Vätska för e-cigaretter

Vätska för elektroniska cigaretter: vad företaget är bättre översikt, tillverkare och feedback. Betyg vätskor för elektroniska cigaretter

Relativt nyligen blivit populära elektroniska cigaretter. Detta är ett bra sätt att bli av med skadliga vanor - rökning. Vad finns det mer högkvalitativa vätska för elektroniska cigaretter? Vilket företag är bättre? Hur man gör rätt val? Vi inte bara analysera hur man väljer en vätska, men även dess arter, beräkning av fästningen, sorter av smaker och en hel del intressanta fakta.

Allmän information om vätska för elektroniska cigaretter. struktur

Filler för elektroniska cigaretter som säljs i specialiserade flaskor som sträcker sig från tio till trettio milliliter. Olika olika smaker: nikotin (med lukten av tobak känt), tonic (smak drycker och konfektyr), frukt och bär. Rekommenderas för flytande lagring - svalka och brist på direkt solljus. Vanligtvis efter att ha öppnat flaskan innehållet blir grumlig. Detta beror på att luft intag och anses optimal.

I grund och botten, all vätska för elektroniska cigaretter har samma sammansättning, oberoende av tillverkaren och prispolitik. Oftast består produkten av fem delar:

 • Vatten. Om kvaliteten på detta element, inte väsentligt har att säga, eftersom det var han som fyller vår kropp mer än hälften. De genomsnittliga flytande vatten cigaretter innehåller upp till 12%.
 • Propylenglykol innebär sig trögflytande blandning med avsaknad av färg, med alltför stark doft och söt smak. Också vätska för elektronisk cigarett, propen snabbt används inom medicinen (i syfte att desinficera, är närvarande vid tillverkning av läkemedel, intas, liksom i utföringsformen av blodplasmasubstitut). Det anses tillåtet livsmedelstillsats (T1520), eftersom absolut ingen innehåller gifter. Propylenglykol har upprepade gånger undersökts i laboratoriet. Forskare har försökt att ta reda på effekten av substansen på människan. Det bekräftades att den negativa påverkan på kroppen av objektet har absolut ingen, inte räknar enskilda intolerans.
 • Glycerin används oftare som livsmedelstillsats (E422). Det tillåter inte testet, som en del av vilka är, att hålla ihop under tillagningen. Glycerin är ofarliga för kroppen i måttliga mängder.
 • Flavor. Med tanke på produktionen av vätskor för elektroniska cigaretter Joyetech kompositioner Dekang, Hangsen och många andra använder endast tillåtna livsmedelsaromer av naturligt ursprung eller helt liknar dem.
 • Nikotin. Han är inte alltid finns i vätska för elektroniska cigaretter, eftersom det finns beznikotinovye alternativ. Naturligtvis kommer vi inte garantera att objektet är helt säker, men andelen nikotin i en liten bensinstation. Dess innehåll i vätskan för elektroniska cigaretter är fem gånger mindre än konventionella tobaksprodukter.

Många människor köper elektroniska cigaretter att sluta röka. Ibland är det svårt att avgöra vad smak att stanna, men alla vet hur man väljer en flytande fästning för elektroniska cigaretter? Till att det finns. Låt oss tala om detta mer i detalj.

Först och främst när du väljer att uppmärksamma andelen nikotin. För att ta reda på vilken nivå som är rätt för dig som behöver du en fästning som anges på förpackningen till din tobak för att öka tjugo gånger. Till exempel om cigaretter givet 0,7 mg nikotin, kommer den hastighet lämplig för dig vara 14 mg / ml. Känn dig fri att välja tankning med nikotinhalt, eller nära den. För att beräkna den nödvändiga mängden filler, kom ihåg: 1,5 ml - ca 20-25 cigaretter.

Det är svårt nog att välja vätska för elektroniska cigaretter. Tips som beskrivs i den här artikeln kommer att hjälpa dig i denna fråga.

Visst, alla vill köpa en hög kvalitet och lämplig produkt. Den bästa vätska för elektroniska cigaretter - är den som kom att tänka på för dig. Oavsett priset, som vi såg tidigare, dessa produkter har nästan identisk sammansättning. Dessutom, påverkan på den mänskliga kroppen alla fyllmedel för elektroniska cigaretter konvergerar också. Det finns tillräckligt med välkända företag som producerar dem. Produkterna från populära tillverkare presenterar utmärkt värde för pengarna, men de kommer att diskuteras senare.

Utan tvekan, att räkna ut hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, inte tillräckligt för att veta bara om deras innehåll. Doften är också viktigt. Det första man måste ta hänsyn till personliga preferenser. Om du presenterar en allergisk reaktion mot en viss lukt, då följaktligen välja en smak är inte nödvändigt.

Oftast fylla elektronisk cigarett är indelad i tre smak kategorier - frukt, kaffe och nikotin. Ofta tillverkare att marknadsföra din produkt, skapa sina egna "cocktails" som kombinerar de två, och ibland tre smaker eller producerar helt nytt. Mångfalden av smaker är tillräckligt stor. För att undvika misstag, är det bättre att fokusera på sina preferenser. Nu vet du exakt hur man väljer en vätska för elektroniska cigaretter, som du kommer att njuta.

Högkvalitativ vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre?

Trots samma sammansättning, finns det en viktig skillnad - kvaliteten av råvaror. Om vi ​​jämför vätskan för cigaretter, är det värt att komma ihåg att de mer populära företaget, desto större hennes möjligheter att inspektera råvaror i alla stadier av produktionen. Dessutom företag använder ofta framstående oberoende studier som visar hög kvalitet och säker formulering.

tillverkarens popularitet och kostnader är inte en garanti för kvalitet råvaror. Nyligen har det funnits ett stort antal förfalskade produkter. Några av dem innehåller farliga för organismen butandion. Sammansättningen är inte alltid bär en sanningsenlig information. Vissa tillverkare medvetet inte passar farliga ämnen. Frekvent toppen av vätskor för elektronisk cigarett - ett villkorat rating. När du väljer en bättre fokus på sammansättningen av och recensioner från andra användare, först och främst, på deras preferenser.

Som vi sagt tidigare, vätskor rating för elektroniska cigaretter - detta är bara villkorligt information. Om du precis köpt denna produkt och är ännu inte är bekant med olika smaker, kommer denna information vara användbar för dig. Vi har sammanställt de 5 mest populära produkterna som stod ett stort antal människor. Med denna information kan du enkelt välja en vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag som är bäst och vad hennes kvaliteten på råvaror, kan du enkelt bestämma att använda våra ranking.

Första plats i denna rangordning är företaget Tobacco. Företagets produkter har tjänat förtroende hos många rökare, på grund av dess bra värde och oklanderlig kvalitet. Denna tillverkare har länge fått en stor erfarenhet av tillverkning av elektroniska cigaretter och deras komponenter.

Vad recensioner? På vätska för elektroniska cigaretter från tobaks klagar mycket få köpare. Många tror att företagets produkter är av oklanderlig smak och aromatiska egenskaper.

Fördelar och nackdelar med produkten från Joyetech

Andra plats i vår topp 5 hålla en vätska för fyllning av cigaretter Joyetech företag. Detta är en av de största tillverkarna av elektroniska produkter och komponenter. Man tror att detta företag har den mest mångsidigt utbud av smaker och dofter av vätskor, nämligen mer än 40.

Vi presenterar en översikt av företagets vätska för elektroniska cigaretter Joyetech. Denna produkt har både positiva och negativa sidor. Konsistensen av en tjock vätska tillräckligt. Följaktligen kan vissa förångare brinna. Nackdelen med vätskor för elektroniska cigaretter från denna tillverkare är det faktum att de varor som utländska produktionen. Priset beror på dollarn. Icke desto mindre, är kvaliteten av vätskan på en höjd.

Tredje plats går till VARDEX. Det är ett ryskt företag som tillverkar tillräckligt exklusiva smaker såsom kalk honung, citron sorbet och många andra otroliga smaker. Denna vätska är samma som den tidigare, har en hög viskositet, vilket är dåligt för de flesta e-cigarett. I genomsnitt är priset 15 rubel per milliliter.

På fjärde plats i vår ranking avgöras vätska från röda rökare. Ett ryskt företag, som är känd för sina produkter och sin oklanderliga kvalitet. Köpare notera att sådana fyllmedel är olika smaktillsatser. Nöjd med priset i förhållande till den höga kvaliteten. Den enda varning i vätskor för elektroniska cigaretter från företaget RED Smokers - är att de snabbt blir smutsiga från förångaren.

På femte plats bosatte vätska för elektroniska cigaretter från FLAVOURART företag. Detta är ett italienskt företag som har ett stort urval av smaker. Men köparna tror att cigaretter smakar inte som tobak. Det bästa alternativet att köpa en sådan produkt är dess smak.

Bekanta dig med vårt betyg, du väljer en vätska för elektroniska cigaretter lätt. Vilket företag är bättre, kan vi se i våra topp fem.

Otroliga flytande smaker för elektroniska cigaretter

Vi har redan diskuterat att alla smaker är indelade i tre kategorier. Var och en av dem i deras eget intresse. Vet du vad en otrolig smaker finns idag?

För att uppnå popularitet har många företag börjat skapa smaker som är minst överraskande. Otroligt, det finns vätskor för elektronisk cigarett med smak av chips, coca-cola, espresso, ost, ketchup, godis och även en tårta och pumpa paj.

Om du är uttråkad av sommaren och en uppfriskande drink, kan det lätt skaffa vätska med smak av mojito och Pinakolada. Förutom drinkar, kan du också prova att fylla med smak av vin och champagne. Om du tittar på din kost och begränsa sig till den söta, smaken av glass, ostkaka och andra delikatesser du ska vara nöjd. Även den mest kräsna rökaren kan hitta vätska för elektronisk cigarett din smak.

Historien om skapandet av den elektroniska cigaretten

Var och en av oss vet vad den elektroniska cigaretten. Gör allt ni vet, vem och vilket år det skapades? Otroligt, elektronisk cigarett utformade kinesisk apotekare 16 år sedan. Han var sjuk i lungcancer, men kunde inte ge upp missbruk och så kom upp med ett alternativ.

Först släpptes Prylar kostnaden är ganska dyr, men de var omedelbart säljas.

Positiva aspekter av elektroniska cigaretter

Elektroniska cigaretter för de senaste 10 åren, ständigt ändras. Tillverkarna hävdar att deras rök inte påverkar rökare och miljön. Otvivelaktigt är det positiva punkten att saker och ting inte röka helt impregnerade med lukten av den elektroniska cigaretten. Förresten, i motsats till den vanliga, så rökning är tillåten på offentliga platser.

Oavsett goda egenskaper inte besatt elektroniska cigaretter, de har också kontraindikationer. De rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor, minderåriga, personer med hjärt-kärlsjukdomar och allergiska reaktioner.

tillräckligt hårt för att hitta en lämplig vätska för elektroniska cigaretter. Vilket företag är bättre - vi hittade i vår artikel. Så för att sammanfatta. Om du bara funderar på att köpa en elektronisk cigarett, då ska du kolla in individuella styrkor kontraindikationer och framtida förvärv. Om du redan har gjort ett köp och inte vet hur man väljer en vätska för henne, först och främst välja en lämplig styrka och besluta om önskad smak.

Vår rating av vätskor för elektroniska cigaretter hjälper dig att välja den bästa kvalitet bensinstationer. Noggrant studera sammansättningen av vätskan.

Elektroniska cigaretter - det är ett bra alternativ för erfarna rökare. Om du vill bli av med missbruk, kommer den elektroniska gadget med en mängd roliga och ibland otroligt smaker och dofter definitivt att hjälpa dig.

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter: vad ska du välja?

Elektroniska cigaretter är mycket populära idag. Detta beror främst på hälsoproblem och stränga anti-rökning lag. Den största skillnaden från den elektroniska enheten tobaksprodukt - ingen bränningen. Av denna anledning, tillsammans med ångan, kroppen kommer inte skadliga harts cancerframkallande skadegörare.

En mängd olika modeller av elektroniska cigaretter, ibland förbryllande rökare som har beslutat att överge de vanliga tobaksprodukter. Men när rätt enhet hittas, det är frågan om tankning. Vilken typ av vätska för elektroniska cigaretter att välja mellan olika smaker och varumärken?

Huvudingredienserna är densamma för alla vätskor, oavsett tillverkare.

 • propylenglykol;
 • glycerol;
 • destillerat vatten;
 • syntetiskt nikotin;
 • smak.

Propylenglykol (PG) - en färglös, lätt viskös vätska med en söt smak, lösligt i vatten. Det brukade smak mättnad. PG bas gjorde alla kokvätska smaker.

Glycerin (VG) - oljig, färglös vätska som används för densitet av ånga. Han blir som cigarettrök.

destillerat vatten Späd blandningen med PG och VG, det ger den nödvändiga fluiditeten för att stabilisera avdunstning.

syntetiskt nikotin Det används för att göra fästningen. I olika typer av flytande nikotin som finns i olika mängder (från 0 och högre)

smakämne - Denna ester förläna flytande aromgivande egenskaper.

Alla ingredienser städas mycket effektivt användas inom olika områden: apotek, matlagning, kosmetika.

Någon hög kvalitet vätska för elektroniska cigaretter har en bas sammansatt av glycerin och propylenglykol.

Standardförhållande av dessa komponenter är:

Vatten, smakämnen och flytande nikotin (inte alltid används) upptar endast 10% av den grundläggande kompositionen. Den traditionella basen är den genomsnittliga: måttlig avdunstning, en genomsnittlig punch till hals och lungor smak.

Utöver de traditionella fundament, det finns en icke-standardförhållande av propylenglykol med glycerol. Öka dosen av en komponent för att uppnå en viss effekt eller allergi mot ett av de ämnen. Förhöjda nivåer av propylenglykol ger en måttlig mängd rök, men ett hårt slag mot halsen. Glycerin, tvärtom, ökar mängden av tät ånga, men dess styrka är minimal.

elektronisk cigarett ger fästning syntetiskt nikotin som finns i vätskan för fyllning. Välja enskilda fyllning beror på styrkan och smakpreferenser.

Granskning av vätskor för elektroniska cigaretter av fästningen:

 • Påfyllning utan nikotin (0mg / ml) lämplig för upphörande och har en psykologiskt beroende på rökningsprocessen;
 • Super enkel påfyllning (6 mg / ml) för upphörande, liksom de som inte har behov av nikotin (rökning for fun "för företaget");
 • Ljus (11-12mg / ml) för rökare super cigarettändare;
 • Stark vätska (16-18mg / ml) lämplig för fläktar eller ljusa cigaretter;
 • Superstarka (24 mg / ml) för fans starka cigaretter, som är beroende av nikotin.

Fästning önskas kan bestämmas på ett enkelt sätt: antalet nikotininnehåll på de vanliga cigaretter multiplicerat med 30, krävs det totala värdet forten.

På den extra känsla av styrka och inflytande av anordningen. Ju mer kraftfulla instrument, desto mer intensiv avdunstning.

Tillverkare för påfyllnad blanda en hel del. Men baserat på valet av köpare, är det möjligt att bestämma det mest populära vätska för elektroniska cigaretter.

 • Armango - certifierad av ett ryskt bolag för produktion av vätskor med en mängd olika smaker, rimliga priser och utmärkt kvalitet. Flaskorna är lätta att använda, har en dispenser, färgkodade nikotin och öppningskontroll.
 • SafeLiq - budgetpost från ryska tillverkare. Olika mängd frukt smaker av olika mättnad, samt en linje med en ren smak av tobak.
 • Red Rökare Corsar - budgeten alternativet fylld olika smaker, men vätskan är mycket rik, har en hög koncentration av aromer.

 • Dekang - kinesisk tillverkare tillverkar produkter i enlighet med recepten i hans land. De har 50 smaker destinationer som kommer att tillfredsställa några ovanliga smaker.
 • Joyetech - världsledande inom försäljning av premium vätska för elektroniska cigaretter. Varje parti har släppt en fortsatt överföring av smak, tack vare flerstegs produktion av blandningar under strikt kvalitetskontroll.
 • Vardex - kvalitet blandningar kontrolleras av företaget. Utbudet är mycket smalare än av världens producenter, men varje del är original nog.

 • Flavour Art - Italienska vätska presenterar mer än 100 namn. Samma företag producerar ett kit för egenproduktion av blandningen.
 • Savourea - producerar premium vätskor för elektroniska cigaretter. Varorna har tillverkats i läkemedelsföretag och har en mycket hög kvalitet. Tobak blandar kompositioner slätas tillsatser. Fluid utan tobak är mycket ovanligt och mättnad.

För att ta reda på vad den bästa vätska för elektroniska cigaretter för nybörjare veypera måste du först och främst styras av sin smak och nikotininnehållande behov.

Enligt smaker av blandningen kan delas in i 3 kategorier:

 • Tobak allmänt konsumeras. Är det möjligt att erhålla det flytande rök-liknande effekt från en konventionell cigarett;
 • Ätbara har smaker av bär, frukt, sötsaker, örter;
 • Ovanliga flytande drycker nyanser: rom, absinthe, cola, populära drinkar.

Varje blandning är typiskt närvarande bukett av lämpliga doftämnen. Vid inandning en smak kan kännas när en annan utandning och eventuella angenäm eftersmak.

Vid övergång från vanliga cigaretter till elektronisk person kan vara svårt att känna och urskilja smaker, särskilt tobak. Därför rekommenderar experter som börjar med "ätbara" vätskor, kommer de att hjälpa att lära sig att "höra" smak och välja den bästa för dig själv. Efter ett par veckor, kan du gå till tobaksblandningen.

Medan alla är olika denna term. För att hitta "sin" vätska måste vara något nytt kan du prova oftare. Denna process kommer att medföra en hel del nöje.

Nybörjare veyperu svårt att avgöra vilken av de mer än 200 befintliga smakblandningar att välja mellan. Topp vätskor för elektroniska cigaretter smak är indelad i kategorier.

 • Crunch Coil «Qellep» - örter, rom och söta toner bifogade vätska sälta.
 • Fem Bönder «sextiofyra» - smaken av den älskade "Mojito". Som en del av smaken av en färsk gurka, mynta likör och citronskal.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - varje erfaren veyper vet detta smak. Brittisk absint med en lätt citrussmak skapar en otrolig känsla.

 • Crunch Coil «Mishmash» - en blandning av torkad frukt och sura grenadin sirap som män och kvinnor.
 • Fem Bönder «Grandmaster» - kombinerar smaker av banan och krämig karamell.
 • Cosmic Fog «Rysaren» - jordgubbar, citrus och tropiska frukter avlöser varandra vid ett andetag.

 • Crunch Coil «Cavendish» - vätska, lagras i ekfat med en söt smak av tobak Cavendish och nötig eftersmak.
 • Halo «kaptenstålar» - stark tobakssmak med fyllig rom, vari nikotinkoncentrationen är inte hög.
 • Halo «Southern Classic» - tobaksblad i kombination med smak av honung, vanilj, citrus och kryddnejlika.

 • Fem Bönder «Bowden kompis» - en blandning av söt choklad med färsk mynta slutar med vaniljsmak.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - en kombination av färsk melon med en klubba.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - en exotisk blandning av kokos, kalk och mynta låna en tropisk smaktoner av denna svåra.

 • Fem Bönder «Absolute Pin» - den mest komplexa sammansättning med doften av kanel och karamell söt, den slutliga smaken av absint.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, mjölk, söt mentol smak som Pina Colada cocktail.
 • Kosmisk Fog «Mjölk & Honung »- en varm doft av mjölk och honung gör det möjligt att koppla av och få en bra känsla från rökning.

Tipsa en specifik smak blandning är mycket svårt, eftersom det är individuellt. Om det är svårt att göra det första valet, kan du fokusera på de mest populära smaker. För information om de populära kroppsvätskor kan erhållas från försäljningsdisken eller be "experter".

Premium vätska alltid bara av de finaste kvalitet råvaror, har strikt kontroll, i linje med internationella kvalitetsstandarder. Förpackning nödvändigtvis märkt med partinummer, förseglat kapsylen, vilket indikerar frånvaron av föroreningar. En kvalitet par nästan 100% simulerar röka en riktig cigarett.

Se videorecensioner av olika vätskor för elektroniska cigaretter.

Vad som ingår i sammansättningen av vätskan för elektronisk cigarett

Många människor vill veta vad som ingår i sammansättningen av vätskan för elektronisk cigarett. Nu blir allt populärare. Ofta är villiga att samarbeta med tobaken flytta den till ett slags rökning. Den fyller denna enhet vätska för elektroniska cigaretter. Beroende på dess sammansättning och smak av cigaretter kan variera fästning. Så, vad som finns i vätskan för elektroniska cigaretter?

Dessa studier vätskekomposition för e-cigaretter säger att denna typ av rökning, om inte helt ofarliga, det är mycket säkrare än vanliga cigaretter. Sammansättningen av vätskan inte orsakar betydande skada för hälsan.

Vätskan för e-cigarett består av tre huvuddelar:

Propylenglykol - viskös färglös vätska substans som har en söt smak. Detta material var praktiskt taget luktfritt, lättlösligt i vatten. Propylenglykol används vid tillverkning av kosmetika, kemiska, livsmedel och farmaceutiska produktionsområden. En annan intressant egenskap hos propen - förmåga att ersätta den blodplasma, så elementet ofta administreras genom droppar av blodförlust. Som en del av det är den förenande länken mellan de andra komponenterna i den flytande, bidrar till andnings ångtransport i lungorna.

Studier har visat att propylenglykol och liknande komponenter är helt ofarliga för kroppen. Propylenglykol får användas i alla länder.

Glycerin - en transparent oljig förening. Det används i medicin, livsmedelssektorn, den kemiska industrin och kosmetika. Det är allmänt används som en tillsats i livsmedel för att förbättra densitet, ökar mängden bakning, tillsätts för att göra te, kaffe och andra drycker. Med glycerin möter vi varje dag, när vi äter eller använda kosmetika. I anordningar för elektroniska cigaretter, gör denna komponent par mer rika och tjock, att lägga till en söt smak.

Glycerin inte utgör ett hot mot kroppen.

Naturligtvis, om en person drack en stor mängd glycerin, den negativa effekten på hälsan inte ta lång tid. När svävar kan vara torr eller kli i halsen under inandning av rök, vilket är orsaken till ett enskilt ämne som tolereras av kroppen.

Nikotin - en enda skadligt element, som innehåller en vätska för elektroniska cigaretter. Men här är det i en renad form, och det är ibland säkrare nikotin, som används i vanliga produkter. Förekomsten av nikotin hjälper personen försöker sluta vanan, smärtfri övergång till elektronisk användningen av ämnet. Nivån av fara för den elektroniska enheten med mer nikotin nikotintuggummi. Vid övergången till den elektroniska enheten ska vara en gradvis sänkning av nikotin, och senare - dess minskning till noll.

Utöver dessa tre element, beroende på den typ av anordning och från företaget att generera, i det rökbara kompositionen kan tillsättas och andra komponenter.

Ytterligare komponenter innefattar:

Vatten - en valfri komponent av kompositionen. Fyllmedlet sätts till destillerat eller renat vatten vanligt. I elektroniska anordningar, används vatten för att reducera koncentrationen av andra ämnen och utspädnings komponenter. Som andel i sammansättningen av mycket små, inte påverkar kvaliteten på blandningen.

Smaker - ett valfritt element i kompositionen, men det inandas det fäster till ett par behaglig smak. Aromer gjorda av kosttillskott av naturligt ursprung. För framställning kan användas och den kemiska föreningen, men artificiellt syntetiserade sådana tillsatser är noggrant testade. Vid upphettning, bör dessa element inte frigöra toxiska substanser och toxiner.

I vissa formuleringar uppvisar andra olika tillsatser med låg kvalitet, såsom metyl, etc. och syra. De är ofta i dålig kvalitet. En sådan produkt köp önskvärt. För att undvika användningen av skadliga ämnen, är det nödvändigt att köpa en modell av beprövade varumärken.

Typer blandningar kan vara olika, beroende på förhållandet av de ämnen som ingår i kompositionen. De vanligaste typerna - konventionella mjuka och stark.

Den traditionella typen består av alla de viktigaste komponenterna. Beroende på tillverkare, kan typen av blandningen och dess fästning ämnen proportioner vara olika. Mycket av denna komposition - propylenglykol (55-62%). Nikotin och smakämnen som ingår i små fraktioner (nikotin - från 0% till 3,6%, smakämnen - från 2% till 4%). Sådana blandningar bidrar till den höga mängden av ånga och har mild smak.

Den viktigaste komponenten i den mjuka typen är glycerin (ca 80%). Smaker och nikotin i form av en blandning är i samma mängder som i den traditionella stil. Men denna typ av filler kallas "sammet moln." Smaken är mjuk, och när en stor mängd av stigande ånga.

Den viktigaste komponenten i bra sammansättning är propylenglykol. Dess andel är från 65% till 95%. Resten - vatten, nikotin och smakämnen. Till skillnad från andra typer av - avsaknad av glycerol. Sådana formuleringar påtagligt påverka halsen och utsöndrar lite ånga.

Universal mix för elektroniska apparater, lämpar sig för alla, inte sker. Val av en lämplig elektroniska cigaretter beror på flera aspekter.

För att välja den mix av elektronisk utrustning för ångande, måste du först bestämma mängden nikotin. I de flesta kompositioner av nikotin för elektronisk ånggenerator innehålles i en mängd av från 0 mg till 24 mg per 1 ml. Om en person vill byta från konventionell till elektronisk väg, bör det börja med 18-24 mg nikotin och gradvis minska andelen.

Enligt nikotinhalten hos blandningar som tilldelats för elektroniska cigaretter:

 • kompositioner utan nikotin (0 mg) - för nybörjare och de som aldrig har försökt att vanliga cigaretter, är det rekommenderat att välja denna typ av blandning.
 • Kompositioner innehållande 6-12 mg nikotin, ganska svag motsvarar konventionella cigaretter.
 • starka blandningar innehåller 18 till 24 mg.

Om en person vill byta från konventionell till elektronisk väg av rökning, bör börja med 18-20 mg, och fortsätter att gradvis minska mängden nikotin.

Det är nödvändigt att välja sammansättningen av blandningen, dvs. proportioner av varje ämne. Från dessa komponenter beror halsen reaktion på rökning. För nybörjare, är det rekommenderat att köpa en blandning med samma mängd av propylenglykol och glycerol.

Till sist måste du välja lämplig smak. Det beror helt på personliga preferenser. Aromer enorm set - frukt, mint, kaffe, söt. Vilken av dessa smaker att välja - ett personligt beslut. För dem som inte tål aromer, har en vätska som inte innehåller aromämnen alls.

Vissa rökare har inte hittat rätt smak, börjar störa vätska oberoende. Observera att det inte rekommenderas att förvärva flytande cigarett från en föga känd varumärken. måste också vara försiktig med att köpa varor utan ordentlig märkning, sammansättning, utgångsdatum och information om tillverkaren.

Skillnader och elektroniska cigaretter

Efter att ha lärt sig sammansättningen av vätskan för elektroniska cigaretter, är det inte svårt att förstå vilken typ är mindre skadligt för kroppen. Så, vad skiljer sig från de vanliga elektroniska apparater?

För det första har de en annan sammansättning. Sammansättningen av det vanliga del av inte mindre än 4000 föreningar, varav de flesta orsakar skada på kroppen. Många komponenter i normalt sätt är cancerframkallande och bidra till utvecklingen av cancer.

Den elektroniska cigaretten skiljer sig mycket från konventionell - antalet komponenter som utgör kvaliteten av vätskor, inte mer än 5. Dessutom är alla komponenter utom nikotin är ofarliga för människokroppen.

Elektroniska cigaretter är inte helt säker, men jämfört med vanliga cigaretter, orsakar de mycket mindre skada. De har också godare och roligare än vanligt.

Elektroniska ånggeneratorer hjälp att sluta röka, samt bli av med de negativa effekterna av rökning. Vätska för elektroniska cigaretter i stort sett ofarliga och har en behaglig smak. Det är därför nu fler och fler människor byter till elektronisk rökning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

44 + = 51