Julgran från kottar mästarklass

Hur man gör julgran kottar?

En del människor föredrar naturliga gran eller tall, och någon som artificiella varianter, men lugn och ro i ditt hem kommer att ge trädet från konerna, som lätt kan göras för hand.

När allt kommer omkring, en symbol för gott humör på semester Nyårs - träd i huset.

Julgran från konerna kan göras på basis av flaskan, kartong kon eller helt och hållet av kottar. Det är viktigt att notera att en julgran kan göras både från grankottar och tall. Och du kan även kombinera dem.

Denna ursprungliga artefakt överraskning och glädja alla dina släktingar och vänner. Det viktigaste är att ha tålamod och gott humör, och sedan ett bra resultat kommer inte att hålla dig väntar.

Även om du är säker på din egen kreativitet, inte har bråttom att ha var en bra julgran från konerna kommer en master-klassen inte störa.

Det finns flera alternativ Hur man gör julen dekoration av koner - steg för steg instruktioner medföljer varje sådant alternativ. Så, steg för steg titta på huvudalternativ.

Mästarklass №1

Fiskbens koner, som vi måste arbeta hårt.

För att skapa det, behöver du: en hel del knoppar, en bit av spånskivor som mäter 30 med 30 cm, varmt lim (du kan använda den "Moment" god kvalitet), prydnadsföremål och Garland.

Först av allt - du vara det viktigaste materialet. Du kan ansluta till familj och vänner. Försök att välja hela koner och ungefär samma storlek - inte för stort och inte små. Därefter skär ut grunden för träd i fiberboard.

För att göra detta, rita en cirkel på en bit platt, kan du använda en kompass eller ett lock på pannan. Men i cirkeln nödvändigtvis skära ett annat hål i mitten, bör diametern vara sådan att den lätt passerade hand. Då måste man ta hand om fötterna för granen - de kan köpas på möbelaffärer. Då slipper du problem med installationen av dekorationer.

När detta är gjort detta arbete börjar vi stå stötar till vår bas. Det första skiktet är fäst till en sänkning till en cirkulär bas med en varm vätska lim. Det måste fylla i en särskild pistol. Först efter det första lagret torkar, börjar den att skapa ett andra lager ovanpå.

Vårt träd börjar växa upp. I det här fallet, det viktigaste - att fylla platsen för utrymmen, tätt stapling koner med varandra. Lim appliceras exakt på knölar som kommer att limma - de fyller hela strukturen är inte nödvändigt.

Småningom bilda en serie, ännu viktigare, långsamt avgränsa de hantverk som det tar formen av en kon. I slutet kommer du att ha den perfekta trädet från konerna med sina händer. Att hacka är ännu mer elegant, är det nödvändigt att göra några extra rörelser.

Du behöver en speciell färg - ljusgrön eller silver - på din diskretion. Tillämpas på de bästa i gatan, försöka täcka trädet jämnt.

För att skapa en festlig effekt, sätta in en krans. Speciellt för detta ändamål vi lämnade det ett runt hål. Tro mig, effekten av en sådan hack producerar fantastisk.

Mästarklass №2

Basen av trädet - skummet.

Du behöver:

samma storlek som framställts gupp tråd avveckla. Vilket gör svansarna på ca 3-5 cm. Pre-måla dem helt guldfärg.

Sedan ut från skumbasen för julgranen i form av en kon av godtycklig storlek. Grunden för bläck av samma färg.

Sedan sprutas in svansarna av skum som vi har gjort av tråd och så fästa dem alla, som om att göra en nyårsträd. Efter avslutad av detta arbete för en festlig effekt, kan du dekorera trädet regn. Och din julgran från konerna färdiga. Det kräver inte en stor tidskrävande, men den festliga stämningen kommer att ges till dig.

Basis hantverk - flaska.

Om du har en glasflaska med en lång hals, kan du använda den som en grund för att skapa ett träd av koner med sina händer. För att göra detta behöver du: varmt lim flaska, koner av gran och tall, tidningar, papper, sisal (eller tunn dekorativa rep).

Flaska lindade med upp till hälften av den fina dekorativa rep i flera lager, inte glaset inte utbilda. Gör en strut och lägga den på flaskan, och sedan lindade med sisal. Det visar fast form för julgranen.

Du kan experimentera och måla dem i olika färger - du kommer att få mycket ljus och ovanlig, speciellt om du använder dem med olika träd. Utför följande hantverk kan garnera med en krans eller regn. Med en sådan vacker semester kommer säkert att bli ljusare för dig.

Om du inte vill ta itu med en sådan komplex, men bara vid första anblicken, hantverk, göra julpynt från konerna. De är mycket enkla att tillverka, men kommer att lägga komfort till ditt hem.

Du kan hålla ihop dem med varandra och göra en lång krans på huset, men du kan göra dekorationer för julgranen. Bara färg koner i olika starka färger och hänga på grenarna - är mycket ovanligt.

Anslut din fantasi och du kommer att kunna dekorera ditt hem och förbereda den för nyårshelgen. Julgran från konerna med sina egna händer, förresten, om den förvaras på rätt sätt kan pågå upp till 10 år.

Detta hack är mycket bättre än konstgjorda träd, eftersom din hacka håller händerna varma och positiv energi.

Betygsätt den här artikeln: (2 röster, Medelpoängen: 2,50 av 5)

Julgran från konerna. Master class med steg för steg bilder

mål: orsaka en önskan att göra sina egna hantverk från naturmaterial med händerna; utveckla fina motoriska färdigheter av händer; utveckling av kreativ fantasi.

Master - klassen, som jag erbjuder kan använda både vuxna och barn. Denna vackra jul pyssel som passar skolan och daghem. och dekorera ditt hem.

- lim - pistol, vidhäftande pappersvaror;

- Patron med grön färg (emalj;

- Dekoration: paljetter, pärlor;

- tom ruta av choklad för ett stativ;

- Bakgrund för julgranar ram.

Twist sin kon, gör, önskad längd med en sax. Kanter mellan en kon lim lim.

Limma gupp på kon med en limpistol.

Top stick gran kottar, tall botten.

Alla koner limmas.

Efter att alla konerna är limmade, ta sprutmålningsfärg och spraya över ytan av de julgranar i skiktet 2 med ett intervall av 10 - 15 minuter.

Låt torka i 5 till 6 timmar.

Gladare humör av dina julgranar bidra till att ge paljetter.

med hjälp av en limpistol lim paljetter på julgranen.

Ge granen en festlig look med vackra pärlor.

Ta den hårda mossa och måla den vit gouache, kommer det att ge mossan vinterlandskapet.

För support under granen, ta en låda med - en godis och placera den i mossan, ull och jämnt över hela området.

Placera granen redo att stå. Mycket intressant tillverkningsprocessen. Om du gör en sådan skönhet hemma, är det en lång tid kommer att glädja dig och dina nära och kära.

Gott Nytt År!

Relaterade artiklar:

Inga kommentarer än. Din blir den första!

Användning av denna resurs är endast tillåtet med skriftligt tillstånd från platsen

Fiskbens koner av master class

För att skapa ett träd av kottar med egna händer, behöver du:

glitter och leksaker;

bläck i patronen.

Konventionell bump kan vara ett utmärkt substitut för jul boll. Det kommer att behöva göra ett nytt år lite glans, men även med en sådan dekor kommer att vara mycket harmoniskt utseende på trädet.

För att göra en jul leksak av koner med egna händer, ta hand om förekomsten av:

Om tid att göra en stor julgran från konerna du inte har, och dekorera ditt skrivbord eller nattduksbord symboliska souvenirer du vill, kan du göra en liten julgran i en enda klump.

För tillverkning av mini julgran från konerna du behöver:

en liten lera pott;

färgen i burken;

Stjärna av folie eller plast;

decoupage lim;

Koner kan bli mycket känsliga prydnader för julgranen. För detta ändamål är det nödvändigt att inte bara plocka upp en vacker och hela knoppar, men också dekorera dem på rätt sätt. Denna Master Class kommer att täckas med knoppar glans och kompletteras transparenta dekorationer, som tillsammans skapar en illusion av en kall frostig dag.

Att dekorera konerna på julgranen med händerna, förbereda:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 15 = 17