Julgran gjord av sisal med sina händer

Workshop: julgran gjord av sisal. Instruktioner om att göra rekommendationer

Vill du lära dig hur man gör vackra juldekorationer? För att snabbt lära sig tillverkningsteknik, lära sig master class "Fiskbens sisal". Nedan vi anser flera alternativ för design och inredning. Läs väljer lämplig typ. Skapa spektakulära delen av den festliga stämningen.

Denna term hänvisar till en speciell naturlig fiber som extraherats från de färska bladen av växter av släktet Agave. En ofärgade material har en ljus gul färg. Av praktiska skäl används för tillverkning av rep, garn och annat. För närvarande är sisal populär i dekorera blommiga kompositioner samt skapandet av souvenirer och handgjorda smycken. Master Class "fiskbens sisal" kommer att lära dig att göra det bästa av detta material i konstruktionen vyn.

Om du är intresserad av möjligheterna att detta material eller för en lång tid såg snävt på det i en blomsteraffär, sedan en bra tid att skapa med hjälp av gåvor handgjorda stil. "Fiskbens sisal" master class kommer att visa dig hur man gör olika typer av dekorationer:

Det finns olika alternativ för tillverkning. Dekorera för semester kan göras i den traditionella gröna färgen, som i alla andra, till exempel, blått eller rött. Material som säljs i ett ganska brett spektrum av färger, men grönt bara kanske inte i nyårshelgen talet. Så det är nödvändigt att ta hand i förväg, men om du inte har tid, oroa dig inte - bara att måla de befintliga ämnena i önskad färg.

Fiskbens sisal egna händer kan göras på olika sätt. Material för att utföra grunderna kan du använda: både köpt och de som redan har tillgängliga. Alla alternativ kommer att diskuteras nedan, och en lista över nödvändiga verktyg, beredningar och tillbehör sådana:

 • Styrofoam kon;
 • papp eller papper;
 • penna;
 • kompasser;
 • Häftapparat eller tejp;
 • Smälta adhesiv eller;
 • tråd;
 • Hårklippnings med en tråd;
 • gips eller gips;
 • blandningskärl;
 • stick för blandning;
 • koppen eller kannan för fixering av basen;
 • stång, pinne, spett att skapa en stjälk;
 • sisal önskad färg;
 • sisal motsvarande färg färg;
 • borste eller svamp (svamp);
 • dekorativa föremål (satin band, pärlor, pärlor, sparkles, band, pärlor, glitter, är konstgjord snö mjukt, och så vidare. d.)

Med hjälp av denna lista kan du lätt att hitta det du behöver eller vad arbetssätt att välja, baserat på vad du redan har i lager.

Hur man gör blankt papper julgran

Så du får en trevlig och snyggt fiskbens sisal (med sina händer smastert sådant mirakel, som i bilden ovan är inte så svårt), måste du ordentligt förbereda marken för dekoration. Om du inte har köpt en skum preform är det enklast i form av en kon av kartong eller tjockt papper. Arbetet fortskrider i följande sekvens:

 1. Rulle pappersarket i plastpåsen eller en första dragningen med en linjal och kompass krets framtida kon.
 2. Lim överlappning via förformen Melt, en konventionell adhesiv, tejp (dubbel-kan) eller fäst sutur häftapparat på flera ställen.
 3. Rita på ett annat ark av papper eller kartong cirkeldiametern motsvarande bas. Ersättningar för limning värt att göra om du inte smälta. De kan fästa en del till den andra änden.
 4. Limma cirkeln till kon.
 5. Måla mottagna objektet är i tonen av sisal till genom spalterna mellan fibrerna inte lyste en ful grå kartong eller vitt papper.

Ämnet formas. Du kan börja inredning.

Du lärde dig hur man gör en julgran gjord av sisal, eller snarare, tills gjort enda grunden för hennes papper. Ett annat alternativ - utföra en mjuk trasa preform eller filler, t.ex. syntepon. För att göra detta, gör följande:

 1. Skär stoppningen polyester, eller framställas av en tät väv i strimlor. Bredden och längden beror på hur storleken på det material du har, och souvenir mängd som du tänker att tillverka.
 2. Som ett fast trådram greppa den önskade längden.
 3. Börja med att linda på stången remsor syntepon från den plats där det kommer att vara toppen av julgranen, uppifrån och ned, innan den når änden av tråden några centimeter. Materialet rör sig inte nedåt från ramen, se till att fixa det med lim.
 4. När den första strimma slutade fortsätta på den andra och så vidare. D.
 5. Ägna särskild uppmärksamhet till basen av arbetsstycket. I denna del av den enhetliga expansionen skulle inträffa.

Den andra metoden kräver tätare sisal fibrer som inte visar genom påfyllnings, men något rundad form under arbetet med den här metoden kan du göra en julgran. Det kommer att se mer naturligt, snarare än geometriskt.

Så lärde dig hur man gör en julgran. Sisal erhållits mycket vacker topiary ser bra ut och fjädring, samt ett smycke som kan sättas på en festlig bord. Beroende på vad du vill producera och välja lämplig metod för fäst (installation) hantverk.

Om du vill att din souvenir kan placeras på granen eller dekorera sina interiörer, och tänka hur man gör julgran hängande, gör en loop eller krok längst upp i arbetsstycket. Gör en funktionselement kan vara följande:

1. För en papper kon: rulla en liten bit av tråd i halv i form av öglor och för in i hålet - toppen av könen. På den inre sidan knyta en knut, tvinna tråd ändar avbitare och utanför droppsmältbindemedel. Utföra operationen måste du limma bottnarna.

2. För mjuk ämne: innan ett lindningsband på kärnan, tråden dra tillbaka den önskade längden och spole i slingan. Om du vill suspensionen var tunnare och mer dekorativ än ramen stången, bifoga gjord av en tunn tråd eller annat material till slingan spetsen av stången.

Mästarklass kom till det viktigaste steget - sisal vidhäftningsskikt. Det bör göras försiktigt så att inte skada fibern. Om en basfärg skugga träd motsvarar materialet kan vara fast till ett skikt sisal. När du behöver för att dölja "inälvsprodukter", kommer att försöka linda trädet en massa saker, om du köpte den i form av en rulle.

Som för basen, kan det skära en cirkel, och utgör gränsen av övergången från könen till botten av den prydligt dekorera. Om sisal har en fiber stället av arket (rulle), kan ytan trädet blir för hårig. För att övervinna denna nackdel är det nödvändigt att linda stycket speciella buljong tråd, t ex silver.

Denna souvenir är en liten konstgjord klippt trädet som en boll i en kruka.

Typiskt, som bas för att ta bollen ur skummet eller omfattningen av papier-maché. Om du vill utföra Topiary "fiskbens" av sisal, då som en mall, ta samma kon som för vanliga träd. För att hålla din julgran har blivit det som kallas Topiary måste göra stjälkar, vars ena ände är fixerad i kon, och den andra - i potten. Utföra denna konstruktion enligt följande:

 1. Ta en kopp, kruka eller någon annan lämplig behållare.
 2. Häll lite vatten och sätta gips eller puts. Blanda ingredienserna. Konsistensen ska likna en tjock kräm.
 3. Häll i en kanna komposition.
 4. Omedelbart, medan plåstret inte är i pausläge, ligger i centrum av potten pinne, stav eller som består av flera tunna shpazhek FAT. Håll den så att den föll och inte flytta tills blandningen hårdnar.
 5. När tåget kom hårt, skär toppen av koppen, om du inte lägger gips till brädden.
 6. Linda stav Barrel dekorband. Det är bättre att göra det i detta skede inte att färga yta dekoration vätskedroppar gips under installationen av stången.
 7. Också dekorera potten, till exempel, en satin band.
 8. Ytan av plåstret är lätt att dekorera samma sisal, glitter, pärlor eller kaffebönor.
 9. Säkra de koniska träd-stavar till tidigare utskurna i basen diy hål med motsvarande diameter. Smält försegla förbindningen.

Om du har en julgran gjord av mjukt material lindad på en metallkärna, en ytterligare stjälk du inte behöver. Sätt färdiga design direkt i potten för härdning gips. Det viktigaste - inte färga produkten.

Alla stegen för tillverkning av en sådan souvenir kommer att likna de som beskrivits ovan. Skillnaden är att ytan av trädet inte att vara jämn, och som består av bollar.

De kan vrida direkt av fibrer eller användas som grundval av någon fyllmedel, t.ex., sintepon som kommer att lindas på toppen sisal. Detta kommer att spara ett dekorativt material och göra ett större antal bollar. Förresten, kan de vara samma eller olika diameter. I det senare fallet måste stora placeras närmare botten av julgran, och små, respektive till toppen.

Julgranar gjorda av sisal ser särskilt söt när de är dekorerade med alla typer av små detaljer. Alternativ kan användas på följande sätt:

 • Nanizhite pärlor eller pärlor på ett snöre eller tråd (eller köpa färdiga) och en spirallind på produkten från toppen till botten.
 • Samma som i föregående stycke, är det lätt att göra med en fin satin, brokad eller andra dekorativa band, spets eller fläta.
 • Lim träd eller vid basen av den övre delen av pott klumpar av konstsnö (köpt eller tillverkat av bomull).
 • Cut formad stans snöflingor och limma dem på ytan av trädet.
 • Använd glitter.
 • I de fria områdena mellan remsorna kan arrangeras små bollar, bågar.

Således en master class "Fiskbens sisal" kom till ett slut. Vi diskuterade flera alternativ för att skapa en vacker nyårs inredning. Välj din favorit och börja den kreativa processen.

Gör en julgran gjord av sisal

New - det är inte bara julstämning, men också en besvärlig sak. Det största problemet är: där får vi en vacker julgran för semester.

Om du köper något originellt och exklusiva, det är dyrt, men om du tar billiga, ogiltiga semester humör. Den bästa lösningen på problemet - julgran gjord av sisal. Detta är ett verkligt mirakel av luft, vilket ger en semester för både barn och vuxna.

Sisal - ett material som har en intressant och ovanlig utseende. Därför är alla de hantverk som är gjorda av den, har en ovanlig och festlig look. Skapa en nyårs mirakel sisal kan vara olika sätt. Allt beror på tid och möjlighet. Hantverk för basen kan tas som ett billigt alternativ - ritpapper, och dyrare - florist skum för torra blommor.

Om du gör hantverk med händerna i det andra utförandet, kommer sammansättningen att vara mer snyggt och söt. Vid denna tidsåtgång reduceras till ett minimum, eftersom fiskbensform definieras av vystriganiya kniv. Det första alternativet är billigare, men om du försöker, du får inte värre än med oasis.

Julgran gjord av sisal: Material och verktyg

 • Gouache enligt färg sisal;
 • lera;
 • chopsticks,
 • Plastmuggar;
 • sisal;
 • svamp;
 • Whatman;
 • Nya bollar och girlanger för julgranar;
 • scotch

Nu är det nödvändigt att i detalj analysera systemet julgran med händerna.

Ta ritpapper, som plockas upp i förväg om den framtida storleken på julgranen och målas för att matcha den köpta sisal. Det händer att den valda ganska tjock sisal eller vice versa - tunn. Denna funktion gör att materialet att limma bitar av sisal eller linda på Whatman papper och lämnar områden som är genomskinlig. Därför kommer en separat råds måla ritpapper i exakt ton sisal, vilket kommer att ge inte lika märkbar genomskinlighet. Efter materialet målat, skulle han låta det torka i ca 10 minuter.

Vad som följer görs för hand basis. Färgad Whatman rullas till en kon, varefter den resulterande formen fäst med adhesiv (tejp inte kan användas, kommer formen fastnar inte). Då måste du trä tråden genom järnstycket och fäst den med tejp vid spetsen av konen.

Nu, när grunden är klar, och du kan urskilja mycket träd med sina egna händer. Designen sveper tätt sisal och förespråkade för inköp former. Till träd av sisal var ren form, materialet behöver lite blåmärken i händerna. en sådan åtgärd som ska utföras mycket noggrant, eftersom sisal - en mycket skört material, som har förmåga att fördärva en misslyckad rörelse.

Nu måste du göra händerna står för julgranar tillverkade av sisal. Ta plast figur och pinnar. Alla pinnar sammanfogas efter inslagna papperet hålls tillsammans med bandet. I ett berett kopp, hälls gips och monterade fasta pinnar. Denna konstruktion i framtiden kommer att fungera som en stam för fiskbens sisal. I händelse av att det inte finns någon gips kan göras med utgångspunkt i sina egna händer ur svampen. Detta material är bättre att fixa trädet av sisal och tillåter inte klistra.

Ready-träd dekorerade med olika bollar och girlanger, clearance beror på din fantasi.

Du kan börja göra en slingrande träd sisal olika band, som kommer att fungera som en krans. Följt av enhetligt plocka upp julgranar över hela ytan: band, pärlor, leksaker och andra prylar som endast kommer att finnas på. Kom träd sisal fixerad på den kinesiska pinnar, som är i koppen.

Julgranar med sina händer kan göra allt. Semester träd gjort ungefär en halvtimme. Lite tid spenderas, även om det inte är hög, men erfarenheten är för hela året. Julgran gjord av sisal kan läggas på ära, en festlig plats att tillfredsställa hela familjen. Detta skapande av sisal julgranar kan fungera som en gåva, som kommer att skilja särskild originalitet bland annat av gåvor på nyår semester.

Ovanliga julgran gjord av sisal

Nyår är en helgdag, som ser fram emot både barn och vuxna. Denna semester ge gåvor, täcker semester bord och dekorera ditt hus olika kransar, glitter, och naturligtvis, julgranar. Julgranar kan vara mycket olika. Detta träd gjord av filt och en julgran gjord av godis. Mycket ursprungliga beslutet kommer att bli en julgran gjord av sisal, vilket skulle vara det bästa för din inredning. Men inte alla vet hur man gör en julgran gjord av sisal eller tror att det är mycket svårt. Men i själva verket är det inte, och göra julgranar är en ganska enkel och snabb process.

Att göra en julgran gjord av sisal med sina händer

För att göra en julgran med sina egna händer gjorda av sisal, behöver du:

 • En bit kartong storlek 30x30 cm., Vilket kommer att ligga till grund för framtida produkt
 • Pot där du installerar granen och hålla fast vid det för att stärka
 • Gips och vatten, för att säkra julgran i en kruka
 • Sisal som det viktigaste elementet i dekoration av din produkt
 • Julleksaker och små dekorband eller spets för dekoration.

Processen för att göra julgranen med händerna sisal

1. Dölja ett ark av kartong, vilket ger den formen av en kon, och en bra fluff den med lim. Till kon att vara så platt botten som möjligt, är det nödvändigt att trimma.

2. Ta sisal, dela upp den i separata remsor av fiber, så det kommer att vara lättare att veva i basen. På sisal tillämpa lite lim och limma det på arbetsstycket i en cirkel nerifrån och upp.

3 . Då måste du ansluta en dekorband eller spets till fur-tree. För detta ändamål, liksom i fallet med lite lim sisal appliceras på spets, och klistra in den runt, men så att ett litet avstånd kvarstår mellan remsorna. Till spets fastnat den vackraste av sitt behov av att samla en liten dragspel.

4. Julgran som du vill installera i en kruka, måste den hålla kokta pastan över dekorband. För att bättre lägga bandet är det nödvändigt att börja avveckla snett. För att bättre fiskbens hölls på en pinne, kan du använda en liten stycke skum limning därtill arbetsstycket.

5. För att sätta julgranen i en pott behöver hälla gips, ungefär 2/3 av tankens höjd och späd med vatten. Sedan exakt ange potten julgran och vänta tills gipset hårdnar.

6. Nästa steg är dekoration av julgranar. För att göra detta, kan du göra små bågar av satin dekorativa band och limma dem till de preparerade granulat. Julleksaker behöver hålla sig till fur-tree, släppa lite lim på fören av band, i den ordning och i en sådan mängd som du vill.

7. På kan fästas på toppen av julgranen till en stjärna, kan det vara en färdig dekoration, eller skär, t ex en folie.

Det finns massor av olika alternativ för hur man gör en julgran gjord av sisal, en hel del information både på Internet och i olika tidningar, men det viktigaste i denna process din personliga fantasi.

SAMMANSTÄLLNING AV IDÉER

Master-klassen på att göra tupp av nylon du njuta av sin enkelhet och originalitet i utförandet. För det.

Mjuka leksaker, handgjorda, fylld med en speciell värme och omsorg. De gillar ingenting annat kommer att innebära varje interiör.

Rooster från plastflaskor anses vara några enkla hantverk eftersom det kräver förmåga att arbeta med mycket olika.

Mjukdjur, som du gör med dina egna händer, kommer att tilltala både barn och vuxna. Det kommer att bli en underbar gåva och.

Kan en enda produkt att bli både intressant inredning för barnens sovrum, en talisman för hemmet och.

Vilken bra idé att göra hantverk tupp, symbolen 2017 med sina egna händer! Tillgodose Fire Rooster får du det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 36 = 40