Hus med en swimming pool foto

Vackert hus i mina drömmar pool - 33 bilder

I modern tid, kan de flesta människor har råd att köpa eller byggandet av poolen. Home poolen kommer att ge dig en energikick och en hel del trevliga känslor. Också äger ett hem pool är en utmärkt hälsa svit för alla familjemedlemmar.

Det finns olika typer av simbassänger hittills:

- kapital pooler att byggas.

Om kapital pooler vi diskuterar i denna artikel. Kapital pooler kan byggas från utsidan och insidan. Reglerna för konstruktion är i huvudsak densamma, men det finns små skillnader.

Innan du bygga en pool, är det värt att välja ett sådant djup som kommer att vara lämpliga för alla familjemedlemmar. Den mest optimala djup - upp till 1,2 meter. Om du älskar att dyka från en sida, bör vara på plats för att öka djupet i poolen hoppa upp till 2,5 m. Vertikalt djup av poolen bör vara släta.

Storleken och formen av poolen beror på din finansiella kapacitet och din fantasi.

Om du vill bygga en pool på gatan, ska du välja den mest skyddad plats, eftersom bladverket, gräs och damm kommer att skapa mer problem för dig.

Inte omedelbart tror att täcka som skyddar din pool från damm och regn, och gör att du kan förlänga badsäsongen. Det är också nödvändigt att stänga vattenytan av det värmeisolerande beläggningen. Detta gäller inte bara utomhuspooler, men också internt. Denna beläggning tillåter längre kvarhålla värmen i vattnet och minska dess förångning, förutom beläggning fungerar som ett utmärkt skydd mot yttre kontaminering. Du kan också köpa täckning mekaniserad. Det kommer att vara tillräckligt för att trycka på knappen och Louvren beläggning som visas längst ner i bassängen, kommer att täcka din pool.

En viktig fråga för dem som har en pool i huset, är det vattenrening.

Under byggandet av poolen måste köpa avloppsvatten utrustning, eftersom det snabbt blir smutsig.

Förutom vatten rening särskild utrustning, är det nödvändigt att tillsätta vatten i speciella medel som reglerar färgen och grumligheten hos vatten, desinficera det skyddar mot uppkomsten av alger och kontrollerad surhet. De vanligaste sätt - det betyder på grund av brom, klor och aktivt syre.

Idag används ofta denna typ av rengöring som vattenozone. För Hårddiskar denna behandlingsmetod är acceptabelt under full automatisering av komplexa ozone, eftersom det kräver stor skicklighet.

Men det är inte alla metoder för rengöring av poolen. Rengör regelbundet botten av den ackumulerade smuts. För sådana ändamål finns det olika instrument - handen borstar, specialdammsugare och robot maskiner.

Varmvatten, ventilation och dränering poolen

Pool kräver mycket energi - under den initiala uppvärmningen av vattnet till önskad temperatur, stora mängder värme är nödvändiga. Eftersom värme är ständigt ut genom väggarna och botten av poolen, och med vattenytan, måste den regelbundet uppvärmas. För att värma vatten med hjälp av särskilda elektriska värmare.

För foder botten och väggar pooler ofta gäller filmbeläggningar, som kallas liners. Denna film kommer att hjälpa att bli av med de problem som är förknippade med poolen tätskikt. Jämfört med klinkergolv, är en sådan film inte rädd för säsongsmässiga förändringar temperaturen i vinterperioderna. Denna design är perfekt för utomhuspooler.

Tile används i stor utsträckning för simhallar. Det kan vara annorlunda - glas kakel, porslin kakel och klinker. Med sådana material, kommer din pool har en vacker och ovanligt utseende. Det är viktigt att komma ihåg att du måste köpa en speciell plattor för dekoration pooler. Glöm inte att tända under vatten. Tack vare honom, om poolen kommer till liv och att vara i det, får du en hel del positiva känslor!

Vackert hus med pool foto

Vackra hus i en lyxig pool på gården

Rastplats på land webbplats: pooler foton i ett privat hem, och idén om registrering

Och glöm inte att poolen ska se vacker under dagen och natten, vem vet när du kanske vill ta ett dopp nästa gång Vad bör poolen, för att dekorera ett hus på landet?

Presentera er uppmärksamma på bilder av vackra pooler

Uteplatsen i huset: fotosamling

Bilder - Mosaic Pool

Rastplats på land webbplats: pooler foton i ett privat hem, och idén om registrering

Vackert hus med pool kräver lämplig utformning av den sista

Bilder - Mosaic Pool

Hemligheter bearbetningsanläggningar och mest skålen, samt 30 foto levande exempel på interiörer

Vackert hus med pool kräver lämplig utformning av den sista

Hus med pool

Chansen att simma, utan att lämna sina egna hem, är svårt att överskatta. Men det var ett planerat, integrerad i den övergripande ensemble, inte senare installerat på plats, pool gör det riktigt bekvämt och roligt, och nästan när som helst på året. Och eftersom projekt av hus och stugor med pool alltid väcka uppmärksamhet. De är dock inte så enkelt som det kan verka. Inte bara för att bygga en "skål", är det nödvändigt att noggrant tänka igenom en hel del nyanser. Organisationen av systemet med pumpar, rening och uppvärmning av vatten, högkvalitativa tätskikt element, utvärdering av platsen och grundvattnet där man planerar att genomföra projektet i ett hus på landet med privat pool - detta är bara en ofullständig lista över vad arkitekten tar hänsyn. Så även i utvecklingen av dokumentation som behövs för att bedöma alla detaljer i projektet föreslagna stuga med inbyggd pool.

Men med hänvisning till bolagets "planer," du kan vara säker på kvaliteten på topp. Våra specialister har nästan 20 års erfarenhet av utveckling av teknisk dokumentation för konstruktion, därför lätt att orientera alla nyanser från kraven i GOST och verktyg för att ergonomi "skål" och eventuella tilläggstjänster (omklädningsrum, duschar, bastu). Dessutom vårt sortiment omfattar cirka 180 projekt stugor och hem: från timmer, tegel eller betong, med inomhuspool på taket, i en separat byggnad, med ett lock och utan, från 130 till 2000 kvadratmeter. De beskrivs i detalj har de nödvändiga ritningar och foton, projektdokument påpekade den påstådda tekniken tillsammans med de mest lämpliga takläggning tillverkare, ventilations- och värmesystem, fönster. Detta gör projekt med pool hus från "Plans" den mest genomtänkta: deras konstruktion kommer att ske snabbt och enkelt, och simning hemma är ett nöje!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

67 − = 65