Persienner med fotoutskrifter

Fotoutskrifter på blinds - en originell metod för fönsterdekor

Den moderna marknaden för fönsterdekoration är fylld med ett brett utbud av innovationer. En av dem är en Photoprint luckor som är konventionella persienner, men tillämpas med den färgstarka bilden. Många konsumenter har upprepade gånger stött representeras nyhet, dock inte alla vågar köpa den, av rädsla för att mörkarna kommer att se alltför spännande. Erfarenheten har dock visat att sådana farhågor är ogrundade.

Fotografier och målningar har alltid varit ett populärt sätt för heminredning design. Fotozhalyuzi, ger en möjlighet att betona det unika interiör och samtidigt utföra funktionen av gardinerna. Detta sparar inte bara dyrt målningar, men även i klassiska gardiner. I detta fall är rummet design makalös.

Mer om dekorativa material

Fotozhalyuzi är vanliga persienner, men på ena sidan stavarna tillämpat lämplig bild. Bilder kan skrivas ut inte bara på konventionella lameller av lamellgardiner, men också på valsade produkter. Eftersom tryckning appliceras på rullgardiner särskilda anordningar, är slutresultatet en utmärkt, oavsett Ijusavskärmande systemet. Dessutom tillverkarna ge konsumenterna ett brett utbud av design layouter.

Den enda nackdelen är bristen på försäljning av färdiga produkter.

Gör en beställning så länge mörkarna kan vara bara i specialiserade institutioner. Detta tillvägagångssätt motiveras av det faktum att befolkningen har ännu inte haft tid att vänja sig vid den nya produkten. Samtidigt konsumenternas smak kan skilja sig väsentligt från alternativen.

Med hjälp av en speciell processutrustning, appliceras på tyget förutfattade bild. Efter detta förfarande, skärs banan till lameller, som är grunden för mörkarna. I tillverkas de flesta fall vertikala fotografiska system, men kan beställas eller mindre version av rullen blind. Tyg som grunden för alla persienner kan vara mycket varierande. Det enda villkoret är att det passar på lamellgardiner med fotoutskrifter, rullgardiner som är gjorda av tyg, sänder inte ljusstrålar. Producenterna används ibland tyg, som kan transmittera ljus.

Eftersom tillverkningen av fönsterluckor används ett annat material, tillverkarna dela dimmersystemet i flera typer. Det bästa alternativet för utskrift antas vertikal fotozhalyuzi. Här lamellerna är tillräckligt breda och placeras vertikalt. Dessutom kan de periodiskt roteras med en viss vinkel. Denna del av inredningen är tillverkad av syntetiska material som lätt är täckta med färg.

Rullgardiner utgör en kontinuerlig bana, no-skuren i lameller. Reglering av sådana gardiner uppbäres av en horisontell axel, som höjer eller sänker designen. Valssystem är placerat i fönsteröppningen. Tillämpas på sådana persienner bild är levande och naturligt. Men på lamellgardiner med fotoutskrifter, bläck tillämpas också utan problem.

Horisontella persienner i sin design något liknande plattor som rör sig och ändras vinkel i förhållande till fönsterramen planet. Fotoutskrift på sådana dekorativa element används sällan som horisontella lameller kan förvränga den avsatta bilden. Välja mellan de beskrivna typer av persienner bör fastställas av det resultat, som erfordras för det inre. Den mest tydliga och naturlig bild erhålls på rullgardiner. Vertikal systemet kan helt ersätta de vanliga gardiner och ta en hel vägg.

Horisontella persienner är mer tillförlitliga, eftersom gjord av metall.

Fotozhalyuzi De främsta fördelarna är:

 • Unika - teckning, tillämpas på design, dekorera bara ditt rum. Således persienner med stor Photoprint kommer att gå med någon inre;
 • Stort utbud av produkter - kunden kan välja en bild på Internet eller från en katalog presenteras av tillverkaren.

Du kan också använda rullgardiner som en stor fotoram. Många företag erbjuder att sätta på en väv bild av barn eller husdjur. Om fotozhalyuzi används på kontoret av handeln, kan de vara en stor reklam plattform. På tyget kan appliceras catchy slogan eller företagets logotyp. Denna del av inredningen inte bara fyller sin direkt funktion, men också brendiruet varuföretag.

För bra persienner kräver noggrann vård. En gång i månaden, de rekommenderas att rengöras med en dammsugare eller en torr borste. För att utföra våtrengöring design, är det bäst att använda speciella våtservetter. Om du behöver tvätta persienner, måste du ta isär dem, för att koppla från taklisten lister, ta bort kedjan och vikt vikter. Tvättprodukt bör endast manuellt kan maskintvätt skada struktur lameller.

Fotozhalyuzi rekommenderar inte gnugga en hård borste, vrida och böja på mitten. Annars är det möjligt att radera det skyddande skiktet, och någon form av böjning veck vävnad. Torkning efter tvätt mörkarna inte behöver. Helt enkelt fästa dem på kanten, och de torkar upp så småningom. Du bör också sätta vikterna i lamellerna, eller så kan böjas vid torkning. Korrekt och snabb vård för ljusskärmande system är garanti för att produkten kommer att fungera i många år.

Fotozhalyuzi - ursprungliga interiören humör

Appliceras på tyget alla bilder och logotyper.

Kostnaden för fönsterluckor och persienner med fotoutskrifter

 • lamellgardiner med fotoutskrifter - 2400 gnugga. m 2
 • persienner med fotoutskrifter - från 2100 rubel. m 2

För utskrift på persienner använder vi latex skrivare och latexfärger på grund av bilden är resistent mot solljus. Ställa fotozhalyuzi idag, behöver du inte tänka på att ersätta dem under en lång tid.

 • ljusa och mättade färger
 • UV-beständighet
 • luktfri och miljövänlig.
 • nötning

Bildbibliotek för fotozhalyuzi

Fotoutskrifter på olika typer av persienner

Om du vill helt stänga fönstret med hjälp av fotozhalyuzi, passar dig den klassiska rullgardinen. Sådana gardiner är installerade på eller i öppningsbart fönster. För dig, kan vi sätta en bild, kan det vara, till exempel, landskap, porträtt eller abstrakt ritning. Klassiska rullgardiner med fotoutskrifter för att hjälpa dig att göra din heminredning mer intressant och minnesvärd.

Persienner för plastfönster med fotoutskrifter

Lamellgardiner med fotoutskrifter

De vertikala tyg persienner kan också göras med fotoutskrifter. Den största fördelen med dessa mörkar är att de kan användas för att enkelt justera ljus riktning. Även med hjälp av lamellgardiner kan stänga öppningar stor storlek, såsom fönster, panoramafönster, etc.

två typer av tyger används för utskrift:

 • Genomskinligt tyg. Kringgår 30-40% av solsken.
 • Blackout Fabric. Tyget låter inte solljus.

Latex Skrivarfunktioner

 • Skriva för inom- och utomhusreklam
 • Möjlighet att skriva ut på olika material, inklusive vinyl, tyg, papper, film, tapet och ekonomiska material obelagda
 • Hållbara utskrifter som motstår mekanisk påverkan och fukt
 • Den förbättrade latexkomposition av bläcket 3: e generationen med användning optimeraren och komponenten, ökar reptålighet
 • Utskriftsbredd på upp till 3,2 m

Hur man köper persienner med fotoutskrifter

Fotoutskrifter bilder och logotyper tillämpas på rullgardiner och lamellgardiner tyg. Bilden för utskrift, kan du välja från vår katalog eller bilder med Depositphotos där du kan välja någon av bilderna och vi hämta det åt dig gratis.

Logotyper och andra bilder som du behöver för att ge i elektronisk form.

Filerna Krav:

 • bitmappar; Skala 1: 1; TIFF, JPEG, okomprimerad, min.razreshenie 150 dpi.
 • Vektorbilder; omfattningen av en: 1-1: 10 CrelDRAW.

Om du har filer i dessa format, då vår designer kommer att förbereda dem.

*Ange värdet av sådant arbete.

Term för tillverkning av persienner med ritning bilder 5-7 arbetsdagar

Kanske det akuta produktionen av en dag.

Frös i Moskva inom ringvägen - gratis.

I Moskva-regionen på 500 rubel. 20 km längre fram avtalet.

Minsta konstruktion produktområde 1kv.m.

Beställ per telefon

Våra zamerschika gå till dig

alla dagar i veckan

Din beställning för

och ställa in

Str. Peter Romanov, d. 7, av. 16

Jag håller med behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy.

Jag håller med behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy.

Jag håller med behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy.

Persienner med fotoutskrifter

digital tid lett till uppkomsten av nya typer av persienner - modeller med fotoutskrifter. Denna horisontella eller vertikala struktur, som lameller monterade visningsögonblicksbilder, porträtt, och ibland till och med hela konstföremål. Tack vare modern teknik termisk utskrift, kommer den valda bilden överförs till strukturen, som du dekorera rummet. Färger, form och storlek - inte begränsat. Du själv ställa in ramen och yrkesverksamma kommer att uppnå den önskade effekten.

Persienner med fototryck av undervattensvärlden

Marknaden erbjuder en samling av persienner med fotoutskrifter, fotozhalyuzi där mönster utvecklat ett team av designers. Detta kan vara författarens verk och fotografier av kända fotografer i världen. Tema är annorlunda stad, kök, hav, semester, människor och så vidare. Använd dem för att dekorera sovrum, hall, badrum och kök. Ofta finns lameller med fotoutskrifter och i allmänna utrymmen. För företag och affärscentra - det är tankeväckande marknadsföringstrick. Modern teknik gör det möjligt att appliceras på lamellerna logotyper företag och de produkter de tillverkar eller säljer. Således går reklam till massorna.

Beroende på utformning, dess kontroll, utseende, persienner med fotoutskrifter är indelade i klasser. Tanken är att alla modeller av en - för att överföra hög bildkvalitet, som kommer att vara säker på att minnas rum utrymme. Dessutom utför de en direkt funktion av destination - justering av ljusflödet. Hindrar inte den täta vädring. Ett utmärkande drag av konstruktion - installationssystemet. Alla modeller har sin egen metod för fastsättning. Därefter överväga klasser persienner med fotoutskrifter.

Kassett rullgardiner med fotoutskrifter

Utformningen av kluster rullgardiner innefattar tryckning duk som är fäst vid varje fönsterbåge, som bildar en bild. Mekanismen tillhandahåller sluten låda ovan. Den är kompakt och tar inte upp mycket plats. I det klara fönstren, fönsterluckor rullas upp och gömd i lådan.

På rullgardiner ofta tryckta urbana landskap: parker, trädgårdar, historiska sevärdheter. Sea tema populär. Bilder av Côte d'Azur och det blå vattnet med palmer alltid på toppen av popularitet. Till fönstret ser inte alltför "torra" eller underutvecklade, förutom att utforma den gardiner.

Titta värdigt alternativ nattliga stadsbilder i tillsats gardiner mörka nyanser: våt asfalt, stålgrå, elektriker och en trögflytande grön. Saftiga makrobilder spelas ljusa nyanser av tunna tyger.

Kassett persienner med fotoutskrifter till innehållet ↑

Klassiska rullgardiner med fotoutskrifter

Klassisk modell med fotoutskrifter täcker hela fönsterområdet. Denna enda sammansmält bana som överför mönstret. Lämplig utformning för dekoration av stora panoramafönster.

Att köpa rullgardiner med fotoutskrifter, ta hänsyn till att de kan komprimera utrymmet i rummet. Om rummet är små eller medelstora, är det bättre att ställa kassettmodellen. Effekten är densamma, men kommer att ha mer utrymme.

Om rummet är stort, att fokusera på fönster med persienner med fotoutskrifter - rätt beslut. Roller trasa med bilden blir interiören domän. Det är viktigt att den grundläggande textilfärg harmoniskt kombineras mellan möbler och inredning objekt eller persienner teman som överensstämmer med den allmänna stämningen av interiören. Till exempel, som i detta foto:

Klassiska rullgardiner av innehållet ↑

Vertikala fotozhalyuzi med fotoutskrifter

Lamellgardiner är lätta att hantera. Lameller roteras 180 grader, vilket gör att passera en maximal mängd naturligt ljus. När du stänger, kommer du att se en bild som kommer att muntra upp. Katalog av persienner med fotoutskrifter innebär mer än fem tusen bilder positioner.

Lamellgardiner med fotoutskrifter

bilder av motiv som påverkar havstema, resor, historiska platser, länder och framstående personer. Natur, djur, växter - alla bilderna på detta ämne. Plus fotozhalyuzi med färgutskrifter - de inte bleknar i solen. Utskriftsteknik innebär att tillämpa en bild på en ljus yta lameller, då bra gjort, de är speciella hanteringslösningar.

Kännetecknas av hög slitstyrka. Relativt opretentiös hygienprodukter och säljs till ett lågt pris. Damm framträdande på färgbilden är mindre märkbar än på ljusa ytor. Detta är en viktig faktor för kontoret, där det inte finns daglig rengöring fönster.

Således, för att sammanfatta. Persienner med fotoutskrifter i stängt läge visar målningar av naturen, panoramautsikt över staden, närbild fotografi av blommor och hav. Sådana lameller inte bleknar under inflytande av solen. De kommer att bli ett visitkort i dekorera lokalen. Och används för hushållsbruk och för utformning av offentliga platser.

I enlighet med lagen om upphovsrätt, när citerar material "Blinds med fotoutskrifter" aktiv indexe länk till källan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 − 41 =