bed hus

Barnsäng-house

Småbarn inte fullfölja maximal sannolikhet för dem är viktigare för en viss visuell likhet i närvaro av sagoelement. Därför är varje barn drömmer om eget hem - det spelar ingen uppfattar som sådan eget rum. Hemma kan du bygga en tillfällig hus av stolarna och filtar, men det är inte mycket rimligt, och det är inte evig. I närvaro av infield, kan du bygga en riktig liten hus på ett träd, kommer det att orsaka en storm av glädje i ett barn, men inte ens varje pappa kan göra det med sina egna händer. Men barnets säng-house - en lösning som gör det möjligt för barnet att bringa lycka till ingen extra ansträngning.

Av det totala beloppet för alla sängar-hus kan du välja bara vad de alla har sängar, alla påminner om huset - ett eller annat sätt. Allt annat beror helt på den specifika modellen och fantasi dess designer.

Sådana möbler kan vara så snart som sängen och ganska litet hus. I det första fallet, den vanliga krubba införa någon form av tak som härmar gaveln. I det andra fallet produkten - en kåk, som ibland även sätta en tillräcklig höjd till användbar utrymmet under. Detta hus ligger barnsäng. Det finns också mer komplicerade konstruktioner, avsedda för två barn och utrustade med ytterligare enheter (t.ex. enkla sådana horisontella barer, svenska väggar och så vidare).

Det bör noteras att barnens säng hus anses vara mer populärt bland flickor som pojkar föredrar ofta maskin säng.

Tillverkare som inte har slutat - de producerar modeller med en design för unga damer, samt för framtida män.

Fördelar med att välja just denna typ av säng följande:

  • Obligatorisk möbel för barnens parallella funktioner som leksaker.
  • Rummet ser mycket ovanlig och elegant.
  • Ofta är det inte bara en säng, men också ett horisontellt streck.

Även säng huset verkar uppfinningen, som inte tillåter att ströva designidéer, skapade i dag hundratals varianter av möbler av denna typ, som vart och ett väsentligt skiljer sig från dess analoger. För att "push" föräldrar över standard inställning till frågan, är det nödvändigt att ytterligare undersöka vilka dessa sängar.

Så kan ett hus vara mer dekoration till sängen, liksom sängen kan bara vara ett tillägg till huset. En annan sak - att även hus dekoration kan se väldigt annorlunda från den formella ramen simulerar sadeltak, en ovanlig typ av paneler, som är kantad med våningssäng, som en tropisk bungalow. Ofta stora konstruktioner med lekstuga - det är oskiljaktig från sängen, men ger också en ren lekplats inne. Stort hus för två, i två "golv" kan utrustas med fler och glider uppifrån och ner.

Tro inte att sängen är belägen i det inre av huset, och på toppen - taket. Det finns sängar med ett hus längst ned. Sleeper ordnade som över huset, medan insidan - bara spelet rymden. Det är som en säng på vinden. Om sängen fortfarande längst ner, sedan toppen är oftast ingenting, och är strängt förbjudet att klättra på taket.

En ytterligare fördel med barnsängar-hus är också det faktum att deras brett spektrum gör det lätt att plocka upp en intressant design lösning för alla interiör och vilken frisyr du vill.

Det enklaste alternativet - denna ram, sammansatt av enskilda stödbalkar. Vissa tillverkare har till och med ett tak ram inte överlappar - det förutsätts att det kommer att fungera som material för tyget, vilket kan vara att köpa från tillverkaren själv, och minska sina egna, efter eget gottfinnande. Men ofta taket görs fortfarande av samma material som hela sängen i sin helhet.

När det gäller väggar, finns det en mängd olika alternativ ännu bredare. Den enklaste av dem - är ett tyg sträckte sig över en ram, eller åtminstone inga väggar, bara stöd. I modeller för unga barn väggen är ofta inte, eftersom barnen obekväma i ett litet slutet utrymme, men det finns en särskild handledare, som kan tas bort när barnet växer.

Ett bra alternativ - det är "riktiga" vägg av varierande grader av styrka. Det ser ett sådant beslut kan som du vill, men det mesta fortfarande ger en ytlig likhet med ett riktigt hem, även om hem kan vara den mest mångsidiga design.

När du väljer en barnsäng-house uppmärksamhet bör ägnas åt materialet ännu mer, än när en vanlig säng. Tids användning av sådana möbler är typiskt mindre än ett par år, så denna inställning är inte på grund av en önskan att förlänga livslängden på produkten och säkerhetskrav.

Även om det är en liten formell suspension över en vanlig säng, det finns alltid en risk att barnet är hans överseende bryta stöd av icke-hållbara material. Så designar (men inte för tung) faller ner på honom. Om man talar om de hus som ger placeringen av sängen (ännu mer så - spelområdet) på den andra nivån, sedan till dem på kvaliteten på material krav oöverkomligt höga, eftersom barn kommer säkert att vara där för att hoppa in och spela spratt, och väl även om ensam.

Sådana höga krav begränsa intervallet av godtagbara material för användning i stort sett till en - vanligtvis denna typ av möbel av massivt trä. Mindre vanliga MDF - materialet är också acceptabelt, det är billigare och nästan lika stark, men ändå fylla på den bör minskas. Utformningen av skivorna har rätt att existera, men det är önskvärt att endast lita på dekorationer. Avslutande ämnet Wood ursprung, kan det noteras att DSP är inte nödvändigt alls - det är giftigt.

När det gäller icke-trämaterial, de också inte fick en stor spridning. När det gäller styrka skulle vara perfekt närmade någon metall, men det är kallt, det finns ingen riktig känsla av komfort. Den totala vikten av en sådan metallstruktur är betydande. Plast platser lämpliga, särskilt - som dekorativa element, men innan du köper, se till att be säljaren att visa certifikatet. Vissa billiga typer av detta material är också giftiga.

För att ställa in den allmänna inriktningen bör bekanta sig med de mest populära i de inhemska marknadsproducenter bäddar-hus, samt ta reda på vad den allmänna tonen i recensioner av deras produkter.

I de mer kända produkter skiljer Svenska företag Ikea. Utåt, naturligtvis, allt ser ganska blygsam - det är precis fallet när tillverkaren inte bryr sig om förekomsten av stationära väggar och tak. Det finns bara ett ramverk som kan obtyanut markis, som utfärdas av samma företag.

Den egenheten huset - närvaron av två våningar, varav ges under sängen, och den andra är avsedd för spel. Skaparna medvetet inte gjorde några tips om vad golvet vad skapas - denna gång efter bedömning av konsumenten.

Den österrikiska fabrik Egger också fått en hel del positiv feedback, men detta tillvägagångssätt är helt annorlunda - tillverkare producerar nästan fulla hus, där det finns en säng och en liten arbetsbord, och även ett skåp för olika behov.

Företaget betonar sitt engagemang för att utveckla och göra produkterna bättre för varje år - som en prestation är det faktum att i sina möbler inte används plastdetaljer. I det här fallet gjorde det av spånskivor säng - även om det är en hög kvalitet, kvarstår frågan om att ta en öppen fråga.

Men den enda ryska leverantören, har samlat ett tillräckligt antal kommentarer på Internet, har fått mest kritik. Att döma av massan kommentera, välja märkesvaror "Legend" gjort många, vars orsak var en mycket attraktiv produkt. Samtidigt själva kommentatorer notera att gjord av spånskivor möbler hör inte hemma i barnkammaren. Dessutom visuellt vacker säng har en ganska obehaglig lukt av lim. Det är obehagligt, och med en vuxen och ett barn - ännu mer.

Om du ska köpa en viss modell, uppmärksamma på om den uppfyller de grundläggande kriterierna för urval av barnens säng-house. Här är de viktigaste punkterna som du måste uppmärksamma:

  • säkerhet. Barns hälsa - framför allt! studera alltid kvaliteten på de material som produkten är tillverkad. Vi talar om styrkan i grundmaterialet, tillförlitligheten hos fästen, liksom det faktum att ingen del av krubba inte avger giftiga ämnen.

En annan viktig punkt: huset måste noggrant slipas, får den inte ha vassa kanter. Om köpet görs för mycket små barn, är det nödvändigt att skydda krubba fortfarande räcket.

  • Bekvämlighet. Huset ska vara bekväm allt, börjar med hans storlek. House bör inte vara för liten, annars konerna kan inte undvikas. Inte nödvändigtvis, men en viktig faktor - det är en möjlighet att bjuda in "ett besök" vänner, eftersom spelet är mycket bättre nu, och den ideala huset ska kunna skydd alla.

Vissa fördelar kan ses i den löstagbara väggar och tak - de är mycket lätta att ta bort för tvätt. Dessutom, under det återställa ordningen i huset för att rengöra dem ganska praktiskt - så minskar risken för skador på grund av aktiva rörelser i ett trångt utrymme.

  • Estetiskt tilltalande. Om du väljer en spjälsäng för barn 2-3 år-house föräldrar, efter eget gottfinn, sedan när du handlar för äldre barn var noga med att först rådgöra med dem - det beror på att de lever i den. Inte ge barnet glädjen i halv - ge honom en helhet, att välja honom i huset, som skildrar favorit seriefigurer (eller just den modell som han gillade mer än andra).

Glöm inte liksom det skulle vara trevligt att hålla sig till vissa allmänna designen barns (använd inte detta rum färger som inte blandas med varandra). Korrekt valt ett vackert hus, väl genomtänkt inredning inskriven i barnkammaren, kommer att bidra till ett gott humör och mental hälsa barnet.

Glöm inte liksom det skulle vara trevligt att hålla sig till vissa allmänna designen barns (använd inte detta rum färger som inte blandas med varandra). Korrekt valt ett vackert hus, väl genomtänkt inredning inskriven i barnkammaren, kommer att bidra till ett gott humör och mental hälsa barnet.

Konstruktionslösningar interiör

Den harmoniska kombinationen av huset med resten inredningsdetaljer är mycket viktigt, kommer det att bidra till att skapa och underhålla komfort. I det första fotot - den enklaste typ av hus. Isär det ser minimalistisk och inte sticker ut från pastell område som inte stör vid något tillfälle att använda ljusa väggar och ett tak för ett intressant spel.

Du kan gå ett helt annat sätt, vilket gör huset bädd typ av "trick" hela rummet, en elegant tillbehör som tilltalar inte bara barn utan även vuxna.

Om du tittar, kan du hitta sådana hus, som kommer att driva ett barns sinne. Var uppmärksam på den här modellen - det är perfekt för flickor: toppen har en snygg säng och nedan är en komplett leksak kök, och allt detta - i en vacker rosa färg.

House och kan ta hälften av rummet - i synnerhet om det underförstådda begrepp som omfattar också utrustad i samma stil som på arbetsplatsen.

Behandla bullriga och roliga barn företag ett palats - även om det tar upp nästan hela rummet. Med en sådan gåva även lekplatsen inte behöver!

Ännu fler alternativ, se följande video.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

bed hus

en rörelse omarrangera avtagbar säkerhets staket för att den bakre sänggavel

lätt att ändra sängkläder på andra våningen med hjälp av öppning och stängning panelen

Alla element är släta vid beröring och har inga skarpa vinklar

Vi fångade barnens ansikten som fick sin

Lektor produktion

på servicenivån "Vau9quot; - det är de mål som vi satt för oss själva. Vi lärde oss en hel del, vi är nära titta på hur framgångsrika företag fungerar, vi vet vad en utmärkt service och kvalitet, och ständigt sträva efter det. Vi vill berätta om dina vänner och släktingar. Vi är oerhört tacksamma för våra kunder som berättar om våra misstag och tillkortakommanden, eftersom det är tack vare er kan vi förbättra vår produkt.

Försäljningschef

Hur 2,5kv.m. placera en säng för tre barn och att det var fortfarande en plats att lagra leksaker, se i ideorolike :

Varför av barnsängar och komplex, som vi producerar - barnen inte vill lämna och inte be att sova i sängen av sina föräldrar, - säger Irina från Pushkino

Våra sport-spel komplex inte skräpar ned utrymmet

OCH FÅ KATALOG

240 varianter från

barnmöbler med priser

Hur man kan kombinera i ett smalt rum, spel och sovalkov, men det gör inte röran utrymme, se i ideorolike :

"Classic med podomnym mekanism"

Enligt psykologer pastellfärger i barnkammaren har en positiv effekt på barns hälsa

Exempel på barnens sängar

Barn möbel för beställning, björk, bok och tall på de individuella storlekar

av de 107 sidorna på Din e-post

OCH FÅ KATALOG

240 varianter från

barnmöbler med priser

Bed-house "Cab - Letto"

Genom att klicka på knappen godkänner jag (a) behandling av personuppgifter. Vi respekterar dina personuppgifter och inte dela dem till tredje part. integritetspolicy

Genom att klicka på knappen godkänner jag (a) behandling av personuppgifter. Vi respekterar dina personuppgifter och inte dela dem till tredje part. integritetspolicy

Produktion Adress: Moskva-regionen, Odintsovo distrikt pos .. Stort Vyazomy, produktionspassagen, sid. 3, äg. 3. Yandex Maps: 55,621597, 37,001629 komma till oss på en rundtur i produktionen, före ankomsten order vänligen passera

tel: +7 (968) 497-75-62

Bed-house transformator 49950rub

All kopiering av material från platsen utan tillstånd av webbplatsen är förbjudet enligt lagen om upphovsrättsintrång

Varje skikt av våra sängar tål upp till 200kg

av de 107 sidorna på Din e-post

Hur 8kv.m. placera en säng, ett lagringsutrymme, en sport komplex och arbetsområdet - se i ideorolike :

Bed-ship "Karibiya9quot; 139380rub

Designer, företagets grundare

Ursprungligen jag planerar absolut nebylo att engagera barnmöbler, men efter födseln av det tredje barnet, när jag försökte ordna barnkammaren - Jag insåg att nästan på fingrarna kan räknas i Ryssland, som är ansvariga för kvaliteten. Med tjänsten bara problem, ring - för att kommunicera som om gör dig en tjänst. Faktum är att få människor verkligen coola möbler. Jag blev intresserad av processen, och nu bara inte kan slita bort mig själv.

Jag tror att det viktigaste i vårt arbete - att göra allt från hjärtat. Om du gillar ditt jobb, kommer du vara bra att göra det, och om du inte gillar - då du skulle bättre hitta ett annat jobb. Jag är engagerad i möbler för mer än 15 år, och de senaste 5 åren, bara barnmöbler. Jag tycker om mitt arbete, särskilt när jag ser de glada miner hos aggregatet efter barnen och deras föräldrar.

Barnsäng hus - barnet drömmer alltid om en sådan

Många vuxna minns väl, som barn, att placera en kort sträcka rygg mot rygg ett par stolar och en filt som täcker enheten, de kan äga sin första egendom - ett mysigt litet hus.

House - en favorit lekplats om tonåren, även om många träd hus indikerar utomlands att tonåringen är viktig för den personliga integriteten. Tyvärr för ryska breddgrader är inte ett alternativ, förmodligen på grund av den långa kalla vintrar.

Men när barnet växer ur sin krubba med skenor och blir medvetna om möjligheten av liv i sin nya crib, ofta han vill delta i valet av sina egna. Och om det finns i närheten möbelaffär med en vacker barnmöbler, pojkarna väljer ofta säng maskin och flickor - huset.

Hur man väljer en barnsäng-house?

Tyvärr har inte alla märken på ett ansvarsfullt sätt och ta på allvar önskan barn att ha sin "pristanische9raquo; för spel. Internet är bokstavligen full av åsikter om de märkliga, enligt uppgift, barnsängar från giftiga spånskivor med skarpa kanter och ojämna ytor. Naturligtvis uppstår frågan om vad föräldrarna trodde när man köper denna "roskosh9raquo;? När allt kommer omkring, idag kan man läsa recensioner på barnsängar och välj det som orsakade några klagomål och har bara positiva egenskaper!

Vi har försökt att undersöka några av de recensioner och gjort följande slutsatser.

Till exempel, ett vackert utseende Showcase har vissa ändringar sängar "Legenda9raquo; St Petersburg, men i själva verket visar det sig som förde möbler från ett lager avger en obehaglig lukt av lim och är helt gjord av spånskivor. De flesta av de recensioner på denna möbler inkluderar negativa egenskaper.

Den österrikiska fabrik Egger förbättrade barns loftsängar, tillverkade av hög kvalitet spånskivor, och några av dessa "Funky Kidz" kompletteras upptill - en kaj i botten - ett arbetsbord och en multifunktionell skåp.

Beskriva deras cribs, tillverkare erkänt att de maximala förstärkta ramar, inte nu använda plast och gjorde andra ändringar och tillägg.

Efter att ha analyserat ett par hundra sidor drog vi slutsatsen att de mest populära bland konsumenterna har bädd hus "Kyura9raquo; från Ikea. Den är tillverkad av äkta hög kvalitet behandlad furu, har inga utstickande vassa kanter, liksom många produkter från Ikea, har förmågan att omvandla och utseende liknar en tvåvåningshus utan tak. Men taket även tillverkare har kommit med! Den sträckte sig genom bågen av tältet av tvättbart tyg. Det finns också ett alternativ i form av tält huset. Berth på begäran av ägarna, kan utrustas på första våningen, och huset under tältet - på den andra. Du kan göra det motsatta. Och det, och andra alternativ som barn.

Många har köpt en säng från Ikea, ett hus, förbättrade produkter, förse den med "stenami9raquo; tyg, med fönster skär genom den. Tält och Madrass säljs separat och finns i standardstorlek, vilket är praktiskt för inköp av sänglinne. Upp till sex år, kan barnet sova, som inhägnade stötfångare, efter sex delar av kanten kan tas bort. Vissa hävdar att krubba kan användas för upp till tio eller tolv år, om barnet kommer att inse att konstruktionen är inte konstruerad för att hoppa på det.

Vilken bed-huset ska vara?

Många kärleksfulla föräldrar, inte för förtroendefulla producenter, bäddad säng-hus på egen hand, förvärvande för detta massivt trä och med användning av antingen den lätta järnvägen och skivorna för de dekorativa och funktionella element, eller noggrant rundade fragment. Fäder, kärleksfull och kunna dem som utför hela palats prinsessor och fairy hyddor. Denna "nedvizhimost9raquo; uppfattas av barn med stor entusiasm.

Barndomsdröm - mysigt hus med fönster och förmågan att stanna i det av dockor och leksaksdjur - måste vara absolut fast och säkert för barnet och för modern, som regelbundet dämpas rena sängkläder, damning, tvätta smutsiga ytan. I tillverkningen bör inte använda giftiga lim och färgämnen. Alla ytor bör hanteras försiktigt. Annars inte undvika flisor och grader. Inga utstickande skruvar och liknande metalldelar ska inte vara! Barnet måste ju förstå på stegen, om han har att klättra upp till andra våningen. Och om trappan leder till första våningen, bör det vara så bekväm. Inga extra delar belamra utrymme och bidra till överskottet ansamling av damm bör inte vara.

Wise anger de hantverkare som gör huset tillräckligt rymliga, gjorda av naturliga skenor endast tips konturer taket. Slöjan på spelet "steny9raquo; tyg barn att leka i ett sådant hus, och när du vill göra rengöring, kan tyget lätt avlägsnas, och väggarna i huset inte blir en orsak till det stora antalet bulor på huvudet och blåmärken på sin kropp.

Experter rekommenderar att du väljer en barnsäng "cherdak9raquo;" teremok9raquo; "domik9raquo;, älta de fall där sängen en hel natts vila plats, och inte en extra utdragssoffa. Sleeper bör inte vara tätt och gjorda av icke-naturliga material. Om utrymmet tillåter barnens säng bör först och främst, att utföra sitt huvudsyfte. Hus kan göras oberoende av nästan alla barn säng, vilket ger henne med en lätt kapell, som lätt kan tvättas.

Inte värt att spara på en madrass, att välja den i enlighet med barnets vikt. Om de viktigaste villkoren och önskemål "lilla herrn" eller "gospozhi9raquo; gjort, vara säker på att barnens hus kommer att ge sina ägare en hel del positiva känslor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

+ 88 = 91