Julgran gjord av kartong leksaker

Hur man gör en jul-träd gjord av kartong leksaker?

Vill du tillbringa nyårshelgen roligare och ljus? Hitta tid att göra hantverk av kartong jul tillsammans med familj och vänner! Detta garanterar dig en bra tidsfördriv och originell möjlighet att dekorera ditt hem.

För att göra detta, bara ta tålamod och en bit av din fantasi. Låt oss börja med huvud dekoration gröna julgranar.

För att skapa denna hacka, behöver du:

Det första steget är att skapa en stjärnform. För att göra detta, vi drar på baksidan kortet två rutor av samma storlek. De sedan försiktigt skärs. För att skapa den första delen av stjärnorna vi tar en fyrkant och börjar vika diagonalt i halva båda sidor. Få på veck i mitten av varje sida, görs ett snitt, inte når mitten av kvadraten (1,5 - 2 cm).

Nu sido hörnen på var och en av de fyra sidorna lägga upp mot varandra i förhållande till mitten av dessa sidor (asterisk bör få fyra trianglar). Samma gör med den andra torget.

För att ge stjärnan beloppet bör spridas med lim en sida av varje triangel och lim till den andra. Så två Christmas ornament är redo! Låt oss basera framtida stjärna. För honom, måste du ta en penna och tråd.

Tråden måste vara lång för att linda spolen runt en penna (tillräckligt halv). Den kvarvarande överskjutande tråd biter tänger (men lämnar 5 cm utan snodd längd).

När basen är gjord, är det nödvändigt att anordna utan snodd sidan av centrum av en av de halvorna av framtida stjärna så att spolen såg ut vid botten. Du kommer att få en stjärna på "stammen". Då de två tackor limmas ihop, vilket ger bulk farkosten. Det återstår att dekorera en jul leksak. Och det kan göras med hjälp av paljetter och hårspray.

Asterisk frikostigt beströdda med paljetter på båda sidor och täckt med hår, måste du ta blestyashki. Det är allt! Inte så svårt att göra juldekorationer som kommer att glädja ögat under hela semestern!

En annan inte mindre effektivt alternativ hantverk - julpynt från kartonger! Det verkar som om detta kan göras från gamla lådor från en sko? Och du kan göra ganska bisarra snegovichka, som kommer att vara ett bra komplement till granen elegant! Det hjälper dig med detta, naturligtvis, den festliga stämningen och lite uthållighet.

behöver även dessa material:

 • lim;
 • 3 fyrkantiga lådor av olika storlekar (vit);
 • stencil;
 • ull eller sintepuh;
 • duk (orange);
 • sax, nål och tråd;
 • mössa, halsduk och knappar (för att dekorera snögubbe);
 • måla (akryl);
 • borste.

Lådor måste väljas så att botten var den största och varje efterföljande var mindre än den föregående. Efter att ha valt sina lådor inte skulle skada att dekorera. Med en stencil kan du rita en snöflinga i de nedre delarna av lådor på varje sida, eller något annat mönster, beroende på vilken typ av mall du har.

Stencil är inte svårt att göra själv. För att göra detta måste du dra nytta av en kartongbit något mönster och skär den i kretsen. Fäst till lådan och måla mitt tillverkade stencil. Mönster dras färg.

När torkat upp färg, lim på principen om lådan, som föreskriver tidigare. Nu är det dags att dekorera grund för våra snögubbe knappar. Knappar kan ta olika former (kvadrat, runda, triangulära), huvudsaken är att de var i samma storlek. Limma två knappar och längs mitten av varje box, utom det som simulerar huvudet.

För att göra det huvudsakliga attribut för en snögubbe - näsan, måste du klippa en cirkel av en bit tyg, fylla den med bomull eller Sintepuh och linda i form av rör. Då återstår bara noggrant sy kanten och limmade till botten av morot översta lådan.

Ovanför näsan rita ögon. Kinder kan göra en snögubbe rodna. För att göra detta, lätt måla dem i rosa. Nu måste vi dekorera hantverk, sätta på sin halsduk och mössa.

Christmas leksaker i form av Santa Claus

Juldekorationer i form av Santa Claus är mycket populära, eftersom det är den viktigaste symbolen för det nya året! Efter att ha gjort en hel del av dessa leksaker, kan du dekorera inte bara granen, men också hela ditt hem. Vid tillverkning av sådana fartyg är ingen stor sak.

För att skapa dessa kräver lite tid och följande ämnen:

Först och främst måste du rita och klippa ut alla detaljer som kommer att vara en leksak. För att göra detta, och klipp ut två stora cirklar i olika färger, men samma storlek. En cirkel halve och lägga undan - är framtiden locket. En annan hela cirkeln kommer att vara ansikte mot vilken pinne knappar som ögon och näsa.

Skägg Santa Claus är som följer. Kartong slipade vita identiska små cirklar, vilka sedan limmas till varandra i rader (som skalor), vilket skapar en slags skägg.

När du behöver för att slutföra en hatt farfar. För att göra detta, ta en halv tidigare uppskjuten cirkel och limma den så att den täcker halva ansiktet cirkeln. Den skärmmössa skuren remsa (0,5 cm) och limmas längs en linje, där hatten slutar. Nu är det nödvändigt att limma ögon och näsa, medan baksidan för att fästa repet, som kommer att hålla våra smycken.

Inför den efterlängtade semester - nyår, i väntan på vilken alla drömmer om en trevlig förändring i ditt liv!

Juldekorationer som gjorts i glada sällskap med själ och kärlek, hjälpa dig att utföra en ljus gamla året och möta framtiden!

Betygsätt den här artikeln: (2 röster, Medelpoängen: 3,50 av 5)

Din perfekt semester: Jul leksaker med sina egna händer

I år kommer vi att ha en grön julgran med vit leksak! - positivitet Jag sa till sin man. - Behöver vi att åter köpa leksaker? - med rätta förfärade make, är det bara under det senaste året, Vi köpte en två meter höga julgransprydnader och flerfärgade vagn. - Självklart inte! vi kommer att göra Juldekorationer med sina egna händer.

Och eftersom jag inte vill spendera pengar på juldekorationer till förmån för färg, jag kör en serie av nyårs master classes, som kommer att berätta och visa dig hur man gör en nyårs leksaker på granen med händerna. Idag ser vi hur man gör juldekorationer av kartong, sågsnitt och polymerlera.

Julgransprydnader av kartong kan inte se värre än trä, om du vet hur man gör dem. Dessa leksaker kan vara dekorerad med spets, pärlor, färger och kan bearbetas på basis av papier-maché. Beläggningen av akrylfärg för att göra dem vattenavvisande och slitstarkt.

Dekorationer på granen gjord av kartong - material och verktyg

 • wellpapp
 • sax
 • Mallar med bilder
 • PVA lim
 • hotmelt
 • pennor
 • Akrylfärg och pensel
 • pärlor
 • tunna flätor
 • Dekorer på begäran.

Julgransprydnader av papp med sina händer - framsteg

I nyårs leksaker av papp viktigare - volym. Vi kommer att göra det på bekostnad av våra tre skikt förformer.

1. Skriv och skär julgran, älg och en stjärna, som kan laddas ner här.

2. konturer mallen på kartong och klipp ut siffrorna för tre för varje träd leksaker.

3. Slå ihop det tomma med vitt lim och ta bort under press, så de torkar.

4. Vi hade en tre-dimensionell tre lager förformen julen leksaker.

5. Asterisk jag beslutat att klistra över papper med anteckningar. För att göra detta, köpa eller skriva ut några anteckningar på skrivaren. Mnemonic och slita dem i små bitar. Pieces belagda med lim och pasta av arbetsstycket på basis av papier-maché.

6. fiskbens och älg täcker vit akrylfärg och låt torka. Du kan behöva två lager färg.

7. När ett ämne av julgransprydnader är torra, de kan vara något modifierad. På julgran, bestämde jag mig för att hålla pärlorna med smältlim och stjärna dekorera fören.

8. När juldekorationer är redo, gör hål i dem och trä bandet suspension.

Julgran leksak av sågen skär

Juldekorationer från sågsnittet är perfekt om du vill få Juldekorationer i eko-stil. Vi har förberett ett sågsnitt även under semesterperioden och jag är glad att använda dem för produktion av julen leksaker med sina egna händer.

Prydnader på trädet av sågen skära trä - material och verktyg

 • En trädgren önskad tjocklek
 • Såg eller sticksåg
 • stenciler
 • Penna eller gel penna
 • Akrylfärg och pensel
 • Borr (skruvmejsel) och tunna borr
 • tråd
 • hotmelt
 • En tunn fläta.

Christmas ornament med händerna - PROGRESS

Jag bestämde mig för att sätta på sågsnittet små bilder och brev svart. Du kan välja en annan färg, täcka ytan sågsnitt helt eller fyll mönster med hjälp av vyzhigatelnogo enhet, om det finns.

1. sågat gren på cirkulära sågsnitt ca 1 cm tjockt.

2. utskrift små bilder och dra ut ur deras penna på sågsnittet. Jag beslöt att lägga ut Spila ordet JUL, så fick och skriva motsvarande bokstäver.

3. Måla över bilden med svart färg och vänta tills de är torra.

4. Ta en borr eller en skruvmejsel, en tunn borr och det borrade hålet djup av ungefär en centimeter i ansiktet eller främre delen.

5. Ta en liten bit av tråd och gör en ögla av det.

6. Lim öglor till det borrade hålet med hjälp av smältlim.

7. gängade fläta. Våra juldekorationer från trädet redo för sitt uppdrag på julgranen.

Christmas leksaker av plast

Något som vi har gjort i mästarklass av plasttaggar. Billets, ger polymerlera en hel del utrymme för fantasin. De kan måla, rita ett mönster, lim dekoration av spets eller pärlor. Eftersom jag behöver vita juldekorationer, kommer jag inte dekorera dem på något sätt.

Dekorationer på granen gjord av plast - material och verktyg

 • polymerlera
 • mallar
 • Brev kniv
 • Kavel eller runda penna
 • ugn
 • folie
 • tandpetare
 • En tunn fläta.

Juldekoration gjorda av polymerlera - framsteg

1. knådade leran till en bit av polymerarmar och kavla ut degen det.

2. Skriv ut och klipp ut mallar med bilder. Du kan använda dem som jag föreslår ovan i denna artikel, eller att hitta rätt på nätet.

3. Applicera bilden till plast och skära bort överskottet med en kniv brevpapper.

4. Sätt förform julgransprydnader på folien och gör tandpetare litet hål för bandet.

5. Sänd dekorer i ugnen. Tiden och temperaturen kan hittas på förpackningen av plast. Normalt denna 10-15 minuter och 100 grader för tunna produkter.

6. Vi får smycken och ge dem svalna. Gäng fläta och användning för andra ändamål.

Det är ett par nätter jag gjorde en uppsättning av juldekorationer hand. De kan användas inte bara för att klä upp granen, men för förpackning gåvor eller heminredning.

Det finns fortfarande en hel del intressanta saker:

Din perfekt semester: Jul leksaker med sina egna händer: 4 kommentarer

Underbar idé. Jag gillade träleksaker

Tack, Hope. De har också verkligen gillar mig.

Åh, jag planerar att göra årets hemgjorda av plast med avtryck dotters palm. Det kommer att vara möjligt varje år för att göra en dekoration för att jämföra ....

Vad en cool idé, Nika! C glada att titta på resultatet

65 idéer julen leksaker av papper med sina egna händer för det nya året 2018

Jul leksaker med sina egna händer, inte bara för att rädda budgeten, men också med värdighet kommer att fungera som en prydnad för ditt träd

Om utgifterna för nyårs attribut är inte i dina planer, kommer nyårs leksaker tillverkade av papper med händerna blir för dig en väg ut. Förutom att en sådan originell present på julgranen minnas.

Den sakramentala betydelsen av jul och nyår - att föra samman familjemedlemmar. Och det förenar människor bättre gemensamma kreativa aktiviteter? Julframställning leksaker med sina egna händer i sällskap med hushållet - vilket i sig är lite kul, för att inte tala om dess resultat - den ursprungliga juldekorationer som kan hängas på julgranen.

Underbar julgran med dekorationer av papper

Vacker krans av fjärilar

Läckra koner av kartong kommer att se bra ut på din gröna skönhet

Om du gör en leksak med händerna av glas, porslin, pärlor, då det kommer att ta mycket tid och kräver vissa färdigheter. Mot denna bakgrund pappers leksaker - en enkel alternativ som kan göras med barnet och leda till trädet. Här är steg för steg diagram och video workshops - år 2017 produktionen av sådana hantverk med sina händer.

Göra juldekorationer papper tar inte mycket tid och inte kräver särskild kompetens

Christmas bollar av papper i 2016

För tillverkning av ornament på julgranen med dina egna händer, behöver du ett minimum av material. Det viktigaste här - tålamod och fingerfärdighet. Gör inte avskräckt om på en gång du inte får en leksak, som i bilden - sådana ornament kräver viss skicklighet som kommer med tiden. Därför melodi När det första leksaker visa sig inte den mest exakta. Men resultatet kommer att överstiga alla förväntningar och lever upp till din insats!

Vävda jul bollar av papper

Christmas bollar av papper i 2016: att göra schabloner

Så, för att göra sina egna händer här julen boll på julgranen måste du göra följande:

 • Skriv ut schablonen. Vi föreslår att du använder följande siffror:

 • Så den täta färgat papper och penna cirkel stencil.

Tips! Om du tillåter skrivaren kan schabloner skrivas ut direkt på färgat papper. Detta kommer att spara tid och ansträngning.

 • Försiktigt skära detaljerna i framtida leksaker.
 • Den resulterande tackan anordnad i form av en blomma. Center skruva fast klippa från färgat papper cirkel, fast klistrade det som visas på bilden.

Bond ämnen i form av en blomma

Christmas bollar av papper 2016: Det huvudsakliga arbetet

För att utföra ytterligare arbete som krävs fingerfärdighet.

 • Viktigaste och mest intressant steg - vävning. För denna serie väver en remsa till en annan, som visas på bilden.

Processen med vävning bollen

Tips! Använd papper i olika färger för att få en intressant leksak och färgstark. Och att när vävning leksak inte är trasigt, använder klädnypor.

Att utforma inte är trasigt, kan du dra nytta av klädnypor

 • När du är nästan färdig vävning, limma ändarna av remsor av papper.
 • I denna del av världen, där man klistrat cirkeln (se. Steg ett), göra en liten skåra i form av en linje. Sätt en ganska band och bifoga det med lim. P redvaritelno det bättre bränna att det har behållit sitt ursprungliga utseende.

Dekorpapper ballonger vridna rör ser mycket imponerande

Original nytt papper leksaker nya 2017 redo! Med hjälp av olika schabloner och färg kan du uppnå en mängd olika områden. En annan intressant alternativ på bollen i 2017 med sina egna händer, kan du titta på videon:

Intressanta julpapper leksaker för att fira 2017 kan också göras i form av lyktor. Denna version av julpynt har kommit till oss även av våra mormödrar och var populär på den tiden då det var svårt att hitta leksaker till salu. Ficklampa är ännu enklare att tillverka än tidigare leksak. För ännu ett barn kan föra processen i sitt skapande. En intressant variant av hantverk i form av en ficklampa kan ses på denna video:

Läckra kinesiska lyktor gjorda av papper

Fixturer för den nya 2017 kan göras från skrot. För att göra detta behöver du en sax, lim, färgat papper eller kartong:

 1. Ta två ark: en gul, den andra - en kontrast, som lila. Kommer att skära två rektanglar. Gul - 100h180 storlek, lila - 120h180 (från millimeter).
 2. Ta den gula rektangeln och limma kanterna i form av rör. Därefter ställ den åt sidan och gå vidare till den violetta delen. Det bör vikas på mitten papper och göra nedskärningar med sax och lämnar ett utrymme på kanterna. limma även i form av rullar, som en gul bit papper eller kartong. På bilden visar hur man gör en röd ficklampa. Förfarandet liknar.
 3. Om du skär noga bör den gula tuben in i violett. I detta fall är det nödvändigt att driva igenom inte helt. Dess kant för att smörja limmet, och först därefter sätta den resulterande gula ficklampan i en lila röret helt. Detsamma måste göras med den andra sidan. Dra försiktigt upp den lila delen för att frigöra sig. Sprid det med lim. Så du fixa det gula blad i lila.
 4. Ficklampa för att få en mer realistisk, bör vi göra ett handtag. Kommer att skära ut det lila papper eller kartong smal remsa och limma den till facklan.
 5. Din magiska lykta klar. Detta är ett av de enklaste hantverk, för att klara av det ännu ett barn.

Tillverkning av papper lykta

Hur man gör en lampa med händerna för att fira 2017 kan ses på denna video:

En annan populär leksak på julgranen för ett möte i 2017 - en stjärna. Sällsynta träd göra utan den. Denna leksak och effektiv och lätt att tillverka. För att göra detta behöver du samma material som i föregående tillverknings smycken. Återstår att bara lägga en tråd. Läs master class eller titta på en video.

 • Av färgat papper som du vill klippa två kvadrat 10x10. Du kan använda sin fantasi till fullo: dina stjärnor behöver inte vara gul. Använd lila, röd, blå, rosa färg! Och ditt träd gnistan med olika färger.
 • Göra den färgade pappersark dubblerat i två veck, och sedan två vika diagonalt.
 • Göra kanterna av papperet och vik de små snitten i hörnen (som visas i bild).

Produktion av 3D-stjärnor

 • Limma hörn centrum lämnar resten av dem är gratis (detta kommer att ge en framtida stjärna i volym). Du bör ha ett slags strålar.

Tips! Håll hörnen när limning finger. Så de bättre hålla ihop.

 • Upprepa denna procedur med det andra arket av färgat papper.
 • Limma de två halvorna av stjärnorna i ett. Glöm inte att sätta in mellan kanten på bandet, som du hänger en stjärna på julgranen.
 • Ge stjärnan tid att torka. Det tar cirka 20 minuter.

Vackra volym femuddiga stjärnor

En del av jul dekoration med händerna i skönhet överträffar köpte dekorationer

Underbar vintage stjärnor

Hur man gör en stjärna med sina egna händer, och du kan se i denna video:

Ett annat alternativ hantverk, vilket är bra för att utveckla barns kreativitet! Det är bra för det faktum att det kan användas inte bara som en jul dekoration på trädet, men också fastnat på ett vykort.

Santa Claus från pappers

 • färgat papper (i detta utförande, i ett foto - röd, grön, beige och svart och vitt, men du kan använda antingen, beroende på din fantasi) eller kartong;
 • saxar,
 • lim;
 • tråd / band;
 • kompass.

Vacker snögubbe med händerna

Julgran, dekorerad med vackra pappersfåglar

Återstående - det är din fantasi.

 • Från rött papper skära en halvcirkel. Detta kommer att vara jultomten hatt.
 • Från beige papper kommer att skära en halvcirkel med samma diameter som rött. Om du bifogar en halvcirkel till en annan, bör det komma runt.
 • Från vitt papper kommer att skära cirklar med samma diameter. Detta - skägg Santa Claus. Dessutom kan en cirkel användas för dekoration på sin hatt. Från samma papper kommer att skära en smal lång remsa.
 • Kommer att skära en cirkel av rött papper och två små cirklar av svart. Detta kommer att vara näsan och ögonen på Santa Claus.
 • Limma ihop alla mottog objekten, som visas på bilden. Du kan göra flera jultomtar, att de skulle vara roligare på en julgran. Till toppen av sina mössor, fäster tråden. Original jul dekoration klar. Och om Santa Claus att sätta på grönboken, kommer det att bli en perfekt vykort som kommer att glädja familj och vänner.

Smycken tillverkade av papper i form av en julgran

Magnificent jul bollar med händerna

Julleksaker av kort

Ett annat exempel på tillverkningen av julen leksaker med sina egna händer i form av Santa Claus visas i videon:

En annan intressant mästarklass kan du titta på videon:

Så nyårs leksaker tillverkade av papper med händerna - det ursprungliga beslutet på din julgran. För större tydlighet kan du titta på videon. Med dessa leksaker du kommer att möta nya 2017 bra. Vi hoppas att vår ordning och foto har du hjälpt.

Juldekorationer av papper ger originalitet till ditt träd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

67 + = 77