väv hus

sitemap

Internet shop gobelänger "Tapestry-market" välkomnar dig, vi är glada att kunna erbjuda dig väv och väv paneler. Du kan köpa skivor, målning eller väv kuddöverdrag ryska och utländska tillverkare. Göra huset bra och ljus, levandegöra en nyans av nyhet och fräschör hjälpa en underbar väv.

Om du behöver för att dekorera din inredning, gör det mer levande detalj, för att understryka den allmänna stilistiska idé, då har du kommit till naznacheniyu.V vår butik kan du köpa, köpa väv, färgstarka målningar, paneler, örngott från tidigare gobelena.Esli produkter väv anses en lyx, men nu - det är prisvärda och populärt inslag för att skapa en mängd olika interiörer.

Högkvalitativ väv kännetecknas av hög styrka, hållbarhet, inte brinner, hans trevliga prikosnutsya.Shikarny gobeläng boshih storlekar kan bli inte bara ett bra komplement och slutförandet av situationen för ditt hem, men också grundläggande, ljusa detaljer som kommer att ställa en viss idé pomescheniy.Pokryvala design, målningar väv pryder väggarna i ditt hem ansiktslös och uppdatera dem.

Pittoreska väv - det är på något sätt, ett konstverk som fångar ögat, talar om smaken av husägaren. Vi erbjuder endast kvalitet väv av inhemska och utländska tillverkare. Våra målningar och paneler kommer att överraska dig med en mängd olika färger och teman. Du kommer att kunna välja dekoration för alla rum: vardagsrum, sovrum, kontor, barnrum, en matsal. Vi presenterar målningar i olika storlekar, så att du har möjlighet att perfekt passa in dem i den befintliga inredningen. Ett stort antal målningar med landskap, stilleben, scener av jakt kan du välja en lämplig bild och väv för ditt problem.

Observera att Premium väv, som kan vara en värdig tillägg till de mest raffinerade och aristokratiska interiör. Kännare av konst kommer att kunna välja produkter i vårt sortiment med reproduktioner av målningar av kända konstnärer. Hos oss är du säker på att hitta en dekoration för din inredning. Vi hoppas att köpet kommer att ge dig glädje och kommer att ge skönhet och bekvämligheten av ditt hem

Leverans per post Ryssland eller att köpa en väv, behöver du inte ha någonstans att gå. helt enkelt välja önskat alternativ på vår hemsida "Tapestry-market" och klicka på "Köp". Vi levererar din beställning via mail. Betala för ditt köp, kan du med hjälp av förskottsbetalning eller postförskott.

Dessa vävda målningar av ryska produktionen avsedd att lägga komfort och värme till varje familj. Efter att ha besökt minst en gång i butiken Tapestry Tapestry marknaden, omedvetet faller under sin charm och fascinerande charm.

Köp en väv i nätbutiken är mycket enkel. Valda objekt som du samlas i korgen genom att trycka på "köp" -knappen. Så trevligt att köpa en väv av en älskad blir ledsen falla från min mormor för att lära oförgängliga magnifika bukett som kommer att värma hennes hjärta i dåligt väder. Sluts-Niece ger underhållande eller lockande vävda bär fruktkorg. Även prim dam tacksamt emot Tapestry bild av en majestätisk kloster eller en reproduktion av den berömda målningen.

Tapestry köpa i Moskva, St Petersburg, Nizhny Novgorod, kan du enkelt och snabbt leverera det till transportföretaget eller att betala för varor i receptionen, postförskott. Vi välkomnar alla våra kunder och vi hoppas att du njuta av vår webbshop gobelänger och du kommer tillbaka till oss för vad man ska köpa Tapestry målning eller väv artiklar själv eller som en gåva

Med vänliga hälsningar Store Administration

Rabatter och erbjudanden

Läs mer

recensioner

Leta efter ikoner super pris och har tid att köpa en väv med en rabatt på 30 procent

nya artiklar

Väv hänför sig till tekniken textilier och hela tiden ansågs vara en av de dyraste och lyxiga tyger. Under de senaste åren gobelänger.

I denna webbutik kan du alltid köpa belgiska väv av smak och pocket. Vill du förändra ditt rum.

Var kan jag köpa väv Mtok hur man tar hand? - väv kräver omsorg i artikeln får du veta vad tapeten MTOK hur man tar hand om honom, och att han var.

Artikeln är intressant att nämna de historiska fakta om väv av tillvaron som kan inspirera dig att köpa denna vackra och praktiska.

Webbutik erbjuder sina kunder ett stort urval av varor. Här är villiga att hjälpa till att hitta hur stora gobelänger som kan dekorera.

I moderna andra än den exempellösa originalitet designidéer väggdekorationer, är det inte bara mattor, bilder och tapeter, men.

För att skapa en väv fundament används ofta ull tråd: de är tekniskt avancerade och hållbara, lätt färgade. De är oftast i kombination med linne ,.

Den som sätter själ i att skapa en bekväm och mysig utformningen av sina hem, ta hänsyn till dekoration av rummets väggar. .

Gobelänger, som en form av konsthantverk verkade långt före vår tideräkning. Denna typ av vävning konst har sin unika.

Det är ganska gammal konst - gobelänger. De inte bara utgör en betydande del av museiföremål i konstmuseer, men också.

Extra uttrycksfullhet och komplexitet konst har vävt tyg, som kallas gobeläng bilder. I forna tider, gobelänger.

Min lägenhet alltid vill att förvandlas till en skönhet av en ö av fred och glädje. Sätta i huset varmt, lägga till en touch av spice och.

Förr eller senare, var och en på gatan finns det en önskan att dekorera ditt vardagsrum eller arbetsutrymme. Mest anpassningsbara till alla.

Hela vårt liv är som en stor konstgjorda material med sin egen unika historia. Och vi är i det - skådespelarna och kreatörer samtidigt. .

Ikoner är bortom tidens gång och lagarna i inredningsmodet. Om man tittar på bilder av Kristus, Jungfru Maria, helgonbilder, vädjar vi till riktigt.

Varje person, åtminstone ibland, uppstod frågan. Vad är den nuvarande chef, kollega, affärspartner? Gåva bör tala om.

Få människor kan göra i en modern interiör utan textil utsmyckning. Och särskilt uppskattat gobelänger - vävda verkliga bilden för hemmet.

Styles kommer och går, men klassisk design är levande i dag. Gobelänger - ett bra exempel på detta. Någon pryder väggarna.

Tapestry är en form av konsthantverk har kommit ner till vår tid från djupet av medeltiden. På den tiden, gobelänger dekorerade palats.

Det händer ofta att efter reparationen i ett rum, installation av möbler och andra hushållsvaror visar sig att den nya tapet eller måla väggarna en ny.

HOUSE TAPESTRY

Adress: 127.018, Moskva, resor 3rd Marina Grove, Building 40, Building 1, Building 1

Distrikt: nordöstra Administrative District

Metro: Savelovskaya, 1478 m.

Telefon: +7 (495) 741-99-36

Telefon: +7 (925) 575-72-02

Öppettider: Dagligen 09: 00-20: 00

Företag ID: 3373627

Aktivitet: Online butik erbjuder ett stort urval av Dom-Gobelenov.ru väv väggmålningar och handgjorda. I vårt showroom är alltid tillgänglig mer än 100 gobelänger från Belgien, Frankrike, USA och Ryssland. Vi arbetar hela Ryssland!

Gobelänger - tillverkning, försäljning:

Alla företag på:

Kundrecensioner HOUSE TAPESTRY företag

Recensioner på denna bolaget. Du kan lägga till första översyn, pre-inloggning. Din recension kommer att godkännas av moderatorn, varefter visas på webbplatsen. Status måtta är alltid möjligt att lära sig i en privat kontor.

väv hus

Shop Plats: Moskva, Moskva, "Dag", ul. 11 Park, d. 9/35 (ingång i en galleria under sken av "nålar", vårt varuhus i högerkanten på bottenvåningen)

Ring oss, som skulle säkerställa tillgången av varor. I avsaknad av varor i butiken kan du alltid beställa utan förskottsbetalning. (Action) När du köper varor transporten i butiken värd mer än 2000 rubel 10% rabatt

kategori

Tapestry nyårs kalendrar och gåvor

Vår webbutik säljer stora gobelänger, som tillverkas i Belgien (Gobelen), Frankrike (gobeläng), Ryssland och andra länder fabriker. Du kan köpa en väv paneler i olika storlekar och teman. Vi har i beredskap ett brett utbud av målningar från väv, som är en integrerad del av inredningen (alla bilder på våra gobelänger visas på webbplatsen). Även här kan du köpa en väv handväskor, sängöverkast, örngott och kuddar

både i detaljhandeln och grossistledet.

Sedan urminnes tider har försökt att dekorera sina hem konstverk. I det medeltida Europa, en del av slottet dekorationer var väv paneler, så kallade spaljé, dessa gobelänger hängdes på väggen och behåller värmen i huset.

Fabriker engagerade i väv vävning är i Belgien, Frankrike, Tyskland, USA (US), i ryska företag - Tapestry Club Street Arras, dekorativt, Ivanovo Gobelins gobelänger Pavlovskijregementets Posad.

Vår butik kommer att försöka tillgodose dina önskemål om förvärv av högkvalitativa gobelänger bästa fabriker. Köp väv vi skulle vilja i nätbutiken, och butiken väv i Moskva på den adress som anges i kontakterna. Nu är frågan om att köpa gobelänger, lösas för dig. Kanske köpa en väv i nätbutiken är lättare än att hitta önskad produkt, förbi varje butik i Moskva.

Vi kan erbjuda dig grossist gobelänger. Köp gobelänger till grossistpriser möjliga fylla i en ansökan.

Du kan beställa Tapestry paneler i form av väv, Tapestry bild Tapestry kuddöverdrag, dekorativa kuddar väv, Tapestry överkast. Speciellt överraska dig med elegant väv påsar bästa fabriker i världen.

Vad är en väv? Tapestry är ensidig, utan matta scenen på väggen. De viktigaste material som används i vävning medeltida gobelänger var ull, silke, bomull med guld- och silvertrådar. Tapestry som sådan dök upp i Frankrike på 17-talet som en kunglig tillverkning av gobelänger. I modern Ryssland, ryska gobelänger vävs främst i fabriker i Ivanovo, pavlovskij posad och Moskva (MTOK).

Mall Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 1 = 3