Vätska för elektroniska cigaretter vilket företag är bättre

Vätska för elektroniska cigaretter vilket företag är bättre

3 månaders värd gratis!

 • Vill du ändra värd?

  Ge balansen balans

 • 50%

  på servrar och Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Placera din webbplats i timeweb

  Shared hosting

  dedikerad server

  dedikerad server

  Adress: 196.084, Ryssland, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, building 2, bokstav. A, 8: e våningen

  Vätska för elektroniska cigaretter: vad företaget är bättre översikt, tillverkare och feedback. Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

  Relativt nyligen blivit populära elektroniska cigaretter. Detta är ett bra sätt att bli av med skadliga vanor - rökning. Vad finns det mer högkvalitativa vätska för elektroniska cigaretter? Vilket företag är bättre? Hur man gör rätt val? Vi inte bara analysera hur man väljer en vätska, men även dess arter, beräkning av fästningen, sorter av smaker och en hel del intressanta fakta.

  Allmän information om vätska för elektroniska cigaretter. struktur

  Filler för elektroniska cigaretter som säljs i specialiserade flaskor som sträcker sig från tio till trettio milliliter. Olika olika smaker: nikotin (med lukten av tobak känt), tonic (smak drycker och konfektyr), frukt och bär. Rekommenderas för flytande lagring - svalka och brist på direkt solljus. Vanligtvis efter att ha öppnat flaskan innehållet blir grumlig. Detta beror på att luft intag och anses optimal.

  I grund och botten, all vätska för elektroniska cigaretter har samma sammansättning, oberoende av tillverkaren och prispolitik. Oftast består produkten av fem delar:

  • Vatten. Om kvaliteten på detta element, inte väsentligt har att säga, eftersom det var han som fyller vår kropp mer än hälften. De genomsnittliga flytande vatten cigaretter innehåller upp till 12%.
  • Propylenglykol innebär sig trögflytande blandning med avsaknad av färg, med alltför stark doft och söt smak. Också vätska för elektronisk cigarett, propen snabbt används inom medicinen (i syfte att desinficera, är närvarande vid tillverkning av läkemedel, intas, liksom i utföringsformen av blodplasmasubstitut). Det anses tillåtet livsmedelstillsats (T1520), eftersom absolut ingen innehåller gifter. Propylenglykol har upprepade gånger undersökts i laboratoriet. Forskare har försökt att ta reda på effekten av substansen på människan. Det bekräftades att den negativa påverkan på kroppen av objektet har absolut ingen, inte räknar enskilda intolerans.
  • Glycerin används oftare som livsmedelstillsats (E422). Det tillåter inte testet, som en del av vilka är, att hålla ihop under tillagningen. Glycerin är ofarliga för kroppen i måttliga mängder.
  • Flavor. Med tanke på produktionen av vätskor för elektroniska cigaretter Joyetech kompositioner Dekang, Hangsen och många andra använder endast tillåtna livsmedelsaromer av naturligt ursprung eller helt liknar dem.
  • Nikotin. Han är inte alltid finns i vätska för elektroniska cigaretter, eftersom det finns beznikotinovye alternativ. Naturligtvis kommer vi inte garantera att objektet är helt säker, men andelen nikotin i en liten bensinstation. Dess innehåll i vätskan för elektroniska cigaretter är fem gånger mindre än konventionella tobaksprodukter.

  Många människor köper elektroniska cigaretter att sluta röka. Ibland är det svårt att avgöra vad smak att stanna, men alla vet hur man väljer en flytande fästning för elektroniska cigaretter? Till att det finns. Låt oss tala om detta mer i detalj.

  Först och främst när du väljer att uppmärksamma andelen nikotin. För att ta reda på vilken nivå som är rätt för dig som behöver du en fästning som anges på förpackningen till din tobak för att öka tjugo gånger. Till exempel om cigaretter givet 0,7 mg nikotin, kommer den hastighet lämplig för dig vara 14 mg / ml. Känn dig fri att välja tankning med nikotinhalt, eller nära den. För att beräkna den nödvändiga mängden filler, kom ihåg: 1,5 ml - ca 20-25 cigaretter.

  Det är svårt nog att välja vätska för elektroniska cigaretter. Tips som beskrivs i den här artikeln kommer att hjälpa dig i denna fråga.

  Visst, alla vill köpa en hög kvalitet och lämplig produkt. Den bästa vätska för elektroniska cigaretter - är den som kom att tänka på för dig. Oavsett priset, som vi såg tidigare, dessa produkter har nästan identisk sammansättning. Dessutom, påverkan på den mänskliga kroppen alla fyllmedel för elektroniska cigaretter konvergerar också. Det finns tillräckligt med välkända företag som producerar dem. Produkterna från populära tillverkare presenterar utmärkt värde för pengarna, men de kommer att diskuteras senare.

  Utan tvekan, att räkna ut hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, inte tillräckligt för att veta bara om deras innehåll. Doften är också viktigt. Det första man måste ta hänsyn till personliga preferenser. Om du presenterar en allergisk reaktion mot en viss lukt, då följaktligen välja en smak är inte nödvändigt.

  Oftast fylla elektronisk cigarett är indelad i tre smak kategorier - frukt, kaffe och nikotin. Ofta tillverkare att marknadsföra din produkt, skapa sina egna "cocktails" som kombinerar de två, och ibland tre smaker eller producerar helt nytt. Mångfalden av smaker är tillräckligt stor. För att undvika misstag, är det bättre att fokusera på sina preferenser. Nu vet du exakt hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, som du kommer att njuta.

  Högkvalitativ vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre?

  Trots samma sammansättning, finns det en viktig skillnad - kvaliteten av råvaror. Om vi ​​jämför vätskan för cigaretter, är det värt att komma ihåg att de mer populära företaget, desto större hennes möjligheter att inspektera råvaror i alla stadier av produktionen. Dessutom företag använder ofta framstående oberoende studier som visar hög kvalitet och säker formulering.

  tillverkarens popularitet och kostnader är inte en garanti för kvalitet råvaror. Nyligen har det funnits ett stort antal förfalskade produkter. Några av dem innehåller farliga för organismen butandion. Sammansättningen är inte alltid bär en sanningsenlig information. Vissa tillverkare medvetet inte passar farliga ämnen. Frekvent toppen av vätskor för elektronisk cigarett - ett villkorat rating. När du väljer en bättre fokus på sammansättningen av och recensioner från andra användare, först och främst, på deras preferenser.

  Som vi sagt tidigare, vätskor rating för elektroniska cigaretter - detta är bara villkorligt information. Om du precis köpt denna produkt och är ännu inte är bekant med olika smaker, kommer denna information vara användbar för dig. Vi har sammanställt de 5 mest populära produkterna som stod ett stort antal människor. Med denna information kan du enkelt välja en vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag som är bäst och vad hennes kvaliteten på råvaror, kan du enkelt bestämma att använda våra ranking.

  Första plats i denna rangordning är företaget Tobacco. Företagets produkter har tjänat förtroende hos många rökare, på grund av dess bra värde och oklanderlig kvalitet. Denna tillverkare har länge fått en stor erfarenhet av tillverkning av elektroniska cigaretter och deras komponenter.

  Vad recensioner? På vätska för elektroniska cigaretter från tobaks klagar mycket få köpare. Många tror att företagets produkter är av oklanderlig smak och aromatiska egenskaper.

  Fördelar och nackdelar med produkten från Joyetech

  Andra plats i vår topp 5 hålla en vätska för fyllning av cigaretter Joyetech företag. Detta är en av de största tillverkarna av elektroniska produkter och komponenter. Man tror att detta företag har den mest mångsidigt utbud av smaker och dofter av vätskor, nämligen mer än 40.

  Vi presenterar en översikt av företagets vätska för elektroniska cigaretter Joyetech. Denna produkt har både positiva och negativa sidor. Konsistensen av en tjock vätska tillräckligt. Följaktligen kan vissa förångare brinna. Nackdelen med vätskor för elektroniska cigaretter från denna tillverkare är det faktum att de varor som utländska produktionen. Priset beror på dollarn. Icke desto mindre, är kvaliteten av vätskan på en höjd.

  Tredje plats går till VARDEX. Det är ett ryskt företag som tillverkar tillräckligt exklusiva smaker såsom kalk honung, citron sorbet och många andra otroliga smaker. Denna vätska är samma som den tidigare, har en hög viskositet, vilket är dåligt för de flesta e-cigarett. I genomsnitt är priset 15 rubel per milliliter.

  På fjärde plats i vår ranking avgöras vätska från röda rökare. Ett ryskt företag, som är känd för sina produkter och sin oklanderliga kvalitet. Köpare notera att sådana fyllmedel är olika smaktillsatser. Nöjd med priset i förhållande till den höga kvaliteten. Den enda varning i vätskor för elektroniska cigaretter från företaget RED Smokers - är att de snabbt blir smutsiga från förångaren.

  På femte plats bosatte vätska för elektroniska cigaretter från FLAVOURART företag. Detta är ett italienskt företag som har ett stort urval av smaker. Men köparna tror att cigaretter smakar inte som tobak. Det bästa alternativet att köpa en sådan produkt är dess smak.

  Bekanta dig med vårt betyg, du väljer en vätska för elektroniska cigaretter lätt. Vilket företag är bättre, kan vi se i våra topp fem.

  Otroliga flytande smaker för elektroniska cigaretter

  Vi har redan diskuterat att alla smaker är indelade i tre kategorier. Var och en av dem i deras eget intresse. Vet du vad en otrolig smaker finns idag?

  För att uppnå popularitet har många företag börjat skapa smaker som är minst överraskande. Otroligt, det finns vätskor för elektronisk cigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godis och även en tårta och pumpa paj.

  Om du är uttråkad av sommaren och en uppfriskande drink, kan det lätt skaffa vätska med smak av mojito och Pinakolada. Förutom drinkar, kan du också prova att fylla med smak av vin och champagne. Om du tittar på din kost och begränsa sig till den söta, smaken av glass, ostkaka och andra delikatesser du ska vara nöjd. Även den mest kräsna rökaren kan hitta vätska för elektronisk cigarett din smak.

  Historien om skapandet av den elektroniska cigaretten

  Var och en av oss vet vad den elektroniska cigaretten. Gör allt ni vet, vem och vilket år det skapades? Otroligt, elektronisk cigarett utformade kinesisk apotekare 16 år sedan. Han var sjuk i lungcancer, men kunde inte ge upp missbruk och så kom upp med ett alternativ.

  Först släpptes Prylar kostnaden är ganska dyr, men de var omedelbart säljas.

  Positiva aspekter av elektroniska cigaretter

  Elektroniska cigaretter för de senaste 10 åren, ständigt ändras. Tillverkarna hävdar att deras rök inte påverkar rökare och miljön. Otvivelaktigt är det positiva punkten att saker och ting inte röka helt impregnerade med lukten av den elektroniska cigaretten. Förresten, i motsats till den vanliga, så rökning är tillåten på offentliga platser.

  Oavsett goda egenskaper inte besatt elektroniska cigaretter, de har också kontraindikationer. De rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor, minderåriga, personer med hjärt-kärlsjukdomar och allergiska reaktioner.

  tillräckligt hårt för att hitta en lämplig vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre - vi hittade i vår artikel. Så för att sammanfatta. Om du bara funderar på att köpa en elektronisk cigarett, då ska du kolla in individuella styrkor kontraindikationer och framtida förvärv. Om du redan har gjort ett köp och inte vet hur man väljer en vätska för henne, först och främst välja en lämplig styrka och besluta om önskad smak.

  Vår rating av vätskor för elektroniska cigaretter hjälper dig att välja den bästa kvalitet bensinstationer. Noggrant studera sammansättningen av vätskan.

  Elektroniska cigaretter - det är ett bra alternativ för erfarna rökare. Om du vill bli av med missbruk, kommer den elektroniska gadget med en mängd roliga och ibland otroligt smaker och dofter definitivt att hjälpa dig.

  Site tekniskt arbete.

  våra kontakter

  (. Mån - fre: 9:00 till 20:00.)

  (Sat:. 10:00 till 18:00)

  • Home
  • artiklar
  • Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

  Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

  Den som köpte den första elektroniska cigaretten eller händelser, står inför ett val av vad han inte har försökt, nämligen vätskor. Tur är de som har provat en stor mängd vätska veypinga och har kunskap om vad tillverkare gör godare och bättre.

  Vi har förberett vätskor rating premiumsegmentet och budgetsegmentet.

  Det är värt att notera att vi redan har en artikel om den bästa vätska för ångbehandling.

  Men vårt sortiment växer, att ge oss mer intressanta och uttrycksfulla smaker, som vi beskriver.

  Premium vätska skiljer sig från andra, naturligtvis, utsökt smak, välkända varumärken, kreativ design etiketter och flaskor. Premium vätska mycket dyrare än representanter för andra segment. Men lita på och kontrollera själv att premiumsegmentet kommer att uppfylla dina förväntningar och pengarna.

  Visst i första hand kommer vätskan av följande varumärken:

  Fem Bönder - en legendarisk varumärke som skiljer sig från alla konkurrenter är komplexa och rika bukett av smaker.

  Element Vätskor - naturlig och levande smak, har vunnit flera priser för bästa mixar.

  Cuttwood - den berömda amerikanska varumärket med cool stil och även hans egen racingteam.

  Cosmic Fog - en av de mest populära märkena i USA.

  Charlies Chalk Dust - tillverkare läckra söta smaker som kommer från samma uppmärksamhet på kvalitet, förpackningsdesign, samt beskrivning smakkombinationer.

  självmord Bunny - entusiaster veypinga skapats vars huvudsakliga syfte är den maximala veypinga popularisering.

  Kings Crown - ensidig raden av tidigare varumärke med dess nyanser.

  Atmose - De mest populära vid den tidpunkt då artikeln publicerades ryska varumärke med en mängd olika blandningar.

  Det är känt att varje tillverkare har sin egen smak krona.

  fem Bönder kan skryta med följande smaker:

  Grandmaster (Smaken av jordnötssmör, banan, karemeli och grädde);

  Lucena (Rohm med kryddor och persika);

  Castle Lång (Bourbon med smak av kokos, vanilj, farinsocker och rostad mandel);

  Queenside (Citrus smak kombineras med vanilj).

  Element Vätskor - känd för nästan alla sina smaker lika.

  På utställningen, Vape Jam UK 2015 Storbritannien smak Pink Lemonade nominerade till bästa flytande året.

  Den VAPER Expo UK 2015 samma smak också tilldelades titeln bästa vätskan.

  Charlies Chalk Dust anmärkningsvärda vätskor under namnen:

  Honey Badger (Med smak av tobak och grädde nyanser med honung eftersmak);

  mustasch Milk (Smakfull krispigt spannmål med mjölk);

  drama Swirl (Aprikos palett doft från paj).

  Cuttwood Det är en av deras bästa smaker:

  Unicorn Milk (En blandning av flera smaker av grädde med extrakt av naturliga jordgubbe).

  Det är inte nödvändigt att kringgå detta och smaka som:

  Sugar Drizzle (Bakning kanel smak i en blandning med en mjölkig krämiga nyanser).

  Smak med titeln:

  Boss Reserve fylld med dess stringens och klarhet av förnimmelser (honung, spannmål, stekt nötter tillför en krämig nyans).

  I linje premium vätskor av veypinga Cosmic Fog Det finns två riktigt ljusa representant:

  mjölk & honung (Delightful blandning marshmallow, honung och mjölk).

  Nutz (Jordgubb, mandelolja kompletterat med noter av honung).

  självmord Bunny - vätska är mycket populär i USA, har också fått bra recensioner och Ryssland.

  Kings Crown - ett intressant område av innehållsskapare självmord Bunny. linjal Kings Crown vacker inramad etikett med improviserade medel kungar och härskare.

  Indeed, premium vätska värdig kungar.

  Atmose (Atmos) - vätska av våra landsmän på den amerikanska kanon premiumprodukter. Linjen består av sju ursprungliga smaker som inte är sämre än utländska representanter.

  Amaru - tropiska frukter insvept i en intensiv del av söt tuggummi.

  Wild - en blandning av vilda bär med smak av mogna blåbär samlats tidigt på morgonen, absorberas den renaste dagg efter en natt av regn. Den magnifika smak Wild krönt med vaniljessens, lugnande smak.

  Imperator - luktintrycket glädje av citron paj, tvingar skickar rysningar genom kroppen, som om från de återstående citronsaft droppar på en knivsegg, just slaktat gult och färska citrusfrukter. Färska citronsmak balanserar den mjuka smaken om det fortfarande varm kaka.

  Chifles - smak av tropiska bananer som skördats i den tjocka djungeln ensam ö med en permanent klimat året runt. Notera bananer grädde förstärker sötman, vilket skapar en svit av sinnlig njutning veypingom.

  OSK - konditorivaror dofter wafting från köket, de glömda upplevelser i barndomen, vilket tenderar att återvända OSK vätska. Detta kommer du tillbaka en smak av en bortglömd njutning noggrant förberedda hembakade kakor.

  vätskor även premiumsegmentet finns vätska mittsegmentet, bland vilka är värdiga representanter.

  Det är bättre att ange en klass för vätskor i mellansegmentet. Eftersom varumärken som representerar en medelväg har en mycket lång lista med arom versioner, som i huvudsak består mono-smaker.

  Det är känt att bland vätskor medel prisklass, är som dess smak vardera. Eftersom kostnaderna för att överföra varumärkesleverantörerna och smaken för att du ska kunna plocka rådgivare på vår hemsida, där du kan beställa och köpa någon vätska tillhandahålls för elektroniska cigaretter.

  Tillverkare vätskor mellansegmentet, är den bästa i sin klass:

  INTRUE Lab - producera en stor palett av mono-smaker från frukt och dessert smaker till tobaks sammandragande vätskor. Alla vätskor har en annan index av nikotin: 0; 3; 6; 12.

  Red Rise - en liten linje av smakkombinationer, klart avslöja tobak och söta toner.

  Crunch Coil - lite mer än tio olika smaker, av vilka du kommer att njuta för dagligt kille.

  Dileomit - ett ungt företag i Volga-regionen producerar fyra utmärkt smak av originalförpackningen.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 75 = 81