Hemmabio Design

Design och utforma ett hemmabio

Termen "hemmabio" uppstod när det fanns platta TV-apparater, och är mycket stabil association med sina föreställningar om välstånd och även lyx. Men nu är det en platt-TV några år senare svårt att överraska någon - inte har det? Några år senare fanns det också en sådan sak som hemmabio design. Moskva, följt av andra större städer har börjat erbjuda tjänster av specialiserade företag för att organisera hemmabio "nyckelfärdiga" för dem som hade råd.

Ägarna till stora hus, god kvalitet och väl utformad, tenderar att ge dig själv och kära en maximal nivå av komfort, och tillgången till alla nöjen som tillåter dig att ha modern teknik. Utforma ett hemmabiosystem med utrustningen enligt den senaste utvecklingen - det är hög klass specialist, som kan klara av en hel del befintliga problem och fallgropar.

Vad är en modern hemmabio? Nästan alla på första omnämnandet av det är förenat med stora rum, bekväma och eleganta möbler, ett modernt ljudsystem, stor skärm och hög kvalitet projektor. Men inte alla så enkelt. Det räcker inte med att köpa och placera alla som nämns i ett enda rum.

Utforma ett hemmabiosystem med installationen innebär ett antal steg - projektutveckling från grunden för att installera och konfigurera utrustningen - både video och ljud. Det omfattar själva processen och de åtgärder som krävs för att avsluta det akustiska utrymmet och dess höga kvalitet isolering. Tillbringade, ibland en hel del pengar, inte förgäves, varje steg måste vara korrekt utarbetas.

Utforma en hemmabio är i förfarandet för noggrant urval av alla systemkomponenter. I detta måste tas hänsyn till parametrarna för den valda akustiska utrymmet, särskilt i termer av dess arkitektur, ljus och så vidare. N. Utkastet nödvändigt att åstadkomma de optimala materialen i kabelkanaler och deras konfiguration, struktur och längd på var och en av kedjorna. Genomtänkt att vara platsen för alla matställen, liksom bio management.

Glöm inte att även de minsta hem rummet är en kopia av "vuxna" teater. Trots sin ringa storlek, hans krav är helt professionell. Skillnaden - bara i skala. Din film bör inte vara fundamentalt annorlunda från allmänheten om kvaliteten på ljud och bild.

Det måste med nödvändighet vara isolerad. Utforma en hemmabio i ett normalt vardagsrum - ett dåligt alternativ. Oftast är hon alltför oregelbunden form och ett stort område av glas. Dessutom i vardagsrummet finns det alltid några skarpa hörn och passager till andra rum. Alla dessa omständigheter hjälpte inte att använda den för dessa ändamål.

Små inredningsdetaljer kommer att bidra till fragmenteringen av ljud med dess distorsion och skador på intryck från processen. De linjära parametrarna för en framtida bio (längd, bredd, höjd) får inte korrelerade med varandra i en flerbasis, annars kommer det att reflekteras från korsningen av taket och väggarna hos ljudvågor som är överlagrade på varandra, kan variera kraftigt.

Det är oerhört viktigt och frågan om ljudisolering, som också måste beaktas när man väljer en biograf ett separat rum. Han var särskilt relevant när är att utforma en hemmabio i lägenheten. Dörrarna till rummet är avsedd för det ska vara tjock och stängas ordentligt och säkert. Varje tomrum i väggen och mellan strukturerna ska fylla material med goda ljudisolerande egenskaper.

För ytbehandling finns särskilda Acoustic undertak och väggpaneler. Det hjälper och enkelt drapera. Utmärkt kvalitet bulkakustisk ger golv, i vilket under det dekorativa skiktet är ett lager av grus eller sand.

Den valda akustik beror väldigt mycket. I synnerhet, med fokus på det, välj efterbehandling material och alternativ för inredningslösningar. Om låg kvalitet högtalare eller plockas upp felaktigt, kan ljudet av även den dyraste av komplexet dödas. Ljudkvalitet avser den komponent av systemet är endast 11%, resterande 89% beror på parametrarna i rummet akustiskt.

Således kan förakt för ett korrekt utarbetande av framtiden för biografen blivit den viktigaste och allvarligaste misstag, vilket skulle omintetgöra alla dina ansträngningar.

Beräkna kostnaden för förfarandet för framställning av hallen akustik möjligt i ett inledande skede, med tanke på utformningen av rummet, den befintliga möbler, bygga byggmaterial. Ju mindre rum, desto mer pengar kräver akustisk behandlingsprocessen.

En sådan tjänst, som design och installation av hemmabiosystem, finns nu tillgänglig på en professionell nivå. Specialist kommer att välja den blivande planen för arrangemanget av möbler, med en speciell datorprogram som kan simulera beteendet hos ljudet i framtiden teatern.

Vad ska inte vara i rummet

Slät med en styv ytstruktur (som tapeter klistras väggar) måste tas bort eller döljas. De måste göra en mjuk och lättnad. Bort från lokalerna alla föremål tillverkade av plast, laminat, glas, metall, keramik och kakel, samma gäller för huden. Det är mycket önskvärt att dekorera väggarna med mineral gips eller trä, låg tjocka mattor och gardiner av tät vävnad. Bakgrund är också en bra idé att hålla tyget eller mattan typ.

Rummet bör inte vara en hel del fönster. Finns gardin så tätt som möjligt gardiner i flera lager. Strängt förbjudet - porslin hyllor och glas möbler. Välkommen soffor med ett stort antal kuddar, fluffiga omfattar långa mattor på golvet och på väggarna.

Hur bra läge "platser"? Vanligtvis ger de kolumner på båda sidor av en stor soffa, som alltså vid skärningslinjen mellan axlarna för ljud. Arrangeras på sidorna av en bälteskudde bör inte från honom - sitter i dem kommer att uppleva betydande obehag från ljud obalans mellan kanalerna.

Utforma en hemmabio - inställning och ett urval av video

Temat om vikten av kompetent urval av videon inte behöver förklaras. Vi talar om den viktigaste komponenten - bildkvalitet på startskärmen. Choice - .. Bland en stor mängd tv-apparater, projektorer, plasmaskärmar, etc. Vad exakt köpa, beror inte bara på ekonomiska möjligheter, men också på tekniska parametrar och villkor, som kommer att gå visning.

Det viktigaste kriteriet, som bör vara genom att välja en projektor - närvaron av en standard Full HD. Din utrustning bör ha möjligheten att spela HD-bilder med en progressive scan. Även plasmaskärmar anses universella, men bättre än en bra projektor med HDMI digital ingång, DV, iLINK har DVI inte uppfunnit något.

Vi får inte glömma beståndsdel av teatern. Denna spelare DVD-ROM-enhet, en mottagare eller förstärkare med processorn. För hela uppsättningen av utrustning hemmabio de spelar rollen av en dator som är konstruerad för att avkoda ljud och video från DVD-ROM-enhet. Dessa enheter ger högkvalitativt arbete av hela akustik, i egenskap av en växelstation.

Screen - inte mindre viktig komponent i arrangemanget av hemmapubliken. Medverkan av betraktaren i åtgärden direkt relaterad till storleken på bilden. Någon film ser bättre ut på den stora skärmen. Här, naturligtvis, det beror på rummet. Bättre att ta en andel på 16: 9 (1,77: 1), men om dina krav på bildkvaliteten är tillräckligt hög, kan du ta en mindre skärm - en bredd av cirka 75 cm.

Modernt komplex multiroom (Multiroom) gör det möjligt att uppnå hög kvalitet surroundljud. Utforma en hemmabio med en klass hårdvarusystem HI-END kan du göra en moderniserad biograf från nästan alla förhållanden. Vid montering av ljud flera rum och väl avstämd, kan du njuta av klart ljud i rum av olika slag. Om du installerar en video med hemmabio, kommer systemet att vara unik och kommer att uppskattas av älskare av high-end riktig biograf.

På de möjliga designalternativ

Utforma en hemmabio i huset kan lika anläggningar planeringsstadiet och under nybyggnation eller renovering. Om omstruktureringen är inte att vara, måste vi utgå från det faktum att det inte finns.

Det första alternativet (endast när rummet är planerad) - det mest förnuftiga och effektiva. Installationsprogrammet arbetar tillsammans med designern, enas alla nyanser. Resultatet är en noggrann och harmonisk installation i lokaler all nödvändig utrustning komplex.

I detta utförande är det enklaste att ta hänsyn till många viktiga nyanser i samband med de exakta måtten i rummet, dess volym, egenskaper hos akustik och arkitektur. Du kan noga överväga ljudisolering och alla nödvändiga utbildningsmöjligheter.

Utforma en hemmabio - installation av utrustning i den färdiga rummet

Om du går ombord på ett projekt på din biograf på scenen av reparation eller konstruktion, det finns också fördelar, även om graden av frihet kreativitet är redan delvis begränsad. Men fortfarande kan du allvarligt fundera över den optimala placeringen av högtalare, utläggning av ledningar, tie-uttag video och ljud, apparatdosor för installation av högtalarna, som kommer att arrangeras. I det här fallet får du bli av med det oundvikliga och ändlösa förändringar perenastroek.

Om konstruktionen av hemmabio kräver sin enhet i klar rummet - det här alternativet kan inte kallas den mest framgångsrika, även om det förekommer oftast. Du kommer att ha tillgängliga rengörings ledningar i speciella lådor för att vara ganska svårt att passa alla nödvändiga komponenter i det inre av den färdiga rummet. I detta scenario kommer det bästa valet vara att locka en allvarlig professionell med stor erfarenhet av liknande installationer.

Slutsats: Att utforma en hemmabio med egna händer är en svår uppgift, inte bara ur teknisk synvinkel, men ur alla andra synvinklar, för att inte tala om den materiella. Men alla svårigheter förr eller senare förblir bakom, och på en av de vackra dagarna sätter du sig framför en stor skärm på en mjuk soffa och trycker på Play-knappen med glädje.

Allt! Du har ett nytt liv! Känslor att ha all rikedom av ljud och nyanser kan inte jämföras med någonting! Fantastiskt vackra landskap, roar av bergskäl, ljudet av surfen - allt detta är nu ditt. Det fantastiska ljudet av musik du kommer att känna bokstavligen i smak och med stor tillfredsställelse, kom ihåg klassens ord som den viktigaste av alla konster för oss är biografen. Nu är det här ett mirakel i ditt hem - i dina egna händer.

Hemmabio rum

Organisation av hemmabio kräver en hel del arbete och finansiella investeringar, men de är helt motiverat, eftersom ett sådant rum skulle vara en idealisk semester plats för alla familjemedlemmar och nära vänner. Alternativ för vidarebosättning hemmabio mycket, men de alla koka ner till en sanning, nämligen professionell installation av ljud och video utan att kompromissa med stilistisk design, syftar till att skapa en viss atmosfär.

Nuans för att organisera hemmabioutrymme

Inredningsprojekt lokaler avsedda för hemmabio, är fundamentalt annorlunda från att skapa andra alternativa underhållningszoner, eftersom det är nödvändigt att iaktta en tunn linje mellan en balanserad ljudbild kvalitet, komfort och övergripande estetik i rummet. Med tanke på vikten av ljud- och videoutrustning utan hjälp av proffs i detta fall inte kan göra, men fortfarande några aspekter som rör skapandet av en harmonisk inredning, kan du utforska på egen hand.

Läderstolar i svarta och texturerade väggar, som simulerar ett gammalt tegelverk, kombinerar framgångsrikt med varandra.

Läderstolar i svarta och texturerade väggar, som simulerar ett gammalt tegelverk, kombinerar framgångsrikt med varandra.

Var uppmärksam på den ursprungliga takbelysningen i form av en sträckt tråd med glödlampor.

Var uppmärksam på den ursprungliga takbelysningen i form av en sträckt tråd med glödlampor.

En ljus inredning i en hemmabio i form av en teatralisk scen måste se gamla filmer.

En ljus inredning i en hemmabio i form av en teatralisk scen måste se gamla filmer.

Kombinationen av spektakulära fotobilder, träbjälkar och konstgjorda stenar ser väldigt bra ut.

Kombinationen av spektakulära fotobilder, träbjälkar och konstgjorda stenar ser väldigt bra ut.

Den naturliga paletten av nyanser ser bra ut i designen av rummet för en hemmabio.

Den naturliga paletten av nyanser ser bra ut i designen av rummet för en hemmabio.

Täta draperier täcker skärmen och skapar en känsla av scenen, som håller på att börja showen.

Täta draperier täcker skärmen och skapar en känsla av scenen, som håller på att börja showen.

Det ljusa golvet mot bakgrunden av mer mättade väggar och tak gör rummet tyngre.

Det ljusa golvet mot bakgrunden av mer mättade väggar och tak gör rummet tyngre.

Trä och tyg är utmärkta för att dekorera biografen tack vare dess ljudabsorberande egenskaper.

Trä och tyg är utmärkta för att dekorera biografen tack vare dess ljudabsorberande egenskaper.

Lyxig finish av väggar och tak, liksom dyra klädsel av stoppade möbler ser väldigt aristokratisk ut.

Lyxig finish av väggar och tak, liksom dyra klädsel av stoppade möbler ser väldigt aristokratisk ut.

Ett ganska rymligt rum gjorde det möjligt att installera inte bara fåtöljer, utan också bekväma puffer med avföring.

Ett ganska rymligt rum gjorde det möjligt att installera inte bara fåtöljer, utan också bekväma puffer med avföring.

Neonbelysning av rosa färg kompletterar perfekt det glansiga sträcktaket.

Neonbelysning av rosa färg kompletterar perfekt det glansiga sträcktaket.

Mjuka stolar är speciellt skapade för en hemmabio, vilket indikeras av bekväma drinkställ.

Mjuka stolar är speciellt skapade för en hemmabio, vilket indikeras av bekväma drinkställ.

Etnisk stil i inredningen ser väldigt färgstark ut på grund av naturligt trä och handplockade fotobilder.

Etnisk stil i inredningen ser väldigt färgstark ut på grund av naturligt trä och handplockade fotobilder.

Med tanke på de relativt låga taken är valet av ett ljust färgschema fullt ut motiverat.

Med tanke på de relativt låga taken är valet av ett ljust färgschema fullt ut motiverat.

Höjdpunkten i inredningen är takytan, kompletterad med neonljus i vitt.

Höjdpunkten i inredningen är takytan, kompletterad med neonljus i vitt.

I hjärtat av utformningen av en förutsättning för en hemmabio är skapandet av förutsättningar för manifestationen av alla tekniska möjligheter för akustiska system, så att ljud i kombination med bildens tydlighet kan ge ett riktigt nöje när du tittar på din favoritfilm. När man anordnar en hemmabio är det värt att överväga ett antal nyanser, en generaliserad lista som anges nedan, nämligen:

  • valet av den mest rationella platsen för utrustning;
  • plats för åskådarsplatser
  • korrekt placering av ljuskällor;
  • ljudisolering av rummet;
  • stilistik av inredning.

För att säkerställa den lämpligaste ljudabsorptionen och möjligheten till justering används speciella akustiska paneler.

Det finns två typiska alternativ för att skapa en hemmabio. Det första är att organisera ett vardagsrum för lämpligt syfte, medan du tittar på filmer kombineras med andra former av fritidsaktiviteter för resten av familjen. Det andra alternativet kräver ett grundligare tillvägagångssätt, eftersom det innebär att arrangera en biografhall i ett separat rum, enbart avsedd för utförandet av de direkta funktioner som tilldelats den. Naturligtvis har utformningen av ett isolerat utrymme ett antal fördelar, men samtidigt de motsvarande ekonomiska möjligheterna.

Funktioner av utformningen av ett rum för en hemmabio

Rummet för en hemmabio ger många möjligheter till experiment och genomförandet av sina idéer. Huvuddelen är att de alla syftade till att skapa de mest bekväma förutsättningarna som möter enskilda behov. De nödvändiga tekniska kommunikationerna, enheterna och den unaestetiska tekniska delen av biografen bör döljas framgångsrikt genom att utföra kompetenta efterbehandlingsrobotar.

En hedersplats i utformningen av ett rum för en hemmabio är upptagen av textilier, eftersom det inte bara dekorerar fönster och möbler, utan även akustiska system. Faktum är att tyget inte påverkar enheternas korrekta funktion samtidigt som den förenar de tekniska och estetiska aspekterna av rummet. För att bilden på skärmen ska vara klar bör alla fönster gömma sig bakom stora ogenomskinliga gardiner - draperier.

Kvalitet och lätt hanterad belysning är en viktig del av hemmabio. Som regel föredras de nuvarande populära armaturerna installerade i olika delar av rummet och på olika nivåer för att likformigt avleda effekten.

Neonbelysning ser bra ut i hemmabiosystemet, eftersom det kan användas för att dekorera möbler, skärmar, golv och tak.

Möbler i hemmabio bör väljas så bekvämt som möjligt, eftersom det inte är det trevligaste nöjet att spendera flera timmar i en obekväm position, även om man tittar på en bra video. Det kan vara både stolar och soffor, och om så önskas, även en säng, så finns det inga begränsningar i detta avseende. Komplettera situationen med hjälp av originala dekorativa kuddar.

Styling inuti en hemmabio

Att skapa den sista punkten för att skapa idealiska förutsättningar för visuella och ljudsensioner hjälper till att designa inredningen, vilket påverkar ett visst entourage i rummet. Många experter rekommenderar att man föredrar en mjuk och lätt dämpad färgskala, så att tittarens uppmärksamhet absorberades helt av skärmen och ljudet och inte av inredningen i rummet självt. Men det betyder inte att det är värt att överge stilen på inredningen, eftersom moderna möjligheter och idéer gör det möjligt att förbättra intrycket av tidsfördriv i en hemmabio.

Ett anständigt komplement till en hemmabio kan vara en bar, vars storlek och design är helt beroende av smaker och personliga preferenser hos husets ägare.

Golvbeläggningen är perfekt kombinerad med färglösningen i väggens dekoration.

Golvbeläggningen är perfekt kombinerad med färglösningen i väggens dekoration.

Ett fint komplement till en mysig hemmabiosystem var biljardbordet.

Ett fint komplement till en mysig hemmabiosystem var biljardbordet.

De stora krämfärgade fåtöljerna passar perfekt in i interiören, utan att accentera för mycket uppmärksamhet.

De stora krämfärgade fåtöljerna passar perfekt in i interiören, utan att accentera för mycket uppmärksamhet.

Den övervägande gråfärgen och minimal dekoration bidrar till skapandet av den nödvändiga atmosfären för visning av filmen.

Den övervägande gråfärgen och minimal dekoration bidrar till skapandet av den nödvändiga atmosfären för visning av filmen.

Läderens läderklädsel ekrar med den ursprungliga designen av takytan.

Läderens läderklädsel ekrar med den ursprungliga designen av takytan.

Poster med meddelanden om favoritfilmer och bakgrundsbelysning av stegen är bra för hemmabiointeriör.

Poster med meddelanden om favoritfilmer och bakgrundsbelysning av stegen är bra för hemmabiointeriör.

Djupet i rummet ger ett rikt mörkt färgstrektak, kompletterat med punktbelysning.

Djupet i rummet ger ett rikt mörkt färgstrektak, kompletterat med punktbelysning.

Bekväma sittplatser kompletteras med kontrasterande vita kuddar och mjuka mattor.

Bekväma sittplatser kompletteras med kontrasterande vita kuddar och mjuka mattor.

Räcka takets ovala form i form av himlen ser fint ut i biografens inre.

Räcka takets ovala form i form av himlen ser fint ut i biografens inre.

På grund av den speciella design idé skapar en känsla av att flyga på ett rymdskepp.

På grund av den speciella design idé skapar en känsla av att flyga på ett rymdskepp.

Observera att bekväma soffor ligger på olika nivåer, så att alla åskådarna kunde tydligt se skärmen.

Observera att bekväma soffor ligger på olika nivåer, så att alla åskådarna kunde tydligt se skärmen.

Mjölkaktig färg är ganska ovanligt i utformningen av en hemmabio, men i detta fall är höjdpunkten av interiören.

Mjölkaktig färg är ganska ovanligt i utformningen av en hemmabio, men i detta fall är höjdpunkten av interiören.

Tak med belysning i form av en stjärnhimmel ser mycket imponerande och originellt.

Tak med belysning i form av en stjärnhimmel ser mycket imponerande och originellt.

Bit långsträckt rum kompletteras med ett litet rektangulärt fönster dekorerade med mörkläggningsgardiner.

Bit långsträckt rum kompletteras med ett litet rektangulärt fönster dekorerade med mörkläggningsgardiner.

Svartvita foton på väggarna och glasvaser blå stål bra inredningen i rummet.

Svartvita foton på väggarna och glasvaser blå stål bra inredningen i rummet.

Gör en höjdpunkt i det inre och göra rummet en individ kan ske genom att förverkliga följande idéer, nämligen:

  • Scener från favoritfilmer. Alla har sin favorit genre av film eller film, som han kan ompröva ett obegränsat antal gånger. I detta fall skulle ett bra alternativ för din hemmabio vara att använda affischer, statyetter och andra attribut relevanta ämnen;
  • Hollywood. Särskilt populärt ämne med en viss historia, särskilt i Hollywood 1950-1960 period. I en sådan interiör använder svartvita foton, affischer med kända skådespelare, projektorer och rullar med filmer;
  • Inredning imitation av konventionell film. Passerar tröskeln in i rummet, stiliserade film i vår konventionell mening, kan du kasta i atmosfären kunde inte vara bättre positionerade för att visa nästa film. Det kommer att vara lämpligt lakoniska inredning, bekväma sittplatser och vacker belysning säte;
  • Skapande av en teaterscenen. För dem som föredrar lyx bohemisk utmärkt alternativ skulle vara att skapa en interiör, är förknippade med teatern. Detta tema innebär användning av dyra efterbehandling, skärm design i en scen med gardiner, ljuskronor och så vidare Etc..
  • Futuristiska motiv. I de flesta fall, alla tekniska fyllning hemmabio dolda från nyfikna ögon, men i sådana områden som högteknologiska eller futurism sitt överflöd, tvärtom, kan vara till nytta och förlorar besittning.

Hemmabio är en dröm för många, att med due diligence och lust kan förverkligas. Eftersom detta rum i huset är inte exakt bry med tiden och även bli den centrala platsen för hela familjen och nära vänner.

Den största databas av idéer för inredning från hela världen. Alla kan få inspiration.

Interiör Hemmabio - 14 fantastiska mediacenter

Vänd banala natten titta på filmer i en verklig händelse, som inte är sämre än på bio. Organisera fantastisk mediecentret.

Människor tillbringar otaliga mycket tid att titta på TV med vänner och familj. Om du har en hemmabio eller mediacenter, varför inte vara kreativ?

Varför inte samlas i samma rum alla dina favoritfilmer och böcker? Helt enkelt installera Media Center i dekorativa hyllor och organisera en trevlig bibliotek. Här kan du läsa både klassisk och visa inspelningen.

Hemmabio - foto 1

Slå på din inre Michelangelo, ta färg och rita på taket i rummet blå himmel. Så du kommer inte bara att skapa en oförglömlig atmosfär, men också för att överraska andra.

Inredning hemmabio - foto 2

Bekant plats för mediacentret bör ersätta stor säng på en plattform, så att alla närvarande kunde ligga ner under filmNIGHT. Skapa de mest gynnsamma förhållanden.

Den eklektiska inredning hemmabio - foto 3

Lägg krydda till en trevlig gardiner. De måste hängas som en separator mellan lekrummet och Mediazona. Om det behövs bara ett par sekunder, du kommer att vara stängd från nyfikna ögon.

Utformningen av hemmabio med en biljard - foto 4

Det är lämpligt att täcka väggarna i ditt hemmabio klädsel som kommer att skapa den rätta akustiken.

Innervägg hemmabio - foto 5

Sin charm från rummet och ringa glädje för nära och kära. Du kan placera ett tak med hjälp av glasfiber. När som helst på året kan du njuta av ljuset av avlägsna stjärnor.

Star tak hemmabio

Använd akustiktak för att ge professionell kvalitet teater ljud.

Design hemmabio Ceiling

För att uppnå den tidigare Hollywood extravagans, kan du använda den röda plysch finish. Stoppade möbler i samma färgschema - det optimala valet.

Glamorous hemmabio

Vid behov kan mediacentret fungera som ett vardagsrum. Detta moderna rum är också aldrig komplett utan att visa växeln.

Hemmabioliknande offentliga

Vill du skapa i mitten av samma situation som i din favorit teater? Köp lyx tapet, scheglovatye fixturer för att skapa den visuella effekten scener. Vi önskar er lycka till!

Interiören i en hemmabio i stil med noir

12. Från scenen

Stor familj här kan inte bara titta på filmer, men även barnens morgon kostym eller Comedy Club bjuda. Smile.

Utformningen av hemmabio med en scen

Black badkar - en strikt och underbar del av inredningen

Interiören i orientalisk stil Wu Chengksiana

Nytt på webbplatsen

Drömmer du om ett sovrum där män kommer att drömmar bara ljus? Där du kommer verkligen slappna av utan att tänka på bröd? För att skapa en lämplig miljö är enkel - några regler och designtekniker kommer att hjälpa dig att organisera insidan av dina drömmar. 1. Färg och väggar Det första som behöver uppmärksamhet - en väggdekoration. inte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

42 − 39 =