Flytande sexfilmen

Hur att hälla flytande golv utan någon extra ansträngning?

Från författaren: Hej, våra älskade läsare! Idag visar vi hur man fyller det flytande golvet. Steg för steg för att göra det här jobbet kan du skapa en helt plan yta för efterföljande installation täckfärg. Dessutom kan självutjämnande golv själva fungera som en dekorativ beläggning, blir ett slags "highlight" av interiören. Vill du snabbt lära sig att göra sina hem en ö av komfort i flödet av vardagen? Följ våra råd och du kommer att lyckas!

Flytande (fluid) golv representerar en species av täckande, för framställning av självutjämnande blandningar som används. Hem för de utmärkande dragen hos en sådan yta - dess minsta tjocklek är bara 3,5 mm. Bland de självutjämnande föreningar, som kan väljas för att skapa en plan yta med händerna, kan du träffa dessa sorter:

 • torra cementbaserade kompositioner färdiga för användning;
 • Akryl cementblandning - som ursprungligen utvecklades för att ordna golv inom livsmedelsindustrin på grund av styrkan och motståndet mot hushållskemikalier (tvättmedel, rengöringsmedel, desinfektionsmedel). Om så önskas, kan de användas för vanliga byggnader;
 • epoxiharts - ett bra val för att hälla på betong, trä, metall bas;
 • metylmetakrylat - motstå ogynnsamma förhållanden, kan användas för att anordna frilufts kön;
 • Polyuretan - det bästa alternativet för användning i bostäder, olika maximal hållbarhet och styrka av alla polymerer.

Tillsats av någon av följande blandning av flytande glas golv, kan du få en mer hållbar och motståndskraftig mot fukt kompositionen. De framställs helt enkelt, är den torra blandningen sättes till vatten i den mängd som anges i instruktionerna. Sedan kan den resulterande lösningen sprids över ett trä eller annat tidigare framställd yta.

Det resulterande skiktet utjämnas genom inverkan av tyngdkraften, så det finns inget behov av att installera beacons. Alla små oregelbundenheter i underlaget kommer att jämnas ut, och inom några dagar kommer du att vara redo ganska golvvärme. Som ni ser, det finns inget alltför komplicerad i denna teknik. Så var börjar man? Läs mer för att ta reda på.

Före sex konjak i köket eller i ett annat rum, måste du göra en del förarbete. Dessa inkluderar:

 1. Förvärv av självutjämnande blandning. Självutjämnande golv kan tillverkas för användning både som en grov bas och efterbehandling. Noggrant studera den information som anges på förpackningen, och väljer de produkter med dessa egenskaper (tilldelningsblandningen medan härdning, den maximala skikttjocklek, "viabiliteten" -lösning) är mest lämplig för dig.
 2. Urval av nödvändiga verktyg och material, som inkluderar: en spatel, en rulle 2 (nål och normal), en borste, en hink för en blandning med en borrmunstycke, roulette, nivå, små och stora i allmänhet primer vald blandning utjämning.
 3. Framställningen av basen. utföra följande steg:
  • Rengöra ytan av de färgrester andra gamla beläggningar, mastix tätning urtaget;
  • avlägsna damm och mindre nedsmutsning. Du kommer att behöva utföra våtrengöring eller vakuum noggrant bas;
  • i närvaro av oljiga fläckar på sin yta måste avlägsnas genom speciella avfettningskompositioner;
  • med användning av en konventionell rull applicera ett skikt av primer som behövs för bättre vidhäftning med baslösningen.
 4. Förbered rummet. För detta ändamål, bör det skapa en temperatur av från 10 till + 25 ° C. Håll också i minnet att när man arbetar med självutjämnande föreningar och under stelnings oacceptabla utkast, så att alla fönster och dörrar måste hållas stängd.
 5. Bered en lösning av strikt följa instruktionerna på förpackningen. Fyllkapacitet av vattnet, tillsätt sedan torr blandning i nämnda proportion. Blanda med en borr med en bifogad fil, låt stå några minuter, sedan blanda igen. Den resulterande plastlösning färdig för användning under i genomsnitt 20 minuter, varefter den börjar att förlora sina egenskaper.

Har du fler frågor? Lär dig mer om detaljerna i reparation med egna händer dig en byggare med 17 års erfarenhet av informativ video tutorials, där han delar yrkeserfarenhet.

Skapa en plan yta kommer att hjälpa den föreslagna steg för steg instruktioner. Förutom tvivel och osäkerhet, Komma igång:

 • fylla en smal remsa av självnivellerande föreningar, som börjar med den förnuftiga sidan av rummet;
 • enhetligt stretch spatel lösning, sedan gå därpå piggroller för att avlägsna luftbubblor och likformig fördelning av blandningen;
 • pour andra remsa parallell med den föregående (senast tjugo minuter) och upprepa alla steg i behandlingen - en spatel och en nålvals. Är det nödvändigt att de två delarna är likformigt blandad lösning;
 • fortsätter att hälla en remsa av ett band och utföra distributionsverksamhet, arbeta dig fram till utgången;
 • torkning av lösningen kommer att ske inom 9-10 timmar, men längre arbeta på grundval av den mottagna kommer du att kunna tillbringa bara några dagar;

Du vill försöka skapa sin egen tredimensionell bild på golvet? Denna lösning kommer att göra ditt rum är verkligen unik. För detta ändamål den valda bilden ut på speciell film, montera den på grundval av den mottagna, häll sedan den genomskinliga täck. Nödvändigtvis gå därpå rulle med små nålar.

Som ni kan se, i skapandet av självnivellerande golv, liksom i andra fall finns det inga oviktiga detaljer. Men genom att göra alla åtgärder noga, i följd, kan du vara med rätta stolta över resultaten. Video "Hur man gör en plan yta med händerna" kommer att hjälpa dig att bli inspirerad att utföra arbeten och bli ett riktigt proffs!

Vi ser fram emot era kommentarer och feedback om hur intressant var denna artikel är för dig. Prenumerera på vårt nyhetsbrev om du vill fortsätta att hålla dig uppdaterad nyheter om reparationsarbetet med sina händer, dela information med dina vänner - kanske det kommer att hjälpa dem att fatta beslut om förändringar i det inre av hans hus. Vi ses snart!

Artikeln var användbar? Tipsa en vän

Flytande golv med sina händer

Bild från: kakpravilnosdelat.ru

Dessa hantverkare, som i vårt land finns det otaliga föredrar att göra allt med sina egna händer, samtidigt som du sparar familjens budget, men också att reda ut den invecklade även de finaste byggnaden, för allmän utbildning. Men pokleit tapeter och göra en 3-D golv självnivellerande, som de säger, två stora skillnader. Men med en stark önskan, kan inte ens en professionell lära sig att producera de mest komplexa processer, än mindre förstå hur man korrekt hälla ett flytande golv, och i ännu högre grad, desto mer att det inte finns någonting för svårt här är faktiskt inte.

Grundläggande kunskaper: Klassificering av flytande beläggningar, deras typer och slag

Väl inne i lägenheten eller huset reparation börjar väcker oundvikligen frågan om golv, varav idag marknaden erbjuder otroligt många positioner. Nyligen har dock fler och oftare konsumenter föredrar självutjämnande golv, på grund av deras särskilda hållbarhet, enkel installation, och den relativa billighet i jämförelse med till exempel trä och även laminat. Dessutom kan självutjämnande ytan vara bara två separata arter, är en polymer eller mineral, alla kan välja efter sina egna preferenser.

Flytande linoleum, som i huvudsak är en självutjämnande golv, som kallas mineral, men oftare, en polymerbeläggning, som appliceras genom att hälla och utflytning. Ytan måste resultera i en jämn och perfekt plan. I utseende dessa beläggningar är mer påminner om den redan nämnda linoleum, men beröra ett golv är mer som en bricka.

För att skingra alla tvivel, och tydligt förstå vad som är flytande golv, fotoredigering (likör) och fått det slutliga resultatet inte anser förhindra. Dessutom kommer den resulterande ytan verkligen vara helt slät och absolut slät, utan tandning, leder, sömmar och andra saker. Man bör komma ihåg att när man arbetar med trä, till exempel golvytan kommer att behöva höja minst 5-15 centimeter, men självutjämnande golv kan ha bara en till sju millimeter.

Mineralfyllmedlets yta

Bild från: stoydiz.ru

Blandningen för detta är baserat på den gamla köns bra cement, vilket ger styrka och motstånd mot skador. Dessutom i lösningen inkluderar också andra fyllmedel och mjukningsmedel, inte är skadliga för hälsan efter torkning. Men sådana blandningar används ofta för utjämning oegentligheter och sedan läggs ovanpå laminatskiva eller kakel. Sådana lösningar gör i tre typer:

 1. Basen är avsedd för anpassning av stora ojämnheter på upp till åtta centimeter.
 2. Genomsnittlig lösning lämplig att anpassa ojämnheter på upp till tre centimeter.
 3. Finishen kompositionen är avsedd för slutliga operationer för att slutföra anpassningen. Han borde vara helt slät, eftersom det direkt på ytan och kommer att läggas golv själv, att välja mellan. Både för att fylla flytande golv, för att förstå är inte svårt, men du måste komma ihåg att detta arbete är inte lätt.

Bild från: osnovam.ru

Detta alternativ - det är mer motståndskraftig mot en mängd olika lastgolv. Dess bara tillämpas på de lokaler där den högsta permeabilitet. Denna typ av golv är nästan helt ofarliga för människors hälsa, är det svårt att skrapa och förstöra eller skada, har ännu inte prova. Dessa polymerkompositioner finns det fyra:

 1. Den mest ihållande typ av täckning är metylmetakrylat. De används i parkeringshus och andra platser som, och här hemma används som golv sällan, på grund av en ganska komplex applikation, och vad det är, du kör genom huset med bil eller traktor.
 2. Extremt slitstark polyuretanbeläggning är lättare i förpackningen, och dessutom de inte rädda för frätande kemikalier, extrema temperaturer, brinner inte, och tjänar troget vara mer än två decennier på rätt initial fyllning.
 3. Alternativ golv epoxy uretan, faktiskt också mycket bra, kan de tål nästan någon belastning, medan det fortfarande är flexibel och smidig.
 4. Det senare alternativet är det vanligaste, på grund av att underlätta för stapling, billighet och med tillräckligt hög prestanda och egenskaper. Det handlar om epoxi utjämning yta som perfekt uppträda i fuktiga rum, resistent mot kemikalier, inte rädd för hög och låg temperatur, och så vidare. Hur att hälla flytande sexfilmen i slutet av artikeln kommer att visa tydligt och detaljerat.

stor Flytande golvet med sina egna händer: video, fördelar och nackdelar

Innan du kommer till jobbet, måste du förstå detaljerna och i synnerhet för att förstå vad fördelarna med nackdelarna med dessa golvbeläggningar har. Det är uppenbart att det första som kommer att tänka är livet för en sådan golvet, och han kunde praktiskt taget oförändrad stå fyrtio eller femtio år, som egentligen är en mycket lång tid. Men det finns andra fördelar med en sådan beläggning har alternativ.

 • Den totala avsaknaden av alla typer av fogar och skarvar där ofta angripa hela kolonier av bakterier och mikroorganismer, särskilt i extremt fuktiga rum.
 • Mycket långsiktig problemfri drift.
 • Tvätta ett golv - ett nöje, eftersom smuts från det går från vanligt vatten och diskmedel vid behov knappt.
 • Enkelhet innebär att hälla extra hastighet och klarar bara en dag.
 • Sådana beläggningar är säkra bio-inert, inte avger aldehyder, och brandsäkra.

Hur att hälla självnivellerande golv: video-instruktion för dem som inte vet

Foton från platsen: youtube.com

Om vi ​​analyserar för- och nackdelar, du fortfarande förblir inställd att göra i deras hem eller lägenhet precis som golv, är det dags att tänka på utrustning och instrument, som kan krävas i detta fall. Glöm inte om sig själva torra blandningar, som alltid behöver välja klokt, så att du inte biter armbågarna. Låt oss börja med de mest populyarnyh- och populära märken på marknaden.

Bild från: centro-pol.ru

Så hur du väljer att göra ett sådant golv för första gången, är det nödvändigt att tänka på budgeten, och samtidigt, på det mest enkla versionen, och ett helt mix "Fundamentals Skorlayn T-45." Såsom torrt pulver krävs mindre benägna att 13 kilogram per kvadratcentimeter med en tjockleksmätare. Som jämförelse är det värt att säga att Bergauf blandning redan måste sjutton kilo, inte mindre. Ja, och torkar det första alternativet för ungefär två och en halv timme, och alla de andra mycket längre. Bara läsa instruktionerna på påsarna och du blir nöjda.

Verktyg och utrustning: bara vad som verkligen behövs

Det är tydligt att den bästa av alla för att förstå hur man gör flytande golvet med sina händer, videon i slutet av artikeln ger en helt objektiv bild, men noggrant studera instruktionerna gör inte ont, det är ett faktum. Kostnads ​​professionalnyh- byggare tjänster kommer att kosta någonstans i sju till tio dollar per kvadratmeter yta, eftersom att göra det själv kan rädda dig från familjens budget ganska anständig summa. Hela processen är enkel nog, och om allt görs strikt på teknik, då uppstår problem alls bör inte vara.

Bild från: tolkobeton.ru

 • Från två till sex eller sju plasthinkar. Det är lämpligt att köpa en ny eller rengör upp befintliga, så att de inte har rester av rentvå, färg och så vidare.
 • Vanlig murslev och drev, särskilt för tillämpningen av lösningen för de självutjämnande golv, som lätt kan köpas på någon järnaffär.
 • Låg hastighet borr eller en speciell bländare avsedd för blandning av kompositionerna och lösningarna.
 • Särskild kraskostupy som kommer att krävas för att gå på nygjuten yta.
 • Ett verktyg som kallas schaber, med en justerbar spalt för att jämnt fördela lösningen över skiktet ytan. Man kommer sannolikt att vara otillräcklig, så det är bättre att ha till hands ett par.

Det är inte bli sårad som lösningsmedel, för att komma till rätta med en smutsig verktyg när du är klar. Vilken typ av vätska för att ta dig exakt uppmana butiken där du är, och kommer att förvärva den torra blandningen för självnivellerande golv.

Steg för steg-instruktioner: enkel och vacker Flytande golv, video och kommentarer

Bild från: goodnapolka.ru

När allt är klart, verktyg, strukturer och utrustning köpts in och levereras till ditt hem börjar bli dags att komma ner till processen att hälla golv. Och det bör ske gradvis, noga följa alla direktiv och i enlighet med den teknik, medan beläggningen kommer att vara vacker och kommer att bli lång och tillförlitligt sätt.

 • Det första steget är att förbereda ytan själv, med vilka brädorna är avlägsnade rester, linoleum, och så vidare. Dessutom måste du rengör sprickor, om några, repareras med tätningsmedel, och hela ytan behandlas med en speciell primer.
 • Efter den slutliga grova nivellering och torkning, är det nödvändigt att gå vidare till det andra steget som består i att hälla kompositionen. Den består hålla fuktigheten i rummet, som inte bör i något tillfälle överstiga sextio procent, liksom temperaturförhållanden. Temperaturvariationer tillåts inom intervallet fem till tjugo grader.
 • Blandningen måste blandas med en bländare, och därefter appliceras enhetligt på hela ytan med en piggroller. Tjockleken på ett lager ska vara två och en halv centimeter, inte mer.
 • Bära kraskostupy som utgör sandaler spetsade-nejlikor behöver gå igenom en nål rulle över översvämmade ytan. Det kommer således att ta bort alla luftbubblor och hålrum som har bildats under omröring och hälla kompositionen.
 • Det andra skiktet kan anbringas efter bara två eller tre timmar, beroende på själva blandningen, den bästa läsning på påsen, är det specificeras noggrant.

Bild från: goodnapolka.ru

Tolv timmar efter det andra gjutningsskiktet kan beläggas med en yta lack. Om den planerade alternativet 3D-golv, måste då vara noga i förväg limmad eller särskild etikett appliceras mönster. Men för en nybörjare sådant arbete är ganska komplicerat, men möjligt. Varnish tillämpas förrän alla preliminära förberedelser, och glöm inte att det är bättre att lägga den i en speciell byggnad respirator.

Hur mycket vätska torkar golvet? Denna fråga har ett enkelt svar - efter cirka tio dagar efter den slutliga ansökan är en sådan täckning redan möjligt att arbeta med full kapacitet. Det är dock lämpligt att läsa instruktionerna för alla blandningar och lacker, eftersom tillverkarna kan tyda på något längre eller kortare perioder, och detta måste nödvändigtvis övervägas.

Efter att ha läst en artikel en gång övertygad om att deras händer kan göra många saker, om bara viljan var, och erfarenheten kommer med tiden ... Processen beskrivs i detalj, liksom verktyg med material på fall kommer att vara för små! Jag kommer säkert att börja med små ytor, såsom badrum eller toalett, hand grejer, och sedan kan du gå och golv ett större område är artikeln bra, användbar. Tack! =)

Hur man gör ett flytande golv med sina egna händer

Om det görs på rätt sätt, kan flytande könen erhålla en platt och fast yta, som ger lokalen en artat utseende och kommer att tjäna för en lång tid. Flytande golv med händerna utför helt enkelt efter att ha sett videon och utforska några av de regler och funktioner. Med det kan hantera varje.

För att välja en lämplig sammansättning, måste du först bestämma syftet med rummet, där golvet är arrangerat. Även på materialval påverkar kvaliteten och tillståndet för de befintliga grunder. Olika typer av vätske appliceras våningar och för olika laster. Också ta hänsyn till effekterna av kemiska, anti-statisk, anti-sladd, etc.

I många fall är de huvudsakliga komponenterna i kompositionen av flytande golv är epoxi- och polyuretanföreningar.

Polyuretanbeläggning lämplig för användning i områden med aktiv mekanisk belastning.

Polyuretan golv har ökat motstånd och hållbarhet för olika laster. De är resistenta kemisk påverkan och mekanisk belastning. Dessutom är de flexibla, vilket förklarar deras motståndskraft mot stötar och deformation punkten. Dessa golv är lätta att tolerera extrem värme och extrem kyla. De finns i 1- och 2-komponent.

Ett sådant flytande golv olämpligt att använda på alla områden, så innan du häller yta bör lära ändamål material. De rekommenderas för användning i områden med hög effekt och nötningsbelastningar, frekventa vibrationer i områden där hög hygien och så vidare.

Epoxy golv kan inte väl uthärda stötar. De är hårdare och mindre elastisk. Eftersom inte tillämpas på områden med hög mekanisk belastning. Men de är helt resistenta mot effekterna av kemikalier. De är inte rädda salter, maskinoljor, alkalier, syror, elektrolyter, bensin och andra substanser.

Oftast epoxy golv som används i rum med stor kemisk belastning på golvet och den intensiva påverkan av olika typer av vätskor.

Material och verktyg

Flytande golv, vid fullgörandet av sina egna händer kräver sådana material och verktyg:

 • Särskild spik luftningsrulle, behållare för beredning av arbetande personal;
 • En metall spatel längd 1.2-2 m, en fernissa baserad på polyuretan;
 • Torr blandning för flytande golv, roller;
 • Ett brett pensel, en borr med ett munstycke för att blanda komponenterna;
 • Bygga 2-metersnivån, en primer av djup penetrering.

Blandningen och primern ska köpa ett märke.

Förbereda golvet grundläggande basen

Första preliminära avdragare renas från smuts, fläckar möjligt fett eller olja, smuts, damm. avlägsnas också den möjliga avlossning av den provisoriska cement-sand eller betong avdragare.

Byggnad nivå kontrolleras svänger horisontalplanet på golvet. Droppe bör inte överstiga 3 cm. Detta tillåter den maximala tjocklek för att ta emot hälla flytande golv utan sprickor. Hög differential som krävs för att fylla i ett annat lager.

Stark ojämnheter få bort med hjälp av en mejsel och hammare. Stora hålrum på området som ska fyllas förseglas med en konventionell filler eller injekteringsbruk. Inbäddade sektioner ges tid för torkning.

Innan du börjar arbeta hälla behovet av att kontrollera det horisontella golvnivån.

Förpreparerade basplanet noggrant primade. Den använder en vanlig primer djup penetration. Detta material produceras i 2 former: koncentrera och klar att använda. Koncentratet späds ut med vatten i ett förhållande enligt förpackningen. Priming utförs med rulle eller pensel, beroende på golvytan. Primer ger utmärkt vidhäftning till grundkompositionen av fundamentet. Detta förfarande eliminerar också porositeten av substrat, ger enhetlig härdning skiktet.

Beacons tillåter att erhålla en jämn horisontalplan. Under flare-dränkt blandning de hjälper till att bibehålla en horisontell yta. De kan vara tillverkade av kitt, cement eller tjocka arbetskomposition, fyllnadsmaterialet.

Ljus för självnivellerande golv.

Sådant material är gjort små koner eller klackar. För uppvisar höjden med hjälp av en spatel och byggnadsnivå. Det rekommenderas att placera fyrar på ett avstånd av cirka en meter i en rektangulär eller förskjutna. På väggarna i rummet, kan du göra ytterligare markeringen.

Flytande golv är gjorda av en speciell lösning, som är mycket lätt att göra (ta en titt på video).

Den framställda blandningen hälls i vatten och hälldes i en speciell torr komposition förhållande som anges på förpackningen. För enkel påfyllning och intimt blanda kompositionen bör ta 10-liters tank. Med användning av ett speciellt munstycke och en elektrisk komponent är väl blandad. Vi blandas grundligt blandningen homogen massa med konsistensen av gräddfil.

Volymen av blandning framställes, med tanke på att flödet av vätska våningen går förlorad inom 15-20 minuter efter blandning är avslutad. Den arbetande delen av tiden är nödvändig för att hälla och jämna ut området.

Hälla flytande golv (se video) utförs där temperaturen är 15-25 grader. Grund av det faktum att temperaturen hos basen av cement påtagligt påverka tidsinställningen det gjutna skiktet. Speciellt vid förhöjda temperaturer - grundval av cementen snabbt torr lösning. Detta kommer att minska den tid fungerar. Rummet bör också vara drag på grund av vilka kan bilda sprickor, och styrka kan kränks i kompositionen.

I stora rum utförs flytande avdragare områdena. Arbetsområden kan tillfälligt delas träribbor. På grund av den grova ytan av lamellerna, efter deras avlägsnande, är utmärkt vidhäftning anordnad mellan de översvämmade områdena. Områden kan vara anordnade på olika sätt, beroende på formen och storleken på rummet.

I stora rum fyllda med en lösning i etapper, dividera arbetsområden rack.

Den färdiga blandningen hälls från behållaren. Det rekommenderas att hälla en orm, jämnt distribuera den på webbplatsen. Denna metod säkerställer optimal spridning. Justering av lösningen utförs lång spatel. Monterade fyrar hjälper motstå horisontell och tjockleken på planet.

Efter utjämning av golvet översvämmade flera gånger passeras dubbade rullen. Detta gör det möjligt att avlägsna eventuella luftbubblor från skiktet. Resultatet är en jämn och tät-planet.

Efter hällavslutningsförfarandet lösning måste ge plats för två dagar en konstant temperatur av inte mer än 25 grader. Denna optimala temperaturen för stel utan sprickbildning.

Efter stelning bildandet av en stark och slät plan utan olika ändringar, fogar och skarvar. Efter fullständig stelning av ytan rekommenderas lack baserad på polyuretan. Detta ger ytterligare slitstyrka yta och ökar dess livslängd. Innan du avslutar stil dekorativ yta används flytande isolering för golv, vilket ger extra komfort.

Ibland som beläggning anbringas som en ytfinish. Noterar dock att den har en låg slitstyrka och är rädda för direkt solljus.

Att ta upp frågan om hur man korrekt fylla flytande golv, sevärda video, bilder, lära sig vad kräver bruksanvisning. Processen fungerar är ganska enkel och okomplicerad.

Badrummet är alltid kännetecknas av hög fuktighet. Ofta när badvatten blir på golvet. Eftersom i processen för reparation i det här rummet måste tillhandahålla ytterligare skyddande tätskikt. Flytande tätskikt badrumsgolvet sker på olika sätt. Det rekommenderas att utföra den med hjälp av moderna material såsom bitumen-polymertätningsmedel, tillverkad gummibaserad polymer. Det anses ett miljövänligt material. Med hjälp av en spackel kan du enkelt göra tätskikt i badrum och badrummet. För att göra detta måste du följa några enkla handgrepp.

Mastic för tätskikt rum med hög luftfuktighet.

Först, är basytan bort smuts, damm och skräp. Sedan däcken är beredda att skick. För detta speciella torra blandningen hälls i en behållare och blandades väl med vatten till en elektrisk borr. Gummi är konsistensen av gräddfil för enkel applicering manuellt.

Behandlingen av cement fundament med en spatel eller en pensel. Denna mastix också täcker väggarna till en höjd av 20 cm. I synnerhet är det nödvändigt väl promazyvat alla vinklar.

Efter torkning kitt under dagen som en tillförlitlig och hållbar vattentätning av några centimeter tjock.

Enligt en sådan plan kan göra plattsättning. Du kan också visa och andra ytbehandlingar.

Ganska ofta är en bekväm miljö i rummet skapas genom uppvärmningen av ytan kön. Detta problem kan effektivt lösas med användning av anordningen i processvätskan beläggning av isolering. Flytande golv kan också skapas med hjälp av flytande isolering, som visas i videon.

För närvarande när detta material erbjuder specialblandning Astratek eller aluminiumoxid, som kan hittas i mestadels positiva recensioner. Sådana värmare har goda egenskaper lätthet, formbarhet och utmärkt vidhäftning. Framställning av den vattenhaltiga blandningen utförs på basis av användning av den spiralmunstycke och en elektrisk borrmaskin. En pensel eller spatel blandningen applicerades till ytan. Efter torkning, är ett tunt plastskikt bildat med utmärkta egenskaper för termisk isolering.

Enligt isolering täckte ytan före installationen av dekorativa täckfärger: linoleum, laminat eller andra material.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + = 18