Homes foto

News Portal

Få uppdateringar på e-post:

kategorier

 • Hannah inspelning Minsk månad bilägaren sov i bilen för att fånga vandal ... (3 bilder + video)
 • Hannah inspelning vandrarhem som är bekvämt och praktiskt ...
 • Hannah inspelning Crazy attraktion som helt enkelt lämna dig utan byxor eller om du kommer att bryta benen ... (3 filmer)

partners platser

Mest lyxiga och dyra bostäder på hjul ... (22 bilder)

Hur mycket tror du kan vara den mest lyxiga hem på hjul? För vissa komfort människor är villiga att punga ut miljontals dollar? Låt oss se vad erbjuder husbilstillverkare att möta efterfrågan på de mest krävande kunderna:

Entegra Coach, modell 2015 Corner 45DLQ för 464,000 dollar.

Entegra Coach, typ av förarsätet.

Entegra Coach, leta.

Land Coach Magna 630 per 495 000 dollar.

Land Coach Magna 630 inside view.

Land Coach Magna 630, vilken typ av förarsätet.

Unicat Amerigo International för 500 000 dollar.

Unicat, utseende.

Monaco Dynasty, modell 2015 för 587,000 dollar.

Monaco Dynasty, utseende.

Newmar Kung Aire, modell 2015 för 738,645 dollar.

Kung Aire, utseende.

Prevost H3-45, modell 2015 för en miljon dollar.

Prevost H3-45, slags levande.

Prevost H3-45, utseende.

Foretravel IH-45, modell 2015 för 1,3 miljoner dollar.

Foretravel IH-45 utseende.

Prevost H3-45 VIP, modell 2015 för 1,6 miljoner dollar.

Prevost H3-45 VIP, utseende.

Feather Vantare Platinum Plus 2,5 miljoner dollar.

Marchi Mobile EleMMent Palazzo, modell 2015 för tre miljoner dollar.

Marchi Mobile EleMMent Palazzo, slags levande.

Marchi Mobile EleMMent Palazzo, utseende.

4 Responses to "De mest lyxiga och dyra bostäder på hjul ... (22 bilder)"

Åh, hur cool och intressant - Tack 🙂

inte gått foto Marchi Mobile EleMMent Palazzo, vindruta rengöringssystem dödar helt enkelt)

Fantastiskt. Detta skulle tro ...

Likaså baserna, de sista foton på alla olika alla ...

Husbil med sina egna händer

Ursprungliga utformningen av bostäder kan rörelse, som utvecklats i början av förra seklet. På grund av dess funktionalitet, är tanken att utrusta ett hus på hjul migrerat till inhemska utrymmen.

Om du följer etablerade standarder, bör en husbil på hjul ger båtplatser åtta och har ett kompakt kök. Resten av varelse bekvämligheter som tillhandahålls i den traditionella bostäder, varierar beroende på den valda modellen. De flesta konstruktioner inkluderar:

Anhängare av bekväma levnadsförhållanden erbjuder en lyxig modell av bostäder på hjul, utrustad med:

 • grill och mikrovågsugn;
 • badrum, gjord på grundval av torr garderoben;
 • handfat och dusch.

Om tillräcklig area design, är änddelen försedd med ett separat rum med en U-formad möbler.

Progenitorceller av icke-traditionella mobila bostäder anses skåpbilar, vars konstruktion underordnas behoven hos herdar, produktion av husbilar inleddes 1938.

Innan vi går vidare till genomförandet av planen för att göra en husbil med sina egna händer, bör undersöka sin examen och välja den optimala design, som är:

 • van;
 • släpvagn;
 • hem, tillsammans med förarhytten.

Varaktigheten eller frekvensen av operation spelar också en roll. Vad är målet att bli ägare till husbil:

 • möjligheten att resa utan att tillgripa tjänster av hotell;
 • har den ursprungliga bostäder för permanent eller varaktigt bosatt.

Lång vistelse i en husbil därmed behovet av att oroa sig för ökad komfort, som inte krävs för korttidsvistelser.

Klassificering av husbilar, baserat på graden av integration, omfattar följande kategorier:

 • Värdet av en klass tilldelas en helt integrerad struktur. Utseendet på husbil liknar en traditionell buss, de kännetecknas av hög komfort och representerar eliten kategori av bostäder på hjul. Nödvändiga egenskaper hos en husbil som tillhör kategori A: en stor vindruta, den stationära förarsätet, förekomsten av glid partitioner, så kompetent att dela det inre av husbil RV. Säkerställa att det finns en självständig tillåter generatorn, gasflaskor och kompakt tank med tillräckligt mycket vatten.
 • Kategori B har en väsentligt förenklad struktur. Ett utmärkande drag av de mest grundläggande modeller av bostäder på hjul är en stationär bädd installerad i svansen av fordonet. Oftast till driften av husbilar mellankategori i Amerika gripa unga par.
 • C-klass är små stora hem för ägare av bostadsområdet under korta resor. Ofta kommer de omvandlar från SUV, kan en dubbelsäng förar- och passagerarsäten bero på omvandlingen i dem.

Det finns kombinerade husbilar, som är svåra att kategorisera, bland dem:

 • Hybrid trailers, utrustade med utdragbar utanför tälten. De tillåter dig att organisera kortsiktiga vila i hyrda lokaler.
 • Små släpvagnar som dras droppform ger möjlighet att flytta en mini husbil av motorcyklar.
 • Släpvagnen, vars dimensioner är större än standardhuset på hjul, som kallas fivsvil släpvagn. Dess transportfordon utförs med den obligatoriska närvaron av en speciell kopplingsmekanism.

Uppgiften att göra en hemmagjord husbil föregås av noggranna förberedelser. Du kommer att behöva en stor arsenal av verktyg och utrustning, tillhandahållande av energi och tid.

I det inledande skedet antalet passagerare som husbil strukturen utformas. Baserat på detta nummer, utvalda transport och interiör. Skapa en detaljerad plan kan vara på papper. Förenkla genomförandet av projektet hemma på hjul kommer att hjälpa specialiserade datorprogram.

Gå sedan direkt till fordonet, som vanligtvis används för mobil bostäder baksidan av en lastbil, åtminstone, omvandlingen av bussen. Alltså:

 • Body bort från alla främmande föremål, Richt bucklor, trimmas lös färg.
 • Byggandet av bostäder på hjulen kan inte tänkas utan fönster, så i den inledande frånvaron därav, i fall förberett öppningar för ljus och ventilation.
 • Om mobil designen planeras för långsiktig bostäder kan inte göra utan ventiler och ventiler.
 • Kala fläckar av metallkonstruktioner behandlas med primer, kommer det att förhindra för tidig korrosion huset på hjul som ett resultat av de aggressiva åtgärder av den omgivande atmosfären.
 • Värmeisolering av huset på hjul - en viktig punkt av byggnadsarbete. Med denna funktion perfekt klara mineralull, faner eller penofol. Förutom den isolering, de förhindrar bildandet av kondens i husbilar.

När du köper metall fästen pobespokoytes att de är tillverkade av material som liknar karossen. Detta kommer att skapa ytterligare ett hinder för korrosionsprocesser.

Skapa en mysig atmosfär i bostadsbyggandet på hjul är utformad interiör. Förutom fuktbeständig plywood, matta som används för dessa ändamål.

Sidovägg husbil beredd förtjockad panel, utrustad med remmar att möbeln. Specialister med erfarenhet av utrustning bostadsstrukturer på hjul, är det rekommenderat att installationsarbetet med sidoytorna griper inriktnings taket.

Efter avslutad väggarna gå till installation av möbler i huset.

Efter att ha avslutat arrangemanget av bostäder plats för vila, kan du växla till utformningen av teknisk utrustning RV hem. Behov av installation vatten under diskbänken små pumpar, kompletterat burkar med vatten. Om så önskas, arrangera ett hus på hjul med ökad komfort för att duscha kräver stor kapacitet.

Värme utformning mobila bostäder och skapa förutsättningar för matlagning hjälper propangas. Kapacitet med den fixeras vid botten av fordonet, är det utrustat med en ytterligare ventilationsöppning. Detta kommer att skydda husbil från ett olycksfall i läckan, som propan vikten överstiger vikten av luften. Det bästa alternativet för leverans av bostäder med hjul anses vara ett kraftfullt batteri, vilket kommer att kräva en extern utrustat utsignal under uppladdning.

Beslutar att bli ägare av vagnen, kan du köpa en släpvagn trailer, som kommer att kosta ungefär en halv miljon rubel. Med en önskan att resa utan övernattning på hotell och vägarna som har kompetens installationsarbetet på trädet, är det möjligt att åter utrusta en vanlig bil släpvagn, vilket ger en bekväm husbil. För att göra detta behöver du:

 • släpvagn med stabilt chassi;
 • trä väggpaneler, skenor och barer;
 • Metallprofiler för anordnande ett tak;
 • plywoodskivor;
 • tillbehör för dekoration;
 • verktyg för bearbetning av trä och metall.

En sådan trailer på hjul är olika lyxiga omgivningar, men säng kompakt våningssäng för en natts sömn där för skydd. Bygg satt i ryggen, är det optimalt att bygga hela bredden av släpvagnen genom att ansluta sidoväggar. Detta kommer att öka styvheten i byggandet av bostäder på hjul. Dörren är tillverkad av två halvor, lämpligen Oriel fönster och gör lite senare.

Hela processen för skapandet av det mobila höljet trailern innefattar följande steg:

 • Den gamla designen demonteras för rengöring av chassi och täcka sina rostskyddsfärg. Ramen är tillverkad av furubräder på rätt plats förberedda rekvisita.
 • För ramar krävs rack 2x2 cm, ytterligare stärka den framtida husbilar ger ek rack avsnitt 3x3 cm, fast på sidorna. Top rack ram design insvept horisontellt.
 • Monteringsbostadssidoväggar framtida RV foder tillverkat av 6 mm, den främre och den bakre väggen är rekommenderat att använda en materialtjocklek på 19 mm.

Det återstående trämaterial används för konstruktion av hyllor och flyttbara stegar. Om släpet släpet är byggt i enlighet med de angivna måtten är dess transport utförs på vanligt sätt. När det gäller stora bygg- bostäder på hjul, behöver särskilt stöd. Bekanta sig med ännu en annan utföringsform, omvandlingen av vagnen kan vara som följer:

Str. Mest Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

Mobile Bilder inom och utanför

Hej alla! Temat för dagens artikel - ett hus på hjul foto insidan och utsidan, samt en detaljerad beskrivning av livet i det här huset, jag försöker vara ärlig och detaljerad i denna översyn. talar också om kostnaderna för att bo i ett hus på hjul, och du kommer att förstå varför i dessa hem redan har levt hela Europa, och naturligtvis har jag. Och så det gick.

Mobile Bilder inom och utanför

Tanken på att leva i ett hus på hjul, det var verkligen inte omedelbart inledningsvis jag, liksom alla normala människor levde med sina föräldrar, eller rättare sagt min mamma, ja, vid ett tillfälle att leva tillsammans med sina föräldrar började ta form, så att det finns en galen önskan att lämna "fars House" och leva åtskilda.

Detta är alla och var och en på sitt eget sätt, och målet är alltid detsamma, ett självständigt liv och självförsörjning, ja, det är inte säker på om folk inte tvättas beroende och inte "amöba". I allmänhet, jag var varken det ena eller det andra, och bröt "kommer." Och det var inte så söt som det var i mina drömmar.

Först var jag tvungen att hyra ett rum från en vän för en rent symbolisk pengar. För övrigt helt glömde att nämna att vid den tidpunkt då jag tog examen från college och fick bara ett jobb, så förståe extra pengar jag bara inte har, och inte heller att den hyresbostäder, och även på en normal kost.

Favoriträtt för mig var att koka en korv, skär den i skivor, blanda med nudlar Doshirak häll majonnäs, tillsätt varmt vatten och voila, är redo en billig och rejäl soppa. Så om och var tvungen att avbrytas.

Allteftersom tiden gick, varje öre jag hade redan börjat att avsätta och alla killar jag började drömma om att köpa en bil. I allmänhet, började jag igen för att spara på allt, och skjuta upp sin första bil. Under en lång tid kommer jag inte skriva om det, låt oss gå rakt på sak, hoppa över treåriga besparingar.

Ständigt skotta i mitt huvud en miljon varianter av bilar, insåg jag att ge bra inte stromnuyu bil jag kan inte, eftersom det vid den tiden mina utgifter har ökat, och jag har redan hyrt en separat sovrum för 20 000 rubel per månad, plus mat, plus spree, plus kläder, plus en vän och så vidare.

Efter resultaten av alla de pengar av mig i en månad och en underbar överraskning för mig ett sätt att upphöra en vecka innan lön. Jag återigen var tvungen att dra åt svångremmen och hela förneka sig själv och därmed skjuta upp sina pengar för en bättre framtid, som inte vill gå vidare. Enligt resultaten av flera års specifik plöjning och fullständig förkastande av "det vackra" Jag räddade mitt första miljon rubel och var glad övermåttan, men bilen jag inte köpa, men drömmen har förändrats.

Nu skulle jag inte bara bilen, men också en lägenhet, för att ge varje månad till 20 000 för hyran jag verkligen kvävdes padda. Tankar började dyka upp på inteckning, men när jag tittade i beräkningen av betalningen av banken ges till mig och jag såg mängden 70 tusen månatliga betalningar och överbetalningar på 100% sedan kände jag dåligt.

I allmänhet, inteckning - detta är en fullständig plåt, och utan det gjorde lägenheten inte köpa. Och sedan jag kom med den briljanta idén att köpa en husbil och den här maskinen, och hemma i ett. Det är döda två flugor i en smäll.

Jag valde hus på hjul omkring två månader bland beushnyh alternativ till ett pris på upp till en miljon rubel, och fann det förefaller mig perfekt. Efter att ha köpt ett hus på hjul, slutade att betala hyra 20.000 per månad, och samtidigt genomfört två drömmar samtidigt, köpa en bil och hem i ett.

Summer att leva i ett sådant hus var ett nöje:

Jag parkerade bredvid lite arbete och tid för upp för att nå det, eftersom många av mina kolleger (en och en halv timme innan operationen och efter en halvtimme) Jag har tillbringat. Inte heller en svag ekonomi vägen!

Mobile Home jag helt självständigt. Upphettning alstras av gas (gascylindern installerad maskin), eller om strömmen för att ansluta till 220 volt. Det finns luftkonditionering, toaletter, dusch, spisfläkt, integrerad kyl och mikrovågsugn, kök, TV, dubbelsäng. I allmänhet idealiska förhållanden.

Kostnaden för att upprätthålla ett hem på hjul

En bit på kostnaden. gascylinder varar i ungefär två veckor om du är ansluten till 220 volt. Om allt fungerar på gasen och sedan på sommaren flaska räcker i 10 dagar, och på vintern med två. Vatten i kastare i två - tre dagar på en kostnadseffektiv användning. Elkraft från batteriet eller från vägguttaget. När det kalla vädret gasförbrukningen ökade under två och jag fick idén att ansluta till el. Jag ordnade med ägaren till parkeringen på att ansluta till sin monter för token pengar över disk och samtidigt fick en bevakad plats nära stängslet, och allt för 1000 rubel per månad.

Så hur gjorde jag slutade el spenderas på gas. Månadsunderhållskostnader för ett tusen rubel, det är bara kvällsmat! Plus, jag slutade oroa om det faktum att mitt hus på hjul bli stulen medan jag är på jobbet. Och allt för tusen rubel, och inte 20000 som tidigare. Gas gick precis matlagning på spisen. Måste bara en gång vart fjärde - fem dagar för att ändra för att tömma behållaren torrtoalett. Alla kostnader i mängden detalj på basis av en månad uppgick till cirka 2500 rubel, vilket är bättre än 20 000 per månad. Tekniska vatten tar naturligtvis gratis, med fördelen av ett antal parkering finns en biltvätt. Som ett resultat, började jag att spara mer pengar, och hör och häpna, började ackumuleras.

Mobile Home är frihet i aktion!

Eftersom detta är inte bara ett hus, men också bilen, började jag att resa på helgerna, gå runt den vackra regionala staden och intressanta förortslägen. Mobile Home tillät mig att stanna på en plats jag gillade det, men det skulle vara upp till vägen. Jag började att resa med vänner. I min bil finns tre sängar, men om du vill dubbelsäng tyst placerade tre personer plus en på sidan av sängen och vikning av fyra.

Mobile Home gav mig frihet och oberoende av sådana saker som inteckning, hyra, den ständiga bristen på medel, en värdelös slöseri med tid när dagligen till och från arbetsresor. Jag började uppleva en njutning från det faktum att i varje resa, där jag går, jag har alltid en "fri tre-stjärniga hotell" med alla bekvämligheter.

En dag gick vi på en resa till Ladoga stor grupp av 15 personer i 7 dagar, och de som var tvungen att leva i tält är mycket avundsjuk på mig))))) Tre-stjärnigt hotell med alla bekvämligheter på hjul i en tallskog det är något. Varma, mysiga, inga myggor och skalbaggar, inte köra i "buskarna att befria sig själv," det är värt det. Två av mina vänner också lyser upp tanken på husbilar och våra övergripande planer för sommaren, en resa till Sochi till havs på två hus på hjul.

Så herrar, om du vill bli oberoende av problemen med "storstäder" där folk kommer för stora pengar, och många inte får den skjuts upp, eftersom alla pengar går att äta boning, här är ett bra alternativ besparingar - ett hus på hjul foto inne och av vilka jag har fäst:

Jo, i slutet av videon om hur du använder huset på hjul vintern:

Förhoppningsvis artikeln "husbil foton inifrån och ut" du vill!

2 kommentarer på Mobile Bilder inom och utanför

modell hem - vad händer då?

Kommer du att ge bilverkstäder och du förlorar ditt hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 1 =