Dihondra photo

Dihondra - hur man odlar en känslig silver vattenfall (med foton)

Dihondra - underbara perenna och vintergröna växt som tillhör familjen convolvulaceae. Den växer framgångsrikt i Australien, Nordamerika och Ostasien. Tropiska och subtropiska klimat, med sumpig terräng passade henne perfekt. Dihondra har blivit ganska populärt med många trädgårdsmästare. Hennes dekorativa krypande grenar med tät vegetation i stor utsträckning används för dekoration av många grupper av trä, balkonger, lusthus. Särskilt mycket populär sort dihondra "Silver Falls" (avbildad). Bladen har en cirkulär form reniform liten storlek - cirka 2,5 cm, och stjälkar - 3 cm längd. Små florets till 3 mm i diameter kan vara lila, vit och ljust grönt. Titta bara på bilderna av dekorativa skönhet. Krypande stammar kan nå 1,5 m lång, för vilka dihondru mycket framgångsrikt används som ampelnoe och marktäckande.

Idag finns det cirka 10 sorter av krypande vinstockar. De vanligaste arterna som odlas i hemmet är:

 • Dihondra silver, som är känd för sin ovanliga silver blad och stjälkar ganska lång. Odling av denna sort rekommenderas i containrar. Det är torktåliga och photophilous anläggningen har en mer namn - dihondra "Silver Falls". För hans ovanliga dekoration, enkel odling, samt motståndskraft mot olika skadedjur och sjukdomar denna typ av medalj tilldelades.
 • Dihondra "Emerald Falls". Bladen har en rik grön färg. Denna skugga älskande vinstockar växer bra på pritenonnyh områden. Det används lätt som en groundmaterial.

Ta en titt på bilder av dessa två fantastiska sorter. Växande dihondry "Silver Falls" genomförs på flera sätt: genom frön, sticklingar och skiktning. De två sista metoden ska användas under perioden beskärning, som genomförs för att ge en dekorativ buske art.

Cut stjälkar planteras i jord och härbärgerar en non-woven täckmaterial. Processen att växa skiktning är ganska enkel. Är det nödvändigt att fördjupa i 2-3 cm av stammen i marken och väl pressade på alla sidor, häll sedan motorn i tillväxten. de första rötter och unga skott, som är exakt upprepa föräldraegenskaper och skyltar kommer snart att visas. För framgångsrik böka av upprörda på detta sätt de unga-spikar underhåll rumstemperatur och god vård krävs. Därför, att stickling täckta med en täckande fiberduk skapa ett litet växthus. Sticklingar är bäst att slå rot i ett väl upplyst rum på fönster.

frö plantering djup bör inte vara mer än en halv centimeter. Ympning sker i behållare eller krukor i en förkokt vätta substratet, som måste vara impregnerat med natrium humate eller tillväxt stimulerande. Planterade frön är täckta med polyeten. Om en vecka kommer det att finnas de första groddar. Detta kräver god belysning och rumstemperatur. Eftersom bildandet av det primära stadiet plantor växer tillräckligt långsam, då tiden bokmärken fröna måste gå framåt. Den maximala förväntade prydnadsväxter visar sig tidigast 3 månader efter plantering. Landning dihondry "Silver vattenfall" utföres på ett avstånd av ca 30-40 cm från varandra. Om däremot kommer anläggningen att växa i en kruka, så måste du använda en mer kompakt passform.

Vuxit från fröväxter använder lätt gräsmatta dekoration. Gräsmattor dekorerade dihondroy, är mycket motståndskraftiga mot skador och kännetecknas av hög frostbeständighet. Frön sås längs gräsmattan på fuktas och lös jord och alltid på solig plats. Sedan trampar ned något och vattnas. Även om inte gror fröna, är det nödvändigt att övervaka innehållet i markfukt. Ungefär en kvadratmeter av 10 g frön nödvändiga. Plantera frön görs bäst på våren eller hösten. För matning av kvävegödningsmedel är idealisk.

Med den kommande vintern odlas krukväxter rekommenderas att ta vinterträdgårdar eller kyla rummet. Växter planteras i en trädgård, gräva och med en knöl på jorden placeras i källaren, där de lagras tills våren och förblir i viloläge av skendöd. Under de första månaderna av våren väcker dihondra och ger de unga skotten från rötterna. De bör skiljas från moder busken och planterade i öppen mark redan som självständiga plantor.

dihondry fängelseförhållanden "Silver Falls" är ganska enkel och tillgänglig för alla, eftersom denna anläggning är krävande. Ta hand om det - ett nöje.

För en fullständig och aktiv tillväxt det är ganska väl lämpad att väta jorden sura strukturen. Om plantering kommer att ske i behållare, så är det absolut nödvändigt att säkerställa god dränering.

Det är mycket viktigt eftersom det lägligt vattning rotsystemet och ytan av anläggningen. Det viktigaste är inte att överdriva det, för att undvika stagnation av vatten, annars växten kan dö. Det handlar om en buske som odlas i hemförhållanden, som i naturen dihondra ganska framgångsrikt växer i sumpiga områden.

Efter varje matning rekommenderas att tvätta bladen för att undvika sina brännskador.

Dihondra silver vattenfall ganska motståndskraftig mot sjukdomar och skador av olika skadedjur. Men om det är planterad bredvid Petunia eller andra annueller, som har en rad sjukdomar, börjar sitt immunförsvar försvagas. Dihondre behöver regelbunden beskärning. Detta gör det möjligt att ge den bilda ett dekorativt och unikt utseende. Därför behöver vi en kompetent vård.

Lite mer om vilken typ av "Silver Falls", kan du lära av videon.

Mycket ofta är denna växt används för att bilda kompositioner i form av ett vattenfall. Detta görs bäst på upphöjda bäddar, behållare eller hängande krukor. Prydnadsbuske är mycket väl kombineras med andra växter i grupp planteringar. Practice landning av vinstockar på balkonger, verandor. Komplettera och kontrast dihondry är petunior och begonia växer direkt i busken. Rätt kombination av dessa anläggningar kommer att understryka kontrasten av färger lever sammansättning. Växande dihondry "Silver Falls" genomförs i väl upplysta platser, eftersom pritenonnye områden kan leda till förlust av färgmättnad tjock och dekorativa blad.

Men smaragd dihondru bättre planteras i partiell skugga under träden eller under takfoten av tak. Curly vinstockar kan också gå till utbredning längs trädgårdsgångar eller staket.

Med tanke på det faktum att anläggningen är utrustad med grunt rotsystem vegetation i dihondry det förekommer ganska snabbt. Bush, planterade i hängande rabatten kan nå en höjd av fem fot, men behållare av dess längd kan vara så lite som 1 meter. Att ge en korrekt och noggrann vård av denna växt som dihondra Silver vattenfall, kan du njuta av dess skönhet och utsökt dekorativ effekt på trädgårdslandet.

Dihondra - attraktiv anläggning för hängande krukor, det nya moderna blomster

Dihondra (lat. Dichondra) användes i blomsterodling nyligen. Under 2004 har anläggningen fått en välförtjänt silvermedalj vid den internationella utställningen i Moskva. Sedan dess har populariteten växer från år till år. Och det är inte förvånande, eftersom dihondra Anläggningen är mycket attraktiv, med dess hjälp kan du skapa vackra kompositioner hängande krukor, och inte bara.

Klangfull känt härledas från de ord som det grekiska språket, δίς (dis) - betyder "två», χόνδρος (chondros) - «frö», som är direkt ansluten med frukterna. En infödd växt i Nya Zeeland, men finns i många delar av Australien, Asien, Amerika. Det växer som ogräs. Kuba dihondra kallas "bonus", eftersom det börjar att blomma till jul.

Dihondra - släkte av perenna ampelnyh eller krypande örtartade växter convolvulaceae familjen (Convolvulaceae). Rotsystem yta. Höjd av skott når endast 15 cm, men den genomsnittliga längden är 0,95 till 1,55 m Stems grenad, krypande, rotbildning på knutarna snabbt lämnar.

Lämnar enkel, reniform, är alternativa tillräckligt långa bladskaft, hela, ofta hjärtformade, med en längd av 0,5 till 2,5 cm. Blommor dihondry diskret, liten, lila, vit eller gulaktig-grön, 2-3 mm i diameter. Frukt - sfäriska låda med två kapslar håriga frön i en liten mängd.

Antalet befintliga arter är omtvistat. Vissa forskare delar ett släkte av tio separata arter, även om andra ger bara två slag. Medlemmar av släktet kallas ponysfoots och ha en hel del växter gror i tropiska och varma tempererade områden i världen.

Dihondra micrantha ibland används för gräsmattor som marktäcke. Bladen är runda, horisontella, 8-25 mm i diameter. Höjden 20-35 mm. En välskött gräsmatta, som består av enbart dihondry, är det svårt att växa och upprätthålla i gott skick.

Dihondra krypande eller silver (D.repens eller D. argentea) - se Förädlat 2 populära sorter (andra på försäljning medan det är omöjligt att uppfylla):

 • Emerald vattenfall - med gröna blad. Den kan växa i solen, och i Penumbra.
 • Silver Falls - med blad av silverfärg. Skott kan nå 1,5 m. Den växer bäst mot solen när tillräcklig bevattning.

Under växtsäsongen blomning och kan inte vara, och kan bilda fina lila blommor, prydnadsväxter inte odbavlyayuschie.

Dihondra brachypoda. Lämnar ljust gröna nästan cirkulär eller böjd form.

Före plantering bör noggrant förberedd "såbädd" för denna noggranna process med bekämpningsmedel. Efter groning växter är ogräs bort mycket dåligt. En plats för kultur passa alla - sol, skugga, halvskugga, men bättre.

Observera! Det bör inte ryckas med skugga, överdriven mörkare avtagande tillväxt.

Med dihonda marken inte krävande. Den föredrar djup lös, väldränerad jord. Det är bra lerjord med en neutral syra. På den bördiga marker av anläggningen växer och producerar mer intensiv de större bladen.

Term dihondry landning i öppen mark eller hängande krukor beror på klimatförhållanden i regionen. I mittzonen av plantor planteras i slutet av maj eller början av juni. Sydliga regionerna som är lämpliga för plantering maj månad, den norra - början till mitten av juni.

Observera! Plantering bör göras endast på förekomsten av stabila varma dagar, annars neokrepshte plantor dör.

Dihondra vattenälskande och kräver en tillräcklig mängd fukt, och sprutning bladen, men inte gillar vattendränkt eller fullständig torkning av jorden.

För att uppnå den önskade dekorativa effekten på sommaren varannan vecka bör göras gödselmedel komplexa mineralgödsel med en dominans av kväve och kalium. Dihondre vinter dressing är inte nödvändigt.

För att förbättra förgrening växt nypa efter utseendet på åttonde blad. En ytterligare under tillväxt regelbundet beskäras för att bilda en tjock krona.

Ogräs måste tas bort försiktigt så att inte skada rötterna finns i den grunda jorden.

Dihondra gräsmatta kräver klippning. Klippa den till önskad höjd för varje plats. Proceduren utförs varannan vecka under sommarmånaderna. Men klipper för lågt rekommenderas inte för att inte resultatet av de utsatta ställen.

På övervintrande växter ger en extra ljuskälla. Bra belysning är den viktigaste förutsättningen för en framgångsrik övervintring.

Kom ihåg! Sticklingar efter klippning en rot under filmen när som helst.

Livmodern exemplar kvar i vintern i tropiska eller subtropiska växthus, är det möjligt på balkonginglasning, åtminstone inomhus. För denna separata ljus fönsterfilm för att skapa svalt. I de södra regionerna, vissa arter som inte nödvändigtvis bidrar till huset, och bör strö marken rotsystemet och växten täckfilmen och strö bladen på träden.

Bra att veta! Vid överföring till rummet för vintern skär långa lash (de används för ympning) och minska vattning. Men kom ihåg - avsaknaden av fukt kommer att leda till en reducering av bladen, och anläggningen kommer att dö långsamt.

frön

Dihondry för att odla från frö sin skörd kan framställas med utgångspunkt från slutet av januari till mitten av mars. Gör så här:

 • I ljuset fuktigt substrat dihondry pour fröna och strö dem med ett tunt lager jord.
 • Omslagsfolien och lägg i en varm plats där temperaturen inte sjunker under + 21S.
 • Fram till början av plantan grogrund hålla konstant luftfuktighet.
 • Efter 8-9 dagar, de gror. Den mängd fukt som skall reduceras därefter. De första bladen är inte som vanliga dihondry blad.
 • Efter uppkomsten av 2 blad av dessa skott dyka transplantation i separata behållare.
 • Med uppkomsten av varmt väder, är plantorna planteras på avsedd plats.

Kom ihåg! I villkoren för lägenheten måste vara en daglig blad spray, men inte över blöta marken.

Förökning av sticklingar dihondry är mycket snabbare och enklare. Underbara rot sticklingar. Planteras när som helst, men det är bättre att klippa falla till våren för att plantera på platsen vackra rotade växter.

Från skadedjur plåga dihondre loppa skalbaggar, bladlöss och vita flygare. De är alla relativt lätt elimineras med insekticider. Men sjukdomen är bäst förhindras. Några tips för att förebygga sjukdomar:

 • i stället för mulching är bättre att dra ogräs för hand;
 • om anläggningen bildas en tät matta och markytan inte är synlig, är det nödvändigt att minska antalet irrigations;
 • tillämpa kvävegödsel under växtsäsongen bör vara i rimliga mängder.

Användning i landskapsplanering

Dihondra kanske bäst dekorativnolistnyh anläggning som används för amplar och odlare. Silver typ av kultur som för ovanliga lövverk färg, som betjänar underbar bakgrund för alla blommande växter och påminner om rinnande vatten rinner över. Med det enkelt att skapa en simulering av strömmande bäck, vattenfall, eller sjö.

Det effektivt dekorerade höga trottoarkanter, strömmande stjälkar som når marken, slå rot och växa som marktäckare. Det känns bra under träden där gräsmatta gräs inte växer. Hennes sått mellan plattor på stigar. På den kan du flytta, men ofta är det omöjligt att göra. Den är lämplig för stenig trädgård. Ofta planteras i baljor till andra färger.

Se också helt lapptäcke "matta" gräsmattan, som erhålls genom samtidig odling av ett fåtal lågväxande smygande anläggningen.

Knotweed (Polygonum lat.) Eller Grechishnikov - släkte av örtartade växer vilt och rikligt blommande växter i familjen Polygonaceae (lat Nästa ..

Imperata cylindrica (latin Imperata cylindrica.) - den enda arten av släktet imperativ, som används i landskapsplanering. Växter väcka uppmärksamhet. ytterligare

Darrgräs (lat Briza.) Eller en bris - (. Latin Poaceae) släkte av örtartade växter av familjen Gramineae. Det latinska namnet av släktet hittas. ytterligare

Hakonechloa (. Latin Hakonechloa) Eller Hakonechloa - (. Latin Poaceae) släkte av örtartade växter som tillhör familjen gräs. Företrädare för detta. ytterligare

Oxalis (Latin Oxalis.) - typ av en eller perenna gräs, dvärg buskar sällan Kislichnaya familj (lat harsyreväxter.). In English. ytterligare

Freesia (latin Freesia.) - ett släkte av perenna blommande växter i familjen Iris (Kasatikovye) (latin Iridaceae.). Det upptäcktes i Sydafrika. ytterligare

Det finns ingen gräns vacker. Dessa ord tillämpas på familjemedlemmar Euphorbiaceae (lat. Euphorbiaceae), tilldelas en separat klassificerare. ytterligare

ännu fler idéer:

Mars berätta om säsongsarbeten denna månad, för att hålla din trädgård i perfekt skick

Dihondra plantering och skötsel Foto Växande från frö i hemmet och utomhus

Dihondra - en stor anläggning för att dekorera rabatter eller för att skapa gröna väggar, kaskader, bågar, gardiner, skärmar. Cascades smaragdgröna eller silver gustooblistvennyh skott liknar ett vattenfall.

Den används ofta i utformningen av paviljonger, terrasser, verandor. Mest imponerande, hon ser i hängande krukor. Vissa odlare ersätta henne gräsmatta gräs - dihondra växer utmärkt i halvskugga, gömmer fula kala fläckar bland träden, snabbt bilda en tjock beläggning av dekorativa stenar mellan spåren.

Ampelnye dihondra silver vattenfall växer från frö bild

Dihondra (Dichondra) - medlem av släktet av örtartade perenna vintergröna familj convolvulaceae, som är i förhållande till oss alla bekanta Morning Glory. Namnet är inspirerat av det grekiska ord som betyder "två kärnor", anspelar på likheten mellan fruitlets dihondry med ett tvåkammarsystem kapsel. Under naturliga förhållanden lever den i fuktiga tropikerna i Australien, Nya Zeeland, Asien, Amerika.

Rotsystemet av anläggningen ytan, är höjden av skotten upp till 15 cm, krypande och krypande skott längd 1,5, och ibland -. 8 m Stjälkarna är grenade och har en snabb rotbildning använder rötter, vilket resulterar i mellanrummen. Runda myntliknande blad rikligt täcker skott. Broschyrer med silkeslen hår är silver eller ljust grönt - det beror på sorten. Fula blommor blomma från mitten av maj till augusti.

Det finns cirka 10 arter, men de mest kända två typer dihondry "Emerald Falls" och "Silver Falls". Med rätt vård är det mycket snabbt att få en hel del grönt - under den senaste månaden kan sättas ihop från flera buskar imitation vattenfall eller strömmen till trädgårdsområdet.

Hur ta hand om dihondroy i det öppna fältet

Skötsel dihondroy inte betungande och är tillgänglig för alla odlare. Dihondra gillar en mycket ljus - den är placerad i full sol, partiell skugga tolerant mot det. Med en brist på ljus silver lövverk blir grönaktig, är kvistar dras, och bladen blir mindre. Den växer på nästan alla jord, men det är bättre utvecklas på väldränerad lerjord.

Dihondra är representativ för marsh växter - för det är en extraordinär värdet av den omgivande atmosfären fuktighet. Vikt blad plostinok ökar mer, ju mer du strö din anläggning.

Men överskott av fukt i marken kan vara dödlig, samt torkning av substratet. När ytan stagnations rötter flytande ruttna. Vattnas lite och ofta, undvika stagnation av vatten.

En gång varannan vecka, kan du gödsla anläggningen med en lösning av flytande gödsel, det stimulerar bildandet av nya skott och blad.

All verksamhet i samband med vattning och gödsling, är det bättre att tillbringa kvällen eller i molnigt väder, t. Om du vill. Det är omöjligt att undvika fukt på bladen. Detta bör undvikas för att inte orsaka brännskador.

Dihondra krypande som marktäckare photo

Om planterade som en marktäckande växt, glöm inte som återväxt av fransar långsamt strö dem med jord på flera ställen. Sådan vård kan böka långa processer: plantan växer sig starkare, vilket ger ytterligare avkomma, bladen blir större, jämnt fylla den tilldelade området.

Trim tillåter bildande av fluffiga krona eller förläna olika form pulldown skott. Dessutom anläggningen drastiskt klippt som en förberedelse för vintersäsongen, och innan starten av den varma årstiden. Sticklingar erhållna kan användas för föryngring av plantmaterial.

Dihondra som en krukväxt vård och transplantation dihondry lägenhet

Dihondra silver vattenfall växande hem foto

Ofta blomman odlas som en krukväxt. Skötsel vackra enkla: tid regelbunden vattning (ingen överskott) och tillräcklig belysning. Lufttemperaturen i rummet är ganska bekvämt till anläggningen, inte tillåter en minskning av åtminstone 10 ° C Särskilda krav för fukt där. Växt svarar bra på gödsling på våren och sommaren med en frekvens på 1-2 gånger per månad. Använd sammansatt gödselmedel för dekorativa vintergröna växter i enlighet med tillverkarens instruktioner. Primer för plantering förvärva näringsrika, med svagt sur reaktion.

Området tolereras väl med andra färger, som används för att skapa spektakulära kompositioner. Dihondra vanligtvis planterade längs kanten av volymen av potten, vilket skapar en vattenfall av löv, skuggning dekorativa och blommande växter.

Med tiden dihondre utrymme blir knappa, det finns ett behov av transplantation i en stor container. Transplanterade blomman, om nödvändigt, metoden för hanteringen - när rötterna är tätt opletut lerkärl rum i potten. Signalen för denna operation är uppkomsten av rötter dräneringshål blomkruka. För att göra detta, plocka upp en tredimensionell skål på vars botten placeras betongblock, prisypaya det på toppen av en liten jordlager.

Rötterna som sticker ur dräneringshål, skärs. Med ena handen, ta över den övre delen av potten, vända den upp och ned så att behållaren är på toppen. Med den andra handen tar bort potten med anläggningen som ett lock från hans huvud. Sedan vänder försiktigt över rötterna till en ny maträtt, en kulle av färsk jord i utrymmet mellan väggarna i potten och rötterna.

Om du inte kan innehålla vuxna plantor i villkoren för lägenheten, många odlare växer dihondru som en årlig, så höst sticklingar böka fransar och därmed föryngra blomman. En sådan landning tar upp väldigt lite utrymme, och ta hand om dem mycket lättare.

Buskar dihondry inte förlora sin attraktionskraft för 6 år eller mer med rätt, snabb vård.

I Australien och Nya Zeeland anläggning anses vara en elakartad ogräs hänsynslöst utrotades av bönder och trädgårdsmästare, men européerna har insett dihondru en av de bästa anläggningarna för utformning av vertikala kompositioner.

Dihondry Växande från frö till planta hem

Dihondra växer från frö hemma foto

Den mest prisvärda metoden om du inte kan köpa färdiga plantor - växer en blomma från frö. Sådd av plantor som produceras från slutet av januari - mitten av februari. Ju förr du gör, desto snabbare dihondra plocka vegetativt massa i den första säsongen.

Att garantera groningen kan förbehandlas frön av en tillväxtfaktor, t ex, Appin. För blötläggning lösning och agave saft (pressa några droppar vatten tillsattes och blad) eller en väteperoxidlösning (1 msk. Sked per 200 ml vätska). Nog frön timmars tag i någon av lösningarna.

Om du har köpt en granulära frön, sedan sår dem torra. För sådd passar löst underlag. Frön bättre att sätta 2-3 i krukor på ett djup av inte mer än en centimeter. Grödor täckt med glas, folie eller placeras i en plastpåse. De börjar gro inom en vecka. Första gången växer mycket långsamt. Till bakterier inte sprids ut för att hålla dem närmare ljuset - det är möjligt att arrangera ytterligare belysning lysrör eller special fitolamp.

Om plantorna sträcks, är det möjligt att spara försiktigt lägga lös jord mellan växterna, podsypaya en sked med en tandpetare. Så smala ben inte sönder och inte polyagut skott, stjälkar och så småningom bli mer kraftfull.

När bildas 2-3 sant blad, kan plantor transplanteras dihondry en anläggning separat i koppar, eller en gång i flera hängande krukor. Innan plantor planteras i öppen mark eller göra krukor på balkongen, vara säker på att släcka dihondru. I den första säsongen plantorna inte utvecklas riktigt aktivt och inte har tid att bygga upp den lummiga vegetativa massan.

Om odling av frön dihondry talk video:

Förökning av sticklingar dihondry

Sticklingar rot mycket väl i den våta, lös substrat - sand blandad med torv. Den bästa tiden för ympning - i slutet av februari. Deras bättre att ordna två eller tre i en kruka och täck med en glasburk, som tas bort efter uppkomsten av nya knoppar. Därför måste man vara redo att potten, kan vi bara ta hand om honom som en vuxen anläggning. Sticklingar kan planteras en i krukor för böka eller flera stycken i behållaren, så att senare, med tillkomsten av varma dagar, släppa dem på rabatterna.

När växer dihondry som marktäckare växter, en del av de skurna grenar kan strö marken - efter några dagar på denna plats kommer att visas början av rötter. Snart får du kopior, redo för ett självständigt liv.

Hur att propagera genom att skikta dihondru

Alla frans dihondry kan rota, stänkte hennes mark. Efter en vecka eller två för att ta tag och i stället för pulver finns nya skott. Efter en månad kan du exakt klippa den nya anläggningen, gräva upp rötterna och transplanteras till en ny plats.

Hur man håller dihondru silver vinter

Där vintrarna är kalla, dihondru odlas som en ettårig växt, men det kan mycket väl tillbringar vintern i ett svalt rum. Innan viloläge för långa skott skärs. All vård reduceras till den periodiska vattning och gödsling sällsynta. Om det är möjligt, med en blomkruka är bäst placerad på ingångsfönstret eller på balkongen värms - det finns tillräckligt med ljus, och den optimala temperaturen. Om dihondru måste hålla i rummet och slå sedan på centralvärme bladen besprutas med vatten flera gånger om dagen. Men mest av allt det lider brist på belysning - ta hand om organiseringen av belysning speciella lampor.

Du kan prova att spara dihondru källare. För att göra detta, är alla skott skär försiktigt gräva rhizom, med en klump av mark överfördes till källaren, täck med fuktig torv. Spring på denna anläggning producerar nya stammar med groddar. De kan användas för förökning, och busken igen planterade i rabatten.

Dihondra resistent mot skador av olika sjukdomar och skadedjur. Som ett ogräs i naturen, är det helt klara med alla typer av olyckor.

Dihondra i landskapsarkitektur och som en korg anläggning för dekoration av fasader

Dihondra ampelnye i kombination med andra färger foto

Odling dihondry i landskapsarkitektur och trädgårdsodling inomhus med fördel användas för vertikala dekorera interiörer och exteriörer. Det är planterad i amplar och krukor med förmåga att växa och faller vackra vattenfall skott. Den används ofta för bakgrunds plantering, skuggning sin oefterhärmligt färgstarka lövverk sammansättning. Från det, även skapa unika skulpturer. Trådram göra, och dihondra twist runt det, vilket resulterar i en makalös skapelse.

Lämna en kommentar på "Dihondra plantering och skötsel Foto växande från frön hemma och utomhus"

Lämna en kommentar avbryta svar

Copyright 2018 | All rights reserved Vad plantera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

47 − 39 =