Soffbordstransformator för vardagsrummet

Kvalitet och funktionalitet: en soffbordstransformator för vardagsrummet

Transformers soffbord är en idealisk lösning för ett litet vardagsrum, vilket gör det möjligt att spara mycket utrymme. Vardags-transformatorn är mycket bekväm för små lägenheter där det finns brist på ledigt utrymme. Om det är en stor fest, kan bordet sätta sig i mitten av rummet och sedan kompaktvika det och gömma det bakom skåpet eller ta ut det på balkongen. En mängd olika former, storlekar och färglösningar gör det möjligt att välja det bästa alternativet för varje förfrågan.

Soffbord för vardagsrummet: fördelarna med att lägga möbler

Soffbordet i vardagsrummet borde vara. Denna regel gäller från de mycket sovjetiska tiderna. Åren går, och stilen på rummet är fortfarande baserad på en vanlig uppsättning möbler. Byte kan utforma lägenheten själv, men inte traditionella attribut.

Detta är en idealisk och mångsidig lösning för händelser. Ett litet soffbord kan spela rollen som ett stativ. Under firandet fungera som en komplett yta för en måltid. Med multifunktionalitet av moderna attribut kan du skapa verkliga konstverk.

Universalbordet har följande fördelar:

 • multifunktionalitet;
 • hållfasthet;
 • tillförlitlighet;
 • bekvämlighet;
 • Prisvärd kostnad;
 • Sparar utrymme;
 • Möjlighet att placera i vilket rum som helst.

Fällbord har ett modernt utseende och passar lätt in i stilen på alla inredningar

I vardagsrummet finns tillgången på vikmöbler, mycket lämplig. Moderna lägenheter kan inte skryta med imponerande dimensioner. För att spara utrymme i detta fall hjälper specialdesignade möbelmodeller.

Dolda möjligheter för transformatorn

Transformatbordet kännetecknas av närvaron av dolda möjligheter. Det ser ut som en vanlig yta för en måltid, men den kan vikas.

Funktionsfunktionerna inkluderar:

 • Ytterligare yta;
 • Förekomst av flikar för expansion;
 • Infogningsdelar.

Ytterligare funktionalitet gör att du kan öka storleken på bordet avsevärt utan stor ansträngning. I det här fallet är det lätt att vika och rengöra. Många modeller kan reduceras till storleken på ett standardloggattribut. I det inre av vilket rum som helst kommer det att vara lämpligt. Det minsta utrymme med lätthet placeras i en liten transformator.

Vad kan jag byta ut ett soffbord i hallen

Hittills görs många möbelegenskaper enligt olika designfunktioner. De kan baseras på vissa former och mekanismer för omvandling. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt layouten. Möbler bör ha en lådan och en extra flik. Detta gör det möjligt för bordet att läggas ut i stora storlekar.

Tack vare den snabba och eleganta omvandlingen av det kompakta bordet kan den användas för olika ändamål: Förvara små saker i de inbyggda lådorna som alltid måste vara till hands eller tillbringa frukost tillsammans med hela familjen

Förmågan att förvandla är huvuddragen i moderna mönster. Tack vare det kan standardattribut ersättas med de senaste uppfinningarna.

Bord av olika material är gjorda, inklusive:

Välj materialet, det är nödvändigt baserat på syftet med möbelattributet. Rammen måste vara tillförlitlig, så att den kan tåla alla cykler av utfällning. Ökad styrka kännetecknas av metallstrukturer. Trä och plastbord är inte det bästa alternativet för permanent användning. Detta är ett billigt möbelattribut, vars låga kostnad beror på minsta prestandaegenskaper.

Hur man väljer en universell konstruktion

Att välja möbeldesign i en hall gör inget särskilt arbete. Mått på rummet spelar ingen roll om möbeln lätt bryts ner och viks. Detta kommer att frigöra ytterligare utrymme. Transformatorn kommer aldrig att se triten ut.

När du väljer en design, måste du vara uppmärksam på följande kriterier:

Elegant och luftigt soffbord från glaset överbelastar inte utrymmet och blir huvudinriktningen av något interiör

Det ovala bordet passar perfekt in i vardagsrummet. Vid normala tider kan det spela rollen som ett bekvämt stativ under blommorna. Om en semester planeras, är mötesattributet lätt sönderfallet. Det är sålunda möjligt att få ett runt bord, för vilket 6-8 personer kommer att bli boende.

Moderna inredningsobjekt kan vända sig inte bara till ytan för en måltid, men också på en fullfjädrad arbetsplats. Detta är ett perfekt alternativ för personer som arbetar i hemmet.

Transformatorer till vardagsrummet: hur man monterar det

Vackra bänkskivor för en liten lägenhet - det är inte en lyx. Om det attraherade attributet inte passar i dess dimensioner kan du alltid hitta ett alternativ. Företräde ges till universella ämnen med transformatorns funktion. Du kan hämta det i butiken och samla det i hemmet.

För arbete är det nödvändigt att förbereda:

 • Alla delar av konstruktionen;
 • Hexnyckel;
 • En uppsättning Confirmers.

Fällbord kan enkelt monteras hemma, utan att tillgripa hjälp av en mästare, som först har studerat instruktionerna

Om bordet är vit tas alla skyddande filmelement bort efter arbete. Montering utförs enligt bifogade instruktioner. Som ett resultat bör en konstruktion erhållas, vars mekanism kommer att samordnas. Det ska inte finnas några snäva rörelser.

Om det finns problem i arbetsprocessen kan du kontakta butiken där inköpet gjordes. Erfaren experter hjälper till att hitta källan till obehagligt ljud och hantera själva designen.

Val av regler: en soffbordstransformator för vardagsrummet (video)

Möbelvaror som har transformationsfunktionen upptar en ledande position. De är efterfrågade på grund av deras funktionella egenskaper och överkomliga kostnader. Detta är en idealisk lösning för små lägenheter, där ett rum utför två funktioner samtidigt.

Bordtransformator för vardagsrummet

Ett litet matbord i vardagsrummet, tillverkat av egna händer, eller inköpt i en möbelaffär, blir sitt huvudcenter. Med tanke på att soffbordet för vardagsrummet är av särskild betydelse, är det nödvändigt att ansvarsfullt och medvetet närma sig valet av detta element av möbler.

Transformatorns loggbord för vardagsrummet måste matcha den allmänna inredningen som valts i rummet. Det nya soffbordet för vardagsrummet ska vara lämpligt för färgschemat, så tänk på dess alternativ, helst i det skede då de grundläggande möblerna för det här rummet kommer att köpas.

Attraktivitet och funktionalitet

Bordet i vardagsrummet hos många människor är förknippat med fyra ben och en platt yta. Om du följer den här logiken kommer det i ett litet rum att visas skrymmande och ofta helt värdelöst bord.

Det huvudsakliga funktionella syftet med bordet i vardagsrummet är att organisera måltider. Innan du köper ett bord för hallen, måste du bestämma dig för det avsedda ändamålet.

Journal tablett transformator för vardagsrummet är bättre att välja med en kvalitet glidmekanism. I det här fallet kan du spara värdefulla kvadratmeter i rummet, och vid behov ta ett tillräckligt antal gäster.

Placering av olika modeller i hallen

Kaffebordspersonal rekommenderar att installera antingen i soffan eller i närheten av fåtöljen. Den kan användas för att lagra tidningar, tidskrifter, små tillbehör.

Sittbord placeras endast i vardagsrummet om rummet har en sofftransformator.

Datortillvalet är som de fastighetsägare som planerar att använda vardagsrummet, inte bara för mottagning av gäster, men också för arbete.

Transformeringsmodeller anses vara universella arter, eftersom de kan ändra sina grundläggande prestandaegenskaper. Sådana modeller passar harmoniskt jämnt i vardagsrummet och har små dimensioner.

Beroende på det huvudsakliga funktionella syftet är transformatorerna indelade i tidningen, matsal, glidförändringar.

Professionella designers rekommenderar att man beställer ett bord för hallen för att ta hänsyn till alla nyanser av ett visst rum.

Det optimala valet för ett litet vardagsrum är köpet av ett bord i form av en bok. Användbara tips för att välja detta element av möbler, samt färdiga inredningsalternativ, kan du se i videofragmentet

Om du överväger flera viktiga parametrar, väljer du ett bord, kan du köpa en högkvalitativ transformatorbord till ett överkomligt pris.

Först måste du analysera storleken på rummet. Ju mindre området i rummet, desto mer funktionalitet ska de inköpta möblerna ha. Bordet, som kommer att ligga i mitten av vardagsrummet, utöver de yttre estetiska egenskaperna, ska ha utmärkta prestandaegenskaper. Det är nödvändigt att välja modeller som är gjorda av slitstarkt material. Benen ska hålla vikten som bordet är utformat för.

Professionella rekommenderar inte att köpa fåtöljer, en garderob och ett bord separat. Mellan dem måste det finnas en kombination som leder till en känsla av enhet och harmoni i hallen.

Förutom valet av möbler i färg, design, måste de matcha rummets allmänna stil. Det enklaste alternativet skulle vara att placera i en soffa och bröstkorg. Men ett sådant minimalistiskt alternativ kommer inte att vädja till alla ägare av stadslägenheter.

För att husägare som bestämde sig för att köpa ett nytt transformatortabell för sin hall, var det lättare att välja, inredningspersonal erbjuder några användbara tips.

Till exempel, som ett universellt alternativ, kan du överväga att köpa ett konsolbord. På grund av sin lilla storlek kommer det att vara lämpligt i ett litet vardagsrum. Dessutom kan konsolen flyttas i rymden, med hänsyn till de individuella önskningarna hos bostadsägaren.

Elite matbord och soffbord utmärker sig av många dekorativa element och mönster, så det är viktigt att tänka på lämpligheten för sådana möbler i det allmänna inredningen i rummet.

För ett litet rum är det bäst att välja de inbyggda möblerna. Bilden visar vardagsrummets layout.

Träbord med tillförlitliga lackbeläggningstillverkare erbjuder till ett relativt högt pris, så många ägarna av urbana lägenheter väljer som ett värdigt alternativ till modellen med konstgjorda omslag.

Om lägenheten är inredd i klassisk stil kan du välja ett bord av innovativa beläggningar.

Professionella påminner om vikten av att välja formen på denna viktiga produkt. Till exempel skulle ett ovalt bord vara lämpligt för småföretag.

För att få ett stort antal gäster passar bokbord. Deras förmåga att omvandla gör det möjligt för dem att minimera det utrymme som detta element av möbler kommer att uppta i monterad position.

Bland de praktiska rekommendationer som professionella erbjuder, noterar vi arrangemanget av möbler i vardagsrummet enligt vissa regler. Till exempel är det önskvärt att placera en stor byrå nära soffan. Du kan använda färska blommor för extra inredning.

Tänk på designprojektet för vardagsrummet, du måste noggrant uppmärksamma valet av den optimala bordsmodellen. Professionella rekommenderar att du väljer modeller som har förmåga att omvandla.

Ett vackert vikbord kan tillverkas med egna händer. Material- och designvarianten väljs med hänsyn till de funktioner som detta element av möbler ska utföra. Om du väljer att göra ett bord på egen hand, välj bara högkvalitativa material. För att göra produkten integritet och tillförlitlighet, försök fästa balustrarna med korsskenor. Bordets yta, tillverkad av naturligt trä, är det nödvändigt att täcka med ett lager av skyddande lack.

Bordet är ett multifunktionellt element av möbler, därför är dess urval ett ansvarsfullt stadium av inredning. Det blir inte bara en plats för att samla gäster, det kan användas för att organisera en arbetsplats. Med sitt ordinarie urval kommer ägaren av vardagsrummet att njuta av en bekväm och funktionell inställning i hallen.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe motorväg, 163a, byggnad 1, -1 våning

Hur man väljer en bordtransformator för vardagsrummet

Vardagsrummet är ett utrymme för vila, möten, familjeföreningar och högtidliga festligheter. Alla dessa händelser äger rum vid bordet, vilket i vardagslivet täcker mycket utrymme. En utmärkt lösning för små lägenheter kommer att vara bordtransformator för vardagsrummet. Sådana möbelelement är praktiska och praktiska att använda.

Bekväm och snygg bord - transformator för mottagning av gäster

Vanligtvis är invånare i blygsamma lägenheter problem med att köpa möbler av små storlekar. Det ska inte ta upp mycket ledig plats och samtidigt utföra de funktioner som tillhandahålls. modern transformerande bord kommer att spara utrymme och harmoniskt kombinera vardagsrum och en matsal i ett rum. Bekväm omformningsmekanism gör det möjligt om några sekunder att ställa in tabellen den nödvändiga formen.

Bord - transformator för design av ett litet vardagsrum

Förresten är bordtransformatorn för vardagsrummet en underbar variant av inredning för småhus.

Modernt transformatorbord kommer att spara utrymme för lägenheten och harmoniskt kombinera vardagsrummet och matsalen i ett rum

Han fick sitt namn på grund av sin unika design. Med modifiering kan du förvandla en kompakt, till exempel soffbord till en fullvärdig lunch. Till en rad olika transformatorer finns tabeller som kan ändra en av dessa parametrar:

Ett mysigt vardagsrum med bord - transformator och mjuk matta

Möbelmarknaden erbjuder också sådana modeller för att förvandla tabeller som kombinerar flera mekanismer samtidigt. Detta gör borden multifunktionella och mångsidiga för alla interiörer.

Tidigare flyttade gästerna enkelt bordet från köket till vardagsrummet. Efter honom kunde alla fritt rymma. Tack vare den moderna utvecklingen kan man göra ett rymligt bord från en liten tidskrift, man kan flytta med en hand. Vardags transformator för vardagsrum, Tack vare en mängd olika funktioner kommer det att vara oumbärligt för alla interiörer.

Med modifiering kan du förvandla en kompakt, till exempel soffbord till en fullvärdig lunch

Förutom formulären skiljer sig också tabellerna i alternativen för att ändra parametrar. Bordtransformatorer för vardagsrummet kan vikas och glida. Särskilda inbyggda mekanismer gör att du delvis kan ändra bänkskivan eller helt ändra möblerna.

Inredning vardagsrum med ett funktionellt bord - transformator

Glidborden förvandlas med inbyggda extra paneler. De utvidgar helt enkelt och dubblar kapaciteten hos möbelobjektet. I vikborden finns också hjälppaneler för att öka parametrarna. Vingarna placeras emellertid under huvudytan eller sänks vid sidorna.

Baserat på designen kan tabellerna omformas enligt följande:

Glasbord - transformator i vardagsrummet

 1. Med hjälp av den installerade lyftmekanismen ökar höjden, bordsskivan öppnas som en bok.
 2. Efter att bordsskivan höjts nedan kommer ytterligare detaljer om strukturen som används av instrumenten att bli tillgängliga. Samtidigt på huvuddelen finns det rätter.
 3. Traditionell kvadratisk glidmodell. Bänkskivan sträcker sig och bildar en rektangulär form. Ändring i höjd i denna modell finns inte.

Bordtransformatorer för vardagsrummet kan vikas och glida.

Modulet på glidbordet innehåller två halvdukar av något slag. I de mest populära modellerna av tabeller med expansion av halvlocket är hjälpkomponenter. Den sammansatta strukturen placerar "liners" inuti sig.

Viktigt: Modernisering av bordet utförs med hjälp av sådana mekanismer som: gaslyftband, specialdetaljer och glidytor.

Glasbord - transformator i vardagsrummet

Förutom att ändra dimensionerna bordtransformator för vardagsrummet bör flyttas enkelt. I samband med detta spelar materialet i sin produktion en särskild roll, som föreslås för följande typer:

 1. Spånskiva (spånskiva är en billig analog av massivt trä, det är mycket lättare och bekvämare i dekoration.) Materialet kan lamineras, så det lämpar sig för att måla).
 2. MDF (skiljer sig endast från spånskivor produktionsmetod i vilken harts används som fästkomponenten. Detta material är mycket grönare DSP).

Funktionell layout av vardagsrumsutrymme med hjälp av ett bord - transformator

Inredning av vardagsrummet med hjälp av ett bord - transformator

För miniatyrlägenheter finns ett stort urval vardagsrum-transformator rum, som kan kombinera andra möbler. Dessa kan vara bordsskåp, bordsskär, bordsängar och till och med bordssoffor. Möbeltransformatorn kommer säkerligen att se spektakulärt ut och uppta ett minimum av utrymme i vardagsrummet.

För miniatyrlägenheter finns ett stort urval av konvertibla vardagsbord som kan kombinera andra möbler

Vikta soffbord-transformator upptar minimalt utrymme, det kan bekvämt skjuta soffan eller stolar är placerade i närheten av TV. Vid ankomst av gäster blir ett sådant bord lätt till ett rymligt matbord, som lätt kan rymma 8 personer.

Vardagsrum med snyggt bord - Transformator av ädelt mörkt trä

Bordtransformatorn för vardagsrummet är:

 • val för att spara utrymme;
 • en kombination av vad du bara kunde drömma om tidigare - ett vardagsrum och en matsal;
 • en ovanlig lösning, öppnande för ägare av ett litet bostadsutrymme med ett litet vardagsrum.

Generellt är ett antal enkla manipuleringar, ett par automatiska rörelser och ... här är det! Skapat ett alternativ som är relevant på denna plats och vid en viss tidpunkt.

Bord - transformator tillverkad av ljust trä för ett litet vardagsrum

Valet av transformerbara bord för vardagsrummet kan utföras inte bara när det gäller dimensioner, material och färgalternativ. Möbelaffärer erbjuder intressanta typer av byggande av sådana produkter.

Vikta soffbord-transformator upptar minimalt utrymme, det kan bekvämt skjuta soffan eller stolar placeras bredvid TV

Modulär bordtransformator. Designen innehåller flera separata modeller som kombineras i en enhet, eller kopplar samman, skapar separata hyllor och lådor.

Transformatorbordet är en kubisk form. Produkten kommer att vara ett integrerat inslag i alla interiörer, och internt kontor ska smidigt dölja tidningar och tidningar.

Inredning av vardagsrummet med ett snyggt bord - transformator

Bordtransformatormagasinen är en viktig plats bland vardagsrummets inredningselement. Ett litet litet system kan bli ett fullt bord för fest med gästerna. I sammansatt form ser det ut som ett bekvämt och litet bord för att lagra brev, en fjärr från TV: n och många andra användbara detaljer. Volymen av ett sådant bord i sin utfällda form bildar en solid yta för en buffé med lätta tilltugg.

Bordtransformatormagasinen är en viktig plats bland vardagsrummets inredningselement.

Namnet på möblerna döljer sig i sig själva. Dessa delar av inredningen har en riklig lista över manipuleringar, vilket ger dem många positiva sidor jämfört med vanliga möbler. En sådan anordning ger för vanliga invånare ett enormt antal plusser.

Bord - transformator som funktionell inredning för vardagsrummet

 • Funktionalitet. Ändra nödvändiga egenskaper: form eller höjd. Parametrarna kan ändras individuellt eller flera samtidigt.
 • Kompakthet. En liten möbel blir lätt till en fulländad lunchpost. Minst ockuperat utrymme med maximal kapacitet.
 • Hjälpfunktioner. Fallet med närvaro av inbyggda lådor i bordtransformatorerna är utbredd. De lagrar hushållsartiklar eller andra redskap. Tillgång till sådana lådor är alltid öppen oavsett tabellens tillstånd - monteras eller sönderdelas.

Vardagsrum i modern, modern stil med bord - transformator

Stor massiv bordtransformator i vardagsrummet

Original vardagsrumsdesign med snyggt transformatorbord

Bekvämt och bekvämt bord - transformator för vardagsrummet

Faktum är att begreppet en bords transformatorer är inte nya. Sovjettiden lägenhet placerad liknande möbler. Men då de parametrar som var alltför besvärligt. Kompakta modeller av moderna typer av möbler är gjorda av lätta material och innehåller ett antal olika sätt för transformation.

Kompakta modeller av moderna typer av möbler är gjorda av lätta material och omfatta flera transformationsmetoder

Det viktigaste kriteriet för val av möbler för vardagsrummet - utseende. Vi skapar ett intryck av hur mycket det ser ut som det är lämpligt i det ena eller andra hörnet, om kombinationen av former och färger harmoniska råder i rummet baserat på de delar av inredningen utseende.

vardagsrum design med en kombination av mörk bord - en transformator och ljus matta

Omvandla tabeller i vardagsrummet är lämplig i någon lägenhet. Han kommer att visa sig oumbärlig för en mysig familjemiddag och aktiviteter med gäster. Hopfälld fungerar den här tabellen som en stilistisk ornament. Dessutom den populära dekoration vaser med levande delar eller med torkade blomsterarrangemang, statyetter. Korrekt utvalda soffbord-transformator, förutom estetik och utför mer välkomnande inslag. Buffet serverar lättare snacks för te partier eller mottagningar.

Multifunktionsbord - en transformator mörk

omvandla tabeller Det kommer att vara lämplig för dem som sparar utrymme i det fria vardagsrum, och föredrar minimalism i inredning. Denna tabell är utrustad med en avancerad anordning, ändra höjden på benen, och parametrarna bänkskivor enkel manipulering av händerna. Snygg och praktisk omvandla tabeller passa vardagsrummet alla storlekar.

konvertibla bord för vardagsrum 58 foto idéer:

© Copyright 2015-2018 De moderna idéer om inredning och utsmyckning

Nytryck av material är tillåtet med hänvisning till den ursprungliga källan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 1