3D-modellering av huset

Program för modellering byggnader

Professional program, som kan simulera ett hem i 3D. Den första fokuserar på detaljerad ritning planritningar och sektioner med mått och betyg. En tredimensionell skiss är byggd på basis av de valda materialen.

Förutom layouten av byggnader, inredning erbjuder lägenheter och placering av hushållsartiklar. Den senaste versionen av tillverkaren har infört 3D-grafik. Det finns möjlighet att representera svep runt omkretsen av alla rum.

Ett kraftfullt program för modellering av hus, stugor. Bekväm utbud av fasaden design, fönster, trappor och dörrar. Interiörerna görs i enlighet med det avsedda ändamålet. Vid basen av ett stort antal möjliga mönster av möbler för sovrum, kök, badrum.

Ansvarig för utformningen av huset i form av enkla 2D modeller. Insikten gjorde ritverktyg i menyraden. Intuitiv slutsats bygger på tryckning, översättning i pdf.

En fristående program som låter dig modell hemma. I den inbyggda bibliotek med många färdiga designlösningar. Gör din dröm ända fram till valet av färger och texturer av tapeter.

En bra verktyg som kan skapa en förenklad visualisering av projektet på grund av den lätta konstruktionen av väggar och tak av byggmaterial: tegel, virke. Ett perfekt komplement till den torra konturerna av konstruktör, arkitekt, föreståndare för befälhavaren.

Pålitligt verktyg för simulering av ett hus på landet. Inget behov av att ha förmågan att konstruktören att använda den, är tillämpningen tillgängligt för alla. Utrustad med förekomsten av tips gränssnitt.

Syftar till att skapa en bild av byggnaden i en given skala. Det är en användbar funktion för att avsluta visning perspektiv. Det bidrar till att välja placeringen av hushållsapparater, att maximalt utnyttja varje kvadratmeter ledigt utrymme.

Ladda ner gratis modellering programvara hus i ryska. Kompatibel med Windows 7, 8, 8,1, 10, XP (64 bitar, 32 bitar) och tillgänglig utan registrering, SMS och virus.

Design Software hus

Är du intresserad av en anständig program för utformning av byggnader, men du kan inte bestämma den exakta val? Vårt urval kommer att hjälpa dig att lösa detta problem. Betrakta dagens bästa designhus av programmet, som var och en har sina egna unika egenskaper. Med någon av följande verktyg kan du enkelt ta itu med utformningen av dina lägenheter, hus och kontor. Vissa program distribueras gratis, medan andra kommer att erbjuda dig att köpa en licens och låsa upp hela skalan av användbara verktyg.

Den första plats i vår rating intar en kraftfull design program som heter Inredning 3D. Verktyget är erkänd som en av de bästa bland sina konkurrenter, både när det gäller kvaliteten på 3D-modeller, och av de höga hastigheter samt en smidigt gränssnitt skal, gjorda på ryska. Du kan spara betydligt både tid och pengar genom att skapa innan själva reparationen av de mest önskade inredningen alla nödvändiga delar av ditt framtida hem.

Programmet innehåller mer än 120 typer av efterbehandling material, inkluderar detta som kakel, laminatgolv och tapeter, dörrar och mycket mer. Utnyttja den inbyggda samlingen av möbler, tillämpa en mängd olika filter, ändra konsistens och färg på några objekt i utformningen av ditt hem inredning. Du kan ladda ner en gratis testversion av programmet, då är det uppenbart att du tänker på att köpa en licens, eftersom ingen av dessa verktyg har en sådan ett stort utbud av möjligheter!

Viktiga funktioner Inredning 3D:

 • Professionell programvara för inredning av huset;
 • Ett stort antal inbyggda material och alla typer av objekt på bakgrund av analoger;
 • Detta moderna och mycket händig program språk gränssnitt;
 • Möjligheten att ändra, rotera, skalenliga modeller och justera färger;
 • Det färdiga projektet kan enkelt spara eller skicka till tryck;
 • 3D-modell mycket hög kvalitet på alla element utformat i jämförelse med konkurrenter;
 • Det finns en inbyggd video tips;
 • Stabila uppdateringar från utvecklaren;
 • En otroligt rik uppsättning verktyg för att justera objekt.

Hela recensionen »

Andra plats gick till programmet Sweet Home 3D, vilket gör det möjligt att snabbt skapa en layout av rummen i ditt hus eller lägenhet. Du kan ställa in färgschemat och välj möbler från en förberedd magazine. Sweet Home hänvisar till listan över bra gratis programvara för att designa hus. Visualisera arkitektur någon livsrum!

Verktyget ger en tydlig gränssnitt med en ryskspråkiga design. Utvecklare erbjuda gratis nedladdning av 3D-modeller nya till den officiella hemsidan, dessutom ansökan uppdateras regelbundet och är öppen källkod. Det finns en trevlig inbyggd ledtråd system för oerfarna användare.

Viktiga funktioner i Sweet Home 3D:

 • Många modeller av möbler, fönster, dörrar och andra inredningselement;
 • Bekväm genomförande av ryskspråkiga gränssnitt;
 • Populärt program tillgängliga för gratis nedladdning;
 • En ny tredimensionell modell av intresse till det inre av ämnet, kan laddas ner från utvecklarens hemsida;
 • Visar det färdiga projektet i 2D och i 3D-läge;
 • Det är oerhört enkelt och intuitivt operation;
 • Möjligheten till en fullfjädrad virtuellt byggande av ett hus;
 • Ett bra system av arrangemang av möbler för huset planen.

Hela recensionen »

På tredje plats i vår ranking placerar vi ett professionellt verktyg för att designa i 3D, som kallas SketchUp. Programmet är lätt att hantera, om du lär dig några användbara videolektioner som tillhandahålls av utvecklarna. Applikation behöver inte en fullfjädrad stöd ryskspråkiga. Det är anmärkningsvärt att i samband med detta verktyg är det möjligt att bilda inte bara hus, lägenheter och kontor, men också något annat föremål.

Ganska ofta, det verktyg som används av arkitekter, designers och experter inom området inredning, för att skapa en 3D-bild hemma, med hjälp av SketchUp, kan du helt enkelt justera alla delar av dörrar, fönster, möbler och andra möbler. Du kan installera testversionen av programmet utformning av bostäder och andra anläggningar gratis.

Viktiga funktioner i SketchUp:

 • Multifunktionell verktyg planering och utformning av anläggningar,
 • Förekomsten av ett stort antal användbara verktyg i skapandet av projektet;
 • Det är möjligt att redigera förda projekt;
 • Programmet kan skapa ett hus i 3D;
 • Korrekt ställa in projektet, kommer att bidra inbyggda system utbildning och aktiva fönstret med tips;
 • Hela utformningen av huset, och mottaglig för skal förändringar;
 • Val av den optimala placeringen av kameran i drift;
 • Möjlighet att lägga till fyllning och text i alla nödvändiga områden.

På följande positioner i vår rating ligger Home Plan Pro verktyg. Detta program är utformat för att skapa en plan för lokalerna. Med hjälp av den inbyggda uppsättning verktyg kan du enkelt bilda en plan i huset. Använd speciella kretsmönster med placeringen av fönster, möbler, dörrar och så vidare.

Verktyget är mycket populär i försäljning / köp av fast egendom, eftersom det innehåller en hel del användbara funktioner. Bygg din egen unika modell av ett hus, med hjälp av hög kvalitet tredimensionella modeller av alla nödvändiga delar av interiören. Nackdelarna med programmet, kan bristen på ryska skal gränssnitt tillskrivas. Utvecklaren erbjuder en gratis testversion av Home Plan i 30 dagar, efter utgången av vilka kräver en licens.

Viktiga funktioner i Home Plan Pro:

 • Effektivt medel för bildning av inredning;
 • Möjlighet att importera färdiga tredimensionella bilder;
 • Det finns en bra inbyggd uppsättning populära produkter;
 • Home Plan Pro - ett program med en bekväm metod för att placera föremål och har en snabb dubbel siffror;
 • Beredda projekt kan skickas via e-post eller fax;
 • Möjlighet att ordna möbler samt fönster, dörrar och andra inre delar av sig själva;
 • Export av färdiga innehåll i PDF-format, eller i en förlängning av JPG-bilder, GIF, BMP;
 • I arbetet med att utforma möbler, väggar och fönster, kan du välja lämpligt material.

VisiCon - är ett enkelt program för snabb utformning av konstruktion, som upptar den femte plats i vår rating. För att förstå dess hanteringsfunktioner, kan även oerfarna användare.

Med hjälp av programmet VisiCon utföra ändringar till lägenheten, plocka upp de bästa alternativen för placering av möbler och andra inredningsposter samt att välja lämpliga färger. Verktyget har en rysktalande firmware interface. Developer möjliggör installation av en testversion, efter en försöksperiod, krävs tillstånd.

Viktiga funktioner VisiCon:

 • Du kan göra en layout arrangemang av möbler och andra föremål i rummet;
 • Du kan se resultaten i en bulkform, utan att gå in i projektet;
 • VisiCon program designar perfekt modell av det inre av alla rum,
 • Den ryskspråkiga menyskal och en gratis testversion;
 • Bekväma utgångs statistik om arbete,
 • Valfri utgång det färdiga projektet att skriva ut eller spara som bildformat;
 • Inbyggda AutoSnap anläggningar samt en enkel uppsättning verktyg.

Vi har granskat den mest populära verktyget i sin kategori, vilket ger en mängd olika funktioner med interiör. För att bestämma valet av ett program, bör det förstås för vad det är att tjäna inom ramen för en specifik applikation. Hänsyn till egenskaper hos var och en av de program som beskrivs ovan.

Inredning 3D - är ett allvarligt verktyg för inredning, som är marknadsledande. Programmet har en imponerande funktionalitet och hjälper dig att snabbt och korrekt skapa några layouter i ditt framtida hem. Användbarheten inkluderar en imponerande bas interiör och har en ett mycket bekvämt och intuitiv kontroll. Med ett gränssnitt programpaket, kan hantera både professionella och nybörjare i 3D-design.

Sweet Home 3D-program är en värdig alternativ sprider gratis. Programmet har alla de funktioner som behövs för att bygga planering i din lägenhet. Oerfarna användare kommer att upptäcka en klar fördel i form av ett bekvämt system anvisningarna.

SketchUp är ett professionellt verktyg för att designa inte bara byggnader, men även andra föremål. Naturligtvis har utvecklarna fäst särskild uppmärksamhet vid skapandet av lägenheter, så att verktyget omfattar ett flertal filter och verktyg för att lägga till vissa delar av interiören. Färdiga utformningen av ditt hem, kan du ändra storlek och redigera.

Home Plan Pro, gör det möjligt att bygga upp en unik modell av ett hus med en mängd olika inredningselement. Verktyget kan duplicera objekt än vad som kan skryta, inte alla program i sin klass. Du kan skicka avslutade projekt per fax eller via e-post.

VisiCon - en av de enklaste verktygen i sitt slag, som omfattar ett antal av de mest grundläggande och nödvändiga funktioner. Välj det bästa alternativet för omplanering i din lägenhet. Om du vill använda ett enkelt gränssnitt, inte behöver någon professionell kunskap, dessutom kommer du alltid vet statusen av arbetet, på grund av de statistiska rapporter.

 • Windows
  • spel
  • Internet
  • säkerhet
  • multimedia
  • grafik
   • bild tittare
   • grafiska redaktörer
   • Processing photo
   • Val av frisyrer och hårfärger
   • Projektering av hus
   • skärmbilder
   • fotocollage
   • 3D-design
   • miscellanea
  • systemet
  • office
  • kunskap
  • hobby
 • © 2017 gratis program för Windows på ryska

  Fri programvara för att designa hus

  Den som börjar bygga, ombyggnad hus eller lägenhet står inför problemet att visualisera sina idéer för en visuell förklaring av konstruktion besättningar "som det borde vara." Om så önskas, och små Custom PC färdigheter, kan det ske utan hjälp av en arkitekt eller designer, nämligen med hjälp av program för planering och utformning av byggnader. För att du enkelt kan välja det program enligt deras behov och nödvändiga åtgärder i artikeln ger en översikt över fri programvara för att designa hus.

  VisiCon

  Programmet är utformat för att exakt projektet skapande och utformning av lokalerna. Med den kan du skapa en design kök, badrum, sovrum, vardagsrum, kontor och andra funktionella lokaler på grundval av specialiserade bibliotek av element nära verkliga former och storlekar eller skapa en plan för lägenheten, ordna möbler och heminredning i ett givet utrymme, för att erhålla en kvantitativ statistisk information projekt. VisiCon utformad för personer med ingen särskild teknisk utbildning.

  Programmet kan laddas ner här. Eller beställa en testversion.

  FloorPlan3D - är ett enkelt och bekvämt program för åter planering, design och rekonstruktion av byggnader, som har egenskaper professionella applikationer. Med åtta floorplan 3d person utan erfarenhet av design, kan ett par timmar för att skapa en komplett modell av ett hus, lägenhet eller kontor. Plus-programmet är att skapa en full 3D-modell av rummet. Programmet har till sitt förfogande ett antal bibliotek med hjälp av vilken du kan utrusta rum med möbler, välja sin konsistens, lägg elektriska apparater, VVS, sätta olika ljus; automatiskt skapa en stege och multi-level tak. Dessutom kan använda Floorplan skapa en design i anslutning till hemmaplan. Nu kan du exakt planera placeringen av rabatter, stigar, staket och hållare med tanke på funktioner på webbplatsen topografi.

  Sida på webbplatsen för programmet.

  Hus-3D-programmet är utformat för tredimensionell visualisering av byggnader och inrednings hus, möbler och tredimensionell modellering av olika inre delar. Bara använda programfunktioner Hus-3D, kan du enkelt ändra material fasader av möbler, väggar, golv. Programmet har tillgängliga vänligt gränssnitt, så det kan hantera alla, även en nybörjare.

  Hus-3D-program kan laddas ner här.

  Cybermotion 3D-Designer - professionell nivå paket för modellering, animering och rendering 3D-modeller. Programmet innehåller ett stort antal mallar och tips som även en nybörjare kan skapa ett rum och fylla den med möbler.

  Konstruktion av tredimensionella bilder i programmet utförs med hjälp av tre ritningar: top view, från sidan och framifrån.

  Det underlättar arbetet med programmet användarvänligt gränssnitt och många kombineras till en miljöverktyg.

  Program Cybermotion 3D-Designer 14,0 kan laddas ner här.

  Programmet har alla nödvändiga verktyg och funktioner för att skapa en plan av huset och dess inre. Med den kan du inte bara göra layout rum, men välja rätt möbler och dess färger, för att plocka upp varje detalj som fönsteröppningar. intuitivt och användarvänligt gränssnitt för programmet.

  Mer information om den totala 3D Home Design Deluxe programmet finns och köpa det på webbplatsen för utvecklare.

  Home Plan Pro - ett program för att skapa planritningar. Bland dess instrument är en minimal uppsättning nödvändiga grafiska verktyg. I det här fallet finns det ett ganska stort antal olika färdiga föremål :. möbler, inventarier, fönster, dörrar, etc. Programmet har en inbyggd fax och SMTP-server.

  Home Plan Pro program kan laddas ner här.

  Programmet Xilinx Planahead - ett kraftfullt system arkitektur som gör det möjligt att lösa många problem i samband med utformning av byggnader och lokaler. I sitt förfogande Programmet har en stor samling av färdiga projekt av hus och villor, som utförs av professionella arkitekter och designers. Programmet är utformat för erfarna användare och arkitekter.

  Envisioneer Express - ett program för att utveckla en 3D-modell av huset. Med detta program kan du skapa en plan i huset, inklusive väggar, dörrar, fönster och tak, och sedan omvandla den till en tredimensionell modell. Envisioneer Express verktyg kan du också lägga till objekt av möbler, ändra strukturen på ramen huset och utseendet på byggmaterial som används.

  Page Envisioneer Express programutvecklaren. Ladda ner programmet direkt på webbplatsen utvecklare.

  Med Google SketchUp programmet kan du skapa och redigera 3D-projekt av hus och andra arkitektoniska strukturer för att skapa inredning, trädgårdar. Atkzhe det kan bidra till att lägga till det inre av de nya delarna, ändra ytstrukturer av väggar och golv. Programmet är enkelt och lätt att använda, lämplig för hemmabruk. Och viktigast av allt det är helt gratis.

  Google SketchUp program kan laddas ner från produktsidan.

  Med hjälp av programvaran, The Ultimate Home Dream Home kan du skapa en tredimensionell utformningen av huset, dess inredning, anser arrangemanget av möbler och dess utseende. Programmet har en tydlig interaktivt gränssnitt, så det är lämpligt för alla användare, utan undantag.

  Program Ultimate Home Dream Home v6.0 kan laddas ner här.

  Lägg till en kommentar

  Idag tillbringade jag 10 timmar på jakt efter en anständig program.

  Jag försökte ett gäng. Det lag inte är ryska, sedan betala.

  4.Imeet stödimport texturer (tapeter, kakel, möbler, etc.).

  5.Est forum för support (det finns en rysk gren, som alltid hjälper).

  6.A viktigast av allt - det är sooooo lätt. Dra en stol - är klar. Vill du ha en vägg? Det finns direkt knapp måste snabbt skapa. Det finns en 3D-vy av botten av redaktören med en fri rotation. Och i allmänhet nöjda med funktionen "Virtual Tour". dvs Du kan direkt gå igenom det färdiga projektet! Detta är en extremt praktisk funktion. Jag är på min lägenhet gå till laptop: D

  Jag är säker på att hjälpt en hel del!

  Programmet är super. Det är även ett faktum att jag aldrig drömt om att se gratis!

  Jag satte en video av ett program som just har tagits bort:

  Ja, alla bra program, men det har en olycklig brist. Exporteras från det * .obj sedan i 3Ds Max inte kommer att importera (åtminstone 2015 Design för säker). Jag har också hämtat kunde inte få nog, gjort hus. Och när det är dags att flytta till motorn, konstaterades det att modellen inte är mycket optimeras. Du måste köra till max och regeln. Men Max inte fånga den (((Men i princip, jag fortfarande leta efter det, en tråd omvandlare kan också hjälpa. Eller juzat något program mellanhand mellan sviter och max. PS Och på de övre våningarna på väggarna i vissa problem med UV- skanna. det är verkligen inte livshotande, kan det sättas och de flesta, men ändå inte bra.

  i SkethUp kan göra projekt. Här är de lärdomar har postroim40.rf / uroki_proektirovaniya

  God dag. Sweet Home 3D ner från deras hemsida. Jag byggde muren, och när jag försöker sätta soffan (alla möbler) stängs programmet. Vad göra?

  säg vilket program kan du beräkna mängden material som krävs?

  Hur man laddar ner programmet

  Den här artikeln innehåller länkar till webbplatser där du kan ladda ner dessa program, följ länken och ladda ner.

  Tack! Låt oss prova det!

  Hur man laddar ner programvaran

  Den här artikeln innehåller länkar till webbplatser där du kan ladda ner dessa program, följ länken och ladda ner.

  Jag använder ett gratis program.

  Dras mycket snabbt. Det ger beräkningar av området av taket, väggar, etc.

  Beräknar snölaster och vikt av taket.

  Lovar att avslöja takmaterial.

  Rustik, men snabb och användbar många. Du kan kopiera ett gäng redan målade anpassade projekt

  Ja, precis som snabbt laddas allt.

  Saglasen med Sanita-S, är Sweet Home 3D ett mycket enkelt och lättanvänt program.

  Och taket kan göras

  Listan är inte tillräckligt behärskar snabbt, har en databas med riktiga möbler, som körs i webbläsaren, utan att behöva ladda ner. Lägenheten kan byggas på underlaget, och sedan göra nästan levande renderingar.

  "Alla" är där, och taket - fan kommer att dra.

  Det enklaste sättet hon dras.

  house design

  Företaget "StroyDomTrast" skapades 1999 på grundval av ett industrikomplex som består av en.

 • Individuella design hus. Den arkitektoniska och konstruktion. Design Institute.

 • LLC SG-ServiceGroup mer än 12 år som deltar i reparation och uppförande av byggnader.

 • Alla typer av bygg-, efterbehandling och anläggningsarbeten

 • Tak. Fasader. Hög höjd arbete. Konstruktion och efterbehandling av trä, ram, stenhus".

  Fri programvara för att designa hus

 • Vilket program att välja för utformningen av köket?

 • Design tak gipsskivor: 120 + relevanta idéer från imitation av himlen till den afrikanska savannen

  © 2007-2018 EtotDom - Exchange Building och reparationsorder

  Vid användning av material från sajten måste

  ge en hyperlänk till webbplatsen: etotdom.com

  Är du säker på att du vill ta bort den här kommentaren?

  Är du säker på att du vill ta bort alla användar kommentarer?

  Är du säker på att du vill avvisa användarens kommentar?

  Är du säker på att du vill flytta användaren i en kommentar spam?

  Är du säker på att du vill flytta en användare kommentar till papperskorgen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 8 = 9