Soffbord transformatorer

Soffbord cabriolet

Även en liten lägenhet kan vara betydligt mer bekväm överdimensionerade stuga om det klokt ordnade möbler. Numera gör framsteg inte stå stilla, och med den utvecklade möbelindustrin. Technology ge människor en bekväm multifunktionella bord, stolar, sängar som är avsedda för flera åtgärder.

Vad är ett soffbord-transformator

Bänkskiva med olika glidmekanismer och tillförlitliga inredning, gjorda av alla typer av material - så att du kan beskriva soffbord transformator. På grund av dess funktionalitet, är det inga problem att ersätta den vanliga köksbordet eller tjäna en liten garderob i vardagsrummet, där du kan lagra böcker, tidningar och annat.

Vad har fördelarna med en modern fällbord:

 • Lätt att montera. Systemet kan bestå av indragbara anordningar separat lagrade element som skall delvis automatiserade.
 • Speed ​​of konvertering. En handrörelse intrikata kaffebord kan fällas ut i längd, bredd och höjd.
 • hjul är på benen på den mekanism, som gör det möjligt att enkelt flytta ett bord från ett rum till ett annat.
 • Kompakthet. I sig själv är föremål för liten storlek, vilket frigör området om det behövs.
 • Assembly. Att välja rätt tillbehör och ritningar, är det möjligt utan hjälp av personal för att skapa din egen personliga soffbord transformator.

Olika modeller och funktioner

Soffbord på hjul, är transformatorer indelad i flera olika typer. Ju fler produkttillämpningar, mest bestickande av dess utformning:

 1. Bord med införd ytterligare bänkskiva. De mest populära kaffe äta typ av transformator. Installation mindre ökar ytarean tabell. den begränsade storleken på anordningen. Den skjutbara design gör det möjligt att dra en del av styrningen, och i mitten av en extra yta.
 2. Modellen, som liknar en bok. Förenklad omvandlingsmekanism. Den kan vara oval eller kvadratisk form. Omvandlingen äger rum i ett steg: den övre ytan av bordsskivan lutas 180 grader. Till en oval soffbord cabriolet var stabil, är denna del baseras på ramen benet.
 3. Produkten med utdragbar stativ. Option är mycket användbar som en extra yta kan sätta disken när central grundval av tabellen blir maten. Rörelse princip transformatorn är mycket enkel: från under huvudVridBart bordsstativ bas.
 4. Ett soffbord på hjul med självverkande mekanism. Transformatorn innefattar två sekundära ytor, gömda under huvud. När du vill öka bordet, huvudbordsskivan komma till handling och starta mekanismen för ytterligare trafik. Detta kan ske på två sätt: med hjälp av en fjäder eller gasfjäder.

Bord-transformator, som i det inre av enheten, kan skapas från resurser såsom möbler beech panel (matris), spånskivor, pressat trä bräda (MDF), glas, sten, metall, massivt trä. Ignorera färger: vit, brun, röd, svart, etc. Ofta populära produkter från laminerad träfiber MDF eller spånskiva.

Kaffe glasbord transformatorn är också en modern lösning. Det kan finnas ytterligare stenelement, hela smala träribbor. I själva verket, för att bryta denna typ av produkt är mycket svårt, eftersom den är gjord av hållbart glas tjocklek av inte mindre än 1 cm. Det är viktigt att ramen inte var gjord av plast, eftersom strukturen måste vara stark.

Genom att köpa en tabell-transformator, bör du vara uppmärksam på ett antal kriterier:

 1. Om du vill göra en bra produkt passar i det inre, uppmärksamma utseendet. Till exempel ser en rund soffbord bra med klassiska möbler.
 2. Vid val av enhet tonvikt på design. Transformator kan vara flera förvaringsskåp, de utskjutande sidopaneler eller bordsskivor.
 3. Materialet är inte heller utan betydelse. Till exempel, ett glasbord med en sten ram ser fast i kontorslokaler. Höjdpunkten i inredningen är platt trä transformator.
 4. Höjd - en viktig funktion för soffbordet. Detta kommer att avgöra hur det kommer att vara bekvämt att sitta bakom honom, när produkten är i en vikbar form.
 5. Om barnen är i huset, då enheten måste följa alla regler för verksamheten: det är lätt att omvandla, har inga vassa kanter.

Granskning av populära tillverkare

Beprövad tillverkare av möbler hundra procent kommer att säkerställa kvaliteten på soffbordet. Enligt de normer, kommer hela församlingen metoden observeras i produktion, kommer grunden tas bara kvalitet material. Kanske priset på ett soffbord, och kommer att vara hög, men du kommer att spara pengar på reparationer. marknads flaggskepp är:

 1. Ikea - exklusiva tabeller transformatorer. Dessa enkla modeller har redan visat sig, på grund av hela skalan, kan du välja för sig rätten soffbordet.
 2. Om du vill lägga till din inredning med stränghet, då du bättre kontakt med polska företaget Halmar. Dess produkter tillverkar uteslutande från beprövad hårdvara med en unik design. Även om du spiller vätska på bordet, kommer det att kunna rinna på golvet utan att skada materialet.
 3. När du väljer en mångsidig och prisvärd konvertibelt skuldebrev i Signal företaget. Detta är också en polsk tillverkare, som är populär i Ryssland.
 4. Möbler företag från Italien, också sticker ut deras förslag. Till exempel CLEI, Pibiemme, Doimo soffor. De skiljer sig från varandra endast till priset och antalet modeller. I resten av soffbord, transformatorer är inte sämre än den tidigare.
 5. Det ryska företaget Mazetti försöker också att hänga med rivaler. Hon mår bra, eftersom transformatorerna kosta flera gånger lägre än för utländska leverantörer.

Idag är inte längre ett problem köpa möbler: det kan lätt beställas via Internet, bläddra i katalogen. Priset kommer att vara mycket lägre än i möbelaffären. Oavsett var monteringen genomfördes - antingen i Moskva eller Tyskland - Kostnaden kommer att löpa från 10 000 till 28 000. På webbplatser, kommer soffbord Agatha kosta billig, ca 7000 r., Och Acrobat 12 000-20 000 gnugga. beroende på material, konstruktion.

Video: Hur man gör ett fällbart bord med händerna

Foto: ser ut som ett soffbord i det inre av transformatorn

Runda eller ovala, polerat eller matt, med ett fåtal eller en bänkskiva, i stil med högteknologiska eller modern - någon av soffbord, är Transformers värd din uppmärksamhet. Det är inte svårt att göra ännu ett mindre bekväm område. Som genom trollspö trender är produkten förvandlas från en liten sittplatser i det rymliga köket eller en träningsbord.

Soffbord cabriolet

I alla tider, till möbler, som används i hem och på kontor, lagt fram ett antal krav. För det första bör det vara funktionell och snygg, bidrar till att skapa en enhetlig stil i rummet. Soffbord, säkert är i varje hus, utan dem är det svårt att föreställa sig en modern livsstil. Under de senaste åren blivit mycket populärt omvandla tabeller på hjul, tack vare sin ringa storlek och portabilitet.

Det särskilda med denna möbler är som en kaffebord transformator lätt omvandlas till en matsal eller lekplats. Dessutom kan den användas som en tabell där teceremonin utförs, och någon kommer att vilja använda möbler som står för vattenpipa.

Denna multifunktionella soffbord är mycket populära bland dagens användare, särskilt de - som gillar modern stil. Även naturligtvis en transformator kan göras och en retro, och ett land eller high-tech.

I många specialiserade möbelaffärer potentiell köpare kan välja en modell som är lämplig för de flesta inre av hans lägenhet.

Bekvämligheten med soffbord på hjul kan ses genom att visa de många bilder, eftersom de är lätta att ändra form, till speciella färdigheter använda det inte är nödvändigt - precis tillräckligt för att i detalj studera instruktionerna och sedan som om hon utredare. Dessutom är under omvandlingen av soffbordet inte nödvändigtvis från ytan för att avlägsna dessa poster, som för närvarande befinner sig på den. Även om olika modeller kan vara olika sätt att montering och demontering.

Hjul öka rörligheten Bord-transformator, det kan lätt transporteras från ett rum till ett annat. Racks som är en del av designen, det ger rörlighet.

Trots att soffbord på hjul vid första anblicken ser mycket bräcklig, kan de tål ganska tung last, allt från gamla tidningar och slutar med den bärbara datorn.

Foton av olika modeller av soffbord, kan Transformers på hjul hittas på specialiserade webbplatser.

Grundmaterialet som används för att skapa sådana tabeller är aluminium och kvalitativa tillbehör som främjar produkt tillförlitlighet och hållbarhet. Som ni kan se från bilderna på webbplatserna ägnas åt möbler kan Omvandla tabeller vara en annan färg, kan forma bänkskivor också väljas individuellt.

De som bestämde sig för att köpa ett bord kan välja en av de färdiga verk eller att visa ett foto specialist och speciellt gillade modellen kommer att producera en exklusiv modell för honom.

Folding soffbord - en ny generation av möbler

Transforming tabeller, tillsammans med andra multifunktionella möbler, har det länge använts för att spara utrymme, inte bara i små lägenheter, men också rymliga bostäder. Ovilja människor att göra rummet en massa saker leder till expansion av området för alla typer av möbler som kan omvandlas på några sekunder.

Kaffe fällbara bord - vyer

Alla omvandlings möbler har en hög funktionalitet och möjligheten att ändra storlek på grund av närvaron av rörliga mekanismer och anslutningsdetaljer. Som regel är de förvaras i ett hopvikt tillstånd, och när behov uppstår att lägga ut en kort användning. Folding soffbord cabriolet - ett levande exempel. Han blyg står nära stoppade möbler och används för avsett ändamål, men det är enkelt att förvandlas till en fullständig matbord, där gästerna ner.

Andra modeller omvandlas till en bekväm skrivbord, där du kan sätta din bärbara datorer, papper, etc. för att sprida Bordsskiva i tabellen inte ändras i storlek, helt enkelt stiger det till en bekväm höjd. Bekvämt, om du kan fixa det på ett antal nivåer, då kan du arbeta på en soffa, stol eller fåtölj, justera positionen i tabellen för sig själva. Under diskbänken erbjuder också praktisk förvaring för alla typer av pappersvaror.

Sliding soffbord-transformator

Det enklaste och vanligaste typen av vikbara soffbord - ett bord med en glidande insats. Dess area countertop ökar på grund av en extra del, som kan lagras i podstole eller separat. Elements bänkskivor i denna modell flyttas isär av en inbyggd guide kan det ytterligare partiet vara central eller på kanterna - de så kallade sidopaneler.

Form - är, men inte det viktigaste kriteriet för konvertibla möbler, eftersom enheten är mycket viktigare, varför tabellen expanderas och ändå interiören och miljön kräver vissa funktioner i utseendet på möbler. Round soffbord cabriolet hitta en plats i många stilar, både klassisk och modern. Samtidigt användarvänliga tilt-och-slide mekanism tillåter enkelt producera omvandling och justera den för att passa dina omedelbara behov.

Soffbord-transformator på hjul

Ingen skulle hävda att ett fällbart soffbord på kolesikah- mycket bekvämt och trans sak. Det kan enkelt flyttas till någon del av rummet eller lägenheten. Endast i detta fall, inspektera hjulen innan du köper en tabell - de måste vara stark och stabil, regelbundet spinning och fast på benen.

Soffbord bok transformator

Förtjänar uppmärksamhet och en hopfällbar soffbord som en tabell-knizhka.Ot standard och populär under sovjettiden, modellen skiljer det möjligt att inte bara justera storleken på bordsskivor, men dess höjd. Eller höjden förblir densamma, vilket resulterar i en tabell-boken har en liten höjd och en bordsskiva område ökar. Resten av fällbara konvertibla soffbordet är mycket lik den: den har en träram och trä bänkskiva, falsning mekanism är likartad.

Kaffe, matbord transformatorer med höjdjustering

Mat, soffbord lite sopas upp i en svår situation och tar upp minimalt utrymme. Han utför vanligtvis dess funktion i en soffa eller fåtöljer. Men i ovikt formen omvandlas till en full matbord, bakom vilken är fria att sträcka sig från 4 till 8 personer. Beroende på mekanismen för transformation kan det öka i längd och i bredd. Dess höjd är också justerbar och fixeras. Ser utmärkt glas soffbord i vardagsrummet-transformator.

Kaffe glasbord-transformator

Generellt är alltid fördelaktigt betonar de bästa egenskaperna hos interiören glas, möbler, det ger lätthet och luftighet. Dess ökad funktionalitet med blygsamma dimensioner, komplett med visuell tyngdlöshet, finner sin tillämpning i ett litet vardagsrum och en rymlig hall. Glass kaffe matbord cabriolet bedövande strukna i någon stil, men är särskilt relevant i en modern interiör.

Trä soffbord-transformator

Dyra och presentabel ser några produkter tillverkade av trä. Soffbord-transformator paneler - är inget undantag. Det kan dekorera en rik klassisk interiör eller framhäva miljö stil, som tar emot all naturlig och av naturen. I vilket fall som helst kommer en trä fällbara soffbord inte bara dekorera rummet, men också en användbar pjäs som kombinerar lagringsutrymme, arbetsyta och förmågan att modifiering om det behövs.

Soffbord konvertibel i trä med glas

Vill kombinera fördelarna med de två materialen, tillverkare erbjuder en vacker bord med en trä bas och en glasskiva. Ett sådant litet soffbord i form av en transformator expand också i höjd och dessutom har en rymlig förvaringslådor av olika saker. Han ser i någon form är mycket lättillgängligt, och strikt modern.

Fördelar med fällbara soffbord

Oavsett om det är en vit kaffebord-transformator eller wenge färg, oval eller rektangulär, arbete eller middag, det har många fördelar jämfört med vanliga inte ett fällbart bord av soffan:

 1. densitet - Alla omvandlade produkter är ursprungligen alltid blygsamma storlek, perfekt passande i kvadraterna små lägenheter.
 2. utökad funktionalitet. Med sina små dimensioner är denna möbel avsedd för flera användningsområden. Arbetsyta, full matbordet eller bara en tabell-designer av flera sektioner, komplett med stegar, lådor och delar - fantasi är gränslös tillverkare.
 3. originalitet av design. I jämförelse med konventionella tabeller, falsning ibland kunna träffa en kreativ design och transformationsmetod. Användningen av trä, plast, metall, glas, och deras arrangemang förbättrar ytterligare uppställning.
 4. Spara utrymme och pengar. Sådana möbler är en 2-i-1 utan tvekan två ersätter möbeln ett minimum, och därmed beröva behovet av att köpa ett par bitar av möbler och att leta efter en plats för dem i rummet.
 5. Användarvänlighet. transformationsmekanismerna i dessa tabeller gör det mycket enkelt och snabbt att ändra sitt utseende och funktion. Tolka det ofta kraften i ens ett barn.
 6. tillförlitlighet konstruktion. Allt som produceras i världen idag är tillverkade av hög kvalitet byggmaterial och mekanismer slitstarkt och tåligt.

Kopiera information är tillåten endast med direkta och indexe hänvisning till källan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 + 1 =