Vätska för e-cigaretter

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter: vad ska du välja?

Elektroniska cigaretter är mycket populära idag. Detta beror främst på hälsoproblem och stränga anti-rökning lag. Den största skillnaden från den elektroniska enheten tobaksprodukt - ingen bränningen. Av denna anledning, tillsammans med ångan, kroppen kommer inte skadliga harts cancerframkallande skadegörare.

En mängd olika modeller av elektroniska cigaretter, ibland förbryllande rökare som har beslutat att överge de vanliga tobaksprodukter. Men när rätt enhet hittas, det är frågan om tankning. Vilken typ av vätska för elektroniska cigaretter att välja mellan olika smaker och varumärken?

Huvudingredienserna är densamma för alla vätskor, oavsett tillverkare.

 • propylenglykol;
 • glycerol;
 • destillerat vatten;
 • syntetiskt nikotin;
 • smak.

Propylenglykol (PG) - en färglös, lätt viskös vätska med en söt smak, lösligt i vatten. Det brukade smak mättnad. PG bas gjorde alla kokvätska smaker.

Glycerin (VG) - oljig, färglös vätska som används för densitet av ånga. Han blir som cigarettrök.

destillerat vatten Späd blandningen med PG och VG, det ger den nödvändiga fluiditeten för att stabilisera avdunstning.

syntetiskt nikotin Det används för att göra fästningen. I olika typer av flytande nikotin som finns i olika mängder (från 0 och högre)

smakämne - Denna ester förläna flytande aromgivande egenskaper.

Alla ingredienser städas mycket effektivt användas inom olika områden: apotek, matlagning, kosmetika.

Någon hög kvalitet vätska för elektroniska cigaretter har en bas sammansatt av glycerin och propylenglykol.

Standardförhållande av dessa komponenter är:

Vatten, smakämnen och flytande nikotin (inte alltid används) upptar endast 10% av den grundläggande kompositionen. Den traditionella basen är den genomsnittliga: måttlig avdunstning, en genomsnittlig punch till hals och lungor smak.

Utöver de traditionella fundament, det finns en icke-standardförhållande av propylenglykol med glycerol. Öka dosen av en komponent för att uppnå en viss effekt eller allergi mot ett av de ämnen. Förhöjda nivåer av propylenglykol ger en måttlig mängd rök, men ett hårt slag mot halsen. Glycerin, tvärtom, ökar mängden av tät ånga, men dess styrka är minimal.

elektronisk cigarett ger fästning syntetiskt nikotin som finns i vätskan för fyllning. Välja enskilda fyllning beror på styrkan och smakpreferenser.

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter av fästningen:

 • Påfyllning utan nikotin (0mg / ml) lämplig för upphörande och har en psykologiskt beroende på rökningsprocessen;
 • Super enkel påfyllning (6 mg / ml) för upphörande, liksom de som inte har behov av nikotin (rökning for fun "för företaget");
 • Ljus (11-12mg / ml) för rökare super cigarettändare;
 • Stark vätska (16-18mg / ml) lämplig för fläktar eller ljusa cigaretter;
 • Superstarka (24 mg / ml) för fans starka cigaretter, som är beroende av nikotin.

Fästning önskas kan bestämmas på ett enkelt sätt: antalet nikotininnehåll på de vanliga cigaretter multiplicerat med 30, krävs det totala värdet forten.

På den extra känsla av styrka och inflytande av anordningen. Ju mer kraftfulla instrument, desto mer intensiv avdunstning.

Tillverkare för påfyllnad blanda en hel del. Men baserat på valet av köpare, är det möjligt att bestämma det mest populära vätska för elektroniska cigaretter.

 • Armango - certifierad av ett ryskt bolag för produktion av vätskor med en mängd olika smaker, rimliga priser och utmärkt kvalitet. Flaskorna är lätta att använda, har en dispenser, färgkodade nikotin och öppningskontroll.
 • SafeLiq - budgetpost från ryska tillverkare. Olika mängd frukt smaker av olika mättnad, samt en linje med en ren smak av tobak.
 • Red Rökare Corsar - budgeten alternativet fylld olika smaker, men vätskan är mycket rik, har en hög koncentration av aromer.

 • Dekang - kinesisk tillverkare tillverkar produkter i enlighet med recepten i hans land. De har 50 smaker destinationer som kommer att tillfredsställa några ovanliga smaker.
 • Joyetech - världsledande inom försäljning av premium vätska för elektroniska cigaretter. Varje parti har släppt en fortsatt överföring av smak, tack vare flerstegs produktion av blandningar under strikt kvalitetskontroll.
 • Vardex - kvalitet blandningar kontrolleras av företaget. Utbudet är mycket smalare än av världens producenter, men varje del är original nog.

 • Flavour Art - Italienska vätska presenterar mer än 100 namn. Samma företag producerar ett kit för egenproduktion av blandningen.
 • Savourea - producerar premium vätskor för elektroniska cigaretter. Varorna har tillverkats i läkemedelsföretag och har en mycket hög kvalitet. Tobak blandar kompositioner slätas tillsatser. Fluid utan tobak är mycket ovanligt och mättnad.

För att ta reda på vad den bästa vätska för elektroniska cigaretter för nybörjare veypera måste du först och främst styras av sin smak och nikotininnehållande behov.

Enligt smaker av blandningen kan delas in i 3 kategorier:

 • Tobak allmänt konsumeras. Är det möjligt att erhålla det flytande rök-liknande effekt från en konventionell cigarett;
 • Ätbara har smaker av bär, frukt, sötsaker, örter;
 • Ovanliga flytande drycker nyanser: rom, absinthe, cola, populära drinkar.

Varje blandning är typiskt närvarande bukett av lämpliga doftämnen. Vid inandning en smak kan kännas när en annan utandning och eventuella angenäm eftersmak.

Vid övergång från vanliga cigaretter till elektronisk person kan vara svårt att känna och urskilja smaker, särskilt tobak. Därför rekommenderar experter som börjar med "ätbara" vätskor, kommer de att hjälpa att lära sig att "höra" smak och välja den bästa för dig själv. Efter ett par veckor, kan du gå till tobaksblandningen.

Medan alla är olika denna term. För att hitta "sin" vätska måste vara något nytt kan du prova oftare. Denna process kommer att medföra en hel del nöje.

Nybörjare veyperu svårt att avgöra vilken av de mer än 200 befintliga smakblandningar att välja mellan. Topp vätskor för elektroniska cigaretter smak är indelad i kategorier.

 • Crunch Coil «Qellep» - örter, rom och söta toner bifogade vätska sälta.
 • Fem Bönder «sextiofyra» - smaken av den älskade "Mojito". Som en del av smaken av en färsk gurka, mynta likör och citronskal.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - varje erfaren veyper vet detta smak. Brittisk absint med en lätt citrussmak skapar en otrolig känsla.

 • Crunch Coil «Mishmash» - en blandning av torkad frukt och sura grenadin sirap som män och kvinnor.
 • Fem Bönder «Grandmaster» - kombinerar smaker av banan och krämig karamell.
 • Cosmic Fog «Rysaren» - jordgubbar, citrus och tropiska frukter avlöser varandra vid ett andetag.

 • Crunch Coil «Cavendish» - vätska, lagras i ekfat med en söt smak av tobak Cavendish och nötig eftersmak.
 • Halo «kaptenstålar» - stark tobakssmak med fyllig rom, vari nikotinkoncentrationen är inte hög.
 • Halo «Southern Classic» - tobaksblad i kombination med smak av honung, vanilj, citrus och kryddnejlika.

 • Fem Bönder «Bowden kompis» - en blandning av söt choklad med färsk mynta slutar med vaniljsmak.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - en kombination av färsk melon med en klubba.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - en exotisk blandning av kokos, kalk och mynta låna en tropisk smaktoner av denna svåra.

 • Fem Bönder «Absolute Pin» - den mest komplexa sammansättning med doften av kanel och karamell söt, den slutliga smaken av absint.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, mjölk, söt mentol smak som Pina Colada cocktail.
 • Kosmisk Fog «Mjölk & Honung »- en varm doft av mjölk och honung gör det möjligt att koppla av och få en bra känsla från rökning.

Tipsa en specifik smak blandning är mycket svårt, eftersom det är individuellt. Om det är svårt att göra det första valet, kan du fokusera på de mest populära smaker. För information om de populära kroppsvätskor kan erhållas från försäljningsdisken eller be "experter".

Premium vätska alltid bara av de finaste kvalitet råvaror, har strikt kontroll, i linje med internationella kvalitetsstandarder. Förpackning nödvändigtvis märkt med partinummer, förseglat kapsylen, vilket indikerar frånvaron av föroreningar. En kvalitet par nästan 100% simulerar röka en riktig cigarett.

Se videorecensioner av olika vätskor för elektroniska cigaretter.

Ranking av de bästa smakerna för elektroniska cigaretter: Top 3 i alla kategorier

Elektroniska cigaretter har blivit populära för inte så länge sedan, men just nu har många rökare bytt till veyping (ångande process). Även de som aldrig har varit nikotin gisslan, satte sig på nymodig kul. För- och nackdelarna med denna hobby demonteras i många artiklar, men vad som specifikt till detta kan du hitta information om smak, smaker och andra kriterier för goda gjutgods. Denna term betecknar Liquid för elektronisk cigarett (ES), som kan ändra stämningen i nästan alla modeller. Undantag är förångare, som är utformade för ett visst antal länkar och inte demonteras för ersättningsartiklar eller något annat.

Vad är en vätska för ES?

Fyll - detta är en speciell, ofta smaksatt vätska som ger en smak av under ångande. När veyping blev populär, även hyllorna i konventionella tobaksaffärer fyllda med olika typer av enheter för rökning elektroniska cigaretter. För att välja mellan ett sådant område är ganska svårt, särskilt nybörjare, men här är det värt att notera att alla fyllnadskompositionen liknar varandra, och detta förenklar köpprocessen.

Vätska säljs i flaskor, vanligen plast, 10 eller 30 ml. Ibland hittar du alternativ "på kran", och då priset på prislappen kommer att innebära upp till 1 ml.

Viktigt! Det är inte tillrådligt för nybörjare ångor att omedelbart köpa fyllningar i stora flaskor, eftersom en viss smak snabbt kan bli uttråkad eller inte alls.

Alla vätskor skiljer sig åt i smak med tre typer:

Nu säljs och blandar som samtidigt kombinerar två alternativ från den här listan. Så förutom de vanliga smakerna, som: mint, nikotin, kaffe, choklad, kan du träffa ganska originella, till exempel: iskörsbär, stark cappuccino. En viss topp, som innehåller de bästa smakerna för elektroniska cigaretter, existerar inte. Det finns bara en klassificering av de mest ovanliga, ljusa fyllmedel som definitivt inte kommer att lämna rökaren likgiltig, men det kommer att diskuteras senare.

Förvara vätskor på en sval och mörk plats, så att de inte försämras på kort tid. Efter att flaskan öppnats kan innehållet bli lite oklart. Detta är ett normalt fenomen som uppstår på grund av vissa egenskaper hos kompositionen.

Fettmedlet för ES är faktiskt en viss smakadditiv, som ofta innehåller kemiska element. Så först och främst måste du inse att det inte finns några helt naturliga fyllningar. Deras kompositioner, trots olika sortiment, skiljer sig lite från varandra.

De obligatoriska ingredienserna i något fyllmedel är:

 • vatten (upp till 12%);
 • Propylenglykol (en medicinsk substans, har ingen negativ effekt på en person);
 • Glycerin (en populär livsmedelstillsats, säker i små mängder);
 • smak.

Ett valfritt element i formuleringen är nikotin. Från det ögonblick då välsmakande rök har blivit populariserade, köper många människor, som inte är beroende av nikotin, endast för smaks och rökens skull.

När du väljer en fyllning måste du vara uppmärksam på innehållet och mängden nikotin i sin sammansättning. De som vill sluta röka är det bäst att köpa dessa alternativ i de inledande stadierna, där det är 14 mg / ml, eftersom i en vanlig cigarett 0,7 mg. Det vill säga mängden nikotin som anges på tobakspaketet ska multipliceras med 20 gånger, och baserat på detta resultat väljer du tankningen.

Förresten, om du lita på dessa siffror, så är det bara i 1 ml att hälla en fästning på 20 cigaretter, det känns helt enkelt svagare. Med tiden bör mängden nikotin gradvis minskas, och då kommer det att vara möjligt att komma ur denna skadliga komponent.

Viktigt! De som inte hade förkärlek för rökning, är det bättre att inte köpa vätskor som innehåller detta skadliga ämne, och att inte delta i ånga alls, eftersom denna roliga också har en negativ inverkan på kroppen.

De mest utsökta vätskorna för elektroniska cigaretter är de som appellerade till själen. Det finns inga bestämda selektionsfaktorer som är lämpliga för alla vibrationer, eftersom valet av fyllning kan jämföras även med livsmedelsberoende. Det enda du behöver lita på är det förutnämnda nikotininnehållet, för att inte vara felaktigt i början.

Kända tillverkare kan hitta varianter med det mest optimala förhållandet mellan kvalitet och pris, men alla vätskor skiljer sig lite i komposition, så denna faktor bestäms enbart av opinionen från de "gamla manernas" vapen. Dessutom finns fyllningar med mycket tvetydiga och intressanta smaker, vilket uppenbaras gradvis, och detta liknar effekten på parfym.

Som det sagts tidigare kan de bästa smakerna för alla rökare inte upprättas, men det finns mycket specifika tillverkare som prioriterar.

Om du distribuerar dem efter popularitet får du följande betyg:

 • 1 plats. Tobak är ett företag som funnits länge och haft tid att vinna sympati för många rökare. Företaget har ett varierat sortiment, som ständigt fylls på med nya smaker. Dessutom kännetecknas det av smakens kvalitet och rikedom, vilket särskilt liknar vampyrerna. För idag säljs de produkter som kommer ut under det här varumärket i nästan alla specialiserade butiker, vilket än en gång betonar sin status.
 • 2 plats. Joyetech - det här företaget har mer än 40 sorters fyllningar, vars smak börjar från klassisk och slutar med nästan gourmet. Förresten, det producerar också en komplett uppsättning för elektroniska cigaretter, på grund av vad som förtjänar en speciell plats i toppen. Fyllningarna i detta företag har en enda minus: en tjock konsistens, på grund av vilken detaljerna i ångrummet kan bränna. Det fanns inga andra minuser för företagets produkter.
 • 3 plats. VARDEX - kvaliteten på fyllmedel från detta företag är fortfarande värt lite förfining, men utbudet av smaker kommer att glädja alla som letar efter något nytt och original. Citronberbet, honung, blåbär och många andra alternativ ingår i den ständiga linjen av fyllningar av detta företag. Vätskor är viskösa, men av hög kvalitet, dessutom har de ett acceptabelt pris: cirka 15 rubel per 1 ml.
 • 4 plats. RÖDA RÖKARE är ett ryskt varumärke som producerar nästan idealiska fyllmedel för elektroniska cigaretter. Detta företag är särskilt bekymrat över kvaliteten, i synnerhet konsistensen, så att deras hällning praktiskt taget inte har nackdelar. Den enda nackdelen: snabb förorening av ES på grund av vissa delar av kompositionen. Men de har ingen speciell negativ effekt på förångaren, och utbudet av RÖDA RÖKARE gör att du kan rensa upp.
 • 5 plats. FLAVOURART är ett välkänt företag som tillverkar sina produkter i Italien. Det kännetecknas av ett stort sortiment av dofter, god kvalitet och relativ tillgänglighet. Fyllningar av detta företag är enklaste att hitta och beställa på Internet, men i vissa städer är det också representerat. Mindre: Nikotinsmakar för många kunder liknar inte riktiga tobaksprodukter och lite surt.

Förresten är den dyraste vätskan för elektroniska cigaretter inte nödvändigtvis den mest utsökta, men denna bedömning kan åberopas utan villkor, eftersom den är uppbyggd av riktiga recensioner. Åtminstone producerar dessa företag högkvalitativa produkter och ständigt kompletterar linjen med nya luktar.

På frågan om vilken typ av vätska för elektroniska cigaretter som är mest utsökta finns det inget svar. Oavsett de olika toppar måste du välja en bensinstation baserat på personliga preferenser. Till exempel, om du inte gillar lukten av vattenmelon, köp inte en vattenmelon fyllning. Denna faktor är uppenbar, men många tror utan tvekan olika betyg och åsikter från andra, och slänger sedan den nyförvärvade fyllningen på grund av sin obehagliga smak.

Här är det värt att nämna: det finns alternativ som gillar om inte alla, då många. I forum som ägnas åt att sväva är sådana fluider upptagna av separata ämnen, och mångfalden i deras smak diskuteras av de flesta användare.

Bland ovanliga, exotiska smaker rekommenderar vi att du uppmärksammar följande. Dessa smaker kommer utan tvekan att komma under själen av krävande gourmeter.

Topp 3 exotiska smaker:

 1. Crunch Coil "Qellep" - skarpa anteckningar av rom och en viss söthet ger denna gjutning en distinkt identitet. Dess smak är hård, men eftersmakningen är ganska mild och trevlig. Doften kan konfidentiellt kallas berusande, lite till och med påträngande, men det här är skönheten hos denna tankning.
 2. Fem pantar «Sixty Four» - mint, likör, grapefrukt och grön gurka. Denna smakpyramid är ovanlig i sig, och när den röktas känns det bara en förtrollande komposition. Hällen uppdaterar och uppfriskar, och den piquanta lukten av grön ger den sin smak.
 3. TMAX Juice "Snake Oil" - denna tankning har till och med ett antal utmärkelser, så att dess "bästa" status bekräftas på officiell nivå. Inte det faktum att alla kommer att tycka om det, men anisens anteckningar i kombination med citrus kommer noggrant att ge en rad nya känslor till både nybörjare och professionell viper.

Vi alla från barndomen älskar saftiga bär och frukter. Därför är fruktsmakar för e-cigs också mycket populära.

Topp 3 fruktsmak:

 1. Kosmisk dimma "The Shocker" - mest som en smak av tropisk lemonad med anteckningar av jordgubbar;
 2. Fem panter «Grandmaster» - ett mångfacetterat doft av exotiska frukter och anteckningar av en mogen banan;
 3. Crunch Coil "Mishmash" - Grenadin och torkad frukt fångas i smaken, vilket ger denna nyans en speciell betydelse i vampyrsamlingen.

Smaker som simulerar klassiska cigarett- och tobaksmakupplevelser förblir oföränderligt populära.

Topp 3 tobaksmak:

 • Crunch Coil "Cavendish" - hällning upprätthålls i en ekfat, har en rik smak av tobak och hasselnöts eftersmak.
 • Halo "Southern Classic" är en ganska icke-standardvariant med tillsats av citrusnoter, vanilj och honung.
 • Halo «Captain Jack» - en stark, manlig version för älskare av nikotinpåfyllningar.

Många gillar färskhet inte bara i tandkräm och tuggummi, utan också vid svängning. Speciellt för sådana vapers vi hämtade upp de mest intressanta uppfriskande vätskor.

Topp 3 uppfriskande doft:

 • Fem pander «Bowden's Mate» - choklad, vanilj och pepparmynta: en kombination som definitivt ger livskraft.
 • Kosmisk dimma "Kryptonite" - denna fyllning ger en tjock ånga, och dess smak är mer som en kall melon och godis.
 • EVO-ånga "Coconut Mojito" - det här alternativet är helt kokos, men trots det har det en mångsidighet och unikhet.

Älskare av sötsaker kommer definitivt att tycka om smaker, imitera alla slags desserter och läckra cocktails.

Topp 3 söt smak:

 • Halo "Malibu Menthol" - pina-colada med mentol: icke-standardvätska för söt tand.
 • Fem pjäser "Absolut Pin" - lukten av tobak absinthe, blandad med kanel och karamell, bekant för många vampar.
 • Kosmisk dimma «Mjölk & Honung "- denna fyllning innehåller smaken av het mjölk, mjuka marshmallows och honung.

Du kan se att i den givna toppen är alla alternativ indelade i grupper: detta kommer att hjälpa till att bestämma nybörjare och till och med erfarna ångbåtar. Lita på betyget med absolut säkerhet är inte värt det, men du måste köpa minst en kopia av fyllningen från listorna för varje viper. Dessa fyllmedel för EG har åtminstone ovanliga, mångfacetterade smaker.

 • Spara inte på att köpa vätskor, eftersom vissa dyra alternativ kan helt enkelt imponera med deras kvaliteter och originalitet.
 • För att skapa din personliga topp för alltid, försök så många olika alternativ som möjligt.
 • Efter ett tag försöker du djärvt att blanda det passande till varandra eller dina favoritfyllare själv;
 • justera smaken genom att öka kraften och spänningen hos ES.

Se en översikt över de bästa smakerna för elektroniska cigaretter från en populär tillverkare.

Vilken typ av vätska ut för e-cigarett

Om du väljer att sluta röka med hjälp av elektroniska cigaretter, eller helt enkelt vill uppgradera till en mer skonsam metod för rökning, utan någon speciell vätska du inte kan göra. Och här börjar det största problemet: ett stort urval av märken och typer kan tvinga någon att gå vilse. Det är nödvändigt inte bara för att finna en pålitlig tillverkare, men också att välja önskad fästning.

För att bättre förstå de sorter av lösningar för elektroniska cigaretter, till att börja med måste du veta deras sammansättning. Någon vätska består av följande komponenter:

I sin tur är nikotinbasen av flera typer:

 1. Vanligt (6 delar propylenglykol och 4 delar glycerol). Sådan vätskeångan identifierar det genomsnittliga antalet och har en behaglig smak. det har också en god indikator TX (m. n. "punch i halsen", från vilken uttrycket inklusive oberoende mottagna tillfredsställelse från elektroniska cigaretter).
 2. Velvet Cloud ska välja om du egenhet propylenglykol. Detta ljus nikotinlösning i destillerat vatten och glycerin, som vid användning frisätter mycket ånga. Han har en svag och dåligt TX uttalas smak.
 3. Is Blade- vätska för elektroniska cigaretter på grundval av propylenglykol och destillerat vatten med den starkaste TX och skarp smak.

Om du inte är allergisk mot propileglikol, bättre att välja en liten flaska konventionell eller traditionell lösning med önskad styrka. Även om den mest koncentrerade vätskan kommer att verka svag, kan du försöka gå till Ice Blade.

Hur man beräknar lösningen av en fästning

Till att börja med måste du veta vad en känsla av tillfredsställelse från de elektroniska cigaretter och nikotin mättnad är mer beroende av hur och hur ofta flytande, liksom batterispänningen, än vilken typ av vätska du väljer fästning. I de flesta fall väljs på basis av sina egna erfarenheter. Och ändå måste börja någonstans.

Ta ett enkelt exempel. Var uppmärksam på innehållet av nikotin i tobaken du bekant varumärke, och sedan multiplicera det med antalet cigaretter du röker per dag. Till exempel, om det i ett stycke innehåller 0,7 mg nikotin och om du röker 25 per dag, mängden nikotin som kroppen används, kommer att vara lika med:

0,7h25 = 17,5 mg per dag.

nödvändig vätska fästning för elektroniska cigaretter kan väljas på basis av detta. Normalt är följande klassificering som antagits av tillverkare:

I vårt exempel kommer att passa en lösning med en koncentration av 16-18 mg / ml. Kom ihåg att vid beräkningen av bästa runda siffran nedåt och välj svagare vätska. Så om du röker 20 stycken per dag, var och en innehållande 0,7 mg nikotin, då ditt resultat kommer att vara:

Därför måste du välja den lösning styrka 11-12 mg / ml. Om du känner att han fortfarande är svag för dig, kan du ta den koncentrerade vätskan och föra slottet till höger.

Video: hur man fyller e-cigarett

När det gäller smak, då i allmänhet alla individuellt. Tillverkarna erbjuder en mängd som bländade i bokstavlig mening. I allmänhet kan alla smaker delas in i tre kategorier:

 • tobak;
 • frukter (körsbär, äpple, persika);
 • alla andra (kaffe, choklad, etc.).

Den största efterfrågan på tobak. Frukt utvalda fans vattenpipa och kaffe eller choklad ofta köpas som ett experiment. Tänk på att vätskan med samma namn från olika företag kan variera kraftigt sinsemellan, och har liknande smaker kommer att bli mycket svårt att se skillnad. Du kan även experimentera Om så önskas, blanda olika utföranden med varandra.

Att välja en bra vätska för elektroniska cigaretter, är det nödvändigt att ta hänsyn till ett antal parametrar. Om du inte är allergisk mot propylenglykol och du föredrar en mild smak och koncentration, köpa en lösning med ett märke av "traditionella" eller "normal" (60% propylenglykol och 40% glycerol). Fortress beräknas baserat på antalet cigaretter rökta per dag, och smaken justerades så att du gillar det.

Och kom ihåg att även om e-cigaretter är inte lika skadligt som vanligt, att engagera sig i dem också, inte värt det. Det är bättre att behandla dem som ett mellansteg innan den slutliga avslag på en dålig vana. Tro mig, att vara fri från missbruk väldigt cool man!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + = 20