Zhidkі oboї

Fördelar och nackdelar med flytande tapeter (betyg)

Innan du köper flytande tapeter, måste du veta vad deras styrkor och svagheter. Flytande tapet på marknaden idag presenterar en stor variation. De åter enkelt om ytan har skadats under operationen, och efter att du bestämmer dig för att byta ut dem, kommer trim vara lätt att bli av med.

Flytande tapet - är i stort sett de vanliga dekorativa gips. Vissa konsumenter undrar om varför detta material har hittat sitt namn. Allt på grund av det faktum att den är baserad på cellulosafiber, vilket är helt ofarligt, som är naturligt. Såväl som andra ingredienser i kompositionen av tapeten har ett bindemedel som är en limkomposition - CMC. Efter härdning flytande vägg ser inte ut som en traditionell, men de kan presenteras med olika beläggningar, bland vilka är silke, glans, matt och så vidare. D.

Positiv särskilt flytande tapeter

Välja vad man ska köpa för efterbehandling ytan av väggarna är nödvändigt att överväga för- och nackdelar med flytande tapeter. Om vi ​​ser proffsen, sedan omedelbart kan du jämföra en mängd vätska tapet med traditionellt material. I det senare fallet mästarna måste arbeta ganska hårt för att exakt fästa duken på väggen, att kombinera ritning, och även för att övervinna alla stötar och hörn av rummet. Vidare är i sin ordning att applicera limmet arket nödvändigt att ha ett stort fritt utrymme. I fallet med flytande tapeter är inte nödvändigt att vara rädd för skada eller bryta dem, såsom de är implementerade i form av pulver, och förberedelse för arbetet innebär endast utspädningen av kompositionen i vatten.

Behöver inte tänka på vilken sida av rummet ljuset faller, inte lämna stygnen efter applicering flytande tapeter, och recensioner om dem bevisa det. Sminka efter kokning kan inte bara väggarna, men taket, och arbetet kommer inte verkar så tidskrävande jämfört med den teknik som används vid konventionell limning tapeter. Du i processen du inte ens behöver hjälp av en främling, med kan hanteras oberoende verk.

Dessutom finns det ingen anledning att förbereda ytan

En annan fördel för vilka konsumenter som flytande tapeter uttrycks i det faktum att inte kommer att ha för lång tid att förbereda ytan, vilket inte är den traditionella tapeter, vars bas efter applicering kommer att ge alla oregelbundenheter hos ytan. Tvärtom, om väggarna av mindre ojämnheter av dem kommer att bli av med genom att applicera kompositionen. Som ett resultat kommer det att kunna få hög kvalitet finish som är helt utan nackdelar.

Det är viktigt att veta och nackdelar med flytande tapeter. Översynen kommer att hjälpa att förstå vilken av dem har en beläggning. Men vad exakt för dem på något sätt kommer du inte bära, är förmågan hos denna beläggning att passera luft. Vissa tror att den sömlösa ytan inte andas, och därmed under det kan verka svamp och mögel. Men cellulosa är helt andas, vilket är varför du inte ska vara rädd att väggarna kommer att syret. Detta eliminerar så kallade växthuseffekten, som är utmärkande för rum med vinyl tapeter.

Innan du köper den beskrivna beläggningen konsumenter tänka på vad fortfarande har nackdelar med flytande tapeter. Recensioner av ett antal kunder tyder på en relativt hög kostnad. Men detta kan vara sant bara vid första anblicken. Efter överskridanden av materialet i detta fall kan inte vara, dessutom, eftersom arbetet inte kommer att gå avfall som möjligt för att framställa kompositionen som är det nummer som kommer att användas, och att reparera den skada på beläggningen efter en mycket enkel, vilket inte är en vanlig tapet. Alla dessa omständigheter gör påståendet att det pris som är mycket mer lönsamt.

Den största fördelen - i estetik

Vad lockar konsumenter flytande tapeter? Recensioner (nackdelar diskuteras nedan) tyder på att de är mycket estetiskt tilltalande utseende på väggen, och du kan kalla det en av deras främsta fördelar. Med tanke på denna egenhet, svara dig frågan om du har uppfyllt grannar, släktingar, vänner och bekanta som tapeter, som klistras på ett av rummen i ditt hem. Det händer, det måste medges, ganska ofta. Men med hjälp av flytande tapeter, kan du skapa en unik interiör lösningar, vilket i alla fall kommer att vara unik.

För att uppnå en ännu mer imponerande effekt i detta avseende genom att tillämpa flytande tapeter på väggen i flera kombinationer av färger och texturer.

Nackdelar med flytande tapeter, recensioner om vilka du definitivt bör undersöka innan de köper sammansättning, uttryckt i det faktum att de inte kan tolerera fukt. I detta avseende, förlorar de fuktbeständig tapet typ. Om hemmet har små barn eller djur, kan ytan av väggarna inte tvättas efter det kommer att färgas. För att råda bot på situationen, är det nödvändigt att göra reparationer endast separat tomt som innebär användning av torrt pulver. Det kommer först förbereda genom utspädning med vatten. Wall fläckas zon måste också vara pre-prepared, vilket innebär att skära ut den gamla beläggningen. Nästa kommer att behöva tillämpa konventionell teknik att applicera kompositionen. Fångsten kan bestå i att den torra kompositionen för avel inte kan stanna efter den första reparationen, och plocka upp en identisk färg i några år efter slutförandet av arbetena är ganska problematisk. Och väggarna under drift och kan bränna lite torka. Tillämpning av ett nytt lager på ett enda ställe kan vara mycket märkbara.

Efter har studerats nackdelarna med flytande tapeter, kan återkoppling bidra till att göra rätt val när du köper material för väggarna. Köpare hävdar att arbetet är mycket lätt med tillämpning av en vätskeblandning. Och det är i stånd att klara av inte bara en erfaren hantlangare, men också en nybörjare. Det enda du måste uppmärksamma, enligt köpare, är detta ett förfarande för framställning av kompositionen, vilket inbegriper inledande återfyllning blandningen i en behållare eller hink och dess efterföljande hälla vätska. Producerar datamanipulation i en annan sekvens är inte att rekommendera. Efter det att blandningen blandas grundligt, markera dem som redan har deltagit i applicering av kompositionen på väggen, bör det vara kvar för halv timme, vilket kommer att ingjuta tapeter och kemiska komponenter att interagera.

Flytande tapet, recensioner (nackdelar, värdighet och så vidare.) Som du har väl studerat, kan användas på flera sätt. Skickliga hantverkare uppmanas att göra det med hjälp av pistoler, som i hög grad påskynda processen. Oavsett vilken verktyg användes i processen för applicering av blandningen, bör det vara kvar på ytan för att vila under en period som kan vara upp till 70 timmar, eftersom det är en sådan tid är nödvändig för att tapeter är helt torr och stärkts.

Rekommendationer för att förbereda ytor

Flytande tapeter, recensioner, tips, rekommendationer som ni tidigare har studerats, kommer att glädja sina herrar under en lång period. Trots att det särskilt svårt beredning av väggarna inte åtföljs av sådant arbete kräver fortfarande följs vissa regler. Bland dem är behovet av att ta bort från basen av gamla beläggningar. Efter att sättas på väggen kitt, som kommer att bli av felen. Dessutom mer än skulle en plan vägg, desto lägre överskridande materialet.

Flytande tapet, recensioner, funktioner, rådgivning om tillämpning av vilka är bekanta för alla mästare, skulle se mycket estetiskt tilltalande på väggen. Och även om något inte är helt omöjligt att göra i enlighet med instruktionen, ut är vägen alltid där. Till exempel om ytan inte är i stånd att ta bort defekterna, kan göras tillämpningen av tapet i två skikt, av vilka den första kommer att primade och den andra - en dekorativ.

För att förverkliga beräkningen av flödet av materialet, är det nödvändigt att beakta att 1 kg av en blandning täcka 5 m 2. Sålunda, om det finns ett behov att avsluta väggen, vilket område är 20 m 2, är att förbereda 4 kg torr komposition.

Efter för- och nackdelar med flytande tapeter har blivit kända för dig, bedöma dina kunskaper och färdigheter i att utföra reparationsarbeten av denna typ, kan du gå vidare till försköning av väggarna.

Flytande tapet - 100 bilder av ideal utformningen av nya produkter

Varje år en växande mängd av material för väggarna. I stället för papper kom tapeter tapeter, tapeter under färgen, dekorativa gips, flytande tapeter.

Flytande tapeter verkade inte så länge sedan, vi vill bedöma deras styrkor, svagheter, applicera tekniken till väggytan. Till att börja med låt oss definiera vad som utgör flytande tapeter.

Från okunnighet om många förväxlar flytande vägg med dekorativa gips. En signifikant skillnad är sand, vilken del av gips. Den viktigaste komponenten i flytande tapeter - cellulosa.

Ofarliga naturliga lim. Den säljs i torr form och liknar prydnads material för barn.

Grund av det faktum att kompositionen kan tillsättas olika material, flytande tapeter har objekt av färger som varierar i struktur. Överväga bilder av flytande tapeter och se som är lämpliga för att dekorera alla rum.

 • Uppvisar beständighet mot extrema temperaturer. Den kan användas i områden där uppvärmd dåligt.
 • UV-beständig.

 • Inte kräva ytterligare reparationsarbeten på anpassningen av väggarna.
 • Lätt överlagras på väggen, lika lätt att ta bort.

 • Miljövänligt material som inte släpper skadliga ämnen.
 • Det har ljudisolering.
 • De kommer inte att damma.

 • Det är inte absorberar fukt, vilket gör att förökningen av mikroorganismer.
 • Lämplig för svåråtkomliga ställen där konventionell tapet du behöver för att beskära på olika platser.

 • Rädd för vatten, när du tar bort flytande tapeter dess användning. Det gör det omöjligt att använda dem i rum med hög luftfuktighet.
 • Clean tapeter kan endast torra metoder.
 • Kostnaden är hög.

Om du gör dig själv en flytande mur kommer deras pris vara den lägsta. Det kräver inte utbildning. Stegen som krävs för att utföra instruktionerna.

Låt oss titta på stegen hur man gör flytande tapeter:

 • Ta eventuella pappersark A4, kan du även klottrat. Skär i små bitar, ca 2-5 cm.
 • Plocka upp en hink eller behållare, behöver du inte har något emot. Sätt in i papper och fyll på med kallt vatten. Det bör omfatta vattnet något, för att erhålla en flytande tapeter är det inte.

 • Låt stå i 2-3 timmar, till papper indränkt.
 • Konstruktion blandare blanda med vatten papperet, tills en homogen blandning.
 • Den resulterande blandningen sätts PVA lim, gips, färg. Än en gång, slog vi. Om det är nödvändigt lägga dekorativa material.

På den torkade ytan murslev applicerade vätskeväggskiktet 3-5 mm. Vi ger torr.

Hur ansöker flytande tapeter på väggen

Om du har beslutat att köpa en färdig blandning, då varje paket skrivs vägen hur man lösa det. Efter toga som en färdig-lit flytande tapeter måste ge den stå i 12 timmar.

Innan lägga ut väggen behöver blanda igen. Blanda för hand, utan verktyg. Eftersom det kan skada strukturen på tapeten. Med hjälp av en järn spatel sätter vi tapeten på väggytan.

Vid tillämpning du inte kan trycka ner på spateln bör tillämpas jämnt och starka rörelser.

Tjocklek av ca 4-5 mm. För att inte ses färgdifferenser på samma vägg, använda en blandning. Späd tapeten, så det var nog för hela ytan av väggen.

Den största fördelen med papperstapet. På den preparerade ytan, applicera en enkel penna bild.

Efter en liten gummi spatel Applicera en blandning, utan att avvika från kretsen. Låt torka i 3-4 timmar, sedan använda en annan nyans. Försök att överlagra färgerna i samma tjocklek.

De kan inte bara dekorera väggarna, men taket. De är idealiska för invändig rummet eller sovrummet.

Det är inte heller utbytbara i barnens rum. Flytande tapet behaglig vid beröring, påminner om siden. Ta bort du kan experimentera och skapa oefterhärmliga designinredning.

Flytande tapet: TOP-150 bilder av nya produkter i det inre

Inte bara för att dekorera rummet, men också för att betona inre, dess singularitet, är det viktigt att använda rätt material i ytbehandlingar.

Efterfrågan idag rullade tapeter, eftersom att använda dem, är det lätt att eliminera ytdefekter av väggarna.

Alltmer idag praxis och tillämpning av flytande tapeter på väggarna, eftersom recensioner om dem är de bästa.

Flytande tapeter - materialet i en blandning av kompatibiliseringsmedel tapeter och dekorativa gips. Kompositionen impregneras med lim.

Visuellt sådan tapeter inte skiljas från rullen. Skillnaden - en lättnad att det är en del av Windows, och är inte den vanliga skarven inneboende roll tapeter.

Flytande tapet - ett sätt att skapa en beläggning som gör att du kan dölja mindre brister i väggytan. Med hjälp av en sådan beläggning skapas i samma rum en unik design.

Ofta kan det ses som engagerade i reparationsarbetet genom att blanda olika färger, och det finns de som fokuserar belyser en särskild detalj i interiören.

Det är viktigt att välja rätt makeup slut att tillgodose alla önskemål och önskemål.

Tapeten och förmåner

Blandningen förpackades i förpackningar gjorda av papper, och innan det ges till användning av arbetsvätska med vatten.

Egenheter sammansättning: fiber silke, linne eller bomull är tillgängliga som en del av dyra typer av flytande tapeter. Ibland är det inte komplett utan tillsats av pärla för att förbättra den dekorativa kvalitet.

Priset beror från basen sammansättningen av slipning. Flytande tapet i det inre gör det möjligt att ge en unik design, och att sätta tapet på ytan, specialförmågor har inget behov.

Den viktigaste egenskapen - vätska väggen med händerna sätts på någon typ av yta, även om det inte är beredd speciellt för efterbehandling. Efter det att blandningen var noggrant torkar på väggen erhålles en vacker enhetlig beläggning.

Tapet, vid minsta beläggning, lätt att sätta i ordning - bara bort den del som är skadad och tillämpa ett nytt lager av tapeter.

För detaljerade instruktioner om hur man ansöker flytande tapeter på ytan av väggarna kan hittas på Internet som i en läsbar form och i form av en rulle.

Dessutom är det nödvändigt i förväg för att göra en ungefärlig flödeshastighet av flytande tapeter på ytan finish i ett visst område.

Konsumtion beror på det sätt på vilket tapeten skall appliceras på ytan - antingen manuellt eller via en nebulisator. Ekonomiskt sätt att den i vilken den vätskeformiga väggen appliceras på väggen med en spatel eller rulle.

 • Typer av flytande tapeter:

  Silk - grunden för silkesfibrer. Kvaliteten på sådana utmärkta tapeter, tapeter hållbara. Tapeter mest positivt med dess motståndskraft mot solljus, eftersom det för en lång tid behåller sin färg.

  Cellulosa - slitstarkt tapeter, men deras negativa som snabbt förlorar sin färg. Kostnaden för tapeten är inte särskilt hög i jämförelse med den första.

  Flytande tapeter i syfte skiljer sig åt. Det finns olika typer av tapeter, som kan användas omedelbart efter köpet, bara utspädd med vatten.

  Ready tapeter realiseras i snön-vit färg. Hur man gör en flytande väggen i rätt färg? För att få en annan färg, måste du använda färgämnen för att få önskad färg.

 • Den största fördelen är att de torkar snabbt på ytan. Blandningen lätt tillämpas på vilken yta som helst utan förberedelse, för att eliminera mindre ytfel.

  Bakgrund - ett miljövänligt material, och eftersom beläggningen kan användas i alla rum.

  Flytande tapeter elastiska, och därför mycket längre rullar med tapeter hålls på väggytan.

  En viktig plus - vozduhoprovodimost.

  Bakgrund är inte tillåtet att använda i rum med hög luftfuktighet.

 • Ofta i färd med att använda skadade ytan av väggen, men nackdelen är lätt elimineras.

  • Att tillhandahålla isolering i rummet.
  • Antistatiska egenskaper - inte hamstra damm på sig själva, inte absorberar lukter.
  • Ge ljudisolering.
  • Produktionen av flytande tapeter görs med enbart naturliga ingredienser, det vill säga är inte giftig tapeten.

  Om väggkonstruktion att vara kreativ, kan du enkelt skapa din egen design. designalternativ - flytande tapetmönster, som skapar en mycket enkel teknik.

  Blyertsteckning överföres till väggen, som framställts i förväg, och efter det att bilden appliceras på tapeten.

  På Internet en massa bilder av flytande tapeter i en annan inredning, och du kan välja alternativet för vardagsrummet, sovrummet, och för korridoren, barn.

  Denna finish - en värdig dekoration av alla rum, eftersom det döljer dessutom ytdefekter.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 2 = 1