Hus plywood för barn med sina egna händer

Att bygga en trä lekhus

Nästan alla i min barndom försöker bygga sina egna hem, och detta sneda och skakig hizhinka verkade höjden av perfektion och den bästa tillflykt i världen. Men som vuxna, nästan alla föräldrar tycker om att lösa en stark, bekväm och viktigast av allt - säker hus för sitt barn, särskilt när ett land hus eller villa. Och bygga det ganska lätt, behöver bara få byggmaterial, anser designen och en hel del tålamod.

Nu till försäljning, det finns en mängd färdiga plast hus, men den mest populära var och förblir barnens trästugor, vilket kan göra sina egna händer, med önskemål barnet och hans möjliga hjälp. Byggd gemensamt bygga kommer att bli en riktig fristad för barn, en plats för spel, drömmar eller bara en lugn myshörna att dölja, sitta, tänka, eller ens gråta. När allt kommer omkring, alla behöver sin personliga utrymme, och barn är inget undantag.

Lekstugor, gjort med sina egna händer, inte bara mer intressant, original och prisvärd, men också bära en bit av kärlek och föräldrarnas omsorg, så ett barn i ett sådant skydd skulle vara särskilt mysiga och bekväma. Och om det fortfarande en pipsqueak, och hade ett finger med i produktionen byggnaden, glädje det kommer inte att bli gränser. Skapa lekstugor för barn kan improviseras, som regel, plywood, skivor av spånskivor eller styrelser och homosexuella färger kommer naturliga färger hjälpa ljusa färger.

Välj den typ av konstruktion och funktioner faciliteter

Innan byggandet av barns trähus behöver initialt överväga den framtida strukturen, att uppmärksamma dessa funktioner:

 • öppen eller sluten typ kabinen;
 • höjd och område;

Rita barns hus från plywood

 • material som behövs för konstruktion;
 • boende - hus ska vara torr och solig trädgårdslandet, gård eller trädgård, i sikte, dessutom måste man överväga om byggnaden skulle röra marken, eftersom produktionen av marken eller upphöjd struktur är väsentligt annorlunda;
 • antalet fönster och dörrar, deras dimensioner;
 • Dessutom hus dekorativa element, diabilder, baldakiner, staket, gungor, sandlådor eller lestnichkami som fotot;
 • typ av inredning.

Under dessa reflektioner bättre utarbeta en grov ritning, där alla önskemål föräldrarna och barnet kommer att märkas. I utvecklingen av byggplanen, vara medveten om att:

 • i huset bör vara minst 2 fönster som vuxna kunde se barn som leker;
 • den undre gränsen av fönstren för bekvämlighet bör vara på en höjd av ca 50-60 cm från golvet huset;
 • dörrar behöver bygga minst 25-30 cm högre än tillväxten av barnet, men bättre att göra det med en reserv som, om så önskas, och vuxna kan gå på besök till barnet;
 • interiör och ytterväggar är bättre att göra en smidig och säker, för att inte skada barnet under spelets gång;
 • taket är bättre att göra en cool, så att barnet inte vill att hon ska klättra.

Ritningar kan utvecklas självständigt, att förlita sig enbart på deras önskemål och möjligheter, och det är möjligt att enklare och att använda redan utvecklat, verifieras och testas i praktiken ritningarna, som kan hittas på Internet.

Tänk på huvudtyper av barns hus och deras konstruktionsegenskaper:

Det här alternativet är mest snabbt bygga i trädgården eller innergården och fasader kan dekoreras med ljusa färger, för att skydda faner från regn och vind, som på bilden. För tillverkning av plywood hus framställt ritningar ark avsatta på ytkonturerna hos de väggar, fönster och dörröppningar. Sami plywoodskivor bör ha en tjocklek av ca 10 mm för att hålla tillräckligt länge. För denna typ av hus kan göras lätta stiftelse eller göra utan det. För styrkan som krävs för att gräva i marken vid hörnen av bottenbalk, tidigare behandlat trä från ruttnande.

Välj den typ av hus av plywood

Nästa gå vidare till tillverkning av väggpaneler, för den för virkessektioner med en tjocklek av 5 från 5 cm spottar med spikar eller skruvar ram, till vilken spikning plywood skuren i ritningen. Således gjorde alla väggar, som är fast spikade till stödbalkar. Taket kan också göras av plywood, och ge råd bästa varv styrka takläggning spik styrelser. Alla hörn och kanter för säkerhet måste poleras med hjälp av sandpapper - och kan dekorera ett hus med hjälp av flerfärgade färg. Men vi måste komma ihåg att alla färger och färgämnen måste vara mycket säker, eftersom detta hus barnet kommer att tillbringa mycket tid och ständigt andas flyktiga ämnen.

 1. Barns trähus från fasta skivor

House of hel kvalitet ombord kommer att pågå mycket längre än sin bror plywood, det är väl behandlat trä kan behålla sin form under århundraden. Därför kommer sådana barn lodge tjänar inte bara för barn utan även barnbarn och även barnbarnsbarn. Och det ser ut som ett hus i ett lands territorium hus eller villa är mycket vacker och elegant (som bilden) - är inte ett skäl att välja detta alternativ för barn asyl.

Här är en enkel version av barnens hus för förhör av brädor med sina egna händer. Som med någon struktur, trä lekstugor är i behov av högkvalitativ support. Grunden för byggnaden kan göras från trä, att ge upp en lång och mödosam hälla betong. Men för längre livslängd bättre gräva på platsen för den framtida byggnadsgropen ungefär en meter djup och sätta basen av tegel. Det är också möjligt att ersätta tegel terrassen ombord, men dess värde kommer att bli mycket högre. Det enklaste och snabbaste bas - flera tegel kolumner och fäst dem från selen timmer. Ritningarna kommer att bidra till att bekanta sig med den här funktionen av stiftelsen.

Konstruktion ram dlma

När du har skapat basen du kan börja tjäna sex, för detta behöver du en bra golvbrädor. Först på selen fastsatt stockar som omfattas av åtsittande ena till den andra styrelser. För att spara, kan du göra ett dubbelt lager OSB eller plywood, som på bilden.

Därefter kommer sekelskiftet väggarna. För deras konstruktion är det nödvändigt i hörnen och på platser där den framtida placeringen av fönster och dörrar för att gräva i marken stödbalkar, förbehandlade trä skyddsmedel. Vidare är väggarna sydda plankor. Taket är gjort av trä, är bygg teknik som liknar den tidigare versionen av plywood hem.

Efter slutförandet av tillverkningen av taket, kan du gå vidare till inredning. Virket måste skyddas från fukt och skadedjur, täcka den med speciella medel och efter - lack eller bets. För att underlätta i byggnaden behovet av att bygga bord, bänkar lämplig storlek baby. Nedan finns ritningar liknande trähus.

Video byggandet av barns hus på landet

En intressant utförande är barnet huset hydda på kycklingklubbor, både från berättelsen om Baba Yaga. Ett inslag i byggandet av byggnader med sina egna händer är att ha höga torn, som kan göras av tegel, tjocka trä stockar eller tjocka stålrör. Höjden av stödet får inte vara mer än 70 centimeter för barnens säkerhet. Props måste vara stark och väl grävde i marken, vilket skapar en solid grund för barnens hus. Dragen av byggnaden kan ses på bilden.

Nästa basen fäst träbalk, som kommer att fungera som en ram hus. Per kvadrat ram lägga upp mot starka golv - golv och klar. Sedan kan du börja montera väggar, som utförs i analogi med plywood och trähus - första timmer gjord av en träram, och efter FÖRHYDA hans skivor av plywood eller brädor. Basen av taket är gjord av trä, som passar metall, skiffer, faner eller laminat.

Eftersom huset är förhöjd över marken, måste ingången till den vara utrustad med en robust trä stege för säkerhet är det bättre att komplettera en bra hög räcke, som på bilden. En sådan ovanlig och fantastiska byggnad designen gör trädgården den underbara magiska smak.

Äldre barn kommer att älska den inbyggda på grenarna i ett träd skydd, eftersom att komma in i det - är ett äventyr i sig. För att göra sina egna händer är också ganska enkelt, behöver bara hitta området vittnar om den höga träd hårdrock (den lämpligaste ek) med höjden på de nedre grenarna på cirka 7 m, krona bas höjd av 5 meter och en stamdiameter på minst en meter. Efter att ha valt ett träd, bör du noga överväga ritningar i enlighet med en individuell arrangemang av grenar. Ofta hus är gjorda av sådana skivor, har en mängd olika konfigurationer och ingångs de säkerställs genom extra eller repstegar, kan ett exempel ses i bilden. En sådan struktur kommer inte bara att bli en fristad för barn, men även en extra trädgård dekoration.

Konstruktion av husväggar

Barns trä lekstugor är så vacker och mångsidig design som inte bara kommer att bli en favorit plats för spel och underhållning av alla barn, men också perfekt dekorera någon trädgård eller innergård.

För yngre barn kan vara med sina egna händer för att göra en lätt och enkel hus med hjälp av färdiga ritningar, som på bilden.

För en kvadratisk byggnad med en längd på 1,7 meter väggar i behov:

 • Spånskiva ark 4 med en storlek av 2 till 1,7 M;
 • 2,5 bar till 2,5 cm lång och 35 cm, 8 bitar;
 • . 2,5 bar till 2,5 cm gånger 2,5 meter långa för tillverkningen av väggarna, 13 bitar, åtta av dem behöver skäras på toppen av hörnet;
 • kortet 5 till 15 cm lång, till 2 meter förstärka golvet 4 delar;
 • kortet 15 med ett tvärsnitt av 5 cm längd av 2 meter för tillverkning golvytan 13 bitar;
 • spikar, skruvar, metall hörn, bågfil, hammare och andra verktyg för att arbeta med trä.

När allt material är redo, kan du börja bygga ett hus med sina egna händer.

Först med hjälp av rep och insatser som krävs för att mäta området 2 och 2 meter, försiktigt anpassa den, ta bort stenar och skräp, kompakterade. Nästa på hörnen av en kvadrat för att gräva gropar i diameter av omkring 20 centimeter, där svårt att gräva vinkelstöden så att 15 cm är kvar på ytan av virket. På liknande sätt, häll i ytterligare stöd i mitten av varje sida. Därefter använder nivån bestäms av det utrymme för att gå golvbrädor, baser, måste man vara försiktig för att undvika snedvridningar. Dessa fyra skivor spikas till stödskenor i form av en låda, som sedan behöver göra mål översta våningen brädor - och golv redo.

Färdigt trähus

Vidare är det möjligt att flytta till konstruktion av väggar, detta tas spånskiva ark och två avsmalnande bar av 2,5 meter, är de spikade till de långa sidorna av arket så att den släta kanten är i jämnhöjd med arket, och pekade utförs. Så alla fyra väggarna är gjorda, men i två är det nödvändigt att skära ut fönster och i tredje dörrvägen. Därefter hammar väggar drivs ner i marken i jämnhöjd med de trälådor och förbundna med varandra med hjälp av skruvar och hörn, för att undvika luckor.

När väggarna är klara - kan du på ett säkert sätt starta taket. För att göra detta, måste du ta två skivor och drack sina hörn i en vinkel på 45 grader, om så önskas, kan ökas taket vinkel och göra en liten sluttande tak. Två stänger ska fästas tillsammans med ett metallhörn och skruvar. På samma sätt är den andra triangeln för taket också gjord. Efter denna triangel ska bifogas den främre väggen av strukturen och konturerna på en bar hörn, som kommer att fasta tak, de behöver för att klippa ut med en bågfil. Precis detsamma gör de med motsatt vägg. Därefter trianglarna förbundna med varandra medelst en tvärbalk och är fästa till byggnaden med hjälp av skruvar och hörn. För att täcka taket lämplig metall, laminat, skiffer eller plywood - allt som är på gården eller som mest. Funktioner av takets konstruktion visas på bilden.

Det är bara att måla plywooden med färger som vill - och huset är klart. Tydligen, för att göra ett barnhus från plywood med egna händer på trädgården eller dacha är en enkel och kortlivad verksamhet.

Spara länken för att inte förlora, du behöver det:

Dockor med egna händer av plywood, lådor och annat material

Varje lilla flicka drömmar om sitt eget dockhus. Numera kan de hittas i butiker i bulk, men de är alla av samma typ och kostsamma. Från den här artikeln kommer du att lära dig hur man gör ett originalt dockhus utan att spendera mycket pengar. Detta hus kommer att bli unikt, barnet kommer att kunna förse det som han vill. Hela din familj kan ha en bra tid, skapa sitt eget mästerverk.

Det finns många olika mästerklasser för att göra dockhus. Material tas samtidigt: plywood, gipsskiva, laminat, lådor, bokhyllor, mappar för dokument. Detta är fortfarande långt ifrån en komplett lista över material som erbjuds. Husets främre vägg är heller inte tillverkad alls eller är gjord i form av en öppningsdörr. Detta är nödvändigt för att underlätta spelet. Vi föreslår att du väljer vad som är rätt för dig och börjar arbeta.

Alternativet att göra ett dockhus för flickor från trä är en av de mest populära. De obestridliga fördelarna med detta hus är dess styrka och hållbarhet. Det är lätt att dekorera både från utsidan och insidan. Men för tillverkning av trähus kommer att kräva manlig hjälp.

Om huset är byggt kvalitativt kommer det inte att särskiljas från den inköpta. Ritningar för byggandet av ett sådant hus kan du göra själv, men du kan redan använda dig. Till det här huset kan du göra hjul och sedan blir det mobilt.

 • Laminat eller plywood, tjocklek är bättre att välja inte mindre än 7 mm;
 • elektrisk pussel;
 • lim - snickeri, PVA;
 • självhäftande film, som vi kommer att lima golvet i vårt hus;
 • tapeter, de är användbara för att klistra in väggar i rum;
 • en enkel penna
 • Roulette.

 1. Vi skar ut husets väggar från plywoodarken, enligt måtten på ritningen.
 2. Vi noterar var fönstren och dörrarna kommer att ligga och klippa ut dem.
 3. Med hjälp av snickerilim monterar vi strukturen som visas i figuren. Du kan använda små studsar för designens tillförlitlighet.
 4. Gör ett tak. Klistra in det med wellpapp och färg, imitera bältros.
 5. Lim det färdiga huset på en bit av plywood, större än golven i huset. Detta ger det mer stabilitet. På plywooden, som finns kvar på sidorna av huset, kan du göra en gräsmatta.
 6. Nu klistrar vi väggarna i rummen med tapeter, golv med film.
 7. Vi arrangerar möblerna.
 8. Vi dekorerar inredningen med hjälp av textilier: gardiner på fönster, mattor, dukar för möbler.

Mastur-klass för att skapa en docka med plywood i nästa video.

Obligatoriska ritningar från videon, se nedan.

Många av oss, efter reparationer, har bitar av gipsskivor som inte längre behövs. Varför inte släppa in dem, ha gillat sin lilla prinsessa? Från det kan du göra ett underbart hus för dockor.

Gipsgatan har många fördelar, bland annat: det är lätt att arbeta med, det är lätt. Även om du inte målar husets väggar efter montering, ser de fortfarande snygg ut på grund av sin vita färg. En betydande nackdel med detta hus är dess ömhet. Det är nödvändigt att trycka lite på vilken plats som helst i ett litet hus, som det där och då kommer att bryta.

För att kunna göra ett hus av gipsskivor kan du använda schemat ovan, eller du kan helt enkelt göra tvärformade partitioner för att spara utrymme i plantskolan. Dessa skiljeväggar skiljer rummen mellan varandra, det kommer inte att finnas några yttre väggar och ett tak.

Från stora plåtar av gipsskivor är det möjligt att göra ett högklassigt vackert litet hus. Se nästa video för masterklassen.

Om du har lakan av packskum hemma kan du bygga ett hus av dem. För arbete behöver du:

 • plåtar av skumplast;
 • limpistol;
 • tandpetare;
 • trä linjaler;
 • bambu pinnar;
 • wellpapp;
 • bitar av tapeter;
 • akrylfärg;
 • skumgummi svamp;
 • bitar av takplattor;
 • nödvändiga tillbehör till inredningen: bitar av matta, gardiner, möbler och allt som fantasin kan klara av.

 1. Till att börja med måste du tänka på vad ditt hus kommer att vara och göra en ritning. För att spara utrymme i lägenheten kan huset byggas i höjd.
 2. Vi skar skummet enligt ritningen. Det är bekvämt att göra detta med en het kniv, så att skummet inte smuler.
 3. Tänk på var du kommer att vara fönster och dörrar, Du kan göra en trappa mellan golven. Klipp ut nödvändiga öppningar.
 4. Vi börjar montera huset. WSlaktningen är bruten i hälften. Vi behöver dem för att skapa en mer solid struktur. Vi limar skumplåtarna med en limpistol, som tidigare förbinder dem med hjälp av tandpetarehalvor.
 5. För att stärka golvet och taket använder vi bambupinnar från kinesiska servetter. Stick pinnarna till skumplattorna som strålar. Därefter kan arken, avsedda för golvtak, limmas vid sidoväggarna.
 6. Mellanliggande trappklister separat. Den kan tillverkas av skum eller trä linjaler. Som räcke använder vi tandpetare. Därefter klistar vi in ​​den färdiga trappan.
 7. Taket kan limas av skum eller wellpapp. Plattor kan imiteras genom att klippa kartongen i små bitar och klistra fast den och sedan färga den.
 8. På ytterväggen kan du göra en balkong. Det är limt från skum, vi använder bambu pinnar
 9. utanför måla huset akrylfärger med en vanlig svamp.
 10. Väggarna i rummen är täckta med tapeter, golven är matta. Från taklisterna skär vi plintar och fönsterbrädor och limar dem. Vi skapar en trivsel med hjälp av gardiner på fönstren.
 11. Vi arrangerar möbler, som också kan limas från skum och bjuda in nya hyresgäster.

Husets inredning kan vara mycket varierande. Du kan använda en genomskinlig plastlåda, göra utskrift av undervattensvärlden och sätta ett akvarium i huset. Du kan skriva ut bilder, lägga dukar på bord, lägga dockor till leksaker. Låt din fantasi manifestera sig fullt ut, och du kommer att få den mest underbara dockan för tjejer.

Från bokhylla eller hyllor kan du göra ett utmärkt dockor. Det är väldigt lätt att göra det, för att du redan har en klar grund. Att dekorera husanvändningspapp, tapeter, självhäftande papper och förpackningspapper.

Anslut till den här annonseringsprocessen och din dotter. Hon kan fungera som en designer för hennes dockor.

Om huset kommer att ligga stationärt nära väggen, kan du göra taket på huset med ett svart band, klistra ut konturerna. På samma sätt lima skorstenen. Om nödvändigt, omordna huset på ett annat ställe, kan bandet säkert lossas utan att skada tapetet i rummet. Möbler för dockor du kan köpa redan redo eller visa din fantasi och gör det själv.

Från en gammal skåp eller byrå

Dottern frågar efter en dockans hus, och i garaget samlas en gammal byrå med damm? I de gamla, redan onödiga möblerna kan du andas ett andra liv. Njut av ditt barn genom att göra ett dockahus från en gammal skåp eller byrå. Sådana hus är mycket praktiska för dem som har barn att leka med stora eller stora dockor.

Först och främst behöver du veta dockans höjd. Detta är för att säkerställa att dockorna kan placeras i rum med full tillväxt. Det kan vara nödvändigt att kombinera 2 hyllor och ta bort onödiga partitioner. Arbeta snyggt, försök att inte krossa innerskärmen på skåpet eller bröstet. På platsen för skiljeväggarna, som vi tog bort, kommer det inte att behövas tomhet. Den kan förseglas med tunna lameller som passar storleken.

Efter att ha väntat på att limet torkar helt, behandla byråens väggar med ett tunt lager av kitt. Efter det ska bröstet vara polerat, så blir det jämnt och smidigt. Med en pussel så kan du klippa fönster.

Det sista steget kommer att vara utformningen av ditt hus. Utanför kan det målas. Mest sannolikt måste du måla det i flera lager för att måla över den gamla färgen på bröstet. Väggarna inuti kan klistras med tapeter, färg, förpackning eller självhäftande papper. Och du kan bara måla dem. Vi arrangerar möbler, vi hänger upp bilder och speglar på väggarna, gardiner, sprider ut mattor och inbjuder dockor för inflyttning. Nu i dotens rum kommer dockor alltid att rydda!

Ett budgetalternativ för att skapa ett dockhus är wellpapp. Med hjälp kan du skapa en vacker leksak som kommer att längta snälla din tjej.

 • Korrugerad kartong för husets ram;
 • dekorativa kartong för dekoration av huset;
 • Mönster av delar som beror på storleken på ditt framtida hus; avsökning;
 • brevpapper: en penna, linjal, suddgummi, sax;
 • kniv, färg, borste, markörer;
 • limpistol;
 • färg, förpackning och självhäftande papper;
 • duk;
 • dekorativa element - pärlor, kristaller, stenar, konstgjorda blommor.

Att ta sig till tillverkning av stugan:

 1. Om du har ett stort ark av wellpapp, kommer det att vara möjligt att sätta den på en skanning. Dimensioneras baserat på storleken på huset. Om stora blad inte måste du skär varje bit för sig. gör inte den främre väggen.
 1. För att gå ombord det var praktiskt att böja, är det nödvändigt att göra ett spår i vecket, dela den med en linjal. Om alla uppgifter du klippa, limning dem på platser kartong anslutning.
 2. Klipp och klistra in innerväggar. I detta hus de är viktiga. De kommer att utföra stödfunktion.

Konstruktionen monteras. Du kan gå vidare till registreringen.

Innanför väggarna är bättre att klistra över den dekorativa papper eller tyg. Så du döljer sömmarna på platser limning. Ytterväggarna kan utformas för att din smak: att måla, klistra över. Zadekoriruyte huset med hjälp pärlor, kristaller, stenar eller andra objekt på din diskretion. Observera att de dekorativa elementen är väl hålls på kartong eller i färd med att spel hus förlorar sitt överklagande.

Ordna möbler och bjud in dina barn att spela.

för tillverkning av kartong dockskåp mästarkurser, se nedan.

Det är mycket lätt att producera ett dockhus ur lådan. För honom, måste du välja lämplig storlek på lådan. Storleken beror på höjden på dockor, vilket gör det här huset. Antal lådor kommer att bero på hur många rum som du kommer att göra. En box - ett rum. Detta hus kan göra ett höghus, limning lådor ovanpå varandra. Detta sparar plats i rummet.

Är det nödvändigt att försegla rutorna med varandra, så att dess topp var på sidan, öppnar vyn det inre av rummet. Detta kan göras på olika sätt: genom att använda en häftapparat, lim, dubbelhäftande tejp. Klipp ut genom fönstret. Vi gör ett hus enligt din smak. Inredning dina möbler och glädja flickan en ny leksak, som du kommer att spendera ett minimum av pengar och ansträngning.

Om mycket litet utrymme kan göras hopfällbar dockhus i barnkammaren.

Se nästa verkstad där detaljerad process för tillverkning av en vacker låda av dockskåp.

Utmärkt hus av rutorna gör precis tillräckligt! För mer information, se följande video.

Om lite utrymme kan göras hopfällbar dockhus i barnkammaren.

För detta hus kommer vi att behöva 4 mappar för dokument. Varje mapp i en vacker papper pasta - detta kommer att vara tapeten för väggarna. Zadekoriruyte mapp klipp tyg, vilket gör det ett slags gardin. Skriv ut på skrivaren interiör och hålla sig till väggarna. Bostaden redo. Det återstår att avslöja mappar och sätta dem vertikalt. Tillsätt nödvändiga möbler.

alternativ 1

Mobile option huset kan vika tyget av huset. Vid behov kan det vikas och lägga undan, det tar upp väldigt lite utrymme.

För sin produktion måste vi jämna tyg till den bakre väggen av basen. Längd bör beräknas på antalet våningar och höjden på dockor. Sy en rektangel bas. Nästa syr fickor i vilka sätter en kartongbit - det är golvet i våra rum. De två hörn av fickan sy band eller tejp. Allt som är kvar att göra - är att sy fickor till våra lådor genom en kant, bör hörn med band vara på andra sidan. Nu lyfter golvet i rummen med hjälp av band och fixa, När du syr band till underlaget. Använd tejp för att göra handtaget, som du kommer att hänga ditt hus på krokarna. Tyg applikationer kan utformas bakre väggen och börja spela.

Hus-bag - en variant av huset är mer lämpade för små dockor.

Material för tillverkning av:

Dimensionerna i ritningarna är i inches. 1 tum = 2,54 cm.

Av plast skära mesh ut delar till vårt hus. Varje detalj wrap med bomull och belagd duk, som du har valt. Nu är alla bitar sys ihop.

På sidorna av huset sy i knappar och loopar. Sy handtag för väskor och samla hus. I detta hus alla dina favorit docka din dotter kommer alltid att vara med henne!

Du kan ringa och hus-bok för dockor gjorda av filt. Förverkliga denna idé, se följande video.

Som ni ser, alternativ tillverkning för docka hus med sina egna händer en hel del. Du kan variera husen, med belysning i rummet. Du kan komma med en hiss som kommer att transportera dockorna från golv till golv ...

Dockskåp på de föreslagna alternativen kan göras inte bara för tjejer utan även för pojkar. Allt kommer att bero på den design som du väljer. För pojkar, kan detta vara ett garage, parkeringsplats eller till exempel slottet. Använd din fantasi, gör ett hem för barn och njuta av glädje med vilken han spelar ...

En annan process för att göra ett vackert hus för dockor du kan se i följande video.

I följande filmen får du se översikten av färdiga hus, gjort med sina egna händer.

Dekorera huset för Barbie

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Lekstuga för barn: steg för steg bilder, diagram, ritningar

Ur psykologer, privat område som behövs för att varje person och särskilt barn. Inte för inte eftersom de har sugen för att bygga hyddor, Khalabuda, baser och andra byggnader av något lämpligt material, och inte mycket. Om du har en egen trädgård eller ett barn tillbringar mycket tid i stugan, bygga honom barn lodge. Det enklaste sättet - på ram-teknik. Exempel på byggandet av trä spela hus för att ge en Photoreports.

Lekstuga för trädgården med en sandlåda i botten

Förde timmer 100 * 100 mm tillföra jämnhet. Kan vara ett plan är det möjligt - borrmaskin med fast trasa. Först stora korn, då - bra. Efter bearbetning röta konserveringsmedel, färg. Som långa stänger för att torka, borrar hål (diameter vi har 23 cm, djup 60 cm). De somnar på botten nära spade grus. Vi sätter pelare utsätter vertikalt spillrorna somna, packningar, betong.

Matlagning stolpar, impregnerade och satte betong

Beskurna exponerade pelare allt i ett plan. Top förankra samma timmer 100 * 100 mm. Han hanterade också noga: till flisor inte. Sätta en halv-tree: scrollsaw vid ändarna av fördjupningarna i virket halv tjocklek. För timmer 100 x 100 mm utskärningar av 50 mm i djup och 100-100 mm i området: att fastställa exakt som förmörka kanten av en annan timmer.

Förankra den övre balken. Insamlade tre är ännu en fjärde.

Fäst: toppen av spiken 2 långa (200 mm) på varje sida hörn på skruvarna.

Hörnen på båda sidor

Som långsida fästa ytterligare timmer. Enligt den i mitten - på mottagning - cut urtagning är också halv tjockleken av virke - 50 mm. Mer är inte nödvändigt, så att virket inte spricker. Staplade timmer vid ändarna zapilivaem liksom de som är på omkretsen: i en halv-träd. Han passar in i den förberedda jack.

Skär sätet under tvärbalken

Barnens Hus bör ha en solid marginal. Eftersom felar i varje förening. För att förläna stabilitet hos strukturen vid sido jib belastningar försörjningen. De skars från timmer 50 * 50 mm, ändarna Skär ned med 45 °.

Sätt vraspor, pursing bra.

När du har installerat stöttor planka ombord. Det kommer att inrymma golvet.

Utan en assistent - ingenting

Golvplankor avskurna. Eletkrolobzikom mer praktiskt att arbeta, men det är möjligt och en bågfil.

Trimma eventuella överskott styrelser exakt Brus

På den färdiga golv samla skelett som leker barns lodge. Vi använder timmer 50 * 50 mm. Barer exponera vertikalt, först fästs med spik - två på båda sidor, sedan för att förstärka hörnen samorezah (även med två sidor).

Att sätta ram hus på andra våningen

Öka styvhet inställning fock. Sedan spikade band andra våningen. Dessa skivor helt enkelt spikas mellan pelarna. De bör såg ut med stor precision, för att bygga inte vridna. Stärka leder hörn efter fock set.

Vi sätter armen längst ner, och sedan samla den övre stud

På samma plats där ingången inte spikas fock.

Huvudramen är hopsatt

Därefter satte de mellanliggande rekvisita för att bilda fönster. Förfarande för montering av densamma: två spik topp / botten, sedan två hörn.

Redo för plätering

Clapboard, med resten av förpackningsutrustning. Kan användas från pallen, buy-dyuymovka kortet (12-13 mm), FÖRHYDA clapboard eller imitation balkar, stockar, ytterväggar.

Beklädnad kommer snabbt

När fodret är nästan klar, börjar vi samla fackverket systemet. Enklare, naturligtvis göra ett uppdämt tak - utgör en vägg och inga problem. Men Gable ser bättre ut, även om mer komplicerat att genomföra.

För fackverket system som på två skivor på kanterna som förbinder toppen, sågade av hörnen. Ökningen beror på viljan och mängden snö. Om en hel del snö, lyft skridsko högre. Om inte - kan vara ungefär en meter eller mindre. Vi få ner naglarna, då föreningen förbättrar täckplåtar.

Sätta spännverket

Under byggandet av hus här eller sätta en metallplatta eller en bit kartong. Vi bestämde oss för att använda kortet.

Vidare är det nödvändigt att bilda en tvättad ned så att den resulterande triangeln vilar på den övre balken. Hans set, notera plats och grovt skära. Då kan vi anpassa så att takstolarna "sitta" ordentligt.

Det är viktigt att sätta takstolarna

En klar prov markera de andra takbjälkar. Skär, få ner en två takbjälkar i en vinkel (alla bör vara densamma som en blåkopia). Inställning till toppen av huset, kontrollera vertikalitet. Sedan spikade två spikar på båda sidor och sätta hörnen.

Nu takstolarna staplade brädor svarvning. Takmaterial kommer Ondulin. Ombord sätta 11 * 100 mm i steg om 30 cm.

Baserat på tavlan tjocklek (11 mm) för att ta fästskruvar Ondulina 25 mm lång (för att ha en bra ingår i styrelsen. Under locket -för sätta gummipackningar inte flödade.

Att lägga ett takmaterial på ett tak barn huset färdigt

Nästa - slutarbetet och säkerhet - räcke.

Räcken av behandlas oshkurennoy ombord. Skruvar skruvas in på starka 90 mm. Två i den nedre baren - en i beklädnadspanelen.

På "veranda" hus räcken

Kraftfull tre skruvar på varje tablett

Vid toppen av räcket är anslutna till balken 30 * 30 mm. Sedan kommer det att spikas till styrelsen - ledstången.

Den nästan färdig blankett

Räcken är redo för målning

Det beslutade att sätta längst ned i sandlådan. Samla enkelt: åtta skivor på väggarna är anslutna i hörnen med hjälp av barer, topp spikade golvlisten. Då sandlåda målade. För information om hur man gör sandlådan läsas här.

Målning sandbox fyra par händer

Är på plats

Den slutliga versionen (ännu)

Detta barns hus med sina egna händer för att bygga vidare på styrkorna med "inte byggaren." Extrema verksamhet där kan verktyget göra elementära.

Flera varianter av samma serie i bilden nedan. Två - huset med en bild och en våningar version, mer lämpade för flickor.

med downhill

Sports område längst ned på

Barn hus med slide

Storey "Öppna"

Hur man gör barns lodge av OSB och plywood (frame-teknik)

Det beslutade att göra ett hus på ram-teknik - grunden för styrelsen, OSB hölje. Dimensioner i planen - 3 * 2 m, höjden av väggarna i 1,5 m, en ås av 2,2 m köptes brädor 50 * 100 mm på ramen, kort-dyuymovka (100 * 12 mm) på undergolvet, OSB 9 mm på golvet och det yttre skalet. för intern - slipad plywood PSF 6 mm skum för värmeisolering av 100 mm tjocklek.

Förarbete - montering paneler för barns hus - var i garaget: kallt ännu. Senare, när vädret blir varmare, kommer huset att flytta till landet, till bostadsort.

Det första steget - framställning av golvramen. Föra ner rektangel med sidor 3 * 2 m, plankorna spikas tvärgående (bjälklag) i steg om 50 cm.

golv nätet är klar

Golvet kommer att isoleras med skum. Barn älskar att sitta på golvet eftersom isolera väl - skum 100 mm. Under det på undersidan fyller tunna axelband - inte att misslyckas. Infoga skummet. Slitsar kan fyllas med skum.

Tja, det liten byggnad. Sätt åt sidan och sydd bottenplattan-dyuymovka. Detta kommer att vara en grov golv. Efter vändning, att sy upp OSB.

Vi förbereder en plattform för barnens hus

Senare, när huset togs till stugan, var OSB fel installation upptäckts. Hans spikade noga. I fuktig luft och arkmaterialet svälls någonstans povyginalo. Eftersom installationen av arkmaterialet för att lämna en spalt på 8-10 mm.

Därefter samlar vi in ​​frame väggar. Rack in i steg om 1 meter, under fönstren och dörrarna - fördubblats. Eftersom toppen är proppfull med en hand, OSB, å andra sidan - kommer plywood struktur vara styv. Jib inte satt. De är nödvändiga om det finns ett barns hus obbivat clapboard eller annat rack material.

Montering ramväggarna

väggfäste på golvet

Arbetet flyttade till landet. Eftersom grunden används tre gamla stockar. De huggen, inriktade spets. Stockarna visas i nivå, spikade de ombord, som kommer att ställa in plattformen. Bredden av huset 2 meter, och loggar - 3 m. Återstoden av formen som en terrass eller veranda.

Stiftelsen för barns hus

Etablerad plattform. För stora stockar det är fäst med stift som ansluter balken och plattformen. Vi började att ställa ut skelettet av väggarna. De bör sättas exakt vertikalt. Att konsolidera användningen av tillfälliga klipp - spikbrädor på sidan.

Bli den första väggen

Monterad på utsidan (i detta foto är synliga bojor)

Längs vägen, exakt det är att hålla och kontrollera nödvändigt att väggen spikade henne till långa naglar plattformen. Långa naglar så att det åtminstone fram till mitten ram ombord.

inklistrade sidoväggar

Hela ramen för barns hus på plats

Sedan börjar monteringen av taksystem. Det första vi lägger skridsko - board i mitten, som kommer att utgöra taklutningen.

Seahorse fäst vid huset

Starta sedan montering: det är nödvändigt att såga högra hörnet under takstolarna, så att de ligga platt på bordet. Först skär ut om, så småningom att se till att det inte finns några luckor.

Att försöka "skapa" en bjälke fot

När formuläret gashes klar, var det överförts till andra kort med hjälp av en vass penna. Alla rovnenko skär (fret, eller om det finns en handsåg). Då alla brädor spikas till ramen. Mellan takstolarna fyller korset ombord - de kommer att förlita sig Ondulin. Det visar sig detta hus.

Taket är nästan samlas

Barnens Hus byggandet i landet är nästan färdigt

Efter byggandet av taksystem är bara foder - inifrån och ut. Utanför fyller RSD. KRoim så att lederna var på läktaren. Spikade, kan du använda träskruvar. Vem det är mer praktiskt.

OSB Beklädnad utanför

På stuvade taket Ondulin

Sedan är det upp till inredning och isolering. Först fyllda vattentätt membran (som inte var kallt), ansluts sedan basalt ull (10 cm tjocklek för att bli precis ombord djup.

Värmeisolering av ett hus inuti - mineral (basalt ull)

Ovanpå allt spikas plywood. Det är allt. Det är gjort - och kan målas för att beställa)))

För samma teknik är det möjligt att bygga en trädkoja. Det kommer att bli nödvändigt att konsolidera området, och allt annat är mycket lika.

Varje self-made barns hus är olika i storlek. Antag att, som "invånare" det är planerat. Om ett barn leker ensam, 1,5 x 1,5 m - mer än tillräckligt. Om två barn redan behöver större storlekar. Minst 2 * 2 m. Höjden är upp till dig också. Men mindre än 1,5 m är det bättre att inte göra.

De ungefärliga måtten på huset för barn att leka

Rita och layout med måtten

Bostaden styrelser och plywood tak-slide

Hus för barn med en bild

Stadier av konstruktion av barns hus med ett tak i form av diabilder

Material för att bygga barns hus

Hus-tält med en lekplats på andra våningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

49 − = 39