Utformningen av den andra våningen i ett privat hus foto

Den andra våningen i huset (22 bilder)

Den andra våningen av huset - är en speciell värld, där tillåts inte varje besökare. Och världen bör återspegla så mycket som möjligt status, outlook, hobbies ägare. Först då kommer de att sträva så mycket som möjligt och att vara hemma längre.

En rymlig andra våningen

Stora Hall andra våningen

Elegant design av andra våningen i huset

Rekreationsområde på andra våningen

Andra våningen med synliga bjälkar i taket

Andra våningen med klassiska plattor på golvet

Den andra våningen av huset med smide staket

Den andra våningen av huset med panoramafönster

Den andra våningen av huset med glassteg

Den andra våningen av huset i klassisk stil

Den andra våningen i trähus

Den andra våningen av huset med ursprungliga inventarier

Första våningen i en modern stil

Piano på andra våningen

Lyx andra våningen

Hall på andra våningen

Trend efterbehandling andra våningen

Bekväma rum på andra våningen

Svart och vitt av andra våningen

Ett biljardrum på andra våningen

Balkar på andra våningen

Attic på andra våningen

Den andra våningen av huset är traditionellt åldras i samma stil som den första. Men detta betyder inte att han inte kan ha särprägel, den ursprungliga designen.

Vi gillade de presenterade lösningar på andra våningen? Dela dem med dina vänner!

Lägg till en kommentar avbryta svar

Grattis till en underbar semester, en resa för kvinnlig skönhet och charm, en resa för Spring Inspiration och strålande glädje. På dagen för åtta ...

Fåglar bor runt om i världen, de är mycket varierande, otaliga och är tillgängliga för uppföljning. Den fjäderdräkt är typiskt för en fågel. Fågelfjädrar ...

Var och en av oss vet en sådan anordning, som en glödlampa, som verkade lite mer än ett sekel sedan. Idag är det av stor betydelse i vardagen, men ...

Efter den sorgliga och grå vinter flickor ser lite trött, men med tillkomsten av den första vårsolen strålar omedelbart blomma och ...

Varje åtgärd orsaka några förändringar i omvärlden, det vill säga lämnar spår. Dikter, berättelser, vackra målningar och förstörde ruiner - ...

Varje år är det andra av mars på planeten jorden firas mest ovanliga semester - den internationella dagen för att se matchen. Det var en match för ett sekel ...

Den första bussen var ånga och dök upp i 1801. Idag bussen - är transport för transport av passagerare, oavsett om turister ...

Vägskyltar - det är en integrerad del av vägtrafikbestämmelser, vars efterlevnad är nödvändig inte bara för din säkerhet, men också för ...

Efterbehandling första våningen i ett privat hus

Tvåvåningshus - är inte bara praktiskt, men också vackert. När du väljer en metod för efterbehandling och material andra våningen för att vara bekant med några tips professionella byggare. vinden arkitektur kan påverka fantasin hos sin originalitet och originalitet.

Innan vinden i ett privat hus som du bör känna till funktionerna i plattsättning. Foto finish andra våningen i ett privat hem hjälper dig att välja en lämplig utformning av rummet.

Under förarbetet innan du avslutar kanter vindsrum byggs låga murar. I detta tie-tak är en ganska praktisk lösning.

Attic - är en komplett vardagsrum, så för bekvämligheten av att vistas i det är nödvändigt att uppvärmningen. Finish kommer att göra rummet mer bekväm. Med full reparation och efterbehandling vinden husägaren få ytterligare livsrum.

Under slutarbetet är viktigt att följa de principer:

 • Ramper ska kunna skydda mot vind och nederbörd. Det är nödvändigt för att klara stora temperaturförändringar.
 • Värmeisolering av taket utförs både inomhus och utomhus. Detta ökar skyddet av lokalerna från frost och drag.
 • För att ge en värmande vinden isolering material än som är nödvändigt för att framställa de drywall ark. Lämplig för efterbehandling av cementbundna spånskivor.
 • isolering kaka innefattar ångspärr skiktet och vindtät.

Delar av systemet med takbjälkar kan bli en dekorativ prydnad i vindsutrymmet.

För att korrigera golv av andra våningen i ett trähus bör inrättas inom isoleringsskiktet överlappningen. För detta ändamål är det möjligt att använda något material för ljudisolering. Denna uppgift är ganska bra på att hantera sådan isolering är mineralull. Den placeras mellan reglarna. Innan om isoleringen på balkarna behöver rulla ut filmen. Det kan läggas mineralull tjocklek av 5-10 cm. Perfekt för isolering och betongblock, samt granulär Penoizol.

Ovanpå balkarna låg efterbehandling golv. Genom att arrangera strålarna på mindre än 40 cm från varandra kan de vara som plywoodskivor. Med ett stort avstånd mellan balkarna på deras första mount styrelse. De bör ha en tjocklek av inte mindre än 3,5 cm. Det viktigaste kriteriet är att upprätthålla formulärkorten när man går. Golvet får inte bågna under tyngden av den mänskliga kroppen. Sedan, om dessa styrelser kan placeras plywoodskivor.

Material för efterbehandling golvytan på vinden kan användas mycket olika. Deras val beror på stilen i rummet och typ av användning. Ganska ofta golv vinden vald matta, linoleum, laminat. I fallet med enheten på andra våningen i badrummen behöver lägga keramiska plattor.

För att utföra installationen av parkett, måste underlaget först läggas på golvet. Tack vare detta kommer att ge den nödvändiga stötdämpning och ljudisolering av golvet. Att lägga kakel, måste du skapa en Cementgolvavjämning. Det nödvändigtvis bör förstärkas.

När det krävs skapar livsrum på vinden inte bara att utföra bollen, men också isolera väggarna som bildar taket på huset. För att göra detta, mellan bjälke monterade mineralull eller penoplex. Från takisolering vattenskyddande skiktet är stängd, och från lokalerna - en ångspärr.

Innan du avslutar med plywood takbjälkar suture. Det är viktigt för att säkra isoleringsfilmen. För att göra detta, bör du noga läsa instruktionerna för efterbehandling rummet med en ångspärr.

Som ett resultat av det arbete som taklutningar kommer att vara väl isolerade. Finishing vinden kan utföras efter slutförandet av taket. isoleringsmaterial med denna lösning suture från lokalerna. Gavelväggarna är isolerade på liknande sätt.

Finishing vinden gipsskivor

Gipsskivor har många fördelar. Vid användning av detta material ägare av huset är i svart. Detta beror på enkelhet installationsmaterial, dess hantering lätthet, möjligheten att isolering väggar och stort utrymme för designlösningar.

Genom att använda gips, kan du skapa nischer, valv och pelare. Teknik monterings sådant material är ganska enkelt på vinden. Enkel anpassning av väggar och tak - en annan fördel med att använda skivor av gips.

Plattor av gipsskivor måste förankras i ramen med hjälp av en skruvmejsel. Innan du avslutar arken skärs till förutbestämda dimensioner relevanta delar. För att få en rak kant bör trimmas av deras plan. gipsskivor måste vara fast med skruvar. Steg mellan fästdonen bör vara 20-25 cm. När dekorera en dörr eller ett fönster fäste utförs också vid öppningen omkrets. Om ett enda lager plätering, måste skruven skruvas in i 1 cm. Vid montering den på en 3,5 cm Med ett dubbelskrov.

Som kan ses, är vinden efterbehandling gips ganska enkel. Läs mer för att förstå slut teknik kommer att hjälpa många filmer. Ytterligare efterbehandling anläggningar kan vara helt annorlunda. På gips kan klistras på eller lägga plattor.

Efterbehandling väggar och tak

Bred popularitet i efterbehandling av vinden fick foder. Användningen av detta material förlorar inte relevant för många år. Foder praktiska och hållbara och ser bra ut. Facing vindar träd - ett mycket intressant alternativ.

Installation av detta material kommer inte att göra svårigheter. Det behöver bara fixa ändarna av styrelsen till varandra. De sys direkt till brädden. Foder är fast direkt på väggen. Skapa en ram i det här fallet är det inte nödvändigt.

Vid användning av ett träd under slutbehandlingen av vinden rummet kan dekoreras på olika sätt:

 • För att göra interiören mer spektakulär, kan du måla tavlan med mörka toner varvas med ljus. Detta kommer att lyfta fram dekorlister i de inre lokalerna.
 • Vid användning av en block hus rum kan framgångsrikt delas in i olika zoner. Systemelement som är synliga, kan du plocka upp så att de kontrasterar med väggarna. Ganska ofta för färgning trä fläcken.
 • För sådana lokaler är lämpliga tapet med tryckscreen i väggen. Sådan dekoration är värt att ram formning.
 • Ganska imponerande när dekorera väggarna med ett sådant material ser möbler, gjort i gammal stil.

Ibland fastställande Foder på ramen är en bekväm och praktisk lösning. Arbetet sker i en viss sekvens:

 • Valda ljus Rock Foder. Bland dem är att ge lönn, gran, ask och gran. Genom detta utrymme visuellt expandera.
 • Förbereda järnväg bredd från 5 cm till 5 cm.
 • Detaljer beläggning kombinerad not och fjäder.
 • Före montering inför material måste fylla ut rambalkar 15h45 mm. Mellan dem bör vara ett avstånd på en halv meter.
 • Täckbrädor är monterad på en speciell hållare. För fästremmar små spikar kan användas för att rama in.
 • Ytan av remsorna är täckt av bets eller mastix.

Att späda ut monotona innerväggar ska använda MDF-skivor. Det är möjligt att skapa en harmonisk inredning, samt för att öka hållbarheten hos ytan. Mycket effektivt ser bottenväggen dekorerad med MDF paneler av kork beläggning.

Som framgår kan den andra våningen i ett trähus vara klar på många sätt. Ett stort antal bilder visar att för att skapa en egen utsmyckning av huset med sina egna händer är ganska enkel. Det viktigaste - att använda fantasin och att följa med noggrannhet. Man bör komma ihåg rekommendationer erfarna byggare.

Str. Mest Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 och, building 1, golv -1

Den andra våningen i privata hus: alternativ layout och design (34 bilder)

Hem »Fristående hus» Design av hus "Den andra våningen i privata hus: alternativ layout och design (34 bilder)

För många människor, en vacker trappa som leder från en våning till en annan hem, är ett slags konstverk och en dröm om en livstid. Du planerar att bygga en tvåvåningshus? Eller har beslutat att bygga på andra våningen i ett privat hus, där redan bor? Gratulerar till valet - byggandet av den andra våningen är en mer kostnadseffektiv än en förlängning av livsrum av den första. För det första, eftersom du lämnar mer utrymme på sajten, där du kan bygga en trädgård med sittgrupp. Och för det andra, du minska kostnaderna för stiftelsen, som är en av de mest kostsamma stadier av konstruktion.

Senare i denna artikel kommer du att få användbara idéer och alternativ för att dekorera andra våningen i ett privat hus, varav 10 system för layouten rum i två våningar hus och 20+ foto korridor design och platser på 2: a våningen.

Överbyggnaden av andra våningen i ett privat hus: du behöver veta

Om du ska bygga ett privat hus från grunden, kan du hoppa över den här delen av den här artikeln och gå direkt till den översyn av de typer av planering och utformning av andra våningen. Här tittar vi på vad som krävs för den andra våningen i överbyggnaden i ett privat hem.

Ett radikalt sätt att lägga till en 2: a våningen till en våningar hem är att riva taket och sedan bygga en andra våning och installera en ny. Till denna utväg, när formen på den andra nivån inte kommer att sammanfalla med den första. Om gränserna för det nya golvet kommer att vara exakt samma sak med den gamla, kan du försiktigt bort den befintliga taket och sedan överbyggnaden för att uttrycka det tillbaka till huset. Slutligen kan andra våningen helt enkelt läggas till ett privat hus med platt tak.

För inspiration erbjuder vi dig att titta på dessa bilder av privata hus före och efter överbyggnad andra våningen.

Det bör noteras att byggandet av 2: a våningen - det är inte enkel. Du kommer att behöva hitta en entreprenör som har erfarenhet av sådana verk, samt få ett bygglov.

Som regel erfarna entreprenörer samarbeta med andra yrkesgrupper: ingenjörer, arkitekter och designers, som i hög grad kan förenkla uppgiften. ingenjörstjänster är skyldiga att beräkna vikten av struktur och bekräfta att det befintliga huset kommer att upprätthålla sin tillägg. Konstruktören måste utveckla ett utkast till andra våningen och montera först, så att de är väl kombineras. Arkitekten hjälper dig med valet av plats för trapporna och platsen för fönstren, så att du kan njuta av den bästa utsikten.

En viktig punkt som måste beaktas innan överbyggnad andra våningen i ett privat hus: du behöver göra allt som tekniska system: el, värme och vatten, samt ventilation. Du fortfarande fast beslutna att uppfylla sin dröm? Sedan se hur du kan göra och du ordna utformningen av andra våningen i ett privat hus!

Disposition av rummen på andra våningen i ett privat hus (projekt och program)

Naturligtvis, rummet layout och den övergripande utformningen av den andra våningen i ett privat hem beror främst på dess storlek. Till exempel när byggs vindsvåningen, kan på andra våningen är bara ett rum - rum (sittgrupp, ett gym eller ett spel med biljardbord), ett sovrum, badrum med badkar och omklädningsrum. Ett exempel på denna typ av andra våningen presenteras för dig på följande projekt med systemen.

Om området av andra våningen är inte sämre än den första, kunde rum vara mycket mer. Följaktligen kommer interiör vara svårare, men dess utformning kommer att vara en korridor eller plattform med leder från det till olika rum dörrar.

Normalt projicerar andra våningen i privata hem liten storlek inkluderar herres barn och gästrum erbjuda dem badrum och dressing. Här finns 4 system för två våningar hus.

I stora privata herrgårdar och andra våningen utom sovrum med badrum kan ha spel och loungen, där det finns bekväma stolar, bokhyllor och andra möbler för avkopplande och bekväm semester.

Slutligen kan någon inte längre välsmakande layout andra våningen i ett privat hus med ett stort kombinerat kök-vardagsrum. Giltigt: från andra våningen eftersom vyn är bättre! Varför inte njuta av det i kvällsmottagning gäster eller på morgonen till frukost?

Inredning och design av andra våningen i ett privat hem (20 bilder)

Nu är det dags att titta på goda exempel på vad som kan vara utformningen av andra våningen i ett privat hus. Tänk på 3 huvudalternativ: Loft konstruktion av korridoren på andra våningen och utformningen av den 2: a våningen med ett område för rekreation. Spara de bästa bilderna till din recension!

1. Utformningen av vindsvåningen (4 varianter med foton)

I små privata hem vinden är oftast ett gemensamt rum. Bristen på reservskiljeväggar och dörrar kan du behålla den ursprungliga arkitekturen i vinden och njuta av dess vackra tak med synliga bjälkar. I nästa bild visar 4 alternativ, hur man arrangerar vindsvåningen i ett privat hem:

 • Distribuera en sovrum;
 • Ordna sittgrupp med bokhyllor och en TV;
 • Ta under vinden vardagsrum med kök och bar (inte bära drycker och mat från botten och uppåt);
 • Skapa komplexa rum med allt som behövs för en avkopplande och underhållande.

2. Finishing och design av korridoren på andra våningen i ett privat hus

Även om ditt projekt är i andra våningen i ett privat hus är en enkel korridor med dörrar till olika rum, kunde han ändå glädja dig med sin ovanliga design. För att göra detta kan du använda:

 • Mättade färger på tapeten, färg eller paneler för väggar;
 • Fet golv med mönster eller ljusa färger;
 • Ett stort antal målningar och inramade bilder på väggarna,
 • Spektakulära taklampor och lampetter;
 • Vackra trappledstänger och t. N.

När bredden av korridoren tillåter kan du även utrusta sina smala inbyggda skåp, bord, hyllor, nischer och en läshörna.

I nästa bild visar den spännande utformningen av den andra våningen i ett privat hus. Toppen av trappan är utrustad läshörna vid fönstret. Korridoren till höger leder in i ett omklädningsrum och en korridor till vänster leder till barnkammaren och badrum (2 låsta dörrar), och sedan avslutas med ett gemensamt rekreationsområde för hela familjen.

3. Utformningen av platsen under trappan till andra våningen

Området runt trappan till andra våningen kan vara ganska svårt att utforma. När den privata delen av huset gör, finns det kvar en öppen plats med "balkonom9raquo;, Länkade trappa räcke.

Men det finns mycket mer intressant att utfärda en fullständig rastplats med inbyggt bibliotek, bänkar eller stolar för läsning, en sittgrupp med TV och små bord, etc. Foto med designexempel ..:

Bland andra alternativ - ta andra våningen i ett privat hus som en verkstad eller lämna en tom plats för promenader och njuta av det fria utrymmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 − 15 =