Omvandla soffbord för vardagsrummet

omvandla tabeller

Vilka konvertibla bord att välja? Vilka typer finns det? Tips om att göra hemma. Typer och exempel på fotot i det inre av olika rum - kök, vardagsrum, barnkammare eller sovrummet.

Allmänna egenskaper hos bords transformatorer

Bekvämligheten av denna modell ligger i sjunkande "vingar" av bordsskivan. På vardagar - ett litet bord, och på semester - för dem kommer att passa upp till 6 personer.

Nästan alla små lägenheter ständigt frågan - hur kommer det sig att framgångsrikt lyfta de olika zonerna i varje sfär av livet:

För att hjälpa dig, naturligtvis, kommer den kompakta, men funktionella möbler som inte kan enkelt fällas och tas bort från passagen, men också för att omvandla från en möbel till en annan, utan att spendera sin tid och ansträngning. Till exempel en sådan ideal "hjälp" och ljusa accent ditt hem kan vara ett fällbart bord transformator. Som används vid tillverkning specialiserade mekanismer för att på ett tillförlitligt sätt integreras i den övergripande utformningen av bordet, gör det möjligt att utvidga området för bänkskivan som helhet eller en del av dess enskilda delar, liksom fullständigt förändra sig en möbel.

 • kompakthet (det inte bara kan vikas så att den upptar mindre utrymme - ergonomisk användning av utrymme, men också helt ta bort garderoben, om inte, naturligtvis, det är inte inbyggd i väggen modell);
 • multifunktionalitet (från ett litet bord kan göra en fullständig matbord eller omvandlas till en stol - barnens version, sängen - kommer att lyckas passa in i sovrummet);
 • ytterligare lagringsutrymme för små saker eller saker för hushållsändamål (de flesta transformatorer har ytterligare hyllor, skåp och lådor i sin struktur);
 • ett stort sortiment av modeller (kan du lätt hitta en perfekt utsikt över bordet - de är ganska original och varierade i form);
 • effektivitet över din ekonomi (köpa en cabriolet bord, behöver du inte betala på några bitar av möbler - tillräckligt för att köpa en lämplig modell, omvandlas till både objekt);
 • användarvänlighet (släta mekanismer tillåter, med liten ansträngning, för att ändra utseendet på din fällbord-transformator);
 • tillförlitlighet (all mekanisk konstruktion avsedd för dagligt bruk, så att du inte kan vara rädd för att de kommer att misslyckas på kort tid).
 • Spånskiva (spånskivor - billigare analog av trä, är det mycket enklare och bekvämare att hantera, kan ytan lamineras, och därför att måla och att ändra fakturan);
 • MDF (skiljer sig endast från den tidigare tillverkningsmetoden är hartset närvarande här som bindande element, är detta material mycket grönare DSP);
 • glas (estetiskt vacker variant, kan den appliceras på olika mönster och mönster med hjälp av tryckfärger och instrument, sådant material väl kalcinerats, därigenom ökande dess styrka);
 • metall (vanligen designs består av ihåliga metallelement, som läggs till "lätthet" produkten, plus hela designer fantasi har ett brett utrymme för kreativitet).

Super bords transformator, inredningsarkitekter drömmer om:

Att välja en cabriolet bord, beroende på rummet

Denna tabell är idealisk för små kök. Det tar inte mycket plats och kan fällas ut och monteras vid behov.

För att hjälpa dig att komma kompakt, men funktionella möbler som inte kan enkelt vikas och lägga undan, men att omvandla från en möbel till en annan. Till exempel en sådan ideal "hjälp" och ljusa accent ditt hem kan vara ett fällbart bord transformator.

Vem är den mest populära (bland konsumenterna) drar nytta av fällbara bord transformatorer för vardagsrummet. De är original och passar perfekt i nästan varje interiör. Om du föredrar att välja, till exempel, en matplats, då är det bäst att plocka upp en journal-matbord. Dessa modeller har en enkel design, vilket gör att alla nödvändiga för dig och dina gäster tid att förändra ett vanligt litet soffbord i en tredimensionell rymd av bänkskivor till lunch eller någon av deras fall.

Tabell-bänk - kommer väl till pass vid stugan eller land plats, för honom, inte bara för lunch, men också koppla på eftermiddagen - sitter för trevlig konversation eller ligga ner, pre-säng säng.

Sovande område i vardagsrummet skulle vara att föredra framför en tabell, soffa (tabell-säng) eller soffbord säng (3 i 1). Dessa typer av tabeller, naturligtvis mer komplicerad, men också att underlätta för dem i vardagsrummet kommer att vara mycket mer.

Det finns ett antal tabeller, skåp modeller-piedestaler bord, sängar, bord, soffor och bord, som inte bara kommer att se spektakulära i sovrummet, men också hålla på ett minimalt utrymme. Men redo för sängen, kan du sprida ut en av dessa modeller i hela liggstol och ett litet bord med lätthet.

Sådan skrivbord säng ser bra ut i sovrummet av en tonåring eller en lägenhet odnushku där det finns lite utrymme för en dubbelsäng och en dator bord.

Beroende på vilken typ av bords transformator du väljer i sovrummet, direkt kommer att bero på dess läge i rummet. En sådan tabell är mer praktiskt att placera väggen, eftersom all hårdvara och mekanismen bäddas direkt i väggen, medan andra kommer att bättre placeras nästan i mitten av rummet.

Barn bord transformatorer för utfodring barn ofta presenteras i form av en liten plats på en hög konstruktion och med ett litet bord framför, som kan omvandlas till ett stort bord och säte. Denna konstruktion är inte särskilt svårt, men det är bekvämt. När sätet är hög, kan du flytta upp barnet till vuxenbordet (oftast väl emot med fler unga barn som inte har möjlighet att äta på egen hand). Omgjord i ett stort bord och säte, kan du lämna barnet att lära oberoende (det är mer lämpade för barn efter ett år).

För barn i skolåldern det perfekta alternativet skulle vara en dator skrivbord transformator. Till exempel, inte bara bords console Ikea, denna modell njuta ditt barn, men också för att leverera inte mindre än glädje själv designprocessen (simulering) i denna tabell i ett par olika varianter av tabellen för student (dator och arbete där det kommer att göra lektionerna, plus ytterligare hyllor för böcker och allt du behöver). Titta noga på den här modellen är nödvändig.

Att välja bords transformator för ett litet kök, är det nödvändigt att stoppa valet på en trä matbord med skjutbara toppen. De flesta av dessa modeller inte ändra höjden på benen, men bara att öka den användbara delen av köksbordet. Inte mindre är att föredra och kommer att vara en tabell-bok, kan du höja den ena sidan av bänkskivan eller två beroende på hur personer eller pensionat du förväntar dig om det behövs.

Tabeller Sliding kök, ett runt bord:

Omvandla tabeller med sina egna händer - ritningar och videor

Vi erbjuder dig det enklaste modell som klara och nybörjare i snickeri. Om du inte har rätt kompetens, är det bäst att konsultera en specialist som sysslar med sådana order. Detta gör det möjligt att undvika hälsoproblem och skydda mot eventuella skador.

Innan vi går till tillverkning av transformator bord, rekommenderar vi att du läser våra förslag och visa video lektion. Sedan, om du har några frågor, föreslår vi att du läser relevant litteratur eller leta efter master classes med andra idéer mer originella tabeller på Internet. Vi erbjuder dig det enklaste modell som klara och nybörjare i snickeri. Om du inte har rätt kompetens, är det bäst att konsultera en specialist som sysslar med sådana order. Detta gör det möjligt att undvika hälsoproblem och skydda mot eventuella skador.

 1. Rester timmer (eller spånplattor och MDF) eller höggradig materialbana av detta material.
 2. Skruvar, spikar, skruvar och liknande.
 3. Små barer och remmar eller samma metallplatta (för att skapa rörliga mekanismer).
 4. Skruvmejsel, hammare, skiftnycklar för nötter.
 5. Lack eller färg (beläggning).
 1. Vi gör den framtida ritbordet (tänka över allt klart - in i minsta detalj).
 2. Vi drar mönster i naturlig storlek och skär av trä (eller som du har valt) relevanta uppgifter.
 3. Separat insamling mekanism omvandling.
 4. Att sätta ihop själva tabellen och mekanisk konstruktion.
 5. Lackad (färg, dekorativa element och så vidare, på så mycket din fantasi) och efter sluttorkning av den resulterande användningen av hemlagad modell.

Omvandla tabeller med sina händer:

Intressanta tabeller transformatorer i det inre

Ser mycket imponerande tabell-transformator Tom Cecil, som består av flera moduler, roterande kuber. Han gjorde av björkplywood och dess dimensioner gör 84h32h84 cm. Cube.

Sådan tabell består av flera separata moduler, som antingen kan anslutas tillsammans, eller sammanlimmade bildar hylla och låda lådor.

Inte mindre organiskt passar in i alla inredningar litet bord CUB8 - det kan separeras, vilket ökar det användbara området och intern avdelning använder halv förvaring av tidskrifter och tidningar.

Tabell transformator med två kvadratiska ytor

Som ni kan se, kan denna tabell även säregna att lagra böcker, utan snarare indikerar en att en sådan inställning till dem nonchalant. Två rutor på ytan kommer du att kunna röra sig på eget gottfinnande.

Denna modell har en dold fack för förvaring av nödvändiga saker eller böcker och tidningar. Den mobila utformning av tabellen kan du ändra sitt utseende beroende på fallet och på vilken del av det du behöver.

Dessutom kommer du att kunna hitta andra idéer för din inspiration:

Den kvalitet och funktionalitet: ett soffbord i vardagsrummet-transformator

Soffbord-transformator - perfekt för små vardagsrum, kan du spara värdefullt utrymme lokaler soffbord för vardagsrummet-transformator är mycket lämplig för små lägenheter, som i högsta grad saknar ledigt utrymme. Om den planerade storskaliga fest, kan ett bord placeras i mitten av rummet, då är det kompakt vikta och gömma sig bakom skåpet eller sätta på balkongen. Mångfalden av former, storlekar och färger kan du välja det bästa alternativet för alla förfrågningar.

Soffbord för vardagsrummet: fördelarna med fällbara möbler

Soffbord i vardagsrummet ska vara. Denna regel gäller även till avlägsna sovjettiden. Åren går, och stilen på rummet är fortfarande baserad på en standarduppsättning av möbler. Kan ändra utformningen av lägenheten, men inte den traditionella attribut.

Det är en idealisk och mångsidig lösning för evenemang. Ett litet soffbord kan spela rollen av stativet. Under firandet, att fungera som en högvärdig yta för en måltid. Mångsidigheten av de moderna attribut kan du skapa riktiga konstverk.

Universal tabellen har följande fördelar:

 • multifunktionalitet;
 • hållfasthet;
 • tillförlitlighet;
 • bekvämlighet;
 • Rimlig kostnad;
 • Platsbesparande;
 • Möjligheten att placera i alla rum.

Folding bord har en modern utseende och passar i alla inredningsstil

I vardagsrummet, närvaron av hopfällbara möbler, mycket lämpligt. Moderna lägenheter kan inte skryta med imponerande dimensioner. Spara utrymme i detta fall hjälp specialdesignade möbler modeller.

Dolda funktioner transformator

Omvandla tabeller kännetecknas av närvaron av dolda funktioner. Det ser ut som en vanlig yta för en måltid, men det kan fällas.

De funktionella egenskaperna inkluderar:

 • Ytterligare yta;
 • Närvaron av fliken för att expandera;
 • Inskjutna delar.

Ytterligare funktioner kan avsevärt öka storleken på bordet, utan större ansträngning. Sålunda kan det lätt vikas och avlägsnas. Många modeller kan reduceras till tidningen storlek attribut standard. I det inre av alla rum det kommer att se lämpliga. Den minsta utrymme lätt sätta en liten transformator.

Vad kan ersätta soffbord i rummet

Hittills har många av attributen för möbler enligt olika strukturella egenskaper. De är baserade ligga vissa former och mekanismer för transformation. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt inriktningen. Möbler bör ha en utdragbar del och de ytterligare flikar. Detta gör det möjligt att lägga ut en tabell för stora storlekar.

På grund av den snabba omvandlingen av en kompakt och elegant bord, kan den användas för olika ändamål: att lagra i de inbyggda lådor små saker som alltid ska finnas till hands eller hålla gemensamma frukost hela familjen

Förmågan att omvandla - det är det viktigaste inslaget i modern design. Tack vare hennes vanliga attribut kan ersättas med de senaste uppfinningar.

Tabeller är tillverkade av olika material, inklusive:

Flavor material måste baseras på destinations attribut möbler. Ramen måste vara tillförlitliga, det gör det möjligt att motstå alla utspelas cykler. Kännetecknas av hög hållfasthet metallisk struktur. Inte det bästa alternativet för permanent bruk är trä och plast bord. Detta är ett billigt möbler attribut vilket beror på den låga kostnaden för minimiprestanda.

Hur man väljer en universell design

Plocka upp möbler mönster i rummet i källaren. rumsdimensioner spelar ingen roll om en möbel är lätt bryts ned och utvecklas. Detta kommer att frigöra ytterligare utrymme. Transformator kommer aldrig se trivial.

Att välja utformning bör vara uppmärksamma på följande kriterier:

Tunn och luftig soffbord av glas inte överbelasta utrymme och blir ledande accent någon dekor

Ovalt bord passar perfekt in i det inre av vardagsrummet. I normala tider kan det fungera som en bekväm ställning för blommor. Om semester är planerad, möbler attribut lätt bryts ned. Således är det möjligt att få runt bordet där gratis kommer att rymma 6-8 personer.

Modern heminredning kan omvandlas inte bara till ytan för en måltid, men också en fullfjädrad arbetsstation. Detta är perfekt för dem som arbetar inom villkoren för huset.

Convertible soffbord för vardagsrummet: hur man samlar in den

Vackra bänkskivor för en liten lägenhet - detta är inte en lyx. Om varu attribut är inte lämplig för sin storlek, kan du alltid hitta ett alternativ. Företräde ges till patienter med en universell funktion av en transformator. Du kan plocka upp i butiken, och för att samla i ett hem.

Att arbeta är det nödvändigt att förbereda:

 • Alla komponenter;
 • Insexnyckel;
 • Set KONFIRMAND.

Fällbord, kan du enkelt montera hemma, utan hjälp av guiden i förväg läsa instruktionerna

Om tabellen är vit, är alla skyddsfilm element bort efter användning. Monteringen utförs enligt instruktionerna. Som ett resultat, bör utformningen få en mekanism som kommer att fungera harmoniskt. Tight rörelser bör inte vara.

Om i processen du stöter på svårigheter, kan du kontakta inköpsstället. Erfarna specialister hjälper dig att hitta källan till den obehagliga ljud och ta itu med designen.

Regler för val: soffbord i vardagsrummet-transformator (video)

Möbler, som har funktionen att transformationen, intar en ledande position. De är i efterfrågan på grund av dess funktioner och rimlig kostnad. Det är en idealisk lösning för små lägenheter, där ett rum tjänar två funktioner.

Hur man väljer ett konvertibelt soffbord för vardagsrummet?

Nytt på webbplatsen

Den snabba dagens livsstil påverkar miljön och inredningen av lokalerna. Ägare av moderna lägenheter föredrar ofta att välja en funktionell konvertibla möbler som inte rörigt utrymmet. kompakt cabriolet soffbord, vald för vardagsrummet, Det sparar utrymme och vid rätt tidpunkt bordet kan lätt tas isär och montera bolaget upp till 10 personer efter honom.

Inledningsvis soffbord används i inredningen som förvaringsutrymme för tidningar, tidskrifter och böcker, som beviljades och köptes. Tabeller med ytterligare lådor var en viktig egenskap av hemma hörn för läsning och klassrum.

Tabeller-transformatorer mer funktionell, lätt kan omvandlas modellen används som en matsal, te bord och utdragbar hylla.

Convertible soffbord i vardagsrummet en bekväm och funktionell

Fördelar med soffbord, transformatorer

Att välja rätt bords transformator, måste du bestämma vad det är och vilka funktioner utförs. Namnet antyder att bordet omvandlas - i bredd, längd och höjd. Transformerande tabeller produceras med hjälp speciella glid och glidande mekanismer, komplementär struktur.

Soffbord omvandlas till vardagsrummet finns ett antal fördelar jämfört med konventionell fast bord.

 • densitet. Alla modeller, transformatorer tabeller monterade har en kompakt design, så organiskt passa in även de minsta levande. Vissa modeller kan levereras monterat på väggen och användas som ett stativ för blommor eller skåp. B-pelare tabeller tenderar att vika sidopartierna bänkskiva.

Convertible soffbord i vardagsrummet bör vikas kompakt

 • funktionalitet. Samma modell används en gång, åtminstone i två versioner, som ett soffbord och en fullständig lunch eller te. Dessutom är nästan alla modeller av transformatorerna utrustade med bord, extra utdragbar hylla eller låda. I vissa tabeller finns det två eller flera bänkskivan, ytterligare förskjutbara klossarna i form av ett schackbräde eller bardiskar.

Svart - vit cabriolet soffbord i vardagsrummet lämplig för modern inredning hög -Tek

 • Den ursprungliga modellen. Modern design, är Transformers så olika kreativitet och originalitet i jämförelse med icke-skiljbara stationära bord som tillåter dig att perfekt passa in dem i varje interiör. Inom tillverkningsindustrin tabeller tillverkare använder trä, plast, metall, glas och olika kombinationer av designen.

Den ursprungliga kompakta soffbord i vardagsrummet kan vikas på ett intressant sätt

 • ekonomi. Varje modell i tabellen kan omvandlas till flera varianter. Därför finns det ingen anledning att köpa kaffe samtidigt, ett matbord och en byrå kan vara begränsad till en modell. I vissa fall kan tabellen funktionalitet utökas ytterligare genom att använda det som en ursprunglig belysningselement eller det ursprungliga skåpet.
 • Lätt att använda. Mekanismer, Transformers tabeller är mycket lätt att använda, bara några minuter kan du driva benen och ordna bordsskivan. Alla objekt läggs fram eller upp, så det finns inget behov av ytterligare hantering i monteringsbordet.

Enkel att använda ett soffbord - en transformator som en anteckningsbok stativ och samtidigt en lagringsplats

Standard bords transformator konstruktion består av följande delar:

Design-transformator bord kan utrustas med hjul för att underlätta

Mekanismen för transformationen är:

 • synkroniserade när delarna flyttas isär synkront countertop;
 • osynkroniserad när lamellerna flyttas isär en efter en.

Befintliga mekanismer tabellen är förbundna med hjälp av skruvar, skruvar och annan hårdvara.

Det finns modeller av tabeller med synkront flyttas isär elementen

Buffet - transformator fullständigt sönderdelat eller modell är begränsad till endast en del, till exempel, extra utdragbar bänkskiva. Modellerna placeras vanligen i områden med rekreation, matplats lämpligt bord med infällbara ben och en hopvikbara bordsskivan.

Soffbord - en transformator med en utdragbar topp, som reser sig

Det bör noteras att tabellen transformator - inte en modern uppfinning. De första prefabricerade modellerna dök upp i det gamla Egypten. Designen var en bordsskiva och två par korslagda ben, fästa i mitten spiken. Denna konstruktion användes i kampanjerna. Senare modell med vertikalt stigande bänk dök upp i Europa. Mellan måltiderna det togs bort på väggen, kallades "fågelbur"

Soffbord - en transformator med två utdragbara toppar och lagringsutrymme i huvudbordsskivan

Soffbord-transformator - en design som kan vara en central och neutral föremål att leva. Innan du köper en bords transformator måste välja sin plats i rummet och en funktionell roll i det inre. I vissa situationer är det bättre att ta hjälp av designers som kommer att bidra till att skapa en unik interiör.

Bord med en spektakulär, uttrycksfull design kommer att bli huvudämnet i vardagsrummet. Foten, ovanlig podstole och ben, kompletterade puffar och fåtöljer, är inte bara en utmärkt semestermål, men också en riktig designer levande element. Ett runt bord med en infällbar bänkskiva kan bekvämt rymma upp till 10 personer.

Glas soffbord - en transformator är perfekt kombineras med metallelement

Ursprungligen i det inre av ett glasbord kommer att se ut. Svart glas är mer synliga, transparent, tvärtom gör det möjligt att neutralisera objektet i det inre. Mycket imponerande på ett glasbord ser glas och vaser med blommor. När du väljer ett glasbord, bör man komma ihåg att det är mindre praktisk än plast eller trä. Ovarsam hantering, kan bänkskivan repa, chip bort eller ens bryta. Även oavsiktligt minskade med ett glas eller mugg kan isporit bänkskiva. På ett bord i svart glas är mer synliga damm och fingeravtryck i händerna på hans mest kommer att behöva torka och polera om det behövs.

Soffbord - en transformator av mörkt glas nonspottable

Om rummet är uppdelat i flera zoner, kommer en bra lösning vara en tabell-transformator typ av dockorna. Flera objekt kommer passa in i interiören, att förena alla vardagsrummet, medan de kan kompakt vikas och lägga undan. I enlighet med storleken på bordet, kan den användas både för lunch och att rymma en bärbar dator eller surfplatta. En sådan modell kan möta behoven hos alla de närvarande samtidigt. Added tabeller brukar varandra. Formen på bordet kan varieras - från klassiskt florid, till en enkel rektangulär.

Coffee stolik- transformator - matryoshka väl som kan fällas ut från en minsta till stora

Det finns en utfällbar runda matershki stolik- transformator typ, vikt upptar mycket litet utrymme

För små, om enklare lounger lämpliga ljus tabeller transformatorer genomskinligt, transparent eller frostat glas, trä eller plast, naturliga eller pastellfärger. Det idealiska skulle vara en kompakt bord, med ett minimum av utsmyckning element. Litet bord av ljust trä är inte bara bekvämt utan också praktiskt. På en sådan modell inte kommer att vara synlig damm, små repor och chips.

Ottomanerna kan vikas under kaffebordet för små salonger

Det rymliga vardags fördel kommer att se tabeller med flera bordsskivor av olika längd ben original och ytterligare glidelement - hyllor, lådor. Kombinationen av plast eller trä med vit metall tillför elegans.

Kaffe stolik- transformator med lådor mycket funktionell och stabil

Soffbord - en transformator med flera infällbara toppar - är ett bra alternativ för att möta den personliga utrymme

För vardagsrummet rekreationsområden väl lämpad lågt bord med utdragbara hyllor. Placering av tabellerna nära soffor, osmanerna eliminerar ytterligare inköp av te tabeller och tabeller för frukost. Välja bord utrustad med ytterligare utdragbara hyllor för förvaring album, böcker, cd-skivor kompletterar utbildnings- och underhållande fritid.

Soffbord - en transformator med stigande bänkskiva kan omvandlas till en matsal

Modern inredning mode har gått från vanliga, traditionella former till den ursprungliga och ovanlig design. Designers experimenterar inte bara form, färg bord, men även med deras funktionalitet. Tabeller kan omvandlas till schackbräden, biljardbord, barer.

Ett intressant alternativ för dekoration i vardagsrummet - ett soffbord - schackbräde, där spelplanen är helt enkelt vänder när du vill spela ett spel

Bekväm durnalny bord - en transformator i form av stänger

Avancerad plast processteknik kan du skapa tabeller av någon form med de ursprungliga modellerna bänkskivor, ben, podstolya. Den använder flera nivåer så populär.

Bland de senaste trenderna inom tillverkning av tabeller skiljer modell med införandet av mineraler. Du kan hitta objekt dekorerade med malakit, marmor, Charoite, granit. Användningen av material med karaktäristiska ojämna kanter och kan skapa en unik präglad textur av den ursprungliga mönster. Dessutom är natursten ett av de mest miljövänliga och praktiska material. Bordsskiva gjord av natursten är resistent mot stötar och repor.

Marmor soffbord - en transformator kommer att betona status av ägaren

Vardagsrum - den plats där gästerna bilda sig en uppfattning av lägenheten eller huset, i vardagsrummet tillsammans samtliga familjemedlemmar, gäster på bankett. Därför varje designelement, inklusive bord, måste väljas med hänsyn till hela rum koncept stil.

 • ursprungliga funktion futuristiska levande stil kommer skiktad struktur som råder kraftiga taggiga linje baser och toppar;
 • Ett naturligt komplement till den klassiska stilen blir ett soffbord med en yta dekorerad med natursten på förfalskade eller snidade ben;
 • inredning i orientalisk stil kommer att komplettera bords transformator utan ben och podstolya. Basen av detta avsnitt kan vara gjord av bambu, trä, glas eller plast med ett minimum av utsmyckning element.
 • element i industriell stil i utformningen av vardagsrummet kommer att vara en tabell-transformator med element av stål eller annan skinande vitt eller borstad metall.

Soffbord - i en modern stil transformator kombinerar enkelhet och stil

Matbord soffbord - en transformator som lämpar sig för lägenheter - studios

Soffbord för vardagsrummet-transformator Det kommer att bli de mest originella och praktiska detaljer i inredningen, perfekt för både lyxlägenheter och små funktionella, små vardagsrum. Korrekt valda tabellen dekorera insidan och ge ytterligare funktionalitet till en boyta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 + = 43