Flytande tapet pris i Leroy Merlin Voronezh

Flytande tapet - Best rabatt!

Flytande tapet pris: Vår webbutik erbjuder flytande tapeter. Pris och val vi har mycket mer gynnsamma än i butikerna. Vi arbetar direkt med tillverkaren och representerar hela katalogen av flytande tapeter Silk gips. Vill du köpa - ring oss, vi hjälpa dig att göra beräkningen av mängden av tapeter och ta din beställning.

Moskva + 20 km från MKAD

Vid beställning minst 3000. Rub. leverans 500 rubel. Distant förorter efter överenskommelse.

Nästa dag,

För pre-beställa varor via telefon! Lageradress :. Moskva, m Shchelkovskaya.

Genom någon rederi som du väljer.

Pris per förpackning av 580 rubel. Förbrukning 1 förpackning. 4-4,5m². Budget tapet med en mjuk finkornig struktur.

flytande tapeter "Standart9quot;.

Pris per styck 635 rubel. Flöde:. 1 yn 4 m ^. Nästan slät konsistens, rimligt pris.

Pris per styck 655 rubel. Flöde:. 1 yn 3 m ^. Uttryckt lättnad, mjuka pastellfärger.

flytande tapeter "Art Design 1".

Pris per styck 905 rubel. Flöde:. 1 yn 3 m ^. Snygg tapet med ljus design konsistens

flytande tapeter "Art Design 2".

Pris per styck 1020 rubel. Flöde:. 1 yn 3 m ^. Design flytande tapeter. Modern dig!

Pris per styck 765 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Utsökt design varvas med svart och guld kvarts tillsatser.

Pris per styck 800 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Plunge i Provence atmosfär i pastellfärger.

flytande tapeter "Viktoriya9quot;.

Pris per styck 935 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Uttryckt relief konsistens och olika färger görs populära serien.

Pris per förpackning av 810 rubel. Flödeshastighet 1 yn:. 7 m ^. Flytande tapet gjord av björk. Miljövänlig och naturlig.

Pris per styck 1195 rubel. Flödeshastighet 1 yn:. 7 m ^. Flytande tapet från barr- och lövträd.

Pris per styck 1510 rubel. Flödeshastighet 1 yn:. 7 m ^. Eco flytande väggen från barr- och lövträd.

flytande tapeter "luftledning".

Pris per styck 1155 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Ovanliga textur, mjuka färger. Populära serien!

flytande tapeter "Ekodekor9quot;.

Pris per styck 1285 rubel. Flöde:. 1 yn 3 m ^. 100% siden beläggning. Miljövänlighet och estetik.

Pris per styck 1360 rubel. Flöde:. 1 yn 3 m ^. Lyxigt utseende och harmonisk färgkombination.

Pris per styck 1580 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Modern stil. Flerkomponentkomposition och färg.

Pris per styck 1640 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Sommar humör och ljusa färger.

Pris per styck 1745 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². North tale. Air atmosfären i rummet.

Pris per styck 1995 rubel. Flöde en yn. 3,5 m². Den mest färgstarka flytande tapeter för ljusa interiörer.

Var noga med att köpa flytande tapeter:

underbeläggning "silke Gips"

Pris: 975 rubel

Rekommenderas. Att förbereda väggarna att spruta flytande tapeter. Vikt 7 kg. Konsumtion ett pack. - 25 m2. i två skikt med torkning 4 timmar. Markfuktighet skydd + hyser. Inget behov av att köpa mer vit färg och tillämpas efter grundning! Späd inte med vatten.

Pris: 250 rubel

Det är lämpligt att applicera en vätskevägg (23cm).

Pris: 250 rubel

För utjämning tapeten på väggen (28cm)

Pris: 1500 rubel

Skyddslack flytande tapeter. Det finns glansigt och matt. Vikt 5 kg. Konsumtion ett pack. - 40 kvm Appliceras med pensel eller roller. Det skyddar mot nötning och smuts.

flytande tapeter ett foto värt att köpa och uppskattar deras förtjänster. Flytande tapet på bilderna är inte dyra, priset är lägre jämfört med dekorativa gips, och de skapa en enhetlig miljövänliga tapeter. Detta är helt unik beläggning som finner fler och fler fans.

Flytande tapet på bilderna endast formellt gäller tapeter, på bekostnad av visuell sensation, men dess egenskaper och tillämpning är mer av en dekorativ siden gips. De har inte sömmar, som tillämpas på en enda massa med en murslev dessutom externt Kink vägg oegentligheter och mikrosprickor, och att tillämpa enbart vatten som du behöver. Detta är inte en fullständig lista över fördelarna med denna beläggning för väggar och tak.

Observera att beredningen av väggarna, är nyckeln till långt liv. Inte snåla på primern (vi säljer det mark koncentrat). Så länge som bakgrund infused du har tid och primas i två skikt. Dessa enkla steg kommer att vara för dig försäkring!

Flytande tapeter kan tillämpas på alla väggar och till och med taket, liksom andra komplexa geometrier och krökta ytor. Allt detta gör denna typ av täckning är helt universella och mycket lättare att limning. Se själv!

flytande tapeter på grund av miljö okleivayut ofta i plantskolor och daghem. de har också en andas beläggning och en stor katalog av flytande tapeter och designalternativ gör dem mångsidig för användning i sovrummet, hall, vardagsrum och även i köket. Förresten, för kök, hall, förråd, liksom de platser där risken för ökad förorening, rekommenderar vi att efter applicering av den skyddande lack coat akryl Poliver, som du kan köpa i vår webbutik flytande tapeter.

Möjligheten att kombinera flera serier och färger, göra konst panel eller bara botten i en färg, och den övre delen av den andra - allt detta, liksom det låga priset gör att flytande tapeter val för många. Flytande tapet Vad bättre och mer passande för dig? Möjligheter inredning är inte begränsade till väggar och oftare de används och i taket. Det naturliga bindemedlet har en hög resistans och hålls i årtionden.

Lim baserade på cellulosa som redan ingår i flytande tapeter, så det är tillräckligt för att suga blandningen och ge lite brygd att den fastnat på ytan grundligt.

Vår webbutik ger en komplett bild katalog med flytande tapeter, kan du köpa denna fantastiska omslag med fri frakt.

Flytande tapet i renoveringen av en skola foto

På bilden - vårt flytande tapeter Silk gips - en regelbunden deltagare program "School of reparationer" och "om inredning". Designers i Moskva och de hundratals andra ryska städer använder denna unika material som trim och inredning. Flytande tapet blev en igenkännbar varumärke, snygg och modern!

Flytande tapet katalog kombinerar både sängkläder och ljusa färger, vilket gör det möjligt att använda dem i olika rum och interiörer. Lågt pris serie Ekonomi och standard är ofta populärt för dekoration av kommersiella lokaler, kontor, och bara för stora volymer. Vi är glada när man köper en gång ringa oss för att beställa en annan uppsättning för att klistra ett annat rum eller efter rekommendation av grannar och vänner som har fått positiv respons.

flytande tapeter utom universalitet har en rad andra fördelar. Stort urval av katalog och ett brett prisklass, kan du välja tapeten för alla smaker. Dessutom har de utmärkt fuktabsorption och ångpermeabla förmågor, som är mycket värdefull för stuffy rum och platser med hög luftfuktighet, såsom köket. Allt detta kallas - "dyhaniem9quot; eller andningsbar beläggning.

Bland andra fördelar - ytterligare ljud och värmeisolering, sprickor och sömmar, till skillnad från andra tapeter, enkel ansökan, inklusive på ojämna ytor, avfasningar och även tak. Förutom flytande tapeter Fire. De rekommenderas för användning på utrymningsvägar från offentliga byggnader, liksom på platser där medborgarna.

Internetbutik flytande tapeter - det är där kostnaden för att köpa! Positiv feedback genom flytande tapeter omätbara reparationsmöjligheter. Om din vägg smutsad eller tas emot mekanisk skada, är det tillräckligt för att väta den skadade delen, för att ta bort en del av tapeten på denna plats och applicera ett nytt lager, till exempel, från den återstående blandningen. Mer information om detta kan du läsa i den del av ansökan.

flytande tapeter

Varje år på marknaden av byggprodukter uppdateras med nya produkter för att underlätta reparation och dekoration. En av dessa innovativa material är flytande tapeter från Leroy Merlin - så länge de anses vara något ovanligt för oss, men många köpare har möjlighet att bedöma deras kvalitet och användarvänlighet.

Beläggningen är en torr framkallare blandning, som består av naturfibrer innefattar tyger, färgämnen, lim och många andra. Jämfört med papperstapet materialegenskaper lätt drift, höga termiska och ljudisolerande egenskaper, hållfasthet.

Katalog av flytande tapeter i Leroy Merlin

Katalog av flytande tapeter i Leroy Merlin

Katalog över flytande tapeter i Leroy Merlin presenterade brett spektrum av färger, så att du kan välja en perfekt finish för alla rum. Fördela följande typer av flytande tapeter:

 • silke;
 • bomull;
 • cellulosa.

En beläggning innefattande en siden fiber, kännetecknat av hållfasthet och beständighet mot ultraviolett strålning. Materialet brinner inte ut och behåller det ursprungliga utseendet under en lång tid. Bakgrunds innehåller bomull, är behaglig att ta och ser mycket attraktiv, vilket gör lägenheten varm och mysig atmosfär. Cellulosa flytande vägg ger god värmeisolering, vilket gör dem den perfekta lösningen för slutbehandling av ouppvärmda rum. Med tanke på tillgången på pappersmassa, täcka kostnaderna för förvåning varje kund.

Rates flytande tapet i Leroy Merlin beror på typen av den basiska fyllmedel som ingår i deras sammansättning.

Den dyraste täckning - silke dekorativa gips, representeras av tre nyanser: beige, grönt och guld. Materialet kommer att vara ett utmärkt alternativ till papperstapet i lägenheten eller kontorsbyggnad. Det är lätt att tillämpas och utgör inte på ytan av lederna och oegentligheter, det torkar snabbt och behåller värmen väl.

Genom att köpa flytande tapeter i Leroy Merlin, glöm inte om relaterade produkter, särskilt eftersom de är ganska billigt. Särskild plast float kommer att ge tid för att identifiera brister i beläggningen och för att ta bort dem omedelbart efter applicering.

Flytande tapeter dekorativa baslack №1 slät

Budget och eftertraktade handelsvara - dekorativa baslack № 1, avsedd för innerväggar. Basen kommer att vara det perfekta alternativet för vardagsrum, sovrum eller hallen den kan också användas i kombination med andra fyllmedel. Som ingår i de siden fiberväggarna fäster effektiv glans. Tillämpa blandningen inte kräver särskild utbildning och kompetens - det jämnar små defekter och fylla sprickor.

 • har också popularitet baslack № 2 vit, som är lämplig för dekoration av bostaden eller på kontoret. Miljövänliga materialet inte falla sönder och inte dra till sig damm och tål extrema temperaturer och behåller värmen, som kan ses i de kallare årstiderna, en hand på väggen. Om det behövs kan du snabbt uppdatera den skadade delen av väggen - detta är särskilt viktigt för djurägare.
 • Nackdelen i dessa varor är bara en - de är inte vattentät.

  Flytande tapeter dekorativa baslack färg vit №2

  Därför är det inte rekommenderat att använda dem för dekoration av kök och badrum. Om du planerar att tillämpa flytande väggen i ett rum med hög luftfuktighet, väljer speciellt utformad för denna produkt (produkt av egenskaperna hos informationen ska anges på förpackningen). Flytande tapet bör rengöras med en dammsugare. Ibland, som ett skyddande skikt över beläggningen appliceras akryllack, i detta fall, avlägsnande av kontaminanter från väggarna kan vara en våt trasa. Webbplatsen Leroy Merlin, hittar du många varianter av flytande tapeter, beroende på exakt var du ska använda dem.

  flytande tapeter

  Vi erbjuder dig ett mästerverk av modern teknik väggbeklädnader - flytande tapeter ! Bara det bästa för dig i "fullkorns världen" - siden gips produktion silke Gips . Vi är officiell distributör av varumärket, vilket gör att vi kan garantera den höga kvaliteten på produkterna och låter dig köpa flytande tapeter till konkurrenskraftiga priser.

  Tillverkaren av siden gips Silk Murbruk framgångsrikt verksamma inom försäljning marknaden sedan 1997 och under den tiden har etablerat sig som den ledande globala varumärket i form av tillverkade varor och högklassig kvalitet.

  Fördelarna med flytande tapeter

  Den unika sammansättning, vilket gör det möjligt att tillämpa flytande vägg med sina händer , utan hjälp av proffs. Under 20-åriga historia har företaget samlat en hel del positiva kommentarer om sina produkter från vanliga människor som gör sina egna reparationer i sina hem. Applicering av flytande tapeter inte kommer att orsaka problem även för nybörjare väggkonstruktion.

  Den höga grad av miljövänlighet förutsatt de komponenter som används i produktionen. Silket och cellulosa uppfyller internationella miljökrav, vilket bekräftas av europeiska och ryska certifikat och utmärkelser. Genom att välja detta varumärke, kan du vara säker på att bära dina väggar helt säker för hälsan. Produkter som rekommenderas för användning i barnens rum och sovrum. Även vid tillämpningen av denna beläggning har ingen lukt alls.

  Perfekt utseende. Du kan skapa komplexitet flytande tapetmönster , eftersom de inte har sömmar de inte deformeras, inte komma loss och inte kräver några ändringar.

  Hållbarhet. Om du inte kommer att ofta byta heminredning och du undrar, huruvida flytande tapeter Applicera en gång för en lång tid, är en entydig och jakande svaret: Ja! De är fotostabila, hållbara, tolereras väl av temperaturförändringar och olika grader av fuktighet.

  Ekonomi. Förbrukning av flytande tapeter Det kan tillhandahållas på ett sådant sätt att köpa så mycket som du behöver för ditt rum. Våra konsulter kommer att räkna ut hur mycket du behöver för att köpa, på grundval av beräkningen av det begärda beloppet till kvadratmeter . Du behöver bara informera område i rummet.

  vår flytande tapeter katalog 21 och innefattar en samling av mer än 300 färg och texturlösningar. Här varje kund kommer att hitta lämpliga alternativ för ditt hem. Oavsett vilken typ av inredning du väljer att använda gips blir lätt och enkel att genomföra idén.

  väljer att onlinebutik flytande tapeter enligt din smak och ordning. Vi kommer att ge snabb leverans till ett attraktivt kostnad, råd hur flytande tapeter lim , valfri färg med något mönster kombinerar det mest fördelaktiga sättet att plocka upp en spektakulär struktur för design din inredning.

  Om du fortfarande tror, var man kan köpa flytande tapeter hög kvalitet och inte betalar medlaren, kom till "tapeten press på världen" och se till att din perfekta valet!

  Skapa din egen unika interiör med oss!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  55 − 52 =