Eurofences photo

Euro staket - bilder och priser

Vad bör staketet? Tall, stilig, pålitlig, lätt? Detta löser ägarna av de webbplatser som bara utrusta privat område. Och valet de har är ganska stor. Du kan trycka av och på estetik och från extremt praktiskt vakt kvaliteter. Varför inte överväga möjligheten att evrozaborov som oförtjänt kvar i skuggan av mer fashionabla på material och mer på gemensamma mönster finns?

Prefixet "euro" till reparation, fönster och annan byggnad och ekonomiska termer tjugo år sedan i spetsen höjer nivån på materialet eller ett komplext arbete. Idag är det bara ett spår av det förflutna. Men Euro staket fastställts i vårt territorium, och många ångrar inte att anförtrott honom att skydda sin mark.

Eurofences bilder och priser som vi kommer att visa på sidan, blivit ganska vanligt som enkla stugor, och i stora hushåll. Det är inte förgäves, eftersom endast betongen kan förvänta sig konkreta tillförlitlighet. Liksom nästan alla staket evrozaborov representerar stöd och paneler. Endast i detta fall de är gjorda av betong med hög kvalitet cement. Detta säkerställer att stängslet en rad fördelar jämfört med andra skyddskonstruktioner, och dessa fördelar värda ett särskilt omnämnande.

Först av allt, evrozaborov intressant eftersom metoden för dess installation gör det ganska ta sig friheter med formen, den geometriska formen av webbplatsen. Han ser ut som en designer som kommer att upprepa någon konfiguration därmed fortsatt stark och stabil, men det viktigaste är att Euro-staket kan installeras i en ganska kort tid. För sin installation behöver inte ha specialutrustning och geodetiska utbildning. Allt byggs och installeras helt enkelt.

På staket väntar på säkerhet och trygghet i evrozaborov ger. Han är ganska stark som den borde vara en betongkonstruktion, men det ser inte ut som en befästning av 15-talet. Euro staket kan ge olika grader av sekretess och även sina fördelar i detta. Beroende på resultatet av panelen, kan den öppnas för visning nästan hälften, och kan täcka hela territorium platsen från nyfikna ögon.

Om vi ​​talar om fördelarna, då det faktum att vi redan vet, du kan lägga till några mer uppenbara fördelar som lockar utvecklare:

 1. Lång livslängd. Knappast finns det en metall eller trä struktur som kommer att överleva betong evrozaborov. Dessutom att plattorna görs av särskild teknik, som vi kommer att täcka senare i sig, kan även en god standard betonghållfasthetsklass överleva i hundratals år, men de fysiska skadorna är det nästan inte rädd.
 2. Evrozaborov är resistent mot korrosion och röta, och inte behöver oroa sig för biologiska hot som lurar träkonstruktioner runt varje hörn. Detta staket kommer aldrig att bränna ut och inte förstöras av fukt på grund av betongen innehåller speciella vattenavvisande tillsatser, och om den övre luckan panelen med en speciell lack, kommer det att ge inte bara styrka och hållbarhet, men också förbättra det estetiska utseendet av strukturen.
 3. Förresten, den estetiska kvaliteten på evrozaborov även på hög höjd. Restriktioner för form, färg, konsistens och storlek kan bara komma från byggaren så fancy som olika typer av paneler har en otrolig mängd.

Dekoration och installation evrozaborov

Om ett staket, som arbetet med att tala om konst och hantverk är nödvändig endast i ett fåtal fall, men även i standardutförande evrozaborov har ett ganska stort utbud av struktur och även design. Om vi ​​till detta lägger ytterligare registrering efter installation, färg eller lack kan bli ganska intressant och icke-triviala design.

Installation av staket, som vi har sagt, inte kommer att orsaka några svårigheter. Med tanke på massiv platta av specialbetong består av flera komponera element. För att installera hållbara betong guard inte behöver någon särskild utrustning. Allt kan göras för hand, eftersom installationsteknik är ganska enkel.

Inledningsvis In-Ground stolpar evrozaborov. De har spår i vilka ska införas efter installation av spisar och förvandlar knappsatsen. Stolpar kan installeras på flaskor och betong. Vikt staket kan du välja något lämpligt sätt att installera. Efter märkning av territoriet och inställning poler och fästa plattan på ett avstånd från varandra, är plattorna sätts in i tråget, vilka är uppburna på en förberedd bas och urtag i pelarna. Den sista raden i den staplade plattan kan vara en tom tallrik och båge eller galler, beroende på vald konstruktion.

Panelen är gjord av fiberbetong eller betong armerad med stålstav, vilket gör det ännu starkare, och i sammansättningen av betongblandningen är obligatoriskt modifierande substanser, vilka är anpassade till betongblandningen i kyla och vått väder. Pris för en kolumn Euro staket är ca 700 rubel, och två meter knappsatsen kommer att kosta mer än 500 rubel.

Billig som för sin hållbarhet, eurofences under många år blivit en pålitlig vakt infield. Estetiska, hållbar och tillförlitlig. Och så, och bör vara en modern staket.

Färg spruta - price "

Sök

 • © Copyright 2015 - 2017 Vår handledare

  Hur evrozaborov egna händer - alla stadier av konstruktion och installation

  Säkerligen de som har varit i Europa, uppmärksammade vad den ursprungliga pryd staket omgiven där hem och egendomar. Önskan att se ett staket på platsen, är det inte troligt att lämna återvändande resenärer. Men få vet vad de ska göra med sina händer evrozaborov råd att nästan alla, med ingen speciell utrustning och dyr utrustning. Om du ansluter fantasi och uppfinningsrikedom för att tillämpa den europeiska rysk stil staket kommer inte värre än "dem".

  Vad är eurofences

  Att se evrozaborov första gången kanske du tror att den är gjord av sten, tegel, trä, men det är inte så. Det verkar otroligt, men stängslet är en betongkonstruktion, och endast personer med sina händer kan ge konventionell betong så bisarra former och mystiska former.

  Fördelarna med evrozaborov väldigt mycket. Han gjorde bara, enkel att montera, är en lång tid, är billigt. För installation är nödvändig för att gräva ett dike och gör foundation. Och viktigast av allt - det är originalitet och unikhet. Form, färg, utseende av staketet beror på viljan och skicklighet att behärska, så en liknande staket får inte ha några grannar.

  Eurofences består av två huvudelement: panelerna och stödpelarna, som samlas ihop av den principiella uppbyggnaden leksak "Lego", men i stället använder kraftfulla leksaksmoduler armerade delar. Elementen kan kombineras i strukturen, form, färg, göra en insats gjord av trä eller sten. I korthet ger installations evrozaborov egna händer en fantastisk möjlighet att sätta sina idéer i praktiken.

  Eftersom Eurofences blivit under de senaste åren en mycket populär marknad reagerade snabbt på efterfrågan, och tillverkare bokstavligen översvämmas av alla typer av lidande paneler av olika utföranden. Det enklaste sättet att köpa färdiga delar av staketet och installera dem på webbplatsen. De som är vana att göra allt med sina egna händer, kan hela processen - från att blanda cement slurry till färdig ursprungliga evrozaborov, gå ensam.

  För att tillverka paneler och tjänster som skall krävas matrisform, i vilken de strukturella elementen är bildade. Gör former evrozaborov egna händer är ganska svårt, det är bättre att anförtro denna process tillverkare och köpa färdiga mall.

  Vad som behövs för produktionen av paneler och pelare

  Former för panelerna är tillverkade av PVC, ABS eller glasfiber. Deras standard längd på 2 meter, bredd 0,3 till 0,5 m. Kolonnerna bättre flyga metallformar. Höjden av pelarna kan vara från 1 till 3,5 m, vilket således är det nödvändigt att ta hänsyn till, att ju högre den är, desto större måste grävas ned i marken. Således, om mätaren produkter djup av 0,5 m, sedan för trehmetrovogo - minst 0,75 m.

  Vid beräkning av erforderligt antal former bör utgå från det faktum att processen med betong viken till sin fulla torkningen tar minst två dagar. Dessutom, för att erhålla kvalitet som krävs lösning bländare och en kran för en konkret form och ta bort luftbubblor från det behöver vibrerande bordet. Utan denna utrustning för att skapa vackra och hållbara element kommer inte att fungera.

  Process för framställning av betongplattor

  Innan tillverknings eurofences sektionerna är gjorda av metall eller trä plankor brickor med handtag i form av en bår för enkel transport former.

  1. Placera pannan med formuläret på det vibrerande bordet och smörja det med olja eller dieselbränsle. Detta för att säkerställa att betongen inte har fastnat på väggarna, och den främre delen av panelen för att få en plan och jämn.
  2. Framställa en lösning av en del cement, två delar av grus, sand tre delar, ett mjukningsmedel och vatten. Först, häll in i biandaren grus och skölja den med vatten, och sedan lägga till de återstående ingredienserna.
  3. Fylla lösningsform om halv jämnt fördelade över ytan. Slå sedan på vibrationsbordet så att betongen är väl utryassya och fyllde hela plan matrisen.

  1. Placera en liten knuff i lösningen armeringsnät, kan du bara köra längs och tvärs hela ytan av armeringsjärnen.
  2. Häll resten av betongen för att bilda kanterna och avlägsna överflödigt blandning regel. Försök att anpassa ytan av brunnen, att göra det så slät och jämn.
  3. Återigen slå på ett vibrerande bord för slutlig knackade lösning och ta bort luftbubblor. När de inte längre visas kan du stänga av motorn.
  4. Noggrant överföra bildar tillsammans med pallen i det inneslutna området för torkning betong. Önskvärt, rumstemperaturen var inte mindre än 10 grader.
  5. Efter cirka 12 timmar när lösningen tätt vidhäftade, slipa arbetsstyckets yta. Detta kan göras antingen kvarn, eller manuellt.

  Det sista steget - är att avlägsna de betongelement i former eller på annat sätt strippa. Vanligtvis har denna process inte orsaka några problem. Om pre-matrisen väl oljad arbetsstycket avlägsnas mycket enkelt. Brickan ska vändas och något prostukat. I ett extremfall, om objektet "inte vill" komma ur form, måste den värmas till ca 50 grader.

  Färdiga plattor kan inte omedelbart ta arbetet och göra evrozaborov. Betongelement måste vara helt torr och få kraft. Denna process tar minst tre veckor. Om vädret är kallt, är det mognadstiden ökas till en månad.

  Hur man gör pelare för eurofences

  Former för tjänster skiljer sig något från panelen. Dessa valfria bifogade liner med vilken spåret bildningen äger rum för införande av betongplattan. Såsom nämnts ovan, är matrisen bäst att ta metallen som den mest robusta och hållbara. Detta gäller särskilt för arbetsstycken, vilkas längd överstiger 2,5 m.

  1. Placera brickan i form av ett skakbord. Sätt vid dess botten liner, måste den stå stilla och hålla fast vid ytan.
  2. Fett- och oljematrisen låg innanför den förstärkande bur av en fast stav av inte mindre än 8 mm i diameter.
  3. Fyll i form av en konkret lösning framställd enligt samma recept som för paneler.
  4. Slå på vibrationsbordet och vänta på fullständigt avlägsnande av de konkreta luftbubblor.

  Ta pannan till en torr plats att torka helt tom, vilket kommer att ta två dagar. Efter det tar bort den färdiga polen ur formen och låt stelna i 3-4 veckor.

  Evrozaborov installation på plats

  Installation evrozaborov med händerna för att utföra enkla, men som betongelement är tunga, är det lämpligt att medföra ett eller två biträden. Höjden på stängslet kan vara antingen :. 0,5 till 3 m Fundam krävs inte att ställa in, för varje separat pol utgrävda gropen.

  Av samma instruktioner för att installera stängslet, köpt från tillverkaren. Man måste komma ihåg att installationen evrozaborov inte kan hållas på vintern, den bästa tiden - vår och höst.

  Partitione delen och ställa in den första sektionen

  Det viktigaste steget arbets - märkning webbplatser, hur sant allt beräknas beror inte bara på utseende utan även styrkan i strukturen. Om det i detta skede att göra ett misstag, rätta till det och då blir det svårt.

  1. Bestäm var det kommer att bli hörn evrozaborov, hammare pinnar i dem och dra sladden.
  2. Borra ett första hål i hörnet, det beror på djupet och höjden av en kolonn som normalt är 70 cm + 10 cm av sand, krossad sten återfyllning.
  3. Tamp marken och täcka botten 7-10 cm av sand och grus. Set top inlägg.
  4. Med hjälp av ett vattenpass, bestämma dess vinkel och ställa strikt vinkelrätt mot marken, fastställa det med tegel eller annat material till hands.
  5. När du ser till att stödet är nivån, fylla den med betong och vänta på att lösningen att helt förstå. Typiskt tar denna process mellan 3 till 6 timmar.
  6. Ställ åt sidan från pelaren 2,06 cm strikt på ett snöre sträckt, borrat nästa hål och fylla den med sand och grus. Varför 2,06 cm? Standardlängden av panelerna är 2 m + 0,3 cm för att komma in i spår i varje kolumn.
  7. Ta botten av betongplattan, satte den ena sidan av spåret in stolpen och anpassa placeringen av sladden. Sedan in den andra stolpen i en grop i spåret och installera en andra sida av betongpanelen. Lås konstruktion i detta läge genom att göra distans av tegel.

  I detta skede alla andra pelare monteras utan betong. Många gör ett misstag och omedelbart efter installationen av pelare av betong hälls och därmed beröva sig möjligheten att eliminera brister som kan uppstå efter montering all stängslet.

  Alla övriga kolumner och de nedre elementen är monterade eurofences likaledes, då för att kontrollera nivån av hela strukturen, höjden av pelarna, avståndet mellan sektionerna. Nu kan du installera de mellersta och övre sektionspaneler. För att göra detta måste de höjas till höjden och sätt i spåren av pelare.

  Efter att återigen kontrollera nivån design, om det görs på rätt sätt, kan du börja betongpelare. När lösningen stelnar, låsa panelen i slitsarna, att föra in den bakre sidan av staketet mellan sektionen och stolpen små trä kilar.

  Hur och vad kan målas staket

  Grå betong sektioner ser ledsen och inte mycket estetiskt tilltalande, gör dem ljusa, originell och unik, kan du använda färger. Om du är en artist i hjärtat, men i verkligheten - befälhavaren, evrozaborov målningen egna händer för dig kommer att vara ganska lätt. Men innan du börjar den kreativa processen, måste plattan vara beredd.

  1. Först av allt, alla lite tätning sprickor och flisas injekteringsbruk, och gapet mellan panelerna zashpaklyuyte.
  2. Efter torkning kitt, du rengöra alla behandlade områden med sandpapper.
  3. Nästa alla primade sektioner primer djup penetration.
  4. Nu kan du börja att färga ytan.

  När du väljer färg, välja bara för färgberedningar, avsedda för utomhusbruk. Lämpliga akryl- och silikonfasad färgämnen. De tolereras väl av dåligt väder, frost, extrema temperaturer, samt skydda betongytan från sprickbildning och förtid.

  Hur man målar evrozaborov sina egna händer? Det beror på vilken typ av yta du vill ta emot som följd. Om du vill stängslet avsnittet var fast, det är lättare och snabbare att göra det med hjälp av en sprejflaska. Om du vill göra en ursprunglig ritning eller färgade insatser inne panelerna, måste du plocka upp en pensel och bli konstnär. Kreativa idéer kan utläsa från ett foto.

  Euro-staket, lånade från Europa, förvärvar gradvis en infödd ryska funktioner. Identitet, originalitet och en speciell smak gör det självare och hantverkare kan vanlig grå betong med sina händer för att skapa en sann arbete arkitektonisk konst.

  Besser - en konstgjord sten i form av block i olika färger. Populärt namn kommer från tillverkaren - USA. ytterligare

  Gör betongpelare kan vara hemma för staket med händerna, men snart bör noteras att fabriken. ytterligare

  I den speciella konstruktionen är mycket populär installation av dörrar och portar tillverkade av wellpapp med sina egna händer - ett foto tomter. ytterligare

  När du väljer ett staket för varvet, trädgård eller fruktträdgård tomter, försöker varje ägare att välja den mest tillförlitliga, lätt tekniska. ytterligare

  Problemet med installationen av en ny vakt står inför varje sommar bosatt eller ägare av ett privat hus. Alla vill att det ska vara. ytterligare

  Karl Rabitsa patenterade uppfinningen tjänar som en tillförlitlig material för detta för stängsel längre första talet. Hönshuset staket. ytterligare

  Stängsel i trädgården fyller flera funktioner: skydd, planlagd utrymme och fungerar som en oberoende designelement. . ytterligare

  Pris formade pelare. Leverans har du?

  ännu fler idéer:

  Mars berätta om säsongsarbeten denna månad, för att hålla din trädgård i perfekt skick

  evrozaborov

  Stängslet är en nödvändig och viktig del av varje semester hem och inte bara. Idag är vi alla bekanta med olika tekniker för deras tillverkning. Vissa är gjorda av trä, skiffer, wellpapp och liknande. Men det finns en annan typ av staket, som inte värre än sina kamrater, det handlar om Euro staket. I den här artikeln kommer vi att titta på alla funktioner i denna samling. Se hur vi kan utföra installation och hur man målar evrozaborov så att färgen under en lång tid att dekorera stängslet. Dessutom erbjuder vi dig att bekanta sig med bilder som visar hur det är möjligt att utföra installation och målning.

  Först tittar vi på vad som menas med evrozaborov. Typiskt, prefixet "evro9raquo; ofta ingår i reparation av lägenheter, fönster och liknande. Under denna struktur en uppsättning betongplattor och speciella fästen. Efter installationen, visar det vackra staket. Evrozaborov funktion är att de är korrugerade, mönstrad med en imitation trä, sten och liknande.

  I grund och botten försäljning evrozaborov levereras omålade. Av denna anledning, efter att ha installerat det är absolut nödvändigt att utföra måla staketet. Färgade evrozaborov kommer att se mycket bättre. Här kan du ansluta din fantasi till fullo. När allt kommer omkring finns det inga begränsningar i valet av färger. Det viktigaste är att observera staketet målningen tekniken för att utsättas för väder och vind färgen inte gå av, och förblir på plats och fungera som en utmärkt dekoration av hela euro staket.

  När det gäller färger, det finns flera goda skäl till varför det är nödvändigt:

  1. Färgning fungerar som efterbehandling europeiska samling. Alla är överens om att installationen av grå evrozaborov inte dekorera omgivningen, och kommer att orsaka negativa tankar.
  2. Förmåga att framhäva individuella gränsdelen. Till exempel kan färgen vara eurofences en ton färg från taket, fasaden eller andra arkitektoniska strukturer. Således får du en vacker ensemble av blommor på staketet.
  3. Grå betong evrozaborov orsakar inte positiva känslor. Av denna anledning, från synpunkt i psykologi, är det bättre att ge det en vackra nyanser. Omgiven hans färgade husvägg, gör att du kan lyfta ditt humör, även i molnigt väder.

  Bland annat är det värt att notera att när du installerar evrozaborov, är det viktigt att välja rätt gate. Till exempel kan de vara av metall eller trä. De kan ges en färg som evrozaborov. En fråga om personlig smak.

  Det finns två typer evrozaborov:

  Den största skillnaden ligger i präglingsmönstret. Ensidig evrozaborov panel härma trä, ytterväggar, sten, tegel och har ett mönster på bara en sida. När det gäller bilaterala staket, då denna siffra är tillgänglig på båda sidor. Ensidig kan användas för upprustning av evrozaborov med dina grannar. Till exempel kan framsidan av staketet med ett mönster avsätta ditt land, och fest utan att dra gentemot sina grannar. Är det dina grannar kommer att täcka kostnaderna för inköp av Euro-staket, och du kan köpa och installera dubbelsidigt. Om detta inte är möjligt, då grannarna kommer att vara nöjd med vad vi har.

  När det gäller bilaterala staket, kan de installeras på ena sidan av platsen, som kommer att vara ytterdörren och grinden. Således kommer mönstret vara synligt du insidan och utsidan kommer också skapas ett trevligt utseende.

  Det finns också skillnader pelare som installerar individuella staket element. Post yta kan helt enkelt vara slät eller också mönstrade. produkter skiljer sig också i storlek. Således finns det en standard med en bredd på 500 mm och längden 2000 mm. Med avseende på unilaterala plattor, är deras tjocklek 40 mm, medan de bilaterala 50- 60 mm.

  Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt polerna, eftersom det finns mer och svårare. Vissa tillverkare producerar pelarna i sådan tjocklek som 140 x 140 mm, 120 mm x 140, 120 x 120 mm. Standardlängden är frånvarande, kan det variera från så mycket som 1350 mm och 2800 mm. Ofta finns det förvirring om detta, eftersom de olika pelarna i aggregatet, som är nedsänkt i marken. Enligt standarden, måste den del kolumnen dopp i marken vara lika med 700 mm.

  Installationsanvisningar evrozaborov

  Kontrollera alla funktioner i Euro-staket, vi inbjuder dig att överväga en detaljerad steg för steg instruktioner om hur man installerar. Du kommer att bli glatt överraskad att allt arbete kan göras oberoende av varandra. Utöver de instruktioner bifogade bilden för att hjälpa till att organisera ditt arbete på rätt sätt.

  Så först av allt den behöver för att genomföra uppmärkning. Så dra repet genom evrozaborov installation. Tråden kan dras från ett hörn till ett annat. Längs kanterna på en gång, kan du installera hörnstolparna. Djup hål i marken gräva från längden av monteringsänden på en stång, exempelvis 800 mm.

  Innan du installerar kolumnen till botten av gropen hälla grus och sand och packar dem. Tjockleken på sängkläder kan vara upp till 70 mm. När du har installerat den första pelaren strikt på nivån. Vertical bör mätas på båda sidor. Kolla också in måttband höjden på jordkolonnen. Att låsa kolumnen i ett fast läge i hålet kan fyllas trasiga tegelstenar eller arrangera andra lämpliga distansorgan. Nu är det möjligt att hälla betongblandningen. Samtidigt inte bråttom att ta bort distans, även konkret grepp.

  Den andra gropen bör vara på ett avstånd lika med längden eurofences span. Mät upp och gräva ett annat hål och installation av kolonnen utförs på samma teknik. När betongen är skyldig att ta tag bottenplattan av staketet och för in den i öppningen set pelare. Se till att spisen står på en nivå. På samma sätt, och sedan monterar evrozaborov.

  Vissa experter rekommenderar att täta fogarna mellan plattorna evrozaborov anslutning. Det är viktigt att veta att du bara kan koppla de horisontella fogarna. Platser där plattan förenade med en pelare patch kan inte vara en lösning.

  För målning, kan du använda en mängd olika färgkompositioner. Till exempel kan det vara akryl eller silikonfärg. Köp bara de färger som är avsedda för utomhusbruk. Sådana färger är lätta att hantera de negativa effekterna av miljön. Som en följd av efter regn, frost och liknande evrozaborov färgen inte kommer att spricka och kommer att vara oförändrad.

  När det gäller målning, måste du först göra förberedelser evrozaborov yta. Från det förberedande arbetet kommer direkt beroende av i vilken utsträckning högkvalitativa grepp måla. En noggrann undersökning paneler evrozaborov kan du hitta fabriks brister som kommer att uttryckas i råhet, krockkuddar, mikrosprickor och liknande. Allt detta är nödvändigt för att neutralisera. I så fall får du en bättre yta för målning.

  Så till att börja med, behandla ytan av plattor med en speciell primer. Detta kan göras med hjälp av en borste eller, om det finns en spray. Den senare metoden är mycket mer effektiv, eftersom jorden kommer att tränga djupt ända in de minsta sprickor. Grundfärgen bör torka ordentligt.

  Efter det ska alla fel behandlas med kitt. För detta ändamål använder en gummi spatel. De är bekväma att utöva, och släta över de mest obekväma platser på reliefytan evrozaborov. Visst är det hårt arbete, men slutresultatet efter att färgen är helt allt arbete lönat sig. När gipset har torkat, med hjälp av sandpapper, sand hela platsen med kitt. Efter det återigen täcka ytan av primern att helt eliminera risken för damm eller orenheter.

  För de flesta målning är det också rekommenderat att använda en sprayflaska. Med denna färg kommer att sprutas jämnt över hela ytan av euro staket. Använda borsten sant i fallet evrozaborov ska målas i flera färger på en gång. Då målningsprocessen kommer att ta lång tid, men slutresultatet kommer att glädja dig.

  På bilden kan du titta på de olika alternativ på hur du kan måla en färdig evrozaborov:

  Så gick vi igenom alla funktioner du evrozaborov, dess fördelar och varianter. Vi lärde oss också att för att göra installationen fullt kapabla att alla, även nybörjare mästare. Fotot i den här artikeln presenteras olika versioner av stängslet. Vi hoppas verkligen att allt detta material, inklusive videor och foton hjälpa dig att hantera hela ämnet. Om du har en personlig erfarenhet av val, installation och målning evrozaborov, se till att dela dem med oss ​​i kommentarerna till denna artikel. Kanske din erfarenhet kommer att hjälpa nybörjare till mästare att lära sig om viktiga detaljer som inte nämns i denna artikel. Vi önskar dig inspiration och framgång för byggandet av den europeiska samlingen på din stuga!

  Str. Mest Dorogomilovskaya 10

  Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 5 = 4