Soffbord foton

Soffbord i inlandet - 100 exempel

I vardagsrummet är omöjligt att föreställa utan soffan eller TV. Men, du ser, är så liten och behändig del av inredningen, som soffbord, lägg ditt dagliga liv ännu mer komfort och bekvämlighet.

Han kan dekorera varje interiör. På soffbordet, kan du sätta din favorit tidning eller tidskrift. Det kan fungera som ett bra alternativ till köksbordet, om du vill dricka kaffe eller te. Bekvämt slappa i soffan med en tidning eller tidskrift i handen, kan du både dricka din favoritdryck. I detta avseende, ett soffbord - en oumbärlig möbel.

Soffbord - Ett trevligt tillägg

Dess fördelar inkluderar användarvänlighet, mångsidighet, bärbarhet och liten storlek, som inte skräpar ned i rummet. ofta, soffbord tillverkare utrusta små hjul. Detta görs för att underlätta transport tabellen. Således kan tabellen har en permanent plats, och om det behövs kan du flytta den till önskad plats lätt.

Soffbord används inte bara i bostadsområden. De är mycket populära i många mottagningskontor, skönhetssalonger, liksom i alla andra väntrum för bekvämligheten av besökare. Det är mycket praktiskt - och tar liten plats och klarar alla nödvändiga funktioner. Vid dessa tabeller vanligtvis broschyrer, tidskrifter, tidningar, och de är mycket bekvämt att servera kaffe eller te till gäster och besökare. Naturligtvis utformningen av dessa tabeller skiljer sig något från de som används i bostäder och lägenheter.

Men för att soffbord tjänade en annan ursprungliga möbel, är det viktigt att det passar in i den övergripande stilen i rummet, lägger till en skönhet och elegans. För detta ändamål tillverkare av möbler som används vid tillverkning av olika bords tillbehör och andra funktionella - estetiska inslag. Detta kan vara krom, och olika kant för att maskera en änddel bänkskiva tillverkad av laminerade spånskivor.

Innan du köper ett soffbord för ditt rum, bra Tänk, i vilket syfte det är du behöver. Kanske du planerar att lägga den alla möjliga små saker som behövs. Till exempel, en bok, fjärrkontroller och andra nödvändiga prylar. Eller kanske du planerar att använda den enbart för estetiska syften. Låt oss säga att du sätta på den en vas med blommor eller en krukväxt, och kanske planerar att placera det några statyetter eller souvenirer.

Du kanske vill använda som ett soffbord och en plats att lagra kosmetika. Det kan fungera som en servering bord, när det behövs. Naturligtvis kan en sådan liten del av inredningen även användas som sängbord i sovrummet. I vart och ett av dessa alternativ, behöver du soffbord olika utseende och funktionella särdrag.

Soffbord smak

Nu ska vi prata om de material som det är möjligt att utföra soffbord, och de kan vara mycket varierande. Du kan köpa den färdiga produkten i butiken, eller så kan du beställa uppfyllelse och exklusiv modell av din idé. Det beror helt på din budget. Den billigaste anses enligt ett soffbord gjord av laminerade spånskivor. Det ser sånt är mycket vacker och elegant. Imitation av trä kunna passa in i varje interiör. Det ser bra ut i rummet hi-tech stil tabell gjord av glas. Det kommer att skapa ett slags viktlös design. Men där det finns små barn eller husdjur, denna bit av möbler bör inte ställas in. Naturligtvis, är glaset för tillverkning av en sådan tabell kastas en särskild behandling, genom vilket det är ganska svårt att bryta eller repa.

Den dyraste alternativen soffbord gjord av dyra träslag eller stor-behandlade metallen. Tja, kan det råd att inte alla.

Mycket populära soffbord i den så kallade Tysk stil. De kännetecknas av sin funktionalitet och snyggt utseende. Ofta är de utrustade med speciella hyllor och lådor. Ofta folk köper soffbord, som under vissa manipulationer över dem förvandlas till en vanlig matbord. Detta är en mycket bekväm och praktisk.

Det finns bord, som på den tiden in i ett museum. De utförs i stil med "etnisk". För deras tillverkning natursten och ben är ofta gjorda av smidda delar. Naturligtvis skulle en sådan tabell passar inte alla interiörer. Ja, och du flyttar det är osannolikt, eftersom det är mycket tung.

soffbord De varierar i höjd. Det beror på de ändamål för vilka en särskild tabell som ska användas. När allt kommer omkring är dessa möbler används ofta för arbete, till exempel, de släpper den bärbara datorn. I detta fall bör benen vid bordet ökas.

Vi är övertygade om att i varje hus soffbord hitta sitt öde.

Soffbord: foto översikt av de mest fashionabla mönster

Soffbord till höger är den mest universella och nödvändig del av interiören. Utan den inte gör någon gästrum.

Ofta är dessa tabeller finns i sovrummen, där det används i stället för sängbord. En modern soffbord set, även på balkongen, där han spelar rollen av en datorbord, utom naturligtvis balkongen isoleras.

Med en sådan enkel möbel, kan alla rum ge tröst.

I denna artikel kommer vi att diskutera om vad som är soffbord görs och vad som kommer också att vara ett soffbord foto av varje typ.

Kanske är den vanligaste varianten ser helt organiskt till varje interiör, med undantag för high-tech.

Behöver bara välja rätt nyans och harmoniskt med resten proffsiga möbler installeras i lokalerna.

Det är lämpligt, om utformningen av soffbordet görs i samma stil som resten av möblerna.

Om du vill ordna rum i en mer modern stil, kommer du behöver är en glas soffbord.

Denna design ser luftiga och viktlös, till stor del på grund av insyn i materialet.

Men det betyder inte nödvändigtvis att bordsbenen är gjorda av glas, kan vara mycket olika material, det beror enbart på din fantasi.

Materialet är inte det lättaste att hantera, så det är inte förvånande att dessa tabeller är dyrast.

Dessutom väger de mycket, så att flytta dem är inte så lätt. Men de är mycket starka och är inte rädda för mekaniska skador.

Soffbord i det inre: style variation

Innan reparation, läsa inredningskataloger, och om det finns ett soffbord, sedan i olika stilar kan förstås att en sådan enkel föremål kan skilja sig inte bara i materialet, utan också inom design, syfte och dekorativa element.

För klassisk stil är bäst lämpad vanligaste litet bord, glas eller trä, kallas det kaffe.

Om du väljer det första alternativet, kan du dekorera benen, eller hitta ett alternativ med en ovanlig design.

Huvudsaken är att de kom till andra ämnen av efterbehandling. Om du har valt ett träd - sedan titta på tonen i trä, skulle se löjligt om tabellen kommer att stå ut från resten av möblerna.

 • En viktig del av denna stil är mjuka, sängkläder möbler färger, liksom naturligt, men används ofta för att varmåldrat saker.

  Till exempel för merparten vardagsrummet är bättre att välja en massiv varmåldrat soffbord och ett litet rum bättre lämpad modell med flera nivåer.

  De flesta rummen etnisk stil (ja, land, etniska, alltför) överraskade människor med ovanliga idéer, men denna okonventionella användning av även de mest bekanta saker.

  Till exempel kan det vara så bambu möbler och handgjorda mosaik av flod skal.

  Därför bör soffbordet i stil med landet i en ovanlig stil, till exempel ur den grova trä, eller helt enkelt från rå stockar.

 • Kanske är detta den stil där fantasin av formgivare är där festande. Därför kan materialsektionen vara ännu den mest triviala, till exempel - en sten eller PVC (plast).

  Här hela trick i enkelheten i linjer och former. Ett minimum av kreativitet och du kommer att ha en tabell som är garanterat iögonfallande till dina gäster.

  Den viktigaste uppgiften för stil - ändring av de vanliga saker till något utöver det vanliga.

  Därför dessa "modern konst" bidra till att förvandla en vanlig banal soffbord i en viktig del av rummet inredning.

  Så bli inte förvånad över att se dig något.

 • Vi använder soffbordet för avsett ändamål

  Glöm inte den direkta utnämningen av tabellen, eftersom namnet redan anger att det är nödvändigt för lagring av böcker, tidskrifter och andra hushålls småsaker (laddare, fjärrkontroller, telefoner och så vidare.).

  Det är därför inte förvånande att många moderna modeller är utrustade med skåp och lådor.

  Dessutom är de inte alltid in i tabellen, de är så synliga och dolda, som bara känner ägaren.

  Soffbord i vardagsrummet interiör: elegant idéer för att dekorera hall + 55 foto exempel

  Soffbord - föremålet för inredning vardagsrum frivilligt, men om du installerar det, kommer det inte att bli överflödig. Och i vissa fall, tvärtom kommer det att vara i centrum för uppmärksamheten. En sådan liten sak kan göra ett rum mysiga och bekväma. Genom att välja ett soffbord bör närma sig ansvarsfullt och försiktigt, på grundval av den stilistiska riktning i rummet.

  Den ursprungliga soffbord med fack för förvaring av små saker

  Att välja ett soffbord i vardagsrummet

  Välja vardagsrummet kaffebord i första hand är stöts till det inre av vilken funktion kommer att utföra denna möbel. Det är också för att bestämma platsen för sitt läge.

  Kaffe cabriolet bord i vardagsrummet rund form

  Oftast kan soffbord finns i vardagsrummet. Denna möbel kan bli centrum för den totala sammansättningen eller pricken till det inre.

  Soffbord av massivt trä i det inre av modern vardagsrummet

  Hittills har de mest populära modellerna anses soffbord från italienska tillverkaren. De har följande individuella skillnader:

  • böjda ben;
  • bords dekorerad med original sniderier.

  Men det är värt att komma ihåg att dessa soffbord är en verklig konstverk och anses vara lyxvaror, så de är inte lämpliga för varje interiör.

  De två våningar soffbord dekorerat med nyårs tillbehör

  Sorter av soffbord i vardagsrummet

  Soffbord - en funktionell och mångsidig bit, som finns i nästan varje interiör. Denna möbel att klassificera följande egenskaper:

  • stycken;
  • för tillverkningen av däckstomsmaterialet;
  • höjd;
  • av bänkskivan material tillverkning;
  • den typ av steg rörelse runt i rummet;
  • närvaron av vikmekanismen i möbeln.

  Bekväm och mångsidig bords transformator för inre rum

  När det gäller formen, kan soffbord för vardagsrummet vara följande former:

  • kvadratiska,
  • oval;
  • rektangel;
  • polygon;
  • godtyckliga och ovanliga former bänkskivor.

  Folding soffbord i den ursprungliga benen

  Standard soffbord höjd är 50 cm. Men bland de samtida modeller finns möbler som kan vara över eller under medelvärdet.

  Soffbord med toppen av glas och basen av trädet

  För tillverkning av ramen med användning av ett brett spektrum av material. Bland dem hittar du:

  • träd i form av hakar eller stubbe;
  • metall, vanligtvis dekorera smides mönster och ornament;
  • glas;
  • plast.

  Soffbord oval med ett akvarium inne

  Vid tillverkning av bänkskivor följande kan vara inblandade:

  • laminerade spånskivor;
  • naturligt trä;
  • vinstockar eller annars kallas "nätverk";
  • bänkskiva kan flingor tyg eller läder;
  • härdat glas (transparent, opakt, färgat, belagd med);
  • faner;
  • plast;
  • metall;
  • spegel;
  • mosaik;
  • sten.

  Soffbord i en glaslåda fylld med skal

  Beroende på hur du flyttar, kan samtida soffbord vara mobil, som har hjul. Alla andra modeller anses vara stillastående. Också liknande möbel kan vara som den mest konventionella design. Och det finns modeller som förändrar tabeller.

  Den ursprungliga soffbord volym trä rutor

  Soffbord i trä i vardagsrummet interiör

  Trä soffbord - är en mångsidig möbler som kan passa nästan alla inredningar. När du väljer nog att korrekt identifiera rätt nyans som perfekt komma överens med övriga möbler i rummet. Var uppmärksam på efterbehandling. Hon ska upprepa den övergripande stilen i rummet.

  Soffbord av frostat glas med en böjd bänkskiva

  Bland fördelarna med soffbord av trä, kan du markera följande:

  • Ett brett utbud av trä som passar alla smaker och plånböcker, kan det vara mjuka, hårda och superhårda sorter;
  • ett stort sortiment av färger och texturer;
  • enkel hantering;
  • träd - ett miljövänligt naturmaterial;
  • Det kommer att bli ett bra komplement till alla rum.

  Samtida soffbord i vitt

  Trots alla sina fördelar, det finns några negativa sidan av trämöbler:

  • Ju bättre du väljer trä sort, desto större växer kostnaden för produkten;
  • på tree lätt lämna märken på mekanisk deformation: spricka, delning från att få stora mängder fukt och repor.

  Soffbord gjord av glas och metall för inre rum

  Soffbord metall vardagsrum inredning

  Ett sådant material som ett metallkomplex i bearbetningen. Det är på grund av detta, dessa metall soffbord anses vara dyra. Denna möbel är tung, vilket påverkar deras rörelse. Men trots denna metall soffbord anses vara stark och samtidigt de inte kvar spår av skador.

  Soffbord i trä på hjul

  Bland fördelarna med soffbord gjorda av metall kan identifieras:

  • original design, särskilt kan ses i smidda produkter;
  • de kan dekorera sina egna händer, eftersom din kreativa önska;
  • hög livslängd.

  Den ursprungliga tabellen för vardagsrummet rund form

  Det har metallmöbler och nackdelar:

  • decorated;
  • mycket i vikt;
  • hög komplexitet för tillverkning kommer inte varje artist genomföra sådant arbete.

  Ett glas soffbord på träben

  Ett glas soffbord i vardagsrummet

  Alltmer i moderna och högteknologiska interiörer hittade möbler gjorda av glas. På grund av sin öppenhet, de ser ut och luften tyngdlöst. Som för ramen, kan den göras av de mest ovanliga material som ger en ursprunglig kombination med glas:

  • rådjur horn;
  • gammalt träd haken;
  • koraller och andra ovanliga material.

  Låg glas soffbord med metallben

  Av fördelarna med glas möbler kan särskiljas på följande sätt:

  • Glas expanderar visuellt utrymmet i rummet, detta på grund av transparensen hos materialet;
  • för tillverkning av bäraren finns det ett enormt utbud av material som kommer att belysa bordet och det inre av rummet;
  • Säker drift, viktigast välja härdat glas, medan innan du köper fråga tillverkaren vad maximal belastning;
  • lätthet och enkel vård;
  • glas kan alltid tonas i en färg du gillar.

  Hur man väljer ett soffbord under ett visst livsstil

  Till att börja titta några exempel på inredning vardagsrum, där det finns ett soffbord. Se, de kan vara av olika former, tillverkade av olika material och har dekorativa element.

  När du väljer din perfekta soffbord i vardagsrummet, bestämma vilka funktioner den har att utföra och vilken modell passar din stil.

  Soffbord av den ursprungliga formen av lagring av tidskrifter och tidningar

  Klassisk inre rum

  För vardagsrummet, som är gjord i klassisk stil lämpar soffbord liten storlek. Bäst av allt, om den är gjord av massivt trä.

  Låg soffbord i vitt innerbelysning vardagsrum

  Om möblera vardagsrummet finns en rik och levande element, på grund bör vara samma poster för dekoration. Välj den rätta tonen trä. Alla möbler i vardagsrummet ska se ut som en enda uppsättning.

  Transparent soffbord gjord av plast i det inre av vardagsrummet boho stil

  Provensalsk stil har sin utmärkande drag - en pastellfärger, som förekommer på möbler och efterbehandling material. Den perfekta soffbord för vardagsrummet i stil med Provence bör se ut så här:

  • omålat naturligt trä;
  • ristade och formade ben;
  • artificiell åldring.

  I vardagsrummet stora storlek passar en massiv soffbord. Men för ett litet utrymme passar kompakt vånings modell.

  Inredning vardagsrum i lantlig stil

  Som ni redan vet, hör landet till etniska områden. Inredning vardagsrum, kan du använda följande soffbord:

  • bambu;
  • en mosaik gjord av snäckskal;
  • grov mannered trä;
  • stockar.

  Round soffbord i klassisk vardagsrum inredning

  Vardagsrum inredning i modern stil

  I dessa områden finns det inget slut på konstruktion fantasi och kreativa idéer. Det är lämpligt att se ut som ett soffbord gjorda av material såsom:

  • sten;
  • glas;
  • timmer;
  • plast;
  • metall.

  Soffbord med glasskiva och ramen av MDF

  Soffbordet som har att dekorera vardagsrummet i en modern stil är det nödvändigt att följa lakoniska former och linjer i möbler.

  Soffbord kan dekoreras med en vas med blommor, ljusstakar och dekorativa sten

  Vardagsrum interiör i pop-art stil

  Den viktigaste uppgiften för ledning av popkonst - ändring av de vanligaste sakerna i ämnena science fiction. Här måste du välja de mest originella och ovanliga modeller av soffbord.

  I det inre av vardagsrummet kan ställas in på flera soffbord

  Interiören i vardagsrummet loft

  Det är lämpligt att se ut som ett soffbord från grova obehandlat trä och metall. Möbler bör vara en brutal och alltid original.

  Foto soffbord i vardagsrummet

  Att köpa ett original soffbord, kom ihåg att din smak är säker på att uppskatta. Det är ett nöje att dricka en kopp te eller kaffe medan du sitter på den vackra möbler. Var inte rädd för att experimentera med olika material och kombinationer av dessa.

  Gillar du? Dela på sociala nätverk!

  Lämna en kommentar avbryta svar

  Kopiering av material är endast tillåtet med källan

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 39 = 42