Ett soffbord med händerna

Ett soffbord med händerna

Bekvämt och ofta diskret del av inredningen bidrar till att skapa en atmosfär av komfort. När det finns en önskan att ge den individuella situationen, kommer det dags att genomföra djärva idéer, det enklaste steget - gör dig själv ett soffbord. Vem har sagt att en funktionell möbel inte kan förvandlas till sin "smak"?

Hur man gör en tabell med händerna

Skapelseprocessen är roligt, och när det är fortfarande där och de praktiska fördelarna, är det dags att förvandlas till en designer för att göra ett soffbord med händerna. Brist på erfarenhet kan vara ett hinder, eftersom valet av tillgängliga material (spånskiva, glas, trä, däck, gamla dörrar, pallar) är enorm och färdiga ritningar och ett minimum av verktyg hjälper att bli en mästare hantverkare. Välj förbruknings att göra billets, samla design - detta är hur det visar sig ett soffbord med händerna.

Systemet med steg för steg instruktioner om hur man gör en tabell med händerna, är det lätt att hitta på Internet. Skisser med dimensioner kommer att vara särskilt användbar för dem som vill göra ett soffbord i trä eller glas. Baserat på den exakta siffran kommer att avsevärt förenkla den efterföljande monteringsprocessen. Om du vill göra din egen ursprungliga tabellen av ovanliga material en chans att hitta en ritning kommer att vara minimala. Ofta är dessa produkter tillsammans med en detaljerad beskrivning av vad som är ett bra alternativ till de skisser med dimensioner.

Funderar på att tillverka ett soffbord med sina egna händer, kommer att behöva börja om från början. En enkel version av denna konstruktion i det inre av ämnet är en bordsskiva (horisontell yta) och bas eller stödben (vertikal stopp). Komplexa variationer antyda närvaron av ytterligare element, såsom gångjärnsförsedda hyllor eller lådor, men även sådana konstruktioner är sällan countertop dispensering.

Till framtiden soffbord med sina egna händer, väl passar in i inredningen, är det nödvändigt att välja bänkskivor materialet på rätt sätt. Nykomlingar bättre att stoppa valet på Spånskiva, plywood, glas använda enkla former. Om det inte lämnar en önskan att skapa en exklusiv möbel, då är det logiskt att lära sig tekniken decoupage, craquelure, konstnärlig målning. Dekorativa bänkskivor avsluta ser intressant och soffbord kommer att vara "höjdpunkten" i vardagsrummet eller något annat rum i huset.

Hur man gör en tabell med händerna, som kombinerar fantasi, hantverk och praktiska? De första stegen i skapandet av den ursprungliga möbler av motivet är bättre att börja med förverkligandet av färdiga ritningar med detaljerade instruktioner. Att välja en grund för ett sådant alternativ, ingenting kommer att hindra framtida göra saker med sina egna händer skapade önskad personlighet. Olika soffbord inte bara dekor och improviserad material. Vy över det inre av ämnet, också har möjlighet att påverka sin mångfald, mellan en soffbord kan skilja sig:

 • form (kvadratisk, rektangulär, rund, oval);
 • material (trä, glas, metall, plast, komposit);
 • struktur (enkel, hopfällbar, cabriolet, flip);
 • stil (klassisk, land, retro, high-tech, kolonial, minimalism).
 • närvaron eller frånvaron av dekorativa element.

Att soffbord förutsätter att det framgångsrikt passar i det inre, även om det är ett litet område i rummet. För detta ändamål, bland de många alternativ finns modeller av en hopfällbar struktur. Gör ett soffbord i vardagsrummet, kaffe - sovrum, balkong eller trädgård bidra till metallprofiler och hörn. För att utforma denna del av inredningen släckte ljuset, är det bättre att välja aluminium, som är lättare att bearbeta än järn.

Värdighet någon fällbara möbler - sparar värdefullt utrymme. Vid behov kan soffbordet utökas, och sedan designen är lätt att montera, för att dölja det för förvaring. Tillverkning fällbara soffbord med händerna får även i frånvaro av snickeri erfarenhet med följande ämnen till hands:

 • bänkskivor (trä, timmer, spånskivor, plywood);
 • U-formad profil - 2 enheter.;
 • Område (aluminium);
 • borr;
 • fästdelar (skruvar, bultar, muttrar).

Funktionaliteten hos en del av de individuella interiören kan nå perfektion. Soffbord cabriolet blev utförandet av idén, som innebär en kombination av komfort, originalitet och platsbesparande. Trans modeller ser imponerande inte bara på bilden: överdel, som fungerar som en arbetsbänk, kan du nominera eller dölja vid behov med hjälp av mekaniska spaken eller ställdon.

Gör en tabell-transformator egna händer kommer att vara lite mer komplicerat än en enkel eller en hopfällbar struktur. Den huvudsakliga strukturelement - mekanismen med hävstångssystemet, är det önskvärt att arbeta smidigt och utan screening. Om du tar arken för tillverkning av spånskivor eller trä, bör glidsystemet döljas, och soffbord konvertibla glas som ska objektet paraderade, spela rollen av dekoration. Kom ritning kommer snabbt att inse idéer och måste behärska tredimensionella modelleringsprogram (Google Sketch Up, PRO 100) för enskilda projekt.

spara visuellt utrymme utan att belamra rummet, det hjälper att rensa och praktiskt taget viktlös designtabell av glas. På grundval av detta material är inte sämre än trä eller plast, eftersom bordsskivan av härdat glas. Tillverkningskostnad tabell glas lite dyrt, avskärningen av plåttjocklek av minst 12 mm för bättre verkstad, vilket ytterligare kan göra slipkanterna. För att göra detta hemma med dina egna händer, kan du använda filen filt cirkel, slippapper, men processen kräver försiktighet.

Process glaskanten eller skära hemma kommer att bli svårare, eftersom behovet av att använda glas cutter, men limmas ihop två lager eller fler få dig att använda silikon för akvarier. Samma material används ofta av hem mästare att hålla inredning eller tillbehör, såsom metallhjul eller åtgärda dem på köksbordet med glas genom sugkoppar.

För hundra år sedan - ett obligatoriskt inslag i varje vardagsrummet för att välkomna gäster för en kopp te. För det moderna hemmet arbetstagare att göra ett runt bord i skivor med sina händer kompakta storlek inte blir för mycket besvär, om handen är tillgängligt material och verktyg:

Hur man gör en tabell från ett träd med händerna? Version av Roundtable kommer att kunna bara göra dem som har möjlighet att arbeta med ett snickarverktyg. Skär ett runt bordsskiva burk fasta bitar av plywood eller brädor av arbetsstycket. Viljan att skapa en exklusiv möbel ta form i form av det inre av ämnet, vilket kommer att skapa en zon av psykologisk komfort. Samla information och fastställande konstruktion soffbord klar rund form kan täckas med lack, med bibehållen struktur trädet eller använda färg för att betona individualitet.

Ett soffbord med händerna: idéerna och genomförande

I en ålder av elektroniska medier Få bry läsa publikationer. Trots detta soffbord fortfarande stolta plats i varje hem.

Förutom direkt användning, kan de användas för andra användbara saker: serverar lätt frukost eller middag, mindre reparationer och hemarbete.

Enkelhet av design, en mängd olika former och mönster, ett minimum av verktyg - alla dessa fördelar soffbord fånga uppmärksamheten hos inhemska hantverkare. I den här artikeln kommer vi att göra en detaljerad genomgång av den populära hemlagad och ge praktiska råd om sin produktion.

Strukturella varianter av soffbord

Det enklaste sättet kan du göra ett soffbord med händerna, med hjälp från kantbrädor brädor, fanerad spånskiva eller MDF.

För att dölja förbindningspunkten plattor som används klassiska metoden - monteringen på de runda trä spikar (shkantah). Allt som krävs från hemmet mästare i detta fall - bara markera installationsplatsen spikar på ändarna av sidoväggarna och borra monteringshål för dem på botten och den övre luckan.

Den enklaste soffbord MDF

Att öka styvheten hos strukturen mellan dess sidoväggar för att installera en vertikal tvärbalk. En liten nisch för förvaring av tidskrifter och andra små saker här kommer inte att bli överflödig. Det kan tillverkas av plåt, som återstår efter skär- och sidokåpor.

Rörlighet - ett användbart alternativ bord. Hon insåg installation av möbler hjul på botten. Kompakta transporthjul, kan du dölja, men du kan köpa en större och medvetet välja dem. Så vi få den ursprungliga tabellen på hjul polerade barer som stöder massiva trä bordsskivan.

De som är rörlighet inte spelar en stor roll, och vill se i sitt hus ett fast bord i rustik stil, är det möjligt att erbjuda möjlighet till kraftfulla styrelser. Denna tabell kommer utan tvekan att bli en av de viktigaste dekorationer i vardagsrummet i något land hus.

Rimlig lättja i kombination med en törst för kreativitet leder ofta till intressanta upptäckter. En av dem - en tabell med gamla däck.

Han kommer att mycket enkelt:

 • De två skurna spånskiva cirkeldiameter 3-4 cm mindre än den yttre storleken av däcket.
 • Den första cirkeln fästa de fyra metall ben.
 • Botten och locket säkras med skruvar till sidorna av hjulet.
 • Rep gjorda av jute dekorera sidorna och locket.

Hemlagad byggandet av gamla däck snygg

Som det visar sig en ovanlig soffbord som kan användas vid behov som banketter.

Idén att använda "slumpmässiga" objekt för att skapa heminredning visat sig vara mycket produktiv. Hon födde många hemgjorda från lådor och pallar. Med lite fantasi och ett minimum av kostnader som krävs för att samla in ett soffbord i trä med fyra standardlådor.

samling algoritmen är som följer: lådor sätta på kanten genom att ordna dem i en cirkel, en efter en. Kombinera design med självgängande skruvar, i mitten gör hyllan. Här kan du sätta en blomvas eller häll inredning flod stenar eller snäckor. Avslutar träförädlings sandpapper, färg och lack.

Soffbord, sammansatt av fyra lådor

Trä behöver inte en sofistikerad inredning. Att använda det för efterbehandling interiören, lägga till en enkel dukning. Att bygga det krävs några barer och hyvlade plankor intag demonstrationen.

en bas ram ser tillförlitlig och robust med kontrasterande färgkombinationer från toppen. För detta ändamål staplarna behöver tonas mörk fläck, lämnar locket i den naturliga färgen på talltimmer.

Trämöbler väl i kombination med metall. Du kan kontrollera detta genom att göra ett soffbord i loftstil med metall ben. Hans lock är sammansatt av tre delar av trädäck "sorokovke" och inramade Cornice remsa.

Trä tabell på metallben tillverkade av släta armeringsstänger

För tillverkning av benen erforderliga svetsmaskin, en bit stål plattan 1,5-2,0 mm tjock och några få rester slät armeringsjärn 10-14 mm i diameter.

Genom att böja fyra stavmönster, de svetsade fyrkantiga stycken av plattor (eller tjocka snickeri hörn som i bild), och i sin tur är fäst vid bordsskivan som samlats in från trall. För den slutliga förfining som krävs för att slipa, tonad och lackering locket styrelse och måla benen.

I stället för stången för tillverkning av baser kan användas en profil rör med rektangulärt tvärsnitt. Svetsade från hennes två rektanglar, rengöring svetsar och pläterad med silver färg, får vi en pålitlig stöd för bänkskivor, samlas in från tjocka ekplankor.

Att öka stabiliteten av metall under täcksidovägg ansluter segment format rör.

Mycket imponerande utseende soffbord med topp från en trä sågsnitt. Hitta denna grundläggande inslag är enkel. På alla sågverk erbjuder "halvfabrikat" storlek. Ta upp till standard hjälper dig elektrorubanok och bandslip.

Bordsben kan tillverkas av tjocka stänger eller armeringsjärn som används för dem. Kontrasten mellan den massiva topp och lättmetall grunddesign kommer att ge en touch av exklusiv design.

En annan intressant möjlighet att kombinera material - trä och glas. Bänkskiva kan vara oval eller rund vilar på grundval av två kors kvadrat ramar.

"Vikt" glas kombineras med massiv träram bas

Roll soffbord gjord av en träpall och täckt med ett kvadratiskt glas, ser snygg och modern.

Glas ger en rik utseende hela strukturen och stänger mellanrummen mellan spjälorna i pallen, genom vilken små artiklar kan falla på golvet.

De som fokuserar på funktionalitet, kommer att njuta av ett soffbord-transformator. Genom enkel manipulation, radikalt ändrar han inte bara sin höjd utan även utseendet.

I monterat tillstånd, är detta ett vanligt stativ för tidskrifter och tidningar. Att höja två sidoväggar med ben, vi öka höjden på bordet och förlänga bänkytan till "middag format."

Grundval av den andra omvandla systemet - två metall-frame skåp. Var och en av dem är svängbart fäst vid bordsskivan. I det monterade läget, de ligger horisontellt, och när man lyfter locket svänger och stå upprätt.

Höjden av strukturen i en ovikt formen är 73 cm. Detta är tillräckligt att använda en transformator som en dator skrivbord.

Täck den består av två plattor som kan flyttas horisontellt. I det här fallet, en platta svänger runt sin axel. Vid behov kan en sådan transformator omvandlas på några sekunder i matbord för 4 personer.

Soffbord cabriolet "tre i en"

Någon skapar ett adaptivt fällbara system, medan andra framgångsrikt experimentera med konventionell plywood skrot. Resultatet av sökandet efter nya former blev här en sådan ovanlig soffbord.

Vi kan bara undra noggrann precision för beräkningen och hans begåvade leda till en synlig bild.

Teoretiskt det ser enkelt: bassekvensen limmade plywood trettio ramar. Var och en av dem har en viss lutning vinkel ben.

I praktiken, för att beräkna alla delar av en plywood stand behöver tredimensionell modellering program.

Genom att sammanföra plywood "pie" fångar ögat ovanlig futuristisk form. Skyddsglaset kröns av exemplet med den innovativa skåp teknik.

"Vi har något enklare, men också vackra," - säger hantlangare. Snälla, det finns inte mindre elegant, men billigare att tillverka bord. Den består av tre paket av tunna Brädor hyvlade.

Talrika lucka i bänkskivan kan täckas av det staplade glaslocket.

När det gäller glas samband med trä nödvändigt att säga några ord. Den bästa lösningen - användningen av transparent "optiskt" lim. Borr hårt hemma tjockt glas utan att vålla irreparabel skada. Därför ge upp tanken på en mekanisk fixering och låta modern kemi visa sina bästa egenskaper.

Anhängare av skruvförband rekommenderar vi användning av akryl bänkskivor. Det är lätt att borra en konventionell borr och ser bra ut.

Att tala om materialet för bänkskivor, vi glömde trä Foder. Det är ett utmärkt material till hands, lika lämpliga för att skapa omslag, sidorna och ben.

Bänkskiva Foder - trevlig och pålitlig

Formen på bänkskivan kan vara vilken som helst foder. Cover, sammansatt av träplankor trimmas sticksåg för en given krets.

För tillverkning av ett soffbord från fodret, behöver vi några verktyg:

Mått på den färdiga produkten och strukturen som förbinder noderna bör överväga i förväg och ange dem i den preliminära ritning.

Avsluta tabellen genomförs i två steg. Före början av monteringen är polerad med sandpapper ytan av locket, botten och ben. Efter slutförandet av toner virkes locket och färgas med lack.

Ännu enklare är ett soffbord gjord av spånskivor. Detta material utför två funktioner: som bildar en kontinuerlig yta och bär lasten. Vi rekommenderar att använda fanerade ombord, eftersom den "nakna" DSP färg och lack kan inte dölja strukturen av träflis.

Efter monteringen måste du stänga alla kanter (bänkskivor, botten och ben) möbler plasttejp, värmer sin byggnad torktumlare innan du ansöker.

 • Behärska vackra bänk för att ge sina egna händer
 • Gör ett vackert och bekvämt bord att ge sina egna händer
 • Hur man gör en soffa med händerna: Alternativ instruktioner och monteringsscheman
 • Hängmattor för förhör: vad är de? Hur du gör din egen hängmatta?

Gillar du? Lägg sidan:

Loading.

 • Copyright © 2014-2017 | | Reparation

  Hur man gör ett soffbord med händerna?

  En alternativ version av inköp av möbler - det är en möjlighet att skapa sin egen från skrot. För att producera ett original soffbord med dina egna händer kan vara ett par timmar. Processen är enkel och underhållande även för en nybörjare. Krävs initial skicklighet med snickeri verktyg, kunniga och ett visst mått av estetisk känsla.

  Soffbord finns i otaliga varianter.

  Fördelarna med att skapa ditt eget hem möbler:

  • minimum ekonomiska utlägg;
  • Exklusiva modeller;
  • individuell bekvämlighet.

  Gör det enkelt: teckningar om det behövs, det är inte komplicerat.

  Sätt skapa egna provkrafterna kan vara i vardagsrummet, sovrummet eller barnens rum. De produkter som skapats av dig själv, ser bra ut i städerna lägenheter och stugor lands glädja ägare och besökare med sin unika och stil.

  Soffbord i det inre - är som en kostym för män eller makeup för damerna.

  Du kan behöva arbeta

  Vad är nödvändigt material kommer att vara användbart beror på grunden samla föremål. För att göra ett soffbord med händerna, behöver du en mängd olika tilläggsobjekt.

  Se tabell ger främst inredning, så det är lämpligt att börja från slutet: med en dekoration och efterbehandling.

  Komponera exakt och robust bord utformning kommer att bli svårt utan lim, lack och sandpapper. Praktiskt och beständig färg - välj bekväma sprayer, kan de vara snabbt och utan nedsmutsning täcka hela ytan på bänkskivan. För att täcka basen och benen kan behöva en kvalitet primer. Köp den kan vara i järnaffären. Glöm inte att dekorera material - tyger i olika texturer och densitet, spets, färgad plast eller glas, etc.

  Det är inte svårt att plocka upp utformningen av färdiga eller att utveckla sin egen: belastningen på motivet är liten, och plötsligt fläck kom ut, är det lätt att ändra eller åter göra.

  Var inte fel tillhörande material - vanligt papper, en stor bit av kartong, polyeten blad, slösa "produktion" inte spred sig i rummet.

  Kostnaden för arbetskraft och resurser - ingenting alls.

  För layouten utformades modeller ha för att förbereda de nödvändiga verktygen.

  Den första är en hammare, saxar, tänger. Vi behöver olika fästelement, möbler naglar (konventionella och tapp) eller skruvar av olika storlekar.

  Dekorera bordet en mängd olika sätt, se fig..

  För att snabbt skära träbitar du behöver en bågfil. Om det finns en snickare bord, och du har kompetens sådant arbete, kommer närvaron av en mejsel, skär och hyveln vara ett plus att hantera trä bas med professionell noggrannhet. För dekoration objekt behöver en vass skär eller kniv kit träslöjd.

  Med de flesta konventionella tapeter kan snabbt och billigt att förädla den äldsta misshandlade bord, om det bara var stark.

  Vad blir soffbordet - det är upp till dig. Vidare definierar en design och konstruktion.

  Ett soffbord med händerna av pallar

  För att snabbt göra en vackra möbler, ofta med utgångspunkt trädet. Det kan vara gjord av konventionell lastpall. En produkt utan slots och fyra trästolpar med tillräckligt själv skapa en vacker tabell.

  1. Gör den ursprungliga tabellen av pallen börja med märkning.
  2. Efter att ha definierat storleken och göra alla erforderliga etiketter, skär ut mitten facket: en jämn yta bör vara på framsidan, lindring - med symmetriskt placerade stänger - botten.
  3. Vald för benen (företrädesvis huggen) primas och låt dem torka.
  4. Vid denna tid, njuta av en toning bordsskivor topp och sidor.
  5. När alla delar torka ut, kan du gå vidare till deras konsolidering. För att ansluta med hjälp av spikarna (eller skruvar) och hårdvara.

  Varje lager, förutom efterbehandling på torr slipat, men detta kräver en hud sammet, som inte alltid hittar på marknaden.

  Ett soffbord med händerna ut ur kylaren

  Sådana modeller kan se bra ut när de är låga. Intressant soffbord kan göras från den redan onödig centralvärme radiator. För detta ändamål är det nödvändigt att måla jämnt. Istället bänkskivor kan ta ett glas eller bred planka storlek.

  På semester till havs, kan du ta en hög med tomma snäckskal och havet stenar.

  Rörlighet används ofta hjul från en gammal barnvagn. Byggandet av en möbelmästerverk kommer att ta ett minimum av tid och pengar.

  Ett soffbord med händerna ut genom fönstret och böcker

  Föråldrade fönster du kan hitta en ny användning - använd den för att skapa en tabell med händerna. Om det behövs, sand ramen och täcka dem med färg. Eftersom stöden kan användas inte bara träben (staplar), men även de gamla böcker som inte passar på hyllorna.

  Om du ändrar vanliga hus fönster i metall och plast, nämligen ett gammalt fönster, kan du göra en intressant soffbord.

  Soffbord kommer att vara bekvämt i landet, om du tillbringar mycket tid där. I en sådan ett original glas bordsskivor kan appliceras mönster eller ett tunt skikt av opacifierande bläck.

  Soffbord från ytterdörren

  Onödig dörr kan också ligga till grund för tabellen. För att göra detta, det tar den centrala delen, och resten går att stödja kanterna, eftersom soffbordet inte kommer att vara mycket hög. du kan göra det nedersta hyllan i DSP för ökad stabilitet.

  Tja, om du byter ingång eller innerdörrar, den gamla dörren, använd som material för den nya tabellen.

  Produkt yta - bänkskivor och stöd - täck toning. Bra ser matt lack.

  Ofta föråldrade dörrar har zonindelning lättnad, med hjälp av tabellen är praktiskt eftersom du kan säkert sätta en bricka av rätter, utan rädsla för att det kommer att glida av.

  Tabell över gamla möbler - skåp eller byrå

  Ibland är det synd att kasta bort bra möbler omodernt. De kan ligga till grund för nya produkter. Smooth blad från inneslutningen, särskilt om de är lackerade - vacker tomt. Det är också bra att benen - rak eller huggen, om produkten är planerad att vara låg. två flikar kan användas genom att ansluta dem att skära delar av sidopanelerna i skåpet. Det här alternativet kräver väldigt lite tid och nästan gratis.

  Trälådor av frukt, grönsaker eller andra föremål - mångsidigt material för att skapa möbler med sina egna händer.

  Lådor från bröstet lämplig för komposit eller ett fast bord. Trimning utförs genom sågning de utskjutande partierna. Passar insamlade bänkskivor något stöd - till exempel delar av samma dresser pinnar behandlade primer, böcker etc.

  Ovanligt soffbord erhålls från ett enda stycke av ett träd - stubbe, kvar från sågade tall, björk eller poppel. Det måste vara tillräckligt bred och jämn, med en vacker ring. Beroende på höjden på stubben, kan du välja mellan följande:

  • med en låg bänkskivor på tunna metallbenen;
  • genomsnittliga höjden utan stöd (bas tjänar stubbe);
  • låga bord på hjul.

  Polerad stubbe eller en logg kan placeras direkt på golvet eller bifoga hjulen.

  Eventuellt lämna ett naturligt utseende stubbe - bark (vänster som är eller lack) eller målad i valfri färg, efter avlägsnande av bark. Vinna alla ser vita och beige toner.

  Bords resväska för resor älskare

  Använd Vintage volym påsar är möjligt och som en bordsskiva. Denna ursprungliga soffbord, gjort med egna händer, liksom de romantiska naturer som gillar att ofta tillbringa tid rundturer.

  Numera soffbord sig slutligen av hyckleri ägare.

  Grundval är en gammal resväska, företrädesvis gjord av tunna trä plan. Lås lämna på plats, fungerar de som fästelement. Du kan också lämna och Nyckelband. Resväskan kan tonas eller lämnas i sin naturliga form, beroende på yttillståndet. För ben kan användas som träbitar (eller snidade möbler stöd) och hjulet.

  Denna typ av möbler är tillverkad av ett flertal olika material: trä, glas, stål, aluminium, plast, spånskiva och plywood.

  För bättre stabilitet av ytan för fukt kan det beläggas med lack. Fasteners här kan fungera som bultar och hårdvara. Du kan borra hålen för benen på undersidan av resväskan, och säkra dem med järn fälgar med kuddar.

  Romka bänkskivor, massivt trä eller laminerat möbelskiva ska hantera en router för att ge det en fin form, och sedan slipning med sandpapper.

  Bord av loggar för naturälskare

  Trä - materialet är lätt att arbeta. Hälften breda stockar och tunnare stockar behandla huden. Skorpa på sidorna och botten av bordsskivan kan lämnas eller tas bort. För montering, använder spik och hörn av metall. Istället fötter loggar kan ta metall eller ben gamla möbler.

  Det verkar som om soffbordet helt byggd av stockar av björk, men det är det inte.

  Gör exklusiva soffbord helt enkelt av trä. Konventionella loggar tjäna som grund och pelare.

  Det ser mycket intressant soffbord från en stor rulle för kabeln. Först ser den runda formen harmonisk. För det andra kan det göras att rotera. För det tredje kan den laterala hålrummet användas för många olika saker - tidningar, böcker, pappersvaror, CD-skivor, ytterligare enheter rätter (om de inte behövs vid bordet under tea party).

  Den stora spole av kabelindustrin - en sällsynt, men den ideala förberedelse för ett soffbord.

  Hon är en av de plana sidorna av sidan kommer att fungera som en arbetsbänk.

  Soffbord kan göras med fötterna, och utan dem, bara sätta spolen sidan. Skivan "Hälsa" kan användas som en vrid element.

  Kavitet sidan ser intressant, om planlagd symmetriskt med trä dosochek fixerade med ett lim.

  Att glasbord

  Ett soffbord med händerna från glaset är mycket lätt att tillverka. Såsom det används bänkskivan konventionell tjockt glas (kvadratisk, rektangulär, rund), företrädesvis härdat eftersom materialet är bräcklig och kan spricka genom slag eller temperaturförändringar.

  Glass - att endast använda härdat, annars tillförlitligheten i tabellen kommer att vara osäker.

  Lita på soffbordet är huggen träben med en bred bas, böcker, hampa och andra element. Det är lämpligt att göra, och ett centralt stöd för honom. Element kopplade till en speciell permanent lim.

  Den sista etappen - dekoration

  Dekorationen av provet göras med händerna, applicera en mängd olika idéer. Den släta ytan hålls väl ritning eller mönster runt omkretsen, och icke likformig i textur - tillämpningar och andra element.

  • Skiva av pallen, stockar, ser stubbe bra, om tråden appliceras på det. Ett glas kan läggas från bitarna som utgör hela bilden (t ex, schackbräde) och fästs med starkt lim.
  • Soffbord gjort med sina egna händer, kommer att gynnas av de upphöjda elementen. Tråden kan appliceras på den sida trädelar, hörn, på den främre delen. Ett material, genom vilket kan tonas gängdel, - en färg eller lack.
  • Alternativt kan du använda i utsmyckningen av duken med en liten hög, tapetsering dess sidodelar. Idealiskt material från en gammal päls som du inte längre bära. För montering, använda små spikar, nitar, eller limma tygremsor.
  • Dekorera bordet kan vara spets eller band med fransar (tofsar), tapetsering dem runt omkretsen av stiftelsen. Detta mål kommer att efterlikna duken. Den smälter väl med stickade spets servetter i pastoral stil.
  • Framsidan av provet ser ovanligt om klistrad vid det som en grov duk matta.
  • Utmärkt efterbehandling material kan tjäna som en garn, grov hamprep. Dekorera dem kan vara både fötter och bordsskiva. Att dekorera polerna tillämpa ett lim och linda strängen, se till att det gick mycket nära den tidigare rep ringen.
  • Med hjälp av lim färgad plast eller konstgjord glas kan göra en ovanlig mosaik dekoration. Lim eller lack med en mättad färg kan användas för att cracelures.
  • I närvaro av onödiga metalldelar utan hål kan du också använda dem som designer finish. Slemhinnan i delar lämpliga för fogar av träprodukter brutala slag. Hörn är fixerade med ett lim.

  Soffbord - vardagsrum dekoration, och måste därför vara vacker, elegant och ovanlig, beroende på vilken stil, men i alla fall - för att göra kvalitet.

  Brickan kan målas eller lämnas i sin naturliga form, monterad på hjul eller små fötter, är bordsskiva av glas eller plywood.

  Och några fler användbara tips

  Vid tillverkningen av bordet med sina egna händer, kan du ansöka ytterligare inlägg. Om du tar som utgångspunkt för en kabeltrumma, då ofta har en central öppning. Det är möjligt att sätta en hög vas med torra växter eller blommor.

  Det material du väljer för dekoration, bör vara motståndskraftig mot nötning. Undantag är element för att skapa intrycket av vintageobjekt.

  Den viktigaste frågan här är den exakta iakttagande av de proportioner som anges i ritningen.

  Toning färg kan också fungera som en dekoration. Du kan skapa en mönstrad yta för att fästa naturliga fläckar på träytor, för att skugga av elementen skapa den mest fördelaktiga formen av dess produkt.

  Om soffbordet är instabil, kan föremålen glida från det, så du måste noga justera allt stöd justeringen. Som en anti-slip åtgärder kan också tillämpas präglad finish.

  Den färdiga produkten behandlas med fläck, färg, lack eller avslöja "sostarivayut" - på begäran.

  För tillverkning av sådana modeller används helt olika material - en fantasi inte tillåter dig att begränsa dina idéer. Prova det, uppfinna optioner, inredning, så hon ser inte bara snygg, men också ett helt nytt sätt.

  Trä - materialet är lättast att bearbeta och den mest formbara.

  VIDEO: Soffbord med händerna

  50 fotoidéer konstruktion soffbord gjort med sina egna händer

  Alla tillbehör för hem och kontor

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  63 + = 67