Flytande tvål rester av sina egna händer

Hur man gör tvål från resterna hemma

För beredning av behovet:

 • 200 g rester;
 • kapacitet, som kan placeras i ett vattenbad;
 • rivjärn;
 • 200 g vatten (mjölk, dekokt);
 • en liten mängd glycerol (som billig produkt kan köpas i ett apotek);
 • eteriska oljor;
 • En matsked olivolja;
 • formar (du kan ta ett barn eller en speciell, som säljs i specialbutik för tvål panna).

Dessutom kan du behöva fylla: flytande E-vitamin, kakaosmör, honung, malt kaffe, havregryn och mer.

Hur man gör tvål från resterna i hemmet - steg för steg guide

 1. Gnid alla dina befintliga rester på en fin rivjärn - så att de smälter snabbare, och den färdiga produkten kommer att vara enhetliga.

 • Häll den rivna tvål i en förberedd behållare, fylla den med vatten. Som ett resultat, bör få en tjock viskös massa. Låt den stå ett par timmar till tvålchips mjuknat.

 • Efter den angivna tiden blandas vikt olivolja, lägg i ett vattenbad container. Håll det där under omrörning tills alla klumpar är upplösta. Se till att blandningen inte koka.

 • När alla marker upplöses helt, häll i en container additiv valda (jojobaolja, malet kaffe eller något annat). Rör om och låt stå lite tid att värma massan.

 • Ta ut behållaren från spisen, tillsätt eterisk olja med din favorit doft. Det inte pour tills blandningen var varm - vid höga temperaturer aromatiska oljor vyvetrivayutsya.Na samma stadium i vikt tillsatt glycerin som kommer fukta huden.

 • Pour blandas grundligt i formar, plan yta. Om du inte har hittat formarna, kan du använda någon container: förpackning av kex, ett glas, en burk yoghurt. Det viktigaste som var bredare än halsen av behållaren botten av henne - du behöver för att kunna dra ut den färdiga tvålen ur formen utan svårighet.

 • Nu måste du lägga formarna i kylen. En dag senare, ta bort produkten och försök att klicka på den med fingret. Om ytan inte lämnar märken, kan vikten lätt separeras från väggarna hos formen, därför, kan få tvål.

 • Nu härdade bitar måste vara helt torr. För denna förändring dem på ett rent papper och lämna den i en varm och torr plats under en vecka. Bestäm doneness är enkelt: det ska vara tufft som vanligt tvål.
 • Video "Hur man gör tvål från resterna i hemmet"

  Hur man gör tvål från resterna i hemmet.För att göra flytande tvål, kommer att kräva mindre ansträngning.

  • quart jar rester;
  • 1,5 liter varmt vatten;
  • aromatisk olja;

  1. Gnid alla rester på en fin rivjärn.

 • Alternativ beredning 1. Häll de resulterande chips i flaskan, så att de tar upp hälften av kapaciteten. Häll i varmt vatten. Stäng kapsylen, skaka den.

  Din uppgift i de kommande två dagarna - jämna skaka blandningen för att lösa alla rester av vattnet helt.

  När detta händer, och det flytande insidan är slät, häll i eteriska oljor och mjölk. Stäng locket och skaka. Flytande tvål är klar - häll det i kliniken och användning.

 • Alternativ 2. Mat Häll tvålspån med varmt vatten, piska mixer. Lägg arom, glycerin (tillval) Fyll på kliniken. tvål är redo
 • Med dessa två recept kan du skapa din egen unika tvål.

  Hur man gör tvål från resterna?

  Jag förbereder en flytande tvål så: Bitar av fast tvål gnugga på ett rivjärn.

  1 kopp riven tvål pour 7-8 koppar hett vatten. Tillsätt 1 msk sked glycerol och 10-15 droppar av någon smak olja.

  Jag satte på elden och rör om tills tvålen är helt upplöst. Därefter fick blandningen svalna och hälls den in i en flaska.

  Tidigare ibland gör vi så hemma, resterna av snittet med en kniv i små bitar, lägg i en burk och sedan fylls med varmt vatten. Rör om då och då, och alla bitar upplöstes. Men nu hans fru gör handgjorda tvålar från tvål brittiska baser och dessa rester i huset är inte där.

  Det visar sig att även de rester kan vara användbart på gården, så inte bråttom att kasta ut. Behöver bara gnugga dem på ett rivjärn eller hacka med en kniv, låg i viss kapacitet, häll kokande vatten och nära. Låt stå i ett par dagar, och kan användas.

  Mycket ofta är det synd att kasta bort tvålen, men även de minsta, för om du samla alla rester av det kan fortfarande vara användbar, måste du först välja en behållare för att fånga resterna av en gång resterna kommer att ha en tillräcklig mängd av det kan göra flytande tvål.

  Till att börja med kan du hacka den till flis. Sedan denna tvål fylla med varmt vatten och tillsätt ca en kopp glycerin. Tja, kan du hälla vätskan i behållaren där den gamla när det var tvål.

  Denna tvål kan användas för att vittna om att efter trädgårdsarbete kunde tvätta händerna.

  Grind rester i små bitar med en murslev.

  Tom flaska med dispenser, skölj med vatten.

  Häll lite citronsaft.

  Tillsätt glycerin cap.

  Fyll flaskan tvål och häll varmt vatten.

  Låt nöjer sig 2-3 dagar, sedan skaka och kan användas.

  Jag har fortfarande rester tornar upp i en stor plastflaska av schampo och häll varmt vatten. Från tid till annan jag skaka flaskan. Rester lösas upp snabbt och åstadkomma en vätske mylo.Po minst förbrukning av flytande tvål och varmt vatten lägga till nya rester.

  Häll kokande vatten, täck, låt det koka.

  Då rör produkten är klar för användning, eller användning av väl.

  förutom att färgen och "aromat9quot; sådan flytande tvål inte alltid lever upp till förväntningarna.

  Personligen gör jag det.

  Jag tar en glasburk, häll tillbaka resterna av tvålar och häll allt kokande vatten. När allt har svalnat uppståndelse, och hälldes i en speciell flaska tvål.

  Hur man lagar den flytande tvål från resterna av sina egna händer: ett enkelt sätt

  Daglig användning av tvål innebär förekomst av restsubstanser. Sparsam hemmafruar sätta dem noggrant i en burk och förvara tills händelsen.

  Tillverkad med sina egna händer verktyget kommer att ha ett antal fördelar, bland vilka den absoluta frånvaron av kemiska tillsatser.

  Dessutom är tillverkningen tillåts att komplettera sammansättningen av naturliga ingredienser: kakao, mjölk, grädde, eteriska oljor. Den färdiga flytande ämne erhålls inte bara vacker, doftande, men också användbar för huden.

  Överväga receptet som lätt att vända resterna av det ursprungliga i ett vätskemedium:

  1. Samla rester. I syfte att laga en tillräcklig mängd av flytande tvål rester det kommer att ta flera vägande 100 till 300 g

 • Kapacitet. Förbereda en lämplig behållare för framtida flytande tvål. Det bör vara en plastflaska med en dispenser av medel som tidigare använts.

  Denna metod anses vara den enklaste av alla de befintliga metoderna för att göra tvålrester, även ett barn kan hantera det.

  Andra matlagning metoder för tvålrester

  Cook hemma tvålen kan vara andra metoder. De är inte så lätt som det, men ger utmärkta resultat som diskuterats tidigare.

  Bland de ytterligare ingredienser mylovar blomma tinktur rekommenderas att använda - det har en läkande effekt, vegetabiliska oljor.

  Kompositionen kan tillsättas smakämnen eller färgämnen, vilket inte är skadligt för huden.

  Den föreslagna recept kommer inte bara att ersätta tvål, men kommer att vara ett utmärkt verktyg för rätter. Den blandade sammansättningen av huset kommer att uppskatta deras kvalitet och mjukhet som familjemedlemmar och gäster.

  Hur man använder resterna när tillagas på en spis eller i en mikrovågsugn beskrivs i tabellen nedan:

  Att smälta en stor mängd rester bör andelen ökas. Av detta recept visar en fullständig flaska flytande tvål.

  Massa kommer trögflytande och elastiskt, och den extra färgen för att komma till sin pärla glimma. Använd denna tvål rekommenderas för att tvätta händerna eller kroppen.

  Att döda lukten av ekonomiska eller barns tvål, skördas för basen, rekommenderas i färd med att laga mat för att ge smak. Detta kan vara en parfym eller naturliga oljor som har en angenäm lukt.

  Ett sådant tillagningsmetod kommer att rädda familjens budget, på grund av en bit av tvål leaves 8 halv-liters flaskor med flytande tvål.

  Följaktligen kan rester klumpas ihop i en sådan mängd vara permanent reserverade trevlig och användbar flytande tvål.

   Liknande poster

  Lägg till en kommentar avbryta svar

  © 2018 damtidning | Womans7 · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 85 = 93