Finrum

Tips för att utforma en etta

När det gäller bostäder, är det oftast mannen drömmar om sitt eget hus, som rymmer allt du behöver. Men en sådan lyx som ett rymligt hus för många förblir otillgänglig, så de flesta av invånarna kurade i ett litet hus.

Rätt design studio kommer att bidra till att lysa upp bristerna i bostäder blygsamma storlek och betona dess fördelar. Inredning studio bör riktas för att öka dess funktionalitet, vilket skapar en unik stil med bibehållen komfort och skönhet.

Den största fördelen med en liten lägenhet - inga extra föremål och för att uppnå detta måste du utveckla ett designprojekt, som är en enda lösning för kök, badrum, vardagsrum, korridor.

Designstudio studio~~POS=HEADCOMP

disposition studio

Om du vill att inredningen studion var så effektiv som möjligt, är det bättre att börja med en plan vardagsrum, med hänsyn till varje kvadratcentimeter. Gör en detaljerad plan av interiören med möbler, som redan finns, och gradvis ersätta den med en ny, liten men funktionell i framtiden.

Ett exempel på ett designprojekt för en liten lägenhet på 30 kvadratmeter. m.

Den viktigaste uppgiften för studio - visuell förlängning av det befintliga utrymmet och dess uppdelning i zoner.

Dela ditt rum på kontoret, vardagsrum och sovrum. I var och en av de sektorer som lämplig möbler. I arbetsområdet - ett bord, en stol och en dator i sovrummet - en bäddsoffa i vardagsrummet - fåtöljer och ett bord. Dela upp rummet kan använda belysning, podium, eller möbler.

zonindelning studio

Uppgiften kompliceras när lägenheten är hem för mer än en person, en familj med barn. I det här fallet, dela upp rummet i två huvudområden - i vardagsrummet och barnkammaren. Plats för barn är bättre positionerade närmare ljuset, kommer det att skapa en mysig atmosfär och isär. Moder plats med en bäddsoffa, som fungerar som vardagsrum, kommer att vara i mitten av rummet.

Rum delas av plantskolan och vardagsrummet

Innan soffan bäddset ljus soffbord och en TV framför plats - i avsnittet Furniture Slides. Det är möjligt att ta en sektion för att lagra barnkläder. Vid slutet av rummet finns en garderob och en liten arbetsplats.

Screen partition som tillval

För att referera till hänvisa till sitt personliga utrymme och barn som använder glidande skärmar och transparenta partitioner. Deras tröst i det faktum att de lätt installeras och läggs till när du behöver det.

I vissa fall, ett barns rum, kan du använda köket och hallen förvandlas till en studio.

En annan möjlighet att öka funktionaliteten i rummet på planlösningen, är produktionen av en eller flera nivåer av pallen.

Podium med en utdragbar säng

Podium är inte bara kan identifiera ett visst område i rummet, men det är också möjligt att placera en glidande säng eller lådor för kläder samtidigt som du sparar värdefullt utrymme. Den enda nackdelen med pallen i att det inte rekommenderas att producera i lägenheter med låg takhöjd.

Konventionella vikdörrar i små rum förhindrar enkelt och upptar utrymme i väggen, som kan fyllas med möbler. Därför, i stället för sitt bästa för att göra skjutdörrar. Till exempel är badrummet bäst att installera en skjutdörr i väggen kommer att göra plats för att radera maskin eller låda för smutstvätt. Och i en hall lämplig skjutdörr monterad på styrbalkarna.

Sliding innerdörrar

Ersätta konventionella dörrar glidande kan du avsevärt förbättra funktionaliteten hos hela lägenheten, på grund av användningen av extra utrymme, som tidigare var avsedd för att öppna dörrpanelerna.

Inredning studio skapats med rätt val av färgpaletten. I själva verket, i detta fall, spelar den en avgörande roll, och tillbehör med möblerna är i bakgrunden.

Harmoniskt matchas färger i det inre av ett sovrum

Det är nödvändigt att kompetent förhållningssätt till färgsättning av de inre lägenheter, eftersom det är färgen har en psykologisk inverkan på oss. Effekterna av färg i inredningen på psykologi personen på bilden:

Psykologin av färg i inredningen

Nedan är översatt några tips på färgsättning av lägenheten:

 • För att garantera en avslappnande effekt, välj brun, grön eller blå.
 • Gula väggar en positiv effekt på nervsystemet, stärka det och föra glädje till hushållet.
 • Det är känt att den röda färgen och dess nyanser exciterar ägaren av lägenheten, men även det kommer att tröttna snabbt.
 • Även rosa lugnar den mänskliga kroppen, är det tillrådligt att vara uppmärksam, eftersom det ibland orsakar ångest och aggression.
 • Experter rekommenderar att välja att fokusera på grön, kamel eller grädde färg.

Att välja en färg utformningen av rummet, måste du välja gardiner eller persienner. För en lyckad kombination av nyanser, rekommenderar vi att du använder den här tabellen för kombinationen av färger i inredningen:

Bord färgkombinationer i det inre

Kom ihåg att även om tyget och ger komfort, men det tar bort värdefulla centimeter utrymme. Därför är det nödvändigt att fokusera på vilken typ av gardiner. väl lämpad för ett litet rum - Roman persienner eller gardiner gjorda av speciella japanska papper "day-night".

japanska gardiner

Intressanta idéer om zonindelning och planering studio du kan också lära från den presenterade video:

Nästa steg - det rätta valet av möbler, som kommer att betona din valda lägenhet inredning.

Placering av möbler i en etta

Det är viktigt att möbler placering. Det är uppenbart att med det begränsade utrymmet i en lägenhet ska glömma skrymmande och massiva sängar och väggar, som kommer att skapa ett obehag. Därför är den bästa lösningen - inbyggda möbler, som lätt kan omvandlas och tar mindre plats när den används direkt.

omvandla möbler

Bra och prisvärt för alla alternativ är att använda en modern vägg diabilder, som vi skrev på vår hemsida.

Bäddsoffa som en säng

Det fällbara möbler kan lagra vissa saker, så en variant med en soffa som en plats att sova, det ser nästan perfekt: efter att vakna upp till den kan vikas sängkläder. Ovanliga och framgångsrik lösning skulle vara att köpa en säng, byggd direkt in i skåpet.

kompakt hall

I en liten prihozheyvhodnaya dörren till lägenheten skapar en "död" utrymme, som bör vara fri och inte rörig möbler. Av denna anledning, bredvid dörren uppmanas att organisera en garderob eller installera garderob för att spara utrymme i vardagsrummet.

Analysera hur ofta att äta ute, om du inte ofta äta i lägenheten, är det bättre att köpa ett fällbart matbord och lägga den vid behov. När det gäller att arbeta med datorn och för att spara utrymme bättre att köpa en bärbar dator som inte behöver en besvärlig bord för bildskärmen och CPU. För förvaring av papper och böcker, använda hyllor och vägghyllor. Mycket väl lämpad för förvaring garderober med speglar som visuellt utöka utrymmet kommer att bli. Speglad garderob att visuellt öka utrymmet

Med stora fönsterbrädor ordna dem krukväxter till hela programmet att använda den fria ytan och ger interiören en mysig utseende.

Använd alla ytor för att dekorera lägenheter

Färgen på möbler i en studio är bättre att välja ljus. En trevlig kombination är vitt och nyanser av beige eller blå. Mörka eller ljusa färger används bäst som accenter, men gör inte deras bakgrund. Om så önskas, göra väggarna mörkt är det nödvändigt att välja vita möbler, för att utöka utrymmet lite.

Ljusa möbler för expansionen av rymden

Vi rekommenderar dig även att läsa vår artikel om att välja utformningen av 18 kvadratmeter rum. m., som avslöjar de många nyanser av de små interiörer och ger användbara tips om deras arrangemang.

En viktig fråga var och är fortfarande belysningen i rummet - det ska vara enkelt nog, men många. Med blygsamma dimensioner i lägenheten är mycket ljus gör bostäder mer bekväm och visuellt bred.

Använd inte bara en lampa, desto fler lampor desto bättre

Sluta inte på en lampa, köpa ytterligare lampor och placera dem i olika zoner i lägenheten. Men var försiktig, leder alltför starkt ljus till snabb utmattning.

Spotlights lights~~POS=HEADCOMP

Använd spotlights och tak med LED-belysning för att skapa vackra lutningar och skuggor, samt att belysa de önskade områdena. Mer att läsa om belysning, möbler val och zonindelning av det lilla rummet, kommer du att kunna i den här artikeln - hur man utrusta ett litet rum.

Badrummet är i en liten lägenhet kombineras ofta, så det borde inte vara något annat än en toalett, badkar och skåp för hygienartiklar. När ett litet område, i stället för ett bad är det vettigt att installera en dusch. Tvättmaskin kan installeras i köket och att det inte sker precis som kan du bygga den på bordet, bifoga bänkskivan.

Badrummet är i en studio lägenhet

Dessa och många andra idéer som beskrivs i den här artikeln för att reparera ett litet badrum.

Det borde säga några ord och kök, bör det vara ett minimum av ett kylskåp, spis och tvätt bord matlagning. Igen - det beror på personen, om du gillar ugnen, kan du inte göra utan ugn och köksfläkt och bord för matlagning.

Kök i en studio

Om du tillåter kök, kan du dessutom sätta ett litet bord med stolar. Alla köksredskap försöker placera på väggarna, på speciella fästen och hyllor.

Hur man gör ändringar badrum och kök kan du också lära av videon:

Viktigt är att använda allt med måtta, överdriv inte med småsaker som kommer att vara på vyn.

Idéer för små rum design. Hur man utrusta ett litet rum layoutalternativ och möbler.

Design i en liten hall och korridor. Foton av vackra interiörer. Valet av möbler och material för dekoration.

Var man ska börja reparationer i lägenheten. Planering reparation steg, steg för steg arbetsplan.

God dag! Vänligen svara på hur mycket projektet kommer att kosta konstruktion 1-rumslägenhet, kan kombineras i studion för en ung man. Lägenheten är inte ett standardformulär med en nisch.

Horror. Få förnuftiga i huvudsak ingenting, äckliga bilder

Tala om för mig platt på en video som en. M., och dess layout är där?

Area lägenhet utan balkong 40 m².

Säg mig, snälla, som gjorde lägenheten, som tas bort i videon?

Denna studio Odnushechka.

Priset på frågan - att det viktigaste, är pengarna där för att vara vacker och funktionell, det finns ingen anledning att göra uppoffringar. På de exempel som ges god planering och idéer, beroende på vilken du kan göra reparationer på sina händer lite mer noggrant, slå några fallgropar.

Och tack vare författaren, tillgänglig och begriplig.

Nu har jag en fråga - lägenhet på andra foto som rutor. Att det är precis som en garderob - Jo det finns inga utrymmen. Jag såg på Polynov utformningen av lägenheten på 33 m2, men det såg mycket mer ...

Hyrde en lägenhet med en plan, även möblerna var nästan som i bilden - det var 30 m2 (1 sovrum tegelbyggnad fem våningar och ombyggnad). Här är några bilder som finns:

Tack för goda råd! Jag läste en artikel i samma andetag. Just nu, jag tänker på design i sin studio, din webbplats verkligen hjälper

room design

Skapa ett rum design - detta är ett mycket viktigt ögonblick. För att vara bekväm som ligger i ett nyrenoverat rum, anser de minsta detaljerna. Vi kommer att försöka att beröra de grundläggande reglerna för utformning av bostadshus och andra bostadsrum.

rum avsedda rummet design

 1. När du skapar en vacker interiör vardagsrummet är bättre att stanna på klassikerna eller välj modern.
 2. Sovrum behöver repareras på grund av personliga preferenser levande person. Var noga med att ta hänsyn till kön av ägaren, hans hobby.
 3. Utrusta köket, betala ärva nyanserna: en stor eller liten rum, antalet som bor i huset, endast använda den för matlagning eller för att ta emot gäster.
 4. badrum design beror på området. Om rummet är mycket liten, har du förmodligen ge upp installera här tvättmaskinen (flyttas till köket).
 5. För att göra barnens rum, måste du först ta hänsyn till barnets. Du kommer att behöva göra en start, och barnets ålder. Ingen skada kommer att uppmärksamma belysning.
 6. Huvudalternativet vid behandling av korridoren - dess storlek. Om det är smal, är det nödvändigt att avbryta installationen av skrymmande skåp, klistra alltför färgstarka tapeter (det bara stjäl redan små kvadratmeter). Utformningen bör vara ganska lätt och enkelt. Överväga närvaro av ljus. Om däremot en bred korridor - du kan placera den i lugn och föremål såsom en hörnsoffa med en trottoarkant http://mebelsherm.ru/shop/m/uglovoy/.

 • Modern stil (modern) - kommer alltid ser bra ut med en touch av originalitet som härrör från dess namn. Att utforma inte bli tråkigt med tiden kommer det att vara möjligt att ersätta vissa delar av inredningen. Så du kommer att uppdatera interiören.
 • Klassisk stil - lämplig för personer fast. Han är alltid på modet. Tänk på att, vid sitt val att inte köpa billiga objekt - det förstöra bara hela utseendet.
 • För människor som älskar minimal mängd av möbler passform - "high-tech". Rymliga rum, noggrannhet och konsekvens - de viktigaste kännetecken.
 • Minimalism - liknar den tredje stycket. Utmärker sig genom sin funktionalitet och rationell placering av interiörsaker.

rummets storlek när du väljer en design

Med en yta på alla - fem kvadratmeter - kom ihåg att det kommer att vara lämpligt minimum av attribut. Till exempel, en stor garderob och en dubbelsäng. Annars riskerar du att belamra den redan mycket litet utrymme.

Ett område stort som åtta - nio kvadratmeter - gör det möjligt att förvärva utöver de tidigare nämnda saker även objekt komfort (akvarium, plasma på väggen, soffa, etc.).

När mängden femton kvadratmeter - du kan välja en specifik stil rum. Detta utrymme gör det möjligt att upprätthålla alla sina nyanser.

Viktigt! Sovplats för en flicka att vara lättare, kännetecknad av närvaron av bekväma möbler, bör vara prydnadsföremål. Den manliga delen av rummet design kännetecknas av ett minimum av funktionella möbler, förekomsten av allvarliga interiörfärger.

Ställ tapeter och gardiner för rummet

Bakgrund sovrummet är bättre att välja en icke störande design och bra ljudisolering, vilket är viktigt för en god vila. I gästrummet tapeter passar klassiska och moderna stilar, liksom high - tech.

Gardiner väljs i sista instans, eftersom de måste följa den allmänna stämningen i rummet.

De viktigaste metoderna för efterbehandling: gipsskivor foder, installation av en sträcka tak, tyg trim, målning. Valet beror på din ekonomiska möjligheter.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. All rights reserved.

Kopiering är tillåten endast med hjälp av en aktiv länk till denna webbplats.

Idéer allt en liten livsrum - rationell användning av rymden

Att utrusta en liten lägenhet med en brist på kvadratmeter - en konst. Montera i ett litet utrymme behövs för en bekväm vardagsrum, så att så småningom visade sig inte bara praktiska, funktionella, ergonomiska, effektiva, men också vackra - är inte lätt. Vi vet alla den kanoniska råd på visuell utvidgning av rymden - med hjälp av en lätt färgpalett, spegel och glasytor, undvika grova och uttalade texturer. Men ofta, för reparation eller ombyggnad av den lilla lägenhet eller ett rum i liten storlek, inte tillräckligt praktiska exempel på modern design.

Vi erbjuder dig ett urval av intressanta inredningsbilder för de olika rum - från köket till sovrummet. Om lägenheten är inte kunna rymma allt utrymme som behövs för en bekväm invånare vistelse, kanske du bara inte har sett exempel på deras framgångsrika arrangemang. Vi hoppas att de exempel som presenteras nedan interiörer hjälpa dig att lösa problemet med saknade kvadratmeter inspirera reparation eller ombyggnad av ditt hem.

Kombinationen kök, matsal och vardagsrum i ett rum

Låt oss börja med en av de mest enkla och effektiva sätt att organisera tre viktiga områden inom loppet av ett rum - anslut kök, matsal och vardagsrum. När det gäller rörelse i lägenhet eller hus - är att minimera kostnaderna för trafiken, eftersom kocken middag och servera den omedelbart i matsalen mycket lättare utan tak och dörrar. Efter avslutad måltid, kan du gå direkt till vardagsrummet sittgrupp, liksom, utan att passera lägenheten, och med bara ett par steg.

Modern ritning för köket är så kraftfull och praktiskt taget tyst att obehag om att vara i samma rum med laga mat på tallriken, kommer inte. Med möbler och mattor, kan lätt zonirovat utrymme som därmed förblir tillräckligt rymlig och öppen. Med hjälp av en färgpalett inom alla områden. Det bidrar till att skapa en harmonisk atmosfär i hela rummet.

När du använder en köksö eller bar i stället för matbordet, är det möjligt att kombinera kök och matplats i ett, vilket sparar en betydande mängd dyrbara meter. Men det är viktigt att ta hänsyn till behovet av att lägga fram avståndet bordsskivan för en bekväm benställning i den nedre delen av ön, eller i baren.

Om lägenheten är hem för minst fyra personer, kan alternativet med baren vara en bra väg ut. Och, naturligtvis, använder ljus palett i den avslutande rummet och valet av färg på trä för att göra möbler. Inbyggt lagringssystem i tonen till golvet kan rymma alla nödvändiga husgeråd. En öppna hyllor och hyllor ger någon enkel möbler, det utspädd tunga struktur.

Ibland är det möjligt att placera i samma rum är inte bara kök, matsal, vardagsrum, men också skåpet. Framgångsrik planering av en smal men lång utrymme tillåtet ergonomiskt integrerad konsol som ett skrivbord, som delvis är ett system för lagring under TV: n. Användningen av varma, trä toner och ljus bakgrund dekoration, tillsammans med ett omfattande system av suspenderade och infällda armaturer, bidragit till att skapa en riktigt mysig, bekväm atmosfär av det gemensamma rummet.

I det här fallet ser vi ett bra exempel på att kombinera köket arbetsområdet, ett vardagsrum och ett litet hem bibliotek och läshörna i ett rum. Ljust glänsande kök för att passa mattan ser oerhört positivt och festlig på bakgrunden av snövita finish. Murverk, som används i utformningen av bokhyllor, ger rummet en touch av industri- och urbanism.

Användningen av transparenta eller ogenomskinliga glasytor ger litet utrymme en känsla av lätthet och tyngdlöshet, som är svår att uppnå när trängsel inredda rum. Den naturliga färgpaletten harmonierar med progressiva apparater och designade armaturer.

Vardagsrum med matplats, ser det inte lastas, dess inre är minimalistisk, men samtidigt ljusa och varierande. Täckt med vitmålade tegelväggar har blivit en utmärkt bakgrund för de kontrasterande elementen i inredning och möbler.

Dessa lounger, inklusive vid poolen ser lyxigt, trots sin blygsamma storlek. De är inte laddade lagringssystem, men det är inte saknar platser för poster som ska finnas till hands. Användning av reflekterande ytor i inredning, belysning och inredning objekt, ökar visuellt volymen av rummet och späder ut fakturan.

Att bo i ett litet rum

Vardagsrum, där hela familjen kan koppla av efter en svår dag på jobbet, umgås och umgås i en avslappnad atmosfär - som behövs för varje lägenhet. Fördela de nödvändiga kvadratmeter för fritids alla hushåll kan vara svårt, men genom exempel på en modern och bekvämt boende, är det klart att för att göra det verkligt, även på egen hand, utan hjälp av designers.

Den lilla vardagsrummet ser rymliga, tack vare den minimalistiska miljön användningen av inbyggd förvaring och en ljus färgsättning. Den musslor garderob från golv till tak kunde sätta en plats för ett hemmakontor. När arbetet är klart. Garderob är stängd och släppt mer ledigt utrymme i rummet.

Som en del av vardagsrummet med öppen spis, placera bara två jobb. Inbyggd konsol i sådana fall visa sig vara det mest framgångsrika sättet att organisera skrivbord.

Bright palett och inte skrymmande, lätta möbler "rädda" litet rum i ett utrymme som är nödvändigt för att rymma flera personer.

Det faktum att ett rum är en mellanvägg till den andra fungerar som en stor lagringssystem. Den varma, lågmälda färger textilier och stoppning ger miljön en känsla av komfort.

I det här fallet har vi ett exempel på en sval färgsättning i vardagsrummet med en stor mjuk zon. Mer än sex personer kan bekvämt sova i ett mysigt rum med blommiga inredning.

I denna lilla vardagsrummet, förutom matsalen, det har lagts ännu och en liten säng-soffa. Vita i efterbehandling interiören och massor av belysning för att visuellt bredda väggarna och höja taket.

Denna slående exempel på användning av ännu ett litet rum knappast en matsalen eller vardagsrummet, men inom det kan bekvämt rymma 3-4 personer. Detta snövit efterbehandling i skåpet utrymmet inte utan konstruktionslösningar. En intressant ljuskrona ovanlig form blev centrum för uppmärksamheten fokus.

Även i ett litet hörn av det gemensamma rummet kan du ordna en bekväm sittgrupp med en plysch soffa och en plats att läsa, vila och avkoppling.

I det här vardagsrummet med en neutral färgskala, en bra lösning var att organisera mjuk zon nära fönstret. Ett överflöd av naturligt ljus gör det möjligt att arrangera det en plats att läsa eller arbeta.

Vardagsrum och studera ganska harmoniskt samexistera i ett litet utrymme, är användningen inte döv panel för att hänga TV sparat en hel del utrymme utan att belamra det med detta.

Sovrum inom ett litet bostadsområde

Bara vid första anblicken verkar det som att organisera en kaj, för att upprätta en bekväm säng nog. Men för en bekväm vistelse, vars kvalitet beror på hur vi känner under dagen, måste du överväga många viktiga aspekter - från färgpaletten till lagringsplatsen pastell linne.

Ljus, nästan vita färger, inbyggd förvaring med öppen och sluten hyllor, användning av spegelytor - alla verk på skapandet av ett stort rum i ett litet rum för att sova. Stora fönster och ljusa textilier hjälper också utöka den visuella utrymme.

Även i ett litet rum, kan du utrusta sovrummet med en stor säng, tillräckligt med lagringssystemet alla nödvändiga saker för en bekväm sömn och intressant inredning objekt och med praktiska funktioner.

En smal, men ganska lång rum blev en tillflyktsort för sovutrymmet i pastell och neutrala färger. Intressant design sänggavel med den lägre nivån om sittplatser och spegel, varmåldrat den övre nivån - ger rummet personlighet och glamour, som endast kan små rum.

Denna lilla sovrum med en eklektisk inredning ger oss möjlighet att blanda ett loft stil med en lantlig stil. Allt du behöver är beläget i en blygsam storlek rum med en intressant, icke-trivial design.

Minimalistisk inredning sovrum för en person kombinerar i sin strama omgivningar och en plats att arbeta eller kreativitet. Strikta linjer, ljusa färger ett minimum av dekoration - det grundläggande konceptet för ett litet rum för att sova och arbeta.

I detta sovrum finns också en arbetsplats, framgångsrikt integrerats i ett litet område i rummet. Ljus palett lokaler utspädd il ljusa gardiner och varma nyanser av trä.

Exempel på ett barns rum inom några kvadratmeter. Den sovande Området upplyst på huvudet, rymlig lagringssystem, ett övningsområde med ett skrivbord - och allt detta på en liten bit av utrymme med ljus inredning och textil, vilket är bättre att välja med ditt barn.

En sådan inre av ett sovrum passar för tonåring rum och vuxna anläggningar. Det innehåller allt du behöver för att slappna av, studera eller arbeta. Och allt detta i en neutral palett, pastellfärger och bekväm atmosfär.

användningen av transparenta glasdörrar för garderoben - i det lilla sovrummet rolig kurs design har tillämpats. Detta bidrog till att underlätta den visuella miljön i det rum där mycket litet utrymme.

En vit sovrum, tillsammans med skåpet via skjutdörrsystem med frostade glasinsatserna. TV, som kan fästas i taket, sparar utrymme och även fungerar som föremål för dekoration.

Ibland är det tillräckligt för att installera en skärm eller en liten zagoroditelnuyu struktur till zon sovrum utrymme från andra funktionella bostadssegment.

Sådan screening kan vara ett ställ, som kan tjäna som en rymlig lagringssystem på båda sidor. I det här fallet ser vi en separation sovrum från köket med en liten kapslingssystem med en sammanlagd öppna och slutna hyllor.

Bara några kvadratmeter att ställa sängen bakom en vägg av ett litet kök, som också är en del av vardagsrummet. Väggen som skiljer området är stöd för öppna hyllor i köket och sovrummet garderob.

Sovrummet kan monteras i ett utrymme av ett rymligt vardagsrum åtskilda av glaspartier och slutare gardinsystem. Resultatet sparas intimitet sängen och inte behöver en separat isoleringsrum i denna zon.

Sängen är belägen bakom en skärm av träribbor, som kan omvandlas via zashtorivat fönsterluckor. Som framgår av bilderna - i ett stort rum inrymt flera små, men viktiga områden: ett sovrum, ett vardagsrum, kök, matsal och badrum. På grund av att tända hela rummet dekoration, har en ljus och fräsch karaktär, inte saknar individualitet rummet.

Att placera en liten sovalkov för glas skjutdörrar lounge. Med hjälp av olika belysningssystem kan inte skapa en rymlig effekt och "ljus" i rummet.

Ett annat exempel på användning av skärmen, för att denna gång i matt, texturerat glas, separera sovrummet från badrummet. Minimalist inställningen kan du lämna en del av utrymmet är inte inblandad, vilket underlättar utseendet på lokalerna.

Våningssäng - ett sätt att spara utrymme

Barn- och ungdoms rum och sovrum för två homosexuella ungdomar, kan användning av våningssängar vara den enda möjligheten att placera sängar.

Diskussion om betydande besparingar i rymden är inte nödvändigt, det är uppenbart. Dessutom, barnen gillar höjd, mysiga krypin och små rum. Med ljusa tapeter och textilier mättade färger kan skapa en festlig, elegant atmosfär av barnens sovrum.

Den lägre nivån av en våningssäng kan fungera som en bäddsoffa på natten och under dagen. Som en del av ett litet rum kan rymma ett kontor och TV-området. Möbler och dörrar i de mörka stenar av trä ger rummet en lyxig look och trivs chic.

Ibland för zonindelning tillräckligt utrymme gardiner huruvida mörkarna. Allt beror på den livsstil av ägarna lokaler och deras känsla av komfort, vila och avkoppling.

Sliding mekanismer och prefabricerade för att hjälpa små rum

Med hjälp av glid strukturer, dolda mekanismer och fällbara möbler, är det möjligt att skapa sig värdefulla kvadratmeter, och spara en hel del utrymme.

Utdragbar säng är lätt att städa upp på morgonen till väggen och ett sovrum omvandlas till ett bekvämt boende bara några minuter. I fallet med en enrumslägenhet en konventionell layout, kan en sådan mekanism vara räddningen av interiören. System inbyggda garderober med spegeldörrar expanderar visuellt utrymme, för att inte nämna den viktigaste funktionen som ett lagringssystem.

I detta rum-transformator, är många ytor glidande eller vikning. Säng framsteg lutar arbetsbord från panelen, skärm, omvandlar soffa till en extra säng.

Denna bädd av glasskärm som skiljer det från köket, gångjärn också. Om sängen har tagits bort på väggen, blir rummet en vardagsrummet.

Ett annat exempel på en hopfällbar säng i vardagsrummet delen av rummet.

Och detta är ett exempel på att spara utrymme i utilitaristiska områden såsom tvätt, badrum eller kök. Folding strykbräda med nödvändiga tillbehör skapar en hel arbetsstation kring två kvadratmeter.

Litet utrymme för kök

I många urbana hem är köket är en svag punkt för att skapa en praktisk arbets basis och möjligheten att placera en matplats. Problemet är att inom ett litet område, måste du placera en hel del hushållsapparater, arbetsytor, lagring och göra plats för förekomst av ergonomiska värdar.

Inbyggd möbler med integrationen av apparater hjälper till att spara utrymme. Matsalen kan fungera som en lätt konsol, köksö eller bar.

I fallet när fungerande kök område som är avsett ganska litet utrymme räddnings vit glansig yta byggt skåp med ergonomiskt system för hushållsapparater, sänkor och bänkskivor arbetsflöde integration.

Anmärkningsvärt, om köksutrymmet rymmer bland annat även en matplats. Men ljus och dekoration i detta fall förblir en prioritet.

I detta fall är matsalen som ligger bakom en bar, med tillgång till vardagsrummet, medan köket har en egen, separat tillgång till det gemensamma rummet.

Detta är ett litet kök område presenteras i kontrasterande färger, där den traditionella typen av vita köksluckor kombineras med mörka sten bänkskivor och poster av hushållsapparater.

Fjärrkonsol med ett par barstolar kan bli en plats för middag par, inte ens låtsas kvadratmeter ett litet kök.

Använda köksön som en matbord - framgångsrik sparutrymme och gör rummet stil och chic.

Den utilitaristiska mellanslag för att organisera en bekväm och praktisk miljö blir lättare, tack vare modern teknik. Efterbehandling material och progressiv förstärkning. Rummet för vattenprocedurer kan offras badrum, ersätta den med en kompakt dusch. Avstängd toalett och handfat också sparar utrymme och frigör den för förvaring.

Den mest intressanta posten på temat:

Mycket intressant! Tack)) fortfarande organisera utrymme i en liten lägenhet - det är svårt ... ooooochen (

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

60 − = 51