Design Hörnskåp

hörn~~POS=TRUNC garderober

Utformningen av de moderna lägenheterna är mycket vanligt att hitta hörn garderober: speciell design med skjutdörrar, för att spara utrymme. Vi presenterar dig ett foto av de 40 bästa idéerna.

De ser mycket modern, lämpar sig för alla miljöer, rymlig och funktionell. Sådana modeller är idealiska för familjer med barn och husdjur: ett litet barn eller husdjur kan inte av misstag öppna dörren. Vi tittar på detta mirakel av modern möbelindustrin närmare.

Funktioner hörn garderob

Till skillnad från konventionell garderob

Den viktigaste skillnaden är redan inskriven i namnet - vinkel variationen ligger i ett hörn av rummet, vilket möjliggör platsbesparande, medan vanlig garderob ligger längs väggen. Dessutom skiljer de sig och utseende: om de konventionella modeller, vanligtvis rektangulära till formen, vinkeln varierade avsevärt: det är rektangulära och trapetsformat och pyatistenka.

Fördelar hörn garderob

 • Kompakt: denna design är idealisk för små rum, skulle leda till spara utrymme;
 • Kapacitet: trots effektivitet, sådana modeller är tillräckligt djup, försedd med flera interna hyllor och låt ta bort en stor mängd saker;
 • Denna möbler är på topp, så moderna möbelfabriker erbjuder ett brett utbud av färger och varianter, det är därför välja en modell för individuella smak av arbetskraft kommer inte att vara;
 • Mångsidighet: Dessa skåp är idealiska för alla rum i lägenheten, om barnens rum, sovrum.

Nackdelar hörn garderob

 • Placering sådana modeller, som regel, i hörnet, så om du köper kan krävas för att göra en permutation i rummet;
 • Garderob är försedd med en speciell mekanism för förflyttning av dörrskenorna, som tar någon plats i det inre utrymmet (ca 10 cm);
 • För en mekanism som kräver vård, först och främst bör det hållas rena.

Som ni kan se, bristerna är irrelevanta, de är mindre än de fördelar som detta förklarar populariteten för sådana möbler med ryska konsumenter.

Tack vare sin mångsidighet, dessa modeller framgångsrikt passar i det inre praktiskt taget alla rumslägenheter

Detta är den "ansikte" av alla hem: här emot gäster spenderar familjens semester, fester. Därför bör utrymmet i detta rum rationaliseras: trånga rum, kantas saker, eller trångt med möbler, inte kommer att orsaka några känslor, men synd. Få hjälp från hörn garderober, som lämpar sig för både stora och små för rummet.

Val av hörn garderob är till stor del beroende på storleken på vardagsrummet och ägarens önskemål.

Harmoniskt passar hörn garderober i sovrum inredning. I ett litet rum, de hjälper till att optimera utrymmet i den stora - för att skapa trivsel.

Sovrum är bättre att välja en modell av ljusa färger, gjord av MDF eller laminerad spånskiva. Är perfekt radie modell: deras flödande linjer nu kommer att skapa en romantisk stämning i rummet. De ger det en garderob, som regel, längs väggarna, där det finns en dörr mittemot sängen. Ett annat rimligt alternativ är att placera skåpet i hörnet av en vägg med ett fönster i fönstret, kan du sätta en liten byrå i samma färgskala.

Harmon ser möbler med speglade fronter eller dekorerade med fotoutskrifter. Begränsa ditt val av tråkiga nyanser behöver inte: moderna tillverkare erbjuder modeller för sovrum mängd olika färger, det finns mycket att välja mellan. Det viktigaste - inte vara rädd för att experimentera!

Ett bra alternativ för dekoration av barnens rum - hörnet garderob! Barnet kommer att bli glad av det faktum att alla leksaker fint kunde placeras i dess djup på hyllorna: det är möjligt att skapa en riktig leksak stad! På översta hyllan, där barnet inte når, kan föräldrarna vika lakan, sällan begagnade kläder.

Rummet ordning, alla kläder prydligt hängde och utrymme för spel i överflöd! Och det är inte alla fördelar med en hörn garderob! Modellerna själva är varierade: fasaderna kan färgas eller dekorerade med porträtt av favoritkaraktärer.

På grund av det breda modellprogram kommer hörn garderober vara en riktig välsignelse för små korridorer. Individuella skåp är utrustade med lådor i den övre delen, där du kan lagra saker som inte behövs på en daglig basis: babykläder "för tillväxt", på sommaren - vinterkläder. Särskilda lådor längst ner är idealiska för att lagra skor därmed krävs inte obuvnitsy och sparat utrymme. På fasaden av en stor spegel kan Tale: den kommer att tjäna sitt avsedda syfte, och kommer att bidra till att utöka utrymmet.

Hörn garderob - så mångsidig att den kan placeras i alla rum i lägenheten!

Det inre utrymmet i skåpet kan villkor delas in i tre zoner: den övre delen är en stor hylla för förvaring av sällan använda objekt, mittzonen - den huvudsakliga delen, varvid anordnade hyllor, krokar, stänger och den nedersta hyllan, som används för skon. Vissa modeller är utrustade med en liten korg där du kan lagra småsaker, lådor, fastställande för järn.

Det finns flera typer av externa utformningen av sådana möbler:

Både interna och externa utformningen av hörnskåp coupe har ett brett utbud.

Ägare av lokaler icke-standardiserade dimensioner eller som vill skapa en unik interiör, kan inte köpa färdiga design och göra i ordning. Samtidigt tar hänsyn till alla önskemål kunden kommer möblerna till fullo uppfyller din smak, ser original.

Redo att beställa, observera att priset av modellen beror på följande faktorer:

 • Svårighet i tillverkningen;
 • time-produktion;
 • material;
 • Storleken av skåpet;
 • Tillverkaren;
 • Närvaro / frånvaro av belysning, tillbehör.

Anpassade möbler - ett utmärkt tillfälle att visa din smak och fantasi för att inse, men det är värt det möbler är dyrare standard.

De vanligaste hörnskåp i följande storlekar: höjd 240 cm, längd av de övre hyllorna 135 eller 120 cm, djup - 60 cm inne kan placeras spö för galgar, krokar för kläder, hyllor (både stora och små) Vid beställning kan du ange någon. de flesta icke-standarddimensioner.

Normalt är varje modell vinkel garderob är försedd med en instruktion medelst vilken klara varje installationsprocessen.

När du väljer ett hörn garderob bör ta hänsyn till egenskaper hos lokalerna. Om det är ett litet rum, då det bästa alternativet skulle vara en modell - pyatistenki: de är tillräckligt djup och rymlig, men ser inte skrymmande. Ett bra val för ett barns rum blir en trapets skåp: till sidoväggarna, kan du hålla de små skåp med hyllor.

I en liten hall kommer idealt ser kompakt triangel garderob som kan användas som ett förband. Sådana modeller är inte utrustade med ett stort antal hyllor, men utmärkt, de kommer att inkludera hängare för kläder. Diagonal-hörnskåp är lämpliga för dekoration av hallen.

Vid val av material som gjorde modellen, är det bättre att stoppa valet på MDF.

Slutligen är färgen också mycket viktigt: för utbyggnad av utrymmet är bättre att använda ljusa färger i stora utrymmen kommer att se harmonisk och mörk garderob. I rummet för barnet är perfekt för ljusa färger, ett överflöd av bilder, eftersom det inte skulle vara tråkigt.

När du väljer ett hörn garderob mycket beror på smaken av ägaren! Möbler bör betona egenskaperna hos personligheten hos sin ägare och glädje för hans ögon!

Vem kan välja att spara de fasta IKEA produkter: garderober skiljer god kvalitet och mycket demokratiskt pris. Dessa modeller ser mycket modern.

 • Pris och kvalitet är förenliga med varandra;
 • Ett stort utbud av modeller;
 • Neutral design, inga överflödiga element: en garderob lämpar sig väl för alla interiörer;
 • Enkel installation: klarar även en nybörjare;
 • Möblerna är tillverkad av enskilda moduler, som gjorts i ett enda system, så det är mycket lätt att komplettera med ytterligare garderob garderober.

 • Livstid relativt kort;
 • Närvaro endast garderober standardstorlekar.

Hörnet garderober elitklass

En noggrann inställning till utformningen av rummet, där varje detalj är i harmoni med andra, och själva arbetet utförs under många år, är det klokt att överväga att köpa en high-end möbler, verkställande klass.

 • Hög kvalitet;
 • Som en del av - endast naturliga material, därav - den miljö renlighet och säkerhet;
 • Det kommer att pågå under många år;
 • Möbler kommer att bli en riktig bevis på utsökt fin smak av ägaren, kommer att glädja och förvåna besökare.
 • Det höga priset;
 • Om du vill förändra situationen med eliten garderob måste beaktas: antingen var upp en hand för att bli av med sådana big-biljett objekt!

Hörn garderob - en perfekt lösning för dem som inte bara försöker att spara utrymme, men också skapa en egen elegant interiör, med betoning på utsökt smak av ägaren. De är praktiskt och bekvämt, sparar utrymme och ser bra ut. Se fler bilder av garderober för alla smaker.

Corner garderober - vad du ska välja? Bild översikt över populära designmöjligheter!

Inte alla moderna lägenheter har ett tillräckligt stort utrymme för att rymma en stor skåp eller flera skåp, så designers har börjat utveckla ganska estetiska och ergonomiska skåp.

Det är sådana lösningar inkluderar vinklade garderober.

Modern garderob är ett mycket bra köp för familjer med barn eller husdjur, t. Om du vill. De kan inte av misstag trycka dörren till skåpet, och kommer således att vara säker från de lagrade saker i garderoben.

Det utmärkande egenskap hos den linjära höljet är på plats - i hörnet av rummet och inte väggen.

Detta gör det möjligt att spara utrymme. Dess läge gör att du att vara kreativ i sin modellering: en triangulär, rektangulär eller fem väggar garderob.

Ett annat inslag i detta skåp anses vara dess mångsidighet.

Mångfalden av mönster och färger kan du använda det absolut alla bostadshus: kontor, vardagsrum, barnrum, sovrum.

Outs av ett hörnskåp är samma brister som den ihopbyggnad: räler, konsumerar ca 10 cm inlandet och kräver ständig vård och hålla ren ..

Hörn garderober för olika rum

Vardagsrum - detta är den viktigaste delen av någon lägenhet. Det ser sina gäster, det är det är familjen och andra festligheter.

Så du bör noga närmar placeringen av möbler och tillhörigheter i rummet. För att lösa detta problem kostym snygg garderob som rationaliserar utrymme och gömmer sig från hans ögon de saker som inte används i det dagliga livet. Och på grund av de olika planerings en garderob passar för något område.

Det rymliga vardagsrummet hörnskåp kan vara en fortsättning på den modulära vägg eller linje garderob som ger komfort och hem komfort.

I det lilla vardagsrummet har en leverans garderob med speglar. Detta kommer att ge rymd och ljusstyrka i rummet.

Det finns också modeller med en rundad design, som är indelade i konkava, konvexa och konkava-konvexa.

Detta skåp kommer att skapa en exklusiv design och originalitet. En monterad LED-lampor möjliggör original lösa problemet med belysning i vardagsrummet.

När du väljer färger för yttre inredningen hörnet garderob område värt att överväga. För ett mycket stort vardagsrum kostym svart, choklad färg, men för den lilla - vit eller annan ljus färg.

Sovrum. I sovrummet är att välja ljus eller speglade hörn garderober, radie prestanda. Detta tillvägagångssätt kommer att skapa romantik och kommer att utöka utrymmet.

 • För att placera ett sådant skåp är bäst längs väggen med en dörröppning framför sängen eller i hörnet av väggen med en fönsteröppning och fönstret för att sätta byrå i samma färger.

  Ett barnrum. Här fantasi föräldrar och barnet inte är begränsad till färdiga lösningar av färgprestanda.

  Just nu kan du beställa fasaderna presentera favorit saga eller seriefigurer eller i den allmänna stil barn: utrymme, undervattens djup, himlen med plan.

  Kapacitet av dessa skåp gör det möjligt att rengöra leksaker som lindas runt golvet. Den övre hyllan kan identifieras för sängkläder eller sällan använda saker, t. Om du vill. Barnen inte kan nå dem.

  Korridoren. Även för de minsta rum korridorer kan hitta den perfekta lösningen som i hög grad kommer att spara utrymme.

 • Hörnskåpet fack kan delas förvaringsutrymme för sommar- och vinterkläder och skor. En fasad utrustad med en stor spegel för bekvämlighet och visuell expansionsutrymme volym.

  Vi bör också nämna den interna strukturen av vinkel garderober. Inne i skåpet kan vara lika unik som externt. Men detta gäller i större utsträckning till skjutdörrsgarderober på beställning.

  Om du använder färdig lösning, hörn garderob inne kan delas in i tre funktionsområden:

  • upp mer hylla för saker som sällan används;
  • mellersta delen, utrustad med hyllor, krokar, stänger för saker konstant strumpor;
  • nedre hyllan - för skor i korridoren eller andra saker i andra rum.

  Dyrare modeller av hörn garderober - en modell på beställning. Inne i skåpen är utrustade med alla typer av ytterligare vikar och förankringar och dess exteriör design kan göras i valfri stil.

  I detta fall, är det värt att överväga några faktorer som kommer att bero på det pris: komplexiteten av ordning, material, storlek, närvaron av ytterligare komponenter och belysning.

 • Praktiskt taget alla moderna vinkel garderober inte kräver speciella färdigheter och kunskaper inom snickerier och snickeri, och själv-kit är försedda med detaljerade instruktioner kan du bygga din egen garderob.

  För att göra rätt val är att först titta photo hörn garderob onlinebutik eller katalog. Så det kommer att bli lättare att navigera i olika lösningsmodeller.

  För mindre rum bra alternativ är skift pyatistenka, t. K. De har en stor volym och minskar inte den visuella utrymme. För barnens värt en närmare titt på skåpen i form av en trapets.

  De kan vara en fortsättning på krubba eller ledade hyllor.

  I hallen är bättre att installera fall triangel som kan ersätta omklädningsrummet. Dessa modeller har ett litet antal hyllor, vilket innebär i stället för ett tillräckligt antal hängande kläder.

  Ins färdiga lösningar från IKEA varuhusen är:

  • stort urval;
  • efterlevnad av kvalitet och pris;
  • neutral utförande kommer in i mode garderoben vid varje interiör lösning;
  • intuitiv installation;
  • kunna plocka upp de andra modulerna med liknande färger.

  Brister i ikeevskih modeller är inte mycket, men det är relativt liten och livslängden för standardstorlekar bara.

  I fallet med synen på design och förväntningar om långvariga tjänst bör tänka på att köpa eller beställa eliten garderober.

  Sådana alternativ har många fördelar: kvalitet, miljösäkerhet, hållbarhet och prestanda förfining.

  Prissättning och oförmåga att ändra inredningen utan att ändra hörnet garderob är de viktigaste nackdelarna.

  Alla ovanstående indikerar att hörn garderoben är det bästa alternativet för dem som vill spara utrymme, för att skapa en egen design. De har en praktisk och bekväm.

  Hörnskåp - 75 bilder av perfekta dekoration design

  Komfort i varje hem är en garanti för komfort och välbefinnande.

  Oavsett vilken storlek hyreshus, bör du alltid välja möbler som kan passa i det inre och sätta allt. Problemet är löst - det är viktigt att bara köpa en rymlig och ganska rymligt hörnskåpet.

  I varje hall, kan rummet ställas in på ett eller annat slag av skåp. För att montera skåpet måste du ordentligt ta dina mått, och sedan placera en order på mätningar av möbler.

  Om standardstorlekar av möbler, då kan du titta igenom katalogen hörnskåp och välj färdig modell av skåpet, som kommer att tillfredsställa alla krav.

  Utformningen av den framtida skåpet kan förhandla med tillverkaren. Classic - hörnskåp med en spegel på dörren. Mod målade också på dörrarna, beläggning glans, liksom tillämpningen av fotot på glaset.

  Garderob kan vara så rektangulär som standard, liksom på modet i dag radie design, inbyggd, hörnet. Det beror på modell val direkt från den plats där den kommer att ligga möbler.

  Hörnskåpet i det inre är mycket praktisk, eftersom som en värdelös vinkeln blir omedelbart klädaffär. Det är möjligt att ställa in, som en garderob och en komplett uppsättning som stänger hörnskåpet modell.

  Radial skåpet också ställa i hörnet, men dess form är konvex eller konkav. Således dölja alla skarpa hörn finns det inga tydliga linjer, och därmed utrymmet, eftersom det var tillplattad.

  Fördelarna med att använda garderober

  Den viktigaste aspekten är att spara utrymme. Om hörnskåpet att jämföra med de vanliga öppnings skåp, inte behöver det extra utrymme för att öppna ventilerna.

  Möbler universell i sin design och ser bra ut i alla moderna design, varje interiör. Ett litet hörn skåp kommer att hitta en plats i hallen, sovrum, vardagsrum och även i badrummet och i köket.

  Detta skåp är möjligt att lagra allt - hushållsapparater och klädesplagg.

  Enkel skåp är den interna utformningen av skåpet - varje kvinna har möjlighet att välja din egen smak "interna innehåll" skåp. Med andra ord, är designen som skapas med alla kundens önskemål - det beräknade antalet krokar och hyllor, stavar och korgar.

  Idag är väggen i ett hörnskåp som ofta används för att beskriva det utrymme för att organisera de nödvändiga områden. Genom denna zonindelning av ett enda rum, kan du få två - sovrum och ett kontor för att arbeta, och partitionen med fördel användas.

  En mycket viktig roll spelas av utformningen av hörnskåpet. Ytan av inneslutningen kan vara en spegel som korrigerar interiör visuellt utöka den. Dessutom är det möjligt i dag att använda en handmålad, målningar, foto element, texturer.

  Om en familj har barn, föräldrar letar efter den mest tillförlitliga och säkra skåp för att undvika misstag föll utanför dörren till fel tidpunkt inte öppnas för att förhindra skador på barnet.

  Om kostnaden för skåpet - alltid under den tilldelade budgeten för inköp, kan du välja den mest lämplig utformning.

 • Det spelar ingen roll, välj en hörnskåp fack i sovrummet eller hallen väljs Radius, och kanske ett hörn väggskåp i badrummet, en garderob i korridoren - det finns alltid möjlighet att beställa en modell från rätt material, rätt färg och rätt storlek till ett överkomligt pris.

  Huvud garderob Till skillnad från vanliga bostäder luckor snarare i sin design. Och i fallet som alla andra har en dörr, bas, tak, och vid behov utformning lätt bärbar från plats till plats.

  design fel är att utarbetandet av sidoväggarna finns en hel del material, liksom väggarna i rummet smyga lite utrymme. Naturligtvis påverkar detta den slutliga kostnaden för produkten.

  Hörnskåp för kläder i ett sovrum kan vara dyrare garderoben på grund av det faktum att en stor mängd råmaterial som förbrukas.

  Corner walk-in closet har en stor fördel - det utrymmesbesparande, eftersom endast behöver en plats för att installera dörren. Designen är inbyggd i varje hörn av huset. Detta gör det möjligt att använda skåp utrymme sparsamt.

 • Nackdelen med detta skåp är att dess utformning är fast, det vill säga om garderoben är bestämd plats, och där han skulle stå, och det kan inte röra sig.

  Idag är det svårt att föreställa sig ett rum utan en garderob - sovrum, hall, kontor. Byggd tätt in rutinen, på grund av det faktum att attraktivt utseende och rymlig.

  Varje dag finns det fler nya modeller, lösningar, vilket gör att inte bara kan effektivt använda lagringsutrymme, men också zonplaneras lokaler skapa unika lösningar.

  Rulla flera foton hörnskåp på Internet, och välja de alternativ som du sjunkit in i själen, tror över den inre fyllningen och säkert beställa för exekvering.

  Experiment föra ditt liv speciell komfort.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  + 43 = 50