Hem bastu i lägenheten fotopris

Hem bastu i lägenheten fotopris

Bastu i lägenheten

Begäran tillbaka

och vårdcentraler

Fördelarna med infraröd bastu för hälsa
Omvandling i den turkiska ångbadet

BETA bastu med dusch - en bra lösning för dem som vill förbättra sin hälsa, utan att lämna hemmet. Tillverkare bastur «TERVE» tar hänsyn till alla dina inställningar, så följande fördelar kombineras i denna modell: kompakthet, miljövänlighet, säkerhet och komfort.

För det första, en mini bad gjord av trä. Detta skapar ett mikroklimat, som i den klassiska finska bastun. Materialet avger inte skadliga ämnen och används i många år.

För det andra, certifierad värmare 100% säkert. Luften värms långsamt, så biverkningar undviks.

Eller ring:

Finsk bastu mini från tillverkaren!

Moskva: 8 (977) 270-08-98

St. Petersburg: 8 (968) 978-26-39

mini bad Bastu i lägenheten Installerad i hemmen

från 1Q. m. bastu balkong lags bastu

Hem bastu i lägenheten fotopris

produktion, försäljning, installation

Moskva och St Petersburg 8 (977) 320-65-05

Regioner i Ryssland 8 (977) 320-65-05

9.00-21.00 (Msc) utan utgång

och erhålla en

Prissättning GRATIS

VARFÖR VÄLJA FINSKA Bastu i lägenheten?

Lätt att montera

Lätt att montera på en timme - du behöver allt endast en skruvmejsel

Ansluts till uttaget, som en vanlig elektrisk ledning inte kräver en förändring

Inget behov av förberedande reparationsarbeten

Unik vikbar mekanism gör det möjligt att minska bastun och 37%, när du inte använder den

Bastu 1/2 består av termoglas, så det kommer att se harmonisk, även i små utrymmen

Våra mini - bastur är tillverkade av miljövänliga massivt trä, utan någon kemisk behandling

Tekniska egenskaperna hos ALFA, beta, gamma, delta, OMEGA

Våra bastur i lägenheter nöjda kunder

Vi har ännu inte hittat lämplig storlek?

och erhålla en

Prissättning GRATIS

Varför ska du beställer från oss?

Du gör 50% av kostnaden för bastun, den andra 50% strax efter tillverkningen av bastur

I paketet ingår alla nödvändiga tillbehör (ugn, stenar, belysning, tillbehör)

Vi predostavleyam kvalitetsgaranti från tillverkaren i 2 år

Vi kan ställa SAUNA Även på 1m²

Hej alla från S: t Petersburg! Vi har känt Anton och hans företag. Och min fru och jag båda verkligen älskar att sola. Men olika badhus eller andra orsakar avsky. Före sin lilla hemland i Novosibirsk resa långt. Till föräldrarna. Och i S: t Petersburg testade bad med vänner en gång eller två gånger en handfull. Och hans eget hus ännu inte förvärvas. I allmänhet var du spotta problem. En varm upp då och då vill bara fasa. Till after work. Kom kokt, bada och gå till sängs. Med en klar i huvudet. Åh, och för hälsan, särskilt för de kärnor, som jag mycket användbart. I allmänhet tycker jag att det är klart att vi hade rätt uppsättning av nödvändiga orsaker. Så vi bestämde oss för att sätta mig i en lägenhet bastu. Vi har ett ganska stort badrum. Men inte enorma. Vi började titta noga, den inhemska tillverkare erbjuder fat gick genast till skogen ... ett vackert hem reparation och vill inte förstöra det. Sett främmande plats näsa ut leverans och installation utrymme. Döm om min förvåning när jag frågade Masterfinna mycket kommer det att kosta, vilken tid och hur länge har installerats. Priset på frågan kom inte ut för 200 tusen. Installation 1 dag. Jag var bara i chock. Så utan tvekan tog vi pengar och köpte. En vecka senare, gick jag hem för första gången i sin bastu! Det är bara awesome! Killar tack så mycket. Och till alla de som läser denna översyn. Om du är osäker kasta tvivel. Bastu hus är bara en dröm!

St. Peterbrug, 31 år gammal

För att vara ärlig, det är mycket länge drömt om ett hem bastu. Men Chrusjtjov satte ingenstans. Här hittade jag på nätet på masterfina bastu. Tänkte. Ingår i vår toalett. Först trodde jag inte då kallas. För att vara ärlig det visade Dorogova något för mig. Jag försökte sälja på rabatt. Ändå killarna måste gå in i situationen och för att ge människor rabatter. Men då jag inte hittade förståelse))) Nu förstår jag varför. Det är bara konst! Tack uppriktigt !!

47 år (Pavlovsk)

Jag har länge drömt om en liten bastu. Men jag har inte tillräckligt med pengar, och en liten lägenhet, det är inte särskilt razverneshsya. Så jag väljer att köpa en lång tid, över ett tiotal olika företag. Som ett resultat, köpte jag här på grund av de långsiktiga garantier och det normala priset. Jag tog den mest kompakta modellen av "Alpha". Ordern utfärdades och avrättades snabbt. Chefen ringde mig i dag ordning, uochnil alla detaljer, och några dagar senare tog jag önskad bastun. Bor i Moskva Jag gillar inte lurar med installationen, så jag beställde alla experter finsk mästare. Allt gjort på en dag. Förresten, mycket rent och snyggt, inga klagomål.

Bastun är mycket bra. Det är sant att platsen är liten, men min fru är inte ett fan av denna semester, och jag var en saknad. Spis värmer bra, men på grund av ett litet rum bastu värms upp snabbt och det kan vara relativt snabbt höja eller sänka temperaturen. Jag rekommenderar företaget och master Fin skulle gälla igen i framtiden, men den andra bastun jag inte behöver

56 år, Moskva

service, snabb leverans, noggrann installation, bekvämt och hög kvalitet modell.

Bastu vid + kk Jag gör anpassad storlek 3h3,8 m. Jag beställde den 15 mars och 17 redan vi testade det med vänner och flickvänner. Väldigt cool!

Vad vi velat: service, snabb leverans, noggrann installation, bekvämt och hög kvalitet modell. Ogillar sätta endast en elektrisk värmare (men förmodligen ingen annan i lägenheten och erbjöd inte).

I allmänhet är allt bra, tack för det goda arbetet!

28 år, Moskva

Välkommen! Tack för att du mini-bastu och dessa timmar vila, det ger oss! Jag ärligt talat har aldrig älskat någon bad, jag har värme och ånga yr. Men min man är en ivrig älskare av uppvärmning och bokstavligen varannan helg tillbringade med vänner i sin favorit bastu Moskovsky Prospekt. Men nu är han inte behöver gå någonstans, eftersom huset har allt!

Ja, och jag själv började sakta att ta upp denna hobby, till förmån för elektrisk värmare kan snabbt avslöja alla temperaturer. Hennes man är inte särskilt trevligt att gå till bastun tillsammans, för om han kan se tillräckligt med värme, så medan vi gör det på en gång.

Jag fruktade att bastun ser obekväma och främmande, men det är i själva verket visade sig ut allt bra: det tar liten plats och ger en hel del fördelar. Mini-bastu perfekt blandas i det inre, och alla visade sig mycket graciöst. Jag förväntade mig inte att det kommer. Tack vare företaget mästare Finn.

katalog

användbar

Ceder finsk bastu med elektrisk varmare 1-bedded rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 150 kg
 • Längd: 120 cm
 • Bredd: 95 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 2,3 kW 220 V (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Finsk bastu är lätt att placera även i de mest vanlig lägenhet. Tills för några år sedan om denna bastu i en lägenhet du bara kunde drömma om. Finsk bastu med en elektrisk värmare för att omsätta dessa drömmar till verklighet. Om utrymmet är begränsat, kan du välja mellan enda modell som har dimensionerna 120h95h200 centimeter.

Bastun är utrustad med en Halo elektrisk ugn för optimala effektkabin dimensioner. Elektrokamenka skapar distinkta mikroklimat i finsk bastu, varma och torra. I denna bastu, behöver du inte längre välja en tid att gå till badet. Ta förfarande när det passar dig!

Ceder finsk bastu med elektrisk varmare 1-bedded hörnet

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 150 kg
 • Längd: 120 cm
 • Bredd: 95 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 2,3 kW 220 V (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

När ett bad eller bastu i lägenheten var en dröm. Finsk bastu med elpatron omsätta dessa drömmar till verklighet.

En viktig fördel med denna bastu är en kompakt storlek, så det är lämpligt för en vanlig lägenhet. Vinkelinställning kan du också göra en optimal användning av tillgängligt utrymme. Du kan sätta en bastu i hus eller stuga. Detta är mycket snabbare och billigare än att bygga en konventionell bad.

Ceder bastun är utrustad med en Halo elektrisk ugn lämplig för effektkabinstorlekar. Bastu är lätt att installera och använda, är detta ett bra alternativ för alla moderna människan!

Ceder finsk bastu med elektrisk värmare 2-bedded rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 170 kg
 • Längd: 135 cm
 • Bredd: 110 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 3,5 kW, 220 (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Cedar bastu - en modern SPA utrustning. Bastu tillverkad av cederträ, som är känd resistens mot extrema fukt- och temperatur. Men det är inte bara värdighet ceder. Uppskatta trä och för sina medicinska egenskaper.

Bastun är utrustad med elektrisk värmare Harvia Vega BC-35 med inbyggd fjärrkontroll lämplig för effektkabin dimensioner. Kamenka värmer upp luften i hytten och ger en torr ånga.

Denna bastun är lämplig för ett rymligt hus på landet och spa. Installera en bastu är mycket lättare än att bygga en konventionell bad. Och det kräver mycket mindre tid, vilket också är mycket viktigt.

Ceder finsk bastu med elektrisk värmare 2-spot vinkel

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 170 kg
 • Längd: 135 cm
 • Bredd: 110 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 3,5 kW 220 V (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Finsk bastu hus - det är på riktigt. Dessutom behöver det inte vara ett stort land hus med många rum. Dubbel ceder bastu kan installeras även i en medelstor lägenhet. Cedar bastu är kompakt i sig, plus installation av hörn bidrar till optimal användning av utrymme. Den finska bastun är utrustad med elektrisk värmare Harvia Vega BC-35 med inbyggd fjärrkontroll valts korrekt effekt. Elektrokamenka värmer upp luften i hytten och skapar utmärkta torr ånga.

Denna modell bastu är perfekt för kommersiell användning i spa, sport och fritidshem.

Ceder finsk bastu med elektriskt värmeelement 3-bädds rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 190 kg
 • Längd: 180 cm
 • Bredd: 105 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 3,5 kW 220 V (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Bygg en traditionell bastu kan inte överallt. Dessutom vozedenie tar tid och stora kostnader. Men absolut överallt: i en stad lägenhet, en liten skönhetssalong eller i ett hus på landet, kan du installera en finsk bastu med elektrisk värmare. Ceder bastun är utrustad med en elektrisk ugn Harvia Vega BC-35 korrekt valda effekten. Elektrokamenka värmer upp luften i hytten och ger utmärkt torr ånga.

Bastu installeras snabbt och även triple modell av den finska bastun är ganska kompakt. Samtidigt kommer det att föra förfaranden som mycket roligt och kommer att föra samma förmån som besöker traditionell bastu.

Ceder finsk bastu med elektriskt värmeelement 3-spot vinkel

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 190 kg
 • Längd: 160 cm
 • Bredd: 115 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 3,5 kW 220 V (sech.prov 6 mm) / 380 (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Förmodligen alla vet hur användbar par förfarande. Men observera att för att uppnå maximalt resultat måste dessa förfaranden vara korrekta. Och för att uppnå detta är inte så lätt, eftersom det finns en privat rum, inte alls. Denna motsägelse kommer att hjälpa finsk bastu med elektrisk värmare Harvia Vega BC-35, som kan installeras på en dag. Denna bastu stuga är gjord av hållbara och som har läkande egenskaper av cederträ drevesiny.Dlya hus på landet, spa salong eller skönhetssalong passar bäst trippel model.Vozmozhnost hörn installation hjälper till att ytterligare spara utrymme.

Ceder finsk bastu med elektriskt värmeelement 4-bedded rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 230 kg
 • Längd: 170 cm
 • Bredd: 130 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 4,5 kW 380 V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Finsk bastu kan installeras inomhus. Och om rummets storlek tillåter detta, då detta kan vara en bastu och rymlig nog, till exempel, en fyrsitsig. En bastu stuga är gjord av trä av den sibiriska ceder. Måtten på denna bastu 170h130h200 centimeter. Som ni ser, området för sin installation kräver mycket lite. Nödvändig mikroklimat skapar elekticheskaya spis Harvia. Kaminer Harvia Trendi kip 45 med integrerad styrning, är kända för pålitlig och effektiv drift. Fyra bastu kan gå för skönhet och för ett hus på landet.

Ceder finsk bastu med elektriskt värmeelement 4-sits hörnet

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 230 kg
 • Längd: 150 cm
 • Bredd: 150 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 4,5 kW 380 V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Bastu kan inte bara bygga, men också lätt att installera i någon lämplig storlek för rummet. Och den här versionen har många fördelar, den lätthet och snabbhet installation till användbarhet. Finsk bastu - den här stugan cederträ, utrustad med en elektrisk värmare. Baspaketet och inkluderar en fläkt, och butiker och trapik. Dessutom kan du installera ljudsystem och utrustning för färgterapi. Förfaranden i en ceder finsk bastu och trevlig och hjälpsam. Fyra hörn bastu - perfekt för spa och wellness center.

Ceder finsk bastu med elektrisk varmare 5-bedded rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 250 kg
 • Längd: 280 cm
 • Bredd: 150 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 6 kW, 380V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Finsk bastu - den här stugan cederträ, och kan utrustas med en tillförlitlig elekticheskoy värmare, och all nödvändig för att ta emot de båda förfaranden. Denna modell av den finska bastun är perfekt för sport och fritidsanläggningar och resorts. Det är dock lämpligt inte bara för företag men också för hemmabruk. Baspaketet och ingår trapik och fläkten, och butiker. För en avgift kan du beställa installation av audiosystem och utrustning för färgterapi. Även hytten kan behandlas bets, olja impregnerat inuti eller utanpå täcklack.

Cedar finsk bastu med elektrisk värmare 5-sits hörnet

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 250 kg
 • Längd: 180 cm
 • Bredd: 180 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 6 kW, 380V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Visste du att den finska bastun är inte nödvändigtvis att bygga? Du kan helt enkelt installera inomhus ceder basturum och njuta av dubbla förfaranden. Cedar bastu kan vara en liten, avsedd för en person, och en rymlig, femsitsig. Finska fem sits hörnet är optimal för vårdcentraler och vilohem. Den grundläggande paketet ingår och platser, och trapik på golvet, och en fläkt. Du kan beställa och dekoration av den finska bastun. Bastun är utrustad med en elektrisk spis-värmare, som ger den nödvändiga mikroklimat. Så ceder bastu - det är mycket lönsamt och bekvämt.

Ceder finsk bastu med elektriskt värmeelement 6-bädds rak

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 270 kg
 • Längd: 180 cm
 • Bredd: 170 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 6 kW, 380V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

När du inte kan bygga en klassisk bad eller dess konstruktion verkar alltför komplicerat och tidskrävande, räddnings ceder bastu med elektrisk värmare. Denna bastu kan vara ganska stora, till exempel, kan vi erbjuda dig en sex-sits. Denna bastu modell är optimal för gym och resorts. I paketet ingår sätet, och en fläkt, och trapik på golvet. Separat kan du beställa installation av anordningar för färgterapi och ljudsystem. Du kan beställa och dekoration av den finska bastun. Cedar bastu gör parade behandlingar är tillgängliga när som helst.

Ceder finsk bastu med en 6-sits hörnet elektrisk värmare

 • Material: Siberian tall
 • Mäss: 270 kg
 • Längd: 180 cm
 • Bredd: 210 cm
 • Höjd: 200 cm
 • Effekt: 6 kW, 380V (sech tråd 2,5 mm.)
 • Obs: Utseendet på komponenter kan vara annorlunda än vad som visas i bilderna, som inte försämrar prestanda, funktion och utseende.
 • Garanti: 1 år, 2 veckor för återbetalning

Finsk bastu, avsedd för samtidig närvaro av sex personer kan installeras i alla rum av medelstorlek på en dag. Och detta är inte fiktion. Köp en bastu kan du i vår butik. Bastu gjord av cederträ och är utrustad med elektriskt värmeelement. Värme, ånga, flyktiga healing - allt detta! Sex-sitsig hörnet bastu är perfekt för idrottsanläggningar och vilohem. I paketet ingår och trapik på golvet, och butiker, och en fläkt. Separat kan du beställa installation av utrustning för färgterapi och ljudsystem. Du kan beställa och dekoration av bastun, både ute och inne.

Produktion och försäljning av cederträ för huset, bad och bastu; hälsoprodukter, skönhet och ungdom i Altai bergen och Sibirien.

© 2009 - 2018 Ltd "Vår Cedar". All rights reserved. Läs mer om upphovsrättslagar.

117.587, Moskva, Warszawa motorvägen, d.125, building 3

Moscow: 7 (499) 322-07-81; 7 (499) 704-25-10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

54 + = 55