Flytande glas priset i Leroy Merlin

Varför i betongen tillsätts vattenglas?

Oumbärlig tillsatsen är natriumsilikat, vilket är en viskös vattenbaserad lösning adhesiv bestående av kaliumsilikat (GOST 18.958-73) och natrium (GOST 13.078-81). Flytande grå och gula färger som används i industriella, kommersiella och individuell konstruktion i utförandet av interna och externa arbetet.

Silikat lim är utformad för att förbättra egenskaperna hos betong på flera sätt, som:

Köpa flytande glas kan vara natrium eller kalium, är den produkt som erbjuds i ett stort antal. Tekniken för framställning av kalium-lim innefattar kalcinering fin kvartssand med soda ansluten. De färdiga råmaterialen maldes till ett pulver konsistens och späds med vatten, är innesluten i kompositionen K2O (SiOa2)n. Denna källare tätskikt och skydd mot svamp och frätande kemikalier.

Kalium lim men uppskattad för deras unika egenskaper, och i synnerhet frånvaron av ytan fläcken och bländning salt efter torkning, men på grund av den höga kostnaden mindre efterfrågan jämfört med Na2O (SiOa2)n. Erhålla natriumsilikat komposition är baserad på autoklaven och bezavtoklavnogo teknik.

Tack vare de mångsidiga egenskaperna hos silikat lim base fundament, simbassänger, vattentankar, golv och väggar i källare, badrum, duschar, tvättstugor och underjordiska anläggningar blir vattentät. Flytande glas tränger in i sprickor och små porer, därigenom bildande ett skyddande skikt, genom vilket ingen åtkomst av fukt. Härdade plan blir integrerad och mer hållbara. Impregnering med flytande glas har nästan ingen nackdelar förbrukning av material beror på porositeten hos ytan.

Silikatet adhesiv kan motstå mycket höga temperaturer upp till 1300 grader, så de bearbetas trä bas struktur och för att förläna brandbeständighet. Av samma anledning är det används i konstruktionen av ugnar och spisar. Den har en antibakteriell effekt och förhindrar utvecklingen av mögel och mjöldagg på en betongyta. Det låga priset av flytande glas leder inte till en betydande ökning av kostnaderna för material.

Tillsats skapar en tillförlitlig skyddande skikt i områden där hög luftfuktighet är närvarande, så i efterfrågan och efterfrågan i modern konstruktion. En viktig indikator är att använda kvalitativt arbete som utförs i alla led från och fundamentet (källaren) till taket (vinden). Tätskikt av betong, gjort med silikat lim, som kan motstå multipla upptining och frysning, vilket ökar livslängden på byggnader och konstruktioner.

Den unika strukturen hos materialet inte bara ger skydd mot inträngning av fukt, men också förhindrar förtid. betong tätskikt limkompositionen - den vanligaste tekniken, både på en professionell nivå samt privat byggande. Tillägget ger blandningar av färger och stor flexibilitet, vilket bidrar till att förbättra deras egenskaper, är det ett utmärkt mjukgörare och visa sina bästa egenskaperna hos en reducerad härdningstid.

Silikat lim som används i byggbranschen för impregnering beläggningar:

 • från natur- och konststen;
 • putsade;
 • betong;
 • tegel;
 • blocket.

För dessa ändamål, är kompositionen utspädes med vatten i en proportion av 1 till 5. Impregneringen anbringas på arbetsytan av en borste eller sprutpistol. Alternativ bör väljas beroende på struktur och förmåga att absorbera lösningen. Utspädd i olika förhållanden silikat lim används som en primer för tätning och brunnar, källare.

Hur man använder vattenglas?

Du behöver veta tekniken och för att uppfylla vissa krav, annars sprickor kan bildas på ytan, vilket leder till en försämring av beläggningskvaliteten och minska vattenmotståndet. Flytande glaskompositioner, förspädd med vatten till den torra blandningen av cement och sand. Mycket sällsynta undantag och regler silikat lim kan tillsättas direkt till den färdiga lösningen.

Den procentuella andelen tillsatser till betongen måste vara strikt respekteras hjälpa konsumenterna får undervisning på fönstret. Tillsats av approximativt 15%, men den maximala mängden av kiseldioxid i klisterlösningen bör inte överstiga 25% av den totala vikten av blandningen. Utmärkt beläggning med höga nivåer av vattenbeständighet erhålles när cement och sand tas i en andel av 1 till 2,5. Omdömen byggare, betong med tillsats av vattenglas väsentligen förbättrar strukturen och stelna, bli starkare.

Silikat lim påverkar tidsperioden för stel (start - slut) och den här egenskapen bör beakta när man arbetar (det rekommenderas att förbereda en blandning av en liten mängd):

 • 1% natriumsilikat - stelningsperioden: 1 timme 15 minuter till 3 timmar och 40 minuter.
 • 2% - från 1 h till 3 h 10 min.
 • 5% - från 35 minuter till 2 timmar och 30 minuter.

Att veta att en sådan vattenglas, och vilka funktioner den har, kan du framgångsrikt ansöka materialet i byggandet av källare, simbassänger, vattentankar, samt att utföra reparationer i badrummet, på balkongen och loggia. Mycket ofta silikat lim används när du skapar ett golv - en bas är mycket motståndskraftig mot nötning och inte utsätts för korrosiva miljöer. Flödes vattenglas annorlunda eftersom den beror på porositeten och absorptionsförmågan hos den behandlade ytan, och antalet skikt som tillämpas (0,8-8 kg / m2).

Säljs som flytande glasbetong i en plastbehållare med kapacitet från 0,8 till 55,0 liter eller i fat till 200 liter.

2000-5000

Recensioner från användare

"Fuktighet i källaren var mycket hög och ständigt närvarande i hörnen av formen. Jag beslutade att behandla stiftelsen, väggar och golv adhesivkomposition Penetron varumärke (läs recensioner). Effekten är inte bara glad men också förvånad - i källaren var torr och försvann in i formhörn. Order vattenglas kan vara i någon mängd, och leverans. "

"Reparation av badrummet började på grund av det faktum att röret brast, översvämmade grannar. Stora problem, så beslutade vi att försäkra sig mot sådana oförutsedda situationer och gjorde tie med tillägg av "Petrol" glas, och på väggarna orsakade limkompositionen. Flöde på en plan yta kvar 300 g per 1 kvm Kontrollera om vattentäthet var lyckad!".

Ivan Makarov, Serpukhov.

"För att skydda träkonstruktion av branden, jag slog på väggen flytande natrium komposition BITUMAST. En liten förbrukning av lim vänt genom väl behandlat trä - 0,2 liter per 1 sq. M. Excellent stuff, råder jag alla att använda - detta är min personliga åsikt ".

Gennadij, Nizhny Novgorod.

Byggmaterial behåller sina mekaniska och prestandaegenskaper med långvarig.

Betongarbeten är en integrerad del av varje konstruktion och beroende.

Alla byggnaden, även en liten uthus, kräver en pålitlig grund.

Finns det något bättre skum eller lättbetong?

Tillämpning av DSP i byggbranschen

flytande glas

✔ Välj och köpa natrium, kalium vattenglas till vattentät nätbutiken kommer du information om storlek, vikt, pris och andra egenskaper hos bilden i katalogen. Leverans i S: t Petersburg och regionen utförs av fordon med lastkapacitet på 700 kg till 15 ton. För mer information om tjänsten, villkoren och kostnaden kan ses på denna sida. Vi säljer silikat lim parti- och detaljhandel. I detta fall kan t Petersburg Retail köpare ansöka om Friends Club kortet Petrovich, få rabatter och samla poäng.

fullständig version

© 2003-2018 STD "P."

Vid helt eller delvis använda material från sajten hänvisning till källan.

Fortsätter att arbeta med webbplatsen samtycker du till användning av webb cookies och behandling av personuppgifter för driften av platsen för retargeting, statistisk forskning, förbättra servicen, och för att ge relevant reklam information utifrån dina önskemål och intressen.

Vattenglas (15 kg)

kommer att leverera på onsdag,

 • Höga vidhäftningsegenskaper - garanterar en pålitlig grepp om eventuella ytmaterial, vid tillsats till murbruket signifikant förbättrar deras adhesiva egenskaper och plasticitet.

 • Resistent - skyddar baser och bearbetade individuella element från vatten.

 • Miljövänlig, naturlig antiseptisk - effektivt motverkar bildandet, utveckling och spridning av skadliga bakterier, mikroorganismer, svamp, mögel. På grund av dessa egenskaper, är flytande glas i stor utsträckning som ett desinfektionsmedel och ett skyddande medel för behandling av sårade och klippta träd.

  Volym: 0,06125 m 3

  Vi har framför biltvätten finns kala fläckar i trottoaren på gatan, rulla dem igen asfalt inte ger någon effekt, betong, tror jag kommer inte att fungera om du försöker att blanda cement, sand och vattenglas, ville jag vet kommer det vara bra eller inte.

  Ingenting kommer, men med tiden, återigen finns du ett problem. För att helt bli av med det, måste du göra det översta vätskegolvsjälvutjämnande.

  Enligt egenskaperna hos den information från tillverkaren tyvärr inte.

  Flytande glas under stel blir transparent, men absolut inte så som den nuvarande glaset.

  Ja, kan flytande glas beläggas peskotsementnye enheter för skydd mot fukt. Uppgifter om förbrukningen av material när sådan användning är det inte. Men det kan antas hastighet som sträcker sig från 350 till 600 gram per kvadratmeter, beroende på absorbansenheter.

  För dessa ändamål IVSIL vatten stopp.

  Du kan också vara på den kommande semester!

  Med denna produkt brukar köpa

  Storsäljare

  Denna webbplats är endast i informationssyfte och under inga omständigheter inte är ett offentligt erbjudande som definieras av bestämmelserna i artikel 437 (2) i civillagen.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  27 − = 26