flytande bitumen

Contents

Appliceringen av flytande bitumen, för vattentätning av fundamentet

På grund av de flytande bitumen är löst många bygg uppgifter. Det används i byggandet av byggnader och andra konstruktioner, vägar och olika meddelanden. Den ökade viskositeten hos materialet och dess förmåga att medge att vattenavvisande substans att penetrera in i svåråtkomliga ställen andra byggnadsmaterial - sprickor, små hål, porer. Flytande bitumen används ofta som ett bindemedel, vilket säkerställer stark adhesion.

källare tätskikt nödvändighet

Modifierade bitumen kitt inte används oftare än den vanliga flytande bitumen gamla modellen. I vissa situationer är det ännu mer effektivt än de nya modellerna.

Som skydd av betongkonstruktioner som fundament, används en mängd olika tätskikt fungerar. Bland dem är användningen av flytande bitumen inte på sista plats:

 • sluten vatten tillgång till den förstärkande stommen av betongvaror. Således förlänger livslängden av stiftelsen, skydda den från de skadliga effekterna av fukt;
 • ger styrka och stabilitet hos hela konstruktionen i enlighet med de konkreta raster och deformation av omkretsen;
 • används för målning och putsning av byggnaden stiftelsen. Beständig svart färg materialet permanent kvarhålla en estetiskt attraktiv struktur och utför sin kärna - skyddande.

Betongen i strukturen anses vara en monolitisk struktur typ hög hållfasthet. Men detta aktiva material har en massa fina porer och mikrosprickor. Genom dessa hål vattnet sipprar från jord som genom kanaler till den inre utformningen av fundamentet av stålarmeringen. Det, i sin tur, så småningom rosta, kollapsa sig själv och störa integriteten hos stiftelsen. Även i relativt torra områden med djupt rotade grundvatten med jämna mellanrum gå regn. Fukt får på något sätt i marken och, som en konsekvens, i grunden. Bit rostiga beslag inte länge, särskilt under tyngden av den massiva strukturen. foundation block eller skur prosyadet, som också är skadlig inverkan på hela strukturen. Sprickor ormar krypa på väggarna, spruckna fönster och tak rasa. Byggnaden deformeras till ett sådant tillstånd att inte kommer att kunna utföra sin nyckelfunktion.

Det är därför, i syfte att undvika negativa effekter och för att skydda basen av strukturen är alla betongkonstruktioner vattentät med bitumen. Pågå ett tillförlitligt sätt täppa alla platser genom vilka blir fukt och skapa en slags sköld på produkten.

Material som är lämpliga för isolering av fundamentet

För behandling av betongkonstruktioner sådana ämnen används:

 • fasta bitumen;
 • flytande bitumen;
 • Bituminösa-gummi;
 • Bituminöst-polymera.

För användning på hårda bitumen tidigare smält syfte. För att få materialet till det önskade tillståndet, behöver du en metallbehållare. Under smälta bitumen är uttorkad, så är det viktigt att föra den till rätt konsistens före användning enligt anvisningarna.

Rekommendationer för användningen av flytande bitumen

Tips för användning av ämnet från experter:

 • innan tätskikt fungerar är det nödvändigt att rengöra betongen från skräp och torr. Annars, under hantering hett material, kommer fukt koka och bilda bubblor av luft. Få slags vattenvård inom stiftelsen, som inte kan tillåtas. Peeling av flytande asfalt inte kan uppfylla deras direkta syfte - att blockera porer och sprickor i betongen;
 • bitumen tätningsmedel inte härdar lika snabbt som det smälta materialet, eftersom det är lättare att arbeta med. Den rymmer upp till friluftsdagar, och först därefter börja polymerisera;
 • bör vara mycket försiktig när man arbetar med varma material;
 • beräkning av materialet - 1 2 m 2 kg;
 • tjockleken av det avsatta materialet - mindre än 2 mm;
 • under kylning av bitumen från smältpunkten + 160º C sker på några minuter.

Instruktioner om hur du använder steg för steg det flytande materialet för tätskikt:

 • tillämpade flytande bitumen behöver bara borsta, för att skydda huden på händerna med speciella handskar;
 • varmt smält material förstärkningen i hinken. Dunk kapacitet borste och appliceras på ytan från topp till botten;
 • breda remsor applicerade för att smälta;
 • varje successiv remsa gnids in i ytan med en kraft;
 • lappa - minst 10 cm.

Att bedriva verksamhet av detta slag enbart är inte värt det. Det är bättre om det är en intelligent assistent. En person kommer att behålla ugnen materialet till inte svalnat, och den andra - att sätta på grunden för bitumen.

Efter behandling utförs foundation markpackning och återfyllning. Om bitumen behandlas rörskommunikation, är de därefter isoleras ytterligare.

takpapp

Takpapp är överlägset den mest prisvärda och tillförlitliga material för att skydda strukturer från fukt. Obmazochnaya bitumen bas möjliggör interaktion för att isolera de behandlade tomter med vatten på plats med det angivna området i kvadratmeter. Oftast används för isolering av stiftelsen, som omfattar källaren och golv av betong.

Funktionalitet bitumen tvätta

Trots det faktum att styrkan hos betongstomme är baserat på det material som används ankaret ändå kan monolitisk yta vid talrika sprickor att bildas, genom vilken fukt kan bringas i kontakt med metall. Mot bakgrund av detta finns det risk för korrosion och andra dolda fel. Sedan grundandet av konstant exponering för yttre belastning av byggnaden och de flesta grundvatten, finns det en risk för förstörelse av huset.

Utgång skulle vara kompetenta tätskikt verk, vilka komponenter används bitumen. Namnet "Obmazochnaya försvarare höll metoden för dess installation på byggelement.

Föreskrifter Bituminösa komponenter

Bitumen i sig är en produkt av petroleumraffinering, och på basis därav manövrera vattentätning av tak och byggkomponenter. Den täcks av GOST 6617-76, raffinerade 2002. Enligt detta dokument är det används för behandling av stiftelser och underjordiska strukturer, liksom för att eliminera platser läckage av byggnader och tak skydd. Nyligen Obmazochnaya och Okleechnaya isolering gjord med den ytterligare användningen av polymera komponenter. Ett slående exempel på denna komposition är ett kitt Technonikol med popularitet bland befolkningen, vars konsumtion per kvadratmeter minimum.

Enligt gällande regler, följande är kända typer av asfalt för tak och anläggningsarbeten:

 • - sammansättning byggnadsändamål varumärken BN90-30, BBN70-30 och BN50-50;
 • - en takläggningskomposition för primärbeläggningar, impregneringar BNK45-190, enkel impregnering BNK40-180 och vattentätning av banmaterialet BNK90-30.

Enligt GOST, Obmazochnaya tak isolering eller byggnadsändamål har följande tekniska egenskaper:

 • - flampunkt 386, förbränning - 220-300 grader Celsius;
 • - standard 12.1.007 motsvarar den fjärde klassen av fara, nämligen inte avger farliga ångor, icke-toxiskt material, i kontakt med slemhinnan kan bli en orsak till en termisk brännskada.

Under utförandet av beläggningsarbetet är absolut nödvändigt att använda personlig skyddsutrustning. Dessutom måste den för att tillhandahålla för närvaron av ventilationssystemet.

Ytan tätskikt är tillverkad av följande komponenter, inklusive byggandet av bitumen, med reglerad flödeshastighet per 1 m2:

 • 1. Fast komposition BN - 3, 4, 5.
 • 2. bitumen-gummi hydroprotection.
 • 3. Flytande bitumen BN - 3, BP - 5, DH-1 - V.
 • 4. Polymer Bituminös.

Alla bitumenkompositioner har sina egna egenskaper och skillnader, och är avsedda att skydda sidan och toppen av byggnaden mot fukt. Application arbete är fullt möjligt att utföra oberoende, eller anlita proffs, kan kostnaden nå $ 5 per 1 kvadratmeter.

Börjar med att materialet börjar med dess uppvärmning i en metallisk behållare upp till 170 grader. Processen kommer att åtföljas av frisättning av fukt, vilket har en positiv effekt på ett betongfundament och grunden för byggnaden. Smält varm lösning behandlade ytan av sidorna av strukturen. Om grunden läggs rullen ytterligare tätskikt substrat. Det levereras fast komponent i form av briketter, och dess genomsnittliga värde är inte mindre än $ 4 per 25 kg.

Då Obmazochnaya operation utförs innan isolering, arbetsytor behöver ren och torr. Ignorera detta steg kommer att leda till uppkomsten av bubblor i materialet, på grund av kokning. Naturligt integritet och täthet av beläggningen kommer att äventyras.

När en flytande bitumen det är nödvändigt att återupphettas och anbringas på ytan av den heta vanlig borste eller pensel. Lateral behandling genomförs fram i riktning nedåt. Det är önskvärt att göra överlappningen av varje remsa vid 100-150 mm.

Efter att ha avslutat tillämpningen av bitumen, är det nödvändigt att förstå att uppnå en solid state det förekommer under flera minuter. Med tanke på detta är det rekommenderat att använda små portioner och göra allt snabbt.

 • - tätskikt pad resistent mot fukt;
 • - det minsta värdet av materialet;
 • - enkel applicering;
 • - hållbarhet och funktionalitet.
 • 1. Ytor som används är benägna att spricka.
 • 2. Mycket brandfarligt.
 • 3. Det härdar snabbt.

Polymeren och bitumen mastix för tätskikt har ett antal fördelar i förhållande till konventionell varm komposition. Härda dessa komponenter omedelbart och effektivt, utan behov av torkning med. Perfekt för arbete vid låga temperaturer. Mastixmassan Technonikol behandling idag är det mest effektiva sättet, vars pris endast 1,5 dollar per 1 kg. Det rekommenderas att föda lacknafta eller fotogen, med käppen teknik, så att inte göra kompositionen alltför rinnande.

Tätskikt behandlingen utförs endast efter ytbehandlingen och slutlig bearbetning av en primer som förbättrar vidhäftningen. Annars kan det avsevärt öka mängden av material, eller kräver återbeläggning.

För torkning Primer tillräckligt 24 timmar medan den måste isoleras från fukt. Därefter anbringas mastix mass Technonikol med upphettning till 50 grader. Distribuerad rullen och den hålls efter applicering till 12 timmar.

Waterproofing Polymer kitt utländsk produktion kan vara något bättre än den inhemska, och skillnaden kan endast användas fyllmedel, så här är det inte nödvändigt att betalar för mycket. Användning av antiseptiska medel och omvandlar komponent herbicider i en spektakulär antibakteriell beläggning.

 • - dbrazovanie andningsbar betong bas;
 • - lång livslängd på upp till 50 år;
 • - pålitlig vattentätning skydd mot fukt och mekanisk skada;
 • - utmärkta fixeringskomponenter.

Mastic för tätskikt, dess konsumtion

Konsumtionen av förpackningen, speciellt om det är dyrt, är ett viktigt kriterium för förvärv av materialet. Motsvarande parameter anges på förpackningen, som multipliceras med värdet av det tillgängliga utrymmet, med hänsyn tagen till antalet skikt.

I de fall där det inte finns något flöde på behållaren är det beräknas enligt tabellerna i GOST, enligt specifika verk:

 • 1. Bituminös mastix för vattentätning av tak kräver från 3,5 till 6 kg per 1m2.
 • 2 kräver ca 2 till 4 kg material per 1m2 att tvätta eller betongfundamentblock.
 • 3. Vid limning takläggning krävs 1..1.5 kg per ytarea av 1m2.

Utföra Hot ritning kan lätt öka flödet i förhållande till de angivna värdena.

Vad mastix för tätskikt kommer att väljas av dig - beroende på personliga preferenser och budget. Det rekommenderas att inte spara pengar på skapandet av skydd av betongfundament och grunden för huset, eftersom det är direkt relaterad till dess tillförlitlighet och hållbarhet.

Flytande bitumen, användning, sammansättning, egenskaper

På grund av de unika praktiska, operativa egenskaper, är ett oumbärligt material i olika områden av byggområden flytande bitumen.

Användningen av detta byggmaterial underlättar avsevärt processer i byggandet av bostäder, industrianläggningar, produktion av takkonstruktioner, läggning av vägar, rörledningar och andra nyttigheter.

Byggnadsmaterial har en hög grad av viskositet, duktilitet, utmärkt vattenawisning. Tränger in i porer, är bindemedlet sprickor på ytan av material och beläggningar en bitumenskikt, ger tillförlitlig vidhäftning beläggningen ökar hållbarhet.

Bitumen - asfaltopodobny material som är en blandning av olika föreningar med hög molekylvikt hetero kolväte.

Sammansättningen av bituminösa blandningar bestämmer deras kolloidal struktur, tekniska, parametrar kvalitet, operativa egenskaper.

Kemiska tillsatser för att förbättra material.

Egenskaperna hos bitumen bestäms av dess komponenter relationsasfaltener, hartser, oljor, mineralkomponenter.

Prevalensen i biokemiska sammansättningen av olika komponenter ökar hållfastheten, mjukningspunkten ökar blandningar.

Hartsoljor, organiska substanser ökar legkoplavnost, mjukhet, öka duktiliteten hos bitumenkompositioner. Olika utföringsformer av flytande bitumen skiljer sig i termer av hållfasthet, grad av elasticitet, hårdhet.

I termer av komposition, är omfattningen av de bitumen klassificeras i:

 • naturliga (Naturlig)
 • byggnad (tätskikt, takläggning)
 • väg, som är separerade på densitet och viskös vätska
 • Bituminösa kompositioner för speciella ändamål

Beroende på råvaran som används bitumen är:

 • torv
 • kol
 • olja (rest oxiderade, sprickbildning, extraktet)

Genom den typ av ursprung bitumen klassificeras i konstgjorda och naturliga (naturliga). Sammansättningen av naturliga bitumen blandningar är naturliga komponenter härledda oljekomponenter, som bildas på grund av brott av de bevarande tekniken den deponerar under påverkan av komplexa biokemiska-oxidationsprocesser.

Tekniskt, artificiell asfaltblandningen är produkter erhållna under reningsprocessoljor, kol bearbetning, olja, torv, kol, organiska hartser.

Konsistensen hos den bituminösa blandningen klassificeras som: hög plasticitet, plast, viskös, flytande, delikat.

Flytande bitumen - redo för användning av en homogen blandning av svart, viskös konsistens, som erhålles genom blandning med viskösa bitumen BND destillatfraktioner, lösningsmedel avdunstar efter en viss tidsperiod efter läggning. Den flytande kompositionen av bitumen är närvarande torv, petroleumprodukter, organiska föreningar, hartser, mineralrester stenar.

Basiska egenskaper, parametrar flytande bitumen

Flytande bitumen - plast, trögflytande byggmaterial. Ökande temperatur leder till dess mjukningsökning duktilitet för att tillåta användning av bituminösa blandningar under loppet av ett antal byggnadsverk.

Att göra byggnaden material lämpligt för användning, är liten nog för att värma de flytande bitumen. Användningen av video, annan information om egenskaper, egenskaperna hos denna typ av byggmaterial kan ses nedan:

De huvudsakliga egenskaper som definierar egenskaperna för bitumen, inkluderar:

 • Duktilitet (förlängning) - bestämmer graden av duktiliteten hos bitumenkompositioner.
 • Penetration - värdet som definierar nivån av hårdhet viskositet.
 • Termisk stabilitet. Denna parameter specificerar mjukningspunkten för bitumenmassor övergångs bitumen spröda.

Flytande bitumen tillhör den grupp av material som har en hög nivå av vidhäftning. Dessutom plasticitet, viskositet, smälttemperatur, prestandan hos materialet definierar en parameter såsom temperatur försprödning i skiktet vid vilken den första sprickan visas bitumen.

Föremål för korrekt stapling teknik, vissa villkor bitumen maximala vidhäftar fast till basen på alla ytor.

Efter härdning, är det nästan omöjligt att ta bort med hjälp av improviserade medel, vilket förklarar inte bara hög kvalitet, tillförlitlig byggmaterial, men pekar också på det faktum att allt arbete rekommenderas med största ansvar att hålla sig till etablerade tekniker. Förbrukningen av flytande bitumen beror på tillståndet, egenskaper, konfigurationer av bearbetade ytor.

Efter applicering av bituminösa blandningen på ytan, bitumenet förtjockade mass process inträffar på grund av förångning av oljor som är närvarande i strukturen hos materialet som leder till dess fullständiga härdning. Oavsett mekanisk stötkraft, är materialet inte utsätts för deformation, är inte känslig för andra miljöfaktorer.

De främsta fördelarna med flytande bitumen är:

 • enkelhet, enkel användning
 • hög kvalitet, prestanda
 • ogenomtränglighet
 • frost
 • låg konduktivitet
 • en hög grad av termisk expansion
 • utmärkt tätskikt, hydrofoba egenskaper
 • överkomligt pris
 • en hög nivå av vidhäftning, oberoende av de bearbetade baser

Flytande bitumen kräver uppvärmning före applicering, ökar hållbarheten, slitmotståndsbeläggningar. Läggning av bituminösa blandningar kan utföras på porösa ytor.

Användningen av flytande bitumen kan öka tidpunkten för konstruktion fungerar vägreparationer.

Biokemiska sammansättningen, unika struktur, fysikalisk-kemiska egenskaperna hos materialet medger drift på vintern, i kallt väder. I dagens marknad för byggmaterial presenterade olika märken av flytande bitumen, som skiljer sig i sin struktur, vilket gör det möjligt att välja byggmaterial för att uppfylla de särskilda villkor, natur, detaljerna i det arbete som utförts.

Omfattning flytande bitumen

Med hjälp av hot bitumastic för renovering av tak

Flytande bitumen - ett mångsidigt byggmaterial, den största fördelen med det är att det är tillåtet att använda i alla klimatförhållanden.

Kemiska stabiliteten hos bituminösa kompositioner för olika korrosion material förklara deras omfattande användning för skydd av armerade betongkonstruktioner, metallrör, verktyg, hydrauliska och ångspärr fundament baser tillverkar asfaltkompositioner.

Ganska ofta den olja som används i flytande bitumen läggnings, väg reparation tyg tillverknings kall asfaltkompositioner.

Från de kvalitativa parametrar, den kemiska sammansättningen av bitumen beror styrka, stabilitet, livslängd asfaltiruemyh beläggningar. Flytande petroleumbitumen kommer att ersätta tillverkningen av bitumenemulsioner som används för att behandla olika ytor av de strukturella skikten av väg please dukar.

Flytande bitumen används ofta i de etikett rulle material, arrangemang av ång- och vattentätningsbeläggningar byggarbetsplatser.

Det låga priset på byggmaterial, brett användningsområde bestämmer populariteten av flytande bitumen under olika typer av arbete. Kostnaden för bitumenblandningar beror på sammansättningen, tekniska, operativa egenskaper hos materialet.

Flytande bitumen används ofta under takarbeten att förbättra prestanda för takkonstruktioner. Flytande bitumenblandningar har en rimlig kostnad och absolut inget sätt sämre i kvalitet, praktiska dimensioner samtida motsvarigheter.

Om nödvändigt, en re-applicering av materialet till ytan.

När de appliceras bituminös komposition tillsätts ofta till mastern blanda bituminösa petroleumlösningsmedel, motor, dieselbränsle. Detta lilla trick ökar väsentligt kvaliteten på tätskikt av takkonstruktionen.

Ett asfaltbeläggningen är ett ytterligare tätskikt fungerar som ett mellanskikt mellan överlägget och takläggning ogenomträngliga skikten. Om skadan takläggning bitumenskiktet förhindrar den skadliga effekten av fukt.

Det viktigaste att tillämpa de flytande bitumen på ytan, noggrant fylla personal luckor, leder som bildas mellan takläggning remsorna.

Iakttagande av tekniska finesser under Roofing ökar livslängden av strukturer. Korrekt utläggning av asfalt och andra material för att undvika reparationen arbeta upp till 8-12 år.

Att förbättra de praktiska egenskaperna, förbättra styrka, är möjligt hållbarhet bitumen med hjälp av olika tillsatser. Valet av antalet tillägg som gjorts i sammansättningen beror på detaljerna i arbetet, de särskilda villkoren.

Appliceringen av flytande bitumen i byggandet av grunden

Flytande bitumen som används i konstruktionen på grund av generiska egenskaperna hos materialet. På grund av de höga isoleringsegenskaper, styrka, frostbeständighet, bitumenkompositioner som används som ett tätskikt material vid framställning av grund baser.

Denna typ av byggnadsmaterial används även för att fylla skarvar i byggnadskonstruktioner, tillverkning av asfaltmastix.

Är det känt att styrkan hos någon struktur som tillhandahåller förstärkning med hjälp av armeringsjärn. Trots den soliditet och tillförlitlighet i närvaro av bas betongsprickor, genom vilka fukt tränger.

Kontakt med fukt, kan korrosion leda till deformation, förlust av kvalitet. Av denna anledning, genomföra gips bitumen, vilket gör det möjligt att isolera basen av grunden från fukt.

tätskikt Processen börjar med tillämpning av bitumen blandningen på de yttre ytorna av fundamentet. Ovanför bitumenskiktet appliceras på gummiduken, gummerat basis.

Vid låga läge grundtryck på design om arbetet utförs på instabil mark, är bitumen behandling utförs i ett enda lager. Fyllning bituminösa kompositioner slitsar foundation defekter förhindrar exponering för fukt.

Vid konstruktion av fundament baser tvätta tillämpning i samband med bitumen-gummibeläggning erbjuder ökar skydds operativ sikt.

Flytande bitumen i väg byggnadsarbete

När man skapar en belagd väg beläggningar ofta tillämpas flytande asfalt.

Till beläggningen har en lång livslängd, inte utsätts för ogynnsamma faktorer för användning av hög kvalitet blandning, för vilka särskilda krav gäller.

Feature flytande bitumenkompositioner är att de måste användas så snart som möjligt.

Flytande bitumen är nödvändig för att utföra väg reparationer, om asfalt målningar under den kalla årstiden, bearbetning av grus, krossad sten blandningar. En nackdel med bituminösa kompositioner är förlusten av hållfasthet under högt tryck och temperatur.

Att förbättra egenskaperna hos vägytor, när om asfalt används mjukningsmedel, modifieringsmedel och andra tillsatser. Val varumärke asfaltmassor beror på klimatförhållanden, den maximalt tillåtna lasten.

Leverans av flytande bitumen till platsen för arbetet utförs i speciella maskiner, bitumen. Värmer upp till den önskade temperaturen ger den erforderliga konsistensen hos materialet.

Bitumen, packas i metallbehållare, som är lämpliga för användning och lagring. Hermetiskt tillslutna behållare skydda konvojer från de skadliga effekterna av negativa externa faktorer.

Funktioner, teknik att applicera bitumenblandningar

Vid tillämpning flytande kompositioner bitumen måste följa en specifik sekvens av arbete etablerad teknik. Inledningsvis producera varm asfalt blandas med speciella installationer, som är avsedda för smältmaterial.

När små mängder arbete för att smälta, värme bitumenet kan vara en brand av kol enligt de konventionella metallbehållare. För dessa ändamål passar perfekt den gamla metall fat.

Säkerställa en beredskap för tillämpning av bituminösa blandningen kan uppskattas av dess yta. Slät, glänsande övre skikt är ett kriterium för starten av konstruktion och reparationsarbeten.

Vi rekommenderar inte alltför överhettning av bitumen för att undvika hans eld. Dessutom med en stark överhettning av bitumen den förlorar sina egenskaper och praktiska funktioner, blir det olämpligt för stapling.

Flytande bitumen blandas väl före applicering. Vid allvarlig förtjockning, kan blandningen spädas med bensin, lösningsmedel, fotogen, men högst 15-20% av den totala.

På den preparerade ytan appliceras en målarfärg borstar, rullar, borstar. Remsor blandningen appliceras överlappad.

Höja egenskaperna av bituminösa kompositioner är möjligt genom att införa lösningsmedel, mjukningsmedel. Som lösningsmedel använda dieselolja, dieselbränsle, petroleumbaserade lösningsmedel, lacknafta.

Men kom ihåg, att utföra ändringar av asfaltmassor är ganska riskfyllt, mödosamma process som bäst avgörs av professionella hantverkare. Felaktiga proportioner av olika komponenter kan påverka kvaliteten av bitumen för att reducera dess styrka, öka känsligheten för temperaturförhållanden, klimatfaktorer.

På jobbet är det lika viktigt att ta hänsyn till det faktum att de flytande bitumen hårdnar snabbt, hårdnar. Därför bör materialet ringas upp i små portioner, sätta på ytan omedelbart efter att ha upphettats.

skikt inriktning bör inte ta mer än 3-5 minuter. Bituminösa blandningar appliceras på den behandlade ytan av en färgvals, speciella rullar, borstar och andra anordningar.

Tyvärr flytande bitumen, liksom de flesta material är inte utan nackdelar. Flytande bitumen är en snabbt brännbara material.

Långvarig exponering för temperaturer under noll kan leda till sprickbildning. För att förhindra prestandaförsämring, efter en viss tid, med några års mellanrum, är det rekommenderat att uppdatera bitumenskiktet.

Att avlägsna bitumenet från byggnaden, alla andra ytor lämpliga lösningsmedel, oljebaserade dieselbränsle, bensin, mineralsprit.

Kommentarer: Flytande bitumen, applikation, sammansättning, egenskaper

Vi använder flytande bitumen, främst för tätskikt källarväggar. Späda ut det med lacknafta och orsakar en 2 skikt på betongytan. När anordningen av taket, applicera flytande bitumen för framställning av en primer, med vilket ytan hos skriden förbereda, uppströms anordningen vals takläggning.

nya artiklar

Bearbeta väggarna av mögel och mjöldagg: teknologi, material, sekvens arbete

 • Rum för nyfödda flicka: har allt

 • Svetslikriktning med händerna: för kretselementen

 • Hur man ändrar ledningar i en lägenhet till lägsta kostnad

 • En spiraltrappa: storlek, design, konstruktionsmetoder

  Cement förbrukning per 1m3 betong olika klasser

  Trätrappor: steg steg, måste du veta

  Panelmonterade bad med sina egna händer: fördel och stadier av konstruktion

  Anordningen i PBS fundamentblock, de strukturella egenskaperna hos materialet

  Cork isolering för väggar: reglerna för användning av materialet

  Hur att lösa upp fästmassa: tips och tricks

  Utmärkt sten bänkskiva - med sina egna händer

  Vad är intervallet för vinkelmätningar: typer och varianter av mätresultat

  Modulära trappor med händerna: hur man gör rätt val

  Hur man limma trottoaren till badet, och vilken roll den spelar i utformningen

  Copyright © 2015 - 2016 All rights reserved.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 2