flytande travertin

flytande travertin

dekorativa gips travertin vätska som används som en dekorativ, vattentät, skyddande och förstärkande beläggning. Dekorativa gips "travertin" kan appliceras som fast yta putsade väggar, sten, betongplattor, och på ytan utsattes för konstanta vibrationer, såsom metall, plast eller annan typ av dekorativa paneler. För beredning av viss information yta kontakta vår tekniska avdelning för tillämpningen av detta material.

På grund av den unika studien elasticitetströskel dekorativa gips väggen spricker inte från vibrationer och svaga deformationer, samtidigt som den är mycket stark och tätt material som kan hantera samma förfaranden används vid bearbetning av natursten. Materialet är icke-toxisk och icke-toxiska, vid torkning inte producerar skadliga ångor är helt miljömässigt säkert, och viktigast av allt, i jämförelse med andra material, med mineralfyllmedlet, har ingen bakgrundsradioaktiviteten.

Tako Idéer Gruppen har varit 6 år outtröttligt engagerade i utvecklingen av ny teknik, till en början satte ett mål att inta en nisch på marknaden för byggmaterial elit kvalitet och har uppnått stor framgång i den här branschen. Finns i parlamentet CIS karriär på utvinning av stenar i olika färger och nyanser tillåter oss att producera material utan användning av uppringare, vilket ger en fördel för färgstabilitet som är den naturliga färgen på fyllmedel. Justering av färger uppnås genom tillsats av substanser med naturliga föreningar av oxider av olika metaller i syfte att garantera en stabil färg material under en period av 30 år och uppåt.

Vid produktion av vårt företag vi genomför en undersökning av material och tar hänsyn till yttrandet av experter för att arbeta med denna grupp av material för eliminering av svårigheter att arbeta med materialet och skapa gynnsamma förutsättningar för att förenkla och påskynda arbetsmetoder med materialet. Tester har visat att materialen i vårt företag i en serie av "Liquid Stone" tål temperaturer från -75 till 700 grader Celsius i frånvaro av mekaniska effekter (chock, repor, bockning). Om mekaniska skador på materialet kan lätt bearbetas till platsen för skadan. Materialet sänder inte fukt och fukt på referensytan, för att därigenom skydda den från att frysa och söndersmulning. Material från serien "Liquid Stone" påverkas inte av UV-strålar, väder, nötning. Det kräver inte regelbunden målning.

Väggarna är inskrivet med dekorativa gips travertin möjligt att tvätta rengöringsapparaten vid ett tryck på minst 80 cm. inte rekommenderas att använda rengöringsmedel som innehåller syra eller alkali, eftersom den ojämna ytan som orsakas av reningen av human faktor skulle kunna leda till fläckbildning.

Den yta som skall appliceras på materialet bör vara hållbara, fria från damm och helt torr. Använd inte dekorativa gips för inre och yttre arbete på en yta med fläckar av olja, fett och andra substanser som kan äventyra den nödvändiga vidhäftningen av materialet till ytan. Varje skikt av det applicerade materialet bör inte överstiga 1,5 mm. Torktiden för det applicerade skiktet bör vara åtminstone 24 timmar efter applicering vid en temperatur som inte är lägre än 10 grader. Antalet möjliga skikt är inte begränsat. För att undvika överskridande av gips, vägg och fasad, rekommenderas att använda materialet på plan yta. Materialåtgång är 1,53 kg per kvadratmeter (200 g + - inklusive en vätskekomponent). rekommenderas att använda andnings skydds- och skyddsglasögon (om nödvändigt) i slipmaterialet. Vid behov kommer våra specialister att genomföra en master class på fältet och kommer att ge mer information om de material och metoder för arbete med honom.

Hållbarhet av gips gjord av travertin i förseglade förpackningar 12 månader från tillverkningsdatum. Färdig lösning uppackade behållare som krävs för att arbeta inom 30 dagar. Det är inte tillåtet frysning och lagring av materialet vid temperaturer under noll.

Den kokta materialet inte lägga till några främmande material (kalk, cement, gips etc.). Användning av ett material med ett utgånget hållbarhetstid, genom blandning med vatten eller en ny lösning. Appliceras vid en temperatur av + 5C till + 35C. Inte tillämpas på de frusna ytor. Undvika att falla i sanden lösningen sten eller andra ämnen samt de torkade partiklarna av lösningen, om någon, kvar på väggarna av behållaren. Inte går utöver den angivna dokumentet på ytan och appliceringsmetoden. vatten tillsatshastigheter vid produktion av materialet anges för olika behållare i varierande proportioner.

Översikt dekorativa gips mix Travertino

Trading Network ger oss ett stort utbud av olika material för dekoration av interiör. Ett stort antal recensioner av erfarna hantverkare tala tydligt till förmån för val av äkta venetianska gips. Väggbeklädnad miljövänliga produkter är en viktig del av en hälsosam livsstil. Dessutom är det en rimlig investering. Dekorativa gips Travertin rättmätigt vunnit popularitet och stor framgång bland konsumenterna. Denna unika beläggning baserad på den senaste tekniken imitation sten. Att behärska principen att skapa ett plåster yta, är det nödvändigt att studera de tekniska och funktionella kännetecken, samt läsa instruktionerna för att applicera dekorativa lösning.

Travertin natursten är en solid sten som bildas av kalciumkarbonat mineraler, många tusen år sedan. Den kännetecknas av en porös struktur och rik färgpalett. Utmärkt prestanda och estetiska kvaliteter travertin kända för mänskligheten sedan tiden för byggandet av den romerska Colosseum.

Idag, ett mineral som ofta används som en byggnad och efterbehandling material. Men slutar det höga priset ofta många människor från att köpa. För att göra sten billigare, var dekorativa gips skapas med samma namn imitation effekt.

Lime yta Travertino bevarade textur funktioner i den ursprungliga och dess breda färgpalett. Strukturen på stenen ger illusionen av tredimensionalitet utrymme och naturliga texturer skapar framgångsrikt intryck av en åldrad yta. Dekorativa gips är i harmoni med miljön i trä och smidda metallprodukter. Travertin - ett idealiskt val för restaurering av gamla byggnader.

Funktioner strukturerad gips

Det material som simulerar naturlig travertinsten, består av marmorflis, sand och bindemedel. Det finns två huvudtyper av gips:

  • Silikat - gjord med användning av modifierade akrylpolymerer. Har en hög grad av vattenånga, är inte föremål för sprickbildning och skevhet.
  • Mineral - sammansättning baserad på kalk eller cement. Den har god hållfasthet och fuktbeständighet. Denna typ av gips lika väl användas i inredning och vägg fasader.

Naturliga dekorativ beläggning är luktfri, känne obrännbarhet och avsaknad av toxicitet. Travertin är mycket plast, lätt att applicera, har en ekonomisk hastighet. Ytan är lätt återställas, inte rädd för fukt och direkt solljus.

Travertino kräver inte perfekt anpassning av väggarna. Den grova ytan av gips stora masker smärre oregelbundenheter i substratet. Det räcker med att rengöra väggar resterna av den gamla fodret och avlägsna damm. I planet, täckt med cementbruk appliceras akryl impregnering djup inträngning. Väggar av gips, spånskiva eller fiberboard 6-8 timmar upprepade gånger behandlas. Nästa två lager - en pigmenterad primer utspädd till 20% vatten. Efter 8-12 timmar efter torkning för att erhålla en vit vägg grov yta med utmärkt vidhäftning.

Den torra blandningen späddes med vatten Travertino enligt paketets anvisningar. Den första reservoaren är partitionerad av en vägg med en rulle eller dekorativ plastspackel med rundade kanter. Som ett resultat, måste bilda ett enhetligt skikt högst 1 mm tjockt. Efter 12 timmar är det möjligt att starta en ny ansökan Travertino gips. I detta fall, den sista delen av lösningen spackel appliceras på vägg kaotiska slag (butt).

Den resulterande beläggningen får torka i 15-20 minuter. Rostfritt stål spatel ades sedan fint trimmas översta lagret, avslöjar linje textur. Försiktigt smidig och förseglad, att försiktigt trycka ned verktyget. På den upphöjda ytan bör lika vara närvarande raka partier, och de infällda sätena och oegentligheter. För att åstadkomma en murad vägg kan raschertit till rektangulära block.

3. Dekoration Travertin.

Genom att övermålning börjar tidigast 24 timmar efter fullständig torkning av lagret. Första vägg fastsättning färglös lösning behandlas, då - tonade gel. Gnugga den jämnt över ytan i en cirkulär rörelse, genom att använda en gummi flottör och skum svamp.

Viktigt! Om plåstret Travertino används i fuktiga områden, är det rekommenderat att ytterligare bearbeta det skyddande vaxskiktet.

Att exakt simulera sten med hjälp av pigment med gulbrun färg. Alternativt kan du uppnå effekten av travertin med valfri färg trim.

Förbättrad simulering av mineral struktur beror på utbildning och erfarenhet av befälhavaren. Professionell murare har olika tekniker för applicering av dekorativa murbruk. Facing natursten travertin utförs med hjälp av en spatel, en svamp eller borsta håret.

Teknisk guide ger en teoretisk flödeshastighet per 1 m 2 Travertino 1,5-2 kg (med en tjocklek av 1-2 mm skikt). Om du använder dekorativa gips sällsynta och breda penseldrag, visar det slät image vittrade stenytan. I detta fall kommer travertin efterbehandling flödet minskas.

Om strukturerad lösning skissa fint och tätt, verkar mineral ritning mer detaljerad och realistisk. När man skapar ett tjockt lager av reliefmaterialet förbrukningen kan nå upp till 3,5 kg / m 2.

Recensioner av travertin

"För det första vi gör en dekorativ gips i vardagsrummet i ett land stuga. Vi var så nöjda med imponerande Travertino, som utfärdade det alla ytor i andra rum. Nu vänner och tecken kommer till oss på en rundtur och rådgivning. "

"Lägenheten har en hall är dekorerad med venetianska natursten, som kallas travertin, ser lyxiga och stabilt. Det var svårt att färg, var tvungen att plocka upp nästan "touch". För att uppnå den känsliga persika-färgad, blandas in färgen olika färger. Detta resulterar i en alltför flytande lösning som strömmar under applicering. Problemet hanteras snabbt gnugga färgen med en svamp. "

"Vi bestämde oss för att göra sitt hem i en spektakulär avslutning på bottenvåningen och vistas på texture gips Elite travertin. Positiv feedback från vänner och acceptabelt pris har bidragit till detta val. Eftersom jag gillar att göra allt med händerna, bestämde jag mig för att lära en ny teknik. Det svåraste var tvungen att förbereda en arbetslösning av den önskade konsistensen, även om alla blandades enligt instruktionerna. Som ett resultat, plockas den önskade flödeshastigheten upp intuitivt. "

"Som självlärd murare vill lämna dina synpunkter och dela erfarenheter på utformningen av väggarna dekorerade travertin. Nybörjare mästare råder dig att göra arbetet så småningom gradvis bemästra de små områden. I det här fallet har pläteringsskiktet inte har tid att torka ut och du kommer att kunna effektivt hantera det. För att underlätta för väggytan periodiskt sprutas med vatten. "

Vladimir Isaev, Leningrad-regionen.

Den naturliga kalkputs med mineralkorn är mycket uppskattat professionella konstnärer genom flera fördelar:

  • ekologiska renhet komponenter;
  • god hållbarhet;
  • motståndskraft mot fukt, värme och biologisk aggressivitet;
  • omfattande dekorativa möjligheter;
  • ett stort sortiment av färger;
  • utmärkt maskeringsmedel för ytfel;
  • okomplicerad vård för beläggning.

Travertin av nackdelarna är svårigheten som upplevs av fodret. För att uppnå optimala resultat erfarna personer rekommenderar att anlita proffs. Om så önskas, öka framträdande av fakturor måste öka konsumtionen och köpa dubbelt så mycket gips Travertin än vad som rekommenderas i instruktionerna. Dessa omständigheter har en negativ inverkan på byggbudgeten.

1. distributionsnätet dekorativa gips baserad på kalk levereras som ett torrt pulver. Varor förpackade i papperspåsar som väger 14 till 30 kg. Den ungefärliga priset på 190-230 rubel / kg.

2. Finns som sker gips, vattenbaserade. Ett sådant material är helt redo för applicering på ytan. Förpackning av produkter i bankerna 15,25 och 30 kg. Beräknad kostnad: 295-370 rubel / kg.

3. Företag som tillhandahåller professionella tjänster för inredning, vanligtvis hävdar priser baserade förbrukningsvaror. Dessutom baslack i listan inkluderar impregnering, primer, efterbehandling komposition, färgämnet, vax eller lack. Beroende på appliceringsteknik och färgvärdet med befälhavaren jobbet kan gå att gnida 1300-1800 / m 2.

Plåster så mycket att en oerfaren person lätt att gå vilse i.

Den moderna marknaden är så mättad med byggnaden / efterbehandling material att byggnader designalternativ.

Denna teknik används när väggarna väsentligt olika krökningar. I en sådan.

Finns det något bättre skum eller lättbetong?

Tillämpning av DSP i byggbranschen

grupp

Dekorativa gips travertin -zhidky sten

efterbehandling, både interna och externa väggar alla rum. Relevant för användning i områden med hög seismisk aktivitet, för byggande av broar och andra strukturer instabila.

Icke-toxisk och icke-toxiska, vid torkning inte producerar skadliga ångor är helt miljömässigt säker.

Det tål temperaturer från -75 till 700 grader Celsius i frånvaro av mekanisk påkänning (inverkan, repor, bockning).

Missa inte fukt och fukt på ytan av den ursprungliga, vilket skyddar den från att frysa och smulas sönder.

Det kännetecknas av hög hållfasthet och beständighet mot mekanisk påfrestning.

Opåverkad av UV-strålar, väder, nötning och blekning.

Mer än 30 år (PREMIUM).

En mängd olika textur effekter, som är känd för den flytande travertin, kunna levandegöra en mängd olika idéer i det inre av alla typer av både klassisk och modern i utsmyckningen av väggarna och dekorering.

Det andas beläggningen har en god förmåga paropronikayuschuyu.

Det kräver inte regelbunden målning.

Väggar belagda flytande travertin, kan rengöringsanordningen tvättas under tryck.

Användning av ytterligare medel för vård inte. Hemsida: travertin24.ru, tako-travertin.com/ Plats: Ryssland

åtgärder

Designers, dekoratörer och konstnärer är ständigt inför utmaningen att finna en tejp mindre än 1 cm., Till exempel, för att göra riva under en sten, kvarter, kakel eller granit. Nu kan du bekymmersfritt att köpa det från oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 1 =