Soffbord foto

Soffbord i inlandet - 100 exempel

I vardagsrummet är omöjligt att föreställa utan soffan eller TV. Men, du ser, är så liten och behändig del av inredningen, som soffbord, lägg ditt dagliga liv ännu mer komfort och bekvämlighet.

Han kan dekorera varje interiör. På soffbordet, kan du sätta din favorit tidning eller tidskrift. Det kan fungera som ett bra alternativ till köksbordet, om du vill dricka kaffe eller te. Bekvämt slappa i soffan med en tidning eller tidskrift i handen, kan du både dricka din favoritdryck. I detta avseende, ett soffbord - en oumbärlig möbel.

Soffbord - Ett trevligt tillägg

Dess fördelar inkluderar användarvänlighet, mångsidighet, bärbarhet och liten storlek, som inte skräpar ned i rummet. ofta, soffbord tillverkare utrusta små hjul. Detta görs för att underlätta transport tabellen. Således kan tabellen har en permanent plats, och om det behövs kan du flytta den till önskad plats lätt.

Soffbord används inte bara i bostadsområden. De är mycket populära i många mottagningskontor, skönhetssalonger, liksom i alla andra väntrum för bekvämligheten av besökare. Det är mycket praktiskt - och tar liten plats och klarar alla nödvändiga funktioner. Vid dessa tabeller vanligtvis broschyrer, tidskrifter, tidningar, och de är mycket bekvämt att servera kaffe eller te till gäster och besökare. Naturligtvis utformningen av dessa tabeller skiljer sig något från de som används i bostäder och lägenheter.

Men för att soffbord tjänade en annan ursprungliga möbel, är det viktigt att det passar in i den övergripande stilen i rummet, lägger till en skönhet och elegans. För detta ändamål tillverkare av möbler som används vid tillverkning av olika bords tillbehör och andra funktionella - estetiska inslag. Detta kan vara krom, och olika kant för att maskera en änddel bänkskiva tillverkad av laminerade spånskivor.

Innan du köper ett soffbord för ditt rum, bra Tänk, i vilket syfte det är du behöver. Kanske du planerar att lägga den alla möjliga små saker som behövs. Till exempel, en bok, fjärrkontroller och andra nödvändiga prylar. Eller kanske du planerar att använda den enbart för estetiska syften. Låt oss säga att du sätta på den en vas med blommor eller en krukväxt, och kanske planerar att placera det några statyetter eller souvenirer.

Du kanske vill använda som ett soffbord och en plats att lagra kosmetika. Det kan fungera som en servering bord, när det behövs. Naturligtvis kan en sådan liten del av inredningen även användas som sängbord i sovrummet. I vart och ett av dessa alternativ, behöver du soffbord olika utseende och funktionella särdrag.

Soffbord smak

Nu ska vi prata om de material som det är möjligt att utföra soffbord, och de kan vara mycket varierande. Du kan köpa den färdiga produkten i butiken, eller så kan du beställa uppfyllelse och exklusiv modell av din idé. Det beror helt på din budget. Den billigaste anses enligt ett soffbord gjord av laminerade spånskivor. Det ser sånt är mycket vacker och elegant. Imitation av trä kunna passa in i varje interiör. Det ser bra ut i rummet hi-tech stil tabell gjord av glas. Det kommer att skapa ett slags viktlös design. Men där det finns små barn eller husdjur, denna bit av möbler bör inte ställas in. Naturligtvis, är glaset för tillverkning av en sådan tabell kastas en särskild behandling, genom vilket det är ganska svårt att bryta eller repa.

Den dyraste alternativen soffbord gjord av dyra träslag eller stor-behandlade metallen. Tja, kan det råd att inte alla.

Mycket populära soffbord i den så kallade Tysk stil. De kännetecknas av sin funktionalitet och snyggt utseende. Ofta är de utrustade med speciella hyllor och lådor. Ofta folk köper soffbord, som under vissa manipulationer över dem förvandlas till en vanlig matbord. Detta är en mycket bekväm och praktisk.

Det finns bord, som på den tiden in i ett museum. De utförs i stil med "etnisk". För deras tillverkning natursten och ben är ofta gjorda av smidda delar. Naturligtvis skulle en sådan tabell passar inte alla interiörer. Ja, och du flyttar det är osannolikt, eftersom det är mycket tung.

soffbord De varierar i höjd. Det beror på de ändamål för vilka en särskild tabell som ska användas. När allt kommer omkring är dessa möbler används ofta för arbete, till exempel, de släpper den bärbara datorn. I detta fall bör benen vid bordet ökas.

Vi är övertygade om att i varje hus soffbord hitta sitt öde.

Det mest ovanliga soffbord

kaffe eller soffbord idag - det är inte bara en praktisk möbel. Designers har använt länge låga soffbord som en del av en modern interiör.

Form, material och färgtabeller definierar den stil som dekorerade hela insidan av lägenheten eller huset. Men det finns undantag, där används inredningen vardagsrummet, hallen eller andra rum är inte vanliga soffbord. Dessa är soffbord och blir konstföremål av modern inredning, så att du kan experimentera väljer många modeller av ovanliga mönster.

Fancy soffbord är ett koncentrat av kreativitet och design stil, de presenteras i en rad olika icke-standardlösningar som till synes inte har något att göra med tabeller. Fet kombination av olika material och extremt kreativa idéer gör det möjligt att diversifiera anpassade interiörer. Märkligt formade skåp och soffor används sällan i utformningen av hallen, samtidigt kreativa soffbord har tillämpats i en snabbt växande värld av inredning och stil, liksom möbler gjorda av ovanliga material.

Fancy soffbord av glas

Soffbord av glas med abstrakta kurvor, vinklar och lockar elegant passar in i den moderna inredningen av lägenheter, hus, kontor.

Glas soffbord ursprungliga form Gloria bekvämt placerad på den mjuka mattan. Nära det är möjligt att sitta på golvet och ta en kaffe med vänner, titta på ett fotoalbum eller läsa en tidning. Gloria soffbord i slitstarkt glas, utan användning av ytterligare material.

Soffbord av glas

Fancy soffbord Venus glas utrustad med hjul för att göra det bekvämt att flytta till soffan eller fåtöljen. Venus soffbord kan vara både hårda golv och på den mjuka mattan.

Ett glas soffbord på hjul

En annan ovanlig soffbord helt i glas, som erbjuder ett italienskt företag Tonelli, som arbetar endast med de mest kända designers. Dekon 2 Soffbord utformats med deltagande av designern Karim Rashid. Väggarna i tabellen är gjorda i form av icke-standardiserade former av fyrhörningar. sådan soffbord dekorera varje interiör, och i kombination med ljusa möbler och mattor skapar en atmosfär av friskhet, nöje, harmoni.

Glas soffbord

Italienska soffbord foton

mega modern soffbord Globe glas har en ovanlig förvånande stödstruktur i form av blanka stålsfär. Idealisk för vit inredning.

Glas soffbord

Glas soffbord foto

Glas soffbord

Unik och ovanlig soffbord KAT består av tre plattor av olika typer av glas - transparent, matt och rökiga färger. Skär varandra, skapar en perfekt optisk illusion, på sitt eget sätt med de olika parterna.

Soffbord foton

Glas soffbord

Glas soffbord foton

Bland en mängd kreativa soffbord bör belysa de extraordinära spiral tabeller gjorda av glas som produceras av det italienska företaget Cattelan. soffbord spiral glas utrustad med en robust metall ben, de är bra, både i ljusa och mörka nyanser.

Glas soffbord

Soffbord Italien

Glas i modeller av moderna soffbord perfekt med material som trä, plast, metall.

Soffbord Theta rostfritt stål med glasskiva liknar en smyckeskrin.

Soffbord med glas

Modell av en modern soffbord Ida Black Oak är mycket praktiskt. Denna tabell har 2 delar av glas - topp och botten. Grunden är gjord av trä.

Soffbord glas träd

Soffbord med glas

Den ursprungliga soffbord Istikbal Stella ganska ovanligt. Botten - en klassisk rektangulär träbord på plana metall ben, övre topp i transparent glas, tillsammans med trä en del av de bisarra metall ben.

Soffbord med glas

Elegant runt soffbord med glasskiva Howard Miller är utrustad med en fungerande urtavla i antik stil.

Round soffbord

Soffbord Havana spektakulärt inredda i kubansk stil.

Tabeller kaffe glasskiva

Röd kaffebord med glasskiva av John Uilbara som geometrisk abstraktion har träkonstruktion belagd med en akrylfärg och skyddas polyuretanbeläggning. Följaktligen kan en sådan soffbord användas i det fria, undvika direkt solljus och regn.

Soffbord glas träd

Träbord med glasskiva

"Broken" Umbra soffbord är gjord av kanadensisk lönn i mörkgrått med en topp gjord av rökt glas. Hans säregna V-formad del i form av en bruten yta är idealisk för förvaring av tidskrifter.

Ovanligt soffbord

Kaffebord-spis Fire Coffee utformad av israeliska formgivaren Arik Levy. Det ovanliga soffbordet har en bred bas av stål, på vilken glasbordstoppet vilar. I mitten finns en glasflaska, där rökfri eld dansar med flamma. En sådan ovanlig soffbord kommer att vara ett underbart tillägg till inredningen på din uteservering i kombination med trä- eller rottmöbler.

Kaffebord foto

Soffbord foto

Ovanliga Serena kaffebord av vit glasfiber av oval och kvadratisk form är mycket praktiska och tillförlitliga. Tillverkad av smält glas slår de sällan och passar nästan alla interiörer.

Kaffe ovalt bord

Kaffebord av glasfoto

Modernt och snyggt soffbord Krompläterat från Coaster Möbler med glasplatta med kromfinish passar som ett soffbord och som stativ för blomkrukor och andra dekorelement.

Soffbord foto

Soffbordet Elipse som produceras av det spanska möbelföretaget Sancal är gjord av två delar och en illusion skapas så att den övre bordsskivan hänger i luften. Faktum är att den nedre delen är ansluten till det övre metallbenet, vilket är svårt att se vid vissa vinklar.

Ovanliga Kaffebord Foto

Kaffebord foto

Kaffebord av trä är inte i hög efterfrågan i den klassiska versionen, men om det här är ett ovanligt kreativt soffbord av en bisarr form, kommer det att räcka för att dekorera ditt interiör med dem.

Rundt soffbord Round Coffe är elegant och praktiskt, där finns plats för tidningar och andra trivia.

Runt soffbord

Rundt soffbord foto

Trä soffbord

Soffbord Toboggan från laminerad björkplywood från designern av Cinema Gerena är både enkel och ovanlig. Bringar tillbaka minnen av sorglös barndom.

Kaffebord av trä

Kaffebord från ett trädfoto

Universellt och modernt Wenge soffbord av Baxton Studio Barbara med innovativ design. De två bästa bordsskivorna är roterbara och hjälper till att göra flera konfigurationer. De roterar 360 grader för att säkerställa tillgänglighet för fler personer. Detta ovanliga Wenge-soffbord kombinerar klassisk enkelhet och exakt hantverk.

Wenge bord

Soffbordet vika

Mycket ursprungliga bord! Hur kan jag beställa?

Hur mycket kostar glasbordet "Kat"?

Hur mycket är Serena-bordet med ovalformat glasfiber och Theta med rostfritt stålskelett? Och var kan jag köpa den?

Hur mycket kostar bordet från John Wilbur en röd geometrisk form med en glasskiva och var kan jag få den?

Slutligen ser jag intressanta möbler. Och nu är det viktigaste - hur man köper?

Soffbord i inredningen

Har du någonsin funnit att soffbordet i våra hus, som är särskilt osynligt, lyckades bli det mest oumbärliga ämnet för situationen? Hur gjorde han det? Exklusivt på grund av dess mångsidighet och mångsidighet.

Designers använder alltid ett soffbord för att inreda vardagsrum, inuti sovrummen och även med arrangemang av loggier. Denna möbel ger verkligen tröst mot miljön och lägger till dess överklagande.

Det ursprungliga soffbordet lägger till interiörets attraktivitet

Köpet av ett soffbord borde inte ske utan tankar. När du väljer en modell måste du överväga:

 • Där bordet kommer att placeras.
 • Hur stor är området för detta rum.
 • Hur det kommer att användas.
 • Uppfyller hans utseende den konceptuella lösningen av inredningen.

Soffbordet ska harmoniskt passa in i interiören

Låt oss se hur svaren på det här snabba testet kan påverka bordets design och storlek.

Denna möbel kan framgångsrikt bli en plats för:

 • Te dricka.
 • Förvaring av tidningar och konsoler.
 • Laptop inställningar.
 • Placering av figurer, vaser och andra dekorelement.

Soffbordet utför inte bara en estetisk funktion utan också en praktisk

Vissa typer av soffbord är så ovanliga att de parallellt med huvudsyfte tjänar som en plats för sittande. Ytan på sådana modeller har mjuka klädselar av täta tyger, läder eller alternativa material.

Soffbordet kan fungera som ett extra säte

Nöjen och en mängd olika designdesigner. I dag är soffbordet inte bara en rektangulär bänkskiva som ligger på fyra ben, men ett komplext system: med massor av lådor, hyllor och alla typer av celler som är avsedda att lagra olika hushållens trivia som alltid ska vara tillgängliga.

Soffbord med förvaringslåda

Soffbordet kan höjas till ett dekorativt objekt, vilket faktiskt ofta görs av designers. Om du tittar på bilderna i dagens modeller kommer du att förstå varför. Tja, hur kan du vägra en sådan dekoration av situationen som ett bord-akvarium eller en bordsur? Det enda problemet är att utseendet på sådana element är möjligt endast i interiören av motsvarande stilistiska orientering.

Original soffbord

Ibland läggs uppläggningen av ett soffbord på kistor, puffer, resväskor, korgar och lådor på upp och ner.

Soffbord från resväskor

Ett soffbord behövs också i sovrummet. Det är mycket bekvämt att lagra kosmetika, en skrivbordsbok, några små hushållsapparater. Hans vanliga bostad är en läszon eller ett hörn av avkoppling. I den kompletta uppsättningen med ett bord kommer en djup fåtölj och en golvlampa.

Soffbord i sovrummet

Det finns en plats för ett sådant bord och på utkanten av loggias, där också ofta arrangera områden för rekreation. Här kan det exempelvis förekomma en hookah.

Original soffbord på balkongen

Modellskillnader på soffbord

"Utformningsexperiment på utseendet på ett soffbord gav våra inredningsmodeller som har istället för ben: hampa, drivved, bronsfigurer, snidade figurer av djur, plastflaskor eller några exotiska horn och andra ursprungliga idéer"

Soffbord kan skilja sig från form. Det finns också en strikt geometri i form av ovaler, kvadrater, polygoner och produkter i godtyckliga former.

Soffbord i form av en oval

De kan ha olika höjder. Standardmodellerna innehåller bord med en höjd av fyrtio centimeter till en halv meter. Sortlistan är rik på båda tabellerna, där bänkskivan är omvänd proportionell mot höjden och ganska höga varianter.

Lågt soffbord

Kaffeborden som visas i våra interiörer kan ha ramar av olika material:

Praktiskt soffbord av glas och metall

Det är möjligt att bygga en sådan konstruktion från improviserade medel: gipsskivor eller till exempel plankskivor.

Loggbord från loggar

Designförsök på kaffebordets utseende gav våra inredningsmodeller som har istället för ben: hampa, drivved, bronsfigurer, snidade figurer av djur, plastflaskor eller några exotiska horn och andra ursprungliga idéer.

Sofabordet från pallarna passar perfekt in i interiören i loftstilen

Materialet som går till bildandet av bordsskivan är också annorlunda. Den kan vävas av vin eller rotting, tillverkad av laminerad spånskiva, metallplåt, spegel, finérad MDF, glas, olika kvaliteter, plexiglas, keramisk mosaik. Du kan hugga från en riktig sten eller göra ett lag, desperat blanda alla slags texturer. Det senare alternativet, ibland, gör ett outplånligt intryck.

Designerbord av glas och trä

Soffbordet i heminredningen kan vara stillastående (på bestämda platser) eller vara mobil (sådana modeller är utrustade med hjul).

Praktiskt soffbord med hjul

Bland tabellerna i denna kategori finns rigid konstruktionsvarianter och transformatorer. Den senare förvandlades lätt till en lunch. De är oumbärliga för att stoppa småstora lägenheter.

Soffbordstransformator kan byta ut ett matbord

För inredningen av bordet är det mycket viktigt, från vilken exakt konstruktionen är monterad. Glas bänkskivor, med sin transparens, skapar behovet av en original design av benen. De kan tillverkas av absolut material eftersom glaset universellt och perfekt harmoniserar med nästan alla kända strukturer. Benen kan ges som en klassisk rak form och pretentiöst buktad.

Glas soffbord med metallben

Kärlek för glasbord är på grund av arbetsytans höghållfasthet och hållbarhet (till skillnad från trä och plastglas är det svårt att klia) och lätthet. När det gäller stilistiska stunder är soffbordet i denna prestation efterfrågan i minimalistiska interiörer.

Soffbordet från gardinerna passar perfekt till en minimalistisk inredning

När du köper en modell av ett glasbord, var noga med att fråga om dess hållfasthetsegenskaper och ange vilken belastning den kan bära. Det här är väldigt viktigt om du inte bara planerar att använda bordet som ett bekvämt ställ för ett glas juice eller en tidning, utan att lägga på en samling vaser på ytan eller t ex lera figurer. Överbelastning kan leda till katastrofala resultat.

En sak som du absolut behöver veta om när du ska lägga till ett bord med en matt, färgad eller transparent glasplatta är en intolerans mot högtemperaturmaterial. På en sådan yta är det omöjligt att sätta en kopp te utan ett värmeisoleringsstativ. Det är också oönskat att strukturen träffar solens strålar. Dåligt inflytande på glasets utseende och ökad fuktighet.

Runt soffbord med glasplatta

För evigt verkliga träklassiker

"Trä soffbord i inredningen kan förekomma i den mest oväntade formen"

Ett soffbord av trä kan placeras säkert både i en lågt inredning och utsökt raffinerade. Materialet avser den klassiska. Dess naturlighet gör det möjligt för bordet att alltid harmoniskt kombinera med andra miljöändamål.

Trä soffbord harmon ser i alla interiör

Ibland med hjälp av ett sådant element löses mycket komplexa designidéer. I denna mix, det verkar, är det att kombinera objekt kan ett bord visas omgiven av möblerna helt olika stilistiska riktningar och, tro mig, kommer dess standard rektangulär form inte vara en främling på bakgrunden av rundade former av andra möbler tillbehör.

Den ursprungliga soffbord i trä

Till skillnad från andra liknande objekt texturer kan träbord helt följa alla branschstandarder i fråga om höjd. Här huvudsaken är att det var ett slags proportionellt. Eftersom träd - ett tungt material, med en ökning av mul område bänkhöjden bör minska, och vice versa, kommer en liten höjd språngbräda för en bred bänkskiva.

En låg soffbord med ett stort bord

Trä soffbord i det inre kan visas i de mest oväntade sätt. Idag är många modeller, dess form härma rymdföremål. Förutom den fantastiska utseende, kan borden förses med självlysande element, så att de kan visas i hemmen av fans av banbrytande miljöer.

Soffbord i den moderna högteknologiska stil

Älskare av klassikerna kommer också att finna alternativ som kommer att förvåna sin rikedom och quirkiness hans efterbehandling. Vanligtvis är de lockas till modellen:

 • Inläggningar dyrbara metaller.
 • Efterbehandling hårda stenar.
 • Florentine mosaik.
 • Ristade dekorationer.

Soffbord med snidade ben och topp av sten

Beundrare av countrymusik, fusion och olika etniska stilar på marknaden serien erbjuder soffbord av vide, bambu, rotting. sortiment är nästan obegränsade former. Tabellen kan likna Rubiks kub, kastanj löv, ha formen av droppar eller ljusstake.

Soffbord av den ursprungliga formen

Ett brett utbud av fans väntar på ovanliga och deras strukturella egenskaper. Det är möjligt att köpa flera kvarter och vikning, glidande och multilevel modellerna. Som de säger, massan av förslag för alla smaker.

Multi-level soffbord

När du väljer ett soffbord i det inre titt på stilistisk riktning av dess utformning. Det är möjligt att din ideala kombinerad version med rotting ram och massivt trä bänkskiva eller en modell med en bambu bas och den övre delen av polerad bärnsten.

Soffbord gjord av rotting

Exklusivt erbjudande - det är inte bara soffbord av dyra material och tillräckligt många av dem bland de demokratiska modeller i pris aspekt. Intresset för artiklar faner och plast, metall, väcker spånskiva ovanliga geometrier. Ursprungliga utseende tabeller i form av sicksack och spiraler, blommor och musikinstrument. Vid ankomsten till situationen, även de mest enkla interiören förvärvar ljusstyrka och individualitet.

Exklusiv soffbord

Soffbord och inredningsstilar

Dekorationen av den klassiska situationen skulle vara en nätt liten soffbord i massivt trä.

Laconic soffbord i trä

Koncisa moderna trender stöder elegant design av glas, plast, trä, metall.

Modern soffbord gjord av plast

Soffbord i etniska interiör bör dapple ovanliga inlägg eller behaga ögat overflow mosaik bords.

Mosaik på Soffbord refresh interiör

För landet kommer att kräva en modell av grovhuggen ved.

Träbord i lantlig stil

Som ni kan se, kan ett soffbord i det inre av huset fungerar som inte bara är en "arbetshäst", men förblir rent dekorativt element. Det är viktigt att leta efter en modell som kommer att tillfredsställa dig med sin funktionalitet och gör ljust vanligt stilistisk dekor linje.

Photo Gallery - ett soffbord i det inre

Ergonomiska bord för små kök

Vad annat att kontrollera?

© 2018 · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 4