Flytande spikar ögonblick

Flytande spikar "instant installation": fördelarna och funktionerna i programmet

Om du vill fixa någon detalj i interiören och inte använder skruvar, hammare och borr, kan du använda flytande spikar "i samband med installationen." Produkten har många fördelar: utmärkt fixering, som ger hög kvalitet vidhäftningskomposition till ytan, flexibilitet, motståndskraft mot fukt, så det skulle vara bra att agera även i badrummet. Dessutom är det vidhäftande elastisk och kan binda de flesta byggmaterial.

Flytande spikar "Moment Montage" kan användas för inom- och utomhusbruk, som är resistenta mot atmosfärisk påverkan. Vidare kan den användas över ett brett temperaturområde från -40 till + 80 grader. Ämnet är luktfri, även om det kan ha en annan nyans, beroende på art.

Flytande spikar "Montering Extra högt vridmoment" har en högre kvalitet. Den enda skillnaden från andra typer av fonder är en beige nyans. Applicera är det möjligt att limma dekorativa element på vilken yta som helst inne i huset och utanför. Och substansen kan stadigt fästa dörrkarmen i dörröppningen, fönsterbrädor, socklar, trim, keramiska plattor, trä och andra material. Elementen i det här fallet kan ha en stor storlek.

Flytande spikar "instant installation" är mycket lätt att använda. Men det finns flera nyanser som är bra att känna till användaren. Först av allt, att applicera kompositionen på ytan som skall tillämpas speciell pistol, utan vilken ingen man misslyckas med att pressa limmet ut ur röret. maskiner kostnaderna nere, speciellt eftersom du kan köpa den i någon järnaffär. Ställ ballongen på ett sådant vapen är mycket enkel.

Flytande spikar "instant installation" lätt att öppna. För att göra detta, skär plastförseglingsbara på locket och skruva den. Om du har köpt anläggningen i en metallisk sprayburk, kommer försvaret måste ytterligare tränga spiken. Tillämpa det material som behövs för att rengöra och torr yta. Ett element är väl vidhäftat, bör behandlas med en bas primer. Efter fullständig torkning av ytan på en av dem måste du ansöka lim. Om produkten är liten, är det bäst att pressa honom ett komplett sortiment av material. Annars kan du använda spot-on-metoden.

Efter lim "Flytande spikar Moment Installation" är redan på produkten, bör det vara tätt lutad mot basen av basen och håll i ca 5 minuter. När detta element kan lätt skramla näve. På detta sätt kommer du att säkerställa en stark infästning.

Om agenten har fått den slutliga efterbehandling eller själv limmade produkt, bör du inte ta bort den tills det torkar, eftersom annars bara smeta sammansättningen av ytan och göra det smutsiga. Den torkade substansen bör vara mycket noga och exakt skära indränkt i vatten med en vass kniv eller ett blad. Det är alla de funktioner som tillhandahålls av flytande naglar. Lycka till!

Hur många torra flytande spikar "Moment"

I dagens värld har vi en speciell popularitet, så kallad flytande naglar. Det bör noteras att detta fästmaterial är en speciell konstruktion homogen eller heterogen adhesiv, som är avsedd att koppla samman flera ytor homogen typ eller heterogena, och detta görs med en hand att trycka på.

Nails av denna typ tål en högre belastning, och de används ofta i vardagen sedan början av nittiotalet. Särskilt populär i vårt land är Flytande spikar varumärket "Moment". Det faktum att de inte förstöra ytan och är ungefär tio gånger bättre än den vanliga PVA.

Hur man väljer rätt Flytande spikar och var att tillämpa dem

För att förstå hur mycket torr flytande spikar "Moment", är det nödvändigt att bestämma i vilken ordning som de är avsedda för. Till exempel, det finns alternativ som lim trä och keramik, plast och metalldelar, men de kommer att vara torr, väl, olika.

Det går inte att ansluta med den här typen av spikar, gummi och vinylprodukter, samt konstgjord sten.

Den flytande versionen av spikarna är indelade i olika typer:

  • neopren - efter typ av organiska lösningsmedel som skiljer sig stickande lukt;
  • Akryl - på basis av latex, som har en speciell lukt inte.

Således är dessa naglar är analoga pluggar och anslutna allt. Det bör omedelbart ta itu med hur man korrekt använder lim för att uppnå bästa resultat. För att förstå vad som behöver göras, måste du läsa instruktionerna som följde med viss typ av flytande naglar.

För varje typ av flytande byggmaterial är vald utförings naglar separat, men är föremål för samma ytbehandling, eftersom den bör vara ren och torr som möjligt. Först då spikar "ögonblick" i flytande form appliceras med spatel, eller applicering av stora speciell fastsättningsverktyget.

Fördelar med flytande spikar "Moment"

De främsta fördelarna med flytande punkt spiken inkluderar:

  • en hög nivå av vidhäftning, dvs förmågan att kombinera olika ytor;
  • torra flytande naglar inte ögonblicklig, så det finns möjligheten att flera ompositionering av delar;
  • en stor del av byggmaterialet, som garanterar deras säkerhet för liv och hälsa för konsumenterna,
  • beständighet mot frost och hög fuktighet;
  • motstånd mot vibrationer och friktion;
  • resistens mot många arter av svampar och mögel;
  • inte föremål för förbränning;
  • Det har inte ökad toxicitet.

Tak hög limma några andra ytor, delar eller element av ett nöje. Det bör noteras att för full avslöjande av fördelarna med flytande naglar bör vara uppmärksamma på deras egenskaper.

Flytande spikar, som är baserade på polyuretan, kan inte limma teflon och polyeten, kan akryl ansluta endast porösa material.

Hur länge kommer att torka flytande spikar "Moment"

Kännetecken för flytande naglar kommer att fastställa regler för att hantera dem, och termen, under vilken de kommer att vara torr. Att arbeta med akryl alternativ bör endast i ett ventilerat utrymme, liksom bort från öppen eld.

För de flesta typer av naglar, är det viktigt att de hålls vid rätt temperatur intervallet från fem till tjugofem grader, och förpackningen i klartext är inte nödvändigt att lagra mer än ett år.

Frågar om hur mycket vätska torkar spik, är det nödvändigt att skilja mellan tidsinställningen och fullständig polymerisation. Tag, det vill säga den tid då ämnet kommer att hållas på egen hand, är det under olika förhållanden från femton minuter till en halvtimme.

För att ange hur många konventionella vätska torkar spik "ögonblick" för att slutföra polymerisation, är det nödvändigt att vända sig till manuell, som regel, är denna process inte mer än tolv timmar eller ett par dagar. Därefter limmade ändamål är förmåga att motstå tryck av minst åttio kilogram per kvadratcentimeter.

Kännetecken för snabb-alternativ gör det möjligt att helt polymerisera bara tjugo eller fyrtio minuter, men den negativa sidan är att för att ändra placeringen av den del har inte kommit ut. Det är värt att notera att för att korrekt grep flytande naglar och torr, bör de spilla, nämligen pressa ränder omkring sju millimeter i diameter. I det här fallet kan du vara helt säker på att det kommer att torka i tid och pengar kommer att vara mer än tio meter körs.

Att torkar flytande naglar inte skada det objekt som du måste följa vissa regler. Till exempel skulle en spegelyta först att missa märket på baksidan med lack så att den inte har försämrats från effekterna av lim, förresten, för speglarna i "ögonblicket" av linjen kan plocka upp en speciell vätska naglar.

Vad annat att kontrollera?

Lägg till en kommentar avbryta svar

© 2018 №1 · Kopiera material utan tillstånd är förbjudet

Flytande spikar "instant installation": tekniska specifikationer, instruktioner, recensioner

Flytande spikar "Moment Installation" fungera som en universell konstruktion lim för att fästa alla typer av material.

Bland de viktigaste områdena för användning av ovanstående material kan vara identifierade reparationer och konstruktion, samt utför bearbetningsarbeten. Detta lim besitter unika egenskaper, och endast en av dess droppe kan klara en vikt som är lika med flera tiotals kilo. Det är möjligt att göra en jämförelse av detta material med andra arter självhäftande baser inklusive bustilat eller PVA senaste versionerna är flera gånger mindre stark jämfört med det första. Vid användning av ett flytande bas spikar inte är oxiderad och korroderad, inte bildas på ytan av svampar och olika spårämnen.

Flytande spikar "Moment Installation" har egenskaper som är nödvändiga för att ta reda på innan användning. Mastern måste vara medveten om kompositionen av torktiden. Allt beror på arten av lim är denna parameter lika med tjugo till trettio minuter. Det är den tid som krävs för förinställning. Medan den slutliga härdningen sker genom dagen. Men vissa flytande spikar fryser bara i fem minuter.

Flytande spikar "Moment Installation" används i vissa områden. När det gäller tunga lim som kan användas utan användning av mekaniska fästorgan för den typ av skruvar och spikar, är föreliggande kompositioner används vid drift av golvlister, plattor, väggplattor, höljen, liksom alla typer av dekorativa objekt. Detta lim är perfekt för byggnader något syfte, inklusive bostäder och barns institutioner. Flytande spikar "Moment Installation" av denna typ har inte någon lukt, inte innebär användning av ytterligare lösningsmedel. De har en stor makt över den ursprungliga inställningen. Du kan också välja limmet som kallas superstark. Denna art används för att fästa mycket tunga konstruktioner på fönsterbrädorna typ av paneler, höljen för dörrar. Det är också luktfritt, det kan användas i barnens rum och olika institutioner där barn är oftast. Grundinställningen är unik. Kompositionen är kapabel att fylla sprickorna, är tjockleken av vilka 1 cm, men inte mer. Om du väljer att använda "samband med installationen" (flytande naglar), bör du definitivt läsa recensioner i förväg.

Många konsumenter väljer precis dessa föreningar på grund av att de säljs i ett brett sortiment. Så, du kan köpa universellt lim, som används oftast för att det är lämpligt att arbeta med material. Det är också möjligt att allokera särskilt stark struktur som appliceras för fastsättning av mönster med betydande vikt och de stora dimensionerna. Flytande naglar «Moment Editing», vars tekniska egenskaper beskrivs i den här artikeln, presenteras också av kompositionen, som är avsedd att fixera panelerna.

Bland de allmänna egenskaperna som är karakteristiska för flytande naglar är de mest signifikanta noterna här. Konsumenterna anger i sin återkoppling att de uppmärksammar den initiala styrkan hos bindningen, vilket är hög för dessa föreningar. Kunder väljer detta lim för att det kan användas vid arbete med ytor som inte är särskilt släta. Materialen kan bland annat vara absorberande eller icke-absorberande. Kompositionen är attraktiv med sin elasticitet. Efter att materialet har stärkts med hjälp av kompositionen kan dess position justeras. Byggherrarna uppmärksammar vattentäthet, vilket är mycket viktigt i arbetet.

"Moment Editing" (flytande naglar), vars instruktion för användning måste vara känd för befälhavaren innan du köper produkten, säkerställer de fästa ytornas hållbarhet. Lim kan användas med nästan alla kända byggmaterial, vilket är attraktivt för professionella mästare.

Instruktioner för användning av flytande naglar

När vi har behandlat materialets egenskaper kan vi överväga tekniken att arbeta med. Ursprungligen är det nödvändigt att rengöra och efter avfettning av arbetsytan. Om du väljer att använda flytande naglarna "Moment Editing", är nästa steg att börja applicera kompositionen, med hjälp av den bekvämaste konstruktionspistolen för detta. Sådana manipuleringar kan göras genom metoden för orm, punkt eller gallerbildning. Nästa steg är att trycka elementen mot varandra, och du måste göra ansträngningar. I detta tillstånd bör elementen lämnas i tre minuter. Nu måste du vänta tills flytande naglarna är helt torra. Endast efter detta kan ytorna utsättas för mekanisk verkan.

Ytterligare feedback från konsumenter om pistolen

När du har lärt dig hur mycket flytande naglar "Moment Editing" torkar, kan du ägna särskild uppmärksamhet åt recensioner på byggpistolen. Få hemmästare är bekanta med hur man laddar instrumentet. Enligt experter måste du ta ett rör, en patron och även tanken själv. Vidare lindas dispensern, vilken i slutet är något snittad. Nästa steg är att installera patronen i instrumentet, som ska sättas till sin ursprungliga position, sedan fixeras den med en speciell flik mot verktyget. Stången måste dras till stoppet, och efter att du har lagt in ballongen och pekat ringen framåt, använder du utlösarsystemet. Detta säkerställer att limet matas in i dispensern.

Om du väljer att använda vätskespikarna "Torque Mounting" för paneler, ska dessa procedurer utföras innan arbetet påbörjas. För att ta bort patronen trycker du på låsfliken. Enligt erfarna mästare är det ganska lätt att göra detta. Medan fliken befinner sig i det indragna tillståndet är det nödvändigt att dra behållaren över och ta bort den från verktyget.

De positiva och negativa sidorna av flytande naglar

Om vi ​​överväger fördelarna med det beskrivna materialet, kan det nämnas att det inte skadar arbetsbasen alls och därför kan det inte skada det eller förstöra integriteten över tiden. Dessutom rostas kompositionen inte. Materialet efter appliceringen klarar perfekt av påverkan av låga temperaturer, och skiljer också från ekologisk säkerhet. Bland de positiva egenskaperna kan det också noteras att kompositionen inom en relativt kort tid fryser, detta påverkas inte alls av yttre förhållanden som skapas av miljön. Vid manipuleringar där flytande naglar används, är det inte nödvändigt med användning av slaginstrument. Anslutningen blir väldigt stark. Liknande naglar kan fixa alla material, det här påverkar inte ytan och jämnheten på ytan.

Emellertid finns även nackdelarna med lim, eftersom huvuddelen är att mastern måste använda en andningsskydd vid arbete med denna limkomposition. Detta beror på det faktum att materialet i vätsketillståndet kan avge en obehaglig lukt under en viss tid. En annan nackdel, säger experter, är att man inte har någon erfarenhet av flytande naglar, en person kan möta vissa svårigheter. Det blir ganska svårt att göra några manipuleringar som innebär att man måste limma elementen ihop.

Innan du köper flytande naglar bör du definitivt ta hand om att du vet tekniken för att arbeta med dem. Börja inte lima innan du övar med arbetsstycket. Endast på detta sätt kommer det att vara möjligt att utesluta misstag som kan skada materialet, vilket medför oförutsedda utgifter. Även om vätskespik utmärks av användarvänligheten är det fortfarande nödvändigt att iaktta vissa regler för utförande av arbete i samband med limning av olika ytor och delar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

41 − = 34