Ett soffbord på hjul

Ett soffbord på hjul: användbarhet, bärbarhet och skönhet i en enda produkt

Soffbordet är ett harmoniskt komplement absolut alla rum. Och inte bara i vardagsrummet. Denna kompakta, men otroligt praktisk möbel är lämpligt i varje rum, eftersom det kan användas för att lösa många vardagliga uppgifter - organisera ett mellanmål medan du tittar på TV, sätta små föremål, sätter en vacker vas med blommor, vikta tidningar, etc.

Det mest praktiska är annorlunda soffbord på hjul som kan röra sig fritt, inte bara i en viss plats, men hela lägenheten. Du kan använda den här tabellen på hjul och som ett serveringsbord, och hur man kan stå under den bärbara datorn, och precis som originalet möbel.

Till soffbord, med hjul, bli din mest lojala assistent, "Dream House" erbjuder sig att överväga huvuddragen i denna möbel och dess rätt att välja.

Ett soffbord på hjul

Vad soffbord på hjul

Soffbord är de första möbler som kompletteras hjul. Det hände i Frankrike, ungefär i XVII-XVIII århundraden. Men till en början endast hjulen utrustat kök tabeller, som var serveras frukost och förfriskningar under middagsbjudningar. Men se till att hjulen gör möblerna är oerhört praktiskt och mobil, började mästare att utrusta dessa element absolut alla modeller av soffbord.

Runda glas soffbord på hjul

Soffbord med justerbar höjd på hjul

RV träbord kaffe

Idag, soffbord på hjul producerar så gott som alla möbeltillverkare. I processen för tillverkning av dessa produkter använder en mängd olika material, så att deras konstruktion inte lämpar sig för någon klassificering. Till exempel i försäljningen kan hittas som den klassiska trä skrivbord och tabeller i en modern stil, som kännetecknas av mjuka linjer, kurvor och komplex konfiguration.

Soffbord med hylla på hjul

Ett soffbord på hjul foto

Soffbord av glas på hjul foto

Soffbord av glas på hjul foto

Som regel är hjulen monterade på benen av produkten. Men om tabellstrukturen inte ger för benen, hjul försedda med sin bas.

Valet av design och strukturell form soffbord beror på dina inställningar, hem inredningstrender samt den avsedda användningen av en möbel. Till exempel, om du ska använda bordet som en mini-bröst och står inredning tillbehör, välj en modell utrustad med lådor, hyllor och gömda föremål. Om bordet används ofta för att leverera drycker och snacks, välj en modell med en bekväm och hållbar bordsskiva.

Ett soffbord på hjul med glas trä och metall

Soffbord med hyllor och Shuhlyada RV

Mat, soffbord på hjul transformator

Soffbord på hjul foto

Den ursprungliga tabellen på hjul foto

Hållbarhet och användarvänlighet i tabellen beror på egenskaperna hos hjulen. Som regel, rullar för möbel av metall, nylon och polyuretan. Naturligtvis metallprodukter är av högsta styrka och hållbarhet, men tänk på att under rörelsen av metallen kan lämna repor på golvet. Att hitta en balans mellan styrka och säkerhet, experter rekommenderar att ge företräde till hjulen, som är gjorda av metall, men det är täckt med polyuretanlager.

Dessutom är det viktigt att utforma styrelement soffbordet utrustad med en låsmekanism genom vilken produkten börjar röra sig av sig själv.

Soffbord på hjul foto

Soffbord med hyllor på hjul

Samtida soffbord med hjul

tillverknings idéer soffbord på hjul

En sådan vacker och praktiska delar av möbler är fullt möjligt att göra, och personligen. I stort kan hjulen förses med antingen kaffe eller soffbordet, den viktigaste plocka honom lämpliga styrrullar. Vi föreslår emellertid att du bekantar dig med några alternativ produkter, som säkerligen kommer att medföra nya färger i din inredning.

pallar konstruktions är utmärkta material för att skapa ovanliga soffbord. Du kan använda en kastrull eller annars finns det flera punkter så att de vore en enda enhet. Eftersom denna tabell inte ger för benen, är hjulen monterade på basen av det nedre facket. Dessutom kan en tabell av pallen täckas lack eller färg.

Hemlagad soffbord från facket på hjul

Den ursprungliga soffbord från facket på hjul

Pall soffbord på hjul foto

Pall soffbord på hjul foto

Glas soffbord ser mycket vacker, original och elegant. Tyvärr har dessa produkter skiljer sig inte de demokratiska priser, men det betyder inte att de inte kan göra sina egna händer.

RV du behöver för tillverkning av glaset i sig ett glasbord, som kommer att användas som en bordsskiva, och de lämpliga hjulen. Notera att glaskanten måste poleras och polerade, som det är en garanti för din säkerhet.

Eftersom strukturen i denna tabell, i själva verket är den enda bänkskivan, är det bättre att ge företräde till höga och massiva hjul. Till exempel i bilden nedan glasbord som används av barnvagnen hjul och räls av dekorativa vagn.

Soffbord med glasskiva och hjul med sina händer

Ett soffbord på hjul med händerna

Ett soffbord med händerna foto

Bord av lådor, väskor och trunkar

Om du gillar originalitet, då du kommer förmodligen gillar idén att göra en tabell på hjul med bänkskiva i form av lådor, resväskor och koffertar. Beroende på storleken och höjden av källobjektet, kan en tabell vidare utrustad med fötter eller hjul är monterad direkt på en hemmagjord bordsskiva.

Det råder ingen tvekan om att en sådan ovanlig och färgstarka bord kommer att vara i fokus för din inredningsstil.

Soffbord av stammen på hjul

Tabell till soffan av en gammal resväska Foto

Originella idéer för soffbord på hjul

Resväska bord photo

Soffbord med hjul kan göras från praktiskt taget alla skivor och pall. Träprodukter ser alltid elegant och uttrycksfullt, som kombinerar harmoniskt med någon inredningsstil. Men om du vill ge ditt bord originalitet, läggs tonvikten på stora och synliga hjul. Till exempel nedan är produkter som använder hjul från vagnar, kärror och skotrar etc.

Soffbord med hjul på vagnar foto

Soffbord med hjul med händerna foto

Soffbord med hjul med händerna foto

Trots sin ringa storlek kommer soffbord på hjul upprätthålla ordningen i ditt hem och det kommer att vara lysande inredning.

Ett glas soffbord på hjul

Åtminstone inte den stilen som var dekorerad vardagsrum kaffebord är alltid en viktig del av dess inre. I stort sett har denna typ av möbler länge förlorat sin verkliga syftet, och nu är det används ofta som en te, servering och även matbordet.

Tillverkare erbjuder ett stort utbud av soffbord, olika struktur och utseende. Därför väljer möbeln är helt enkelt för någon typ av inredning. Men Universal är ett bord i glas, speciellt om benen är försedda med hjul - en möbel är lätt att flytta från rum till rum, eller helt enkelt lägga undan om det behövs.

Soffbord av glas kan skilja på följande parametrar:

De kan vara helt i glas eller annat material med vkombinatsii:

Glass görs vanligtvis endast bänkskivan och lådan under det, och benen är oftast gjorda av kromad metall och lackerat trä.

Vid utformningen av produkter tillverkade i modern stil, ofta finns det inga ben och bara en bit av plast eller metall hjulen. För tillverkning av bänkskivor används inte bara klarglas ser bra modell av tonat glas yta graverad med ett mönster. Välja en tabell med tonat, färgat eller etsat glas, kan du göra detta ämne en viktig del av inredningen och väljer den från resten av situationen.

Inledningsvis, soffbord höjd var 40-50 cm, men möbeltillverkare har länge övergett denna standard. För moderna rum, inredda i orientalisk stil, kan du köpa ett lågt bord höjd på endast 15 cm. I rummet med en klassisk inredning, där de har ofta gäster, kan du ställa in en hög fällbara cabriolet bord som förvandlas till ett par minuter under lunchen.

Se bilder av olika typer av soffbord finns här: glas soffbord: foto

När du väljer ett soffbord bör vägledas av:

 • Rummets storlek;
 • Allrum designen;
 • Syftet med möbeln.

Ganska miniatyr produkter med storleken på bordsskivor 50 × 50 eller 40 × 40 rekommenderas för att användas i ett litet rum. De tar inte upp mycket plats, och sådana soffbord kan användas för lunch eller middag om det behövs. Följande tabell visar ett foto i denna typ, helt gjord av glas, med två lägre hyllor. Produktpriset 4000 rubel.

För att separera lounge passa mer dimensionell bord med oval eller rektangulär bordsskiva. Produkter med den avlånga formen är bekvämt att använda, installera dem bredvid soffan.

Även ett glas soffbord på hjul är tillverkade av hållbart härdat glas, en del rädsla för deras säkerhet vid användning. Om barn är närvarande bör välja en produkt där glasskiva är inbyggd i ramen av metall eller trä. Ett exempel på en sådan tabell i bilden nedan, det kostar 10.500 rubel.

För användning i ett stort rum, kan du köpa ett runt bord, vars höjd ovanför den vanliga soffbord 10-15 cm. Runt det är möjligt att arrangera de små stolar eller ottomaner och i vissa situationer, använda den som ett matbord.

Visas i den övre foto produktionsbolaget MiS bord har tre nivåer av hyllor ursprungliga form, gjorda av frostat glas. Produkten kostar 5250 rubel. Produkter från denna tillverkare sticker ut mot bakgrund av ett brett spektrum och olika stilar, är priset ganska liberal för poster av denna kvalitetsnivå. Nedan följer några modeller av soffbord med hjul från MIS som gjorts i olika stilar:

 • Bord av färgat glas och förkromad metall, priset på 5600 rubel.

 • Den ursprungliga tabellen med en glasskiva i form av skal och metallstöden på hjul kostar 3900 rubel.

 • Soffbord från MiS av färgat glas i en ram av lackerat trä, priset på 5750 rubel.

Rummet är inrett i en modern stil kommer att se bra möbel i en minimalistisk stil, ovanligt, djärv design, som i bilden nedan:

Hans enkla former inte orsakar känslor av tafatthet och flytande linjer smälter in i alla miljöer och anteckna modernitet till den övergripande designen. Kostnaden för denna typ av bord är mycket lägre än de produkter där ytterligare efterbehandling material som används och utseendet är de inte mindre intressant.

Exklusiv soffbord av glas, som kan bli en riktig dekoration av interiören, som visas i videon:

Mata in det gemensamma rummet, där det är denna möbel, det finns alltid en känsla av ofullständighet sin registrering. Soffbord i vardagsrummet, som ligger i ett rekreationsområde, betonar stilen i rummet och skapar extra komfort.

 • Inbyggd garderob med händerna
 • Badrum, plastpaneler och huggna: Photos
 • Finishes balkonger - Foton

Du måste logga in för att lämna en kommentar.

Mobil version av möbler - soffbord på hjul

Begränsad bostadsområde naturligtvis irriterande. Du kan inte välja möbler som är som: måste du först se till att den är lämplig storlek. Du kan inte välja finish är helt enkelt denna: du behöver för att ta reda på om ljus inredning minska den redan lilla rummet. Varför, även valet av dammsugaren måste närma sig att köpet av bilen där det skulle vara om det sönder och om enheten kommer att vara mellan stolen och soffan behövs.

Men dessa olägenheter och är en inspiration för att skapa användarvänliga, kompakta och multifunktionella saker.

Vilken roll spelar soffbordet på hjul till det inre av vardagsrummet

Soffbord, kan dock knappast hänvisas till de praktiska och funktionella saker, eftersom det primära syftet med hans andra - för att dekorera insidan. Men eftersom området rum i lägenheter är ofta stränga restriktioner, måste antingen överge rent dekorativa möbler eller välj en modell mer lämplig definition av "multipurpose".

Folding soffbord på hjul - en av de bästa alternativen.

 • Angående på hjul kan du alltid flytta till en annan plats eller rum, när behovet försvinner i det, till exempel om efter Tea Party beslutat att starta en dans.
 • Soffbord, särskilt om på något sätt han ersätter middagsbordet, inte alltid har en liten storlek. Modell Roller är lätt att flytta, oavsett storlek.
 • Tabellen utformning är inte begränsad, eftersom hjulen kan vara helt osynlig.
 • Emellertid kan samma hjul agera och ursprungliga dekorativa element.

Foton oval soffbord i vardagsrummet på hjul

Installera rullen inte begränsa produktionen av material: trä, glas, metall och kombinerade modeller finns i många olika varianter. De flesta produkter kan utrustas med hjul självständigt.

Monterade rullar som stödben, och på grundval av något slag. Nästan alltid är en sådan anordning installeras på transformatorer. Begagnade metall och plastclips, i alla fall, den första föredragna utföringsformen.

 • Mått - höjd soffbord är alltid låg - 40-50 cm Den vanligaste storleken 800 * 600 mm eller 800 * 800 mm, men det finns också mycket större i längd -. Till 1600 mm. Rörlighet för sådana modeller är ett mycket värdefullt tillskott till deras egenskaper.
 • Någon form. Och det är inte bara bänkskivan, men också om formen på benen eller podstolya. Den mest ursprungliga modellen av 2015 innefattar till exempel, ett soffbord, mest liknar en hopvikt glasbit. Rullarna är fastskruvad på nedre delen av "curl" och inte bara inte förstöra produktens utseende, men också betona sin originalitet och lätthet.

Material - igen, det finns inga begränsningar. Rullarna är valda i enlighet med vikten av produkten, och därmed ta hänsyn till material bänkskivor:

 • Trä - ofta fanerad MDF. I motsats till bänkskiva podstolya upplever mindre stress, så tabellerna gör ofta kombinerade: ben och andra stödelementen är tillverkade av massivt trä, och bänkskivan och eventuellt hyllor och lådor - MDF.
 • Glas - i modeller där glaset kombineras med metallvalsarna är inte bara funktionell enhet, men även ett designelement. I minimalism och tillhörande stilar sådant beslut - det mest populära.
 • Metal - men detta alternativ är mindre sannolikt att bli mobil. Bord dekorerat med smidda eller gjutna delar med sådana "tekniska" detaljer av valsarna är inte kombineras. Modern modell techno stil - glas och metall, medger lätt installation av hjul. Original design tabeller gjorda av tenn, med prägling i etnisk stil, återigen, kan inte tolerera "grannskapet" med rullar: de är alltför olika i estetiska termer.
 • Plast - tillverkad av detta material modellen i modern stil. Således ingenting hindrar mobil för att göra produkten.
 • Det är värt att notera en annan trend: användning av valsar medvetet stora och även små hjul med ekrar. Sådana modeller - en symbios av retro och äkthet, ofta gjorda av grovt behandlat trä, och har en särskild blankett - i form av en lastbil, till exempel.
 • Bland soffbord, transformatorer intar en särskild kategori. Ofta innefattar vikbara modeller, det vill säga de som har lagt fram ytterligare bänkskivan. Men i denna transformator är det klokt att namnge produkten, justerbart: på detta sätt soffbordet kan förvandlas till en fullständig lunch eller ett arbete som är en lösning för vardagsrummet är mycket bekväma. Installera transformatorn på rullarna, utan tvekan, gör modellen ännu mer praktisk.

Foto typer av soffbord på hjul

Ett soffbord på hjul skiljer sig från hans nära kollega - en portion. Senast är mycket högre, och dessutom är utrustad med anordningar för att flytta reglagehandtaget. Men som en extra bord mobila versionen passar perfekt.

Priset på sådana interiör

Som med alla andra alternativ är priset på ett soffbord på hjul bestäms av materialet och design. Och den sista faktorn är mer betydande.

 • Modell av spånskivor i stil med konstruktivism och ganska komplex design kommer att kosta 1500-1800 s. Produkten i faner MDF - 3300-8500 s. Som regel är MDF används för tabeller i barockstil, klassisk, modern. Installation av glasbords, vilket förklarar varför en sådan prisklass.
 • Den ursprungliga designen, desto högre kostnader, så de vanliga tabeller med de delar av tråd eller tänkte aspekt inte är mindre än 7000 s.
 • Bord-transformator, även från spånskiva är dyrare: beroende på komplexiteten av mekanismen för prisklasser från 5500 till 12.800 s.
 • Ett glas soffbord på hjul med en metallram, kan köpas billigt, om det inte gäller enskilda projekt, för ganska sane pris - 3500-9000 s. Liksom glas - materialet mycket dekorativa, är utformningen av sådana produkter mycket varierande.
 • Fancy tabeller mäts i enlighet med ett intryck av att de tillhandahåller. Därför är det mycket primitiv design från bordet LOFT ART syfte påminner om trä-DVD kassettvagn värd 28.000 p Modell VAGN, vagt påminner om lastbilen på den massiva järnhjul - 38 000 RUB. Mer än 40 tusen p står Garry kaffebord i form av en låda med en metallåda.

Dessa modeller är soffbord på hjul

Minibar spånskiva transformator

MDF Glas med metallram gängad utformning

Serie färdiga modeller har den lägsta kostnaden specialiserad butiks från producent.

Design modell tabeller är mindre benägna att visa om vi inte talar om kända varumärken. Men de ursprungliga idéerna kommer att tänka inte bara ärevördiga dekoratörer, men även nybörjare. Och eftersom idag är att genomföra designen inte kräver ett dyrt material, är chansen att få ett intressant alternativ till en rimlig kostnad mycket hög.

Du tror att tillverkarna kräver ett alltför högt pris för sina produkter? Sedan titta på följande video - och gör ett soffbord på hjul med händerna:

Soffbord på hjul lockas av sin rörlighet. I ett rum med ett litet område av det här alternativet framgångsrikt ersätta matbordet, försvinner bakom ett skåp, där det inte längre är nödvändigt, och resten av tiden kommer att dekorera vardagsrummet.

Gillar du? Prenumerera på plats uppdateringar i VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus och Twitter.

Prenumerera på uppdateringar på e-post:

Berätta för dina vänner om den här artikeln till din favorit sociala nätverk med hjälp av knapparna nedan.

Lämna en kommentar

Finrum

navigering

sovrum

vardagsrum

stoppade möbler

badrum

Kontakter:

nya diskussioner

Cool! Det är hyllan bredvid sängen för glasögon, smart telefon, bärbar musikspelare.

Och jag såg en annan sådan variant: en säng med ett podium, mycket.

Tack för den värdefulla och detaljerad information! Mycket användbart exempel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 6 = 3