Design vardagsrum med kök

Kök design, kombinerat med vardagsrummet (85 bilder)

 • Öppen planlösning på modet relativt nyligen, så de ser mycket modern och respektabel. Oftast finns i det inre av sådana studios lägenheter, men i allmänhet unionen av kokzonen och semester kan vara en bra lösning för både privata hem och lägenheter. Att plocka upp en vacker design öppen planlösning med vardagsrum, kommer att hjälpa dig på denna sida är bilder och tips!

  Kök kombinerat med vardagsrum: Fördelar och nackdelar

  Frånvaron av en tom vägg mellan köket och vardagsrummet har ett helt nytt koncept av arrangemang av livsrum än i fallet med separata rum. En viktig roll spelas av frågan om psykologiska komfort. Till exempel, öppen planlösning hellre sällskaplig extroverts, vilket är viktigt i ständig kontakt med andra, och det finns ett uttalat behov av integritet.

  Å ena sidan, studion format bekvämt: rummet verkar ljusare och rymligare, allt på sinnet, och hela atmosfären tillräckligt trevlig. Till exempel gör matlagning, kan du chatta med vänner och familj, ta hand om barnen eller tittar på TV.

  Men det finns i detta utförande vissa nackdelar. I synnerhet, kan det öppna köket vara en källa till lukt, ånga, buller, vatten och arbeta apparater. Allt detta bidrar inte till ordentlig vila i vardagsrummet, men tankeväckande zonindelning med hjälp av modern teknik, är klimatkontroll lätt att lösa problemen.

  Alternativ för köket vardagsrum zonindelning

  Kombinera kök och vardagsrum i ett gemensamt utrymme kräver en rationell inställning till planering och val av efterbehandling material, möbler och textilier. Först och främst är det viktigt att erbjuda alla typer av inhemska nyanser i den andra - att ta hand om vackert utformade, med olika funktioner till dessa zoner harmoniskt i kombination med varandra.

  Av praktiska funktioner för efterbehandling av köket att använda vatten- och värmebeständiga material: keramiska plattor eller granit, härdat glas, konstgjord sten, tvättbar tapet, tak av PVC-film. Men för att inte störa en enda ensemble, måste de vara i samma färgskala, eller åtminstone överlappar med gästrummet sida. I rekreationsområdet kommer att vara lämpliga träytor, mattor, laminat, dekorativa gips, dyra typer av väggbeklädnad. Således i sig kontrast texturer kommer visuellt dela upp rummet, tydligt avgränsar gränsen.

  Ofta, kök, vardagsrum zonindelning använder olika partitioner. Det är en kompromiss, delvis löser problemet med isolering. Rollen av barriären kan tjäna glidande glaspanel, plywood och bambu skärm, höga skåp, hyllor, gips strukturer, även gardiner av fasta pärlor eller syntetmaterial. Som ett komplement till denna lista kan också vara kolumner, valv och andra halv element.

  Om takhöjd tillåter och vill variera geometrin av utrymme, kök, kan du "lyfta" med en liten höjd. Denna metod är lämplig för matsalen, som ligger i en viss nisch eller nära burspråk.

  Stort bord-ö eller en smal bar ett utmärkt jobb med zonindelning av kök-vardagsrum. Å ena sidan är hög bänkytan idealisk för matlagning (inte böja sig ner), å andra sidan - är ett fullt bord. Detta är en mycket utrymmessnål och bekväm nog i vardagen.

  Köksdesign, som bor i en liten lägenhet

  Planera liten lägenhet och sedan kombinera kök och vardagsrum kan helt förändra ett hus, göra det mer bekvämt och elegant. Men eftersom den totala ytan är fortfarande begränsad, i en miljö bör vägledas av en känsla för proportioner och eventuellt så mycket som möjligt "underlätta" design.

  Såsom är känt, om enklare ljusa färger visuellt utöka utrymmet, och den mörka och rika - reduceras. Detta innebär att den optimala lösningen för ett litet kök, vardagsrum blir mjölkig vit, grå, beige, mjuka pastellfärger. Men den kraftiga färgkontraster, dess mångfald och överdriven ljus av detaljerna bör undvikas.

  Fördjupa perspektivet i ett litet rum kommer att bidra till att jämna reflekterande yta. Det kan poleras till en glans ljusa nyanser av sten (en syntetisk analog), blanka plattor, lackerade eller laminerade PVC-film fasader köksbänkar, krom apparater och tillbehör.

  Men det är viktigt att inte överdriva det, så att på detta sätt ett kök, vardagsrum inte förvandlas till en spegel labyrint.

  Volym och konturer på varje objekt, i synnerhet stora möbler, signifikant påverka det inre av en kompakt studio. Så om du vill visuellt höja taket ovanför, är det nödvändigt att betona de vertikala element: långa, smala skåp, mönstrade friser och teckningar, dekorativa kolonner, metallrör, full längd gardiner. Horisontell volymen av utrymmet tapeter ge en realistisk möjlighet, avlånga soffor, bord, bred öppna hyllor.

  Att utforma öppen planlösning med vardagsrum, såg holistiskt - innan arbetet är att bestämma vilken stil de bär. I framtiden kommer det att bero på valet av element, som sträcker sig från efterbehandling och efterbehandling dekorationer. För studion, med tanke på dess specificitet, är mer lämpade för lågton, neutrala områden med betoning på funktionalitet och ergonomi.

  Kök, vardagsrum i klassisk stil

  Tyst lyx klassisk stil - den bästa lösningen för stugor och lyxlägenheter. I det här rummet måste närvara dyra material (sten, trä, gips lister, fina keramik, möbler med läderklädsel), massor av utrymme och naturligt ljus. Obligatoriska villkor - stora fönster (åtminstone en) och ett högt tak. Inköp av utrustning, rekommenderas att ge företräde retro samlingar i tonen till de primära färgerna (gräddvita eller ädelbrun).

  Kök, vardagsrum i modern stil

  Interiören i de flesta moderna studior speglar livets rytm i staden: alla överflödiga detaljer, varje sak på sin plats och ett minimum av kostnader ansträngning för hushållssysslor. Under sådana omständigheter råder akromatisk färg, stål, slät plan yta utan några utsprång, dekoration och inredning, utrustning med touch-kontroller. Denna eleganta design av köket, är vardagsrummet perfekt för upptagna människor som värdesätter sin tid.

  Romantisk stämning av den franska provinsen är den mest lämpliga i ett hus på landet. Här, öppet kök med vardagsrum, kan du ordna med utsökt smak och stor fantasi. Sålunda, kokzonen eller dekorera stiliserad eldstad huv i form av blekt skorsten, tappning uppsättning, träbalkar; gäst - soffa och stol med en söt blommig klädsel, men den centrala delen av hela ensemblen måste inta ett stort matbord täckt med vacker duk, som var ofta hela familjen.

  Köks bor i skandinavisk stil

  Ett överflöd av naturligt ljus och omgiven av en koka-och-vit med stänk av blågrå delar och ljust trä är idealisk för små utrymmen. I köket är en liknande design alltid lätt att se cool och diskret, och i vardagsrummet för att mjuka upp de kalla skandinaviska hjälp hemaccessoarer - etniska mattor, kuddar, dekorativa öppen spis.

  Denna stil är lätt igen på de nakna tegelväggar, öppen kommunikation, metall överflöd och ungefär behandlade träytor. Vardagsrum med en soffa kan vara avsiktligt shabby läderklädsel choklad färg, istället för bloss - trälådor. Hastigt knackade tillsammans från brädor matbordet kommer att vara dekorerad med plaststolar. Sådan vårdslöshet fäster vinden fritt, informellt, men det är ganska catchy.

  För att göra din vistelse i köket-vardagsrummet så trevlig och bekväm för hela familjen, bör olika hushåll stuff överväga innan reparationsarbetet. Ge allt situationen är knappast möjligt, men några mycket viktiga punkter att kontrollera.

  På grund av bristen på fasta väggar för att undvika dubbel akustisk belastning är osannolikt att lyckas. Och om en TV eller stereo, som arbetar i vardagsrummet, kan du fortfarande komma till rätta (ibland även som det), sedan en meningslös surr köksmaskiner kan vara tröttsamt. För att undvika detta är det önskvärt att köpa utrustning med en miniminivå av decibel. Detta gäller särskilt i kylskåp och köksfläkt.

  Genom att kombinera kök och vardagsrum för att lösa problemet med naturligt ljus: ens en enda fönsteröppning är nog så att andra kan döljas bakom köket enhet eller helt väggar upp.

  Men det är mycket viktigt att säkerställa kvalitet artificiell belysning. Det bör inte vara densamma - för resten Det är fullt tillräckligt pripotolochnoy kronor och lampetter mer dämpad varmt vitt spektrum, men köket bänkskivor och bordsskivor, lämpligen hyllorna måste vara utrustad med ljusa spotlights.

  Ovanför matsalen brukar hänga en stor ljuskrona hängande eller flera lampor.

  Spridning under tillagning doft av rätter är inte alltid lämpligt i vardagsrummet, och sedan i det öppna köket inte kan vara utan en kraftfull extrakt. Välj textilier, bland annat för rekreation, bättre syntetisk smidig, inte håriga, så det mindre absorbera fukt och lukt.

  Vill du se fler alternativ för köksdesign i kombination med vardagsrummet? Vi erbjuder dig ett urval av fotografier, vilket illustreras av ett antal intressanta idéer för utformning av kök-vardagsrum.

  Med bilder, kan du få en god uppfattning om hur man ser på det inre av öppna ateljéer av olika efterbehandling material, möbler, vitvaror, inredning objekt. Allt detta kommer utan tvekan att vara till nytta för dem som vill bygga ett kombinerat kök så bekväm och estetiskt tilltalande!

  vardagsrum med köksdesign. Mer än 40 foto

  Hej kära läsare! Enligt de senaste trenderna, många privata hem och lägenheter planeras på ett sådant sätt att en stor del av rummet utförs samtidigt två funktioner, nämligen den roll som kök och vardagsrum. Men att utforma ett vardagsrum med kök, upplevd mest positivt, är det nödvändigt att reparera att uppmärksamma den logiska arrangemanget av möbler, färger, utrymme, köpa en lämplig huv, etc. I allmänhet, allt och mycket mer, bara kommer att diskuteras i denna översyn.

  vardagsrum med köksdesign.

  Fördelarna med ett kombinerat kök och vardagsrum.

  1. Rymliga rum. Många är vana vid att det lilla köket, där det är svårt att samla inte så stor eget företag, men också en familj. Kombinerat kök, vardagsrum ger, då det saknas en känsla av rymd, där drömmen för många hemmafruar.
  2. I detta rum kan du gärna ta emot besökare, som ligger i vardagsrummet, medan de själva kommer att tyst engagerade i matlagning, medan den kommunicerar med dem. Och med familjen så att du kan spendera lite mer tid tillsammans.
  3. Även i detta rum är det möjligt att skapa tre så kallade visuella område: vardagsrum, kök och matsal. Det vill säga, för en måltid kan du använda matsalen som de två stegen kan vara i köket och vidta nödvändiga poster samt titta på TV, som ligger i vardagsrummet.

  Nackdelar kombinerat kök och vardagsrum.

  1. Ubiquitous smaker. Även med en perfekt fungerande avgassystem, om än inte stark, men smakerna är bundna att sprida runt i rummet, blötläggning i klädseln av soffor, stolar, gardiner, mattor golv.
  2. Låter. Mannen, som bestämde sig för att koppla av i vardagsrummet, kommer oundvikligen att lyssna till ljudet av matlagning en annan person (arbets huva, slammer av rätter, rinnande kranvatten, etc.).
  3. Smulor. Det är mycket svårt att motstå tanken på en snabb bett att äta läckra smörgåsar, marscherade med honom tvärs över rummet till soffan, ofta snacking börjar på språng, så smulor kommer oundvikligen att falla på golvet, och om de inte omedelbart sopa, då spridas över hela rummet.

  Men tro mig, dessa brister får inte märkas alls, om du tar hand om före förvärvet av ett kraftfullt och tystgående ritning, så att smakerna är mycket mindre spridning i hela rummet, och dess tyst drift kommer inte att irritera en person som vilar i vardagsrummet. Jo, över smulor - sätta maten på en tallrik och ha det gå på soffan, så smulor kommer att vara mycket mindre, ja, alltid hålla en dammsugare.

  Kök, vardagsrum bör utformas i samma stil, så om möblerna i köket är av samtida elegant stil, då möblerna i vardagsrummet för att vara hennes match.

  Variationer i kök vardagsrum zonindelning.

  • Olika material för golv. För att korrekt slå inredning av ett vardagsrum med ett kök är det viktigt att skapa en känsla av separation utrymme. Ta till exempel golvet, i stället för två golvmaterial, till exempel i köket kan användas för att lägga en bricka och laminat i vardagsrummet. När du väljer färger otelochnyh material för golvet, är det bättre att inte spela catchy kontraster, och välja en mer avslappnad, väl i samklang med varandra systemet.
  • Olika material för väggarna. Väggarna i köket kan målas, varefter de kan tvättas och i vardagsrummet pokleit tapeter eller tillämpa en dekorativ gips.
  • Ett spel av kontraster. Vill du ha en inre kök-vardagsrum är tydligt uppdelad i två grundläggande områden, sedan försöka att spela på kontraster, eller ens skugga väggarna i rummet i olika färger. Dessutom kan du försöka välja en annan färg möbler, till exempel i köket - en svart och vit i vardagsrummet.
  • Möbler. Soffa ligger i mitten av rummet kommer att fungera som en ledstjärna separation. Jo, att alla såg harmoniska komposition, bredvid soffan behov av att sätta stolar och ett soffbord och på golvet framför honom låg en fluffig matta. På samma sätt kan vi gå vidare med en matsal grupp, placera bord och stolar i mitten av rummet, så att du kommer att ge tydligt förstå nykomlingen att rummet har en dubbel roll.
  • Lighting. Korrekt valda ljus kommer att föra till utformningen av ett kök, vardagsrum delar charm och tillåter visuellt separat ett område från en annan. Således, i vardagsrummet kan ordnas med den gula skenet av ljuskrona, och ett kök med vitt, när båda lamporna är påslagna, kommer ljuset samman vid ett vägskäl och rummet kommer att glittra med nya färger. Till exempel, på en vägg i vardagsrummet kan placeras några lampor i taket hänger en ljuskrona, samt att sätta en golvlampa nära soffa och i köket finns en rad av punktdownlights.
  • Bardisken. Utmärkta tekniker för att visuellt dela upp ett enda rum med boende i mitten av rummet bar. Designa ett rack ska vara i harmoni med möbler från köket i större utsträckning.
  • Podium. All köket kan höjas på ett podium, men i detta fall är det viktigt att rummet hade högt i tak.

  Om du plötsligt ned att besöka, och i köket en enda röra, se till att köpa rätten till stilen på inredningen skärm dragspel. Du flyttar helt enkelt isär längs kök, och gästerna kommer inte att kunna anse att det råder "en enda röra."

  Inredning vardagsrum med kök (video):

  Kära läsare, i dag visar vi hur man ser perfekt design vardagsrum med kök, ja, tack vare foto exempel som presenteras i den här artikeln kommer du att kunna besluta om framtiden för sitt inre två zoner rum utan svårighet.

  en kommentar

  I det första fotot så vackra möbler, jag kan inte sluta titta!

  Lägg till en kommentar avbryta svar

  • Kändisars hem (45)
  • Hushålls tips (5)
  • Trimning (304)
   • Badrum (17)
   • Vardagsrum (30)
   • Dekoration (135)
    • Med sina händer (82)
   • Barnens rum (23)
   • Korridor och korridoren (16)
   • Kök (23)
   • Sovrum (30)
  • Landskaps (21)
  • Ovanliga byggnader (8)
  • Reparation (51)
   • Cteny (25)
   • Paul (13)
   • Taket (13)
 • © 2013-20 ** All rights reserved. Kopiera material från sajten i huset Comfort förbjudet. Privacy Policy.

  Utformningen av kök-vardagsrum: 10 mest framgångsrika interiörer

  Även de typer av lägenheter kan verka som en lyxig lägenhet. All materia i ordentlig planering och rätt val av designerstil.

  Vi erbjuder dig ett urval av bilder av tio vackraste interiörer öppen planlösning som är utmärkt och relevant för vår verklighet.

  Kök Yta: 10,44 kvm

  Platt typ: ny M-Series 464-U1

  Inredning stil: Scandinavian

  Designprojekt i vardagsrummet, kombinerat med kök utrymme fortsatte flera mål:

  1. 1. För att göra rummet mer rymliga;
  2. 2. Ordna ett stort arbetsområde i köket;
  3. 3. Ge utrymme för ett stort bord;
  4. 4. Ställ in TV så att den kan ses från köket.

  Den ursprungliga planen krävde två ut ur köket.

  Begränsa öppning som genom att ansluta korridor till badrummet. Men en stor öppning för två dörr, förlängas. Resultatet blev en rektangulär båge, visuellt skiljer köket från vardagsrummet.

  Arch nedtill kompletteras bekväm bardisk. Omedelbart bakom skrivbordet i vardagsrummet är placerat en bekväm soffa. Och i köket på grund av montern fanns en extra arbetsyta.

  För design Öppen planlösning skandinavisk stil väljs - en lätt, elegant och mycket bekväm.

  Överflödet av ljusa färger, ljus inredning och naturmaterial - det är de viktigaste delarna i denna stil, tack vare vilket det vänder ljusa och varma interiör.

  Överflödet av vita i köket kan tyckas opraktiskt. Emellertid är det den vita färgen är den minst Marche, jämfört med samma glänsande svart eller grå.

  Dessutom perfekt vita färgen blandas med någon annan av färgpaletten, vilket är användbart om du vill, till exempel för att ändra inredningen.

  Sålunda, de viktigaste kök färg - vitt, som smälter väl in i grått och brunt. Möbler - kök med vita, blanka fasader från MDF, förkläde - kakel "pylon", liknar en ritning layout form av lådor eller block.

  Golvet är stenlagd i grå granit. Färgen och konsistens av sten smälter perfekt med stilen på fasader av hushållsapparater. Och notera, metallisk lyster av vapen, mixer och snygga ljuskronor stöder den gemensamma "spelet" grå färg.

  För bänkskivor utvalda naturliga ek ombord. Samma styrelsen är inramad och bar. L-formade arrangemanget av möbler tillåts för att göra plats för en stor vikning köksbordet.

  Den integrerar hela interiören i köket inredning, utformad i stil med ramverket: en liten bild på bordet, öppna hyllor och krukväxter. Kanske du kommer att vara intresserad av att titta på den väldigt cool urval av rätter i en skandinavisk stil.

  Denna designprojekt har utformats för studiolägenheter, med en total yta på 42 kvadratmeter. m.

  Kök - 8 kvm

  Inredning stil: modern

  Eftersom storleken på lägenheten är liten, beslutades det att kombinera kök, vardagsrum och loggia, skapa en enda plats. Lodge ligger en bekväma rum och ett kök-levande genom rätt utformning ses som en helhet (när det gäller design, förstås).

  designen väljs en modern och mycket originell: minimalism med inslag av art deco. Detta i sin tur dikteras och färg - en harmonisk kombination av vitt, svart, sand och grå.

  Ett utmärkande drag av interiören - en tydlig zonindelning. Varför tror vi det?

  Kök och loggia delade elegant bar, vars form följer konturerna av köksinredning. Visuella stöd zonindelning och golv: köket är vita keramiska plattor i ett rekreationsområde - parkett. Enligt vår mening - det är en mycket bra lösning för den visuella differentieringen av dessa två zoner.

  "Schmidt" har valts för köksinredningar produktionsbolag. Lakoniska vita fasader kontrasterar perfekt med den svarta sidan av arbetsområdet och baren. Kompletterande ställer höga bar stolar, vilket passar perfekt stilen i rummet.

  Höjdpunkten i det inre av köket - förklädet. Den är gjord av glas med en spegelbeläggning och geometriskt mönster. Förresten, samma spegel skären pryda den övre hängande skåp.

  Observera att de övre skåpen i köket låg. På samma nivå i vardagsrummet hängde hyllor. Denna horisontell linje, som en ring, enat utrymme. Detta resulterar i en verkligt harmonisk interiör ett rymligt rum i en modern stil. Det är uppenbart att utformningen av närmade professionellt och smakfullt.

  Maximal funktionalitet i minsta utrymme

  Kök: 6,8 m

  Den totala ytan för att få ett rum: 16,56 kvm

  Inredning stil: Scandinavian

  interiör funktion: kök och vardagsrum - kommunicera, så alla möbler är placerad på ena sidan av rummet.

  Eftersom storleken på rummen lämnat mycket övrigt att önska, beslutades det att kombinera dem, organiserade vid korsningen av matsalen. Resultatet blev ett rymligt vardagsrum med kök, med klart definierade områden, men lämnar intrycket av en enda utrymme.

  Att rymma köks enheter valda L-formad och, såsom framgår av fotot, mycket väl.

  Hög inbyggda kylskåp har slagit sig ihop med samma höga skåp, som rymmer alla nödvändiga apparater. Underskåp kombineras enda bänkskiva av massivt trä.

  Det beslutades att överge de övre skåp, så att inte skräpar ned redan litet område. I stället för skåp installerade öppna hyllor: de visuellt ser bättre ut, och ovanliga infästning läggs inre charm.

  Traditionell bar mest koncisa formen delar nu kök och vardagsrum och matsal samtidigt organisering. Dessutom i botten av racket kunde bygga en rymlig bar.

  Mottagningen är ganska bred, så att det kan helt ersätta traditionella matbord. Den är tillverkad av samma massivt trä som bordsskivan. "Trä" tema stöd och olika paneler på disken.

  Visuella zonindelning komplement och golv. Svarta blanka plattor längs arbetsområdet i köket i kontrast till resten av golvet, kantad med laminat.

  laminatstruktur liknar blekt trä. Denna beläggning är framgångsrikt kombineras med ett kök förkläde, som är kantad med murverk.

  Moderna motiv i loft

  Platt typ: ny byggnad med en fri plan

  Style loft kom till världen av design nyligen. Den kombinerar sådana egenskaper som höga ljus tak, som kombinerar klassisk och modern, praktisk och återhållsam palett av färger.

  Vi rekommenderar också att se bra ut video "Housing Problem" på temat kök och vardagsrum kombination.

  Som kan ses på bilden, är det denna stil har valts för köksdesign, kombinerat med ett vardagsrum, som ligger i en platt-byggnad. Köket är tillräckligt stor, det beslutades att fördela matsalen, vilket gör den till den mest isolerade.

  Hela köket ligger längs väggarna i formen av bokstaven "G". Fasader av lägre skåp och hög pennfodral tillverkade av MDF känsliga sandiga nyanser. Höjder övre skåp - svart glansig. De lyser visuellt "trycka" väggen, samtidigt beskriver köket från matplatsen.

  Zonindelning stöder vånings gipsskivor. I köket av taket sänks, sålunda fastställande integrerade taklampor. På samma nivå och placeras i matsalen taklist.

  Om taket är delad golvet förenar visuellt inredningen: det är alla anges med laminat imitera trä. Matsalen ligger en bekväm soffa, ett lågt bord och ett par mjuka stolar. Färgen på möblerna perfekt med färgen på köksskåp.

  Återhållsam interiör palett liva moderna gardiner för köket - en lång, mjuka veck av tyg mild turkos.

  Textilier av samma färg och sydda kuddar. Retro lampor och paneler av målningar kompletterar matsalen inredning.

  Planering Typ: studio

  Funktioner minimalistisk stil kan beskrivas på bara tre ord: användbarhet, öppna ytor och maximal funktionalitet. Och det betyder inte att minimalism är lämpligt endast för lägenheter eller lägenheter med ett stort område.

  Innan du - ett levande exempel på inredningen i minimalistisk stil, som har gjort den standard en tvårumslägenhet i en graciös studio.

  För det första beslutades att ge upp alla typer av hinder. Kök, matsal och vardagsrum är nu kombineras till en enda plats.

  De huvudsakliga färgerna väljs för de typiska minimalistiska färger: vit, grädde, sand och brunt. Den pastellfärgade utbud av väl utspädd med mjuk nyans av lila.

  Lila färgen finns på framsidan av köksmöbler, målade i samma färg på väggen bakom soffan och nära baren. Tonen vald och gardiner som pryder vardagsrummet. Det är dessa fläckar av lila binda hela interiören i en harmonisk helhet.

  Som många vet, för minimalism kännetecknas av en tydlig zonindelning. Denna princip förkroppsligas här i sin helhet. Köket från matsalen separerar hög bar mättad svart.

  Baren en mysig ö som ligger mini-matsal, var att sätta en snygg bord med en glänsande topp och mjuka stolar. Nästa - ett vardagsrum med en mysig soffa och skåp möbler, utbyte set.

  Annorlunda och golv: från köksgolvet kaklade med keramiska plattor är laminatgolv läggs i rummet. Men materialen är olika endast i struktur, men så nära som möjligt i färg. Särskilt omnämnande förtjänar täckning.

  Inbyggda ljus, som ligger på taket, visuellt skiljer köket. Låg hängande lampor fokus på baren. Matsalen var en plats mysig skans. Och för designers vardagsrum i butiken snygg tak ljuskrona.

  Planering Typ: studio

  Inredning stil: Minimalism

  Som kan ses även i det tidigare projektet, är minimalism idealisk för dekoration av studiolägenheter eller smarta lägenheter.

  För det första tjänar det att betona frihet utrymme, och för det andra, hjälper dig att hålla inom ramen för praktiska och ergonomi, för att undvika onödig dekor och skräp.

  Som ett resultat, innan du designar studios, där ett litet område lyckats placera kök, matsal och vardagsrum. Tack vare den framgångsrika planering och kompetent zonindelning verkar varje zon den mest isolerade. Det verkar som om det är verkligen tre fristående area av en gemensam stil.

  Köket är utrustad med möbler och inbyggda apparater. Förhöjningar lakoniska formulär gjord av MDF. Notera: vita glansiga fasader av de övre skåp blanda med vita väggar och skåp verkar ljus och tyngdlös.

  Men de lägre höjder är klar "trä" och upprepa ritningen av golvbeläggning. köksdel är avfasad, vilket gjorde att placera här diskbänken och därmed vinna mer yta arbetsyta.

  Köket är separerad från matplatsen en smal stång av den enklaste formen. Denna monter ser inte massiva och snygga lampor göra det mer luftig.

  Matsalen var i ett hörn. Med sitt kök kombinerar vita möbler och ett vardagsrum - gardiner skuggan av rik choklad.

  Samma färg valdes för soffa kuddar i vardagsrummet. Round ljuskrona över matbordet belyser ytterligare isolering av matsalen. Denna idé, enligt vår mening, är stor.

  Stor hörnsoffa allokerar vardagsrum (överväga resten). Det finns också sätta soffbord och ett skrivbord under TV.

  Hela interiören kan kallas rike raka linjer. Allt är föremål för strikt geometri: från planering och slutar med formerna för möbler och inventarier. Lägg förfining mjuka veck gardiner, snidade tillbaka barstolar och massor av krukväxter.

  Snygg inredning i varma toner

  Det område av lägenheten: 60 kvm

  Planering Typ: Free

  Lägenhet typ: studio, ett sovrum i en ombyggd

  Det särskilda med denna lägenhet var att väggen i köket, längs en asfalterad kommunikation, har varit ett gemensamt badrum.

  Därför, i köket det är perfekt beläget ett sovrum, och för organisationen kök utrymme, kombinerat med vardagsrummet, inte behöver bära kommunikationen.

  Hela köket är idealiskt beläget längs väggen. Det finns nu en standard köksenhet med inbyggda apparater.

  Dessutom separerade ett kök gipskartongkonstruktioner: hon gömde sidan av köksmöbler och hela uppsättningen har visat sig när det byggdes in i väggen.

  Vita glansiga fasader, reflekterande solljus, sättes till denna ö av tyngdlöshet och lätthet. Zest Kitchen - förkläde, fodrad med kakel i borstad dim mönster.

  Fritt utrymme bredvid "köksväggen" har tagit middagar. Ett runt bord och en rund innerbelysning delar rakhet och gör matplats särskilt mysigt och privat.

  I vardagsrummet är avskilt från matsalen och kök passage.

  Här passar jag liten, mysig soffa, soffbord lakoniska form. Och roll racket under TV spelar en liten hängande hylla. Tack vare den vita färgen på ytan, regementet samman med väggen och det verkar viktlös.

  Våningen i rum designers köks levande valde ek boards täckt med olja. Denna beläggning är inte rädd för kontaminering, eftersom även de mest förrädiska fläckar elimineras lätt genom att helt enkelt slipa en planka.

  Lägenhet typ: ett sovrum i ny byggnad

  Planering Typ: studio

  Utformningen av denna studio i en modern stil, som urskiljer de funktioner minimalistisk loft och etnisk stil.

  Studion lägenhet i stället för ett fullt utrustat kök gjort en plantskola. Och köket flyttades in i främsta rummet, kombinera det med vardagsrummet. Den resulterande symbios ser harmoniskt på grund av det faktum att köket kunde isolera så mycket som möjligt från vardagsrummet.

  Men på grund av färgschemat hela rummet verkar inte överbelastas, resterande en rymlig och ljus.

  En viktig roll i detta designprojekt spelade en kompetent zonindelning. Således är köket begränsad på flera sätt:

  1. 1 Med användning av en gipsskiva takstruktur. Ovanför spishällen byggs ytterligare låda, styrning gipsskivor. För det första är det möjligt att installera taklampor. För det andra innebär den rundade hörnet av rutan inte göra en dissonans och kök själv verkar ekologiskt.
  2. Med användning av 2 bar. Och modellen av stången väljs avsikt volym, del av bänkskivan tar en genomgångs partition. Detta kommer att ytterligare isolera kök och glashyllor installeras i skiljeväggen, ge hela strukturen av lätthet och elegans.

  Samtidigt, och ett kök och vardagsrum verkar en enda plats, beror på flera faktorer:

  1. 1 Totalt golv. Ljus parkett kombinerar två zoner, och det upprepas i en ljusare nyans av klädseln i vardagsrummet och på fasader av möbler i köket.
  2. 2 Total palett. De huvudsakliga färgerna valt pastell beige, varm brun, mjölk.
  3. 3 Övergripande accentfärg. Den roll som accent ljus turkos färg. Turkos plattor belagda förkläde i köket, från tyget av samma färg sys gardiner för vardagsrummet.

  Snygg studio i "Chrusjtjov"

  Typ av lägenhet: två rum "Chrusjtjov"

  Ny layout: studio

  Inredning stil: Minimalism

  Standard och obekväma "Chrusjtjov" kan omvandlas till en elegant och rymlig studio, om du ändrar layouten lite och välja rätt sida stil. För detta projekt är korridoren som leder till köket och samtidigt ingången till vardagsrummet, som genom att skjuta dörren till hörnet.

  Från köket för att få bekväm och rymlig nisch där passar kylskåp och lämnade utrymme för mezzanine hyllor.

  Grundläggande kommunikation förblev på plats. Men den nya planen tillät kök "vägg" för att fortsätta på den intilliggande väggen. En kylskåpsdörren öppnas fritt, en uppsättning av ändsektionen med öppna hyllor halvcirkelformad form.

  Vakant dörröppningen mellan fönster är reserverad för matplats. Här passar perfekt petite bar, som fungerar som ett matbord. Funktionella områden och betonar våningen: kök keramiska plattor valt ljus till vardagsrummet - parkett ljus nyans liknande.

  Vardagsrum, genom att flytta ytterdörren, har blivit mer välkomnande form av en kvadrat.

  Även surround soffa inte längre verkar besvärligt, men den nya partitionen kommer att fungera som ett bra ställe TV platsen. expandera visuellt utrymme och hjälper den valda paletten: interiören domineras av ljusa nyanser av brunt, beige och gult.

  Trendig inredning i nyklassicistisk stil

  Det område av lägenheten: 38,7 m

  Den ursprungliga layout: en-rums lägenhet

  Inredning stil: nyklassiska med minimalistiska inslag

  Original studio visade utöver det vanliga enrummaren en standard layout. Efter sanering är möjligt att placera ett separat sovrum, markera området till vardagsrummet och på kontoret, liksom att utrusta mycket rymligt kök och badrum.

  I köket L-formad framgångsrikt blandas in i det inre, utan att ta upp mycket plats.

  Jag lyckades rädda den inbyggda i utrustning och placeringen av ugnen och mikrovågsugn i en kolumn. Övre skåp ganska smal och låg. Den övre delen av väggarna förblir fri att visuellt göra högre tak, och rummet - rymligare.

  I köket dessutom tilldelas gipsskivor tak kanal med integrerad belysning. Denna kanal sträcker sig runt omkretsen av rummet utrymmet ytterligare koppla samman.

  matplats ligger intill köket. Ett litet bord och ett par mjuka stolar skapar en mysig atmosfär. Lågt tak fixtur tillför elegans till detta område. Vardagsrum visuellt uppdelad i två zoner.

  Mjuk soffa begränsar rekreationsområde, och bredvid baren är en mini-office. Bar i detta fall spelar rollen av en ideal skrivbord.

  I rollen som avgränsare zoner också fungera lampor (över varje område en separat tak fixtur) och golv i matsal och kök kakel, i vardagsrummet - laminat. För ett rum vald nyklassisk stil med inslag av minimalism.

  Således är neo-klassisk stil tillåtet att ta en mängd olika: en vägg tapetserad med dim siffra dök elegant inredning i form av original figurer och vaser. Minimalism dikterade också valet av färger lakoniska former av möbler.

  Ovanstående bilder visar exempel på inredning som kök, vardagsrum, gör inte bara att vinna utrymme, men också för att skapa en intressant och snygg design.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  − 1 = 1