Soffbord fällbara

Soffbord cabriolet

Även en liten lägenhet kan vara betydligt mer bekväm överdimensionerade stuga om det klokt ordnade möbler. Numera gör framsteg inte stå stilla, och med den utvecklade möbelindustrin. Technology ge människor en bekväm multifunktionella bord, stolar, sängar som är avsedda för flera åtgärder.

Vad är ett soffbord-transformator

Bänkskiva med olika glidmekanismer och tillförlitliga inredning, gjorda av alla typer av material - så att du kan beskriva soffbord transformator. På grund av dess funktionalitet, är det inga problem att ersätta den vanliga köksbordet eller tjäna en liten garderob i vardagsrummet, där du kan lagra böcker, tidningar och annat.

Vad har fördelarna med en modern fällbord:

 • Lätt att montera. Systemet kan bestå av indragbara anordningar separat lagrade element som skall delvis automatiserade.
 • Speed ​​of konvertering. En handrörelse intrikata kaffebord kan fällas ut i längd, bredd och höjd.
 • hjul är på benen på den mekanism, som gör det möjligt att enkelt flytta ett bord från ett rum till ett annat.
 • Kompakthet. I sig själv är föremål för liten storlek, vilket frigör området om det behövs.
 • Assembly. Att välja rätt tillbehör och ritningar, är det möjligt utan hjälp av personal för att skapa din egen personliga soffbord transformator.

Olika modeller och funktioner

Soffbord på hjul, är transformatorer indelad i flera olika typer. Ju fler produkttillämpningar, mest bestickande av dess utformning:

 1. Bord med införd ytterligare bänkskiva. De mest populära kaffe äta typ av transformator. Installation mindre ökar ytarean tabell. den begränsade storleken på anordningen. Den skjutbara design gör det möjligt att dra en del av styrningen, och i mitten av en extra yta.
 2. Modellen, som liknar en bok. Förenklad omvandlingsmekanism. Den kan vara oval eller kvadratisk form. Omvandlingen äger rum i ett steg: den övre ytan av bordsskivan lutas 180 grader. Till en oval soffbord cabriolet var stabil, är denna del baseras på ramen benet.
 3. Produkten med utdragbar stativ. Option är mycket användbar som en extra yta kan sätta disken när central grundval av tabellen blir maten. Rörelse princip transformatorn är mycket enkel: från under huvudVridBart bordsstativ bas.
 4. Ett soffbord på hjul med självverkande mekanism. Transformatorn innefattar två sekundära ytor, gömda under huvud. När du vill öka bordet, huvudbordsskivan komma till handling och starta mekanismen för ytterligare trafik. Detta kan ske på två sätt: med hjälp av en fjäder eller gasfjäder.

Bord-transformator, som i det inre av enheten, kan skapas från resurser såsom möbler beech panel (matris), spånskivor, pressat trä bräda (MDF), glas, sten, metall, massivt trä. Ignorera färger: vit, brun, röd, svart, etc. Ofta populära produkter från laminerad träfiber MDF eller spånskiva.

Kaffe glasbord transformatorn är också en modern lösning. Det kan finnas ytterligare stenelement, hela smala träribbor. I själva verket, för att bryta denna typ av produkt är mycket svårt, eftersom den är gjord av hållbart glas tjocklek av inte mindre än 1 cm. Det är viktigt att ramen inte var gjord av plast, eftersom strukturen måste vara stark.

Genom att köpa en tabell-transformator, bör du vara uppmärksam på ett antal kriterier:

 1. Om du vill göra en bra produkt passar i det inre, uppmärksamma utseendet. Till exempel ser en rund soffbord bra med klassiska möbler.
 2. Vid val av enhet tonvikt på design. Transformator kan vara flera förvaringsskåp, de utskjutande sidopaneler eller bordsskivor.
 3. Materialet är inte heller utan betydelse. Till exempel, ett glasbord med en sten ram ser fast i kontorslokaler. Höjdpunkten i inredningen är platt trä transformator.
 4. Höjd - en viktig funktion för soffbordet. Detta kommer att avgöra hur det kommer att vara bekvämt att sitta bakom honom, när produkten är i en vikbar form.
 5. Om barnen är i huset, då enheten måste följa alla regler för verksamheten: det är lätt att omvandla, har inga vassa kanter.

Granskning av populära tillverkare

Beprövad tillverkare av möbler hundra procent kommer att säkerställa kvaliteten på soffbordet. Enligt de normer, kommer hela församlingen metoden observeras i produktion, kommer grunden tas bara kvalitet material. Kanske priset på ett soffbord, och kommer att vara hög, men du kommer att spara pengar på reparationer. marknads flaggskepp är:

 1. Ikea - exklusiva tabeller transformatorer. Dessa enkla modeller har redan visat sig, på grund av hela skalan, kan du välja för sig rätten soffbordet.
 2. Om du vill lägga till din inredning med stränghet, då du bättre kontakt med polska företaget Halmar. Dess produkter tillverkar uteslutande från beprövad hårdvara med en unik design. Även om du spiller vätska på bordet, kommer det att kunna rinna på golvet utan att skada materialet.
 3. När du väljer en mångsidig och prisvärd konvertibelt skuldebrev i Signal företaget. Detta är också en polsk tillverkare, som är populär i Ryssland.
 4. Möbler företag från Italien, också sticker ut deras förslag. Till exempel CLEI, Pibiemme, Doimo soffor. De skiljer sig från varandra endast till priset och antalet modeller. I resten av soffbord, transformatorer är inte sämre än den tidigare.
 5. Det ryska företaget Mazetti försöker också att hänga med rivaler. Hon mår bra, eftersom transformatorerna kosta flera gånger lägre än för utländska leverantörer.

Idag är inte längre ett problem köpa möbler: det kan lätt beställas via Internet, bläddra i katalogen. Priset kommer att vara mycket lägre än i möbelaffären. Oavsett var monteringen genomfördes - antingen i Moskva eller Tyskland - Kostnaden kommer att löpa från 10 000 till 28 000. På webbplatser, kommer soffbord Agatha kosta billig, ca 7000 r., Och Acrobat 12 000-20 000 gnugga. beroende på material, konstruktion.

Video: Hur man gör ett fällbart bord med händerna

Foto: ser ut som ett soffbord i det inre av transformatorn

Runda eller ovala, polerat eller matt, med ett fåtal eller en bänkskiva, i stil med högteknologiska eller modern - någon av soffbord, är Transformers värd din uppmärksamhet. Det är inte svårt att göra ännu ett mindre bekväm område. Som genom trollspö trender är produkten förvandlas från en liten sittplatser i det rymliga köket eller en träningsbord.

Transformer tabeller - 30 modeller

Liten storlek bostäder kräver mycket försiktig inställning till valet av möbler. Dessutom bör det vara vackra och bekväma. De bör vara funktionella. Mer funktionella möbler än ett bord-transformator är svårt att föreställa Dessutom finns det en modell för att växa i storlek, det finns de i vilka förekomsten av hårda bänkskivor misstänkt.

konvertibla bord för kök och vardagsrum

Konvertibla möbler är relevant för små utrymmen. Det bidrar till att göra maximal användning av det tillgängliga utrymmet. Kännetecknas ofta av liten storlek kök. Här måste det vridas för att passa alla de komponenter som krävs i ett begränsat utrymme.

Bords transformator kan göras i en modern stil

Den svåraste att skriva i ett litet kök matbord: för mycket utrymme den upptar, men också för att det är nödvändigt att sätta stolarna ... Ett bra sätt - glidande eller fällbord transformator. De kännetecknas av en mekanism för omvandling. Veckningen av bordsskivan gångjärn. Det visar sig att i hopvikt tillstånd i tabellen "hänger" på gångjärnen eller läggs på / under den andra delen av tabellen.

Runda matbord fällbara cabriolet Kitchen

En av de välkända alternativ - fällbart bord-bok (ett av alternativen i bilden ovan). Detta är när den centrala delen av det fasta bordet och den sida fäst vid den med hjälp av öglor. Om det behövs, en av de rörliga benen utvidgas, höja den fasta bordsskivan.

Annan utföringsform - bänkskiva består av flera identiska delar, är också fäst tillsammans slingor. Skillnaden är att de på varandra. Ben i sådana möbler - glidning. Dra benen ett visst avstånd, bryts bänkskivan.

Bordsskivan är uppdelad i två eller tre delar. Beroende på bredden kan användas som ett litet bord i köket, eller som en konsol, som på bilden ovan.

Skillnaden i denna grupp är i princip inte, men principen om omvandling är annorlunda. Dessa bord har en glidande bas och ett antal insatser som byggts upp bordsskiva. Denna konstruktion kallas också tabellbaserad konsol.

Bordsfäste - bekväm form av ett fällbord

tabell-transformator av denna typ är lämpliga. Hopfälld tar upp väldigt lite utrymme. Till exempel om den vikta tabell, som är avbildad på fotot ovan, blir bredden lika med bredden av två vikta änddelar. Ytterligare ben och insatser placeras just i dessa ändpartier. Spridning kan vara beroende på önskemål att installera en, två eller flera insatser. Det är att du har en hel del gäster - allt läggs. Vi behöver ytterligare två platser - bara en.

Det finns skjutbara modellen enklare. De är bara lite isär, och ett matbord blygsam storlek åter lite mer. Liknande mekanismer för transformation används för både runda och rektangulära modeller.

Ett annat sätt att öka den del av mat eller soffbordet - gömma sig under bordsskivor av huvuddelen av det. Du behöver ett stort område - det drog. Det är bara inte alla dessa modeller har en mekanism för att göra stand-up delen av tabellen var i nivå med "grundläggande".

Coffee förvandlas till en matsal

Det finns några intressanta idéer om hur man förvandlar ett lågt soffbord i den bekväma matsalen. Den använde en hel del intressanta idéer, mekanismer av olika slag.

Tabell cabriolet kaffe / matsal är populärt, liksom separat i matsalen lägenheten är inte alltid möjligt. Och för att sätta ett matbord i vardagsrummet - är inte den bästa design kurs. Det visar sig att soffbord cabriolet dining-save situation. När vikta, inte avleda uppmärksamheten, och kan mycket väl vara placerad 6-8 personer i ovikt bakom honom.

Den lilla lägenheten är inte alltid lätt att hitta ett jobb. För sådana fall finns det en hopfällbar dator eller skrivbord. I den stationära delen är hyllor där du kan placera böcker, dator, laptop, annan kontorsutrustning. Det finns modeller med slutna hyllor sida. Det är en liten garderob med ett bord "i en flaska."

Bordsskivan består av två delar, är den andra delen expanderas såsom nödvändigt. Mycket lätt att använda version av en hopfällbar skrivbord för studenttonårs student.

En annan idé, som gör det möjligt för en liten garderob att vända i en fast storleken på arbetsplatsen - infällbar bänkskiva. Hon döljer under "grundläggande" i den kompakta tillstånd. När det är nödvändigt att öka storleken på bordet, det bara lagt fram. I grund och botten, används en roterande mekanism, men det finns även modeller med infällbar.

För att underlätta förflyttning av benen, som bör förses med hjul för att flytta. Bara det är nödvändigt att se till "zonen av" hjulen inte faller mjukt golv. De kan "slå en" synliga spår. Det är dags. En två - för att flytta hjulen på ett mjukt underlag är inte lätt.

Det finns en tabell-transformator i form av en kista, som är utrustad med en arbetsstation. Eftersom arbetet är nu nästan alltid i samband med kontorsutrustning, är där att placera skärm, tangentbord, systemenhet. Och så laptops kan placeras överhuvudtaget ett par bitar.

Datorbord kan "dolda" i bröstet

På grund av luckan arbets ytan av en liten del kan ökas avsevärt. Bara bättre att inte satsa på luckan av de stora kontorsutrustning. Det är bättre att placera den i "fasta" delen.

En annan variant av organisationen av arbetsutrymme - en byrå med en hopfällbar toppen. För små lägenheter - en gudagåva. Du kan sättas på plats och använda genomgångs lådor för andra ändamål. När du behöver för att hålla med en bärbar dator eller bärbar dator, plocka upp bordsskivan, push-fot stopp. Du kan arbeta. Klasserna är över, skjuts benet på plats, tappade bordsskiva. Bröst-tabellen tar upp minimalt utrymme - 60-80 cm, beroende på djupet av rutorna.

Bröst-bord i några minuter, kommer att förvandla vardagsrummet till matsalen

Den andra varianten på bilden till höger. Då locket lyfts på metall ben. En nackdel med denna konstruktion - Backar mindre, eftersom sidoväggen upptas av vikmekanismen. Värdighet - vem som helst och skulle inte komma att nattduksbordet kan bli ett bord.

Omvandla tabeller med stoppade möbler

Intressant idé - att göra en soffa som förvandlas till ett bord. Snarare är den tabell som bifogas, så att i stängt läge, döljer det bakom soffan. I detta tillstånd är det en vanlig (nåja, nästan) soffa. Om du behöver arbeta plats, du kastar ryggstödet framåt.

På samma sätt gör stolen bordet. Det har bara en mindre bredd. Vissa modeller tillåter oss att översätta bordsskivan framåt, hopfällbar säng. Ett bra alternativ om du vill ha frukost på sängen.

Mer spartanskt, men inte mindre originellt sätt - på baksidan av soffan på baksidan för att fästa bänkskivan. Heltidsjobb kommer inte att fungera, men en bärbar dator, kan sätta ett par bärbara datorer och böcker. För gymnasieelever är inte ett alternativ, men för studenter eller de som önskar poserfit nätverk - mycket bra.

På baksidan av den bakre fasta bänkskivan

Det finns ett "men" i denna version. Soffa måste stå i mitten av rummet. I vilket fall bör avståndet från väggen inte vara mindre än en meter. Detta är möjligt om baksidan av soffa - separator zoner i studio.

Det finns ett konvertibelt barnstol att föda barnet. Han har två lägen. Den första - ett lågt bord med en stol. Detta alternativ är bra när barnet redan kan eller försöker äta själv. I en sådan situation finns det en ganska stor bordsskiva, som du kan sätta en tallrik. I detta läge, bord och stol är låga, kan du lämna barnet själv.

Detta hopfällbara barnstol tillverkades för 30 år sedan. Idag är det inte mindre lätt att använda än någonsin tidigare

I den andra positionen är en barnstol - sätet är belägen vid nivån för den vanliga middagsbordet. Detta alternativ lämpar sig för att äta tillsammans med vuxna, när mamman är i närheten. Ibland har de hjul för enkel rörelse, men vissa fabriker producerar utan dem. de har

Nackdelen med denna modell - bord och stol är förbundna med varandra. Dela dem ingen möjlighet. Då bord och stol kommer att vara instabil. Detta problem löses i en annan modell. Då bordet vänds "upp och ner", är stolen in i det. De håller på grund av ett listigt system av benen väva stol och bord.

Jo den här typen av att bord och stol kan stå ensam och när barnen växer upp, kan de användas som en vanlig barnmöbler.

Intressanta idéer omvandla tabellerna i bilden

Soffbord, en stol ... 5 användningsfall

Coffee-matbord - enkel att installera i vardagsrummet

Bords transformator kan göras i en modern stil

Knyck med handleden skåpet förvandlas till skrivbordet

Idealisk för altan, uteplats

Och en soffa och bord och ottomaner .... modulära möbler

Stol bord bed-dresser ... multifunktionella möbler

Soffbord transformatorer

I små lägenheter, räknar varje kvadratcentimeter. Det är därför de boende använder ofta omvandla möbler. Den mest populära av det är en cabriolet bord - mycket funktionell produkt. Soffbord-transformator kan placeras i köket, så vardagsrummet, väl valda modellen kan lätt passa in i det inre av varje lägenhet eller hus.

Table - det är multifunktionella möbler. Det sätter koppar, tallrikar, sätta böcker, konsoler, tidskrifter med mera. Det är därför soffbordet - en mycket nödvändig sak. Men med ett underskott på plats i rummet brukar förvärva små och kompakta soffbord, så satte allt på dem är helt enkelt omöjligt. Det är därför det konvertibla bordet - detta är en bra lösning.

Det kan utökas när som helst när du behöver det. Detta är en mycket funktionell och mångsidig objekt som utför olika roller. Bords transformator kan användas för måltider och under resten av läsningen av böcker, och även i stället för den vanliga stenen. Det särskilda med denna möbel är dess mekanism. Apparater sönder utan svårigheter på några sekunder.

Deras mekanism kännetecknas av sin enkelhet och bekvämlighet. Nu tillverkare och automatisk bords transformator, som inte kräver att du extra ansträngning för tillämpningen av dess utbredning.

Genom mekanismen för det konvertibla tabellen, kommer du att kunna välja höjd och området även bänkskivor. Så en liten möbel kan bära ett stort antal funktioner och olika transformerats.

Det speciella med denna produkt är dess kompakta storlek. Hopfälld tar upp ett minimum av utrymme, och passar perfekt in i det inre av även de minsta rummet. Denna mångsidiga modell är lämplig för alla stil. När monterade, är de ofta används som sängbord, stöder i blommor och foton.

Ett annat inslag i denna produkt är att den utför många funktioner. På är det möjligt att organisera lunch plats eller en hel lagringssystem, sprider sig och expandera på den nödvändiga saker. Alla soffbord behöver lagra böcker, tidningar och tidskrifter. Denna produkt - är inget undantag. Det kan byggas ut några utskrifter.

Ett annat viktigt inslag i denna modell är att de har en mängd olika hyllor, lådor för att lagra det finns vissa tillbehör som skrift.

En annan funktion är att de kan innehålla vissa ytterligare element. Det vill säga, kan en transformator vara mer dosobrat och förbättra dess design. Till exempel, vissa produkter omfattar en rad ytterligare bordsskivor, hyllor, skåp eller andra enheter.

Den stora fördelen med dessa produkter är att de har en mycket originell design. Denna tabell ser mer intressant än standard klassiska bordet. Vissa använder konvertibla modell som dekoration ex. Således utför denna produkt och vardagliga funktion och dekorativa.

Tabeller ser mycket presentabel utseende, många av dem har inlägg och dekorationer. De skiljer sig i en mängd olika former och färger. Ett inslag i denna tabell är att det kan spara inte bara en plats i rummet, men också din familj budget. Så att köpa en sådan universell transformator, kan du ge upp några andra möbler. Du behöver inte köpa ytterligare matbord, nattduksbord eller byrå, eftersom alla dessa roller kan utföra transformator.

En annan funktion är lätthet av användning av sådana produkter. Expandera den och justera höjden på benen Kan någon, inte ens ett barn. Det är därför de är placerade även i barnens rum. Mekanismen för denna produkt utmärker sig genom sin tillförlitlighet, sådana saker är i flera år. De flesta tillverkare gjorde dem från slitstarkt material.

Alla tabeller transformatorer är indelade i olika typer enligt olika kriterier. Vid användning av detta kriterium utseende transformationstyp mekanism, form och andra parametrar. Sådana möbler är uppdelad i flera grundtyper:

 • modell med skär; Det är mycket bekvämt transformator, som anses vara den mest populära modellen av denna typ av bord. Han har möjlighet att ytterligare utöka bänkskivor grund av det faktum att det finns en insättning i form av en styrelse. Det är dolt i bänkskivan och det är absolut omärklig. Den erforderliga tiden kommer du att kunna lägga den här rutan, expandera bords åt sidan. Ytterligare panel är lagd i mitten och ytarean hos produkten ökas genom en annan tredjedel.

 • Glidande modell; Designen har styrmekanism, som bords utvidgas i sidled och därmed uppdelad i två delar. Diabilder är grunden, när utökade bänkskivor i handen, är gapet som bildas i mitten. För att sätta en extra insats, vilket gör det möjligt att öka dess yta.

I det här fallet, guiderna fungerar som stöd. Ytterligare del som är belägen i mitten, är en sådan mekanism som kallas en central förlängning, eller vid sidorna av den ursprungliga bänkskivan, en mekanism med sidoskär.

 • automatisk modell; Det är ganska dyra tabeller som har en eller två ytterligare bänkskivan. De är placerade under huvud. När expansionen av själva tabellen expanderas, medan resten används, ytterligare bordsskiva. Han reser sig upp något, då alla delar av en framtida stora bänkskivor förenas och röra sig i riktning liggande. Mekanismen för sådan automatisk tabell kan vara olika. Till exempel finns det modeller med gas-lift, som är mjuk och smidig rörelser. Men de är inte de mest tillförlitliga. Det finns också en fjädermekanism, som expanderas snabbare, men utmärker sig genom sin hållbarhet.

Spring Bole modellerna är kompakta, eftersom mekanismen i sig är enkel, det är helt transparent i en sådan möbler. En produkt med gasfjäder är vanligtvis något större i storlek, kan det finnas en mekanism märkbar.

 • dubbel nedbrytning modell; Detta är en praktisk modell bord, bordsskivor som är överlagrade på varandra. Det vill säga, de har mekanismer som gör det möjligt att svänga en av dessa två ytor på ena sidan, och därmed countertop dubbel.

 • Swivel modell. Denna produkt, som är arrangerade på olika sätt i jämförelse med de tidigare modellerna. Så har de två bordsskivor, varav en är den viktigaste, och andra mer, och de är båda efter layouten inte blir en rak linje. Således kan det se ut som följer: från den första ytan sträcker sig längs den andra stegtyp.

Annan utföringsform av den roterande transformatorn har vidare en glidplan nedanför var och en av de fyra sidorna. Det köps oftare för spel ändamål och är mycket praktiskt. Den kan användas för ett litet mellanmål för alla sitter vid bordet kan utökas ytterligare bänkskivan för drycker och snacks.

Dessutom är tabeller indelade i kategorier beroende på vad som är värt att deras design. Till exempel finns det modeller på benen och modellen på hjul. Den förstnämnda är mer stabila och ofta ställs mot bakgrund av det faktum att det inte senare kommer att röra sig. Men det finns modeller på hjul, som kan transporteras till exempel utfodring frukost till sovrummet.

Är mer praktiskt modell med avtagbara hjul, eftersom denna enhet är inte särskilt stabil. Hjul i en sådan modell kan avlägsnas vid en tidpunkt när de inte behövs, och sedan åter skruvas.

På funktionerna soffbord, transformatorer delas in i:

 • lunch; Denna modell viks liknar ett sängbord, och vecklade den förvandlas till ett klassiskt matbord som rymmer 6-8 personer. Således kan det sättas i vardagsrummet i stället för tabeller nära soffa och vid behov ordna mitten av rummet, ska träffa gäster och en festlig middag. Denna produkt ökar flera gånger i bredd, längd och höjd.
 • att arbeta; Det är ett system som gör det möjligt att organisera en trevlig och bekväm arbetsplats. Och bänkskiva inte alla modeller kommer att öka dramatiskt. Normalt är sådana modeller avslöjas av den typ av spel: i det här fallet, ofta bara förstås i bordshöjd. Sitt soffbord har några lådor att lagra papper, anteckningsböcker, pennor och andra tillbehör.

Det kan delas upp till en sådan höjd, där du kommer att vara bekväm att arbeta med. Så kan du ändra höjden beroende på om där du sitter. Sittande i en stol eller i soffan kan du minska höjden på bänkskivor, sitter på din stol eller på en pall, kan du öka höjden på arbetsbänkar.

 • tabell - lagringssystem. Den här modellen har en bänkskiva och ett stort antal små lådor. De nominerade i den utsträckning som roterar kring en gemensam axel för dem alla. Så du kan antingen sprida ut en låda eller skjuta dem alla på en gång. Detta är ett mycket bekvämt system för lagring av böcker, tidskrifter, publikationer och olika prydnadssaker. Denna mobil och kompakta produkter, som kan när som helst ändra dess funktionalitet.

Sliding soffbord cabriolet har icke-standardstorlekar i jämförelse med andra möbler. Således kan det vara mycket liten som en sängbord, eller ens anges som en vanlig matbord. Dessutom, justerbar och dess höjd. Han kan vara små, höjd 50-70 cm och högre - 100 -. 120 cm och alla dessa egenskaper hör till samma modell som dess höjd kan du justera själv.

Bordsskivan kan också ha olika storlekar. Det finns modeller med övre längd av 80 cm, under vilka det finns en extra arbetsyta av samma storlek. Således kommer det delas upp till 160 cm. Det finns en stor och bred modell. Bredden på han brukar inte ökar, och en längd i nedbrytningen kan fördubblas eller tredubblas.

Det enda undantaget är skivtallriken. Varje sidobänkskivan nominerad ytterligare sektioner. Således produktens form förändras inte.

Folding soffbord kan ta många former. Således kvadrat mönster som ofta ut till en rektangel, men det finns produkter som tar formen av en regelbunden fyrkant, även med expansionen. Det finns mer intressanta och ovanliga formade soffbord, som även i omvandlingen behåller sin form. Modeller med stora skjutbara toppar kan ha rundade kanter.

Oval soffbord ser väldigt lyxigt och passar perfekt i alla rum. Han ser väldigt ovanligt, ingen tror även att han har förmågan att omvandla. Round soffbord kan också vikas in i en liknande form modell, även i oval. Sålunda, när det är utdraget bänkskivor i handen, införda i mitten av det kvadratiska planet, varvid den slutliga versionen har en oval. Detta är en mycket elegant och ovanliga mönster som kan drabba vem som helst.

Enstaka modell transformatorer kan tillverkas av en mängd olika material. För att skapa dem med följande material.

Det finns en mycket elegant modell av massivt trä. De är mer skrymmande än andra alternativ, men samtidigt populära. De har en mycket elegant design och har ett lyxigt utseende. Dessutom är dessa modeller är de mest pålitliga och fungera i många år.

De är placerade i vardagsrummet, speciellt om rummet är inrett i klassisk stil. De är slitstarkt, men har en relativt hög kostnad.

Anses vara den vackraste modell gjord av ek och bok. Beech styrelse och pappersmassa - är den mest tillförlitliga material.

Denna modell, som är gjorda av material polunenaturalnyh, men dess kvalitetsegenskaper de inte sämre än trä modeller. Det enda negativa faktorn är den låga nivån på deras miljöprestanda. Deras kvalitet är något lägre, men tydligen kan de helt replikera utseendet på träbord.

De är också ofta täckta med faner, som är ett mycket tunt lager av trä. Denna tabell är visuellt helt identisk med trä och ser mycket elegant.

Detta material används ofta för att göra ett soffbord. Dessa produkter ser väldigt enkelt och subtilt, under dem också diskret döljer ytterligare glasskiva. Glas kan vara helt transparent och kan mörkläggas. De kan lätt fylla interiören och göra det mer elegant.

Vid tillverkning av sådana tabeller och andra material används, men oftare de kombineras med ovanstående grundläggande. Sålunda, för deras användning efterbehandling dekorativ sten, metall eller plastinlägg, spegel skär. Det finns modeller som locket har en spektakulär lyster, de ser mycket på modet.

Glas soffbord kan vara helt färglös, transparent, och kan göras av färgat glas eller andra ogenomskinliga material. I detta fall använder även olika kombinationer av färger som liknar mosaik. När det gäller trä modellerna här är populära som ljust trä toner och mörkare, såsom wenge.

Tabell-transformator - det är en mycket universell sak, så produktionen är mer allmänt använda material är naturliga nyanser. Så den mest praktiska kan kallas beige, ljusgrå, brunt och färg Sonoma. Det ser mycket elegant vit och svart soffbord, liksom modeller, vars konstruktion är baserad på kontrasten mellan dessa två material.

Folding soffbord kan användas för att utforma någon typ av inredning. Så, för ett rum i stil med klassiker är bättre att köpa en modell med en yta av en natursten eller med toppen av äkta trä. De ser lyxiga och eleganta. modeller används även med smidda element och gängade.

Om ditt rum är inrett i orientalisk stil, Det är bättre att skapa en modell som har absolut inga ben. Normalt är dessa transformatorer är ganska massiv. De är gjorda av bambu, trä och även glas. Vanligtvis de ser mycket elegant, men för registrering inte använda ett stort antal dekorativa element. Färglösningar kan därför vara mer levande.

För modern inredning, såsom hög-tech, moderna använder mer intressant och ovanlig modell. Det kan vara icke-standardiserade former av transformatorer med en matt eller glansiga ljusa toppar och även en modell med flera olika färgade ytor. Mycket smart modern inredning ser polerade träbord i ljusa färger.

När du väljer ett fällbart bord i vardagsrummet bör övervägas dess funktionalitet. Ramen måste vara mycket tillförlitliga och tåla ett stort antal handlingar transformation. Plast modeller försöker att inte köpa, eftersom de snabbt slits ut och kan inte motstå höga belastningar. Recensioner tyder på att trä modellerna är mest tillförlitliga.

När du väljer bör vara uppmärksamma på mekanismen för omvandling. Köpare skriver att soffbord-bok är den mest enkla och universella, är det bekvämt att skjuta. notera också tillförlitligheten stöden, vars roll utförs ofta ben. Mycket praktiska modeller mobila på hjul.

Dessa små bord och stolar måste väljas på en gång. Så kan du köpa ett färdigt kit med puffar.

Folding bords transformator är mycket lätt att använda. För att göra detta, kan du inte ens läsa instruktionerna. Öka höjden på bänkskivan beror på att höja benen. Denna vertikala nedbrytning är mycket enkel. Modeller med två sektioner har olika nivåer och flyttas isär en rörelse i olika riktningar.

Att sprida ut bords boken lättare. På benen typ sådana produkter för att påminna strykbrädan. Tabellen delas i två böcker av typ och vikt upptar mycket litet utrymme.

Det enklaste sättet att använda den automatiska soffbordet. I det här fallet behöver bara trycka på knappen och produkten kommer att vidta nödvändiga formen själv.

Transformer tabeller kan vara mycket elegant och vackert utseende. Så mycket elegant i en klassisk interiörprodukter ser med dekoration i form av stenar och mineraler. Så designers är tabeller med inläggningar av malakit, granit, marmor. Detta är en mycket elegant och lyxiga modeller.

Också mycket populär produkt med en präglad struktur och ojämn, som om oavslutade kanter. Som regel är de också gjorda av mitral sten. Det är resistent mot mekanisk påverkan av transformatorerna.

I det inre av spelborden vacker, som omvandlas till schackbrädet och även ett biljardbord. För klassisk vardagsrum passar perfekt transformatorschackbräde. Till exempel kan du stänga av bordsskivan i motsatt riktning, som visar ett schackbräde att spela schack med gästerna.

I den moderna interiören ser mycket elegant glas modeller med inbyggda lampor, som är belägna på kanterna av bänkskivor eller hela sin yta från insidan. De är inredda med dekorativa klistermärken. Mycket elegant utseende modell av trä med eleganta sniderier. Täcker denna lack soffbord, lägger du till den charm och gör din inredning mer elegant och ovanliga.

Nästa video kommer att introducera dig till en mängd intressanta mekanismer, Transformers tabeller.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

86 + = 96