Vätska för elektroniska cigaretter som är bättre

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter: vad ska du välja?

Elektroniska cigaretter är mycket populära idag. Detta beror främst på hälsoproblem och stränga anti-rökning lag. Den största skillnaden från den elektroniska enheten tobaksprodukt - ingen bränningen. Av denna anledning, tillsammans med ångan, kroppen kommer inte skadliga harts cancerframkallande skadegörare.

En mängd olika modeller av elektroniska cigaretter, ibland förbryllande rökare som har beslutat att överge de vanliga tobaksprodukter. Men när rätt enhet hittas, det är frågan om tankning. Vilken typ av vätska för elektroniska cigaretter att välja mellan olika smaker och varumärken?

Huvudingredienserna är densamma för alla vätskor, oavsett tillverkare.

 • propylenglykol;
 • glycerol;
 • destillerat vatten;
 • syntetiskt nikotin;
 • smak.

Propylenglykol (PG) - en färglös, lätt viskös vätska med en söt smak, lösligt i vatten. Det brukade smak mättnad. PG bas gjorde alla kokvätska smaker.

Glycerin (VG) - oljig, färglös vätska som används för densitet av ånga. Han blir som cigarettrök.

destillerat vatten Späd blandningen med PG och VG, det ger den nödvändiga fluiditeten för att stabilisera avdunstning.

syntetiskt nikotin Det används för att göra fästningen. I olika typer av flytande nikotin som finns i olika mängder (från 0 och högre)

smakämne - Denna ester förläna flytande aromgivande egenskaper.

Alla ingredienser städas mycket effektivt användas inom olika områden: apotek, matlagning, kosmetika.

Någon hög kvalitet vätska för elektroniska cigaretter har en bas sammansatt av glycerin och propylenglykol.

Standardförhållande av dessa komponenter är:

Vatten, smakämnen och flytande nikotin (inte alltid används) upptar endast 10% av den grundläggande kompositionen. Den traditionella basen är den genomsnittliga: måttlig avdunstning, en genomsnittlig punch till hals och lungor smak.

Utöver de traditionella fundament, det finns en icke-standardförhållande av propylenglykol med glycerol. Öka dosen av en komponent för att uppnå en viss effekt eller allergi mot ett av de ämnen. Förhöjda nivåer av propylenglykol ger en måttlig mängd rök, men ett hårt slag mot halsen. Glycerin, tvärtom, ökar mängden av tät ånga, men dess styrka är minimal.

elektronisk cigarett ger fästning syntetiskt nikotin som finns i vätskan för fyllning. Välja enskilda fyllning beror på styrkan och smakpreferenser.

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter av fästningen:

 • Påfyllning utan nikotin (0mg / ml) lämplig för upphörande och har en psykologiskt beroende på rökningsprocessen;
 • Super enkel påfyllning (6 mg / ml) för upphörande, liksom de som inte har behov av nikotin (rökning for fun "för företaget");
 • Ljus (11-12mg / ml) för rökare super cigarettändare;
 • Stark vätska (16-18mg / ml) lämplig för fläktar eller ljusa cigaretter;
 • Superstarka (24 mg / ml) för fans starka cigaretter, som är beroende av nikotin.

Fästning önskas kan bestämmas på ett enkelt sätt: antalet nikotininnehåll på de vanliga cigaretter multiplicerat med 30, krävs det totala värdet forten.

På den extra känsla av styrka och inflytande av anordningen. Ju mer kraftfulla instrument, desto mer intensiv avdunstning.

Tillverkare för påfyllnad blanda en hel del. Men baserat på valet av köpare, är det möjligt att bestämma det mest populära vätska för elektroniska cigaretter.

 • Armango - certifierad av ett ryskt bolag för produktion av vätskor med en mängd olika smaker, rimliga priser och utmärkt kvalitet. Flaskorna är lätta att använda, har en dispenser, färgkodade nikotin och öppningskontroll.
 • SafeLiq - budgetpost från ryska tillverkare. Olika mängd frukt smaker av olika mättnad, samt en linje med en ren smak av tobak.
 • Red Rökare Corsar - budgeten alternativet fylld olika smaker, men vätskan är mycket rik, har en hög koncentration av aromer.

 • Dekang - kinesisk tillverkare tillverkar produkter i enlighet med recepten i hans land. De har 50 smaker destinationer som kommer att tillfredsställa några ovanliga smaker.
 • Joyetech - världsledande inom försäljning av premium vätska för elektroniska cigaretter. Varje parti har släppt en fortsatt överföring av smak, tack vare flerstegs produktion av blandningar under strikt kvalitetskontroll.
 • Vardex - kvalitet blandningar kontrolleras av företaget. Utbudet är mycket smalare än av världens producenter, men varje del är original nog.

 • Flavour Art - Italienska vätska presenterar mer än 100 namn. Samma företag producerar ett kit för egenproduktion av blandningen.
 • Savourea - producerar premium vätskor för elektroniska cigaretter. Varorna har tillverkats i läkemedelsföretag och har en mycket hög kvalitet. Tobak blandar kompositioner slätas tillsatser. Fluid utan tobak är mycket ovanligt och mättnad.

För att ta reda på vad den bästa vätska för elektroniska cigaretter för nybörjare veypera måste du först och främst styras av sin smak och nikotininnehållande behov.

Enligt smaker av blandningen kan delas in i 3 kategorier:

 • Tobak allmänt konsumeras. Är det möjligt att erhålla det flytande rök-liknande effekt från en konventionell cigarett;
 • Ätbara har smaker av bär, frukt, sötsaker, örter;
 • Ovanliga flytande drycker nyanser: rom, absinthe, cola, populära drinkar.

Varje blandning är typiskt närvarande bukett av lämpliga doftämnen. Vid inandning en smak kan kännas när en annan utandning och eventuella angenäm eftersmak.

Vid övergång från vanliga cigaretter till elektronisk person kan vara svårt att känna och urskilja smaker, särskilt tobak. Därför rekommenderar experter som börjar med "ätbara" vätskor, kommer de att hjälpa att lära sig att "höra" smak och välja den bästa för dig själv. Efter ett par veckor, kan du gå till tobaksblandningen.

Medan alla är olika denna term. För att hitta "sin" vätska måste vara något nytt kan du prova oftare. Denna process kommer att medföra en hel del nöje.

Nybörjare veyperu svårt att avgöra vilken av de mer än 200 befintliga smakblandningar att välja mellan. Topp vätskor för elektroniska cigaretter smak är indelad i kategorier.

 • Crunch Coil «Qellep» - örter, rom och söta toner bifogade vätska sälta.
 • Fem Bönder «sextiofyra» - smaken av den älskade "Mojito". Som en del av smaken av en färsk gurka, mynta likör och citronskal.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - varje erfaren veyper vet detta smak. Brittisk absint med en lätt citrussmak skapar en otrolig känsla.

 • Crunch Coil «Mishmash» - en blandning av torkad frukt och sura grenadin sirap som män och kvinnor.
 • Fem Bönder «Grandmaster» - kombinerar smaker av banan och krämig karamell.
 • Cosmic Fog «Rysaren» - jordgubbar, citrus och tropiska frukter avlöser varandra vid ett andetag.

 • Crunch Coil «Cavendish» - vätska, lagras i ekfat med en söt smak av tobak Cavendish och nötig eftersmak.
 • Halo «kaptenstålar» - stark tobakssmak med fyllig rom, vari nikotinkoncentrationen är inte hög.
 • Halo «Southern Classic» - tobaksblad i kombination med smak av honung, vanilj, citrus och kryddnejlika.

 • Fem Bönder «Bowden kompis» - en blandning av söt choklad med färsk mynta slutar med vaniljsmak.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - en kombination av färsk melon med en klubba.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - en exotisk blandning av kokos, kalk och mynta låna en tropisk smaktoner av denna svåra.

 • Fem Bönder «Absolute Pin» - den mest komplexa sammansättning med doften av kanel och karamell söt, den slutliga smaken av absint.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, mjölk, söt mentol smak som Pina Colada cocktail.
 • Kosmisk Fog «Mjölk & Honung »- en varm doft av mjölk och honung gör det möjligt att koppla av och få en bra känsla från rökning.

Tipsa en specifik smak blandning är mycket svårt, eftersom det är individuellt. Om det är svårt att göra det första valet, kan du fokusera på de mest populära smaker. För information om de populära kroppsvätskor kan erhållas från försäljningsdisken eller be "experter".

Premium vätska alltid bara av de finaste kvalitet råvaror, har strikt kontroll, i linje med internationella kvalitetsstandarder. Förpackning nödvändigtvis märkt med partinummer, förseglat kapsylen, vilket indikerar frånvaron av föroreningar. En kvalitet par nästan 100% simulerar röka en riktig cigarett.

Se videorecensioner av olika vätskor för elektroniska cigaretter.

Vätska för elektroniska cigaretter: vad företaget är bättre översikt, tillverkare och feedback. Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

Relativt nyligen blivit populära elektroniska cigaretter. Detta är ett bra sätt att bli av med skadliga vanor - rökning. Vad finns det mer högkvalitativa vätska för elektroniska cigaretter? Vilket företag är bättre? Hur man gör rätt val? Vi inte bara analysera hur man väljer en vätska, men även dess arter, beräkning av fästningen, sorter av smaker och en hel del intressanta fakta.

Allmän information om vätska för elektroniska cigaretter. struktur

Filler för elektroniska cigaretter som säljs i specialiserade flaskor som sträcker sig från tio till trettio milliliter. Olika olika smaker: nikotin (med lukten av tobak känt), tonic (smak drycker och konfektyr), frukt och bär. Rekommenderas för flytande lagring - svalka och brist på direkt solljus. Vanligtvis efter att ha öppnat flaskan innehållet blir grumlig. Detta beror på att luft intag och anses optimal.

I grund och botten, all vätska för elektroniska cigaretter har samma sammansättning, oberoende av tillverkaren och prispolitik. Oftast består produkten av fem delar:

 • Vatten. Om kvaliteten på detta element, inte väsentligt har att säga, eftersom det var han som fyller vår kropp mer än hälften. De genomsnittliga flytande vatten cigaretter innehåller upp till 12%.
 • Propylenglykol antar en viskös blandning med brist på färg, med en svag doft och söt smak. Förutom vätska för elektroniska cigaretter används propylenglykol snabbt i medicin (för dekontamineringens ändamål är det närvarande vid tillverkning av farmaceutiska preparat som tas oralt, liksom i varianten av substitutet för blodplasma). Det anses vara ett acceptabelt livsmedelstillsats (T1520), eftersom det inte helt omfattar toxiner. Propylenglykol har upprepade gånger studerats i laboratorier. Forskare har försökt att ta reda på hur ämnet påverkar en person. Det bekräftades att detta element har absolut ingen negativ effekt på kroppen, förutom individuell intolerans.
 • Glycerin används oftare som ett kosttillskott (E422). Låt inte provet, som ingår i, hålla fast vid matlagningen. Glycerin är ofarligt för kroppen i en måttlig mängd.
 • Flavor. För att tillverka vätskor för elektroniska cigaretter i Joyetech, Dekang, Hangsen och många andra används endast tillåtna livsmedelsaromer av naturligt ursprung eller helt liknar dem.
 • Nikotin. Det finns inte alltid i vätskan för elektroniska cigaretter, eftersom det också finns nikotinvarianter. Självklart kommer vi inte att försäkra dig om att detta element är helt säkert, men andelen nikotin i bensinstationen är liten. Dess innehåll i vätskan för elektroniska cigaretter är fem gånger mindre än i konventionella tobaksvaror.

Många köper elektroniska cigaretter för att sluta röka. Ibland är det svårt att bestämma vilken smak som ska sluta, men vet alla hur man väljer styrkan av vätska för elektroniska cigaretter? Vi är säkra på att nej. Låt oss prata mer om det här.

Först av allt, när du väljer, måste du vara uppmärksam på procenten av nikotininnehållet. För att ta reda på vilken nivå som passar dig, måste du öka styrkan som anges på förpackningen av dina tobaksprodukter med tjugo gånger. Till exempel, om cigaretter indikerar 0,7 mg nikotin, då lämplig hastighet för dig kommer att vara 14 mg / ml. Du kan säkert välja tankning med sådant nikotininnehåll eller nära det. För att beräkna mängden fyllmedel du behöver, kom ihåg att 1,5 ml är ca 20-25 cigaretter.

Det är svårt att välja en vätska för elektroniska cigaretter. De tips som beskrivs i den här artikeln hjälper dig i den här frågan.

Utan tvekan vill alla köpa en kvalitets och lämplig produkt. Den bästa vätskan för att fylla på elektroniska cigaretter är den som du gillade mest. Oavsett pris, som vi hittat tidigare, har sådana produkter nästan identisk sammansättning. Dessutom sammanfaller effekten på människokroppen alla fyllmedel för elektroniska cigaretter. Det finns välkända företag som producerar dem. I de populära tillverkarnas varor finns det ett utmärkt priskvot, men vi talar om dem senare.

Utan tvekan, för att förstå hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter är det inte tillräckligt att bara veta om deras innehåll. Arom spelar också en viktig roll. Först och främst måste du överväga personliga preferenser. Om du har en allergisk reaktion mot en viss lukt, väljer du då den här smaken, inte värt den.

Ofta är fyllningen av elektroniska cigaretter uppdelad i tre smakkategorier - frukt, kaffe och nikotin. Ofta tillverkare att marknadsföra sina varor, skapa egna "cocktails" där de kombinerar två, och ibland tre dofter eller släppa helt nya. Olika smaker är ganska stora. För att inte vara felaktigt är det bättre att styras av dina önskemål. Nu vet du exakt hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, som du vill.

Kvalitet vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre?

Trots samma sammansättning finns det en viktig skillnad - kvaliteten på råvaror. Om du jämför vätskor till cigaretter, är det värt att komma ihåg att ju mer populär företaget, desto mer har det möjlighet att kontrollera råvarorna på alla tillverkningsstadier. Dessutom använder framstående företag ofta oberoende forskning som visar en kvalitet och säker komposition.

Tillverkarens popularitet och kostnaden är inte en garanti för kvalitetsråvaror. Nyligen har ett stort antal förfalskningar dykt upp. Vissa av dem innehåller butandion, vilket är farligt för kroppen. Sammansättningen bär inte alltid sanningsenlig information. Vissa tillverkare kommer med avsikt inte in i farliga ämnen. Ofta förekommande toppvätskor för elektroniska cigaretter är en villkorlig bedömning. När man väljer ett bättre fokus på kompositionen, återkoppling från andra användare och först och främst på deras preferenser.

Som vi tidigare sagt är värdet av vätskor för elektroniska cigaretter endast villkorlig information. Om du just köpt en sådan produkt och ännu inte är bekant med hela smaken kommer den här informationen att vara till nytta för dig. Vi samlade TOP-5 av de mest populära produkterna, vilket stoppade ett stort antal människor. Med denna information kan du enkelt välja vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre, och vad är kvaliteten på råvarorna, du kan enkelt bestämma med hjälp av vårt betyg.

Den första platsen i vårt betyg är taget av Tobacco. Produkterna från detta företag har förtjänat många rökares förtroende på grund av sitt goda värde och oklanderliga kvalitet. Denna tillverkare har länge fått en strålande erfarenhet av produktion av elektroniska cigaretter och deras komponenter.

Vad säger recensionerna? Till vätskan för elektroniska cigaretter från Tobacco klagar mycket få köpare. Många tror att företagets produkter kännetecknas av felfri smak och aromatiska egenskaper.

Fördelar och nackdelar med produkter från Joyetech

Den andra platsen i vår TOP-5 är fylld med vätskor för tankning av cigaretter från företaget Joyetech. Det är en av de största tillverkarna av elektroniska produkter och deras komponenter. Man tror att detta företag har det mest olika valet av smaker och smaker av vätskor, nämligen mer än 40.

Vi uppmärksammar översynen av vätskeföretaget för elektroniska cigaretter Joyetech. Sådana produkter har både positiva och negativa sidor. Vätskans konsistens är tjock nog. Som ett resultat kan vissa förångare brinna ut. Nackdelen med vätskor för elektroniska cigaretter från denna tillverkare är att denna utländska produkt. Priset beror på dollarn. Likväl är vätskans kvalitet på en höjd.

Den tredje platsen är upptagen av VARDEX. Detta är ett ryskt företag som producerar ganska exklusiva smaker, som limehonung, citronkarbet och många andra otroliga smaker. Denna vätska, som den tidigare, har en hög viskositet, vilket drabbar dåligt själva e-cigaretten. Priset är i genomsnitt 15 rubel per milliliter.

Den fjärde platsen i vårt betyg är upptagen av vätskor från röda rökare. Det är ett ryskt företag som är känt för sina produkter och dess oklanderliga kvalitet. Köparna noterar att sådana fyllmedel är läckra tillsatser. Nöjen och priset i proportion till hög kvalitet. Den enda nyansen i vätskor för elektroniska cigaretter från RED SMOKERS är att förångaren snabbt blir förorenad från dem.

Den femte platsen finns vätskor för elektroniska cigaretter från företaget FLAVOURART. Det är ett italienskt företag som har ett stort urval av smaker. Köparna tror emellertid att cigarettsmakar inte är som tobak. Det bästa alternativet innan du köper en sådan produkt blir hans provsmakning.

Efter att ha granskat vårt betyg kan du enkelt välja vätskan för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre, du kan se våra topp 5.

Otroliga smaker av vätska för elektroniska cigaretter

Vi har redan demonterat att alla smaker är indelade i tre kategorier. Var och en av dem är intressant på sin egen väg. Vet du vilka otroliga smaker som finns idag?

I strävan efter popularitet började många företag skapa smaker som åtminstone överraskar. Otroligt finns det vätskor för elektroniska cigaretter med smaken av chips, Coca-Cola, espresso, ost, ketchup, godis och till och med en tårta och en pumpa paj.

Om du saknar sommaren och uppfriskande drycker, kan du lätt köpa vätska med doft av mojito och pinacolada. Förutom cocktails kan du också prova en tankning med smak av vin och champagne. Om du tittar på maten och begränsar dig till söt, passar smaken av glass, ostkaka och andra delikatesser till dig. Även den mest krävande rökaren kan hitta vätskan för elektroniska cigaretter till din smak.

Historia om skapandet av elektronisk cigarett

Var och en av oss vet vad en elektronisk cigarett är. Vet alla vem som skapade det under vilket år? Otroligt var en elektronisk cigarett designad av en kinesisk apotekare för 16 år sedan. Han var sjuk med lungcancer, men han kunde inte ge upp missbruk och kom därför med ett alternativ.

De första släppta elektroniska nyheterna var ganska dyra, men de blev omedelbart sålda.

Den positiva sidan av elektroniska cigaretter

Elektroniska cigaretter under de senaste 10 åren har ständigt ändrats. Tillverkare hävdar att deras rök inte påverkar rökaren och miljön. Utan tvekan är det positivt att rökarnas saker inte är helt mättade med lukten av elektroniska cigaretter. Förresten, till skillnad från vanligt, är sådan rökning tillåten på offentliga platser.

Oavsett positiva egenskaper som elektroniska cigaretter inte innehöll, har de också kontraindikationer. De rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor, minderåriga, personer med hjärt-kärlsjukdomar och allergiska reaktioner.

Det är svårt att välja en lämplig vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre - vi hittade i vår artikel. Så låt oss sammanfatta. Om du bara tänker på att köpa en elektronisk cigarett, var noga med att läsa de enskilda kontraindikationerna och fördelarna med det framtida förvärvet. Om du redan har gjort ett köp och inte vet hur man väljer en vätska för det, väljer du först en lämplig fästning och bestämmer önskad smak.

Vårt betyg på vätskor för elektroniska cigaretter hjälper dig att välja den mest högkvalitativa tankningen. Noggrant studera vätskans sammansättning.

Elektroniska cigaretter - detta är ett utmärkt alternativ för rökare med erfarenhet. Om du vill bli av med missbruket kommer den elektroniska gadgeten med en mängd trevliga och ibland till och med otroliga smaker och smaker definitivt att hjälpa dig.

Vätskor för elektroniska cigaretter som är bättre

3 månader värd som en present!

 • Vill du ändra din värd?

  Ange saldot på kontot

 • 50% rabatt

  på Xeon E3 och Xeon E5 Start servrar!

 • Placera din webbplats i timeweb

  Shared Hosting

  Dedikerad server

  dedikerad server

  Adress: 196084, Ryssland, St Petersburg,

  Str. Zastavskaya, 22, byggnad 2, upplyst. А, 8 våning

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  26 − 22 =