Flytande golv med sina händer

Hur att hälla flytande golvet med sina händer?

När det handlar om att ersätta eller uppdatera golv i hemmet, måste vi välja från en sådan sort, att huvudet kan gå runt. Att marknaden har att erbjuda? Och laminatgolv och traditionella trä, och använda olika typer av linoleum, och även flytande golv. Med sina händer eller med hjälp av mästare besättningar kan lätt förvandla vilket rum som helst.

En sådan allvarlig process, som återställande av golv, producerade betydligt mindre vanliga än andra typer av reparationer. Därför inställning till valet av material är vanligtvis allvarligare och grundligare än till exempel för att ersätta tapeten.

På vilka faktorer bör vara uppmärksamma på? Naturligtvis viktigt takhöjd. Om det är otillräckligt, svårt att använda golvläggning på fördröjningar, eftersom det kommer att minska volymen av rummet. För sådana rum den ideala lösningen skulle vara en bra eller linoleumgolv Självnivellerande flytande polyuretan.

Kommer att reparera i barnkammaren? Vad kan vara bättre än en flerfärgad kappa med en 3D-effekt? Paljetter och bilder av favorit film, skilsmässa eller geometriska mönster i upbeat färger - kan några idéer implementeras genom att hälla flytande golv med sina händer. Det viktigaste - att följa vissa regler.

Vardagsrummet och sovrummet, barnens rum och i badrummet, med en volymeffekt och en monokrom flytande hälla golv kan vara en höjdpunkt för varje interiör.

Bland de självutjämnande föreningar, följande typer:

 • torra cementhaltiga kompositioner klara;
 • Produkter baserade på epoxihartser;
 • polyuretan;
 • cement och akryl;
 • metylmetakrylat;
 • syntetiska.

Om någon av dem vid en spädning tillsätt vatten glasgolv, kommer kompositionen att vara mer robust och motståndskraftig mot fukt. Vanligtvis denna teknik används i anordningen enligt golv i industriell skala eller i byggandet av simbassänger. Olika blandningar av alla dessa inte bara i sammansättningen, men till ett pris: dyrare syntetiska och cement billigare.

Efter utspädning med vatten i de proportioner som anges i instruktionerna och prekonditionerande bottenvåningen i små portioner blandningen hälles på den önskade ytan, observera teknik. hälla metoder liknar varandra och har mindre skillnader. Efter ett par dagar efter stelning av vätska erhålles Uppvärmd golvet.

noggrant för att framställa en basyta innan du arbetar med en avslutande vätska beläggas. Vanligtvis gör en preliminär konkret avdragare. När ett stort område av rummet utställning planat fyrar. Standardrums pull metall strängar, som visar en horisontell yta. När basbeläggningen är klar kan du fortsätta att etikettbandet amortering.

Om avsikten är att fylla golvet med resterna av keramiska plattor, måste du i förväg klart alla bitar som är dåligt hålls. Den resulterande tätningen hålrummen i cementblandningen. Efter stelning av alla gamla ytan avfettas och belagd med en speciell primer. Det är nödvändigt för bättre vidhäftning och förhindra bildning av bubblor på ytan av målet.

Så här fyller du i sammansättningen av trägolv

Vid framställningen av träytor till anordningen av en ny vätskebeläggning utföres följande aktiviteter:

 • helt bort färg och lack med mekaniska medel;
 • stort sandpapper eller slip grova plankor för att göra närvaron av spår och repor, vilket kommer att förbättra koppling med en oljekomposition;
 • utföras grundlig borttagning av partiklar av damm och smuts;
 • det gamla golvet torkas;
 • rekommenderas det att använda en extra förstärkande nylonnät;
 • hälla vätska på golvet ett trägolv ska vara maximalt tjockt lager, eftersom det kommer att minska risken för sprickbildning under drift.

Resten av processen fungerar med denna konstruktionsmaterialet skiljer sig inte från golvet beläggningsvätska på betonggolvet.

Tekniska funktioner med denna metod

Hur man gör en flytande golv med händerna för att få varm och smidig täckning? Försiktigt förbereda basen, ta bort alla kull, damm och fettfläckar, kan du börja nivåer och fragmenterad utformningen av arbetsområdet.

Allt arbete på flytande hälla golven ska utföras vid temperaturer över noll. Rummet bör vara varm åtminstone upp till 10 grader. Annars kompositionen kommer att flyta i en långsammare takt, att påverka kvaliteten på beläggningen.

När golvenheten i sanitets områden av tätande blandningen kan tillsättas vattenglas. Detta hänför sig till att hälla cementblandningen. Sålunda, oavsiktligt spills vatten kommer inte att sippra genom beläggningen ned till grannarna, och kommer att förbli på ytan.

Det är viktigt i det skede av förberedelsearbetet för att limma runt omkretsen av rummet en speciell tejp. Det borde gå runt alla hörn, rörsöppningar och reliefer dörrposter.

Varför absorberande skiktet

Flytande golvet som en flod? Dämparpolyetentejp har ett självhäftande skikt på baksidan och den främre skyddskanten. Genom-vidhäftande remsa är fäst vid korsningen av vägg- och golvbasen. Kanten förhindrar uppsugning ytbehandlingskompositionen för buffertzonen mellan väggen och en blandning därav.

För ekonomi, vätskan fyller badrum golvet, ibland använda propen eller isolerande film inte är mindre än 10 mm tjockt. Det behöver definitivt göras för att skapa en krympslager. Det mjukar upp oundvikliga deformation temperaturförändringar eller krympning lagerhus design. Närvaron av en sådan dämpning är garanterad flödesbeläggning hållbarhet.

Användbara kvalitet vattenglas

Kan lång lista fördelar ämne som, i huvudsak, är en vattenhaltig lösning av natriumsilikat. Ta emot den, efter bränning, krossning och efterföljande upplösning i vatten av en blandning av kvartssand och soda.

Golv vattenglas inte skiljer sig från den som används inom den kemiska, tvål, textil och maskinbyggindustri, jordbruk och medicin. Konstruktionen av detta ämne används för tätskikt stiftelser, väggar, simbassänger. Det rekommenderas att lägga till denna mångsidiga material i cementbetongblandningen vid det initiala avdragaren anordningen innan den hälldes flytande golv med händerna.

Om taken och väggarna i rummet för att hantera en sådan komposition, det aldrig bildas mögel och mjöldagg. Dessutom kommer ämnet ger en utmärkt eldfast skydd av vilket material som helst, oavsett om trä, tyg eller kartong.

Så, hur man fyller det flytande golvet? Noggrant förberedda bas torka ut tillräckligt och rengjorts på en glans. Alla grundade ytor noggrant som spjäll tejp. Beacons placeras planat och gjorde det sista markerings territorium. Beredda organ för inriktning av kompositionen -Bred taggiga och smal spatel. Det finns särskilda rullar för att punktera den flytande blandningen och frisätter enstaka luftbubblor, såväl som speciella skor sula, för att inte skada beläggningsrå fötter.

Nu kan höja arbetsblandningen. Detta sker i strikt enlighet med tillverkarens anvisningar. Att starta behållare fylld med vatten, och då endast i små portioner, och likformigt hälldes torrsubstans polyuretan. Rör det kan med hjälp av en borr och en speciellt munstycke.

Om du gör det motsatta, och vattnet strömmade in i kompositionen, kan det bildas klumpar. Detta har en negativ effekt på kvaliteten av beläggningen. Framställning av en blandning av åtminstone användning, i synnerhet om arbete utförs i ett rum med en stor yta.

Vanligtvis hälla flytande golv görs i två steg:

 • först på skriden appliceras ett första skikt med större tjocklek;
 • efter fullständig torkning hälls sitt andra, slutliga skiktet.

Om du vill få en tredimensionell bild på golvet, mellan de två faserna gör följande: ett valt mönster tryckt på speciell film, som är fäst vid "rubashke9raquo; det första skiktet. Fyll sedan i bilden den slutliga transparent sammansättning. ALLTID utsläpp av någon luftbubblor av misstag. I detta skede rullarna används med små nålar. Genom att bara hälls och valsade platta områden denna enhet.

Det är viktigt att ta hänsyn till alla ovanstående punkter. Annars kan resultatet bli inte så perfekt som förväntat eftersom tekniken - det är nästan en lag!

Flytande golv med sina händer

Hur att hälla flytande golvet med sina händer. I den här artikeln visar vi hur man fyller det flytande golv på rätt sätt. Om vi ​​håller oss till den föreslagna gjutning teknik, då får vi en pålitlig och jämn yta. Det skulle förråda rummet utmärkt utseende och kommer att pågå länge.

Tekniken för flytande golv är mycket enkel och du kan enkelt hantera det själv, om du följer den föreslagna rekommendationen.

Verktyg och material som behövs

Innan du börjar, är det nödvändigt att bereda följande verktyg och material:

 • Rollern,
 • Special luftningsrulle med spikar
 • Det ger en bred pensel,
 • Kapacitet för att framställa arbetskomposition,
 • Borr och en specialmunstycke för blandning av komponenterna,
 • En metall spatel längd på 2 eller 1,5 meter,
 • Byggnad fot nivå,
 • Lack baserad på polyuretan,
 • Primers, djup penetration,
 • Torr blandning för flytande könen.

Det är viktigt att: Primer och blandningen nödvändigtvis köpa samma märke.

Förbereda golvet grundläggande basen

 • Pre avjämningsmassa måste rengöras från damm, smuts, damm och eventuella fläckar av olja eller fett. Också ta bort eventuella flagnande betong eller cement-sand spackel före.
 • Använd bör kontrolleras vattenpass drop horizontality planet golvet. Denna skillnad bör inte vara mer än 3 centimeter. Detta är den maximala tjockleken av den hälls när flytande golv erhålls utan sprickor. Hög differential kommer att uppstå behov av att hälla ytterligare ett lager.
 • Starkt utskjutande bulor måste slå ner med en hammare och mejsel. Tillgängligt på en stor hålighet utrymme nödvändigt att fylla repareras med cementbruk eller konventionell filler. Inbäddade utrymmen måste torka.
 • Tidigare framställda referensplan pogruntovat väl. För detta ändamål en vanlig primer djup penetration. Detta material finns i två versioner: färdiga att använda eller koncentrerade. Koncentratet späds med vatten i ett förhållande enligt paketets anvisningar. Grundfärgen appliceras en pensel eller roller beroende på området i rummet. Primern ger god vidhäftning av fyllningskompositionen med bassubstratet. Dessutom är denna operation genomförs för att eliminera ytporositet. Detta ger en mer likformig stelning av det gjutna skiktet.

För varningsljus installeras plant horisontellt plan. Vid inriktning injekterade de hjälper till att bibehålla horisontalplanet. För deras tillverkning kan användas cement, kitt eller tung arbetskomposition, fyllnadsmaterialet.

Dessa material måste göra små klackar eller koner. För att uppvisa deras höjd används byggnadsnivå och spackel. Beacons lämpligen anordnade med ett intervall av cirka en meter på ett förskjutet eller vinklat sätt. Kan vara på väggarna i rummet för att göra ytterligare markera fyllnadsnivån.

Framställning av en komposition för att fylla

Den förberedda tanken och häll vatten pour torr särskild komposition, i proportioner som anges på förpackningen. För god blandning och lätt hällarbetskomposition, är det önskvärt att använda en 10-liters hink eller liknande behållare. Med hjälp av en borrmaskin och en särskild spiral munstycke noggrant blanda beståndsdelarna. Väl blandad komposition har en homogen massa i krämkonsistens.

Viktigt: Mängden av blandningen bör vara beredd att ta hänsyn till det faktum att vätske golv förlorar sin fluiditet efter 15 - 20 minuter efter slutet av blandning. Under denna tid, till arbetsstrukturen är det nödvändigt hälla och nivån på planet.

Minuters video: Fyll teknik golv Ivsil

Viktigt: Fill måste utföras vid en rumstemperatur på 15 till 25 grader Celsius. Eftersom cementsubstrattemperatur avsevärt påverkar tiden för härdning det gjutna skiktet. Speciellt vid höga temperaturer, var cementartad bas kommer snabbt torka lösningen fylls. Detta kommer att minska arbetstiden är nödvändig för sin placering. Även i rummet bör det finnas några drag, vilket kan leda till sprickor och försämrad styrka i översvämmade upp.

Flytande avjämningsmassa kan utföras områden, om rummet är stort, till exempel, en hall eller bor i ett hus på landet. Arbetszoner kan tillfälligt separeras med träribbor. Den grova ytan hos remsorna, efter bortskaffande, ge god vidhäftning mellan hälls sektioner. Zonerna kan vara anordnade på olika sätt, beroende på storleken och formen på rummet. Till exempel, först hälla remsor längs väggarna, sedan mitten.

Den beredda lösningen direkt hälls från behållaren. Hälla önskvärd orm jämnt distribuera den att hälla plats. Denna utföringsform tillhandahåller den mest optimala spridningsprocess. Lösningen i linje med den långa spatel. Monterade fyrar, kommer att hjälpa dig att hålla tjockleken och horisontalplanet. Efter justering är nödvändig för att upprepade gånger rida rullen med spikar på golvet översvämmade. Detta kommer att ta bort eventuella luftbubblor från hällde skiktet. Resultatet är ett tätare och lika plan. Flytande golv med händerna redo.

Viktigt: Efter avslutad hällning av blandningen vid rum måste ha konstant temperatur som inte överstiger 25 ° C under 2 dagar. Denna optimala temperaturområde för stelning utan sprickbildning.

Efter stelning bildar släta plan och hållbara, som inte har sömmar, fogar, olika förändringar.

Efter fullständig stelning, är ytan företrädesvis belagd med lack baserad på polyuretan. Detta kommer att ge en yta mer motståndskraftig mot slitage och öka dess livslängd.

Dessutom kan du visa dina videor flytande golv händer.

Minuters video: Secrets Excellence

Innan om den avslutande dekorativ yta bör tillämpas flytande isolering på golvet, sedan gå på det kommer att bli mer bekväm.

Ibland, är en sådan beläggning används som en ytfinish. Men du måste komma ihåg att hon är rädd för att falla direkt solens strålar, och har en låg nötningsbeständighet.

Funktioner golvet fylla i badrummet

bad rum har en konstant hög luftfuktighet. Ofta vattnet i badet faller till golvet. Därför är det nödvändigt att reparera badrummet för att ge en extra skyddande tätskikt.

Flytande tätskikt badrumsgolvet sker på olika sätt. Vi erbjuder att utföra tätskikt med hjälp av modern material. Den är gjord på grundval av en polymer gummi. Detta bitumen-polymer mastix är vattenbaserat, så det är miljövänligt material. Med detta kitt kan enkelt utföra arbetet med tätskikt i badrum eller toalett.

För att göra detta, följa några enkla steg:

 • med basytan för att avlägsna skräp, damm och smuts.
 • för att framställa en gummidriftstillstånd. För detta ändamål, en speciell torr blandning häll i en behållare och blanda grundligt med vatten, med användning av en elektrisk borrmaskin med en speciell spiralmunstycke. Eftersom gummi appliceras för hand, så det borde vara konsekvensen i gräddfil.
 • med en pensel eller spatel behandla en cementfundament. Också denna mastix omfattas väggar till en höjd av 20 centimeter. Speciellt noga är det nödvändigt att smörja alla vinklar.
 • efter torkning mastix i 24 timmar, skapar en stark och pålitlig vattentätning av några centimeter tjock.

kakel kan läggas på planet. Du kan också använda andra ytbehandlingar.

För att skapa en bekväm miljö i rummet är ofta nödvändigt att utföra en sexuell värmande yta. Effektivt detta problem kan lösas om enheten golv tillämpa flytande isolering för golv. Som ett sådant material erbjuder i dag en speciell blandning av korund eller Astratek. Dessa värmare har utmärkta unika egenskaper plasticitet, lätthet och god vidhäftning. Arbets blandning för framställning av vattenbaserade med en borrmaskin och spiral munstycken. Med användning av en pensel eller spatel blandningen lätt appliceras på den önskade ytan. Efter torkning, ett tunt plastskikt med utmärkta värmeisolerande egenskaper.

Denna isolering täckytan före läggning efterbehandling dekorativa beläggningar: laminat, linoleum, eller andra material.

Minuters video: Flytande golv diodbelysning

Polyuretan golv med sina egna händer

En betongfundament eller cement gips blir populärt att ordna mass polyuretan.

Priming golvet med sina händer - förberedelse för att hälla golvet 3d

Alla vet att det är mycket svårt att göra golvytan är helt slät. Men om.

Hur man gör en självnivellerande golv - steg för steg instruktioner!

Ett stort antal olika polymergolv ge en möjlighet att lösa en mängd olika uppgifter.

Hur självutjämnande golv och som kan få ut av dem!

Den fråga som blir mer och mer akut under de senaste åren.

Med vårt projekt, kan du följa den senaste tekniken i världen av reparations könen men genom att skapa ett konto för att få all tillgänglig information av intresse för dig på dina reparationer.

Du kommer att kunna delta i diskussioner med experter inom olika områden och discipliner, därigenom förenkla reparationen själv och bli av med onödiga misstag.

Torr avdragare, av någon anledning, inte har det du

Välkommen! Delemma framför mig, är det nödvändigt att ersätta de gamla, krokiga och knarrig trägolv. ytterligare

Jag vill lägga parkett, vad göra?

Sett tillräckligt många videoklipp på reparation och om laminatgolv. Jag bestämde mig för att prova sin egen hand. ytterligare

Frågan om praktiska och säkerhet sex 3 D

God dag. Reparationer i lägenheten är i full gång. I badrummet. ytterligare

Hjälp med rätt enhets könen

God dag. Det året började byggandet av ett hus på landet, var huset byggdes för att. ytterligare

De flesta människor undrar om hur mycket det kostar att sätta kakel.

 • Göra litet rum, där förutom det finns ingen strikt.

 • hälsosam miljö – grundval av ett bekvämt liv i sitt eget hem där.

 • Hastighet att lägga låga prisnivån, gjorde tilltalande utseende laminerade.

 • Laminat avser ett antal bekväm och funktionell golv, men.

  Det är svårt att svara på denna fråga utan att känna till tekniken och metoden.

 • Ett utmärkt alternativ för kök, hallar, korridorer och handel.

  Om du har ett trägolv och demontera den.

  Ge det lilla rummet där att göra detsamma.

  Idag finns många sorter av golv:  parkett.

  Lay parkett, med flera lager som en kaka, med sitt eget.

  Nuförtiden uppfunnit många metoder som produceras.

  Uppvärmningen av golvet ganska hett ämne idag. Oftare.

  Vanligtvis i lägenheter golvet presenteras i form.

  Vårt projekt «PolGuru» - är en unik tjänst som skapats av ett professionellt team för dem som kommer att förändra golv i en lägenhet eller hus. Vi har skapat en «PolGuru» som en tjänst i en uppmaning till dig att reparera komplexa frågor.

  Våra specialister är alltid snabb och hjälpa dig.

  tagg frågor

  • 1.7 Vilken är den mest tillförlitliga och billiga golv? (8675)
  • 1,2 Bör utjämning golv för keramiska golvplattor (8461)
  • 1.7 Jag vill göra en 3D-golvet i köket (6116)
  • 0,5 Hur isolera golv på 1: a våningen i ett hyreshus? (5798)
  • 0,8 Hållbarhet laminat på hur länge presentationen? (5515)

  När du kopierar material från sajten en aktiv länk tillbaka krävs | sitemap

  Hur att hälla flytande golv utan någon extra ansträngning?

  Från författaren: Hej, våra älskade läsare! Idag visar vi hur man fyller det flytande golvet. Steg för steg för att göra det här jobbet kan du skapa en helt plan yta för efterföljande installation täckfärg. Dessutom kan självutjämnande golv själva fungera som en dekorativ beläggning, blir ett slags "highlight" av interiören. Vill du snabbt lära sig att göra sina hem en ö av komfort i flödet av vardagen? Följ våra råd och du kommer att lyckas!

  Flytande (fluid) golv representerar en species av täckande, för framställning av självutjämnande blandningar som används. Hem för de utmärkande dragen hos en sådan yta - dess minsta tjocklek är bara 3,5 mm. Bland de självutjämnande föreningar, som kan väljas för att skapa en plan yta med händerna, kan du träffa dessa sorter:

  • torra cementbaserade kompositioner färdiga för användning;
  • Akryl cementblandning - som ursprungligen utvecklades för att ordna golv inom livsmedelsindustrin på grund av styrkan och motståndet mot hushållskemikalier (tvättmedel, rengöringsmedel, desinfektionsmedel). Om så önskas, kan de användas för vanliga byggnader;
  • epoxiharts - ett bra val för att hälla på betong, trä, metall bas;
  • metylmetakrylat - motstå ogynnsamma förhållanden, kan användas för att anordna frilufts kön;
  • Polyuretan - det bästa alternativet för användning i bostäder, olika maximal hållbarhet och styrka av alla polymerer.

  Tillsats av någon av följande blandning av flytande glas golv, kan du få en mer hållbar och motståndskraftig mot fukt kompositionen. De framställs helt enkelt, är den torra blandningen sättes till vatten i den mängd som anges i instruktionerna. Sedan kan den resulterande lösningen sprids över ett trä eller annat tidigare framställd yta.

  Det resulterande skiktet utjämnas genom inverkan av tyngdkraften, så det finns inget behov av att installera beacons. Alla små oregelbundenheter i underlaget kommer att jämnas ut, och inom några dagar kommer du att vara redo ganska golvvärme. Som ni ser, det finns inget alltför komplicerad i denna teknik. Så var börjar man? Läs mer för att ta reda på.

  Före sex konjak i köket eller i ett annat rum, måste du göra en del förarbete. Dessa inkluderar:

  1. Förvärv av självutjämnande blandning. Självutjämnande golv kan tillverkas för användning både som en grov bas och efterbehandling. Noggrant studera den information som anges på förpackningen, och väljer de produkter med dessa egenskaper (tilldelningsblandningen medan härdning, den maximala skikttjocklek, "viabiliteten" -lösning) är mest lämplig för dig.
  2. Urval av nödvändiga verktyg och material, som inkluderar: en spatel, en rulle 2 (nål och normal), en borste, en hink för en blandning med en borrmunstycke, roulette, nivå, små och stora i allmänhet primer vald blandning utjämning.
  3. Framställningen av basen. utföra följande steg:
   • Rengöra ytan av de färgrester andra gamla beläggningar, mastix tätning urtaget;
   • avlägsna damm och mindre nedsmutsning. Du kommer att behöva utföra våtrengöring eller vakuum noggrant bas;
   • i närvaro av oljiga fläckar på sin yta måste avlägsnas genom speciella avfettningskompositioner;
   • med användning av en konventionell rull applicera ett skikt av primer som behövs för bättre vidhäftning med baslösningen.
  4. Förbered rummet. För detta ändamål, bör det skapa en temperatur av från 10 till + 25 ° C. Håll också i minnet att när man arbetar med självutjämnande föreningar och under stelnings oacceptabla utkast, så att alla fönster och dörrar måste hållas stängd.
  5. Bered en lösning av strikt följa instruktionerna på förpackningen. Fyllkapacitet av vattnet, tillsätt sedan torr blandning i nämnda proportion. Blanda med en borr med en bifogad fil, låt stå några minuter, sedan blanda igen. Den resulterande plastlösning färdig för användning under i genomsnitt 20 minuter, varefter den börjar att förlora sina egenskaper.

  Har du fler frågor? Lär dig mer om detaljerna i reparation med egna händer dig en byggare med 17 års erfarenhet av informativ video tutorials, där han delar yrkeserfarenhet.

  Skapa en plan yta kommer att hjälpa den föreslagna steg för steg instruktioner. Förutom tvivel och osäkerhet, Komma igång:

  • fylla en smal remsa av självnivellerande föreningar, som börjar med den förnuftiga sidan av rummet;
  • enhetligt stretch spatel lösning, sedan gå därpå piggroller för att avlägsna luftbubblor och likformig fördelning av blandningen;
  • pour andra remsa parallell med den föregående (senast tjugo minuter) och upprepa alla steg i behandlingen - en spatel och en nålvals. Är det nödvändigt att de två delarna är likformigt blandad lösning;
  • fortsätter att hälla en remsa av ett band och utföra distributionsverksamhet, arbeta dig fram till utgången;
  • torkning av lösningen kommer att ske inom 9-10 timmar, men längre arbeta på grundval av den mottagna kommer du att kunna tillbringa bara några dagar;

  Du vill försöka skapa sin egen tredimensionell bild på golvet? Denna lösning kommer att göra ditt rum är verkligen unik. För detta ändamål den valda bilden ut på speciell film, montera den på grundval av den mottagna, häll sedan den genomskinliga täck. Nödvändigtvis gå därpå rulle med små nålar.

  Som ni kan se, i skapandet av självnivellerande golv, liksom i andra fall finns det inga oviktiga detaljer. Men genom att göra alla åtgärder noga, i följd, kan du vara med rätta stolta över resultaten. Video "Hur man gör en plan yta med händerna" kommer att hjälpa dig att bli inspirerad att utföra arbeten och bli ett riktigt proffs!

  Vi ser fram emot era kommentarer och feedback om hur intressant var denna artikel är för dig. Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill fortsätta att hålla dig uppdaterad nyheter om reparationsarbetet med sina händer, dela information med dina vänner - kanske det kommer att hjälpa dem att fatta beslut om förändringar i det inre av hans hus. Vi ses snart!

  Artikeln var användbar? Tipsa en vän

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 2