Vätska för ångande

Fluid kille: vad du ska välja? Den bästa flytande för elektroniska cigaretter

Högkvalitativ vätska för elektronisk hover och dess kompetenta val kommer att säkerställa att erhålla maximal gastronomiska glädje av processen för e-rökning. Hos personer, den viktigaste komponenten veypinga kallas "zhizha9raquo;. Filler för elektroniska cigaretter inte nödvändigtvis finns i butiker dyra märken: kan köpas vätskan priskris, och även laga mat själv. Det är dock värt att notera sökupplevelsen flesta e-rökare: genom trial and error Sök efter sulan kan pågå i månader. Vi presenterar våra köpa tips "slam", för- och nackdelar för dess användning, samt den bästa vätska för ånga.

Den första frågan som kommer att be en novis ägare av elektroniska cigaretter, sannolikt kommer att vara: vad som finns i vätskan under en pojkvän? Det finns ingenting överraskande i ett sådant intresse, eftersom det är en del av produkten är oftast direkt proportionell mot hans nackdel och återspeglar inverkan på kroppen. Men i fallet med "zhizhi9raquo tillverkare; Vi kommer att kunna spåra mönster av varaktighet och beständigheten sammansättning. Som underlag alltid komma från samma ämne, vilket är den största skillnaden ligger i produktens kvalitet.

"Iskhodnikami9raquo; Följande ämnen agerar för att producera e-vätska:

propylenglykol blir en flytande bas för blandningen. Dess egenskaper minskas för att förbättra interaktionen mellan en andra ämnen, såväl som ökat uttryck av smakkarakteristika ånga;

Glycerin är ansvarig för ånggenerering och begränsning "blåser i halsen." Komponent andel av en given substans i en blandning av direkt kännetecknar dess mjukhet och profusion ånga;

Destillerat vatten (destillat) - lösningsmedel. Element konkretiseras de vätskeplym egenskaper. Förutom att förläna fluiditet destillat absorberar andra element: till exempel, en vätska för flytande med ett högt innehåll av vattenånga former mindre än "uppslamning" med en lägre fraktion av destillat;

nikotin. Tillsatsen av denna substans i blandningen medger elektroniska cigaretter blivit ett alternativ till tobak. Beroende procent nikotin som finns i fluiden, är dess styrka bestämd;

smak kanske inte är det viktigaste, men en viktig komponent, är ansvarig för att få glädje av rökning. Med hjälp av konventionella smaksättnings par bibringar frukt, choklad, mynta och andra smaker.

Det genomsnittliga förhållandet av propylenglykol, glycerin, doftämnen, nikotin destillatet är 55, 35, 10, 10 och 10%, respektive. Naturligtvis andelen element som används, såväl som andelen av beståndsdelarna, beroende på tillverkaren. Till exempel, vissa märken väljer att komplettera traditionella vätska för ångkokning andra komponenter.

Hur man definierar en fästning e-cigarett vätska?

Såsom tidigare angivits, bestämmer blandning fästning nikotindosen i "issörja". Beroende på innehållet av nikotin substans i en ml flytande fyllmedel för cigaretter elektroniska uppdelade i följande kategorier fästning vanliga namn:

Ingen (ingen) - 0 mg.

Lite (lätt) - 3 mg.

Låg (låg-nikotin) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Höga (starka) - 18 mg.

Mycket hög (mycket stark) - 24 mg.

Etiketterna är ofta påträffas i doser 9, 11 eller 16 mg. I själva verket mindre avvikelser från normerna i fästningen av vätska och dess innehåll av nikotin är inte dödlig.

Fluid kille: välj fästning

Det är väl känt att den elektroniska cigaretten - en av de metoder för att bli av med tobaksberoende. För att få maximal glädje av inandning av ånga elektronisk cigarett kan plocka upp fästning "slurry" i enlighet med de tidigare förvärvade smakvanor.

Först av allt ska vi tala om "nulevke9raquo; eller ingen nikotin i e vätska. En liknande trick tillåter inte hållit röka innan att upptäcka världen veypinga utan att skada hälsan eller risk för missbruk. Till noll fästningen bör röra sig och erfarna önskas, en gradvis minskning av förhållandet av milligram nikotin till den totala vikten av blandningen. Några recensioner tyder på effektiviteten hos en sådan metod för att övervinna suget efter cigaretter.

Om dina planer är det ingen idé "sluta röka", det betyder inte att den elektroniska cigaretten - en onödig lyx. Tvärtom kommer köpet av denna enhet ersätter den skadliga tobaksrök till ofarlig ånga utan psykologiska nycker av kroppen. Rökare med erfarenhet rekommenderas att välja den flytande mättnaden i enlighet med styrkan av tidigare använda cigaretter. För att göra detta, summerar siffrorna av kolmonoxid, nikotin och tjära och få ett nummer som är lika med den optimala dina önskemål fästning elektronisk cigarett.

Vad är faran gömmer fyll elektroniska cigaretter?

Antagande av säkerhet elektroniska cigaretter har fått utbredd, men så långt det är sant och korrekt? Det är troligt att den allmänna synpunkt förslaget att den elektroniska cigaretten är inte en hälsorisk, det kan bara vara ett PR-trick tillverkare som vill sälja sina produkter på kortast möjliga tid.

Vätska för ångbehandling, sammansättning som vi diskuterade ovan, praktiskt taget ofarlig eftersom, till skillnad från tobak under hovring inträffar allokerings hartser, sot, kväveoxider och andra skadliga föreningar.

Den underliggande propylenglykol används oftast i kosmetika. Endast utgör en risk i fall av överdosering (6 g / 1 kg kroppsvikt). Vid måttlig användning det utsöndras naturligt.

Glycerin används i medicinska och farmaceutiska områden, livsmedelsindustrin och alla har terapeutiska egenskaper. Och om aromer och säga nej: om att äta inte hotar vår hälsa, en enkel andning och ännu mer så.

En sak att tänka på - egenhet av de enskilda ingredienserna vätskor.

Urval av de bästa vätskor att sväva

Den bästa vätska för elektroniska cigaretter - Detta är inte unikt märkesvaror etikett eller förpackning. Perfect "zhizha9raquo; - fyllmedel som till fullo uppfyller dina behov utan att orsaka motvilja eller negativa känslor. "Gödsel", oavsett under vilka namn det innebär, skulle orsaka endast en behaglig känsla, nöje och absolut tillfredsställelse.

Vi föreslår att du bekanta dig med ett urval av produkter som kommer att kunna kämpa för stolta titeln "Den bästa vätska för elektroniska cigaretter."

Brand Liqua - det är upplevelsen av två generationer av italienska konstnärer. Kombinera en behaglig doft och en tjock ånga "LIQUI" ökar i popularitet runt om i världen. Det är möjligt att tillfredsställa även de mest krävande kunder. Företagsledningen ägnar stor uppmärksamhet åt sitt produktutbud.

Prefixet "miljö 9raquo; i flytande Ecoliquid titel är helt motiverat. För tillverkning av fyllmedel som används endast miljövänliga, naturliga ingredienser som uppfyller kraven i europeiska registret för kvalitetssäkring.

Kairos - en vätska för tysk kvalitet kille. Den mångfald och rikedom av smaker, densitet ånga, en känsla av "honung på halsen," anti-krisen pris - en "Kairos" har många fördelar.

Trots att vätska Prometey började säljas i CIS territorium nyligen har européer och amerikaner uppskattade produkt av hög kvalitet råvaror.

DIY: två alternativ samozamesa

Samozames slam - ett sätt att välja optimala för dig när det gäller smak e-vätska, och viktigast av allt, gjorde vätskor recept för killen inte har en gastronomisk begränsningar! Skapar ovanligt med den procentsats av blandningen på flera sätt:

Blandning smaker. Elementär natur med denna metod ligger i kombinationen av din favorit aromatiska och lägga till dem i grunden. Aromanapolniteli föreslog att blanda långsamt och ge den återvunna vätskan "otdohnut9raquo; inom 2-3 dagar.

Justerbar fästning uppnås genom blandning grundval av noll och hög hållfasthet med smaker. Den önskade koncentrationen beräknas från följande formel. Först, volymen av vätska med en hög koncentration av nikotin multiplicera koncentrationen av nikotin i den. Vidare, vätskevolymen med noll nikotinkoncentration multiplicerad med 0. Dessa nummer tillsätts. Det visade numret divideras med den totala volymen av vätska. vätskekoncentrationen är den slutliga siffran.

Ranking av de bästa smakerna för elektroniska cigaretter: Top 3 i alla kategorier

Elektroniska cigaretter har blivit populära för inte så länge sedan, men just nu har många rökare bytt till veyping (ångande process). Även de som aldrig har varit nikotin gisslan, satte sig på nymodig kul. För- och nackdelarna med denna hobby demonteras i många artiklar, men vad som specifikt till detta kan du hitta information om smak, smaker och andra kriterier för goda gjutgods. Denna term betecknar Liquid för elektronisk cigarett (ES), som kan ändra stämningen i nästan alla modeller. Undantag är förångare, som är utformade för ett visst antal länkar och inte demonteras för ersättningsartiklar eller något annat.

Vad är en vätska för ES?

Fyll - detta är en speciell, ofta smaksatt vätska som ger en smak av under ångande. När veyping blev populär, även hyllorna i konventionella tobaksaffärer fyllda med olika typer av enheter för rökning elektroniska cigaretter. För att välja mellan ett sådant område är ganska svårt, särskilt nybörjare, men här är det värt att notera att alla fyllnadskompositionen liknar varandra, och detta förenklar köpprocessen.

Vätska säljs i flaskor, vanligen plast, 10 eller 30 ml. Ibland hittar du alternativ "på kran", och då priset på prislappen kommer att innebära upp till 1 ml.

Viktigt! Veyperam nybörjare rekommenderas inte att köpa bara fylla i stora flaskor, som en viss smak kan snabbt bli uttråkad eller inte gillar.

Alla vätskor skiljer sig i smak i tre typer:

Nu säljs och mixar som kombinerar bara två alternativ i listan. Så att förutom de vanliga smaker, såsom mynta, nikotin, kaffe, choklad, kan du ganska original, såsom: cherry is, stark cappuccino. Specifik stämpel, som innehåller de bästa smakerna för elektroniska cigaretter, inte existerar. Det finns bara en lista över de mest ovanliga, ljusa fyllmedel som inte kommer att lämna likgiltig för rökaren, men detta kommer att diskuteras senare.

Förvara vätskan i en sval och mörk plats, att de inte har försämrats under en kort tid. Efter att ha öppnat flaskan innehållet kan vara lite oklart, är det ett normalt fenomen som uppstår på grund av vissa egenheter i kompositionen.

I själva verket den fyllmedel för ES - det finns en viss smak, som ofta innehåller kemiska element. Så först måste du inse att alla naturliga fyllningar inte existerar. Deras kompositioner, trots mångfalden av intervallet, inte mycket olika varandra.

Nödvändiga ingredienser i någon filler är det:

 • vatten (12%);
 • propylenglykol (medicinsk substans har ingen negativ inverkan på den person);
 • glycerin (ett populärt kosttillskott är säker i små mängder);
 • smak.

Ett valfritt element i kompositionen är nikotin. Från det ögonblick det blev populärt smaklig skyhöga, ES många människor som inte har ett beroende av nikotin, köpa enbart till förmån för smak och rök.

När du väljer fyllningen du måste vara uppmärksamma på innehållet och mängden nikotin i dess sammansättning. De som vill sluta röka, är det bäst i ett tidigt skede för att köpa dessa alternativ, där en 14 mg / ml, som i en konventionell cigarett på 0,7 mg. Det vill säga att mängden nikotin, tobak i förpackningen, måste du multiplicera med 20 gånger, och på grundval av detta resultat väljer påfyllnad.

Förresten, om du lita på dessa siffror, ML 1 fylla Fortress 20 cigaretter, det känns bara svagare. Med tiden bör mängden nikotin gradvis minska och sedan kommer att växa ur denna skadliga komponenter.

Viktigt! De som inte har ett beroende till rökning, är det bättre att inte köpa en vätska med halten av skadliga ämnen, och behandlar inte killen eftersom detta spel har också en negativ effekt på kroppen.

Den mest utsökta vätska för elektroniska cigaretter - de som har tagit till sig. Det finns inga särskilda urvalsfaktorer, som lämpar sig för alla veyperu, eftersom valet att fylla även matvanor kan jämföras. Det enda du behöver förlita sig - är det ovan nämnda innehåll av nikotin, att inte göra misstag i början.

På välkända tillverkare kan hitta alternativ med den bästa balansen mellan kvalitet och pris, men alla vätskor skiljer lite i sammansättningen, så att denna faktor bestäms enbart på yttranden från veyperov "oldies". Dessutom finns det kastar en mycket varierande och intressanta smaker som avslöjas gradvis, och detta är som i aktion på parfym.

Som tidigare nämnts, till toppen av de bästa smaker för alla rökare att det är omöjligt, men det finns mycket specifika tillverkare, är en prioritet.

Om du distribuerar dem i popularitet, kommer det att släppas följande betyg:

 • 1: a plats. Tobak - fast existerande under en lång tid och haft tid att vinna sympati för många rökare. Företaget har ett varierat utbud, som ständigt uppdateras med nya smaker. Dessutom har den en kvalitet och rikedomen i smaker som särskilt som veyperam. Hittills är de produkter som kommer ut under detta varumärke säljs i nästan alla specialbutiker, vilket återigen understryker sin status.
 • 2: a plats. Joyetech - detta företag har mer än 40 typer av fyllningar, smaker som börjar med klassiska och slutar nästan gourmet. Förresten, även ger det ett komplett paket för elektroniska cigaretter, och därmed förtjänar en speciell plats i toppen. Fyll detta företag har enda negativa: en tjock konsistens, på grund av vilken ånga kan brännas delar. En annan nackdel observerades för företagets produkter.
 • 3: e plats. VARDEX - kvalitet fyllmedel i detta företag är det värt att avsluta lite, men de olika smaker kommer att glädja den som söker något nytt och originellt. Citron sorbet, honung, blåbär och många andra alternativ är inkluderade i den permanenta linje fyller detta företag. Viskös vätska, men med hög kvalitet, dessutom besitter ett acceptabelt pris: cirka 15 rubel per 1 ml.
 • 4: e plats. RED Smokers - rysk varumärke, som producerar nästan perfekt fyllmedel för elektroniska cigaretter. Detta företag är särskilt bekymrad över kvaliteten, särskilt konsekvens, så att de fyller praktiskt taget inga nackdelar. Den enda nackdelen: den snabba kontamination av ES på grund av att vissa delar av kompositionen. Men liten negativ inverkan på förångaren de inte har en rad av röda SMOKERS kan du vandra.
 • 5: e plats. FLAVOURART - kända företag som tillverkar sina produkter i Italien. Ett stort sortiment av olika dofter, god kvalitet och relativa överkomliga priser. Fyll företaget lättast att hitta och ordning på Internet, men i vissa städer är det också presenteras. Minus: nikotin smak av många köpare inte likna verkliga tobak och lite sura.

Förresten, den dyraste vätska för e-cigaretter är inte nödvändigtvis den mest utsökta, men denna klassificering kan implicit åberopas, eftersom den består av verkliga recensioner. Åtminstone dessa företag producera högkvalitativa produkter och ständigt fyllas med ny linje av dofter.

På frågan om vilken typ av vätska för e-cigaretter de mest utsökta, inga enkla svar. Oavsett de olika toppar att välja fyllningen du behöver baserat på dina personliga preferenser. Till exempel, om lukten vattenmelon inte gillar nybörjare badare, han ska inte köpa vattenmelon fyllning. Denna faktor är självklart, men många tror villkorslöst olika betyg och andras åsikter, och sedan kasta fyllningen nyförvärvade på grund av dess obehagliga smak.

Det är värt att påpeka: det finns alternativ som är populära, om inte alla, många. Forumen tillägnad guy sådana vätskor ockupera separata trådar, och mångfalden av deras smak diskuteras av de flesta användare.

Bland de ovanliga, exotiska smaker råder dig att uppmärksamma följande. Dessa smaker, utan tvekan, kommer att falla i duschen krävande gommar.

Top 3 exotiska smaker:

 1. Crunch Coil «Qellep» - skarpa toner av rom och viss sötma ger detta hälla identitet. Smaken är skarp, men eftersmaken är ganska mjuk och behaglig. Doften tryggt kan ringa berusande, även lite besatt, men detta är charmen med denna avgift.
 2. Fem Bönder «sextiofyra» - mint likör, grapefrukt och grönt gurka. Denna pyramid av smaker i sig är ovanligt, men det känns när rökning Incredible sammansättning. Hälla en uppfriskande och stärkande och syrlig doft av grönt ger den dess smak.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - denna tankning finns även en rad utmärkelser, så dess status är "bättre" bekräftas på tjänstemannanivå. Inte det faktum att det kommer att glädja alla, men smaken anteckningar av anis i kombination med citrus exakt föra rad nya upplevelser för både nybörjare och professionella veyperu.

Alla av oss från barndomen älskar saftiga bär och frukt. Det är därför som fruktsmaker för e-cig också njuta utbredd popularitet.

Top 3 fruktaromer:

 1. Cosmic Fog «Rysaren» - de flesta smaker som saft med tropiska toner av jordgubbar;
 2. Fem Bönder «Grandmaster» - en mångfacetterad doft av exotiska frukter och noter av mogen banan;
 3. Crunch Coil «Mishmash» - smaken är fångade grenadin och torkad frukt, vilket ger att fylla en särskild betydelse i veypera samling.

Alltid förbli populära smaker gjorda för att simulera klassiska cigaretter och tobakssmak.

Topp tre tobakssmak:

 • Crunch Coil «Cavendish» - skuggning åldern på ekfat, har en rik tobakssmak och eftersmak av hasselnöt.
 • Halo «Southern Classic» - det är ganska ovanligt version med tillägg av citrus anteckningar, vanilj och honung.
 • Halo «Captain Jack» - stark, maskulin alternativ för älskare av nikotin påfyllnad.

Många älskar färskhet, inte bara i tandkräm och tuggummi, men när en kille. Särskilt för sådana veyperov vi plockade den mest intressanta flytande uppfriskande riktning.

Top 3 uppfriskande smaker:

 • Fem Bönder «Bowden kompis» - choklad, vanilj och mynta tart: en kombination som är säker på kommer att ge glädje.
 • Cosmic Fog «Kryptonite» - detta ger hälla tjock ånga, och dess smak är mer påminner om det kalla melon och godis.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - detta alternativ är helt kokos, men trots detta har den mångsidighet och unika.

Söt älskare kommer att uppskatta smaker gjorda för att simulera alla typer av desserter och läckra cocktails.

Topp 3 söt smak:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada med mentol: icke-standardiserade vätska för en söt tand.
 • Fem Bönder «Absolute Pin» - bekant för många absint veyperam lukt av tobak blandat med kanel och karamell.
 • Kosmisk Fog «Mjölk & Honey »- detta inkluderar att fylla smak av varm mjölk, mjuk zefirok och honung.

Det kan noteras att i utrymmet överst alla alternativ är indelade i grupper: Detta kommer att bidra till att avgöra nybörjare och även erfarna badare. Förlita sig på rating med absolut säkerhet är inte nödvändigt, men att skaffa dig minst en kopia av listorna måste fylla varje veyperu. Åtminstone dessa fyllmedel har ES extraordinära, mångfasetterade smaker.

 • inte snåla på inköp av vätska, som vissa dyra alternativ helt enkelt kan slå deras kvalitet och originalitet;
 • att skapa din personliga topp hela tiden, prova så mycket som möjligt de olika alternativen;
 • efter ett tag djärvt försök att blanda bäst lämpade för varandra, eller deras egna favoritfyllmedel;
 • justera smaken genom att öka kapaciteten och spänningen EG.

Se en översikt över de bästa smakerna för elektroniska cigaretter från en populär tillverkare.

Alphabet veypinga: allmän information om vätska för elektroniska cigaretter

Författare: Vladislav Karabas i alfabetet veypinga 31.05.2014 Kommentarer till posten ABC veypinga: allmän information om vätska för elektroniska cigaretter med funktionshinder 248.803 bilder

Efter en diskussion om övergripande frågor som rör elektroniska cigaretter, och bekanta sig med förångaren och strömförsörjningen är det dags att ta itu med vätska för elektroniska cigaretter.

Låt mig påminna er om att den största skillnaden mellan den elektroniska cigaretten från "obychnoy9raquo; är frånvaron av "elektronike9raquo; förbränningsprocesser. Det är av denna anledning, användning av elektroniska cigaretter är inte förknippade med intag av tjära och cancerframkallande ämnen som orsakar mest skada för hälsan hos rökaren.

Mättnadskropps badande / veypera (användar av den elektroniska cigaretten) Nikotin inträffar under inandning "para9raquo;, i vilka vätskan omvandlas till elektronisk cigarett.

Engelskt vätska för elektroniska cigaretter kallade «e-liquid9raquo; (E-vätska), i miljön av forumet ofta använt ordet «juice9raquo; (Juice). I den rysktalande miljö forumnym vätska för elektroniska cigaretter brukar kallas "zhizhey9raquo;. Så bli inte förvånad, efter att ha träffat ordet. Gödsel - det är kännetecknande för den rysktalande gemenskapsdefinition veyperskogo. Ja, ibland kan du träffa "långt namn": Vätska för elektroniska cigaretter. Vanligtvis så det kallas i beskrivningen av deras online shopping produkter.

Låt oss börja med de mest grundläggande frågor: "Vad är vätska för elektroniska cigaretter?" och "Det som gör vätska för elektroniska cigaretter?".

Första, en vätska för elektroniska cigaretter olika nikotininnehåll. Rökare är det klart i analogi med traditionella cigaretter. Det finns en "superlogkie9raquo;" logkie9raquo; "srednie9raquo;" krepkie9raquo; och även vissa mellanliggande egenskaper. Bara en vätska för elektroniska cigaretter. Här krepost9raquo; Det är också bestäms av innehållet av nikotin. Denna indikator kännetecknas vanligtvis av antalet milligram nikotin per milliliter vätska för elektroniska cigaretter.

Olika tillverkare kan denna siffra varierar, men i de flesta fall finns vätska "krepostyu9raquo; 6, 12 och 18 mg. Ibland, 8, 11 och 18 mg. Dessa motsvarar i stort sett uppslamningen ljus, medium och starka cigaretter. Även många tillverkare i rad nuvarande vätskor innehållande 0 (noll) och 24 mg nikotin.

"Nulovka9raquo; Den använder antingen "baluyuschimisya9raquo; användare, eller det späds mer "krepkuyu9raquo; vätska, exempelvis till från 6 mg till göra en 3 mg (detta är analogt med "super-logkih9raquo; cigaretter). Vätskor styrka medger erhållande 24 mg sensation påminner om att använda cigariller eller "krepkih9raquo; cigaretter som kapten Black.

Sekund, vätskan för elektroniska cigaretter olika smaker. Och detta är kanske den mest ovanliga för användare som migrerar från traditionella cigaretter till elektroniska. Men inte bara för att förstå och vänja sig det faktum att du kan "kurit9raquo; inte bara "tabachnye9raquo; smaker, men även frukt, bär och även "barbaris9raquo, eller" Coca-kolu9raquo; .

Du måste vara redo på en gång till så här:

 • vätska namn för elektroniska cigaretter (detta gäller särskilt för "tabachnyh9raquo, smaker), i de flesta fall har lite att göra med den typ och märke av cigaretter, som namnet antyder. Det vill säga att se Word vätske namn, gränssnitt med ett välkänt varumärke av cigaretter, bör vi inte förvänta sig att smaken är ens tillnärmelsevis lika. Dessutom smakar samma namn vätskor från olika tillverkare också att vara väsentligt annorlunda;
 • munkänsla olika användare - är mycket olika. I det aktuella miljön i forum välkända ordspråk: "smak och färg markörer är olika." En kopia av den övergivna "Kände 9raquo !; Det betyder att det inte finns någon redovisning av smaker. Eftersom baserat på andras smakupplevelser - inte värt besväret. Det är nödvändigt att försöka välja den bästa.

Och för det tredje, som används i vätska för elektroniska cigaretter smaker De är inte bara smaker. De kommer också i naturliga ( "Organicheskimi9raquo;) och artificiellt syntetiserad.

Det var allt för den här frågan kanske en enorm mängd spekulationer, i synnerhet på den del av säljarens elitnyh9raquo; vätskor. Det är uppenbart att naturliga produkter (i princip) - bättre än konstgjorda. Men inte glömma att under en längre tid är det många egenskaper av livsmedelsprodukter inom livsmedelsindustrin inte följer av egenskaperna hos råvaran och skapas på konstgjord väg med hjälp av tillsatser. Även om dessa kosttillskott och syntetiseras artificiellt, är de inte skadliga för konsumenten.

Så är det med elektroniska cigaretter. I de flesta fall är aromer för elektroniska cigaretter tillverkas på samma teknik, att livsmedels smaker. Därför, om sådana aromer tillåten "est9raquo, då inget dåligt kommer att hända om de" dyshat9raquo;.

"Organicheskie9raquo; vätska för elektroniska cigaretter är vanligtvis dyrare. Ja, de smakar kan skilja sig betydligt från "iskusstvennyh9raquo;. Men inte det faktum att en viss användare kommer det att verka mer njutbar. Den subjektiva uppfattningen om "naturalnyh9raquo; vätskor såsom mer smakrik inte förklarat sin "organicheskim9raquo; ursprung och fler smaker (detta är oftast tillräckligt rik smak cocktail). Vad som inte är på grund av arten av ursprunget av ingredienser, och bara ett resultat av det bästa arbetet av specialister, för att välja en kombination av smaker.

Därför ska du inte glömma "flomasterah9raquo;. Vi försöker och dra sina egna slutsatser.

Så vi bestämde vad är annorlunda vätska elektroniska cigaretter. Nu hittar vi reda på vad de har gemensamt.

Vanliga vätskor för elektroniska cigaretter är deras grundläggande ingredienser. De är lika för alla fluider från alla tillverkare.

Sammansättningen av den vätska för elektroniska cigaretter enligt följande:

 • propylenglykol (traditionell förkortning PG);
 • glycerol (traditionell reduktion VG);
 • Destillerat vatten (traditionell förkortning AD).

Dessa ingredienser används ofta inom läkemedels-, kosmetika och matlagning. Var och en av dem ägnas åt enskilda artiklar i Wikipedia, om du vill det kan du läsa detaljerad information.

Propylenglykol används som den primära "nositelya9raquo; smak. Många används i husmanskost flytande arom görs baserat på propylenglykol.

Glycerin krävs för att bilda en visuellt märkbar och organoleptiskt förnimbar par (att likna cigarettrök).

Destillerat vatten användes för att späda uppslamningen till en tjock blandning av propylenglykol och glycerol förvärvat tillräcklig fluiditet för användning. Alltför tjock vätska och droppa från flaskan är obekvämt, och flödeshastigheten av de vekar lider.

procentsatser förhållande av grundläggande ingredienser kan skilja sig. Hittills finns tre huvudsakliga "standartnyh9raquo; relation:

 • Traditionella (konventionell): PG 55% + VG 35% + AD 10%;
 • Is Blade (is blad): PG 95% + AD 5%;
 • Sammet Cloud (sammet moln): VG 80% + AD 20%.

"Traditsionnoe9raquo; (Traditionell) förhållande av komponenter kallas den traditionella, som är lämplig för nästan alla förångare och höga förhållanden. Det är för närvarande i mitten av optimala förhållandet mellan smak och ånga.

"Ice Blade» (Ice Blade) - inte innehåller glycerin. Ångan från en vätska är också där, men det är mycket "suhoy9raquo;. Denna vätska orsakar ofta hosta effekt (eftersom känslan av användning inte alltför trevliga). Typiskt en sådan komposition som används av personer med individuell intolerans av glycerol. Ett annat skäl för att använda ett sådant förhållande av ingredienser, i själva verket inte.

"Velvet moln» (Velvet Cloud) - motsatsen till Ice Blade. Många par med dålig smak överförs. För lite används. Är det fansen "låt moln av ånga", porträtterar dem själv rökmaskin. Smaklös, men effektivt ...

Förutom att "standartnyh9raquo; också, det finns många recept som använder mer än en traditionell glycerin innehåll. Till exempel, producerar en polsk tillverkare Inawera Effekt Smoke Baza: PG 50% + VG 41% + AD 9%. Många användare som tillverkar vätska för elektroniska cigaretter själva (så kallad "samozames9raquo;), också den används.

Experiment med andelen PG / VG / AD var en av de första saker att göra när jag kom in veyping. Skäm bort, försökte jag ... och stannade vid traditionell - och sanningen är, detta förhållande är ganska optimal i de flesta fall.

Visst, kära läsare, har ni märkt att ovanstående "retsepty9raquo; summan av dess komponenter ge 100%? Men i vätska för elektroniska cigaretter åtminstone fortfarande innehåller nikotin och smakämnen. Exakt!

Faktum är att tillräckligt för de flesta vätskor, är innehållet i arom lika med 2-3-4% (i sällsynta fall upp till 8%). Nästan alla används smaker görs på basis av propylenglykol, på grund av deras inverkan på vätskeegenskaperna kan ignoreras.

Detsamma gäller för nikotin. Nikotin är vanligtvis upplöst i propylenglykol eller glycerin. Vid blandning av komponenterna volym "nositelya9raquo; endast sparas i den motsvarande beståndsdelen volymen.

Eftersom vi redan har tillräckligt idé av den elektroniska cigaretten flytande elektronisk cigarett, föreslår jag att läsa artikeln om "Nakurivaemosti9raquo;: Http://truevaping.ru/pro-nakurivaemost/. Detta kommer att möjliggöra ett adekvat sätt ta itu med de subjektiva känslor som uppstår när du använder elektroniska cigaretter.

Dessutom den rekommenderade artikeln innehåller information om sammansättningen av vätskan för elektroniska cigaretter från en populär tillverkare. Ta en titt:

I produktionen av följande ämnen används för att tillverka en vätska för elektronisk cigaretter propylenglykol - 74%; vaniljextrakt - 11%; äppelsyra - 3%; metylcyklopentan-1,2-dion; heliotropin - 1,5%; damastsenon - 0,2%; acetylpyrazin - 1%; Rosenolja - 1,5%; rodinol - 0,3%; eleuterozid E1 - 5%.

Dessförinnan diskuterade vi de viktigaste ingredienser som används vid tillverkning av vätskor för elektroniska cigaretter, och den mest populära bildformat. Visar dock resulterat exempel att det finns betydande skillnader ...

I detta sammanhang, äntligen diskutera en mer viktig punkt. Vätska för elektroniska cigaretter är inte bara nikotin, smak, smaker och ingredienser förhållande. En annan viktig fråga är: "Vem gjorde detta muck?".

Det är underförstått att produkter från olika tillverkare är olika, men nu är det en annan historia. Det handlar om "Zavodskaya9raquo; Är det gödsel eller "Samozames9raquo;?

"Zavodskuyu9raquo; vätska för elektroniska cigarettillverkare producera den. "Samozames9raquo; - en vätska, görs av användaren av ovannämnda komponenter självständigt.

Början naturligtvis njuta av "zavodskoy9raquo; vätska som det enkla och naturliga lösningen. Jag köpte en e-cigarett, köpte vätska - och par utan att tveka. Om "samozamese9raquo; brukar ta reda på när du besöker forum, eller att uppmärksamma i profilen butiken på "komponenter för sin egen matlagning vätska" -avsnittet.

Nu går in i ämnet egenproduktion av vätska för e-cigaretter inte kommer att, allt lätt. Men om orsakerna till partiell eller fullständig övergång till "samozames9raquo; - Jag berättar.

I stort, kan alla de möjliga orsakerna till den själv produktion av flytande sammanfattas enligt följande:

 • "Zavodskaya9raquo; vätska för elektroniska cigaretter är över-mättad;
 • önskan att få det rätt du smaka;
 • önskan att spara.

"Zavodskie9raquo; vätska (även dyra fashionabla och välkända tillverkare), i de flesta fall, alltför "perearomleny9raquo; (En hög procentandel av doftämnen som finns i dem). Detta görs så att alla användare i alla förångare kände tillräckligt ljus smak. Men det finns användare med en förhöjd perception. Ja, och "prodvinutye9raquo; användarna har på sina gårds förångare och livsmedelskällor är mer avancerade än nykomlingar.

Och även om den allmänna logiken i varje e-cigarett är densamma, men prestandaegenskaperna (smak, ånga mättnad av nikotin) i olika anordningar går isär. Det visar sig att användare av högkvalitativa enheter många uppfattar "zavodskie9raquo; Slam för "perearomlennymi9raquo;. Sedan börjar störa din egen.

Men användarnas krutyh9raquo; anordningar som använder "zavodskie9raquo; Slam - även tillräckligt.

Eftersom "smak och färg markörer är olika" - inte svårt att förstå att det finns inga universella, lika lämpade för alla vätskor för elektroniska cigaretter. Och det finns vissa användare som inte är nöjda med zhizhami redo att börja experimentera. Någon vill smak hemlagad cocktail få någon kommer till honom liknar smak. Och också börja "meshat9raquo; Jag dölja själv.

Men kanske inte mindre viktigt är viljan att spara pengar. Oberoende producerade fluiden vanligtvis kostar mycket mindre (3-5 gånger eller ännu mer). För användare som överväger att använda elektroniska cigaretter som ett sätt att spara pengar på rökning, - "samozames9raquo; blir det ganska uppenbar lösning.

Som kompletterar förtrogenhet med allmän information om vätskor för elektroniska cigaretter. Nästa artikel kommer att titta på för vilka det och vilka situationer är det lämpligt att använda elektroniska cigaretter.

Fortsätt att bekanta sig med "ABC veypinga" bekväm med artikeln "ABC veypinga: användningen av elektroniska cigaretter»: http://truevaping.ru/ob-ispolzovanii-elektronnyh-sigaret/

[Artikel i denna serie inte ger för diskussion, eftersom det visar den personliga erfarenheten och den rådande uppfattningen / utsikt över författaren]

<9lt, registrera dig för meddelanden och uppdateringar via e-post>9gt;

Jag skulle vara tacksam för era kommentarer! Om du gillade artikeln, ta en souvenir bokmärke sidan och dela den med goda människor i sociala nätverk. Rekommendation för «Google+» - ett särskilt tack 🙂

Alphabet veypinga: korta rekommendationer för användning och underhåll

Alphabet veypinga: var man kan köpa elektronisk cigarett (tillverkare och återförsäljare)

Alphabet veypinga: att välja en elektronisk cigarett (som är bättre, hur mycket det kostar, hur man väljer)

Alfabetet veypinga: för-och nackdelar (fördelar och nackdelar) av elektroniska cigaretter

Alphabet veypinga: Harm och fördelarna med elektroniska cigaretter

Handla Truevaping Elektroniska cigaretter, mode, Dripki, matavfall, Clear atomizer, högkvalitativa komponenter, erbjudanden och rabatter =)

google Trans

Sök efter uppdateringar och publikationer

Nyhetsbrev sker genom "Google Feedburner", på grund av spam och andra olägenheter kan inte vara rädd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

75 − 74 =