Design desktop

Orsak: 20 snygga exempel på arbetsplatsorganisation

Få till postkontoret en gång om dagen som är mest lästa artiklar. Följ med oss ​​på Facebook och VKontakte.

Inte varje hem är möjligt att tilldela ett separat rum under skåpet, men att organisera "kontor" område i källaren. I vår granskning färgglada och originella idéer som kommer att göra arbetsplatsen bekväm och elegant.

Effektiv användning av utrymme på skrivbordet och nära den. Väggen ovanför tabellen kan användas för att rymma olika påminnelser och förvaring av små saker som används under drift.

Kompakt bord i vintage stil med bekväma hyllor för förvaring av olika saker och pappersvaror.

Snygg arbetsyta, inrett i svart och vitt.

Ett stort bord med många celler, där ägaren har placerats hans hjärta söta saker, och saker som behövs för jobbet.

Den klassiskt svart och vitt kombination är idealisk för dekoration av moderna skrivbordet.

Bright kontor är inrett i skandinavisk stil, med ett litet skrivbord och två rymliga köksskåp av äkta trä.

Den kompakta skrivbords som kännetecknas av sin enkelhet och funktionalitet.

Den ljusa och moderna arbetsyta med en ovanlig bokhylla på väggen.

Perfekt utrustad utrymme för handarbete med bekväm skrivbords ön.

Inspirerande arbetsplats med ett bord av trä, korgstolar och en gyllene lampa.

Svart och vit vägg separerar visuellt arbetsområdet från huvud utrymmet i rummet och levande detaljer betonar individualitet av dess ägare.

Original lagringssystem kommer att bidra till att dekorera även de mest vanliga arbetsplats.

Ett stort fönsterbrädan - ett bra alternativ till skrivbordet.

Icke-standardutförande av hemmakontoret.

Bekväm arbetsplats belägen mellan två skåp och inredda med ljusa gardiner.

Ovanliga arbetsyta i vintage stil med en mängd olika dekorativa element, såsom hyllor i decoupage stil, står för pappersvaror, vaser, souvenirer och foton.

Mycket snygg arbetsplats, dekorerad främst i ljusa färger.

Modern arbetsplats med metall bord och hyllor.

Charmig arbetsplats, dekorerad med målade blommor och levande.

Återhållsam inre arbetsutrymmet kan dekoreras med ljusa möbler och inredning objekt.

Gillar du? Sedan stödja oss, TRYCK:

arbetsplats~~POS=TRUNC hem

I dagens värld, fler och fler människor som arbetar hemifrån, till exempel om utbyte av copywriting NeoText. Många blivande företagare ordnar en egen lägenhet i en mindre version av Office, som hjälper till att spara pengar på kontoret hyresavtalet. Och för de människor som arbetar över Internet behöver inte ens ett kontor. Men att arbeta hemifrån är inte lätt. För det första, de flesta av det inre av lägenheterna inte innebär att det finns jobb och arbete vid matbordet eller sitter på soffan är mycket svårt. För det andra huset en hel del distraktioner som stör med fokus på arbete, som en följd av fallande produktivitet.

Hur man undviker misstag och ordentligt formalisera arbetsplats hus? Det finns flera alternativ för placeringen av arbetsplatsen, planering och organisation. Så du kommer att kunna skapa en lämplig och bekväm arbetsvillkor, utan att bryta mot komfort och atmosfär i ditt hem. Tidigare skrev vi om ett hemmakontor organisation, och särskild vikt läggs på hemmakontoret i det inre av en liten lägenhet. nu överväga nya idéer arbetsområdet hemma.

Arbetsplats hemma i ett separat rum

Detta alternativ är naturligtvis bäst. Om din lägenhet har ett separat rum som kan identifieras som ett kontor, då du har mycket tur. För rum med gratis planering tillvägagångssätt är ett annat alternativ - blockera ditt arbetsområde vägg eller rack markerar platsen med hjälp av färg. Du kan använda skärmar eller gardiner för att skapa en bekväm arbetsmiljö.

Bäst av allt, om ditt kontor är en dörr som inte bara kommer att skydda dig från frestelser komfort och regelbundna resor till kylskåpet eller soffan, men skyddar också mot yttre buller, som ofta distrahera från arbetsprocesser.

Skåp måste vara utrustad med allt du behöver, så du behöver inte gå till det andra rummet och leta efter rätt saker. Således kan du spara tid och göra jobbet snabbt och effektivt.

Om du inte är en mycket stor lägenhet, men det finns en balkong, kan du ordna en plats där. För att komma igång måste du bli av med alla de saker som finns lagrade där (oftast en balkong utför lagringsfunktion) och försiktigt isolera en balkong. Välj material som inte tar upp en hel del utrymme för att spara värdefull kvadratmeter.

Det är bäst att ta till balkongen batteriet eller göra ett varmt golv. Men du kan använda och mobila värmare som körs på el.

Var särskilt uppmärksam på ledningar, belysning och erforderligt antal butiker. Att skapa arbetstillfällen hemma på balkongen, behöver du ett litet bord, som du kan passa längs en liten vägg. Dessutom rekommenderar vi dig att köpa ett litet skåp eller flera rymliga hyllor där du kan lagra viktiga dokument, rapporter eller nödvändiga fördelar.

Ingen balkong? Det spelar ingen roll. Många lägenheter har ett litet pentry som olika värdar använder olika. Om du har en liten skafferi garderob eller lagring av ämnen, sedan använda det mer och hur arbetsplatsen fungerar inte. Men de flesta av garderoben - ett rum med en mycket underlig funktionalitet. Vanligtvis lagrar saker som folk inte använder. Du kan fortsätta att hålla en onödig skräp eller rensa bort garderoben och använda den. Skapa en mini-kontor i denna byggnad är inte lätt, men det är möjligt. Försök att göra det mesta av hela höjden av lagringsområdet att befria sig själv arbetsyta. Du använder ofta skrivaren? Inte lägga den på bordet och lyft upp på hyllan. Så du kommer att spara utrymme, men också lämna skrivaren inom räckhåll.

Ett bra alternativ användning av lagringsutrymme - hängande stav, där du kan placera objekt som du önskar.

Försök att använda ljusa färger i inredningen av arbetsplatsen hemma i skafferiet eftersom de visuellt expandera och utöka utrymmet. Undvik ljusa färger, mönster, och ett stort antal olika material.

Särskild uppmärksamhet i utformningen av arbetsplatsen bör ägnas belysning. Fönstren i förrådet där, så dagsljus inte vara. Försök att placera lampan ovanför arbetsområdet, inte i taket. Inte för att plocka upp användbar skrivbord område, fäster fixturen på väggen eller visa det på hyllan ovanför skrivbordet. Ljuskällan måste vara belägen antingen direkt ovanför arbetsplatsen eller på vänster sida. Plocka glödlampa med lämplig ljusstyrka. Kom ihåg att kallt vitt ljus mer konfigurerar en fungerande humör, men mycket tröttande.

Arbetsplats hemma på ett fönsterbräde

Denna variant arbetsplatsens utformning är mycket vanligt eftersom det är lätt att genomföra. Om ditt hus bred fönsterbrädor, du helt enkelt köpa rätt kontorsstol och placera ett rack eller skåp nära arbetsplatsen. Om batteriet är under fönsterbrädan, sedan flytta den till den bästa, eftersom det kommer att hindra dig bekvämt placerad.

I många moderna hem trösklar smal och inte tillåter dem att använda som en arbetsyta. Från denna situation finns det ett enkelt sätt - visuellt förlänga fönsterbrädan, ersätta den med en bänkskiva. Fäst bänkskivan kan du ha sidoväggarna. Om tröskeln är mycket lång, då du kommer att behöva en annan fästpunkt i mitten. Denna roll kan ta på nattduksbordet. Så du får inte bara en, utan två jobb. Ovanför fönstret och bredvid det är möjligt att placera flera hyllor för förvaring av dokument. Plus denna arbetsplats i dagsljus och en trevlig utanför.

Du kan göra en arbetsplats hemma eller med antingen balkong eller skafferi. Baserat på funktionerna i din lägenhet. Om du har en nisch i väggen, då engagera det. Om rummet är oproportionerligt smal, det blockerar en av parterna för att få ett litet rum, kontor och göra ett andra rum rätt form.

Den rymliga och bred rum, kommer du att kunna skapa en nisch genom att placera sin arbetsplats mellan två skåp. Om du gillar utseendet på skåpet, kan du göra din arbetsplats även där! Din tid kommer inte att börja med en lång resa i transport och för att vrida om nyckeln. Och det kommer att sluta med samma.

Det bör noteras att för ett framgångsrikt arbete hemma du behöver uthållighet och självorganisering. Så försök att utrusta arbetsytan hemma med allt du behöver, så du behöver inte lämna den.

Hur organisera din arbetsplats: bilder, designidéer på arbetsplatsen

Framgången och resultatet av någon åtgärd beror på produktiviteten, vilket i sin tur bestäms av komfort och funktionalitet på arbetsytan. Korrekt och harmonisk utformning av arbetsplatsen direkt påverka arbets attityd och ditt humör i allmänhet, bekräftar att även psykologer.

Därför är det så viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt utformningen av din arbetsplats och du ordnar arbetsområdet. Oavsett var du arbetar för det mesta - hemma eller på kontoret, bör din arbetsplats ge dig glädje och anpassa för framgång i arbets angelägenheter.

arbetsplatsens utformning måste hållas tillbaka och lugn för att inte förringa drifttid och ställa in önskat sätt.

Men om du är en man med kreativt yrke, kan du släppa loss fantasin och använd intressant inredningsidéer arbetsplats för mer inspiration i arbetet.

Inredare erbjuder oss intressanta idéer för att organisera arbetsutrymmet och den ursprungliga funktionella utformningen av arbetsplatsen hemma och på kontoret. En sådan arbetsplatsutformning kommer att glädja med sin skönhet och ovanliga lösningar.

Det viktigaste med att organisera en arbetsplats hemma och på kontoret är enkelhet, bekvämlighet, komfort och, viktigast av allt, funktionalitet.

Arbetsplatsens design på kontoret är begränsad till en rad olika faktorer som bestäms av företagets standarder och regler. Arbetsplatsen på kontoret kan dock också vara vackert inredd, tack vare arrangörer och en mängd ursprungliga detaljer.

Idéer för att organisera och dekorera en arbetsplats hemma kan vara ännu mer olika: utformning av vardagsrum eller sovrum med arbetsområde, design av arbetsområde vid fönstret och många andra.

Välja designen på arbetsplatsen, föredra möbler och headset med ljusa och trevliga former, trevliga färger. Till exempel ser designen av en arbetsplats i vita toner med vackra färgaccenter av röd, rosa, choklad nyanser väldigt vacker ut.

Att skapa husets arbetsyta kan du själv välja ett bekvämt och vackert bord som sätter alla nödvändiga saker för arbete, arrangörer, en dator och mycket mer. Det är också viktigt att välja en bekväm och praktisk stol för produktivt arbete hemma.

Dessutom bidrar små prydnadsföremål, färska blommor, vackra inskriptioner till väggar, ovanliga bordslampor och många intressanta lösningar för organisationen av arbetsområdet, där bilderna presenteras i vår recension, hjälper till att skapa en trevlig atmosfär.

Arbetsplatsdesignidéer: foto, dekorera idéer och vacker arbetsplatsdesign

Vi erbjuder dig ett originalval där du kan hitta intressanta och praktiska idéer för att dekorera din arbetsplats hemma och på kontoret, designa ett arbetsområde vid fönstret, designa ett sovrum och ett vardagsrum med arbetsområde, visa foton ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

73 + = 77