Styrelsen noterar på en vägg

Kork ombord på väggen

Cork styrelse kommer att bli en riktig välsignelse för dem som vill planera saker i förväg, vill visualisera sina önskemål, eller helt enkelt ha en monter som en påminnelse om viktiga händelser. På tillbehöret bifogade anteckningar, bilder, annonser, små föremål. En sådan ställning är vanligt i kontor, skolor, daghem, fler människor hänga hemma.

Vad är väggen kork styrelse

accessory material - detta är barken av korkek. Korkskivans - trä rektangulärt ark av olika storlekar (hittas ofta 45x60, 60x90, 100x150, 120h90, 90x120), tillverkat av komprimerad pulvriserad kork och täckt med fanér. Produkten med knapparna eller nålar fästa anteckningar, affischer, broschyrer och så vidare. D. tillbehör passar i nästan alla inredningsstil.

Kork ombord på väggen uppfyller olika funktioner. Den kan användas som standard - för anteckningar och påminnelser. Ofta hushåll lim på tillbehörs barn konst, familjefoton. Från stativet är lätt att göra arrangör, dela ytan i rutor - dagarna i månaden. Om den nedre delen av ramen för att fästa krokarna kan bli föremål för att ge hushållerska funktionen. Creative ägare ett tillbehör ena sidan försedd med en liten hylla, och den andra lämnade en anteckning.

 • Office styrelse. Det har en enkel utseende - hon kork styrelse och robust aluminiumprofil. Ofta produceras på en rullställ som tillåter dig att rotera produkten.
 • Home Edition. Dekorerade olika lockiga ramar, hyllor, har en annan färg ytor. På begäran av en monter på väggen kan göra obbit tyg eller annat omslag.

Utseendet av de mest kork ombord på väggen ett par dyster, men det kommer att glittra med nya färger och kommer inte att verka tråkigt med ordentlig inredning. Dessutom har trädet följande egenskaper:

 • naturmaterial: lätt, elastiskt, flexibelt, miljövänligt;
 • är fukt uppvisar beständighet mot höga temperaturer;
 • eldfasta;
 • inte drar till sig damm, inte elektrifierad,
 • resistent mot svampar, kemikalier, insekter;
 • Han var inte rädd för stötar, vibrationer;
 • efter punkteringshålet bildades nästan omedelbart stängd;
 • kännetecknas av lång livslängd - tjänar flera decennier.

installation och monteringsfunktioner

Styrelsen för anteckningar på väggen av den moderna tillverkarna är hörnen av särskilda fästhålen. Tillsammans med tillbehöret nästan alltid säljs monteringssats. Om du står hemma, ordna öglor på baksidan. monteringsalternativ:

1.In de skruvar eller spikar. Du kör en eller trä dem i väggen på det önskade avståndet, hänga monter. Fyll inte för stor en lucka mellan väggen och kork blad, så att den inte "gå" fram och tillbaka när du monterar ett informationsmaterial.

2.Zhidkie naglar (lim). I det här fallet behöver du inte ens har prodelyvat hål i väggen. Klistra utförs enligt följande:

 • Avfetta alla rengöringsmedel.
 • Längs kanten av punkten gäller flytande naglar. Avståndet mellan dropparna - ca 5-10 millimeter.
 • Tryck fast produkten till väggen. Det tar ungefär 10 minuter att limma började stelna.

3.Bra dubbelhäftande tejp. Obkleyte fasad, exakt gäller scotch tillbehör.

Var man kan köpa och hur mycket plakett på väggen för anteckningar

Cork styrelse för anteckningar som säljs i någon butik eller stormarknad för hem och kontor. Kända tillverkare (Attache, TCO, IKEA, Comus) ger hög kvalitet varor. Även du kan göra en bokning på medelstora producenter, som erbjuder sig ark. Ready kork ombord på väggen har en annan kostnad. Prov kostnaden för 45x60 Attache med träram av 750 s., Med en ökning i området för kostnaden och förbättring av egenskaperna ökar till p 2000-5000. Ark korkek bark är billigare, men den säljs utan ram.

Hur man gör en kork monter med sina händer

Kork ombord på väggen är mer lönsamt att göra det själv. Det kommer inte att kosta för mycket och ekologiskt passa in önskad plats, eftersom du kommer att skapa arkitektur. Kork styrelse med händerna är som följer:

 • Köp kork blad du vill.
 • Du behöver en annan bit av hårdpapp samma område. Han kommer att fungera som baksidan av montern ytan. Lim masonit.
 • Du kan dekorera klä möbler ark eller en trasa.
 • Bestäm på ramen. Vanliga material - aluminium, plast, trä. Praktiskt att ta kabelkanaler bredd något mer än tjockleken av styrelsen.
 • skära av hörnen av ramen under 45 °. Fästa ramen till basen.
 • Om du ska montera produkten på skruvarna, tillhandahålls under dessa flikar. Med hjälp av lim eller dubbelhäftande tejp kräver ingen ytterligare manipulation.

15 idéer om hur man gör en plats för anteckningar på väggen

Mannens huvud i en sekund går igenom en hel del olika tankar. På en dag, måste du lösa många problem och göra så många saker som ibland vissa av dem är helt enkelt glömt.

Att alla problem är lösta, och ingen lysande idé inte vilse, AdMe.ru Det finns olika sätt att placering av anteckningar som kommer att påminna dig om de viktigaste och samtidigt dekorera insidan.

Du kan använda ramen för bilden.

Eller använda ett metallnät.

På en sådan styrelse måste arbeta hårt.

Om det inte finns några material, passform och den vanliga stick.

"Spring" board för anteckningar som gjorts av sina egna händer.

Gamla fönster med nytänkande.

För kärleken anteckningar.

Fäst en lapp på spets.

Eller använd en tjock trasa.

Ombord med fickor kan lagra och andra nödvändiga objekt.

Lösning för att lagra recept i köket.

Gör dina idéer om ett konstverk.

Du kan använda klädnypor.

En utmärkt lösning för att lagra anteckningar i korridoren.

Ibland kan en enkel styrelse - perfekt för din inredning.

Inredningen av väggarna med sina egna händer: styrelsen för anteckningar och tygpaneler

på April 18, 2010

Panelerna av tyg

Väggarna i huset, även den vackraste klistras tapet eller dekorerad med trä och mycket dyra, inte ska vara tom. Om det är en minimalistisk stil, är väggarna fortfarande dekorerade, eller en känsla av icke-bostäder (jag kan till och med säga - statskassan). Och liksom i andra typer av vägg dekor allt mer nödvändigt.

Väggarna är dekorerade med målningar, fotografier och collage inom ramen, väggklockor, lampor, speglar, dekorativa plattor, målat, träribbor, lister, dekaler, olika paneler och paneler. Tyg paneler och paneler - Det är ganska enkelt och intressant lösning. enkel - eftersom dessa dekorationer kan göras med egna händer, inte ens med särskild kompetens. intressant - eftersom det kan användas för att iscensätta paneler och tyg paneler till väggar och andra textilier.

Väggpaneler gjorda av tyg (tyg och som används för paneler och stoppning av stolen).

Inredningen av väggarna med sina egna händer: styrelsen för anteckningar och tygpaneler

Att tillverka dekorativa panelen av tyg , Du kan använda den gamla ramen för bilden, spegel och med fönster. Basramen kan vara gjord av kartong eller tunt ark av spånskiva. På basis av tyget sträcks, insvept i den motsatta riktningen och limmas. Då basen är fäst på ramen - panel klar.

En annan metod för tillverkning av paneler av tyg: gör en ram av träribbor. Ramen kan vara slarvig och inte vacker, viktigast av allt - att det var platt. Vilket gör ramen, är det nödvändigt att mäta dess bredd och längd. Då måste du klippa tyget, lägga på varje sida av några centimeter för att få tillräckligt för att böja det i motsatt riktning av ramen. Tyget sträckes på en ram och är fäst därpå från baksidan med spikar, häftklamrar eller lim. På bilden nedan - den färdiga panelen och belyser arbetet i dess tillverkning (foto taget härifrån).

Väggpanel av tyg

Produktion av panelväggen vävnaden

Vilket gör väggpanelen av tyg

Du kan dock göra väggpanelen av tyg och på ett annat sätt, göra utan ram. Du behöver bara ta en bit av plywood, limmade på den sida som kommer att möta, skum och / eller vaddering av polyester, sedan obtyanut plywood ovanpå substratduken, säkra den med den omvända sidan med hjälp av möbler häftapparat. Maximala arbetstiden, och vilken skönhet!

Tillverknings paneler med plywood underlaget och substratet

Ännu mer intressant är, om det görs på en mjuk trasa panel puffar. För detta ändamål, på substratet (skumgummi) behöver punktera hål (på samma avstånd från varandra). Sedan, när tyget sträcks, måste du tränga små hål, och på det - på de platser där det finns hål i underlaget. Poängen med punktering är nödvändig för att driva en liten dekorativa nitar lämplig färg och design - tyg panel med uppblåst redo!

Bara tyg panel eller paneler - Detta är ett bra alternativ inredning för vardagsrum, sovrum, hall . Men för barnkammaren, hall, kontor och andra lokaler kan redan använder följande metoder göra en styrelse för anteckningar. Anslagstavla (på engelska. Bulletin Board) i våra hem är inte vanligt. Vi brukade se dem i kontor och skolor och hem för samma ändamål som ofta används kylskåp och många magneter. Men styrelsen för anteckningar - är inte bara en praktisk sak, men också en mycket bra lösning för interiören.

Exempelvis väggen till vilken laddningen av ett skrivbord, ofta tom (direkt ovanför tabellen). Häng hennes affischer och väggkalendrar, inte papperet inte verkligen vill överbelasta arbetsyta hängande hyllorna också inte värt det. Dekorativa styrelse för anteckningar , gjort med sina egna händer, kommer att vara den perfekta lösningen - det är vackert och unikt och lätt att använda och tar inte upp mycket plats.

Bright styrelse för anteckningar på ett skrivbord

ofta anslagstavla hänga i korridoren, på skåpet. Det skulle vara det bästa utseende och spegeln, men om det finns möbler för entréhallen, som redan har en stor spegel, är uppenbarligen överflödig andra. Här istället för piedestalen ska hänga kreativa styrelse för anteckningar, som inte bara kommer att vara disharmoniska med situationen, men tvärtom, understruken stil.

anslagstavla

Det är viktigt att korrekt välja ram, tyg, färg, prydnad. Du kan göra en styrelse för anteckningar av samma tyg, som är gjord av klädsel banketter eller sydde gardiner. I en modern stil, kan du använda denna del som en ljus aketsenta - till exempel, kommer rött tyg paneler (eller paneler) och samma styrelse för anteckningar i svart och vitt minimalistisk inredning blivit nästan den viktigaste höjdpunkt. Kan vara olika och formen på panelen. Oftast är det rektangulära, men kan vara cirkulär, triangulär, rombformad etc.

Anslagstavlan i form av ett hjärta för flickor rum

Fäst papperslappar till en panel med hjälp av specialtangenter och stift eller nitar dekorativa möbler. Färgen på dessa delar måste matcha färgen på ramen eller vävnad eller vara en kontrast.

Styrelsen för anteckningar kan göras inte bara av skum och tyg, men också från vin korkar. När skrivit rätt mängd trafikstockningar, kommer det att bli nödvändigt att välja en bas (för detta fit spånskivor, plywood, tjock kartong). Det kommer att bli nödvändigt att framställa en ram (används exempelvis, en gammal ram av spegeln eller för att göra det av träribbor, polyuretanformstycken "trä" tjocka rep, etc). Monterad på rambasis, och sedan limmas på substratröret, sprider dem tätt till varandra. Lim kan vara på superlim eller lim "Moment". När limmet torkar, kommer du bara fästas på baksidan av ramen och hänga repet resulterar panelen på väggen. Bifoga anteckningar till detta kort kan vara samma dekorativa möbler naglar.

Anslagstavla vin korkar

anslagstavla De kan fyllas med bitar av papper med påminnelser men du kan använda dem på ett annat sätt: hänga på foto ombord eller vackra vykort från släkt och vänner, eller till och med sina diplom och medaljer som erhållits för insatser inom idrotten. Det vill säga, kan panel anteckningar utföra och praktik (påminnelse), och rent dekorativ funktion.

Här är en styrelse för dina anteckningar gjorda av den gamla "fula" (som det kallas av värdinnan själv) spegel med plastram (foto togs från denna blogg):

Utan frågor om speglar

Väggdekor tyg - Det är alltid modern och trendig. På dekoration av väggarna med en trasa, läs vår artikel "Tyget på väggarna."

Inredningen av väggarna med sina egna händer: styrelsen för anteckningar och tyg foto panel:

Väggpaneler gjorda av tyg

Wall Decor panel av tyg

Dekorativa styrelse för anteckningar

anslagstavla

Anslagstavla för demonstrationssport regalier

Anslagstavla av speglarna

"Vesennyaya9quot; styrelse för anteckningar, gjort med sina egna händer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 − = 15