Fluid hover

Ranking av de bästa smakerna för elektroniska cigaretter: Top 3 i alla kategorier

Elektroniska cigaretter har blivit populära för inte så länge sedan, men just nu har många rökare bytt till veyping (ångande process). Även de som aldrig har varit nikotin gisslan, satte sig på nymodig kul. För- och nackdelarna med denna hobby demonteras i många artiklar, men vad som specifikt till detta kan du hitta information om smak, smaker och andra kriterier för goda gjutgods. Denna term betecknar Liquid för elektronisk cigarett (ES), som kan ändra stämningen i nästan alla modeller. Undantag är förångare, som är utformade för ett visst antal länkar och inte demonteras för ersättningsartiklar eller något annat.

Vad är en vätska för ES?

Fyll - detta är en speciell, ofta smaksatt vätska som ger en smak av under ångande. När veyping blev populär, även hyllorna i konventionella tobaksaffärer fyllda med olika typer av enheter för rökning elektroniska cigaretter. För att välja mellan ett sådant område är ganska svårt, särskilt nybörjare, men här är det värt att notera att alla fyllnadskompositionen liknar varandra, och detta förenklar köpprocessen.

Vätska säljs i flaskor, vanligen plast, 10 eller 30 ml. Ibland hittar du alternativ "på kran", och då priset på prislappen kommer att innebära upp till 1 ml.

Viktigt! Veyperam nybörjare rekommenderas inte att köpa bara fylla i stora flaskor, som en viss smak kan snabbt bli uttråkad eller inte gillar.

Alla vätskor skiljer sig i smak i tre typer:

Nu säljs och mixar som kombinerar bara två alternativ i listan. Så att förutom de vanliga smaker, såsom mynta, nikotin, kaffe, choklad, kan du ganska original, såsom: cherry is, stark cappuccino. Specifik stämpel, som innehåller de bästa smakerna för elektroniska cigaretter, inte existerar. Det finns bara en lista över de mest ovanliga, ljusa fyllmedel som inte kommer att lämna likgiltig för rökaren, men detta kommer att diskuteras senare.

Förvara vätskan i en sval och mörk plats, att de inte har försämrats under en kort tid. Efter att ha öppnat flaskan innehållet kan vara lite oklart, är det ett normalt fenomen som uppstår på grund av vissa egenheter i kompositionen.

I själva verket den fyllmedel för ES - det finns en viss smak, som ofta innehåller kemiska element. Så först måste du inse att alla naturliga fyllningar inte existerar. Deras kompositioner, trots mångfalden av intervallet, inte mycket olika varandra.

Nödvändiga ingredienser i någon filler är det:

 • vatten (12%);
 • propylenglykol (medicinsk substans har ingen negativ inverkan på den person);
 • glycerin (ett populärt kosttillskott är säker i små mängder);
 • smak.

Ett valfritt element i kompositionen är nikotin. Från det ögonblick det blev populärt smaklig skyhöga, ES många människor som inte har ett beroende av nikotin, köpa enbart till förmån för smak och rök.

När du väljer ingjutning är nödvändigt att uppmärksamma innehållet och mängden nikotin i dess sammansättning. De som vill sluta röka, är det bäst i ett tidigt skede för att köpa dessa alternativ, där en 14 mg / ml, som i en konventionell cigarett på 0,7 mg. Det vill säga att mängden nikotin, tobak i förpackningen, måste du multiplicera med 20 gånger, och på grundval av detta resultat väljer påfyllnad.

Förresten, om du lita på dessa siffror, ML 1 fylla Fortress 20 cigaretter, det känns bara svagare. Med tiden bör mängden nikotin gradvis minska och sedan kommer att växa ur denna skadliga komponenter.

Viktigt! De som inte har ett beroende till rökning, är det bättre att inte köpa en vätska med halten av skadliga ämnen, och behandlar inte killen eftersom detta spel har också en negativ effekt på kroppen.

Den mest utsökta vätska för elektroniska cigaretter - de som har tagit till sig. Det finns inga särskilda urvalsfaktorer, som lämpar sig för alla veyperu, eftersom valet att fylla även matvanor kan jämföras. Det enda du behöver förlita sig - är det ovan nämnda innehåll av nikotin, att inte göra misstag i början.

På välkända tillverkare kan hitta alternativ med den bästa balansen mellan kvalitet och pris, men alla vätskor skiljer lite i sammansättningen, så att denna faktor bestäms enbart på yttranden från veyperov "oldies". Dessutom finns det kastar en mycket varierande och intressanta smaker som avslöjas gradvis, och detta är som i aktion på parfym.

Som tidigare nämnts, till toppen av de bästa smaker för alla rökare att det är omöjligt, men det finns mycket specifika tillverkare, är en prioritet.

Om du distribuerar dem i popularitet, kommer det att släppas följande betyg:

 • 1: a plats. Tobak - fast existerande under en lång tid och haft tid att vinna sympati för många rökare. Företaget har ett varierat utbud, som ständigt uppdateras med nya smaker. Dessutom har den en kvalitet och rikedomen i smaker som särskilt som veyperam. Hittills är de produkter som kommer ut under detta varumärke säljs i nästan alla specialbutiker, vilket återigen understryker sin status.
 • 2: a plats. Joyetech - detta företag har mer än 40 typer av fyllningar, smaker som börjar med klassiska och slutar nästan gourmet. Förresten, även ger det ett komplett paket för elektroniska cigaretter, och därmed förtjänar en speciell plats i toppen. Fyll detta företag har enda negativa: en tjock konsistens, på grund av vilken ånga kan brännas delar. En annan nackdel observerades för företagets produkter.
 • 3: e plats. VARDEX - kvalitet fyllmedel i detta företag är det värt att avsluta lite, men de olika smaker kommer att glädja den som söker något nytt och originellt. Citron sorbet, honung, blåbär och många andra alternativ är inkluderade i den permanenta linje fyller detta företag. Viskös vätska, men med hög kvalitet, dessutom besitter ett acceptabelt pris: cirka 15 rubel per 1 ml.
 • 4: e plats. RED Smokers - rysk varumärke, som producerar nästan perfekt fyllmedel för elektroniska cigaretter. Detta företag är särskilt bekymrad över kvaliteten, särskilt konsekvens, så att de fyller praktiskt taget inga nackdelar. Den enda nackdelen: den snabba kontamination av ES på grund av att vissa delar av kompositionen. Men liten negativ inverkan på förångaren de inte har en rad av röda SMOKERS kan du vandra.
 • 5: e plats. FLAVOURART - kända företag som tillverkar sina produkter i Italien. Ett stort sortiment av olika dofter, god kvalitet och relativa överkomliga priser. Fyll företaget lättast att hitta och ordning på Internet, men i vissa städer är det också presenteras. Minus: nikotin smak av många köpare inte likna verkliga tobak och lite sura.

Förresten, den dyraste vätska för e-cigaretter är inte nödvändigtvis den mest utsökta, men denna klassificering kan implicit åberopas, eftersom den består av verkliga recensioner. Åtminstone dessa företag producera högkvalitativa produkter och ständigt fyllas med ny linje av dofter.

På frågan om vilken typ av vätska för e-cigaretter de mest utsökta, inga enkla svar. Oavsett de olika toppar att välja fyllningen du behöver baserat på dina personliga preferenser. Till exempel, om lukten vattenmelon inte gillar nybörjare badare, han ska inte köpa vattenmelon fyllning. Denna faktor är självklart, men många tror villkorslöst olika betyg och andras åsikter, och sedan kasta fyllningen nyförvärvade på grund av dess obehagliga smak.

Det är värt att påpeka: det finns alternativ som är populära, om inte alla, många. Forumen tillägnad guy sådana vätskor ockupera separata trådar, och mångfalden av deras smak diskuteras av de flesta användare.

Bland de ovanliga, exotiska smaker råder dig att uppmärksamma följande. Dessa smaker, utan tvekan, kommer att falla i duschen krävande gommar.

Top 3 exotiska smaker:

 1. Crunch Coil «Qellep» - skarpa toner av rom och viss sötma ger detta hälla identitet. Smaken är skarp, men eftersmaken är ganska mjuk och behaglig. Doften tryggt kan ringa berusande, även lite besatt, men detta är charmen med denna avgift.
 2. Fem Bönder «sextiofyra» - mint likör, grapefrukt och grönt gurka. Denna pyramid av smaker i sig är ovanligt, men det känns när rökning Incredible sammansättning. Hälla en uppfriskande och stärkande och syrlig doft av grönt ger den dess smak.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - denna tankning finns även en rad utmärkelser, så dess status är "bättre" bekräftas på tjänstemannanivå. Inte det faktum att det kommer att glädja alla, men smaken anteckningar av anis i kombination med citrus exakt föra rad nya upplevelser för både nybörjare och professionella veyperu.

Alla av oss från barndomen älskar saftiga bär och frukt. Det är därför som fruktsmaker för e-cig också njuta utbredd popularitet.

Top 3 fruktaromer:

 1. Cosmic Fog «Rysaren» - de flesta smaker som saft med tropiska toner av jordgubbar;
 2. Fem Bönder «Grandmaster» - en mångfacetterad doft av exotiska frukter och noter av mogen banan;
 3. Crunch Coil «Mishmash» - smaken är fångade grenadin och torkad frukt, vilket ger att fylla en särskild betydelse i veypera samling.

Alltid förbli populära smaker gjorda för att simulera klassiska cigaretter och tobakssmak.

Topp tre tobakssmak:

 • Crunch Coil «Cavendish» - skuggning åldern på ekfat, har en rik tobakssmak och eftersmak av hasselnöt.
 • Halo «Southern Classic» - det är ganska ovanligt version med tillägg av citrus anteckningar, vanilj och honung.
 • Halo «Captain Jack» - stark, maskulin alternativ för älskare av nikotin påfyllnad.

Många älskar färskhet, inte bara i tandkräm och tuggummi, men när en kille. Särskilt för sådana veyperov vi plockade den mest intressanta flytande uppfriskande riktning.

Top 3 uppfriskande smaker:

 • Fem Bönder «Bowden kompis» - choklad, vanilj och mynta tart: en kombination som är säker på kommer att ge glädje.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - detta ger hälla tjock ånga, och dess smak är mer påminner om det kalla melon och godis.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - detta alternativ är helt kokos, men trots detta har den mångsidighet och unika.

Söt älskare kommer att uppskatta smaker gjorda för att simulera alla typer av desserter och läckra cocktails.

Topp 3 söt smak:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada med mentol: icke-standardiserade vätska för en söt tand.
 • Fem Bönder «Absolute Pin» - bekant för många absint veyperam lukt av tobak blandat med kanel och karamell.
 • Kosmisk Fog «Mjölk & Honey »- detta inkluderar att fylla smak av varm mjölk, mjuk zefirok och honung.

Det kan noteras att i utrymmet överst alla alternativ är indelade i grupper: Detta kommer att bidra till att avgöra nybörjare och även erfarna badare. Förlita sig på rating med absolut säkerhet är inte nödvändigt, men att skaffa dig minst en kopia av listorna måste fylla varje veyperu. Åtminstone dessa fyllmedel har ES extraordinära, mångfasetterade smaker.

 • inte snåla på inköp av vätska, som vissa dyra alternativ helt enkelt kan slå deras kvalitet och originalitet;
 • att skapa din personliga topp hela tiden, prova så mycket som möjligt de olika alternativen;
 • efter ett tag djärvt försök att blanda bäst lämpade för varandra, eller deras egna favoritfyllmedel;
 • justera smaken genom att öka kapaciteten och spänningen EG.

Se en översikt över de bästa smakerna för elektroniska cigaretter från en populär tillverkare.

Fluid kille: vad du ska välja? Den bästa flytande för elektroniska cigaretter

Högkvalitativ vätska för elektronisk hover och dess kompetenta val kommer att säkerställa att erhålla maximal gastronomiska glädje av processen för e-rökning. Hos personer, den viktigaste komponenten veypinga kallas "zhizha9raquo;. Filler för elektroniska cigaretter inte nödvändigtvis finns i butiker dyra märken: kan köpas vätskan priskris, och även laga mat själv. Det är dock värt att notera sökupplevelsen flesta e-rökare: genom trial and error Sök efter sulan kan pågå i månader. Vi presenterar våra köpa tips "slam", för- och nackdelar för dess användning, samt den bästa vätska för ånga.

Den första frågan som kommer att be en novis ägare av elektroniska cigaretter, sannolikt kommer att vara: vad som finns i vätskan under en pojkvän? Det finns ingenting överraskande i ett sådant intresse, eftersom det är en del av produkten är oftast direkt proportionell mot hans nackdel och återspeglar inverkan på kroppen. Men i fallet med "zhizhi9raquo tillverkare; Vi kommer att kunna spåra mönster av varaktighet och beständigheten sammansättning. Som underlag alltid komma från samma ämne, vilket är den största skillnaden ligger i produktens kvalitet.

"Iskhodnikami9raquo; Följande ämnen agerar för att producera e-vätska:

propylenglykol blir en flytande bas för blandningen. Dess egenskaper minskas för att förbättra interaktionen mellan en andra ämnen, såväl som ökat uttryck av smakkarakteristika ånga;

Glycerin är ansvarig för ånggenerering och begränsning "blåser i halsen." Komponent andel av en given substans i en blandning av direkt kännetecknar dess mjukhet och profusion ånga;

Destillerat vatten (destillat) - lösningsmedel. Element konkretiseras de vätskeplym egenskaper. Förutom att förläna fluiditet destillat absorberar andra element: till exempel, en vätska för flytande med ett högt innehåll av vattenånga former mindre än "uppslamning" med en lägre fraktion av destillat;

nikotin. Tillsatsen av denna substans i blandningen medger elektroniska cigaretter blivit ett alternativ till tobak. Beroende procent nikotin som finns i fluiden, är dess styrka bestämd;

smak kanske inte är det viktigaste, men en viktig komponent, är ansvarig för att få glädje av rökning. Med hjälp av konventionella smaksättnings par bibringar frukt, choklad, mynta och andra smaker.

Det genomsnittliga förhållandet av propylenglykol, glycerin, doftämnen, nikotin destillatet är 55, 35, 10, 10 och 10%, respektive. Naturligtvis andelen element som används, såväl som andelen av beståndsdelarna, beroende på tillverkaren. Till exempel, vissa märken väljer att komplettera traditionella vätska för ångkokning andra komponenter.

Hur man definierar en fästning e-cigarett vätska?

Såsom tidigare angivits, bestämmer blandning fästning nikotindosen i "issörja". Beroende på innehållet av nikotin substans i en ml flytande fyllmedel för cigaretter elektroniska uppdelade i följande kategorier fästning vanliga namn:

Ingen (ingen) - 0 mg.

Lite (lätt) - 3 mg.

Låg (låg-nikotin) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Höga (starka) - 18 mg.

Mycket hög (mycket stark) - 24 mg.

Etiketterna är ofta påträffas i doser 9, 11 eller 16 mg. I själva verket mindre avvikelser från normerna i fästningen av vätska och dess innehåll av nikotin är inte dödlig.

Fluid kille: välj fästning

Det är väl känt att den elektroniska cigaretten - en av de metoder för att bli av med tobaksberoende. För att få maximal glädje av inandning av ånga elektronisk cigarett kan plocka upp fästning "slurry" i enlighet med de tidigare förvärvade smakvanor.

Först av allt ska vi tala om "nulevke9raquo; eller ingen nikotin i e vätska. En liknande trick tillåter inte hållit röka innan att upptäcka världen veypinga utan att skada hälsan eller risk för missbruk. Till noll fästningen bör röra sig och erfarna önskas, en gradvis minskning av förhållandet av milligram nikotin till den totala vikten av blandningen. Några recensioner tyder på effektiviteten hos en sådan metod för att övervinna suget efter cigaretter.

Om dina planer är det ingen idé "sluta röka", det betyder inte att den elektroniska cigaretten - en onödig lyx. Tvärtom kommer köpet av denna enhet ersätter den skadliga tobaksrök till ofarlig ånga utan psykologiska nycker av kroppen. Rökare med erfarenhet rekommenderas att välja den flytande mättnaden i enlighet med styrkan av tidigare använda cigaretter. För att göra detta, summerar siffrorna av kolmonoxid, nikotin och tjära och få ett nummer som är lika med den optimala dina önskemål fästning elektronisk cigarett.

Vad är faran gömmer fyll elektroniska cigaretter?

Antagande av säkerhet elektroniska cigaretter har fått utbredd, men så långt det är sant och korrekt? Det är troligt att den allmänna synpunkt förslaget att den elektroniska cigaretten är inte en hälsorisk, det kan bara vara ett PR-trick tillverkare som vill sälja sina produkter på kortast möjliga tid.

Vätska för ångbehandling, sammansättning som vi diskuterade ovan, praktiskt taget ofarlig eftersom, till skillnad från tobak under hovring inträffar allokerings hartser, sot, kväveoxider och andra skadliga föreningar.

Den underliggande propylenglykol används oftast i kosmetika. Endast utgör en risk i fall av överdosering (6 g / 1 kg kroppsvikt). Vid måttlig användning det utsöndras naturligt.

Glycerin används i medicinska och farmaceutiska områden, livsmedelsindustrin och alla har terapeutiska egenskaper. Och om aromer och säga nej: om att äta inte hotar vår hälsa, en enkel andning och ännu mer så.

En sak att tänka på - egenhet av de enskilda ingredienserna vätskor.

Urval av de bästa vätskor att sväva

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter - Detta är inte unikt märkesvaror etikett eller förpackning. Perfect "zhizha9raquo; - fyllmedel som till fullo uppfyller dina behov utan att orsaka motvilja eller negativa känslor. "Gödsel", oavsett under vilka namn det innebär, skulle orsaka endast en behaglig känsla, nöje och absolut tillfredsställelse.

Vi föreslår att du bekanta dig med ett urval av produkter som kommer att kunna kämpa för stolta titeln "Den bästa vätska för elektroniska cigaretter."

Brand Liqua - det är upplevelsen av två generationer av italienska konstnärer. Kombinera en behaglig doft och en tjock ånga "LIQUI" ökar i popularitet runt om i världen. Det är möjligt att tillfredsställa även de mest krävande kunder. Företagsledningen ägnar stor uppmärksamhet åt sitt produktutbud.

Prefixet "miljö 9raquo; i flytande Ecoliquid titel är helt motiverat. För tillverkning av fyllmedel som används endast miljövänliga, naturliga ingredienser som uppfyller kraven i europeiska registret för kvalitetssäkring.

Kairos - en vätska för tysk kvalitet kille. Den mångfald och rikedom av smaker, densitet ånga, en känsla av "honung på halsen," anti-krisen pris - en "Kairos" har många fördelar.

Trots att vätska Prometey började säljas i CIS territorium nyligen har européer och amerikaner uppskattade produkt av hög kvalitet råvaror.

DIY: två alternativ samozamesa

Samozames slam - ett sätt att välja optimala för dig när det gäller smak e-vätska, och viktigast av allt, gjorde vätskor recept för killen inte har en gastronomisk begränsningar! Skapar ovanligt med den procentsats av blandningen på flera sätt:

Blandning smaker. Elementär natur med denna metod ligger i kombinationen av din favorit aromatiska och lägga till dem i grunden. Aromanapolniteli föreslog att blanda långsamt och ge den återvunna vätskan "otdohnut9raquo; inom 2-3 dagar.

Justerbar fästning uppnås genom blandning grundval av noll och hög hållfasthet med smaker. Den önskade koncentrationen beräknas från följande formel. Först, volymen av vätska med en hög koncentration av nikotin multiplicera koncentrationen av nikotin i den. Vidare, vätskevolymen med noll nikotinkoncentration multiplicerad med 0. Dessa nummer tillsätts. Det visade numret divideras med den totala volymen av vätska. vätskekoncentrationen är den slutliga siffran.

TOP vätskor för elektroniska cigaretter

Kommer nya vätska växa upp inför hans ögon intakta hyllor tilltäppta olika färgade burkar med attraktiva bilder. Och hur gör du välja mellan allt detta mångfald? I denna artikel kommer vi att skriva ut vätskor rating för elektroniska cigaretter. Flytande separation efter pris kategori.

Topp vätskor till Weipa 200 rubel.

Vanligtvis denna vätska, vilka är lämpliga för egoshek eller klassisk elektronisk cigarett med en svag utkast. De använder billiga dofter, eftersom dessa enheter ändå inte har bra vkusoperedachey. I vår rating av vätskor för Weipa detta pris segment av vätska kommer RedSmokers och Inrtrylab.

Det bästa vätska till Weipa från 200 till 500 rubel.

Detta är den vanligaste priset för gödsel. Det är budgeten och kvalitet. Sådana vätskor är idealiska för alla enheter. Det är dock nödvändigt att välja din egen baserat på dina personliga preferenser, som de säger smak och färg. I den övre delen av vätskor Weipa i denna prisklass är:

Varför dem? Tillverkare av flytande nikotin kontrollera kvaliteten och använder goda smaker. De är verkligen populärt med veyperov.

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter från 500 rubel eller "premki".

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter kallas premki. Namnet kommer från ordet premium, vilket indikerar att deras höga kvalitet i alla avseenden. De föredrar riktiga proffs i världen veypinga. Tillverkare av sådana vätskor gör de mest levande och ovanliga kombinationer i sin juice. Tillsammans med ångan får hela extravaganza smak! Även förpackning av sådana vätskor är mycket hög kvalitet. Överens, behaglig att hålla något kärt och behaglig vid beröring. Premki är den bästa vätska till Weipa. Den mest populära av vätska från premiumsegmentet i veyperov just nu är:

Vätskor veypshopov hyllor mycket, det ger möjlighet att prova olika smaker och olika tillverkare. Om den genomsnittliga prissegmentet kan sväva som en vätska "varje dag", kan premien vätskor du köper åtminstone för att skämma bort dig själv lite. Valet är ditt, men om du har några frågor, kan du skriva i chatten eller på vår e-post. Vi kommer definitivt att konsultera dig och hjälper dig att göra rätt val!

© 2013-2018 Laboratorie par - onlinebutik för elektroniska cigaretter (vape). 18+

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

80 − 76 =