Design studio 20 kvm moderna foto

reparera alfabetet

Att bygga ditt eget hem från grunden till taket

Modern design 20 kvm studio projekt foton

Rationell design studio på 20 kvadratmeter. meter med ett kök blir ett litet område av hög kvalitet bostäder, som har allt du behöver för ett bekvämt liv. Använda populära minimalistisk stil gjorde det möjligt att fylla rummet funktionella objekt och ändå få tillräckligt med ledigt och modern interiör.

Funktioner layout av lägenheten 20 kvm studio

Avslag på stationära partitioner med standarddörrar mellan hall, kök och vardagsrum leda till en betydande ökning av fritt utrymme, så behövs en liten lägenhet. Men designstudion på 20 kvadratmeter. m. ger möjlighet att gå i pension.

Disposition studiolägenheter på 20 kvm Foto kök, vardagsrum

Plan för arrangemang av möbler i studion 20 meter. foto

För denna uppsättning av tre glidande partition delar är inhägnad kök matplats i rummet. Hopfälld är den dold bakom ett högskåp med öppna hyllor. Vid utfällning separata rum som bildas i en hall och ett kök, och en spegelyta fördubblar visuellt dess volym, vilket gör det inre en djup och ovanliga.

Huvud färgsättning design studio lägenhet på 20 kvadratmeter. m. Användningen av en ljusgrå färg av väggarna, vit blank möbler, gardiner dim. För att skapa de kontrasterande element som tillämpas trim väggar, möbler, golv nyanser av naturliga fina trä, vilket ger interiören en ädel chic.

Rums-studio 20 kvm. meter. foto

Partitionen mellan kök och vardagsrum. foto

Ett stort antal inbyggda taklampor tillåter dig att få god täckning som hela området av lokalerna, och enskilda zoner. Den ovanliga placeringen av LED-bakgrundsbelysning längst ned i köksbordet, runt spegeln i rummet skapar en mysig värld på kvällen.

Möbler trick i en lägenhet 20 meter studio

Noggrann utformning och placering av möbler göra det osynliga hängande skåp och skåp med glansiga fasader. Ändå är de rymliga och full storlek, innehåller alla klädesplagg, hushåll saker, apparater. Som ett resultat, studio 20 sq. m. ser ganska stora, det finns en plats för en stor TV, arbetsplats med en dator.

Fötter fåtöljer och stolar, möbler, porslin objekt ytan med krom, glas fläckar, ovanlig undertak på en sladd i form av flaskor, bar kök nyans riktningen bildas högteknologiska. Denna typ av match:

  • hög funktionalitet av alla element;
  • frånvaron av onödiga detaljer;
  • ett stort antal moderna inbyggda kök och hushållsapparater;
  • den ovanliga formen av föremål;
  • omvandla möbler.

Kompakt soffa under dagen tar inte upp mycket plats i vardagsrummet, så att du kan bekvämt visa telecast, för att ta emot besökare. I ovikt form gör det rum till sovrummet, förvandlas till en fullständig dubbel, för att maximera återhämta hyresgäster under sömnen.

Design studio 20 kvm foto

I köket i rummet studio. foto

På öppna hyllor placerade många objekt, dekorativa vaser, böcker, bilder i ramar. Samtidigt deras transparent design gör det inre av 20 kvadratmeter studio. m. Den lätta, inte rörig.

WC har blygsamma dimensioner är det i allmänhet platta färger. För att uttrycka det allt du behöver för komfort och funktionalitet, i duschen, handfat och väggskåp inblandade vinkel utrymme.

ökar Visuellt den fria ytan av det transparenta dusch med osynliga väggar. Hänger på väggen tvättställsskåp utan ben och inte tynga interiören, vilket under en fri yta.

Badrummet är i en studio på 20 kvm foto

Som ett resultat av genomarbetade design, rätt färgschema, använder funktionell möbeldesign elegant 20 kvadratmeter studio. m. har visat sig förvånansvärt rationellt, modern och vacker, och ett litet rum ser ut dyra och rymliga.

Design studiolägenheter: 50 bilder, 12 avancerade projekt

Litet område standard lägenheten kan förvandlas till en mycket mysig lägenhet, kommer utformningen av som tar hänsyn till alla behov av familjer som bor i den. Den välbekanta layout som skiljer vardags loppet av några rum och kök, som regel, liten, kan inte ge modern komfort, i ännu högre grad för de lägenheter, som har ett litet område, och på så sätt fungera som ett hus för två eller fler personer. Nedan vi anser flera alternativ för designstudion lägenheter i olika storlekar.

Design Enrummare från 14 till 25 kvadratmeter. m.

Inredning liten lägenhet-studio på 14 kvadratmeter. m.

En liten studio, 14 "kvadratah9raquo; som det skulle vara lämpligt och köket och vardagsrummet - ett levande exempel på korrekt användning av studion layout. Interiören i hallen nära dörren till badrummet ligger en mini omklädningsrum, det ligger mittemot köket med fungerande topp och inbyggda apparater. Kylskåp placeras på gränsen till vardagsrummet - det fungerar som en skiljeelement. Dessutom mellan köket och front bostadsområden har hängt upp gardinen, vilket gör rummet mer intim.

I det inre av vardagsrummet fanns en plats inte bara för bäddsoffa, men för en separat sittutrymme, som samtidigt fungerar som en matplats. Jag var tvungen att ge upp standarden på möblerna - det kommer att spara värdefulla centimeter utrymme. Alla möbler görs "på plats" och ger flera funktioner.

Matbord flips och faller ner, som äger rum mellan fåtöljerna - och hela strukturen omvandlas till en bekväm soffa - extra semester plats eller en gäst säng. Under sätena är placerade lådor för förvaring av hushållsartiklar, dessutom tillhandahålls en stor låda under sängen och en garderob, nattduksbord trimmas med smala remsor - de visuellt förstora ett litet rum område.

Grått och vitt - de viktigaste färgerna i designstudion, gör det möjligt att göra utrymmet större och ljusare. De perfekt komplement till trädelar av färgen på trä. Turkos och lime färger i textila delar ger interiören ljusstyrka och uttrycksfullhet.

Designprojekt i en liten lägenhet (20 kvm. M.)

Grunden för inredningen studio tagit en minimalistisk stil. Från ingången börjar systemet bulklagring, förvandlas till ett sovrum, vardagsrum i två separata rader av hyllor ovanför och nedanför, mellan vilka den integrerade TV-området och bänkskiva desktop hemmakontor. För badrum finns ett kök, skild från hallen eget förvaringssystem med integrerad arbetsyta.

Den designstudior T-formade arrangemang av köksmöbler kan du göra plats för en liten bar som serverar samtidigt en matplats.

Nära fönstret finns ett vardagsrum, vänder på natten i sovrummet - en stor soffa konverterar till en bekväm säng för två.

Den huvudsakliga idén med projektet - spegel glidande partition som separerar köket och vardagsrummet. Var och en av de tre delarna av septum rör sig oberoende av de andra, och därmed rummet och köket kan separeras partiellt eller fullständigt. Spegelytan visuellt nästan fördubblar utrymme och komplicerar spelet på grund av reflektioner, vilket gör det inre av djup och volym.

Designstudior i orange och vitt (en yta på 22 kvm. M.)

Den huvudsakliga idén med projektet var "stena9raquo, separerar korridoren och kök. Från sidan av den främre delen av lägenheten-studio är en garderob-garderob för kläder, anordnat på en "kupe9raquo; och utrustade med glasdörrar, för att inte minska utrymmet. I slutet av "steny9raquo; överlämnades till soffan i vardagsrummet, så det finns en plats med platta, som ger visning av filmer och TV-program.

Soffa för natten utvecklar sig, det visar en bekväm plats att sova. Fönster i vardagsrummet ersatte bordsskiva som serverar och matplats, och ett skrivbord hemmakontor.

Å andra sidan "steny9raquo;, som vetter mot fönstret, det har också ett kök - den faktiska arbetsytan och skåp under och över det. Det har placerat all nödvändig utrustning, inklusive en diskmaskin och tvättmaskin.

Från "kuhni9raquo; - tillgång till balkong, förvandlats till en lounge. Vit färg i möbler och väggar visuellt ökar volymen i rummet, och saftiga gula som en accent skapar en glad, solig humör.

Design Enrummare från 25 till 30 kvadratmeter. m.

Rektangulära design studio lägenhet med ett fönster (området 29 kvm. M.)

Studion litet område - 29 kvadratmeter. . M - det var ursprungligen mycket obehagligt: ​​smala rummet, långsträckt i längd, hade ett fönster i den främre väggen, som eliminerade uppdelningen i två separata rum. Men i en utsedd utrymme som behövs för att rymma både vardagsrum och matlagning område av livsmedel.

Hall planerade traditionell - badrummet ligger framför en rymlig garderob-omklädningsrum. För ingångs delen av lägenhets studion finns ett kök - garderob-garderob lagringssystem fortsätter kök med integrerade vitvaror, som ligger mittemot den vinklade arbetsyta med en serie skåp under och ovanpå det slutna gångjärn hyllor. Det slutar med ett litet kök bar - det är precis på gränsen till vardagsrummet.

Litet vardagsrum - en bekväm soffa och TV panel på väggen framför honom. Men dess närvaro - ett stort plus, som kan du se på TV utan att störa någon som redan hade gått till vila. Nära fönstret endast finns ett sovrum, innehåller den en dubbelsäng och ett litet bord, en konsol som fungerar som en toalett. Bredvid honom - en bekväm fotpall.

Den huvudsakliga idén med projektet - partition som skiljer vardagsrummet och sovrummet. Det gjorde runda hål, låt dagsljus i det inre av rummet. Förutom att förbättra belysningen, är dessa hål tillsätts till det inre av de intressanta fläckar av ljus, vilket skapar effekten av rörelse och mjukgörande strikt svartvit minimalistisk design.

studio design i skandinavisk stil (området 28 kvm. m.)

Den huvudsakliga idén med designstudion lägenheter - användningen av vit i kombination med den naturliga färg och struktur av trä.

Misslyckad L-formad layout visuellt motvikts genom en kolonn-stolpen vid gränsen av kök och vardagsrum, och en brist av naturligt ljus i köket kompenseras internt belysta skåp.

Kombinationen av vita väggar, tak, möbler med varmt trägolv, bordsskiva, fällbart bord och barstolar middag mini-zon, som ligger i vardagsrummet, vilket skapar en ljus, rymlig interiör, där samtidigt mycket mysig.

Färger i ljust lila interiör lagt textila element - kuddar och en matta under soffbordet.

Interiören i ett enda rum studiolägenheter på 30 kvadratmeter. m. i ett hus byggt i Chrusjtjov

Studio "hruschevka9raquo; som ett resultat av rivningen av väggarna erhållna ytterligare område. En stor fördel av lägenheten var två fönster - det är möjligt att skapa en ljus, modern livsrum.

Vit och ljusgrå nyanser - det är de viktigaste färgerna i inredningen, som organiskt kompletteras med ljust trä konsistens. Som en ljus färg accenter på väggen placerade två poster i röda och gula färger.

Lägenheten-studio har fyra områden - ingång, vardagsrum, sovrum, kontor och kök. De separeras visuellt med olika nyanser av golv och väggar.

En av de viktigaste idéerna i designstudior - att skapa en mysig inredning där du kan bekvämt och slappna av och arbete och samtidigt tillräckligt utrymme för att lagra husgeråd. För att göra detta, i vardagsrummet placerade ett stort system skåp "kupe9raquo;, färger samman med väggarna och nästan omärklig för ögat. Ovanför skrivbordet hängde hyllor för böcker och ett kök som lagras med två nivåer av slutna hyllor.

Saker "med historien" - en gammal skrivbord, järn järn som en backup för böcker och antik spegel - vilket gör interiören en speciell atmosfär i samband med familjeminnen och designer stolar vid matbordet ger interiören en samtida sound.

Design studiolägenheter från 30 till 35 kvadratmeter. m.

Studio lägenhet i en modern stil, 32 kvadratmeter. m.

Fönstret i denna lilla anpassad storlek studio - det är mindre i höjd än vanliga fönster. För att korrigera denna brist, designers använt två metoder: själva fönstret stängt lamellgardiner, persienner "på golvet", vilket gjorde att dölja dess verkliga dimensioner.

Ljus till av en takbelysning och ett överflöd av reflekterande ytor inom design och inredning - det blanka plattor på golvet och en tydlig plaststolar i baren och den glansiga finish möbelfronter. I kombination med ett överflöd av ljuskällor sådan mottagning möjligt att uppnå spektakulära inre uppfattning.

Inconvenient utsprånget inomhus designers vände på ett visuellt markerad studie.

Sovrummet i utformningen studio är separerad från andra zoner "stenoy9raquo, som är den del av entrén är en rymlig lagringssystem i vardagsrummet är en djup bokhyllor och från sovrummet - öppna nischer, vars nedre fungerar som ett sängbord.

Flat layout studio 33 kvm. m.

Mognat i traditionell stil, tar denna lägenhet hänsyn till alla de behov som en liten familj. För två det är mycket bekvämt, trots sin kompakta storlek. Beige-brun gamma inredningsdetaljer enligt värme och komfort.

Väggar, partitionera sig utanför rummet var inte där, men en hytt i det inre är dold från insyn i en urtagning som bildas av en rymlig lagringssystem från hallen. Logga in nisch stängd ljus, men tät ridå, vilket ger en intim atmosfär.

Tillräckligt med utrymme för en matplats - ett rundabordssamtal på gränsen vardagsrum och kök gör det möjligt att rymma tre.

Elegant design studios ett separat sovrum (område av 34 kvm. M.)

Design studio lägenheter utformade i vitt, vilket gör möblerna osynlig mot bakgrund av väggarna. Rough trä soffbord och stolar från molnen bredvid betona skandinavisk inredning. Nationella mönster på kuddar lägga till färg.

Kombinationen av vita ytor med trä och naturliga, naturliga färger gör interiören en verkligt elegant.

Den huvudsakliga idén med projektet - ett sovrum, markeras med en glasvägg, kompletterat med tjocka gardiner. Detta gör det möjligt att skapa intimitet av de viktigaste områdena i rummet, och det inte skapa ett intryck av röran utrymme.

Design studiolägenheter från 35 till 42 kvadratmeter. m.

Designprojekt av studiolägenheter på 40 kvadratmeter. m.

I detta projekt funktionella områden delas inte bara visuellt, på grund av skillnader i efterbehandling material. Dessutom är de separerade i rymden på olika nivåer, vilket komplicerar uppfattningen av interiören och gör det mer intressant. Varje zon har också sin egen belysning.

De neutrala toner av interiören gör det möjligt att hålla en känsla av öppna ytor och en stor volym.

Sovrummet i designstudion höjs på ett podium och åtskilda av en skiljevägg från vardagsrummet genom glasskivor - detta sätt dekorativa paneler på sovrumsväggen visuellt ingår i det totala utrymmet. På pallen, förutom sängen, byggde han en stor garderob och olika hushållsartiklar.

Nära tillbaka sovrummet gränsar till vardagsrummet soffan. två bekväma arbetsplatser som tillhandahålls bokhyllor ligger i det inre av vardagsrummet.

Studio med en bar, 40,3 kvm. m.

Studion är ganska traditionella, här är alla gemensamma utrymmen: ingång, vardagsrum, sovrum, kök.

Eftersom lägenhet som ägs av en ung familj beslutade designers att experimentera och använda okonventionella rör sig i design och inredning. Till exempel ett trägolv "podnimaetsya9raquo; på väggen i vardagsrummet.

Kök och vardagsrum i designstudion delar ribban högt, för vilka det är lämpligt att ta emot gäster.

Traditionell stol ersattes med fåtölj-pouf och ljus interiör djärvt lagt grafiskt svarta detaljer: det är en gardin som skiljer sängen från resten av lokalen, och inventarier och möbler, och svarta korsande linjer på den yttre väggen i badrummet, gå i vardagsrummet, och i korridoren och in i köket.

köksdesign studio är en viktig faktor. Den är kompakt men rymlig. Att leva studios utrymmes den separerar visuellt baren och golv - här är det stengods, till skillnad från trä i vardagsrummet delen.

Väggskåp i det inre upptar endast en vägg, och den andra lämnas fri - det säkrade en huv rund form, är placerad ovanför spishällen. Arbeta med ljust trä bänkskiva och samma bar i harmoni med träfasader i den övre raden av skåp. Designstudion lampor, hängsmycken svart över ribban betona zonindelning.

Utformade i stil loft (område studiolägenheter av 42 kvm. M.)

Loft - en stil som gör att även ett litet utrymme fråga är ganska intressant och ovanlig, med bibehållen funktionalitet.

Saneras murverk yttervägg gjort huvud dekorativt inslag i inredningen och målade i vit färg, pritemniv något sömmar och defekter av murverk. Visuell zonindelning genomförs genom kontrasterande golv och byggnivå höjd sovrum.

Kök och vardagsrum i designstudior enat och har tillgång till loungen, arrangerade på balkongen. En av vardagsrummet väggarna är målade i en mörkgrå färg som ger rummet djup, och i kombination med vita tak och ljust trä golv ser mycket imponerande samtidigt inte mörkare rummet.

Sovrum inredning är markerat - det höjs på ett podium och åtskilda av skjutdörr. Sovrummet har ett litet omklädningsrum och garderob för förvaring av olika föremål. Väggen i spetsen för sängen är täckta med tapet med mönster i skandinavisk stil, är samma stil ihållande golv konstruktion korridoren.

Hittade ett misstag? Välj en film och skicka det genom att trycka Ctrl + Enter.

Design studio kök på 20 kvadratmeter. m

inredning - alltid en lätt uppgift. Konstruktion av flera funktionella områden i ett rum komplicerar det ännu mer. I denna artikel kommer vi att tala om hur man genomför zonindelning och utrusta möbler, som använder färg och ljus, hur man dölja brister i studio layout och där det är möjligt att spara utrymme.

Kök, kan vardagsrum vara i två utföranden. I ett fall är det en studio lägenhet, där köket kombineras med en enda badrum. I en annan - en av lokalerna, till exempel, två sovrum lägenhet eller hus.

I moderna hem ofta det gav ett stort kök och ganska rationellt kommer att utrusta fler och lever i den. Således kan du spara ett helt rum. Det särskilda med denna typ av bostäder är bristen på dörrar, vilket sparar mycket utrymme. Men till formgivaren uppgiften kompliceras av behovet rymma flera funktionella områden, samtidigt som den unika stil och estetik.

Med tanke på rymdområdet 20 kvm. m., kan vi säga att det är en ganska litet rum. Men med rätt inställning, det är även möjligt att utrusta ergonomiska, vackra och helt fritt.

När det gäller kök, vardagsrum, vilket inte utföra ytterligare funktioner sovrum, en studie och ett omklädningsrum, då allt är mycket enklare. Här är det nog att passa enkelt och ett fullt utrustat kök, och en zon för att ta emot gäster. Med skicklig strategi kommer detta rum att vara en modern inredning i huset.

Studio zonindelning sker över hela området från ytterdörren till balkongen. Observera att i de nya hyreshus av denna typ ofta passera utan väggar badrum. Detta är praktiskt eftersom framtida hyresgäster bestämmer därmed dess storlek och geometri utifrån sina egna uppfattningar. Därför allmänhet innehåller zonindelning definitionen av ett badrum.

Om vi ​​anser att frågan om avgränsning av funktionella utrymmen endast i kök, vardagsrum, då först och främst måste du prioritera. De planerar att ta en hel del gäster måste offra storleken på köksbänkar, eller närvaron av ett separat sovrum. Men du kan ordna en kaj på en extra våning ovanför badrummet eller köket. Då kommer det att finnas en plats för placering av rymlig soffa konvertibla matbord ytterligare dyschor, stolar eller fåtöljer.

Om tillräckligt många av soffan till två eller tre personer, och i baren, kan köket göras och mer. Tillsammans med en bar, kan det vara i form av bokstäverna P, då gränsen mellan köket och vardagsrummet kommer att vara helt klart. Speciellt denna plan är relevant om rummet har formen av en långsträckt rektangel.

Om ett fyrkantigt rum, sedan längs väggen i köket kan vara anordnade i en linje, å andra sidan sätta ö bar. För att uttrycka det tillbaka soffa, utan tvärtom - TV: n.

De som inte gillar att sova på en bäddsoffa, kan du försöka att ordna en separat säng. Om planen tillåter denna uppgift väl hantera nisch. Annars kan det ordnas, inhägnad del av rummet.

Dessutom är det nödvändigt att definiera lagringszonen. Detta är ett mycket viktigt steg, särskilt om en massa saker och att arrangera en hel omklädningsrum fungerar inte. Ta hjälp av några av de tekniker för organisationen av ytterligare sektioner för förvaring.

Ett av alternativen - en mezzanine som kan bli en del av zonindelning. Denna design på taket hold demarkationslinjen, medan resterande ledigt utrymme på golvet.

Också komma till hjälpen tekniker såsom byggandet av en säng eller soffa-podium. Inne pallen placerade bekväm och rymlig lådor.

Om du planerar att bygga ytterligare en våning för sovrummet, kan en annan skåp vara placerad under trappan.

Om saker och ting är inte så många, är det lämpligt rymlig garderob. Notera att i ett litet rum behöver bara använda alla tillgängliga vägg utrymme för större kapacitet. Därför är det nödvändigt att köpa eller göra i ordning skåpet till taket. Dessutom kommer det att se mer estetiskt tilltalande än vanligt.

Zonindelning köket vardagsrum i en multiroom hus - en uppgift lättare. 20 sq. m fritt för att passa ett stort kök med ett stort matbord och en rymlig soffa med TV. Den vanligaste och effektiva alternativ plan - en soffa, placeras tillbaka till köket och bordet. Stående framför den blir synlig för alla TV.

Göm cons studio room

Nackdelarna med denna typ av plan kan hänföras, först och främst, ljudet av hushållsapparater. Speciellt denna fråga är själva natten. Därför är det nödvändigt ett kylskåp, en tvättmaskin (om det kommer att stå i köket) och diskmaskinen för att välja den mest ljudlös. Köksfläkt måste vara inte bara mycket tyst, men också ganska kraftfull, så många dofter från matlagning tenderar att suga in i möbeltextilier och olika dekorativa element.

Observera också att för att bevara estetik och ytterligare ljudisolering är bättre att använda inbyggda apparater.

En annan nackdel med studion är att eventuella övergivna objekt, till exempel kläder eller rätter, är direkt synlig slående. Därför är det bättre att köpa en stor diskmaskin, som passar alla rätter utan ett spår. Även i badrummet bör ordna en rymlig och låsbart fack för kläder.

Utforma en liten studio att prestera bättre i sådana stilar som inte innebär bulk eller utsmyckade inredning, upplopp av färger och en hel del möbler. Dessa stilar är:

  • Skandinavisk eller japansk stil.

En intressant lösning är en blandning av flera stilar. Som underlag kan vi ta lakoniska minimalism och konstruktivism och praktiskt att lägga något inslag av inredning eller möbler från en mättad stil. De kan vara eklektisk säng, en spegel och en avantgardistisk design av en vägg i en fusion stil.

I en stor lägenhet eller hus alla rum tenderar att dras i samma stil. Men det finns undantag. I vilket fall som helst för köket-vardagsrummet kommer att passa alla stil, från klassiskt till modern.

Det rekommenderas att använda ljusa färger och små ljusa accenter för små utrymmen. Inom området 20 kvm. m kan användas och en mörkare färgskala, t ex brungrön. Oftast beror på rummet layout.

Om du vill använda en mättad eller mörka färger, är det nödvändigt att kompetent accenter och viktigast av allt, välja rätt möbler. Det bör inte vara visuellt röran rummet. Dessutom är det nödvändigt att korrekt fördela färgen mellan tak, väggar och golv.

Man bör komma ihåg att färgen är visuellt sänkta tak. Väggar och golv av samma färg skapar en känsla av isolering, så det är bättre att göra golvet en mörkare färg. Och om väggarna mörkare, då visuellt de kommer att flytta mot varandra.

Men det finns metoder för att hjälpa visuellt förstora rummet. Till exempel kan en färgfält i kombination med vita väggar och tak i rummet skjuter sidorna och toppen. En separat vertikala linjer på väggarna i den upphöjda taket. De kan helt enkelt dra i lämpliga ställen på väggen eller hitta en lämplig möbler.

En sådan kan vara garderoben till taket med smala sektioner. Avsnitten ska vara av två färger, en sammanfaller med väggarna.

På frågan om inredning och bör behandlas varsamt. För dem som älskar en mängd statyer, vaser och många bilder eller kuddar bättre att göra det mesta av den vita möbler och inredning av väggarna. I det här fallet kommer att tilldelas endast dekorativa element, utan att skapa en känsla av röran.

När det gäller belysning, vad det är, desto bättre. Om på grund av formen på rummet finns mörka hörn de kan ordna ytterligare belysning. Således kommer luft och rymd mer. Observera att överdriven användning av små glödlampor eller lampor kan spela rollen av överdriven dekoration och förstöra estetik. Därför behöver göras i komplexet utformningen av ljus och en mängd olika ämnen.

När utformningen av rummet inredning är nödvändigt att ta hänsyn till sin färg och form. Ju mer du behöver för att uttrycka det, desto lättare bör det vara. Om rummet är liten, gjorde den mörka, fläckiga eller utsmyckade möbler inte ge honom utrymme. För att bevara känslan av frihet är bättre att använda ljust trä, svartvitt och enkla former.

När det gäller arrangemang av möbler, kan det bero på att genomföra zonindelning. Detta är bäst lämpad soffa, bar skrivbord och bokhylla. Observera att för små rum är bättre att använda möbler, ljusgenomsläppligt:

rack utan en bakre vägg;

stolar tillverkade av transparent plast, eller de som vilar inte solid,

bord med glasskiva.

Stället kan fungera som en skiljevägg mellan alla zoner. Den bardisk skiljer köket från resten av rummet. Med bäddsoffa kan separeras från gäst, om du flyttar upp ryggen mot sängen.

Notera att på marknaden idag finns ett stort utbud att omvandla möbler:

soffbord, förvandlas till middag;

dyschor, pallar, falsning i;

skåp och hyllor med fällbara sängar och skrivbord.

Det bör noteras att arrangemanget av rummet spela en stor del av fönstret, deras antal och placering. Den hörnlägenhet, kan de placeras på två väggar.

Om rummet två fönster på en vägg, kommer de att bidra till att hålla i hennes zonindelning. Gapet mellan fönstren spela rollen av en separator. Nära en av fönstret kan placeras kök och den andra nära sängen eller gäst. Mellan zonerna kan ordnas matbord.

Om rum med ett fönster, sedan runt honom en säng eller soffa. Men i vissa fall är det möjligt att fönstret för att placera en middag eller skrivbord. Bordsskivan är också möjligt att omvandla ett stort fönsterbrädan. Denna teknik sparar mycket utrymme.

Närvaron av den andra delen kan du skapa flera zoner samtidigt spara utrymme i rummet. Oftast används det för att arrangera en kaj. Det bästa stället att sätta blir utrymmet ovanför badet och kök.

Om badrummet är redan byggd och det finns inget sätt att ändra det, kommer produktionen att vara byggandet av sängen, till exempel över soffan. Förutom det praktiska värdet av en sådan metod kommer att ge en konstruktion, originalitet och kommer att väcka uppmärksamhet.

När du gör köket är bättre att inte använda de traditionella kök objekt såsom kakel, konstgjorda frukter och grönsaker, dekorativa krukor och plattor. Alla köksredskap rekommenderas att gömma sig i garderoben. Det är också värt att ge förvaringsskåp för små hushållsapparater, som inte används på daglig basis och det kan tas bort tillfälligt. Det clutters upp utseendet samt en extra dekoration eller möbler.

I små lägenheter används aktivt gardiner och draperier till utrymmet zonindelning. Oftast de skyddar sovrummet. Deras fördel är den enkla monteringen, möjligheten att ändra den andra och överkomliga priser. Dessutom kan gardinen isolera och andra regioner, och det är lätt att flyttas bort och skapar ett gemensamt utrymme, om det behövs.

Som vi har sagt, golv och väggar i samma färg skapar en känsla av isolering. De som vill göra de vita väggarna och golv, kan det vara lämpligt att använda en kontrasterande färg som lämpar sig för färg design. Metoden fördelar golv kontur och eliminerar de beskrivna negativa effekterna.

Den moderna interiören har ett stort utbud av stilar. Varje person kan välja en eller annan utformning av ditt hem efter din smak och idéer om estetik.

Så kan du använda en lågmäld högteknologiska med ett överflöd av raka linjer, räta vinklar, blanka ytor och metall. Ett annat inslag i denna stil är tankeväckande och varierad belysning.

Kreativa personlighet avant-garde inställning till sitt utbud av färger, ovanliga former och originella bilder.

I den moderna design tar sin rättmätiga plats, och klassiskt. Antika kolumn eller damast tapetmönster passar perfekt in i den nya interiören och demonstrera utsökt smak av dess ägare.

Murverk - En annan intressant del av modern inredning. I kombination med smart design det ser mycket original.

De flesta av de moderna design är urban karaktär. Nedan är det inre av blandning av två stilar. Lampor på långa kablar och Safita betongvägg utan en dekorativ finish - karaktäristiska inslag loft. A metalliska och högblanka ytor, räta vinklar, belysning köket enheter och grå - de viktigaste funktionerna i högteknologiska.

Vi bör också nämna sätt zonindelning utrymme: färg, ljus och olika tak nivåer. Svart kök och ljusgrå vardagsrum sticker ut, men inte kontrasterar mot varandra. En bar, ett soffbord och stand-Nout bok utförs i samma stil, att skapa enighet och anslutna zoner med olika färger.

Notera också att regenerering av använt rack med inbyggd flip-up säng och en svart till tak garderob. Den senare är inte uppenbar, och uppfattas som en del av väggen.

Denna design är ett utmärkt exempel på en korrekt användning av svart. På grund av fördelningen av mörka och ljusa interiör accenter uppfattas helt enkelt.

Nu överväga ett exempel på ljus design i popkonststil. Färgglada möbler balanseras lakoniska former, räta vinklar, klarglas och vita väggar, och de flesta av de köksinredning. Observera också den blygsamma extra inredning, som är begränsad till en affisch på väggen och flera kuddar. En scen spotlights och gitarr perfekt komplement till temat musikstil.

Följande exempel designen skiljer sig kompetent zonindelning. I ett rum till fyra funktionella områden utrusta sovrummet, ett gästrum, ett omklädningsrum och ett kök. Den sovande Området partitionerad utanför rack och en fåtölj. De är väl delat utrymme, men inte skräpar det. omklädningsrum gardin skapar komfort och i ett komplex med ett soffbord är ett utmärkt zonindelning element.

All rights reserved, 14 +

Kopiering platsmaterial är möjlig endast vid installation av en aktiv länk till vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

− 2 = 2