Flytande tapet missgynnar recensioner

Contents

Flytande tapeter: omdömen, svagheter och styrkor finish

du kan lära av den här artikeln som finns i bruket av flytande tapeter: omdömen, svagheter och styrkor efterbehandling material för väggar, de positiva och negativa egenskaper, liksom egenskaper som måste beaktas, val av material och arbeta med honom. Texten diskuterar beläggning nyanser som påverkar kvaliteten på resultatet.

De flesta användarrecensioner talar om fördelarna med gynnsam flytande tapeter på väggarna

Fördelar och funktioner i användningen av flytande tapeter: Picture i de inre rummen

Vid planering reparationer i huset, inte begränsa ditt val av omfattningen av standardmaterial. Om du vill ta emot intressanta och ovanliga inredning, är det bättre att uppmärksamma de radikala och kreativa finish. De flesta moderna män och tas emot. Det är av denna anledning, många lägenhetsinnehavare är intresserade av hur man limma flytande tapeter på väggen, videomaterial om detta ämne i nätverket nog, men frågan om fördelar och nackdelar med efterbehandling är ännu inte helt avslöjas.

På grund av hög prestanda, flytande tapeter, kan du använda köket, men bara om kvaliteten på ventilation

Universalitet som en fördelaktig sido applicering av flytande tapeter i det inre: the photo finish

Bakgrund - en universell typ av finish, vars räckvidd sträcker sig inte bara till vardagsrum, men också på plats på kontoret och administrativa faciliteter. Men i praktiken har många lägenhetsinnehavare har svårigheter att hantera detta material, på grund av olika orsaker.

Inte varje typ av yta som lämpar sig för limning av konventionella tyger, så visuell form tillämpning av flytande tapeter på väggarna är så populära bland Internetanvändare. Dessutom, driftsförhållanden, såsom förändringar i temperatur och hög luftfuktighet dåligt påverka standard ytbehandlingar.

Med flytande tapeter, kan du rita på väggarna, vilket skapar en unik inredning

Teknik tillämpa flytande tapeter är med fördel yttrar sig i praktiken, när du behöver för att utföra efterbehandling:

Tyger vanlig tapet besvärligt att använda de ovan nämnda områden kan inte sägas om tillämpningen av flytande tapeter med dina egna händer, är lätt att hitta videorecensioner detailing tekniken. Den här typen av efterbehandling är universell, men med tanke på paletten och design skulle vara bäst att använda den i plantskolan eller sovrummet.

På grund av det faktum att texturen flytande tapeter trevlig och mjuk, liksom Storspel värme sådana ytbehandlingar ofta används för dekoration av barnrum

Tips! En av de fördelaktiga egenskaperna hos flytande tapeter är att förbättra akustiken inuti lokalen och för att säkerställa en hög nivå av ljudisolering. Därför kan vi dra maximal nytta när man använder denna typ av finish för dekoration av ett vardagsrum med ett hemmabiosystem.

Kan ofta hittas i nätet bild flytande tapeter i köket, eftersom beläggningen är mycket motståndskraftig mot effekterna av fukt, vilket är en betydande fördel för lokaler med liknande driftsförhållanden.

Hur ansöker flytande tapeter: nyanserna i teknik

Processen för efterbehandling väggarna i konventionella blad måste utföra två, medan limmet flytande tapeter kan och en man. Inget behov av att röra runt med rullar och hitta dem tom stol. Dessutom finns det inte någon risk fläckbeläggning, eftersom till skillnad från konventionella blad, betyder det flytande materialet inte i kontakt med golvet och inte kräver skärning.

För applicering av flytande tapeter behöver inte ha speciella kunskaper, så med denna yta lätt kan hantera även nybörjare

monteringssystem är mycket enkelt och lättillgängligt. Alla nybörjare kan lätt förstå hur man ansöker flytande vägg med sina händer, teknik, videorecensioner, som är många på Internet, kan med fördel användas som en visuell hjälp för arbete.

Inte bara tillämpning av teknik, men också den förberedande fasen av arbetet åtföljs av de fördelar som inte kan ge den vanliga tapeter. Det räcker med att späda den torra blandningen med vatten och applicera det ett tunt skikt på väggen med en spatel. Dessutom är knådning processen utförs manuellt, så frågan om hur man gör en flytande tapeter på egen hand inte orsakar svårigheter.

Fördelarna med att använda flytande tapeter i taket: foton och recensioner

Vid användning av rullmaterial är omöjligt att uppnå en holistisk täckning, eftersom även den mest kvalitativa resultatet är inte komplett utan närvaro av lederna. Bilder av flytande tapeter på taket samt på väggarna visar att denna typ av finish ger en vacker och slät yta utan sprickor och synliga skarvar.

Med sina många fördelar, är flytande tapeter används ofta för inredning av moderna designers

Kundernas utvärderingar och forum bekräftar denna fördel:

"Förra året tjänade jag som en levande yta flytande tapeter Silk gips. De flesta av de material av detta slag är inte avsedd för applicering på ytan med defekter. Detta alternativ jag rekommenderades i butiken, och jag var nöjd med resultatet. Men jag vill varna för att det inte är nödvändigt att använda materialet på ytor med stora skillnader, om du inte vill få en annan färgdjup efter torkning. "

Maria Volonova, Saratov

"Positivt överraskad paletten i katalog Silk Murbruk flytande tapeter, liksom frånvaron av sömmar och övergångar. Denna beläggning kan användas säkert för tak. I hörnet områden behöver noggrant arbete i gränssnittet mellan väggarna, men i allmänhet, dessa platser ser mycket snyggare skarvar som bildas mellan banrullen. "

Jevgenij Samoilov, Moskva

Var uppmärksam! Flytande tapet som påminner om kitt, så att de kan användas för att korrigera mindre ytdefekter, men inte mer än 3 mm.

Med den färgade flytande tapeter kan delas in i funktionella litet rum zon

Miljövänligt och olika färger flytande tapeter

Dekoration i form av flytande tapeter är sammansatt av naturligt ursprung fibrer: cellulosa, silke, bomull. I rollen av ett bindemedel tjänar limkomposition (CMC). Dessutom är ett färgämne tillsätts till en blandning av en vattenbaserade. Resultatet är en beläggning med en hög grad av ångpermeabilitet. Med andra ord, ytan av väggar och tak under flytande tapeten "andas".

Miljömässigt ånggenomsläpplighet och flytande tapeter eliminerar:

Naturlig luftcirkulation håller fukthalten i intervallet optimalt för människors hälsa.

Användning basblandningen och flytande tapeter multipla uppringare kan arrangeras i olika invändiga färgscheman

I själva verket är standardfärgpalett av material som inte så bred som vi skulle vilja. Önskad färgton kan uppnås genom tillsats av pigmentet. Vilken färg att välja den bästa flytande tapeter råda konsulter järnhandel. Klistra in med pigment baserade på organiska föreningar är mer miljövänliga och erbjuder ett brett utbud av färger, men de snabbt förlorar sin ljusstyrka och brinna. Colera syntetiskt ursprung uppvisar beständighet mot UV. Samtidigt, de har inte ett stort sortiment av färger.

Det finns flera sätt hur man gör egna händer flytande tapet med intressanta effekter. För detta ändamål speciella tillsatser:

Dessa element gör det möjligt att skapa en beläggning med en ovanlig struktur och färglösning.

Ett inslag i flytande tapeter är möjligt att variera fyllmedel, färg och strukturlack

Schabloner för mönstring flytande tapeter på väggen: ett foto finish i interiören

Flytande tapet mångsidig, inte bara i samband med tillämpningen av tekniken. De tillåter dig att stödja någon design riktning och stilistiska lösningar i det inre. Materialet kan användas för att uttrycka personliga preferenser och sin egen individualitet. Dekorera väggarna med teckningar av flytande tapeter på bilden ser särskilt attraktiv i det inre av ett sovrum, vardagsrum och barnens rum.

Tips! Det enklaste sättet att tillämpa mönster med hjälp av en stencil. Mallar för arbete kan göra din egen eller köpa färdiga produkter i en specialitet butik.

Decor Picture baserade flytande tapeter på väggen som skapats med hjälp av schabloner av följande typer:

 • surround;
 • stencil för monokromatisk beläggning;
 • färg;
 • antitrafaret.

Med antitrafareta och flytande tapeter, kan du kreativt utforma interiören i ett barns rum

För registrering sovrum flytande tapeter i ritningen, kan du lägga till en tunn tråd av guld eller silver färger. Resultatet är en raffinerad och uppföljningsaktivitet finish. I vardagsrummet, experter rekommenderar använda ett material som består av natursilke. Med detta kommer ett tillförlitligt sätt simulera tyg textil väggbeklädnad.

Ett utmärkt val för ett barns rum design är att skapa ett tema mönster tomt, exempelvis Seascape med fartyg (för pojkar) eller en blomma (för flickor).

Produktion av en blandning av skrot. Huvudsakliga egenskaper och fördelar med den flytande tapeter. Flytande tapet med dina egna händer: video.

Flytande tapet: recensioner, brister ytmaterial

Trots de många fördelar, flytande tapeter inneboende nackdelar. Det antas att det resulterande beläggningsmaterialet beläggning besitter fuktbeständighetsegenskaper. Emellertid är denna figur inte är tillräckligt hög, så att flytande tapeter inte kan jämföras med tvättbara dukar. Specialister som tillverkarna rekommenderar inte att exponera en trim våtrengöring.

Flytande tapet kan ha en annan struktur och fyllmedel som gör att du kan välja det lämpligaste alternativet för efterbehandling rummet

Om föroreningarna var på väggen, är problemet löst enligt följande:

 1. En deformerade delen väts med vatten från en sprut och avlägsnas. För att göra detta kan du använda en spatel eller kniv.
 2. Ytan i reparationsområdet behandlas med två skikt av primer.
 3. Beläggningen reduceras genom applicering av färskt material.

Konsumenterna noterade också vissa brister i materialet i sina recensioner:

"Jag valde för väggarna i flytande tapeter i lägenheten. Motivationen eras ekologiska material som, i huvudsak, är en naturlig fiber, målade i en viss färg, och blandas med bindemedlet. I själva verket visade det sig att beläggningen är mycket skarp och stark lukt. Och lukten varar länge, som en fuktig känsla i rummet. Jag var tvungen att öppna fönstren, men det hjälpte inte. "

Vitaly Golub, St Petersburg

"Äntligen klar reparationer i deras hem. Används på rekommendation av säljaren att lagra flytande tapeter. Nu vill jag dela mina intryck. För det första, är tillämpningen av materialet förfarandet inte så enkelt som det är enligt tillverkaren. För det andra, innan växtmaterialet med vatten, måste du noga kontrollera skicket på väggarna och gips på den. Det faktum att väggen appliceras på åtminstone 10-20 kg finish. Inte varje gips tåla sådan vikt. Beläggningen själv visade sig ganska lockande, men enligt min mening, inte är så bekväm som den vanliga tapeter. "

Sergey Vasnetsov, Moskva

Vid framställning av flytande tapeter för applicering på en stor yta, är det bättre att använda en bländare för knådning byggnadssammansättning

Tips! Om mönstret kräver en kombination av flera typer av flytande material, innan arbetet på väggarna är nödvändigt att sätta den uppmärkning, som kommer att tjäna som referenspunkt mellan de olika delarna.

Hur mycket är flytande tapeter: pris - den stora nackdelen av materialet

Trots det faktum att många köpare finner attraktiva som förekommer i katalogerna flytande tapeter foto, är materialpriset nöjd långt ifrån alla. Jämfört med traditionell inredning, är kostnaden för denna täckning är tillräckligt hög. Saknar erfarenhet av flytande material, också måste köpa några förpackningar förutom att behärska tekniken rätt.

Funktioner och de genomsnittliga priserna på flytande tapeter på väggarna:

Egenheter utbildning väggar under flytande tapeter och tillämpa dem

Förberedelsefasen är en väsentlig komponent i slutarbetet, på grund av kvaliteten av basen beror på det slutliga resultatet. Processen för beredning av lösningen inte orsaka några svårigheter, men tar lång tid. Är det tillräckligt att endast fylla tanken cellulosamaterialet och genom tillsats av vatten, blandades noggrant för att erhålla en homogen massa. Förfarandet görs för hand. Efter det att materialet blandas, placeras den tillbaka in i behållaren eller plastpåse som är kvar fram till mognad.

I fallet med användning av släta flytande tapeter. yta bör anpassa kvalitativt med användning av kitt

Beredning av substratet - en komplex skede av efterarbeten, som innebär:

 • försegling av defekter (chips, sprickor);
 • utjämning plan;
 • ljusare yta med en vit färg.

Det kräver en primerbeläggning under flytande vägg, och varje påfört skikt av material. Denna process tar lång tid. Det kommer att ta några dagar, eftersom varje lager måste torkas noggrant innan du kan gå vidare till det fortsatta genomförandet av arbetet. Det är värt att notera att gips torkar, i genomsnitt 24-30 timmar., Och primer 24 timmar.

Var uppmärksam! Varje förpackning flytande tapeter blandas separat. Det är inte tillrådligt att fylla en container, flera påsar med torrt material. I fallet med tillsats av karamell, noggrant måste övervaka förhållandet av färgämneskompositionen, såväl som andra dekorativa komponenter och antalet bakgrundsbilder.

För att förlänga livslängden för den flytande tapeter, ytan före applicering av behovet att primas

Hur torr flytande tapeter, beror inte bara på tillverkaren, men även på andra villkor:

 • temperatur och luftfuktighet;
 • kvalitet bas beredning;
 • ett basmaterial;
 • blandningskomposition (närvaro av polymera, mineraliska eller metalliska fyllmedel);
 • närvaro av utkast.

Torkningsprocessen kan pågå tapet från 2 dagar till 3 veckor. Varaktig beror på basmaterialet. Den snabbaste torkning flytande väggen, om de valda basen gipsskivor, kalksandsten gips (tjocklek - 12 cm) eller kalciumsilikat tegel.

Hur ansöker flytande tapeter: video och riktlinjer för att arbeta med materialet

Flytande tapeter appliceras på ytan av väggarna ett tunt skikt, varvid de inriktade base mindre fel elimineras, och närvaron av skarvar elimineras. På grund av detta, visar det sig en idealisk bas för tillämpningen av ytskikt, så många lägenhetsinnehavare har undrat om det är möjligt att limma tapeter flytande tapeter.

Med hjälp av en stencil och flytande tapeter, kan du skapa intressanta mönster och inskriptioner på förberedd och målade väggen

Detta förfarande är möjligt, men under vissa villkor:

 • skador på skiktet av flytande tapeter;
 • frånvaro av bubblor under ytan av tyget;
 • ingen peeling, smuts och andra defekter.

Om den avslutande ytan inte motsvarar ovanstående krav, är det nödvändigt att utföra partiell renovering flytande tapeter i problemområden eller för att ta bort locket helt.

Hur tar man bort den flytande tapeter på väggen:

 • genom lakning från en spray och avlägsnande med en spatel;
 • med användning av en industriell tork;
 • anbringa direkt slipmaskin;
 • med användning av en kvarn;
 • genom att tillämpa en speciell vätska för borttagning av tapeter.

Knåda blandningen måste vara klart ansluter sig till instruktionerna på förpackningen

Om du inte kan helt bli av flytande tapeter, kan de maskerade. I detta fall, den relief på omslaget noga polish är mycket prominenta områden, och skapar en slät ytgrovhet för att förbättra vidhäftning.

Hur vet du vätskeflödet bakgrundsbild på en kvadratmeter

Flöde av flytande tapeter 1 sq. det kan fastställas hur mycket material är ekonomiskt och till vilken kostnad efterarbete. Jämföra detta resultat med priset på den torra blandningen i butiken kan avgöra om ett köp. I de flesta fall, indikerar tillverkaren i instruktionerna som nödvändigt material för bearbetning av 1 m ^. Typiskt ett paket (1 kg blandning) tillräckligt för slutbehandling av ytan av 5 m ^. Men dessa siffror är endast ungefärliga.

Vid beräkning av flödet av flytande tapeter är värt att överväga följande faktorer:

 1. För att framställa lösningen i den torra blandningen sättes 6 liter vatten, vilket påverkar huvuddelen av materialet.
 2. Finish appliceras ett tunt skikt, så en liten mängd av lösning som krävs för en ytbehandling.

Applicering av flytande tapeter på väggen bör göras från samma sats, som garanterar homogenitet textur- och färgbeläggningar

Med tanke på materialets egenskaper kunder på forum flytande tapeter har fler fördelar än nackdelar. Detta är sant om exakt följa alla krav i teknik. I frånvaro av skicklighet i att arbeta med flytande tapeter kan överskridande eller äktenskap material. Det är bättre att överlåta arbetet i händerna på proffs, eftersom felaktiga åtgärder kan leda till en hel del minus än plus.

Hur man limma flytande tapeter: videorecension teknik

Flytande tapet med dina egna händer. Produktionen av arbetslösning: video

Universell material: vätska vägg, när de appliceras på väggen och andra ytor

Hur man limma vinyl tapet med papper uppbackning: tips för väggar

Vinyl bakgrundsbild på non-woven basis. Hur limma eller hur?

Bakgrund för hallen och korridor. Bilder av de bästa idéerna och tips för att välja färg och mönster

Tapeter på väggen i rummet: Samtida designtekniker

Flytande tapeter, dina synpunkter

Flickor, jag vet, kan temat verka ointressant. och det är i princip. kan vem som helst har haft nyhet Flytande tapet ?? Säga vad? I den aktuella internet recensioner är positiva. men kan inte tro att jag ska vara ärlig!

Jag kommer att stå lyssna. så länge sedan jag vill prova

Jag hörde bara positiv feedback.

I pokupala.Ne ponravilos.Mnogo moroki.Gemoroy koroche.V småningom öppnad förpackning 1 och 2 passerade obratno.Bolshe sådan tapeter kontakt kommer aldrig

I pokupala.Ne ponravilos.Mnogo moroki.Gemoroy koroche.V småningom öppnad förpackning 1 och 2 passerade obratno.Bolshe sådan tapeter kontakt kommer aldrig

Det är inte längre en nyhet

Vi gjorde 4-5 år sedan, full av g

1, svårt att smidigt och vackert att sätta på väggen utan förberedelse och praktik

2, Modern blivit som en trasa, och dammiga

3, speciellt om huset är inte praktiskt att ha ett barn, och han älskar att röra denna bakgrundsbild

I pokupala.Ne ponravilos.Mnogo moroki.Gemoroy koroche.V småningom öppnad förpackning 1 och 2 passerade obratno.Bolshe sådan tapeter kontakt kommer aldrig

Med applikationen. Dolgo.A mig de också falla av och bam postoyanno.Nanesosh Shmatok detta ämne på golvet.

15 år sedan i Magadan mamma på jobbet denna bakgrundsbild var jävla nyhet

Jag tror inte att du menar den schweiziska eller franska)))) 15 år sedan, har ansträngd av mat, att inte tala om import av varor.

och begära en granskning av detta ämne -Lämna.

Intressant online recensioner är positiva, men här i forumet viss negativ, men för att vara ärlig, jag har recensioner från Internet inte litar

Jag har inte provat

Det är bra att få information från tillförlitliga källor. Mycket har skrivits någon nonsens. Ryska flytande siden tapeter kan köpas överallt, även i Europa. var populära japanska. men européerna är rädda för strålning. Detta är förståeligt !! som vill Tjernobyl hemma. Exempelvis radioaktivt japanska eller ukrainska !!

Jag gillade en väns hus med otdelkaoy siden - ***. man i alla vill inte hemma sådan täckning. men nu det är sportlov. ingen speciell pengar, att gå ett par gånger för att besöka och låta verksamheten kommer också, viktigast av allt - förståelse.

Intressant online recensioner är positiva, men här i forumet viss negativ, men för att vara ärlig, jag har recensioner från Internet inte litar

Din text tycks mig att vi måste lita på dig själv. och då jag läste en hel del här. att bedöma pudding, måste du äta den. Engelska ordspråk. Det är bra att försöka se sina vänner, vad och hur du kan använda.

Människor och varför i helsike dig, ledsen, tapet - även om flytande, men inte vätska? Solid hemorragisk. Konventionella oljefärg taxi - och utan några problem med perekleivanie / föroreningar (kan tvättas).

Människor, säg mig, och om de använder flytande tapeter i badrummet, kommer de att flöda över tid? Dem som luftfuktighet påverkar? Eller också beror på tillverkaren?

Användar Woman.ru plats förstår och accepterar att han är ensam ansvarig för allt material helt eller delvis publicerade den via Woman.ru service.

Användar Woman.ru plats säkerställer att placeringen av materialet innan det inte bryter mot tredje parts rättigheter (inklusive, men inte begränsat till upphovsrätt), utan att det påverkar deras ära och värdighet.

Användar Woman.ru plats, skicka material, vilket är intresserade av att publicera dem på webbplatsen och går med på att deras vidare användning, redigerad Woman.ru webbplats.

Använda och nytryck av tryckt material woman.ru webbplats är möjligt endast med aktiv länk till resursen.

Användningen av fotografier tillåts endast med skriftligt medgivande från webbplatsens administration.

Placering av immateriella objekt (bilder, videor, litterära verk, varumärken, etc.)

Online woman.ru tillåts endast till personer som har alla nödvändiga rättigheter för boende.

Copyright (c) 2016-2018 Company "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Network Edition «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

Certifikat Media EL №FS77-65950, som utfärdats av den federala tjänsten för övervakning av kommunikation,

Informationsteknik och masskommunikation (Roskomnadzor) 10 juni 2016. 16+

Grundare: Limited Liability Company "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Chefredaktör: Voronov V.

Kontakta redaktionella uppgifter till myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):

Flytande tapeter: de bästa recensioner och nackdelar, fördelar och funktioner i programmet

I stort sett är det svårt att kalla denna typ av tapeter som täcker väggarna. Flytande tapeter - det är snarare ett papper gips. Speciellt eftersom de tillämpas på samma sätt. Idag kommer vi att tala om alla funktioner i detta material. Vi grundligt diskutera flytande tapeter, recensioner, fördelar och nackdelar. Det är svårt i materialet, men det kan användas för att uppnå mycket imponerande resultat.

Flytande tapet - den ursprungliga interiören

Vad är en flytande tapeter och deras varianter

Det finns en version som flytande tapeter först uppfanns i Frankrike och deras utseende var historiskt samband med Karl VII. Skenbart det fångas i slottet för första gången de har täckt väggarna med en blandning av krossad siden och mjöl. Kungen var imponerad av denna ursprungliga idé och behärskar den teknik som används i andra palats.

Användningen av detta material kan göra ett vanligt rum lyxiga palats

I själva verket skulle det vara korrekt att kalla materialet papper stuckatur i stället för tapeter, men det hände så. Således flytande tapeter - vad är det? E sedan torr spröd flerkomponentblandning, som fylles i förpackningar vikt, och späddes med vatten för applicering, eller en adhesiv komposition.

Som en del av följande komponenter flytande tapeter:

 • Bomull eller cellulosafibrer. Denna komponent är 90 procent av materialet. Till blandningen kan användas råvaror återvinning. I näringslivet finns textilavfall och träförädling, returpapper.
 • Dekorativa element. Deras huvuduppgift - att dekorera och ge en speciell relief yta. För detta ändamål, i kursen är paljetter, silkesfibrer, små glaspärlor, träflis eller strängar eller olika färgämnen.
 • Lim. I rollen av PVA kan vara en bindemedelskomposition, en vanlig tapetklister eller bustilat, pasta. Välkomna organiska föreningar inte är toxiska och billigt.
 • Ytterligare tillsatser. För att göra materialets yta inte rasen svampar och bakterier, i ett papper gips lägga antiseptiska medel. Om du planerar att täcka i rum med hög luftfuktighet, är det lämpligt att täcka den med lack.

Färgpaletten är mycket rikt material. Du kan plocka upp en färg eller flerfärgad beläggning som kombinerar olika färger i ritningar och präglade mönster

Tabell 1. Sorter material

Foton av flytande tapeter i det inre och några av funktionerna i sin ansökan

Inredningen i hemmet - en harmonisk kombination av material och färger. Denna regel gäller även för flytande tapeter. Det är inte nödvändigt att kombinera detta material med traditionella tapeter, papper, non-woven eller vinyl.

Exempel på användningen av cellulosa beläggning i det inre:

Tips! Den bästa väggdekoration med papper gips är målningar eller konstpaneler. Ser bra ut mot denna bakgrund, och färska blommor.

Genom att använda papper gips kan lätt planlagd utrymme. För detta ändamål materialet i olika färger eller texturer

Ingen risk: flytande tapeter för badrummet

Det fanns en traditionell tron ​​att badrum och toalett ska dekoreras med keramiska plattor och inget annat. Det måste medges att keramik närvarande kan tillfredsställa de mest krävande smak. Du kan välja att inte bara den ursprungliga färgen, men också att använda dekoration prydnadsföremål eller paneler på den keramiska basen.

Flytande tapet kan kallas djärva och originella designlösning för badrummet. Detta rum kännetecknas av en fuktig atmosfär och temperaturskillnader. Av denna anledning bör du närmar dig valet av väggen och golvbeläggning med särskild omsorg. Vanlig tapet i detta fall inte passar. De skulle inte räcka ett par månader, och sedan, under förutsättning att du använder en hög kvalitet lim. Men flytande väggen - är en annan sak. Det visar sig att de är perfekt anpassade till de särskilda villkoren för badrummet.

Titta, ser ut som flytande tapeter i toaletter, ett fotogalleri av Internet-alternativ:

Som recensioner, flytande tapeter i badrummen utmärkt jobb med fukt, temperaturförändringar och dålig ventilation i rummet. Dessutom detta material tål utvecklingen av svampen.

För badrum design med hjälp av material med speciella egenskaper. Han är värd mer än den konventionella cellulosasammansättning

För ytterligare skydd måste en dekorativ väggbeklädnad behandlas med akrylfärg. Men inte ryckas med processen: bara 1-2 lager. Om du överdriva det, kommer tapeten att bli svårt att ersätta i de drabbade områdena och de kan bildas sprickor.

Innan du väljer en liknande beläggning, granska bilder av interiören. Flytande tapeter kräver en särskild strategi.

Om du har kompetens att tillämpa denna sammansättning, kan du säkert experimentera med bilder och ornament. Notera foton från flytande tapeter i lägenheten för att skapa riktiga mästerverk:

Detta material har många fördelar, som bör nämnas.

Tabell 2. Fördelar med flytande tapeter

Bedöm utseendet av flytande tapeter i den ursprungliga inredningen:

För dem som är emot användning av flytande tapeter i köksinteriör foto

Modernt kök - är inte bara en plats för matlagning. Den vackra kök är inte skäms för att ta besökare. Middag med nära och kära här kommer att fyllas med en speciell komfort och varm atmosfär.

Kök, samt ett badrum, ett rum med särskilda villkor för driften. inte här bara fukt och värme, men också ånga och sot.

Du kan ofta hitta negativa recensioner om flytande tapeter i köket. Skeptiker hävdar att någon gips, cellulosa eller traditionell - svåra att rengöra beläggning. De är rätt, men bara delvis. Material med moderna tekniska metoder kan anpassas till de specifika driftsförhållanden. Några tips om hur man använder flytande tapeter för köket:

 • papper gips bör inte användas inom arbetsområdet. Utrymmet ovanför diskbänken och spisen är bättre att ordna keramiska plattor;
 • beläggningen absorberar inte lukt och enkelt rengöras, måste den beläggas med akryllack;
 • Om det behövs kan du uppdatera den del av beläggningen, blöt tapet med vanligt vatten;
 • för dekoration bör reserveras tapeter från samma sats som basbeläggningen.

Genom att följa dessa rekommendationer, kommer du att uppnå goda resultat. Se hur det ser ut inuti den så överdragna mat:

Tips! Om du planerar att dekorera insidan av köket tapeter, se till att installera huven över spisen. Det kommer att hålla under en lång tid som täcker väggarna i sin ursprungliga form.

Bakgrund för kök Tvättbar: fotokatalog-de idéer som diskuteras i denna översyn, kan du välja de bästa alternativen utan fel från den sort som presenteras på marknaden idag.

Flytande tapet för en liten korridor utrymme

Pappers gips organiskt passar in i det inre utrymmet i en smal korridor. Den kan användas för att rikta in fel väggar och fin struktur ger interiören speciella smak.

Med tanke på att i korridoren, som regel, det finns ingen windows, bör du plocka upp för att genomföra ljusa färger. Använd inte flytande tapeter alltför ljusa färger. Om hallen lågt i tak, kan du göra en smidig övergång av två nyanser: ljus färg upptill och nedtill - mörkare.

I korridoren, kan med användning av cellulosa plåster med skapa en tredimensionell ritningar. Men allt ska vara med måtta. Too "snygga" bild på väggen skulle vara tung look i ett litet utrymme.

Rekommendationer för designers kombinerar flytande tapeter med andra material:

 • Använd tapetklister konventionella non-woven eller vinyl-baserade;
 • Kombinera flytande vägg med kork, bambu trasa eller träpanel;
 • papper kombinera gips med insatser av vanlig gips, observera harmoniska färgövergångar.

Prover av användningen av flytande tapeter i korridoren, foto:

Bakgrunder för korridoren och hall: foto bästa man kan man se i vår granskning och bli bekant med de grundläggande duk urvalskriterier.

Flytande tapeter brister recensioner utan retuschering

Före planering reparationer, läsa recensioner om flytande tapeter. Detta kommer att bidra till att undanröja de rosafärgade glasögon och faktiskt titta inte bara på materialets egenskaper, utan även på sin egen förmåga. Vi har skrivit flera recensioner av sanning, som gjorde vätska vägg med sina händer och prisade dem i praktiken (stavning bevarade författarna):

Scirly: Innan ansökan igen över videon. Allt är så enkel och tydlig tanke nu snabbt och göra allt. Men inte här ... -Det var. Så lätt och enkelt som videon inte, visade sig vara inte bekvämt skrapa. Bakgrunds gick med prolysinami, ungefär hade planat händer, speciellt i hörnen. Vinklar pokleit med hjälp av en skrapa vände sig till mig nerealnym.Kakim sätt att uppnå tjocklek av 1-1,5 mm för jag förblev ett mysterium. Jag tror att detta inte är möjligt i princip ...

mer på Irecommend: http://irecommend.ru/content/dolgo-i-slozhno

Var uppmärksam på recensioner om för- och nackdelar med flytande tapeter. Ofta deras fördelar lätt ifrågasatt praxis. Här är ett exempel på en sådan översyn:

KosmonautMisha: Först av allt vill jag att du omedelbart motverka inköp och tillämpning av beläggningen på väggarna. Tro mig, det är bättre pokleit konventionella tapeter, är det bättre att måla väggarna i slutändan bara att inte smeta den fluffiga erundu.Chem bekväm sådan tapeter? Sten.Voobsche kräver ingen förberedelse krävs, men alla säger motsatsen. Faktum är att om du har vägg kurvor, sedan anpassa dem till den flytande tapeter mozhno.Tolko dels för att öka flödet av material (som bakgrund är inte det billigaste, så att säga, de bästa funky priserna startar från 500 rubel, och gränsen. Dekorativa siden gips, art, stå upp till 2000 rubel, och kanske mer) ...

mer på Irecommend: http://irecommend.ru/content/snimayu-lapshu-s-ushei-besplatno

Pappers gips används inte bara för att täcka väggarna. Några sådana finish och tillämpas på tak. Om rummet är beläget på översta våningen, är denna metod motiverad. Ytterligare tak behandling kommer att hålla värmen i rummet. Men inte alla tänker att det är en bra idé - att sätta flytande tapeter i taket. Foton och recensioner visar ibland extremt misslyckade försök. Och förresten, inte inbjudan av externa experter inte garantera ett lyckat resultat. Här är en sådan berättelse:

Felina: Korridoren tapeter tillfogade murare kvinna har ännu inte torkat upp, det såg trevligt - smidig och ljusa, bara vände tjockare lager två gånger och den tid det tog henne mycket mindre. Men när det hela är torkat upp, det var bara hemskt! Det visade sig att hon inte hade rört limmet, och där det var knölig, var "kala" fläckar. Dessutom har väggarna visade sig några "ojämn", uppenbarligen, satte hon tapeten i olika riktningar. Gör normala vinklar hon misslyckades också, även om väggarna är i linje före och vinklar var perfekt ...

mer på Irecommend: http://irecommend.ru/content/ne-vse-tak-prosto-kak-pishut-v-reklame-foto-vozmozhnykh-kosyakov

För DIY: hur man gör sina egna händer flytande tapeter

Vissa konstnärer arbetar rukodelnyh verkligen gillar att täcka sina händer. Hur flytande tapeter i hemmet? Det verkar, är det inte en svår uppgift. Pokromsat sax papper eller tyg, lägga lim och glitter - redo. Du kan hitta massor av instruktioner om hur man gör flytande väggen med händerna. Proportioner för tillverkning och originella idéer är inte svåra att hitta på många ställen.

Men inte bråttom att ta upp saxen. Föreställ dig att för behandling av en kvadratmeter av väggen, behöver du 300 gram av den torra blandningen, och hela väggen? Även om det tar en blygsam 12 rutor måste skära minst tre och ett halvt kilo papper. Ta en förpackning av vikten av tidningar och föreställa sig hur mycket arbete. Observera att varje bit ska ha en storlek på bara några millimeter. Om det finns ett speciellt verktyg för automatisk skärning, kommer du att ha blåsor på saxen. Och en annan argument mot: kan inte användas för att skära av tidskrifter och tidningar. Från tidningar på väggarna är svarta fläckar av bläck och glättat papper tidningar inte absorberar fukt och lim. Du måste köpa specialpapper, ganska mjuk och lös. Vill du klistra över väggarna av toalettpapper? Knappast. Då är det inte passar.

Men om du inte talar kommer vi att tala mer om hur man gör flytande väggen med händerna. Tillverkning av papper och andra material till hands är tillägnad vår master class.

Tabell 3. Produktion av flytande tapeter med dina egna händer

Förbrukning av flytande tapeter 1 sq. m -. nyanser beräkningar, lagring och applicering av materialet

Varför är det viktigt att göra beräkningar i förväg? Om du köper för lite blandning, kommer det att sluta vid fel tidpunkt, för mycket - slösa bort dina pengar. Med tanke på kostnaden för material, kommer de extra kostnaderna vara känsliga för familjens budget. Så det är bättre att spendera en extra timme vid beräkningarna för att vara säker på resultatet.

För att beräkna behovet av att mäta området av väggarna och subtrahera från detta resultat området fönster- och dörröppningar. Om du har glömt hur man gör det, få någon femte grader.

Tips! I processen för att beräkna materialet Betrakta en lager. Det kommer att vara användbart för senare reparation. Och kom ihåg att om du har lite erfarenhet av puts, svephastighet kommer att vara högre.

På förbrukningen av en förpackning flytande tapeter kan hittas i de instruktioner till blandningen. Tillverkaren placerar oftast en etikett på lådan eller påsen

Tabell 4. Såsom kan påverka blandningsflödet

I genomsnitt varar ett kg paket för fyra kvadrat. Om det finns en maskin för att spruta - är det 6 kvadratmeter. Om du inte har yrkeskompetens för murare - tar en pack 3 meter.

Tips! Minska materialåtgång, ett enkelt trick: innan de ansöker färg tapeter vägg i samma ton som den framtida täckning. Så du kan undvika "prolysin" och avsevärt minska förbrukningen av blandningen.

Hur torr flytande tapeter? Allt beror på skikttjocklek. När professionellt sätta tillräckligt dagar att slutföra torkningen av blandningen. Om du måste anpassa väggarna och fylla sprickor, tillämpa ett tjockt lager - kan ta några dagar.

Viktigt! Förvara inte den utspädda blandning av mer än tre dagar. Efter denna period förlorar den sin normala färg och elasticitet.

Om det är en synd att kasta frånskild tapet - torka dem på en polyetenfilm, bryta sig in i bitar och förvara i en lufttät potten

Hur ansöker flytande tapeter: video- och fotoverkstäder

Tekniken innebär att tillämpa flytande tapeter manuell eller mekanisk metod.

Hur man limma flytande tapeter? Manuell applicering görs med hjälp av en konventionell gipsspackel. Vissa används för detta ändamål, roller - det orsakar ett tunt skikt av blandningen. Om du använder en präglad vals vrider strukturerad yta.

Mekanisera processen genom att använda sprutpistolen. , Du måste mycket noga röra om att använda en del

Vi har skrivit flera mästarkurser med bilder och video applicering av flytande tapeter med dina egna händer. Men innan vi visar dig hur man korrekt tillämpa flytande tapeter, bör du tala om ytbehandling.

Förbereda väggar för tapeter vätska börjar före köpet av materialet. Defekta platser bör jämnas med spackel. Säkerställ att väggarna har sprickor eller gropar.

Applicering av blandningen till väggen kan lämnas vit eller färgbeläggning för att matcha den framtida

Nästa steg - primern under flytande tapeter. Det är bäst att använda en blandning av akryl. Den har ingen stickande lukt, och tränger djupt in i gips. Med hjälp av akryl primer för flytande tapeter, kan du spara en hel del material. Det enda negativa akryl - det är inte tillämpas vid en temperatur mindre än fem grader. Men i princip, och flytande tapeter rekommenderas inte att sätta i ett kallt rum.

En annan komposition för priming - kvarts. Den appliceras vid någon temperatur.

En något ojämn yta, och orsaka pappers gips spackel kommer att vara mycket bekvämt

Om väggarna i rummet är täckta med gipsskivor, bör de vara helt putsade. Om bara rikta lederna av ark får du en ojämn yta, och denna brist manifesteras genom att applicera topplack.

Hur ansöker flytande tapeter på väggen: rekommendationer foto- och video

För applicering av flytande tapeter på väggarna behöver en murslev eller roller. Om du inte har någon erfarenhet av sådant arbete, börja med den del av väggen som kommer att sopas mindre - bakom skåp eller nära golvet. Redan efter den första kvadratmeter kommer du att förstå principen om åtgärden.

Tabell 5. Flytande tapet, som de appliceras på väggen

Lite om att tillämpa produkten på taket

Flytande tapet för taket - det ursprungliga beslutet i det inre. Oftast är denna beläggning användas om taken är defekt. Denna beläggning hjälper till att hålla värmen i rummet, som ligger på översta våningen.

Men en sådan tak behandling ställer speciella krav. Wall massa puts appliceras mycket lättare. Eventuella brister kommer att vara mycket synlig i starkt ljus i ljuskronan.

Hur ansöker flytande tapeter i taket? En av höjdpunkterna - ytbehandling. Tak upprepade gånger belagd med en primer filtreras. Om detta inte görs, kommer bitarna mix falla på huvudet redan i processen.

Kompositionen appliceras i små portioner, försiktigt gnugga på ytan. Dessutom bör det tillämpas surras, skarp rörelse uppåt.

Lättare att tillämpa flytande tapeter i taket med spray

För detta arbete behöver kompressor med en kapacitet på 400 liter per minut. Storleken av dyspipor bör vara ca en centimeter eftersom cellulosapartiklar inte fastnar under appliceringen.

Vi plockade du instruktionerna på videon som lim flytande tapeter i taket:

5 sätt hur du tar bort flytande tapeter på väggen

Flytande tapet kan inte lämnas på väggarna, om du planerar att ändra täckningen. Som om de inte är stadigt, inte riskerar. För det första är de inte lämpliga som grund för andra material. Gömd bakom plåsterskiktet eller ark nya tapeter, blir cellulosa en grogrund för mögel och bakterier. För det andra har papper gips inte bildar en helt plan yta, alla ojämnheter på nya vskroyutsya beläggningen.

Innan du börjar rengöra väggarna, stänga av el i rummet och skydda band uttag och strömbrytare. Det faktum att man måste "våt" drift och strömmen och fuktig - en farlig stadsdel.

För borttagning av beläggningen kräver varmt vatten, svamp, bekväma skrapor. För bästa effekt i vattnet kan du lägga till ett par matskedar diskmedel eller sköljmedel.

Tvålkomposition snabbt mjukna täckning

Generöst spraya väggarna med en fuktig svamp och vänta ca 10-15 minuter. Efter spatel eller skrapa för att avlägsna kompositionen från ytan på väggarna. Denna process är inte snabb. Platser kvar delar av den torra blandningen, bör de blötläggas flera gånger. I stället för en svamp kan användas päls roller.

Förenkla uppgiften att ånggeneratorn. Bakgrunds mjuknade under dess inflytande på bara ett par minuter

Förutom den vanliga blötläggning och användning av ånga, kan du använda industri hårtork, en kvarn eller en borr med en borste. Men alla dessa metoder kräver betydande fysisk ansträngning. Fundera på om du är redo för en sådan belastning.

Hur tar man bort den flytande tapeter från väggen, video rekommendationer:

Hur man kan inreda ett papper gips

Modern tapet har en strukturerad yta, och olika mönster. Särskilt attraktivt utseende tapet med gnistrar. Glänsande partiklar gör interiören ljus och glänsande, särskilt i dagsljus. Paljetter för flytande tapeter kommer att bidra till att rikta uppmärksamhet mot ett visst område, till exempel på den bortre väggen eller i taket.

Lyser i blandningen

Schabloner på väggarna bidra till att skapa ovanliga mönster. Med deras hjälp även nybörjare guiden göra den här bilden. Speciellt multicolor ursprungliga utseendet av kompositionen. Vid tillämpningen av en blandning av olika färger behöver göra några mallar. Använder schabloner flytande tapeter skapa och bulksammansättning. För detta ändamål, är basbeläggningen appliceras genom en mask i en blandning av flera skikt, uppnå skapa volymetriska figur.

Schabloner för att dekorera sina egna händer: Mallar och maskintillverkning. Från artikeln får du lära dig vad stencil mönster, vad de gör, för-och nackdelar, exempel på dekoration av möbler och speglar, samt hitta mallar för nedladdning.

Använda spik flytande tapeter - vanlig teknik. Det skyddar beläggningen från fukt och göra den mer motståndskraftig mot mekanisk skada. Dessutom kommer lackbeläggningen hjälpa permanent bevara sin ursprungliga färg.

Akryllacken tillsättes direkt till blandningen eller anbringas ovanpå det efter torkning.

Det är värt att notera att tillsatsen av lack avsevärt försvåra arbetet med att ta bort tapeter från väggen i framtiden

Kan jag måla flytande tapeter? Du kan! Men observera att alltför tjockt lager av latex eller akrylfärg kan orsaka fjällning av material från väggarna. Därför innan målningen bearbeta pappers gips marken.

Vi har redan talat om huruvida det är möjligt att limma tapeter flytande tapeter. Det är möjligt, men inte nödvändigt. Men om situationen av någon anledning, hopplös, till exempel, kommer favorit mor-in-law och hennes ryttare visas på väggen med grön tapet under björken, prova. Pre inspektera den gamla beläggningen för att skala, behandla det med jord och efter torkning lim den. För allt kommer att ta ett par dagar, och du har fortfarande tid före ankomsten av besökarna att hänga ett porträtt Esenina och avliva katten.

Vad Colera för flytande tapeter passar bäst?

Valet av färger av flytande tapeter och strukturerad filler är mycket stor, men det händer ofta att du behöver en viss färg som är svår att hitta. Situationen är inte hopplös. Du kan lägga till vid blandning färgämnet och få det önskade resultatet. I det här fallet, den mest enkla, även en hemmagjord vit vätska tapeter förvärva önskad färg.

Colera kan vara organiskt eller syntetiskt. Den första, utan tvekan, är mer miljövänliga och har naturliga nyanser. Men syntet nästan inte bleknar.

Det är svårt att säga vilket är bättre - välj mer färg än sammansättningen

För arbete du behöver vattenlösligt färgämne. Gör inga misstag, färgschemat för Nitro inte lämpar sig för pappers gips.

Information! Bryt inte huvudet genom att välja tillverkaren av karamell. Inrikes kompositioner inte ger import kvalitet.

För blandning med tapeter, färg löser sig i vatten och långsamt, kontrollera färgintensitet. Observera att efter torkning av en blandning av ett par av färger lysa.

Viktigt! Håll inte färgade blandningen i utspätt tillstånd för länge. Inom 3-4 timmar, kan det ändra färg.

Den svåraste uppgiften - att uppnå samma färg för alla partier. Om du är ny och kommer inte att kunna lägga papperet snabbt och gips på väggarna på en gång, inte knåda allt förpackningsmaterial på en gång. Det är bättre att ta en och klart vymeryat proportion till upprepa proceduren exakt på nästa paket.

Inspirerande foto: mönster flytande tapeter på väggarna

Om konventionell jämn beläggning verkar alltför tråkig notering på design tekniker. En av dem - dekoration av väggarna med sina händer ritningar. Flytande tapet kan du skapa flerfärgkomposition med svår terräng.

Några tips om att göra ritningar på väggarna:

 • tänka igenom om bilden, eller använda en stencil tillverka kretsar på väggen med en markör;
 • användning av blandningen att stå under avgränsning bör Granz en millimeter;
 • tillämpa tapeter gränser bör vara en liten gummi spatel, att bättre utnyttja slingan gränsen för att skapa tydliga linjer;
 • varje element måste vara helt torr innan du går vidare till nästa kapitel.

För att göra accenter och dekorera ritningen, använder pärlor, stora läpp och andra fyllmedel.

Information! Yrkesverksamma kan tillämpas flytande tapet som efterliknar ytan är en sten eller tegel hud.

Vissa verkar att det är lättare att inte skapa rita steg och satte den appliceringsmetod. Innan man går vidare till en sådan operation, notera att det undre beläggningsskiktet kan smältas och blåsor. Pre-behov av att täcka ytan med primer och lack.

Foto bilder av flytande tapeter på väggarna i det inre:

Pris per kvadratmeter flytande tapeter är i intervallet av 400-800 rubel. Detta är utan hänsyn till arbetet. Master kommer att arbeta med dig för 300-400 rubel. Pris för paketet flytande tapeter beror på tillverkaren. Anses vara den dyraste material av franska och tyska företag.

Låt oss se hur många det finns flytande tapeter de mest kända varumärken enligt Yandex.Market:

Tabell 6: Tillverkare och priser

Som ni kan se, är kostnaden för flytande tapeter relativt låg och jämförbar med kostnaden för konventionella vinyl och non-woven tapet. Du kan köpa billig flytande tapeter i nätbutiken, men kom ihåg att du kan skicka ett paket med olika parter, och det kommer att ses på väggen. Så det är bättre att välja materialet i person, att jämföra batchnummer och visuellt bestämma skillnaderna.

Bakgrunds för väggar: fotokatalog intressanta lösningar för vardagsrum, sovrum, barnrum, kök och hall. Grundläggande regler för val av tyger och designrekommendationer - Läs vår granskning.

Vi undersökte i detalj fördelar och nackdelar med flytande tapeter. Recensioner på denna sort av efterbehandling material, är det inte nödvändigt att uppehålla enbart på de negativa aspekterna. Flytande tapet kan göras personligen eller köpa färdiga blandningen. De kan appliceras på ytan med defekter och eventuellt delvis ersatt under reparation. Pappers gips ger ett utmärkt tillfälle att experimentera med ett mönster och färg, kommer du att göra insidan av ditt hem ett original och unik.

Glöm inte att dela hans ovärderliga erfarenheter och foton!

Vi svarar på din fråga? avbryta svar

Kategorier av rum

undersökning av månaden

All rights reserved

Vid helt eller delvis använda material från sajten nödvändigtvis en aktiv direktlänk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 5 = 3