Flytande tapet i det inre foto

Flytande tapet i det inre - 25 foto väggdekoration

Hem »Inredning» Liquid tapet i det inre - 25 foto väggdekoration

Flytande tapet på modet nyligen, men vi har redan lyckats få ett gott rykte. Stort urval av färger och texturer kan du hitta omslag enligt något utrymme stil. Hur ansöker beläggningen på väggarna? Och utseendet på flytande tapeter i det inre? Läs vidare och se 25 bilder!

Vad är en flytande tapeter. För- och nackdelarna med en sådan yta

Flytande tapeter - är en modern dekorativt material, som kan innefatta olika element av papperet, bomull och ull till silkesfibrer, naturliga glimmer och även marmor marker. Bindande grund för fina partiklar är vidhäftande karboximetylcellulosa. Det är på grund av närvaron i massa- och frånvaron av sand, är denna typ av finish kallas tapeter och inte gips.

Det är värt att säga att den flytande tapeten har ett avundsvärt fördelar. de är:

 • anti-allergena och miljövänlig;
 • inte rädd för förändringar i temperatur och kan användas även i ett ouppvärmt rum;
 • med förbehåll för enkel återvinning;
 • tillämpas utan sömmar;
 • ha en hög ångpermeabilitet som skyddar mot mögel och kondensation;
 • behålla kvalitet när du tar bort eller förflyttas till en annan plats;
 • resistenta mot krympning;
 • ge god ljud- och värmeisolering;
 • hållbara.

Kanske mest överraskande är möjligheten att återanvända detta material. För att ta bort från väggarna, blöt det med varmt vatten. Då skrapas bort med en spatel i en separat behållare. Efter det kan flytande tapeter tas bort för lagring, men kan du omedelbart börja dra med vatten och appliceras på en annan del av väggen.

Med denna förmåga att svara på den tillhörande varmt vatten enda nackdelen flytande tapeter - de inte rekommenderas i hög luftfuktighet områden, såsom i ett badrum med dålig ventilation som ett kök förkläde, etc ...

Då tillämpas flytande tapeter på väggarna? Detta steg för steg:

 1. Förbereda väggyta (ren, försegla sprickorna zashpaklyuyte problem ställen);
 2. Applicera 1-2 primerskikt;
 3. Förbered poler och ren byggnad bassäng (10-15 år.);
 4. Späd blandningen med varmt vatten (en förpackning vid 5,5-6 liter vatten till 40-50 ° C);
 5. Låt dra i 8-12 timmar;
 6. Applicera flytande vägg polisher, eftersom hörn och upprätthålla en tjocklek av 2-3 mm skikt;
 7. Vänta på fullständig torkning av beläggningen, vilket sker 24 till 48 timmar, beroende på temperatur och fuktighet.

Med en kombination av flera nyanser, först vänta på torkning av den första färgen och sedan börja tillämpa nästa.

Flytande tapet i utformningen av entrén och korridoren (7 bilder)

Flytande tapet används ofta i det inre korridoren och korridoren i väggen lite längre behöll sina färska utseende (utan attritions typiska vid användning av papperstapet) i dessa problemområden. Notera att för att öka deras nötningsbeständighet kan täckas med en akryllack. Det kommer också att ge dig möjlighet att enkelt rengöra smuts på tapeten, med sin förmåga att "dyshat9raquo; de kommer att förlora.

Läs också: Utformningen av en smal korridor - 28 idéer

Design flytande tapet väggar - 15 bilder i de inre rummen

Vacker och elegant flytande tapeter perfekt för sovrummet design, vardagsrum och barnens rum. Single färgbeläggning, en kombination av flera färger och textur eller tapet mönstrad ge någon inre sofistikerat utseende och stress möbler. Se exempel på bilden nedan!

Foto väggdekoration i sovrummet:

Utformningen av barnrum:Flytande tapet i taket:De inre vardagsrum i olika stilar:

Beautiful flytande tapeter i det inre: bilder och exempel

Komponenter flytande tapeter - naturlig, inga starka kemikalier, så att de är miljövänliga Flytande tapet i det inre verkade relativt nyligen, men har redan hunnit vinna popularitet bland människor som vill göra ditt hem unik och exklusiv. Flytande tapeter är en blandning av silke eller bomullsfibrer, cellulosa, hög färgande element färgade kvarts crumb lim.

Hur man ser på den inre flytande väggen

Flytande tapet i det inre - ett utmärkt alternativ för dem som inte vill under reparationer och klistra väggarna "skräddarsy" lederna i pappersbanor, för att ta itu med bubblor, gör slitsar för uttag och ledningar. Tapeter är idealiska för utrymmen med en hel del hörn, lister, nischer.

En särskilt viktig tillämpning i nya flytande tapeter. Över tiden, "lösa" väggen, vilket kan leda till mekanisk deformation, respektive, och inklistrade målningar. Flytande tapeter är inte utsatt för skador, väggarna är helt slät.

Flytande tapet perfekt ersätta pappersbanan, vinyl, nonwoven. De kan appliceras på alla ytor - gips, betong, tegel

Denna byggnad material har blivit känd inte bara av det faktum att det är möjligt att skapa en originell och unik atmosfär i rummet, utan också för dess ljudisolering och värmeisolering egenskaper.

Dessutom är det anti-damm, inte är smutsig, brandsäkra och slitstarkt på sin yta.

Interiören är mycket viktigt att väggen under en längre tid höll färgen inte bleknar i södra rum under inverkan av ultraviolett strålning. Flytande tapet i detta fall - ett perfekt alternativ. De har en hög motståndskraft mot solljus.

Även om en separat del av väggen är skadad eller färgade, är det mycket lätt att gå tillbaka till föregående tillstånd. Det är tillräckligt för att blöta det drabbade området för att ta bort tapeten spatel och sätter en ny sats av material, slät.

Flytande tapet, tack vare mångsidighet, enkel ansökan med rika färger och förmågan att skapa på väggarna i lägenheten är verkliga mästerverk lämpar sig för alla typer av inredning, oavsett om klassisk high-tech, modern

Interiören i flytande tapeter är inte bara praktiskt, men också harmonisk. Om du väljer rätt färgnyanser, som kommer att kombineras med gardiner, lampor, möbler, kan du göra rummet ser snygg och chic.

rum design med flytande tapeter (video)

Hur är efterbehandling av väggarna flytande tapeter

lamineringsförfarande väggar flytande tapeter är ganska enkel.

Även en nybörjare kan självständigt tillämpa dem på väggen, om det är att följa reglerna för teknik:

 1. Först av allt, är ytan rengöras från gammal färg tapeter;
 2. För att förhindra svamp mikroorganismer och mögel, är väggarna täckta med antiseptisk material;
 3. Ytan rengörs från smuts, damm och primade;
 4. När ytan är torr, kan du börja att spraya flytande tapeter;
 5. I en ren tank utspädd komposition (additiv om närvarande, tillsätts de i första hand i varmt vatten, då endast basblandningen);
 6. Användning bör endast varmt vatten vid rumstemperatur;
 7. Kompositionen blandas för hand för att undvika skador på metallobjektkomponenter som utgör flytande tapeter;
 8. Efter det att blandningen får en likformig konsistens, bör det stå stilla i en halvtimme för att svälla;
 9. Kompositionen appliceras på väggen med en murslev, som ligger i en liten vinkel;
 10. Överskott i framtiden kan skäras med en kniv.

I det sista skedet av arbetet med en murslev som fuktats med vatten jämnas ojämnhet och ytojämnheter

Torr vägg yta blir 2-3 dagar och, till skillnad från konventionella dukar, är inte rädd för utkast flytande tapeter. Om den lämnas efter applicering av materialet, behöver det inte att kasta bort. Det bör insvept i en plastpåse och förvara på en sval plats.

Det är dessa rester kan sedan användas för att ersätta skadade eller nedsmutsade områden på väggen.

Flytande tapet har flera varianter.

Silk flytande tapeter resistenta mot UV, skada, lång tid behåller sin färg

 • cellulosa tillämpas i fall där det är nödvändigt att minska reparationskostnaderna, eftersom de är den billigaste;
 • Universal - massa och silke används för alla typer av väggbeklädnad, men jämfört med silke är inte lika hållbart.

Flytande tapeter inredning i en lägenhet

Inte alla människor har möjlighet att köpa den dyra tapeter eller för att göra tak. I konventionella lägenheter flytande tapeter kommer att bidra till att skapa en unik och stilfull interiör. Med en sådan beläggning kan göras från ett barns rum detta fantastiska land, som bygger på ytan av väggmålningar. Sådana kombinationer används ofta för barnrum, där det är nödvändigt att dela upp relaxavdelning, ett spelrum och en del av arbetsområdet.

Små flickor alltid komma till glädje för prinsessor målade på väggarna, och pojkarna från deras favorit seriefigurer. Ritningar av flytande tapeter som skapas av ett mönster målade på väggen. De skarpa kanterna på de enskilda delarna av bilden lätt linje liten spatel.

Varje del av bilden, som kommer att vara i kontakt med andra element i bilden, för att torka

Mycket ofta flytande tapeter används för att skapa en individuell inredning vardagsrum.

Med hjälp av materialet kan inte bara visuellt förstora utrymme, men också för att dela arbetsytan från rekreationsområdet, utföra väggdekor.

Dessutom, med fokus på en vägg och applicering av ett flytande vägg Manumönstret kan utöka utrymmet, men i detta fall, bör målningsbara angränsande väggar vara 2-3 ljusare ton än accent sidan.

Silke flytande vägg - idealisk för sovrum väggar. Pastellfärger som inte irriterar ögonen, hjälpa dig att slappna av och varva ner från stressen och arbetstid.

Hur är utformningen av väggarna flytande tapeter

Den egenutvecklade utformningen av rummet, kan du ange olika nyanser av flytande tapeter. Den viktigaste regeln - det är harmoni. Inget behov av att göra plats "nalyapistoy", annars kommer det att se löjligt och smaklös.

Ofta människor kombinera tapeter. Samtidigt finns det också en viktig regel. Det är möjligt att kombinera flera färger, till exempel 3, men i detta fall, bör endast en vara ljusa nyanser och mättad. De återstående två - pastell eller neutralt

Det är inte nödvändigt att kombinera det flytande tapet med vinyl, papper, non-woven. Flytande tapet perfekt kombination med målningar, väggmålningar, särskilt silke och skapa en klassisk design.

Ibland designers uppmanas att understryka en av sina väggar kombinera nyanser med hjälp av övergångar.

Men för att skapa en självbild kommer inte att fungera. Denna teknik ger en viss kunskap och färdigheter. Going nyanser skapar i rummet en originell design och en unik atmosfär.

Making room flytande tapeter används ofta som ett sätt att zonindelning utrymme. En vägg eller en separat del målade en nyans, resten till andra. I vardagsrummet studio är det också möjligt att dela upp området för matlagning från området, där gästerna slappna av och ha kul. Lägga till några interiör, som kommer att kombineras med en touch av flytande tapeter, vardagsrum-studio förvärvar den ursprungliga designen, och säkerligen uppskattas av gästerna.

Flytande tapet: MC Application (video)

Flytande tapeter design

Skapa ett rum utformning och användning med den flytande väggen - är inte svårt. Det räcker att tillämpa fantasi och fiktion. Kontrast och ljusstyrka är intressanta, men med måtta.

Med flytande tapeter kan skapa inte bara bilder, men också geometriska former, abstraktion av vågorna

Mångsidigheten flytande tapeter är att de inte bara praktiskt, men också för att representera bredden av fantasi.

Det viktigaste - att betrakta design i förväg, för att se hur mycket kommer att kombineras med en touch av heminredning tapet.

Hårdpapp inte rekommenderas för användning i områden där fukt är närvarande, eftersom även utan sådana flytande tapeter materialet sväller under inverkan av fukt och deformation. Om väggarna av hårdpapp är i barnkammaren, vardagsrum, sovrum, sedan använda flytande tapeter kan vara för alla typer av underlag.

Innan ansökan tyget på ytan av väggarna TK masonit bör gälla primer material

I händelse av att orgalitovye väggarna är i badrummet och köket, måste du köpa gidrostoykuyu primer, som tränger djupt in i materialets struktur, tillämpa den i flera lager, se till att behandla ytan antiseptisk.

Flytande tapet i det inre med en nisch

Nishi och utsprången har ett stort antal hörn, så flytande vägg för nischer - perfekt. De kommer att vara lätt att applicera, utan att behöva slösa tid på att skära pappersbanan, vilket skapar den perfekta storleken segmenten att hålla dem på väggarna i de enskilda delarna.

Välj en nisch och skapa en vacker design kan vara mörk vätska tapeter, medan det kommer att se djupare och mer

Av vågor hjälper till att omvandla en nisch i den allmänna inre av lägenheten.

Designalternativ flytande tapeter i rummet en hel del - hur man gör interiören, upp till dig.

Flytande tapet i det inre 90 av originalet och favoritidéer accent väggkonstruktion

Snygg tapet kaffe skugga i det inre av klassisk sovrum

Underskott gånger oåterkalleligen gått, så i byggvaruhus idag hittar du allt du kan önska: från enkla pappers linoleum och tapeter till den mer intressanta av glasmaterial, konstgjord sten och andra av den ilk. Vissa produkter på byggmarknaden är av särskilt intresse - såsom till exempel flytande vägg i en modern interiör. Denna typ av material har en slående kontrast till de vanliga element av valstyp, som under många år använts i inredningen. Dessa produkter är ofta kallas dekorativa gips, snarare än tapet. Och ändå lyckades det för att få världsomspännande popularitet på grund av dess fördelar. Rubriker erbjuds till konsumenter i form av torra blandningar och kompositioner halvflytande typ.

Flerfärgat rutmönster av flytande tapeter

Elegant tapet med pärlemor inre inloppszon

Med flytande tapeter, kan du skapa en ljus individuell interiör

Flytande vägg okunskap är ofta förväxlas med den vanliga plåster. Den principiella skillnaden är att i den flytande tapeter är ingen sand

Om din design är försedd med en öppen vägghyllor, flytande tapeter rädda från oönskade leder och kommer inte att förstöra renheten av rymdlösningar

Det sista touch sovrummet design - formation sänggavel flytande tapeter

Av principen om kokvätska tapeter dekoration är följande typer:

 • beredda blandningen;
 • blandning som måste spädas. För att förbereda en blandning av den vita färgen som du vill lägga till några färgpigment och några dekorativa element.

Enligt sammansättningen av den flytande typen av tapeter kan klassificeras som följer, att alla typer av flytande tapeter:

Komponenter flytande tapet

Cellulosa flytande vägg gjord av cellulosafibrer. De är kortlivade och kan brinna snabbt i solen. Detta material kan beläggas på väggarna och taket. Men dess dekorativa egenskaper - på den mest grundläggande nivån. Sådant material har råd att någon person, eftersom dess pris är mycket lägre än för andra tapeter en sådan plan.

Den ursprungliga utformningen av taket vardagsrummet tapeter

Silkestapeter som helt består av silke fiber. Resistent mot UV-ljus. Har utmärkta dekorativa egenskaper, inte blekna när de utsätts för solljus. Den enda nackdelen - de höga kostnaderna.

Färgad samling av silke flytande tapeter

Flytande tapet i sovrummet behaglig att ta och intressant att titta på

Sidentapeter och cellulosa - en kompromiss mellan kvalitet och pris. De består av en blandning av cellulosa och silkesfibrer och resulterande ärver från dessa typer av rå UV-beständighet och hållbarhet. Denna typ av tapeter är väl lämpad för alla rum utom badrum och kök.

Strukturen av silk-cellulosa tapet

Målade paneler ovanpå tapeten kommer att göra sovrummet det mest uttrycks

Teknik att applicera flytande tapeter

Det första du behöver för att hälla blandningen i en liten behållare och försiktigt utspädd med vatten. Proportionerna måste följas strikt följa instruktionerna.

Sedan den resulterande massan är att vara kvar i 15 minuter så att det svullnade. Efter det måste du lägga till färgen, rör blandningen. Vidare kan processen fortsätta till applicering av texturen på väggen.

Noggrann tillämpning av tapeten spateln

Flytande tapet elegant design kan lyfta något klassiskt orienterad interiör

Yta innan limning måste rengöras noga från skräp (gamla tapeter) och primas. Den flytande tapeter är lätt att ligga ner och den gamla färgen.

Beläggningen appliceras genom att använda en vals. För att skapa en bild med en spatel. Lump behov av att limmas på väggen, och sedan smeta i alla riktningar.

Tips! För tillämpning av tapeter på väggen lämpligt att använda en speciell pistol-hopper: i egenskap av den laddade blandningen och tryck appliceras på ytan av väggen. Pistolen närmade olika typer av flytande tapeter, men gips.

Flytande tapet används ofta för vardagsrum och kontor - detta estetiskt tilltalande och praktisk

Effektivt ser interiör med flytande tapeter röd

Väggdesign flytande tapeter i mjuka pastellfärger

Vivid grå flytande tapeter i badrummet

Om det finns fel på väggen, till en flytande vägg hjälpa dölja dem. Ytan erhålles utan fogar och skarvar.

För fullständig torkning är nödvändigt att vänta från 24 till 72 timmar. Vilket är fallet med alla andra typer av tapeter, beror torktiden på nivån av fuktighet och rumstemperatur. Efter torkning, kan tapeten ytan vara täckt med akryl lack för att öka fuktbeständigheten. Kontamination enkelt härledas med användning av fläckborttagningsmedel.

Färgytan kan vara omedelbart efter torkning när färgämnet inte sattes till blandningen. Om färgen på tapeten trött, kan det förändras på ett par månader. Applicera en vätska vägg kan vara sådana i det inre av sovrummet och andra rum.

Att bo i en strand inredning med väggar i olika nyanser av turkos

Chess väggen i barnkammaren med hjälp av flytande tapeter och färg

Gentle oliv färg ger romantiska vardagsrummet

 • Viktigaste plus av flytande tapeter är att när de anbringas på fogarna inte bildas, så att mönstret kan inte plocka upp.
 • Vid bearbetning av välvda ytor behöver inte tänka på hur man kan minska papperstapet.
 • Innan du ansöker flytande tapeter finns ingen anledning att rikta väggarna. Bakgrunds själva fylla sprickor, kan stötar riktas under applicering.

 • En annan fördel består i det faktum att tack vare denna väggbeklädnad typ kan producera en partiell reparation av tapeter utan att ta bort det gamla lagret. Bara bort platsen som behöver klistra igen.
 • Flytande tapet perfekt för allergiker och barn, eftersom de inte samlar damm. Kompositionen innefattande en komponent som har en negativ elektrisk laddning för att förhindra sedimentering av dammpartiklar.
 • Tapeter har utmärkt ljud och värmeisolering. Skikttjockleken är 2 mm.

Sand är mjuk väggdekoration

baby rum med väggar trim säkert material i form av flytande tapeter

 • Den höga kostnaden för materialet. Det är mycket högre än traditionella tapeter.
 • Ett litet urval av färger.
 • Hög absorptionsförmåga. Bakgrund rekommenderas inte att sätta på köksväggen, liksom i badrum, toalett och andra rum med hög luftfuktighet.

Flytande tapet i det inre av lokaler: utrymme för fantasin

Med dessa unika tapeter kan helt hålla fantasi. Du vill få en skilsmässa eller snygga utsmyckade ritningar? Inga problem! Med flytande tapeter, kan du skapa en minnesvärd eleganta rum design. Även två olika rum, inredda med samma material, kommer att se mycket annorlunda: flytande tapeter görs a priori i atmosfären i rummet obeskrivlig unika. Du kan använda en mängd olika färger, nyanser, texturer och mönster.

Dedikerad flytande tapeter i vardagsrummet väggen med fragment av möbler iväg

Den harmoniska kombinationen av blå och röd vätska tapeter gränsen i ett litet vardagsrum

Det är möjligt att använda ett färgämne eller blandnings olika färger, nyanser ger oväntade. Vid användning av monokromatiska färgämnes nyanser erhållna lugn och traditionella, medan sammansatta olika toner ger djärvare kreativa resultat.

Tips! Om det beslutas att behandla väggarna i olika färger, är det bättre att göra endast på ytan flytande tapeter, inte att kombinera dem med vinyl, non-woven och papper samt i kombination med andra efterbehandling material utseende flytande tapeter kan förlora sin originalitet.

Flytande tapet med silke ger sovrummet en mystisk atmosfär

Noble blå vätska tapeter i vardagsrummet

Vacker färg flytande tapeter i kombination med metallväggpaneler

Flytande tapeter är hållbara och perfekt för genomgång områden

Användningen av flytande tapeter i det inre av lägenheten

Utmärkta rum ser med flytande tapeter, som har en blandning av guld och silvertrådar. Med hjälp av färgövergångar kan välja ett visst område i rummet, för att skapa eftertryck.

Vissa typer av tyger består av natursilke, vilket skapar en illusion av att väggarna är klistras verkliga textil tapeter. Detta alternativ utformning strategi för att skapa en boudoir atmosfär i sovrummet.

Denna typ av tapeter kan användas i det inre för zonindelning lokaler. Mycket ofta de används för barnens rum design. Om barnet tycker om pirater eller havet äventyr, på väggarna kan du rita en riktig marinmålning. Och om du bor i rummet en liten prinsessa, kan väggarna vara dekorerad med blommor, fjärilar, sol, hus eller baby djur.

Utsikten sovrum kan vara allvarligare. Till exempel kan du rita en bild av en solnedgång eller vågorna i havet.

Flytande tapet för köket bör behandlas med skyddande medel

Intressant stor bild av flytande tapeter

Home biljardrum i klassisk stil med mjuk sand väggar och tak

Tak - en problematisk avsnitt i varje lägenhet, och om folk flyttar till ett nytt hem, är ett av målen för att få taket som täcker in den vackra utsikten. I praktiken ofta finns det situationer när taket synliga defekter (ojämnheter, ojämnheter), och inriktningen tar en hel del pengar. Därför används inte bara vätska efterbehandling väggarna med tapeter, men även tak bearbetning. Om du använder ett brett spektrum av färger användaren inte kommer att bli svårt att återskapa vackra och originella mönster, mönster, ornament. Plus för tak dekorativa material finns ingen rädsla faktum eventuella temperaturmiljöer, så dekorera taket så belagda kan vara i kök och badrum.

Kombinationen av vitt och rött flytande tapeter i väggar och tak

Enligt recensioner, ser inredningen solid och visar alla de lyxiga smak och rikedom ägare. Det enda som tillskrivs de nackdelar - hög kostnad. Men det kompenserar för kostnaderna för anpassningen av leder, bubblor, eftersom materialet inte kommer att falla sönder och kommer att pågå under lång tid. Du kan lära dig att tillämpa flytande tapeter på gips, liksom andra typer av ytor utan att kompromissa med sina kvalitetsparametrar. Det tar bara ett par timmar, medan en liknande process med konventionell tapeter kommer att ta minst 2-3 dagar.

Flytande tapet på taket i två fina nyanser

För närvarande marknaden erbjuder en hel del beslut om tillämpningen av flytande tapeter. Varje ägare av lägenheten har ett stort urval av alternativ. Detta kan vara en enkel lågprisflyg material och design teknik ansökan, och kan även förekomma mer komplexa utföringsformer, t ex hela mönstret av flytande tapeter. Efter att ha övervägt många bilder av interiörer, som är utformade på ett sådant efterbehandlingslösningar, kan vi uppnå ett positivt resultat och hitta en lösning för bostäder, lägenheter och även kommersiella anläggningar. En mängd olika färger kommer att plocka upp alternativ för varje interiör och varje stil.

En vacker kombination av blå tapeter och en ljus blå ram spegel

Innan du gör ett slutligt beslut om ansökan är silkestapeter i det inre av ditt rum, är det nödvändigt i allmänhet att ta hänsyn till deras grundläggande egenskaper, så att ingen svårighet med ansökan. Höja det bör noteras att förutom flytande tapeter kan vara silke och bomull, liksom vinylblad - deras övre skiktet är gjort av råsilke. Dessa strukturer fungerar som analog typ dekorativa gips materialet emellertid är relaterad till en klass av universell. Den kan användas i inomhus bostäder, kommersiella, administrativa och även social typ. Tillämpa den flytande väggen i det inre av vardagsrummet och andra rum. Populariteten av silke produkter har ökat på grund av deras överkomligt pris och många fördelar:

Silk flytande tapeter i beige med guldtråd

 • möjligheten att öka graden av isolering från omgivande buller, särskilt om du har bullriga grannar;
 • ökar värmeisolerande egenskaper, vilket är viktigt för de lägre våningarna i byggnader och de människor som älskar värmen;
 • förmåga att visuellt eliminera ytskador - att bli av med oegentligheter, chips;
 • frånvaron av skadliga faktorer till hälsa, en ökad frekvens av miljö renlighet;
 • ser perfekt på väggen skapar en särskilt slät yta, har inga sömmar;
 • produkter är lämpliga för reparation, och kan användas i rum där en hög fuktnivå råder;
 • inte blekna under inflytande av direkt solljus och gör bra med någon belastning;
 • kan användas för beläggning av inte bara på en vägg utan även på andra typer av ytor: åsar, urtagningar, tak, välvda element.

Flytande tapet - en ganska slitstarkt efterbehandling material

Varför välja siden flytande tapeter

En sådan flytande tapeter i det inre av kök, vardagsrum, hall, sovrum, badrum, vind, kommer vinden ser bra ut och passar även för de lokaler som är olika icke-standardtyp och principen om planering. Om du vill ha en modern, exklusiv design, stiliserad det under några avant-garde eller klassisk inredning art direction, kommer förvärvet av efterbehandling material säkert har du på själen.

Flytande tapet kommer att hjälpa dölja fel väggar

Med hjälp av väl valda material, kan varje användare skapa individuella mönster. Material som säljs i torr form, och att till fullo utnyttja måste spädas med sig en viss mängd vatten. Tack vare ett original och attraktiva ritningar kan lösa flera uppgifter på en gång - för att fylla alla luckor, vilket eliminerar eventuella sprickor som finns på ytan. Produkter har utmärkt elasticitet, förhindra krympning, så även en nybörjare under inverkan av sina egna för att skapa en flytande tapeter på gips och andra material.

Intressant inredning kökförkläde flytande tapeter

Alternativ som erbjuds stenciler

Schabloner erbjuda en lösning på problemet med bilden med sina egna händer. De kan göra det själv eller köpa färdiga. I det första fallet, du spara pengar i den andra - sparar sin tid. Idag, kommer användarna inte vara svårt att plocka upp för ditt utrymme ett enormt utbud av stenciler flytande tapeter, och de finns i flera varianter:

Väggdesign flytande tapeter i Interior

 • monofoniska utföringsform representerar ett typiskt mönster som innefattar användningen av en enda bläckfärg. Resultatet kan vända snabbt nog och attraktiv, och viktigast av allt - så exakt som möjligt;
 • Multi view används ofta för att återskapa hela bilden, vilket innebär användning av flera olika lösningar. Stencil stycket häri kan användas i olika former;
 • volymetriska siffra avser användningen av fyllmedel, som frigörs av några millimeter ovanför en basyta bildas;
 • antitrafaret - efterbehandling medlem som inte kräver färg i formen. Involverar färgning siffra är, därför, en effekt av belysning.

Du kan skapa ritningar av flytande tapeter med dina egna händer och gör interiören mer attraktivt.

Stämplat raffinerad stencil för att tillämpa flytande tapeter på väggen

Bra att veta! Genom sådan kan återvinnas ett material separata zoner för att måla det inre, vilket frigör ytterligare utrymme från överbelastningar.

Moderna föreslagna alternativen dekoration passar perfekt in i någon stilistisk sammansättning, eftersom det finns många typer av flytande tapeter och foton bekräftar detta faktum kunde inte vara bättre.

Flytande tapet behaglig himmelska färg kommer att skapa ett rum atmosfär av lätthet och komfort

 1. Popkonst. Vill du få ett rum inrett i den mest ljusa färgpaletten? Drömmer om sin skönhet och otroligt spektakulära stil? Sedan kan du skapa en hel del ljusa delar av detta material.
 2. Classic. Det återstår alltid densamma. Klassiska skrivbordsunderlägg i en mängd olika. De kan vara enfärgat eller med siffror, men faktum kvarstår att dessa tapeter är en perfekt passform i alla interiörer lösning.
 3. Hi-tech. För fans av enkla lösningar är perfekta enkla tapet med små detaljer och färger. Men det är möjligt att fokusera på andra delar av rummet och hela bilden kommer att visa sig bra.
 4. Minimalism. Njut ett minimum av saker? Detta är inte ett hinder för att skapa en högkvalitativ yta i rummet och njuta av en sådan elegant interiör när som helst på året.
 5. Barock. Atmosfären är en massa detaljer - magnifika, magnifik. Genom att välja produkter med tematiska målningar, får du möjlighet att helt understryka stil i vardagsrummet.

Vardagsrum i varma färger. Innerväggarna kombinerades vätskan och den vanliga tapeter

Dekorera ett vardagsrum och öppen spis flytande tapeter angenäm sand färg

Interiören i allmänt använda flytande tapeter och dekorativa sten, och de kan kombineras med andra efterbehandlingsalternativ.

Bra att veta! Dessa material är idealiska för inredning i stil med olika länder. Roman, grekiska, spanska, brasiliansk - allt det kommer säkert att glädja din palett rikedom.

Flytande tapeter för att skapa en inredning som bäst, men vi måste lära oss att välja dem. När du väljer rätt tapeten för interiören bör vara uppmärksamma på flera viktiga faktorer:

 • professionella nivå;
 • tillverkning material;
 • kostnad;
 • väljer stilen i rummet.

Flytande tapet som används i utsmyckningen av nästan alla rum, även i garderoben

Med tanke på den nivå av professionalism, utvalda produkter i färdig form, eller de som behöver för att avsluta själv. Beroende på materialet kan ge företräde silke eller cellulosaprodukter, såväl som de kombinerade utföringsformer. Kostnaden beror på konsument egenskaper och tapeter på deras typ. I genomsnitt är det hög, och omfattningen av designexperter rekommenderar inte att spara på dem. Baserat på stilen i rummet, även valt vissa alternativ. Ibland kan du bara köpa vit vätska tapeter i det inre, även om moderna industriområdet erbjuder en hel del arter.

Blandning för flytande tapeter innehåller fina fiberkomponenter ofarliga, så att de kan användas säkert för efterbehandling väggar i sovrummet

Applicering av ett sådant material som traditionellt utförs med hjälp av en murslev transparenta, vilket gör det möjligt att justera de ritningar, lager av gipsmaterial. Anpassning av alla tyg som produceras med hjälp av float - specialplast spackel. Köp detta verktyg kan vara i en specialbutik.

Hur att plantera flytande tapeter?

Installation av flytande tapeter tyder på att avel utförs enligt instruktionerna från tillverkaren. De föds upp rätt mängd vatten och rör, applicerades sedan snabbt till den yta som skall behandlas.

Beredning av flytande tapeter att arbeta

Utan tvekan, den flytande väggen i det inre hallen eller ett annat rum ser fantastisk, men många ägare, som vill förändra situationen, de vill måla. Kan vi göra det? I själva verket är svaret ja. Men dessa möjligheter utvärderas enbart på grundval av rekommendationerna från tillverkaren.

Begränsningar i valet tapeter färg är nästan ingen - full frihet av fantasi

Flytande tapet Vad ska välja för ett bad?

För det rum där människor inte bara att ta en dusch, men också en riktigt avkopplande, den viktiga roll genom valet av efterbehandling material. Så det första att leta efter när du väljer flytande tapeter - deras vattenresistens och färg för att slappna av och lugna.

Exklusiv interiör med en finare sätt att efterbehandling väggar

Således flytande tapeter - detta är ett utmärkt tillfälle att ordna ett rum i en icke-triviala sätt. Om den vanliga vinyl, non-woven eller papperstapet bli tråkigt och vill prova något nytt, kommer vätskevägg faller mycket praktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − = 8