kommer att behöva för att skapa en fyrkantig glas och låg stamceller hjul.

Den ursprungliga idén att återvinna oönskade böcker. Naturligtvis är vi inte talar om litteratur och verk av klassikerna, men de gamla läroböcker som samlar damm på hyllorna runt. Förutom böcker behöver fortfarande en liten bit av glas och ram. Sätt glaset i en färdigmålad ram och fäst den färdiga design till stolparna i böckerna.

Tabell från en gammal stam - en exklusiv pjäs som kommer att bli en riktig höjdpunkt av alla rum. Du kan hitta en verklig gamla stammen på en loppmarknad eller loppmarknad eller köpa en ny, dekorativ, och att arbeta på sitt utseende.

13. Trådtvättkorg

Pre-målade tråd tvättkorg kan vara en spektakulär ram för soffbordet.

Ibland kan även en bruten ränna gör ett bra service. Till exempel är det lämpligt att skapa ett soffbord. Förutom metallkärlet, i egenskap av benen, behöver den ytterligare en runda toppen gjord av spånskiva eller trä.

Utmärkt material för att skapa en ny tabell kan vara en gammal soffbord. Behöver bara måla benen och bords obtyanut önskad färg trasa.

Gillar du? Sedan stödja oss, TRYCK:

Ett soffbord med händerna: steg för steg instruktioner och 50 inspirerande idéer för design

Ett soffbord med händerna på loftet

Vill du märkeskläder, men en frustrerad suck, titta på prislappar som pryder dem i butikerna? Försök att bli en designer själv. Tycker du att det är svårt? Ingenting sådant! Följ instruktionerna, kan du enkelt skapa sina egna händer en ursprunglig möbel av skrot. Och vi föreslår att börja med ett soffbord - denna okomplicerade men mycket viktig del av möbler. Tro mig, för den här tabellen, kommer du vara glad att dricka te, de gäster som kommer att beundra dina kunskaper. Dessutom skapar ett soffbord med händerna, du bara fylla ditt hem med värme och ge den en bit av sin själ. Så prova det, naturligtvis nödvändigt.

Den ursprungliga soffbord från en gammal resväska

Litet soffbord gjord av brädor

Ett soffbord på hjul med händerna

Även gamla batterier kan göra ett litet soffbord

Ett soffbord med händerna i en marin stil

Ett soffbord med händerna i en marin stil

Tanken är "romantisk" stil. Året runt, medan du smuttar på din favoritdrink i den här tabellen, kommer du ihåg det varma havet, milda surfa och månens bana. "Marine" table - det är ömhet, elegans och originalitet i hjärtat av ditt hem.

1. Ta den gamla fönsterkarmen och rengör den från damm och smuts. Om den gamla glaset knäckt, sätt i en ny, och sedan bli av med lager av gammal färg och behandla ytan av sandpapper. Då måste du ta bort metallhörn, som är ytterligare fasta ramdelar.

2. Täck ram med vit emalj eller akrylfärg. Om utvald akrylfärg efter torkning behandla det med sandpapper trä stod ut - så bordet kommer att se ut äldre, vilket skulle ge den en distinkt elegant utseende. Du kan även använda två färger, genom att välja vit-blå område. Första färgramen blå färg, och efter torkning av det första skiktet - vit kåpa. När det andra lagret har torkat, gnugga hans nazhdachkoy - sedan från den vita färgen utföra blå.

3. Gör benen till bordet. Att göra detta, ta och Saw skära den i 4 lika delar (vardera ca 34 cm) och sedan gå därpå sandpapper för att avlägsna eventuella grader.

4. Detta följs av trimning sågning möbelskiva eller brädor av samma bredd som ramen och en längd av ca 8 cm, och sedan behandlas nazhdachkoy base ben.

Processen för att göra ett soffbord

5. Nu varje arbetsstycke som ska borras i 4 platser. -Schema Pre a, och sedan borra ett hål för att fästa benen, och en annan - var som helst - för att mer tillförlitligt fästa benet.

6. Sedan är det med en lång självgängande skruvar som krävs för att fästa varje ben till basen.

7. Sedan behöver du för att fästa benen på ramen med skruvar. Snickeri - ett slags "box", som kommer att behöva lägga upp alla de övriga som importeras från havet gåvor - den främre delen av ramen, som står på ben, kommer att ställas inför den våning ner.

Produktion av ett soffbord ben

8. Nu behöver du en grov tunt rep, som kommer att behöva oplesti varje ben. Fäst repet med hjälp av en limpistol.

9. Nu måste du tvätta och avfetta glaset på båda sidor. Nästa - att plocka upp och plats på glaset "skaldjur". Ordna dem så att de verkade slarvigt utspridda och därmed flöda från ett hörn till ett annat bord - och ett antal av dem på samma gång bör successivt kommit på skam. Nu är det nödvändigt att fästa varje element genom en transparent tvåkomponentlim. I detta fall bör de delar av havet inte sticka ut över kanterna på den platta "box".

10. Du kommer att behöva boka i glaset studioglas, vars tjocklek är 4 mm. Glas storlek ska liv så att, baserat på ramen, det skulle kunna täcka den "box". I detta fall varje sida 1,5 cm -2 ram bör vara öppen. I verkstaden måste du be kanterna på glaset bearbetas och borrade hål i dem 4 mm i diameter. Glaset ska torkas det och täcka bordet. Läder eller tunna gummi packningar, som kommer att vara under brickorna. Med skruvar fast glaset. Twist, bör de vara noga med att inte spruckna glas.

11. Ta den grova tjockt rep och gör i ena änden av slingan, som är lika med halva längden av bordet. Med användning av en limpistol, limma repet vikas på halv från mitten av den långa sidan av bordet till kanten. Samu slinga (ca 12-15 cm) pasta är inte nödvändigt - det bör vara fri, så att efter det var möjligt att vigas. "Förbigång" på kanten av glaset och böjer runt alla hörn, hålla honom limmade till den långa änden av repet. När du når slingan, är det nödvändigt att passera i slutet av repet så att du gick knut. Nu, sträckning av linan i den motsatta riktningen (tvinnade), är det nödvändigt att limma.

De slutliga stegen i tillverkningen av ett soffbord

12. Dekorera utsidan hörnet av bordet - med en av dess sidor, där de största marina element. Gör en fortsättning av sammansättningen, placera ytterligare detaljer som om de "dränera" från benen på bordet direkt under glasbords.

Klart! Njut av din skapelse och ge glädje till besökare!

Bords resväska för resor älskare

Klassisk inre rum med ett soffbord i en resväska

Mycket ursprungliga lösningen till en gammal favorit resväska, som har sett dig och den andra kanten som du inte vill kasta bort på grund av minnen.

Till att börja gå till affären där du kommer att behöva köpa möbler ben (trä eller metall). Om du vill göra ett rörligt bord - då måste man ta hjulen. Du måste också plywood, skruvar och skruvmejsel.

Även en liten resväska på benen för att få den ursprungliga soffbordet

Nu gör märken på botten av resväskan för framtida benen och det borrade hålet. Eftersom vävnaden till benen inte får bifogas lade plywood inuti resväskan, gör på det genom hålet layout och väl borras. Nu appliceras på botten av resväskan hållaren och fäst benen. Med hjälp av en varm lim limma insidan resväskan kände.

För att göra tabellen det ursprungliga utseendet, som påminner om långa resor, kan du dekorera den med klistermärken, i form av frimärken eller dekorera att passa dig.

Det är det - en ovanlig soffbord är klar! Förresten, de omvandlingsalternativ resväskor i en myriad av tabeller: välj dina önskemål fötter, kan du göra ett bord i retro eller klassisk stil. Det är möjligt att inte fästa benen, om du har en massiv resväska - det kommer att se verkligen otroligt: ​​denna tabell kommer att ge interiören en känsla av äventyr och äventyr, en anda av resor och fjärran länder okända.

Bord av loggar för naturälskare

Denna tabell harmoniskt passa in i det inre av stugan eller hus på landet - varmt och naturligt, kommer det alltid att Waft stämningen i dag där allt är genomsyrad av lugn, sjungande fåglar och doften av naturen. För att göra en sådan underbar bord är också ganska enkelt.

Vidta de träbalkar (i detta fall björk) av lika höjd och bredd, totalt 32 bitar. Du måste också ta en grund för ett bord, ben (4 st), kitt i tonen i trä, skruvmejsel och lim för träytor.

Soffbord från stockarna på hjulen

Processen för att göra ett soffbord av stockar

Först måste du samla underlag för tabellen, och sedan limma längs omkretsen av träbalkar och sy i mitten av kartong. Därefter, för att fästa den nedre delen av benen. Därefter limma insidan av tunna träplattor - tack vare detta verkar det som tabellen är helt i trä. Nu tar vi kitt och försiktigt stänga upp alla luckor, sedan clobbered att skapa en helt plan yta. Voila! Du är nu ägare till en ovanlig bord, som kommer att vara höjdpunkten i din inredning.

Om idén kom till dig att smaka, enligt detta system kan du skapa andra tabeller, med hjälp av till exempel, i stället för barer grenar. För att skapa en sådan tabell, måste du ta en plywoodlåda, målade med svart färg, vars belopp 40h40h60 cm (eller någon annan storlek på din diskretion).

Omslags ram ta kvistar, från vilken den för-avlägsna löst håller en bark (göra detta genom nazhdachki). Vad är det förfarande klistra, första lim grenar på långsidan av bordet, och efter - att plocka upp trä tärningarna och, som en mosaik, lägg dem i ändarna. Tjockleken hos plattorna bör vara ca 1 cm, kan de skäras i ett parkett eller en cirkelsåg. Och i slutändan - installera glas, som är överst. Om så önskas, skruva till bordet hjul, det kan göras mobil.

Ett soffbord med händerna ledad trä

Soffbord loggar är idealisk för trädgården

Den enklaste versionen av ett soffbord i trä log

För denna teknik kan du skapa många mer ovanliga möbler. Kan sätta grenar horisontellt och sedan få här är en sådan underbar bord. Det ser ut som möblerna är inte bara mycket original, men också otroligt snygg.

En idé som inträffade till någon riktigt lysande. Det verkar som du kan tänka på pallar som är säker på att rulla på varje stuga? Och gör av dem kan vara mycket bekväma och funktionella del av inredningen.

Pall soffbord i modernt vardagsrum

Pall soffbord, målade i vit färg kommer att se ganska snygg

Varianter av pall soffbord

Till att börja samla alla nödvändiga verktyg för dina idéer: han panorera, borra, klämma, hammare, skruvar, spik avdragare, lim för trä, hjul, tvål, en primer, en skruvmejsel. Ta också borsta målning, borsta kronblad-tip med slip borst för borrmaskiner, och färglös lack primer.

Stadier av tillverkning av pall soffbord med händerna

Först ska vi ta en borr med en bifogad fil avsedd för bearbetning av trä, och rengör dess yta brädor från föroreningar. Nu försiktigt isär polerad fack isär. Lätt slå ut en stor hammare rostiga spikar och försiktigt dra ut dem en klo hammare. Bryta av bitar av plankor lim lim för trä. I detta skede måste vi klämmor. De måste noggrant klämma styrelser och vänta tills de torkar ut.

Nu förberedda för bänkskivor om behovet av att spika och lim på baksidan, och sedan hålla ned klämmor dem och vänta tills det är torrt.

Pall soffbord med händerna

Sedan täcka bordet av en färglös primer och efter - målgång. Därefter till baksidan bords markera platser för skruvar fästa hjulen. Borra hål med en borr för infästningar. För att enkelt komma in skruvarna i trä, smörja dem med tvål och vatten. Med hjälp av en spärrnyckel, kan du snabbt och enkelt åt skruvarna med sexkantiga huvud.

Snygg, kompakt och ganska funktionella tabellen är klar!

Fotoinstruktsiya för tillverkning av pall soffbord

En annan ursprungliga idén av dess enkelhet och överraskning - ja, som skulle komma att tänka på att bygga en tabell över lådorna? Men det är samma, och nu kan du skapa hemma en sådan ovanlig möbel. Visst du själv kommer att bli glada och dina gäster kommer att uppskatta originaliteten i idéerna uppskattat.

Intressant är också ett soffbord från rutorna

Ta 4 trälådor, sandpapper, spik c vattenbaserad vals och borste, tråkig maskin, 10 mm plywoodskiva, lim PVA, 4 hjul och skruvar.

Processen för att göra ett soffbord av lådorna

Först måste du oshukrit lådor och täcka dem med lack. Sedan, för att med hjälp av en borr med ett stopp göra hål i ändarna av lådorna. När limmet att hjälpa trädet att fixa dymlingar i fästpunkten och koppla ändarna av rutorna tillsammans. Att fästa hjul plywoodskiva, och arket fästs sedan lådorna skruvar. Tabellen är klar!

Detta är extraordinära saker kan skapas från vardagliga material också. Med fantasi och längtan efter originalitet och komfort i ditt hem, kan du enkelt göra underverk. Ta en titt runt: kanske ett gammalt fönsterramen har potential att bli en intressant del av inredningen?

Eller kanske en enorm trä spole industriell kabel kan bli en elegant möbel?

Soffbord från en stor trä spole

Den ursprungliga versionen av soffbordet gjord av däck

Tro mig, många saker omkring oss som kan förvandlas till något helt unikt och värdefullt. Det ska helt enkelt titta på dem lite annorlunda vinkel

Nya idéer som tillverkar soffbord

Möbler är inte bara dekorera rummet, men också för att uppfylla sina skyldigheter. För att lägga till lite variation till det inre, kan du göra ett soffbord med händerna. Det finns olika idéer för att göra den här möbeln.

Egenproduktion av soffbord: beräkning av höjd, ritningar materialval

Soffbord kan göras av alla material i enlighet med den allmänna stil. Interiören ser lyxigt, om lottningen med en rak träbord. Det kan ha den klassiska formen. behövs inte ytterligare dekorationer. Den kan användas dekorativt carving och dekoration.

Standardversionen av tabellen är gjord av trä. Locket och de två horisontella hyllorna är anslutna fyra vertikala väggar med en komplex profil och fyra dekorerade delar, som också har en komplicerad profil. På grund av kulleden, gjorde en liten rörelse av varor. Bordet är täckt av en transparent eller opak skyddande och dekorativ beläggning.

 • Ghost träd för produkter - från 19.414 till 90. I syfte att ansluta bordsöverdrag och en vertikal vägg med hjälp screed 2,16 D.
 • Den nedre horisontella skänkel är fäst kullager 9,2 A.
 • För fastsättning kulleder med skruvar 2-4.
 • Varje skärmelementet fungera limmade remsor. De är limmade med vitt lim Suite har låg toxicitet och snabb inställning.
 • Varje detalj måste slipas slipas.
 • Finish producera en själv primas färg och slipning svamp.

Interiören ser lyxigt, om lottningen med en rak träbord

Ett billigare utföringsform är gjord av metall och glas. Interiören ser ut att en sådan lösning mer förfinad och enkelt jämfört med stenprodukt. Bänkskivan är tillverkad av höghållfast glas, tillverkade av metall ben. Det visar solid, hållbar design, som inte behöver särskild vård.

Produkten av balsaträ har lätthet, styrka och hållbarhet. Det kommer inte att ruttna och antändas. Stil lösning kan vara olika.

Om du behöver en tabell för en säsong, då det kan vara gjord av plast. Detta är ett billigt och kortlivad alternativ.

Hur man gör ett soffbord med händerna (video)

För varje typ av inredning - deras bord

Det är också viktigt att följa en enhetlig stil i varje objekt som används i inredningen. Innan du väljer en specifik design för tabellen, är det nödvändigt att bestämma den totala sammansättningen av föremål i rummet. I första hand definition stil, då valet av material med olika artiklar för dekoration.

 • När du väljer en klassisk stil, behovet av en balans mellan lyx och enkelhet. Detta mål uppnås med hjälp av enkla material. dyrbara glaspärlor och dekormålning kan användas för dekoration av trä tabell.
 • Lyx i kombination med miljövänlighet i ekologisk stil för dekoration som naturmaterial används. Kanske användningen av rotting, som är hållbart och flexibelt.
 • Det senaste inom modern teknik som används i högteknologiska stil. Form bord för den här stilen beslutet borde likna utrymme. Produkten dekorera lysande element. Detta kan vara en neon eller liten glödlampa. Möbler ska se fantastiska.
 • Rummet är inrett i rustik stil, använda mer naturliga material. Det kan vara hela stockar, pinnar. Onödiga saker förvandlas till ovanliga poster.

Det senaste inom modern teknik som används i high-tech stil

Gallery: idén att tillverka soffbordet (25 bilder)

Idén om egenproduktion av soffbord

Den allmänna stilen i rummet, kan du avgöra vilka formulär bord. Denna möbeln används inte bara för att lagra den i tidskrifter och tidningar. Det är möjligt att utfärda en lampa. Det är möjligt att dricka te. Dessutom kan den användas som ett stativ för akvariet.

I detta avseende, viktigt att standardformuläret av möblerna objektet uppfyller alla krav. du kan stanna på den geometriska formen för klassisk inredning. finns ofta i lägenheter tabeller kvadratiska, rektangulära, ovala och runda former.

För en klassisk inredning, kan du bo på den geometriska formen

Hur man gör ett soffbord i trä-transformator

Att äga en liten lägenhet, kommer denna lösning bidra till att lösa problemet med utrymme. Sådana modeller har särskilt vikmekanism av fjädrar eller gas lift. Transformator kan producera ritningar med dimensioner. Det finns särskilda datorprogram som kan användas för att visualisera produkten, men även på papper och penna kan också vara en fördel.

För en tillförlitlig kvalitativ transformator måste ha en plywood (tjocklek 2,2), i stånd att motstå det mekaniska elementet. Delar skärs ut med största omsorg i enlighet med de angivna måtten.

Varje detalj är fast utan brådska. På begäran infällbara och roterande mekanism. Som ett resultat, kan produkten kombinera två bord, har två funktioner. Under dagen kan det förhandlas, och på kvällen äta middag med företaget. Lätt att använda produkten med hjul. Det kan göras med egna händer. Hjul bör vara mjuk, så att de inte bortskämda golvet.

Gallery: soffbord (25 bilder)

Hur man gör en tabell med oändligheten (video)

Produktion av ett litet soffbord på hjul

Inte ha viss erfarenhet inom möbelindustrin, kan vi engagera sig i tillverkning av trä soffbord. Detta görs genom att förbereda de nödvändiga material och verktyg:

 • Timmer 9 / 3,5 cm, längd av 12 m;
 • klämmor;
 • Lim för trä;
 • sandpapper,
 • Mejslar och Saxar;
 • Roulette, penna;
 • Lack.

Klippning delar bör göras med hänsyn utsläppsrätter och slutbearbetning. längd ersättning är 2,5, bredden på 0,6 och en tjocklek av 0,15 cm. i snickerier kan direkt producera skärande delar enligt passa dimensioner.

Inte ha viss erfarenhet inom möbelindustrin, kan vi engagera sig i tillverkning av kaffe träbord

Arbetet utförs i följande ordning:

 1. Producerad ritning beredning. Det kan representeras i ett mönster plan som tillämpas nödvändiga dimensioner.
 2. Med hjälp av en bågfil, skär virke. 14 bitar av 70 cm längd bitar på bordet och 4 bitar av 35 cm på stjälken.
 3. Därefter, på de två långa detaljer indenterar från kanten av varje sida (5 cm). För att göra detta, använd en bågfil.
 4. För utjämning ojämna barer, använd sandpapper. Stykovanie producerar täta delarna. Det kan produceras förfining med användning av mejslar eller smärgel arket.
 5. Varje kontaktytan av stången behandlas med lim och limmade. Försiktighet bör vidtas för att ligga plant bänkskiva. Det bör inte finnas någon förskjutning av delar.
 6. Väntar på limmet har torkat, gör avlägsnandet av klämmor.
 7. Polerad yta slipanordning.
 8. Producera en adhesiv beläggning vid ändarna av varje ben och spåren.
 9. Varje ben är införd i slitsen. De sedan poleras tills limmet torkar helt.
 10. Därefter, lack, torkades och skruvas hjul.

För bättre penetration av spiken in i trämaterialet bör läggas till det lösningsmedel. Denna metod är mycket enkel. Eftersom det kan hantera även en nybörjare. Det material som används vid tillverkningen, kan vara den mest ovanliga, trots vad idé, han vill genomföra en mästare.

Överraskande rummet ser polerade, täckt med fläckar och lack stump

Den ursprungliga idén med den ovanliga hemgjorda soffbord

 • träpallar kan bidra till förverkligandet av idén om att skapa unika möbler. Att producera slip pan. För att göra ljusstyrkan används lack. Produkten kommer att vara mer praktiskt om det kompletteras med hjul.
 • original design kan få färdiga dekorativa lådor C. Lådor som används för anslutningsskruvar, spikar. Den färdiga produkten är polerad och ger ljusstyrkan med bets eller lack. En sådan tabell kan kompletteras med bottenramen och hjul.
 • Ovanpå pallen, en stubbe eller en låda, plast- eller metallrör, kan du sätta glas bänkskivan. För sin infästning med hjälp av transparent lim särskilda sugkoppar eller skruvar.
 • Gjutjärns batteri kan också vara en pålitlig och mobil uppfinningen, om den polerade toppen av kylaren för att sätta en glasskiva, och bottensatta hjul. Det beror vilken typ av radiator.

Soffbord: arter (video)

För inredning är inte nödvändigtvis redo att använda möbler objekt. Bättre att förverkliga sin kreativitet och mode idéer, skapa en ny mästerverk av naturligt eller artificiellt material. Det viktigaste att produkten var inte bara funktionella, men också matcha stilen i rummet, passar harmoniskt in i sin form i miljön. Du kan använda färdiga idéer för det eller att översätta sina fantasier till verklighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 5