Vätska för elektroniska cigaretter rating

Vätska för elektroniska cigaretter: vad företaget är bättre översikt, tillverkare och feedback. Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

Relativt nyligen blivit populära elektroniska cigaretter. Detta är ett bra sätt att bli av med skadliga vanor - rökning. Vad finns det mer högkvalitativa vätska för elektroniska cigaretter? Vilket företag är bättre? Hur man gör rätt val? Vi inte bara analysera hur man väljer en vätska, men även dess arter, beräkning av fästningen, sorter av smaker och en hel del intressanta fakta.

Allmän information om vätska för elektroniska cigaretter. struktur

Filler för elektroniska cigaretter som säljs i specialiserade flaskor som sträcker sig från tio till trettio milliliter. Olika olika smaker: nikotin (med lukten av tobak känt), tonic (smak drycker och konfektyr), frukt och bär. Rekommenderas för flytande lagring - svalka och brist på direkt solljus. Vanligtvis efter att ha öppnat flaskan innehållet blir grumlig. Detta beror på att luft intag och anses optimal.

I grund och botten, all vätska för elektroniska cigaretter har samma sammansättning, oberoende av tillverkaren och prispolitik. Oftast består produkten av fem delar:

 • Vatten. Om kvaliteten på detta element, inte väsentligt har att säga, eftersom det var han som fyller vår kropp mer än hälften. De genomsnittliga flytande vatten cigaretter innehåller upp till 12%.
 • Propylenglykol innebär sig trögflytande blandning med avsaknad av färg, med alltför stark doft och söt smak. Också vätska för elektronisk cigarett, propen snabbt används inom medicinen (i syfte att desinficera, är närvarande vid tillverkning av läkemedel, intas, liksom i utföringsformen av blodplasmasubstitut). Det anses tillåtet livsmedelstillsats (T1520), eftersom absolut ingen innehåller gifter. Propylenglykol har upprepade gånger undersökts i laboratoriet. Forskare har försökt att ta reda på effekten av substansen på människan. Det bekräftades att den negativa påverkan på kroppen av objektet har absolut ingen, inte räknar enskilda intolerans.
 • Glycerin används oftare som livsmedelstillsats (E422). Det tillåter inte testet, som en del av vilka är, att hålla ihop under tillagningen. Glycerin är ofarliga för kroppen i måttliga mängder.
 • Flavor. Med tanke på produktionen av vätskor för elektroniska cigaretter Joyetech kompositioner Dekang, Hangsen och många andra använder endast tillåtna livsmedelsaromer av naturligt ursprung eller helt liknar dem.
 • Nikotin. Han är inte alltid finns i vätska för elektroniska cigaretter, eftersom det finns beznikotinovye alternativ. Naturligtvis kommer vi inte garantera att objektet är helt säker, men andelen nikotin i en liten bensinstation. Dess innehåll i vätskan för elektroniska cigaretter är fem gånger mindre än konventionella tobaksprodukter.

Många människor köper elektroniska cigaretter att sluta röka. Ibland är det svårt att avgöra vad smak att stanna, men alla vet hur man väljer en flytande fästning för elektroniska cigaretter? Till att det finns. Låt oss tala om detta mer i detalj.

Först och främst när du väljer att uppmärksamma andelen nikotin. För att ta reda på vilken nivå som är rätt för dig som behöver du en fästning som anges på förpackningen till din tobak för att öka tjugo gånger. Till exempel om cigaretter givet 0,7 mg nikotin, kommer den hastighet lämplig för dig vara 14 mg / ml. Känn dig fri att välja tankning med nikotinhalt, eller nära den. För att beräkna den nödvändiga mängden filler, kom ihåg: 1,5 ml - ca 20-25 cigaretter.

Det är svårt nog att välja vätska för elektroniska cigaretter. Tips som beskrivs i den här artikeln kommer att hjälpa dig i denna fråga.

Visst, alla vill köpa en hög kvalitet och lämplig produkt. Den bästa vätska för elektroniska cigaretter - är den som kom att tänka på för dig. Oavsett priset, som vi såg tidigare, dessa produkter har nästan identisk sammansättning. Dessutom, påverkan på den mänskliga kroppen alla fyllmedel för elektroniska cigaretter konvergerar också. Det finns tillräckligt med välkända företag som producerar dem. Produkterna från populära tillverkare presenterar utmärkt värde för pengarna, men de kommer att diskuteras senare.

Utan tvekan, att räkna ut hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, inte tillräckligt för att veta bara om deras innehåll. Doften är också viktigt. Det första man måste ta hänsyn till personliga preferenser. Om du presenterar en allergisk reaktion mot en viss lukt, då följaktligen välja en smak är inte nödvändigt.

Oftast fylla elektronisk cigarett är indelad i tre smak kategorier - frukt, kaffe och nikotin. Ofta tillverkare att marknadsföra din produkt, skapa sina egna "cocktails" som kombinerar de två, och ibland tre smaker eller producerar helt nytt. Mångfalden av smaker är tillräckligt stor. För att undvika misstag, är det bättre att fokusera på sina preferenser. Nu vet du exakt hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, som du kommer att njuta.

Högkvalitativ vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre?

Trots samma sammansättning, finns det en viktig skillnad - kvaliteten av råvaror. Om vi ​​jämför vätskan för cigaretter, är det värt att komma ihåg att de mer populära företaget, desto större hennes möjligheter att inspektera råvaror i alla stadier av produktionen. Dessutom företag använder ofta framstående oberoende studier som visar hög kvalitet och säker formulering.

tillverkarens popularitet och kostnader är inte en garanti för kvalitet råvaror. Nyligen har det funnits ett stort antal förfalskade produkter. Några av dem innehåller farliga för organismen butandion. Sammansättningen är inte alltid bär en sanningsenlig information. Vissa tillverkare medvetet inte passar farliga ämnen. Frekvent toppen av vätskor för elektronisk cigarett - ett villkorat rating. När du väljer en bättre fokus på sammansättningen av och recensioner från andra användare, först och främst, på deras preferenser.

Som vi sagt tidigare, vätskor rating för elektroniska cigaretter - detta är bara villkorligt information. Om du precis köpt denna produkt och är ännu inte är bekant med olika smaker, kommer denna information vara användbar för dig. Vi har sammanställt de 5 mest populära produkterna som stod ett stort antal människor. Med denna information kan du enkelt välja en vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag som är bäst och vad hennes kvaliteten på råvaror, kan du enkelt bestämma att använda våra ranking.

Första plats i denna rangordning är företaget Tobacco. Företagets produkter har tjänat förtroende hos många rökare, på grund av dess bra värde och oklanderlig kvalitet. Denna tillverkare har länge fått en stor erfarenhet av tillverkning av elektroniska cigaretter och deras komponenter.

Vad recensioner? På vätska för elektroniska cigaretter från tobaks klagar mycket få köpare. Många tror att företagets produkter är av oklanderlig smak och aromatiska egenskaper.

Fördelar och nackdelar med produkten från Joyetech

Andra plats i vår topp 5 hålla en vätska för fyllning av cigaretter Joyetech företag. Detta är en av de största tillverkarna av elektroniska produkter och komponenter. Man tror att detta företag har den mest mångsidigt utbud av smaker och dofter av vätskor, nämligen mer än 40.

Vi presenterar en översikt av företagets vätska för elektroniska cigaretter Joyetech. Denna produkt har både positiva och negativa sidor. Konsistensen av en tjock vätska tillräckligt. Följaktligen kan vissa förångare brinna. Nackdelen med vätskor för elektroniska cigaretter från denna tillverkare är det faktum att de varor som utländska produktionen. Priset beror på dollarn. Icke desto mindre, är kvaliteten av vätskan på en höjd.

Tredje plats går till VARDEX. Det är ett ryskt företag som tillverkar tillräckligt exklusiva smaker såsom kalk honung, citron sorbet och många andra otroliga smaker. Denna vätska är samma som den tidigare, har en hög viskositet, vilket är dåligt för de flesta e-cigarett. I genomsnitt är priset 15 rubel per milliliter.

På fjärde plats i vår ranking avgöras vätska från röda rökare. Ett ryskt företag, som är känd för sina produkter och sin oklanderliga kvalitet. Köpare notera att sådana fyllmedel är olika smaktillsatser. Nöjd med priset i förhållande till den höga kvaliteten. Den enda varning i vätskor för elektroniska cigaretter från företaget RED Smokers - är att de snabbt blir smutsiga från förångaren.

På femte plats bosatte vätska för elektroniska cigaretter från FLAVOURART företag. Detta är ett italienskt företag som har ett stort urval av smaker. Men köparna tror att cigaretter smakar inte som tobak. Det bästa alternativet att köpa en sådan produkt är dess smak.

Bekanta dig med vårt betyg, du väljer en vätska för elektroniska cigaretter lätt. Vilket företag är bättre, kan vi se i våra topp fem.

Otroliga flytande smaker för elektroniska cigaretter

Vi har redan diskuterat att alla smaker är indelade i tre kategorier. Var och en av dem i deras eget intresse. Vet du vad en otrolig smaker finns idag?

För att uppnå popularitet har många företag börjat skapa smaker som är minst överraskande. Otroligt, det finns vätskor för elektronisk cigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godis och även en tårta och pumpa paj.

Om du är uttråkad av sommaren och en uppfriskande drink, kan det lätt skaffa vätska med smak av mojito och Pinakolada. Förutom drinkar, kan du också prova att fylla med smak av vin och champagne. Om du tittar på din kost och begränsa sig till den söta, smaken av glass, ostkaka och andra delikatesser du ska vara nöjd. Även den mest kräsna rökaren kan hitta vätska för elektronisk cigarett din smak.

Historien om skapandet av den elektroniska cigaretten

Var och en av oss vet vad den elektroniska cigaretten. Gör allt ni vet, vem och vilket år det skapades? Otroligt, elektronisk cigarett utformade kinesisk apotekare 16 år sedan. Han var sjuk i lungcancer, men kunde inte ge upp missbruk och så kom upp med ett alternativ.

Först släpptes Prylar kostnaden är ganska dyr, men de var omedelbart säljas.

Positiva aspekter av elektroniska cigaretter

Elektroniska cigaretter för de senaste 10 åren, ständigt ändras. Tillverkarna hävdar att deras rök inte påverkar rökare och miljön. Otvivelaktigt är det positiva punkten att saker och ting inte röka helt impregnerade med lukten av den elektroniska cigaretten. Förresten, i motsats till den vanliga, så rökning är tillåten på offentliga platser.

Oavsett goda egenskaper inte besatt elektroniska cigaretter, de har också kontraindikationer. De rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor, minderåriga, personer med hjärt-kärlsjukdomar och allergiska reaktioner.

tillräckligt hårt för att hitta en lämplig vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre - vi hittade i vår artikel. Så för att sammanfatta. Om du bara funderar på att köpa en elektronisk cigarett, då ska du kolla in individuella styrkor kontraindikationer och framtida förvärv. Om du redan har gjort ett köp och inte vet hur man väljer en vätska för henne, först och främst välja en lämplig styrka och besluta om önskad smak.

Vår rating av vätskor för elektroniska cigaretter hjälper dig att välja den bästa kvalitet bensinstationer. Noggrant studera sammansättningen av vätskan.

Elektroniska cigaretter - det är ett bra alternativ för erfarna rökare. Om du vill bli av med missbruk, kommer den elektroniska gadget med en mängd roliga och ibland otroligt smaker och dofter definitivt att hjälpa dig.

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter: TOP

Elektroniska cigaretter kom nyligen på hyllorna i ryska butiker och omedelbart fått en bred krets av beundrare. Mer än 40% av rökarna har bytt till sväva. Genom rökbara nymodiga gadget missbrukare, och även människor som tidigare inte hade något att göra med rökning.

Många veyperov (användare av elektroniska cigaretter) är orolig - det bättre att fyllning användas för ånga. Fyll (eller aromazhidkost) - den viktigaste komponenten i rökning gadget. Det påverkar rikedom och arom ånga. Vilka är de mest populära vätska för elektroniska cigaretter kan hittas i veyplavkah och att det är bättre att välja? Låt oss undersöka.

Aromazhidkost (eller uppslamning i allmänt språkbruk) - är smaksatt massa som hälls i clearomizers. Tack vare fylla veyper kan njuta av smak och arom ånga. Så snart rökning elektroniska gadget har fått status krävde - räknare veyplavok och tobaksaffärer fylldes med olika fyllningar.

All tillgänglig aromazhidkosti i sin grundstruktur är liknande, det förenklar urvalsprocessen, särskilt nybörjare skyhöga.

Aromazhidkost släpptes i plastampuller och har en volym på 10 eller 30 ml. Här hittar du goo och säljer till buteljeringen, är priset för en sådan gjutning tas per milliliter. Erfarna veypery råda nybörjare inte förvärva omedelbart en stor flaska aromazhizhi och begränsad till små portioner.

Så det blir lättare att välja mellan doftande "paritelnogo" världen är din favorit smak. Alla aromazhidkosti för dess smakegenskaper är indelade i tre huvudgrupper:

Även om det är möjligt att uppfylla och andra populära vätska för elektronisk cigarett - mixar. Eller blandningar av från två till tre utföringsformer. Förutom standard och nu välbekanta smak, kan du smaka och exotiska - kaffe cappuccino, körsbär snö eller is miksteriyu.

Håll aromazhizhy vara flytande i en mörk och sval plats, annars snabbt försämras. Vet att efter att ha öppnat flaskan fyllning kan vara något zamutnet, men det är helt normalt. Det är bara naturligt reaktionsblandningskomponenter till syre.

Standardsammansättning aromazalivki

I sin kärna, fyllning elektronisk cigarett är en aromatisk vätska med införandet av några av de kemiska ingredienser. Du bör veta och komma ihåg att det inte finns alla naturliga aromadobavok för en kille. Den grundläggande sammansättningen av fyllnads är praktiskt taget densamma och består av följande komponenter:

 • Destillerat vatten (tills dess koncentration når 12%);
 • propylenglykol (säker för den mänskliga kroppen ett ämne i stor utsträckning används inom industrin);
 • glycerin (ett tillsatsmedel för att ge ett par av mättnad och densitet, också att det inte orsakar några skador på den person);
 • aromer;
 • nikotin (ingrediens som inte är en obligatorisk uppslamningen att sväva).

Nikotin blandning av den aktiva användningen av före detta rökare av vanliga cigaretter, som önskar lämna sitt missbruk. Sådana aromazhidkosti är populära och människor aldrig som tog upp en cigarett och kom till killen bara för sakens skull doftande ånga.

Om du vill dra nytta badare starkare blandningar, med tillägg av nikotin, bör du vara uppmärksam för att fylla slottet. Det beror på koncentrationen av nikotin tillsats.

För dem som vill lämna fullständigt med cigaretter, i de första stadierna förvärva bättre fylla, vari nikotinkoncentrationen är ca 14 mg / ml (i en konventionell cigarett är en nikotin volym 0,7 ml).

För att underlätta din uppgift och välj muck med en lämplig nivå av nikotin, multiplicera med 20 mängden nikotin som anges på ett paket cigaretter vanliga. Baserat på resultatet ser ut och fyllning. Med tiden gradvis minska nivån av nikotin kosttillskott snart flytta till en säker och hälsosam gödsel.

Men om en person var inte bekant med rökning vanliga cigaretter, nikotin och skaffa honom aromazhidkost inte vettigt. Detta är en onödig och farlig belastning på kroppen.

Vad bättre användning för att hälla ånga? Svaret är enkelt och tydligt: ​​den bästa vätska - de som njöt och avnjutas. Specifika och strikta regler för val slurry ES existerar inte. Alla mycket individuella och det beror på personliga preferenser.

Det enda du bör veta - med försiktighet i valet av nikotinföreningar för rökning gadget. Men hur är det pris? På de ledande tillverkarna av elektroniska cigaretter och tillbehör för ånga, kan du välja den bästa kombinationen av pris och kvalitet.

Som redan nämnts, hela slammet till veyperstva skiljer sig inte i sin sammansättning. Väljer att göras på grundval av personlig smak till en viss smak. Vissa aromazhidkosti har en unik kvalitet. De, liksom den utsökta parfym, kan så småningom avslöja sin ursprungliga smak i färd med ångande.

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter: Top Ranking

Om du avgöra vilka smakar bättre omöjligt a priori, är det möjligt att göra vätskor rating för elektroniska cigaretter, baserat på prioritet för tillverkarna. Så vad företag som producerar aromazhidkosti, den mest populära och förtjänar titeln bäst till höger?

Även studera toppen av vätskor för elektroniska cigaretter, främst nyans val fortfarande få sina egna smakpreferenser. Vissa gillar melon doft och annan galen om kaffe. Ge ett definitivt svar, vad smakar bättre, är det inte möjligt. Alltför subjektiv.

Även de badande som villkorslöst tror rankingen och köpa den rekommenderade smak, så småningom stoppa på en doft som passar deras individuella behov.

Många forum är livlig diskussion dofter för ångande. De gör sina egna popularitet betyg. Studera denna statistik, kan du bo på smaker som är populära bland majoriteten av badande. Bland dem har vi valt den översta mest unika, fick den största godkännande. Alltså:

Vi är speciellt utarbetat en tabell där den topprankade efter popularitet aromadobavok avgränsas av enskilda smak smaker. En sådan gruppering skulle vara lämpligt att välja de optimala aromazhidkosti.

Naturligtvis beroende av denna klassificering är 100% inte värt det, men ta en liten lapp på en viss smak som möjligt. Åtminstone för att försöka bedöma den föreslagna smaken det själv.

När allt kommer omkring, att göra sin egen popularitet rating kommer att försöka en mängd olika smaker. Men du vet, det viktigaste - inte snåla på gödsel och få det endast från tillförlitliga och välrenommerade tillverkare. Endast under villkoren för den föreslagna gödsel arom kommer att avslöja alla de utlovade nyanser av smak. Ha ett bra val!

Enligt min personliga topp söta smaken av munkar i första hand. Prova, du kommer inte ångra)

Välj den och klicka med musen:

Allt material finns tillgängliga och förberedda för utbildnings- och icke-kommersiellt bruk av besökare All information är föremål för obligatoriskt samråd läkare

Vätska för elektroniska cigaretter rating

3 månaders värd gratis!

 • Vill du ändra värd?

  Ge balansen balans

 • 50%

  på servrar och Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Placera din webbplats i timeweb

  Shared hosting

  dedikerad server

  dedikerad server

  Adress: 196.084, Ryssland, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, building 2, bokstav. A, 8: e våningen

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  45 + = 49