Flytande Porslin egna händer

Cold Porslin egna händer: hantverk för nybörjare. Varor av kallt porslin med sina egna händer - en master class med foton

Kall Porslin - den mest tillgängliga, billig och mycket bekvämt för en pressmaterial.

Att arbeta med honom är helt säkert, och skapa hantverk behöver inte specialkunskaper skulpturala modellering, skulptur med en förskolebarn kan vara gjord av porslin.

För att kalla porslin med egna händer, kan du hemma.

Cold Porslin egna händer: receptet

Receptet för den kalla porslin stor variation, och varje master deras hemligheter och komponenter. En gemensam för dem: denna PVA lim (vit, byggnad), en del, en del av stärkelse (majs rekommenderas att ta), 2 stolov.lozhki glycerol (säljs på apotek), tabell 1. bebis grädde sked (eller någon annan).

Limmet hälls i en stekpanna eller kastrull, grädden tillsättes, är hela omrördes kontinuerligt behöver snabba rörelse kastrull placeras på elden att värma successivt hälldes stärkelse och omröring fortsatte.

Mass nästan omedelbart tjocknar och kommer att påminna nepromeshannoe deg, så småningom förvandlas till en kastrull "snöboll", är det nödvändigt att sätta på en smord yta av grädden och låt svalna något. Sedan massan knådas till likformighet. I en sådan massa kan lagras upp till 2 dagar, men det är bättre att använda den omedelbart.

Cold porslin som material: skulptera sina egna händer hantverk för nybörjare: en master class

Att blomma lila:

Till att börja med gjutna vit blomma och färgnyanser appliceras senare.

Vikten är ganska torkar snabbt, så du måste stänga den med en bit plastfolie efter varje otschipyvaniya.

1. nypa bort en bit storleken på en massa punkter.

2. Använda fingrar ärta formas till droppar.

3. droppe liten sax för att klippa över bredden, flera gånger för att erhålla kronbladen. Sedan försiktigt räta de resulterande kronblad.

4. Flower kommer ut i ungefär tre tillvägagångssätt, den färdiga produktform är fäst med hjälp av en pincett.

5. För tillverkning av trådskaftet fattas, skära av den önskade längden, tvinnade och vikas i halv. Vik att doppa i PVA lim tips - Pierce blomman i mitten och dra kabeln så långt det går. Produkten ligger i en vas, innan limmet torkar. När limmet är torrt, måste du stänga kronbladen.

6. Gör en blomma med kronblad av olika former. Även gjutna droppe, men nu inte skära en bred del och smal. Vi fortsätter flödes steg som den första blomman.

7. Ett annat alternativ tsvetka- knopp lila. För att göra detta måste du omedelbart ärta uppträdda på en tråd med lim. Direkt på trådfingrarna vulsten är formad droppe. Sax något anskäras toppen. Allt är redo att knopp!

8. Så vi fortsätter några gånger tills ett tillräckligt antal knoppar och blommor.

9. För att kunna färgad blommiga behov zakolerovat massa under blandningen. För att göra detta, nypa bort en bit av massan, det droppade in lite akrylfärg lila. Det är viktigt att inte hälla, annars blir det dåligt knådade massa. Nu måste vi knåda tills slät.

10. Efter att ett tillräckligt antal blommor du vill skicka ut dem torka på en plats där det inte finns några drag. Ungefär tar det timmar. Efter torkning blommorna minskar i mängden tjugo procent.

11. Nu kan du samla blomställningar är denna tråd vriden. Inne i blomman droppe bläck fläck seredinka.

12. Flygblad skärs med sax från den rullade pre-grön massa. Veins springa stack (för modellering pinnar).

13. bukett. Allt klart! Du kan njuta av!

1. Sakura skulptera är inte mindre intressant. För att göra detta, från mass rida två "kolbasy9raquo;: omålad och tonade rosa. Vit korv måste vara större än den rosa, dubbel. Nu behöver för att sätta ihop och ta formen av kuber. Därefter är det skär i tärningar.

2. Från kuben formade lepestochek.

3. kronblad samlas i blomma måste de fäster en liten mängd PVA. Uppsamlade kronblad stansade ledningen under stjälken.

4. Knopparna är gjort liknande knoppar av lila. Glöm inte en droppe lim på tråden.

5. foderblad Sakura bestå av fem kronblad och kan tonas kosmetiska skuggor. Upprepa kirurgi - en tråd, lim samlas och knopp sepal.

6. en kvist körsbär liknar lila gren. Det är nödvändigt att ta hänsyn till sin naturliga form (kan förhandsgranskas i foto körsbär på Internet). På kvist appliceras ett tunt skikt av en brun massa, som imiterar bark grenar. Fingrar bör ges specifika sprickor och avsatser.

Rose från en kall porslin med sina händer

För tillverkning av rosor kommer att behöva allt i bilden:

1. Rulla ut en liten boll.

2. Från denna droppe bildas.

3. Spetsen på tandpetare doppade i PVA och den resulterande uppträdda på det falla ner bred bas. Detta är grunden för blomman. För fixering och stabilitet måste hålla änden av en tandpetare i skum eller svamp.

4. pistill av blomman är bättre att förbereda i förväg så att de har tid att torka.

5. Ball igen formning. Finger är fäst till bollen droppe form.

6. På palm murgröna vår liten droppe, som bildar ett rosenblad. Av detta följer att kanterna är inte tjock.

7. Rose bas anbringas en droppe av adhesion till PVA anbringas och den första fliken, den har en något "obnimat9raquo; halvvägs.

8. Upprepa steg 5-7 för att bilda det önskade antalet kronblad. Eftersom den andra fliken för att varje efterföljande behov ålägga föregående varvet.

9. Titta på foto av en blomma en ros och anpassar sig till den verkliga blomman (bär veck och vändningar på rätt ställen)

Av dessa blommor senare kan producera dekorativa topiary - vackra träd på det långa benet. Grenar av lila och körsbär blommar kan dekorera ett hus eller donera till någon.

Av kan göras kall porslin inte bara blommor, men också en mängd olika figurer, prydnadssaker, bilder, lister dekorera blomkrukor, utföra intressanta reliefer och många olika hantverk.

© 2012-2018 "Kvinnors åsikt." Vid kopiering material - en hänvisning till källan är obligatorisk!

Chefredaktör av portalen Ekaterina Danilova

E-post: [email protected]

Kontakta oss på: +7 (965) 405 64 18

Cold Porslin egna händer

kreativa yrken innebär att arbeta med olika typer av material. När modellering siffrorna, till exempel, förutom leran, du kan använda kallt porslin, för att ta itu med det mycket enklare. Denna plast sammansättning mer känslig, som garanterar känslan av tyngdlöshet i de färdiga artefakter. Ofta kalla porslinsblommor och fina detaljer som kräver noggrant övervägande.

De viktigaste ingredienserna, utan vilka det är svårt att framställa denna typ av porslin, länge ansett glycerol, majsstärkelse, PVA lim och olja. Moderna recept undergår förändringar i sammansättning. Uppfunnit en enhetlig komposition för formning var i början av förra seklet i fjärran Argentina. Det skapades ursprungligen för tillverkning av små figurer med många detaljer. Konstnärlig modellering av kallt porslin är populär bland vuxna och barn på grund av den extrema enkelheten att arbeta med honom.

Hur man gör kall porslin med sina händer

Enkel mjuk böjliga blandar kreativitet är förmågan att förbereda dem hemma. Gör kallt porslin kan vara deras egna händer utan större ansträngning och pengar. Steg för steg instruktioner varierar, men i allmänhet innefattar samma steg och ingredienser. Recept kallt porslin hemma kan innefatta ett steg som matlagning, och kan göra utan den. Det finns även olika sätt att laga mat i mikrovågsugn, men de är mer tidskrävande.

Utbildningsseminarium för nybörjare

Information om hur du mode vacker siffror kommer det att ta tid, men kommer att kunna förbereda en kall porslin även nybörjare som aldrig har bedrivit gjutning hantverk lätt. Vikt framställes från följande komponenter:

En vanligare metod för matlagning är som följer:

 1. Ta samma mängd natrium och stärkelse, rör sig tillsammans i en kastrull.
 2. Gradvis tillsätta vatten till de torra komponenterna. Proportioner bör vara 2: 1.
 3. Häll lite olja.
 4. Sätt makeup på slak brand och kontinuerligt vymeshivaya, ta tjockna. Porslin ska få tjock konsistens.
 5. Stänga av plattan, täck pannan med porslin, tidigare fuktad handduk.
 6. Har uppnått en lämplig temperatur, till Gmina Promna händer material säkerställa homogenitet.

Recept kallt porslin utan matlagning

Cook eller inte att laga mat? Det är frågan! Kvalificerad arbetskraft som förbereder kalla porslin med sina egna händer, delas in i två kategorier: den första för matlagning, och den andra mot den. Konsistensen och egenskaper hos nästan ingen skillnad. Kallt porslin utan matlagning såsom plast och tillverkas lätt. Det finns bland de nödvändiga ingredienserna:

 1. Ta torkas torr med en skål och häll stärkelsen i det. Du kan ta majs eller potatis.
 2. Smält lite vaselin i ett vattenbad, lägg till den torra ingrediensen.
 3. Strö lite bakpulver. Rör om ordentligt i framtiden porslin för att undvika bildning av klumpar.
 4. Därefter tillsätt en tesked lim för att uppnå sammansättningen mjukhet.
 5. Före operation promyaty smörja tills jämn material vaselin.

Hur laga potatisstärkelse på plattan

Stärkelse från potatis - mer bekant för Weaver kulinarisk ingrediens än sin majs motsvarighet. Han är där i nästan varje hus, så matlagning porslin från det kan vara lättare när det gäller tillgänglighet. Om du planerar att skapa lättare element, såsom rosenblad, bättre ge upp potatisstärkelse, som ett inslag i produkten - en gråaktig färg. Enkla klassiska metod innebär matlagning på spisen. Lista över komponenter:

 • potatisstärkelse - 180 g;
 • Lim - 180 ml;
 • citronsaft - 1 msk. l.;
 • glycerin - en msk. l.;
 • Vaselin - 1 msk. l.
 1. Konsekvent kombinera alla ingredienser i en liten kastrull. Erhållen vikt vätska, är det nödvändigt att blanda tills likformig konsistens före tillagning genom värmebehandling.
 2. Redskap med en lösning som i den svagaste delen av branden och rör om. Beredskap bestämdes genom att vidhäfta till sked vikten.
 3. Det kylda materialet knådas grädde utsmetad händer i minst 5 minuter.

Som färgämne resulterande massan

Cold porslin gjort hemma, kräver färgning. För att ge färg massanvändning mat färgämnen, pigment och akrylfärger. De första två färgämnen som används i koknings porslin genom tillsats av den komposition tillsammans med de viktigaste komponenterna. I det här fallet måste du förbereda några bollar porslin massa för att ge varje en annan färg. Akrylfärg tillämpas, när produkten är torr och du behöver bara måla. Ett sådant alternativ lite bekvämare, mer praktiskt och mindre tidskrävande.

Cold porslin - ett material som ofta nämns i verkstäder för tillverkning av färger. Blint de kan, utan att använda specialverktyg, vissa händer, men de bästa resultaten uppnås med mögel. Bortsett från dessa är känsliga blommor görs med plastskedar. Plastmassan rullas ut och läggs på fördjupning skedar, och sedan några av dessa element går i blomman, såsom tulpan. Verktyg som du kan använda olika, den kreativa processen begränsas bara av fantasin.

Hur man torkar den färdiga produkten

Torkning de färdiga hantverk - ett viktigt steg i hela verksamheten med kallt porslin. Det finns fall där den färdiga produkten under torkningsmaterialsprickor, som lämnar fula spår. Som är också sant torr hacka? Detta sker vid rumstemperatur, åtminstone under dagen. Det är viktigt att slå på produkten på om det är på den ena sidan, och inte i en upprätt position. För att påskynda processen, en del needle något uppvärmd ugn, och sedan stänga av den, sätta kort till hantverk.

Video: hur man gör flytande porslin egna händer

Nätverket är infekterad huvudklasser hantverkare, inspelad på video, där de delar sina hemligheter för skulptering av kallt porslin. Dessa lärdomar är mycket tydliga, de innehåller en steg för steg recept för att göra materialet och flera alternativ för att hantera dem. Ofta visuellt förstå hur man arbetar med plastmassan, är det enklare än någonsin iscensatt utveckling av hantverk som beskrivs verbalt. Läs mer detaljerade video instruktioner nedan.

Flytande Porslin egna händer: 3 sätt av matlagning

Flytande porslin är mycket användbart för hantverk, kan det göras hemma, och även utan matlagning. Dagens workshop kommer att fokusera på produktion av flytande porslin hand.

Det finns flera sätt att tillverka, men före tillagning bör noteras att färgerna beror på de ingredienser som är införlivade i den, till exempel, ger potatisstärkelse en gråaktig nyans och majs - gulaktig.

Den första metoden (majsstärkelse)

- Den torra majsstärkelse - 150 c.

- Kräm hanterar ljus skugga - 1 tsk

All rå rör vätska i en behållare och koka på medelvärme för lite under tillagningen mesim till en massa. Därefter lägger vi små portioner majsstärkelse, men samtidigt fortsätter att ingripa, så att ingenting bränns.

Först är konsistensen som en vattnig keso, men efter en viss tid, blir det som potatismos. Fortsätt att knåda tills dess, tills lösningen är att samlas kring en sked till en boll.

När hela massan kokas, kommer att ta bort en behållare med matlagning, är den varma lösningen tas ut på en fuktig trasa och linda den med denna duk. Inte vrida tyget, som är rätt i det, knåda degen för hand tills den svalnat. Sedan mesim manuellt utan vävnadssmörj vari stärkelse händerna för att undvika klibbning.

När lösningen upphör att hålla sig till handen och bli elastisk deg, vi flytta den till en väl stängningsbar behållare eller en påse från cellofan.

- Torr majsstärkelse - 150 c.

- Glycerin - en tesked.

- Neutral handkräm - en liten sked.

- Adhesive PVAc - 150 milliliter.

Blanda i en behållare alla de flytande komponenterna screenades sedan genom en sikt och fylles stärkelse i sin behållare. Rör om den resulterande lösningen till en homogen konsistens och filtrerades sedan.

Tillagning av blandningen på ett vattenbad och omrördes kontinuerligt under tillagningen.

Vid tillagning av stärkelsen börjar brygga i det område där temperaturen är högre, och därför är det svårt att få tid att blanda ihop saker i badet, då måste du ta bort behållaren och promeshat, och sedan igen sätta på en matlagning bad under omrörning ytterligare. Fortsätt tills lösningen blir en klump runt en sked.

Skifta lösningen på det våta mjukpappersomslag och mesim vävnad tills den svalnar. Ta sedan bort duken och knåda för hand, glöm inte att smörja händerna på stärkelse. Efter knådning när degen har blivit elastiskt, ta bort den i en väl förslutbar behållare.

- Vaselin eller paraffinolja.

- Torr potatisstärkelse.

De rengjorda och torkade torra malningsbehållare par stora skedar av potatisstärkelse och en sked av vaselin. Sedan sätta lite soda och störa erhållna lösningen. Genom att tillsätta en liten sked att röra om PVA-lösningen och starta.

När lösningen blir mjuk, fett handen vaselinolja och knåda tills kokta.

Målning producera mat färgämnen, akryl, olja och andra färger. För att göra detta lägger helt enkelt en viss färg i den beredda lösningen och rör om tills jämn fördelning av färg.

Om du vill dekorera en produkt som redan är fryst, måste du ta en borste, applicera färgen i en pulverform av materialet till produkt och att ta färjan. Som ett resultat, är produkten kommer att absorbera materialet och färgrika naturlig skugga bildas.

På jobbet använder olika verktyg: skalochki, formade knivar och många andra saker som kan vara användbara i modellering och utformning av produkten. Före blandning för hand, smord handkräm. När allt kommer omkring Knåda, ger den resulterande lösningen ligger inte mindre än fyrtioåtta timmar. Denna deg förvaras i en lufttät behållare eller i en plastpåse.

Torkning av detta material beror på storleken av produkten och sist från tolv timmar eller mer, men storleken är mindre. Under torkning av platta produkter bör vändas så att de inte ändra utseende, det vill säga att det inte finns någon deformation. Om du vill minska torktiden, kan den torkas i ugnen.

Ofta i färd med att förbereda sammansättningen förändring och förbättra recept, kan du experimentera, som du vill, utan att skapa ur sådana böjliga material - ett nöje.

Njut av din kreativitet och vackra hantverk!

kommentarer:

Användning av denna webbplats är bara möjlig med den direkta aktiv länk till platsen för kvinnliga Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

64 − 63 =