Evrochehol ru

Evrochehly stoppade möbler, ny teknik för nya lösningar

Evrochehlami kallade universella möbler täcker europeisk kvalitet. Den mest kända tillverkare - det italienska företaget «Ga.i.Co.» http://gaico.it/. Detta företag tillverkar sådana produkter sedan 1965. I Ryssland produktionen officiellt representeras av "Evrochehol" varumärke.

Det forna Sovjetunionen täcker för möbler - det är inte en nyhet, ett dekorativt inslag i inredningen var redan populär. Redan innan mitten av 20-talet, var de används i många familjer att förlänga livslängden på möblerna. Ge sig av, till exempel, på semester, beslutades det att täcka hela miljön från damm under frånvaron av värdar. Det visar sig att i dag evrochehly - är väl bortglömd gammal, bara gjort "på ett nytt sätt."

mångsidighet hemlighet - i ny teknik

Evrochehlov unikhet ligger i det faktum att de är lämpliga för dekorering av vilken som helst form och konfiguration, genom innovation - patenterad «bielastico» teknik. Tyg enligt denna princip, är full av elastiska trådar och sträcker i alla riktningar. Locket kan jämföras med kapron strumpbyxor som är perfekt vidhäftningsförmåga kvinnliga ben.

Evrochehly göra flera storlekar: användaren kan välja sin önskade. Måtten på ryggstödet och armstöden är inte viktigt, sitter uttagbar vaddering direkt på figuren! En och samma produkt kan vara lämpliga för olika modeller av möbler, tack vare den korrugerade strukturen på tyget. Det kommer att se ut som om sytt omslag för specialstorlekar.

Bär evrochehol mycket lätt, tar processen ett par minuter. På soffan kan du ligga ner, sitta, hopp, är locket fortfarande på plats. I motsats till filt och överkast, är det inte nödvändigt att korrigera den inte glider, inte deformeras, är det inte bildas veck. Möbler med evrochehlom ser alltid presentabel!

Evrochehly på den ryska marknaden är fortfarande en nyhet. Men de kan profetera populariteten av dessa produkter kan vara av intresse för så gott som alla som har stoppade möbler. När allt klädseln på soffor och stolar med tiden fortfarande förlorar sitt ursprungliga utseende. Och då måste vi ändra den, eller ens köpa en ny mjuka möbler.

Ändra klädsel på sina egna ideal - det är svårt: processen - tidskrävande, kan inte alla hantera det. Instruera proffs - det är dyrt. Sy täcka kan också vara ett problem, eftersom vi behöver vissa färdigheter. Definitivt, köpa nya möbler eller för att ändra klädsel gamla vartannat år - det är besvärligt och dyrt. Det är enklare och bekvämare - köp evrochehly! Och ändå är det billigare än att beställa sin egen skräddarsy verkstad.

Videon förklarar hur man montera en möbel evrochehly:

De kan användas för att lösa ett antal problem. Till exempel kan du uppdatera vyn redan tråkiga möbler, eller kombineras till en ensemble av olika fåtöljer och en soffa. Och det händer att den köpta soffa, pris, storlek, är ganska nöjd kvalitet och stoppning inte matchar interiören. En enkel lösning - köpa en ny avtagbar klädsel! På bilden - evrochehly på uppsättningen av stoppade möbler:

Rose av gaico.it

  • Skydd av dyra klädsel från skador, smuts och utbrändhet. Produkter tillverkade av korrugerad väv - det är också ett bra skydd av möbler ur klorna på favorit husdjur: textur av materialet gör det omöjligt att vässa klorna, täcker en fjäder med sin tass. Misslyckade försök att snabbt kyla ner katterna;
  • Den nya inredningen för gamla möbler (Om du vill dölja märken, smuts);
  • Möjlighet att renovera inredningen, till exempel i fallet där reparationer har gjorts och gamla möbler inte "passar" färgen på nya tapeter. Evrochehly på soffor, stolar och fåtöljer bidra till att skapa harmoni i det inre, för att understryka dess funktioner, kommer att sätta rätt atmosfär - hem komfort eller affärs attityd. Kanske borde vi tänka på att köpa några covers, sedan med deras hjälp interiören, kan du ändra humör eller säsong.

Här kan du se priser på gardinerna till verandan och terrassen.

Praktiska, säkerhet och bekvämlighet trender

Skötsel evrochehlom enkel: produkten på ett säkert sätt överföra tvättas i maskin. Typiskt rekommenderar tillverkaren att vattentemperaturen - 40 grader. Tvätta behov och järn vid behov - är inte nödvändigt. Tyg för det använda högkvalitativt, slitstarkt. Produkten inte förlorar sitt ursprungliga utseende även efter många tvättar.

Det är också viktigt att materialet för evrochehlov - en miljövänlig, inte avger skadliga ämnen, är säker för långvarig användning. Tyg - allergivänliga, därför lämpar sig för användning i plantskolan.

Oftast sy avtagbar klädsel användning flock-flock, jacquard, chenille, väv, velour. Vävda textilier, blandat tyg (bestående av naturfibrer vanligen större) - perfekt för dessa produkter.

Videon specificerar evrochehlah stoppade möbler:

Hur man väljer evrochehol?

Etiketten på produkten kan med tanke på dess storlek. Siffrorna anger intervallet för hur lång du kan sträcka ut den. Grunden är längden på baksidan av möbler utan armstöd.

Särskilda mätningar behöver inte, eftersom alla evrochehly - universell. Helst måste du mäta längden på baksidan av soffan eller fåtöljen. Men det är inte nödvändigt! Oftast, bara för att förstå vad modellen behöver täcka (på den enda stolen, två eller tre-sits soffa). Och vi kan säkert plocka upp!

Läs recensioner om vilken typ av kudde är bäst att välja en filler är att föredra.

Förresten! Evrochehol används oftast när möblerna är i hopvikt tillstånd. När du behöver att sprida ut soffor med system "bok" eller "click-klyak" evrochehol med dem kan inte tas bort. När ovikta soffan med ett annat system kan vara precis tillräckligt för att lyfta botten av fallet att tyget inte sträcka också.

Modeller och färger - dussintals: Du kan välja det lämpligaste alternativet. Det finns luckor för soffor utan mjuka armstöd, i soffan, i hörnet med en hylla i mitten.

Att välja färg tar i första hand hänsyn till färgsättning av inredningen i rummet (e. Bakgrund, gardiner och så vidare.). Lugna och ljusa färger fräscha situationen, hjälpa dig att slappna av. De ljusa och rika färger kommer att göra, om du behöver extra energi och dynamik. Plain omslag eller stor bild på tyget bör väljas för en stor volym av möbler, och för en enkel och kompakt bättre kavaj med en liten figur. nyligen blev populära produkter med 3D-effekt.

Evrochehol kan vara en bra present till vänner eller släktingar, till exempel, en inflyttningsfest eller en familjesemester.

på evrochehly priser beror på det material (dess sammansättning och kvalitet) och av tillverkaren. Till exempel börjar kostnaden för att täcka en stol italiensk tillverkare från 2000 rubel, turkiska motparter uppskattat något billigare. Pris italienska evrochehola på bäddsoffa kan vara från 3500 rubel till 10.000 eller högre. På hörnet - från 6000, i försäljningen kan hittas på uppsättningen av stolar och en soffa för 6500 rubel. Fluktuationer i dollarn påverkar kostnaden för importerade varor, så priserna är alltid bättre att ange på säljaren.

Tablo gaico.it

Den vanligaste möbler förändra och skaffa charm om kläder det evrochehol. Tack vare denna lösning kan du skapa en vacker modern inredning är i sig ett nöje samt överraskning gäster hemma och nya omgivningar utan någon väsentlig utgifter. Naturligtvis, i stället för skydden kan användas filtar på soffan och stol (foto här). De är dock inte lika bekväm att använda.

  1. Andrey

Jag har alltid varit skeptisk i termer av "reinkarnation" saker kära för mig. Jag tror att det är bättre att köpa ny än att arbeta med restaurering av det gamla. Särskilt när det gäller möbler. Men, barn, barn ... Det är bättre att "re" än "under-". Evrochehol köpte på soffan. Ja, det är lätt att ta av och tvätta. Ja, det är praktiskt. Ja, skyddar din dyra möbler från små spinogryzov som katter och hundar (inga barn!). Men tyvärr efter 20-25 tvätta vårt fall förlorat färg charm. Material slitna. Vi köpte en påse med 9900. tjänar regelbundet tredje årets men nedtonade

Bra idé att förlänga livslängden på möblerna. Speciellt när barn är närvarande och husdjur. Jag gillar att locket är elastiskt, inte glider, som till exempel den vanliga pläd Divan, som ibland täckt med mjuka möbler. En mängd olika färger, det finns ingenting att säga, för varje smak och varje interiör. Kemtvätt möbler - en tidskrävande och kostsam träning, och fallet - bort och tvätt.

grupp

Evrochehol. Universal täcker för stoppade möbler

Shop Shoppa

åtgärder

C # Evrochehlom husdjur tappar intresset i förstörelsen av möbler.

Så evrochehlov tyg sys elastisk tråd upp och ner, där fallen är korrugerade strukturer och väl sträckt och är lämpliga för olika typer av möbler och opradyvaet deras förväntningar.

Vill du ge kunderna värme och komfort?

Agera! Bli en del av vårt vänliga! Visa fler ...

-Ett unikt tillfälle att ge komfort och bekvämlighet för våra kunder

-Skapande och arbete med utmärkt produkt

-Interaktiv utbildning

-möjligheter Real karriär

-Alternativ för arbete i områden med tunnelbanestationer: Altufyevo (TC Spring), Dmitrij Donskoj Boulevard (TC VIVA), Teply Stan (Prince Plaza), Leninskij Prospekt (TC Gagarin), Fili (TC Filion) Brateevo, Alma-Ata (TC Park House), Kantemirovskaja (TC proletära), Kiev (TC europeiska)

Evrochehol ru

Vi är mycket ledsna, men begäran från din IP-adress som liknar automatiskt. Av den anledningen måste vi tillfälligt blockera tillgången till sökningen.

För att fortsätta söka, ange tecknen från bilden i textrutan och klicka på "Otpravit9raquo;.

I din webbläsare cookies är inaktiverade. Yandex kommer inte att kunna komma ihåg dig och identifiera korrekt i framtiden. För att aktivera cookies, följ råden i vår hjälpsida.

Kanske automatiska frågor inte tillhör dig och andra användare att ansluta till nätverket på ett med dig IP-adress. Du behöver en tid att komma in tecknen i formuläret, varefter vi kommer att minnas dig och kan skiljas från andra medlemmar som kommer från denna IP. I detta fall kommer sidan med CAPTCHA inte bry dig under en lång tid.

Kanske din webbläsare installerade tillägg som kan definiera automatiska frågor att söka. I detta fall rekommenderar vi att du inaktiverar dem.

Det är också möjligt att din dator är infekterad med ett virus program, använda den för att samla information. Kanske bör du kontrollera systemet efter virus.

Om du har några problem eller om du vill ställa en fråga till vårt supportteam, använd responsblanketten.

Om automatiska frågor verkligen kommer från din dator, och du vet om det (till exempel, måste du sortera aktivitets Yandex skicka en sådan begäran) rekommenderar vi att du använder en specialdesignad för att Yandex.Market API service.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 4 =